27. kolo
19.03.2011 15:30 CET
2 : 1
(1:1)

Reportáž

Eintracht Frankfurt - FC St. Pauli 2:1

Frankfurt díky trefám Theofanise Gekase zvládl veledůležité utkání se St. Pauli a připisuje si tak hodně cenné tři body. Hosté naopak prohráli již páté utkání v řadě a ještě více se tak potopili do sestupových vod.

Utkání začali lépe hosté, v šesté minutě střílel Kruse, ale Fährmanna ohrozit nedokázal. Odpověď přišla za tři minuty, po kombinaci Tzavellase s Amanatidisem se do zakončení dostal Gekas, ale ani on nedokázal zamířit přesně. V 17. minutě přistrčil Asamoah Lehmannovi, ten ale mířil nepřesně.

Po půlhodině hry napřáhl z uctihodné vzdálenosti Meier, ale Kessler osvědčil výborný reflex a míč vyrazil. Ve 34. minutě prodloužil Meier hlavou míč na rozběhnutého Gekase, toho v pokutovém území stáhl Deube a sudí Günter Perl nařídil pokutový kop, k němu se postavil sám postižený a střelou do protipohybu překonal Kesslera - 1:0. Pět minut před koncem první půle mohli vést domácí už o dvě branky, střelu Gejase vyrazil Kessler pouze k Meierovi, po jehož dorážce byl už balón za čárou, ale sudí Perl branku neuznal a nechal pokračovat ve hře. Vzápětí ale přišel šok pro domácí, Takyi rozehrával standardní situaci a míč si do vlastní branky srazil Tzavellas - 1:1.

Do druhé půle vstoupili znovu lépe hostující hráči, v 50. minutě nebezpečně střílel Kruse. O čtyři minuty později se dostal po přihrávce Hellera do zajímavé pozice Amanatidis, ale mezi tři tyče zamířit nedokázal. Potom se dlouho nic zajímavého nedělo, domácí se pod dojmem jednobrankového náskoku stáhli a soustředili se výhradně na obranu a ani hosté nebyli schopni nic vymyslet.

V 77. minutě uklouzl Thorandt, Gekas následně postupoval sám na Kesslera a v souboji jeden na jednoho si zkušeně poradil a poslal svůj tým do zaslouženého vedení - 2:1. St. Pauli si do konce žádnou větší šanci vypracovat nedokázalo, nebezpečná byla pouze další střela Kruseho, svěřenci Michaela Skibbeho tak zabrali v pravý čas a připisují si hodně důležitou výhru.

Autor: Jiří Vojík / kicker.de

Komentáře (1)

Přidat komentář
Tomtaf

4:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele