23. kolo
19.02.2011 15:30 CET
3 : 0
(2:0)

Reportáž

Hannover 96 - 1. FC Kaiserslautern 3:0

Hannover pokračuje v senzačním tažení a minimálně na tři hodiny se posunul na třetí místo v tabulce. Dolnosasové tentokrát neměli doma slitování s Kaiserslauternem, který tak čeká na vítězství již šest kol a zůstává na barážové, šestnácté pozici.

Návštěva z Falcka se přitom na začátku utkání prezentovala velice dobře, domácího favorita brzy napadala a mohla také vést, v sedmé minutě ale Lakićovu hlavičku zastavil na čáře hlídkující Rausch. Domácí jsou letos extrémně efektivní a to předvedli dnes znovu, v 17. minutě totiž hned z první šance skórovali. Abdellaoue vybojoval míč na Amedickovi, Ya Konan poté nahrál do strany Schlaudraffovi a ten se trefil přesně k zadní tyči - 1:0.

To samozřejmě hrálo Hannoveru do karet, stáhl se a vyčkával na brejky. FCK mělo i nadále více ze hry, co to ale bylo platné, když Lakić ani se svým druhým pokusem neuspěl. Na druhé straně vypálil z dálky Pinto a hostující brankář Sippel se měl co ohánět, v samém závěru poločasu pak ovšem stejně podruhé inkasoval. Ya Konan tentokrát nahrál do běhu Abdellaouemu, který prakticky zrcadlovitě napodobil první dnešní trefu - 2:0.

Se změnou stran změna dění na hřišti nepřišla, snad jen hosté nyní již působili trochu letargicky a odevzdaně. Tento stav se ještě prohloubil v 57. minutě, když střelu neudržitelného Ya Konana zblokoval Dick ke Schlaudraffovi a ten z úhlu navýšil vedení svého celku již na 3:0. Další brance v hostující síti pak zabránil Sippel, když znovu vychytal Pinta, za Kaiserslautern pak korunoval nešťastné odpoledne Lakić, jehož dvě hlavičky po gólu doslova volaly. Skóre se však již nezměnilo a body tak zůstávají v AWD-Areně.

Autor: Petr Vaněček / kicker.de

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tady to bude velká 1 .

Reagovat
Tomtaf

7:1

Reagovat
smazaný uživatel

in your dreams!

Reagovat
klokan.paul

4:1

Reagovat
smazaný uživatel

No jistěěěěě ! Velká 1 !!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele