7. kolo
25.09.2007 20:00 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

MSV Duisburg - Schalke 04 0:2

Schalke se po čtyřech remízách v úvodních pěti kolech začíná šplhat tabulkou nahoru. Výhry v derby s Duisburgem byla již druhou v řadě acelek z Gelsenkirchenu se minimálně na 24 hodin posunul na druhou příčku.

Schalke mělo skvělý vstup do utkání. Už ve třetí minutě brankář Starke neudržel střelu Bordona a Altintop si už věděl rady - 0:1.

Ve 13. minutě se poprvé osmělili domácí a Neuer musel zasahovat proti střele Grliče. Starke neměl nejlepší den a dokázal to i po centru Bejramoviče, dotírající Kuranyi se však k zakončení nakonec nedostal. Duisburgu se podařilo dostat svého soupeře pod tlak a přicházely i šance. Jednu z nich neproměnil Lavrič, jemuž Neuer zkazil radost podobně jako o chvíli později Georgievovi.

Po změně stran šancí ubylo, domácí se až na zblokovanou střelu Grliče před Neuera nedostávali a v 75. minutě naopak inkasovali. To Lovenkrands našel Kuranyiho a ten se proti Starkemu nemýlil - 0:2. Schalke se díky tříbodovému zisku posunulo na druhou příčku, Duisburg se naopak v případě bodového zisku Norimberku v duelu s Leverkusenem může propadnout na sestupovou šestnáctou příčku.

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele