23. kolo
27.02.2016 15:30 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Hamburger SV - FC Ingolstadt 04 1:1

Zápas mezi Hamburkem a Ingolstadtem byl spíše boj a fotbalový fajnšmekr se tak při sledování tohoto duelu příliš nenabažil. Favorizovaná družina Bruna Labbadii se ujala brzkého vedení, když se prosadil Josip Drmić, hosté však po zlepšeném výkonu ve druhém poločase dokázali zásluhou Lukase Hinterseera vyrovnat na konečných 1:1.

Lepší vstup do utkání si tradičně zaplněná Imtech Aréna snad ani nemohla přát. Již v 7. minutě předvedli na pravém křídle perfektní kombinaci Artjoms Rudnevs, Nicolair Muller a Aaron Hunt, přičemž posledně jměnovaný pak předložil na stříbrném podnose gól Josipu Drmićovi a ten před prázdnou bránou nepohrdl. Lednová posila z Borussie Mönchengladbach si připsala premiérovou trefu v novém působišti.

O slovo se pak přihlásili i hosté. Z dálky do nejprve zkoušel Pascal Gross, prostor mezi třemi tyčemi ale netrefil. Do podobných míst jako Gross pálil o chvíli později také Mathew Leckie, jehož spolupráce s Lezcanem snesla přísná měřítka, zakončení už ale tak kvalitní nebylo. Sám Dario Lezcano to po změně stran zkoušel z podobné pozice, jenomže branku rovněž minul.

Rozzuzlení přišlo po hodině hry. Na rohový kop Grosse si na přední tyči naskočil Lukas Hinterseer a René Adler se za jeho dokonale umístěnou hlavičkou jen ohlédl - 1:1. Čtyřiadvacetiletý rakouský reprezentant mohl dokonce deset minut nato sám dokonat obrat, po narážečce s Dannym da Costou ovšem pouze vyprášil rukavice dobře postaveného Adlera. Konečná dělba bodů se dá vzhledem k průběhu zápasu označit za zaslouženou.

Autor: Michal Kovalčík

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Budu věřit book , že má dobré informace, na základě kterých vypsal kurz na tento zápas. Tip 1-0 .

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele