31. kolo
23.04.2011 15:30 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Eintracht Frankfurt - Bayern Mnichov 1:1

Bayern venku znovu neuspěl, a ačkoliv zachraňoval remízu až v samém závěru, tak bod z Frankfurtu je pro něj sakra málo, protože boj o Ligu mistrů už nemá ve svých rukou. Ani pro Eintracht není remíza pro tuto chvíli závratným úspěchem, ale v konečném zúčtování za tři týdny pochopitelně může hrát velkou roli.

Vyprodaná Commerzbank-Arena viděla ostrý úvod z obou stran a po dvouminutových intervalech pokusy domácího Ochse a hostujících Ribéryho a Müllera, po chvíli ale utkání nabylo značně defenzivnějšího tónu a tak tomu zůstalo minimálně po celý první poločas. Méně aktivní směrem dopředu byli pochopitelně domácí, kteří ovšem zahrozili například povedeným kontrem z 22. minuty, po němž ale Halil Altintop přestřelil. Podobná situace nastala ještě čtyři minuty před odchodem do kabin, ale Fenin veterána v hostující svatyni Butta překonat nesvedl.

Po obrátce se už začaly dít věci. Nejprve Lahm našel v pokutovém území Gómeze, jehož nedokázal zastavit Rode, což se ale povedlo skvěle zasahujícímu Fährmannovi. Bavorští museli litovat této neproměněné šance o to víc, že v 54. minutě odrazil Tymoščuk Köhlerův přímý kop jen k Rodemu a jeho střela zapadla přesně k levé tyči - 1:0. Bayern byl naprosto mimo hru, pozorné obraně Frankfurtu problémy prakticky nenadělal a naopak mohl inkasovat, ale po Feninově akci zakončoval z ideální pozice Gekas nad branku.

V hostujícím dresu už na hřišti byl Kroos místo Tymoščuka, kreativitu svého mužstva ale hmatatelně nezvýšil a jen Ribéryho střela z dálky zaměstnala pozorného Fährmanna. Na druhé straně znovu odmítl rozhodnutí Gekas, který ze tří metrů (!!!) pálil mimo. Bayern v tu chvíli už soupeře mačkal, Clarkovu ruku ještě rozhodčí Drees neviděl, údajný faul Fenina na Luize Gustava už ale penaltu přinesl, načež se v 89. minutě z bílého puntíku nemýlil Gómez - 1:1. Čtyřminutové nastavení už i přes oboustrannou snahu nic nepřineslo a body se tak dělily.

Autor: Petr Vaněček / kicker.de

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Pojištění 3.místa popřípadě útok na vícemistra 0:3!!! FC BAYERN

Reagovat
smazaný uživatel

Bayern znovu v minulem kole ukazal svou sílu!! Stejne tak Gomez.... 1:3 pro FCBM!

Reagovat
smazaný uživatel

Bayer není zas tak dobrej klub 2-3 Gekas2 Gomes3

Reagovat
smazaný uživatel

1 2-Fenin,-Goméz,Muller

Reagovat
smazaný uživatel

1:4 FC BAYERN !!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Eintracht Frankfurt 0 : 3 FC Bayern München

Reagovat
smazaný uživatel

5:0

Reagovat
smazaný uživatel

Bommel uz je zpatky ??????????

Reagovat
smazaný uživatel

to vis odesel LvG tak copak by ne

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele