21. kolo
23.02.2008 15:30 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

Arminia Bielefeld - MSV Duisburg 0:2

Ve veledůležitém střetnutí v boji o záchranu vyplenil Duisburg bielefeldskou Schüco-Arenu a po lehce překvapivém výsledku 0:2 bere všechny tři body.

Utkání začaly oba týmy zostra. Už ve čtvrté minutě musel proti Tiffertovi zasahovat veterán v domácí brance Mathias Hain, který hrál své 150. bundesligové utkání za Arminii. O několik okamžiků později si na druhé straně nebezpečně počínali Schuler s Kučerou, gól však přišel až v 8. minutě a dalo ho MSV. Christian Weber obehrál domácí obranu, našel úplně volného Silvia Schrötera a ten bez problémů zakončil – 0:1. Bielefeldští se pokoušeli odpovědět, ale s Kamperovým pokusem si poradil Tom Starke a po půlhodině střílel Wichniarek z velmi dobré pozice vedle. Na druhé straně se musel činit také Hain, zuby si na něm vylámali nejprve Tararache a po něm dvakrát Ishiaku.

Hned po změně spálil svou další možnost Wichniarek a tak Duisburg trestal. Ve 48. minutě Ishiaku připravil o míč Gabriela a sám před Hainem nezaváhal – 0:2. Domácí kouč Frontzek reagoval posílením útoku, za Gabriela přišel Eigler. Dlouho to však nemělo žádné účinky, až v poslední dvacetiminutovce Arminia zabrala. V 73. minutě ztroskotal na Starkem Eigler, krátce nato těsně minul po rohovém kopu hlavou Mijatovič. V 84. minutě nadělal Starkemu problémy svou ranou Kamper, ale když ani po jeho pokusu domácí branku nedali, skončilo utkání dvougólovým triumfem hostů.

MSV se poprvé od konce podzimu vyškrábalo z posledního místa a do neděle přenocuje na šestnácté pozici. Arminia je po čtyřech jarních porážkách jen bod před Duisburgem na patnáctém místě.

Autor: Petr Vaněček / arminia-bielefeld.de

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele