8. kolo
20.10.2024 20:45 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Lautaro Martínez s kapitánskou páskou v utkání s AS Řím (© Filippo MONTEFORTE / AFP)

Inter zvládl těžké utkání v Římě a nadále je Neapoli v patách

Úřadující mistr Inter Milán se v osmém kole Serie A po výhře 1:0 na hřišti AS Řím vrátil na druhé místo tabulky, když utkání na Stadio Olimpico rozhodl brankou ze 60. minuty Lautaro Martínez.

Inter měl od začátku více ze hry a vyslal i první střelu na branku, když Martínez našel Marcuse Thurama, jeho střela ale mířila pouze do rukavic Mileho Svilara. Na druhé straně Yann Sommer vyrazil střelu Lorenza Pellegriniho mířící k levé tyči. Tempo hry nezpomalilo, neboť Henrikh Mchitarjan z voleje orazítkoval břevno brány Svilara. Když se první poločas chýlil ke konci, zlikvidoval Sommer Pellegriniho prudkou střelu.

Inter vypadal mnohem nebezpečněji, a nakonec po hodině hry udeřil. Nicola Zalewski přišel o míč, a přestože Davide Frattesi zdánlivě protiútok zazdil nepřesnou přihrávkou, chybu Zekiho Celika potrestal Lautaro, který se přesně trefil z hranice pokutového území.

Celik brzy poté svou chybu částečně napravil, když skluzem zabránil Federicu Dimarcovi zvýšit na 2:0. Ještě před tím útočník Říma Artem Dovbyk promarnil velkou šanci. Hosté mohli v závěru ještě skórovat, Svilar ale skvěle vychytal šance Denzela Dumfriese a Thurama.

Autor: Livesport.cz / Jon Radcliffe

Komentáře (2)

Přidat komentář
Pepik1212

Inter Milán win a oba dají gól ????

Reagovat
Pepik1212

Inter Milán win a oba dají gól

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele