15. kolo
03.12.2011 15:30 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Hertha zkompletovala sadu remíz, tentokrát si z Betzenbergu odváží výsledek 1:1

Kaiserslautern na Betzenbergu znovu nevyhrál, proti stála berlínská Hertha. Domácí se sice ujali vinou vlastní branky Hubníka brzkého vedení, jenže krátce nato srovnal za Starou dámu krok Raffael a remízový stav poté už vydržel až do konce.

Rudí ďáblové vstoupili do utkání lépe, již ve třetí minutě mohl otevřít skóre Sahan, v nadějné šanci ovšem branku vysoko přestřelil. Netrvalo však dlouho a domácí se přece jen ujali vedení. Tiffertův centr si do vlastní branky srazil mimořádně povedenou hlavičkou Hubník - 0:1. A bláznivý úvod sepsal další pokračování. Raffael si spolu s Lellem poradili s obránci a prvně jmenovaný poté přesně zakončil k tyči - 1:1.

Od desáté minuty se tak začínalo znovu od nuly. A paralyzovaný Kaiserslautern mohli hned o několik minut později poslat do kolen nejprve Niemeyer a hned vzápětí i Ramos, ani jednomu z nich se však nepovedlo překonat překážku jménem Trapp. Svěřenci Marca Kurze se probrali až po půlhodině hry a hned si vypracovali několik slibných příležitostí. Překvapený Dick, Tiffert ani Kirch ale nedokázali zamířit do černého.

Po změně stran se na trávníku objevil v domácím dresu další útočník Shechter, což jasně naznačovalo snahu Lauternu o zvrat. Nic podobného se však vyjma další velké šance Tifferta, kterému se však na poslední chvíli postavil do cesty Kobiašvili nekonalo, naopak v závěrečné půlhodině měla výrazně více ze hry berlínská Hertha. Raffaelovi ale druhá branka v utkání evidentně přána nebyla, a tak se i přes ještě několik možností na obou stranách rozešli oba týmy remízou.

Autor: Jiří Vojík / kicker.de

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:3, HERTHA BSC

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele