32. kolo
30.04.2022 15:30 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Radost hráčů Wolfsburgu (© AFP)

Stuttgart dokázal proti Wolfsburgu v samotném závěru vyrovnat

Tým Pellegrina Matarazza tak v boji o záchranu nadále drží všechny trumfy ve svých rukou, ačkoli nejpravděpodobnější variantou se zdá býti účast v baráži, která při poslední konfrontaci s třetím celkem 2 Bundesligy dopadla lépe pro Union. Vlci však aktuální sezonu také nebudou hodnotit kladně, protože ji zakončení v dolní polovině tabulky.

V 10. minutě Ridle Baku našel kolegu Lucase Nmechu, jenž nenavázal na svoje dvougólové představení proti Bielefeldu a přestřelil. Zato John Brooks uklidil krátce poté Arnoldův centr od rohového praporku hlavou neomylně do brány - 0:1. Asistent u této původní trefy se pak pokusil nečekaně rozehrát volný přímý kop z úctyhodné vzdálenosti. Florian Müller si tentokrát poradil.

V závěru poločasu chtěl Koena Casteelse potrápit Erik Thommy, nicméně to by musel vyprodukovat razantnější pokus. V 54. minutě Omar Marmoush neprostřelil těla před sebou. Na první pohled to trochu zavánělo nedovoleným hraním rukou. Sudí Sven Jablonski byl jiného názoru. Následně v duelu se Sašou Kalajdžićem zvládnul svoje defenzivní povinnosti Maxence Lacroix. V 70. minutě se na svoje ofenzivní choutky rozpomenul Chris Führich. Svou chvíli slávy si však schovával až na později. Ve finálních minutách došlo ještě na dva velice podstatné momenty. Při tom prvním Müller senzačně vychytal Jonase Winda, čímž udržel svůj tým ve hře o bodový zisk, kterého se za několik okamžiků také dočkal.

Enzo Millot stihnul na levé straně balon ještě předtím, než opustil hrací plochu. Jeho centr doplachtil až na zadní tyč, kde jej Chris Führich výborně trefil z první pravačkou. Na tuhle ránu pod břevno nemohl muž v rukavicích při nejlepší vůli dosáhout, a tak běžel šťastný střelec oslavit svůj třetí zásah v ročníku - 1:1. V nastaveném čase si domácí vytvořili ještě jednu příležitost, ale nezapršelo z ní.

Autor: Tomáš Kordík / kicker.de

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele