28. kolo
31.03.2012 15:30 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

1. FC Kaiserslautern - Hamburger SV 0:1

Kaiserslautern dnes pohltí velké zklamání. Svěřenci trenéra Balakova prohráli po gólu Jansena duel s hratelným Hamburkem a na první záchrannou pozici tak aktuálně ztrácí propastných deset bodů.

Domácí fotbalisté vletěli do zápasu pořádně zostra, přesto ale poprvé vážněji zahrozili až v jedenácté minutě, kdy se De Witt ujal ve středu hřiště míče, potáhl jej až k šestnáctce, odkud nebezpečně vypálil. Jeho rána byla tečována Manciennem a nadělala Drobnému velké problémy, český gólman ovšem celou situaci zvládl a balón vyrazil na roh.

Zanedlouho mohl udeřit hostující Marcus Berg, jenže po centru ze strany hlavičkoval přesně do náruče Sippela. Následně se o slovo přihlásil znovu Kaiserslautern a Jaroslav Drobný měl plné ruce práce. Nejprve jeho pozornost vyzkoušel Wagner, vzápětí musel pohotově zasahovat před De Witem. Ve 28. minutě pak přišel rozhodující gól celého střetnutí. Po střele Iličeviće se dostal k dorážce Marcel Jansen a pohodlně uklidil míč do brány. Domácí se už na žádný velký odpor nezmohli, takže do kabin odcházeli o poznání spokojenější hamburští fotbalisté.

Na začátku druhé půle nechybělo mnoho a svěřenci trenéra Finka mohli své vedení navýšit. Petriće ovšem výborně vychytal gólman Sippel. O pár minut později se naopak musel činit Jaroslav Drobný, kterého zaměstnal nepříjemnou střelou Olcay Sahan.

Kaiserslautern se snažil s nepříznivým stavem něco udělat, jenže proti pozorné obraně Hamburku byl bezzubý. Během 63. minuty pak měli domácí hráči také velkou dávku štěstí, jelikož Iličevićova rána orazítkovala břevno Sippelovy brány. V závěru zápasu dokázali Roten Teufel ještě párkrát zahrozit, Drobný ale všechny nebezpečné situace zvládl a svůj tým podržel.

Autor: Tomáš Honajzer

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

HSV pod obrovskym tlakem, tohle vyhrat musi... tip: 0:5

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele