33. kolo
07.05.2011 15:30 CET
1 : 8
(0:2)

Reportáž

FC St. Pauli - Bayern Mnichov 1:8

Bundesliga zná prvního sestupujícího, po prohře s Bayernem se jím stalo St. Pauli, které navíc v posledním domácím utkání sezóny utrpělo obrovský debakl 1:8. I pro vítězné mužstvo toto kolo znamenalo jednu jistotu - srdnatý Hannover již bavorskému celku třetí příčku nevezme.

Vyprodaný Millerntor viděl od prvních minut znatelnou převahu vysoce favorizovaných hostí, z nichž především Robben si dělal, co chtěl. Nejprve pálil těsně vedle, poté na jeho pas jen tak tak nedosáhl Gómez a v desáté minutě už Bayern vedl. Müller poslal míč před branku, kde Thorandt zkoušel malou domů Kesslerovi, jenže jeho úmysl vystihl Gómez a s povděkem skóroval - 0:1. Domácí se poté vzchopili a herně ještě drželi krok, před Buttovu branku se ale pořádně dostat nedokázali.

Po necelé půlhodině Gómez s Müllerem rozebrali soupeřovu defenzivu, prve jmenovaný ale nedokázal přesně zakončit, což se nepovedlo ani o chvíli později Tymoščukovi. Ve 32. minutě ale zahrával Robben rohový kop, na první tyči hlavičkoval van Buyten a i s pomocí teče nešťastného Thorandta zvýšil na poločasových 0:2.

Ještě před přestávkou musel zasahovat Butt proti ráně Daubeho a krátce po ní trefil Lechner spojnici, poté už ale začal znovu úřadovat Bayern a v 52. minutě bylo prakticky rozhodnuto, když Robben našel Gómeze a ten z ostrého úhlu upravil již na 0:3. Navíc dvě minuty nato se Robben přesunul do role střelce, když mu skvělou pozici připravil parádní akcí Müller - 0:4. Nizozemský křídelník měl chvíli nato další příležitost, k druhé dnešní trefě mu ale pár centimetrů chybělo.

Poté si dali Mnichované chvíli oddych a s pátým zásahem přispěchali až v 74. minutě. Další anarchie v domácí obraně nabídla míč Klosemu, jenž předložil dozadu Ribérymu a ten už neměl se zakončením problém - 0:5. O čtyři minuty později se St. Pauli dočkalo alespoň čestné trefy, když se po rohovém kopu uvolnil na přední tyči Eger a parádní hlavičkou snížil na 1:5.

Samý závěr zápasu ale patřil znovu favoritovi a skóre narostlo do obludných rozměrů. V 84. minutě nacentroval zleva Ribéry a Robben se trefil k zadní tyči netradičně hlavou - 1:6. Za dvě minuty rozjel Klose akci na Robbena, který připravil pozici ve středu Gómezovi a ten si pojistil korunu pro krále střelců - 1:7. O další dvě minuty se ještě pěkným padáčkem prosadil Ribéry a uzavřel skóre na 1:8 z pohledu nešťastného St. Pauli.

Autor: Petr Vaněček / ticker.bundesliga.de

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Bayern ted nesmi ztratit body!! 0:3 !! Gomez, Müller, Gomez

Reagovat
smazaný uživatel

2:0 pro BAYERN

Reagovat
smazaný uživatel

0:3

Reagovat
smazaný uživatel

vsadím červenou kartu,bude to tvrdý

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
prevadec spojitosti

Reagovat
smazaný uživatel

BAYERN se pripravuje na novou sezonu a svým vyzivatelum poslal ráznou odpoved na to,kdo bude vladnout 2011/2012 FC BAYERN!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ted jsme vsem ukazali, zas je toho loket!! :D Teste se na pristi sezonu, jine nez prvni misto nebereme! A doufam, ze v LM se uvidime ve finale v Alianz Arene... ;)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele