FORTUNA:LIGA - preview 10. kola: Derby pražských S i Liberec proti Ostravě

02.10.2021, 08:42, aktualizováno 03.10.2021, 08:47
Previews
Derby dvou odvěkých pražských rivalů je hlavním tahákem nedělního programu 10. kola. Podaří se Spartě konečně vystoupit z rivalova stínu? Hrají se však i další zápasy. Už odpoledne se utká Karviná s Mladou Boleslaví. Hradec, který má právě v Boleslavi svůj dočasný azyl, nastoupí proti Jablonci. A zajímavý duel se odehraje na stadionu U Nisy, kde Liberec přivítá ostravský Baník.
Slovan Liberec - Baník Ostrava  (neděle 16:00)
Zatímco vloni se Baník marně dobýval do čelních pozic, letos až nečekaně snadno proklouzl mezi nejlepších pět mužstev, mezi nimiž se nadále drží. Pokud by navíc ostravský celek uspěl také na hřišti Liberce, mohl by se postavit na pomyslné stupně vítězů. Severočeši se nicméně také začínají zvedat a svému soupeři nehodlají body jen tak přenechat.

Herně to sice občas skřípe, bodově se ovšem Slezanům daří nadmíru. Baník v sezoně doposud prohrál jen dvakrát, jinak se mu zejména na domácím hřišti vede velmi dobře. Svěřenci Ondřeje Smetany fungují zejména jako soudržné mužstvo, jedno jméno nicméně v září vynikalo — Ladislav Almási se do černého trefil proti Teplicím, Olomouci i Bohemians, díky čemuž získal cenu pro nejlepšího ligového hráče měsíce.

V případě dalšího úspěchu by navíc Ostravané mohli ze současného čtvrtého místa poskočit ještě výš, to však bude záležet také na výsledku derby pražských S. "Chceme se odrazit od zodpovědného a disciplinovaného výkonu. Daří se nám teď sbírat body, ale není to samozřejmost a musíme si to na hřišti v každém utkání odpracovat," upozornil Smetanův asistent Jan Baránek.

Liberec si o čelních příčkách zatím může jen nechat zdát. Slovan zahájil ročník katastrofálně, na což doplatil Pavel Hoftych, jenž byl z pozice trenéra odvolán. Hoftychův nástupce Luboš Kozel však v každém z dosavadních třech duelů dokázal bodovat, poslední dva mače navíc vyhrál. Díky zlepšení pak Severočeši poskočili ze dna tabulky na 13. místo.
V neděli pak Kozla čeká speciální utkání. Před srpnovým příchodem do Liberce totiž někdejší ligový obránce koučoval právě Baník. Ostravané věřili, že je s Kozlem čeká zářná budoucnost, k níž se klub z východu republiky dopracuje skrze atraktivní kopanou. Místo fotbalových radovánek se ale vzájemná spolupráce kvůli neuspokojivým výsledkům rozpadla už po roce.

Už jako soupeř nebude moct Kozel proti Slezanům počítat s křídelníkem Karolem Mészárosem a středopolařem Janem Šulcem, které trápí zdravotní problémy. Z obdobných důvodů není jistý start obránce Slovanu Thea Gebre Selassieho. Na straně hostů nadále marodí mladý obránce Ondřej Kukučka, záložník Nemanja Kuzmanović se zase pod Ještěd nepodívá z důvodu disciplinárního trestu, jenž vyfasoval po udělení červené karty v minulém kole.
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Knobloch - Koscelník, Chaluš, Plechatý, Mikula - Tiéhi, Havelka - Matoušek, Faško, Tupta - Rondić
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Laštůvka - Ndefe, Svozil, Lischka, Fleišman - Sor, Kaloč, Budínský, Tetour, Potočný - Almási
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.71 - 3.34 - 2.66
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
MFK Karviná - FK Mladá Boleslav  (neděle 16:00)
Hlouběji v tabulce, než se očekávalo, najdeme dva soky nedělního klání v Karviné. Domácí mužstvo je po devíti kolech na poslední příčce, rovněž ambiciózní Mladá Boleslav ovšem nemůže být spokojena s umístěním v nejhorší šestce.

Slezané ještě za celou sezonu nedokázali v lize zvítězit a čtyři body získali za své remízy. Ty získávají převážně doma jako třeba naposledy proti Teplicím, venku to ale je ještě větší trápení. Minulý týden přitom v Českých Budějovicích po trefě Křapky vedli, nicméně ještě před pauzou otočili van Buren s Horou a ve druhé půli pojišťoval vítězství Dynama Mihálik.

Středočeši po obstojném zvládnutí úvodního náročného programu a zisku sedmi bodů po pěti kolech výrazně zhoršili své výsledky a z posledních čtyř zápasů vytěžili jen jednu remízu. Naposledy podlehli v přestřelce Slovácku 3:5, když hattrickem třikrát korigoval skóre Ewerton, za soupeře pálili Kohút, Kalabiška, Petržela a dvakrát Jurečka.

Domácí se musí obejít bez zraněných Mangabeiry s Tavaresem, v ohrožení je i start Čmelíka. Hosté přijedou bez indisponovaných Maška, Jiráska a Preislera.
MFK Karviná - pravděpodobná sestava:
Bolek - Křapka, Santos, Šindelář, Šehič - Stropek, Túlio - Mikuš, Qose, Bartošák - Papadopulos
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Halouska - Douděra, Suchý, Karafiát, Jurásek - Hlavatý, Matějovský - Skalák, Ladra, Ewerton - Škoda
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.57 - 3.71 - 2.03
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
FC Hradec Králové - FK Jablonec  (neděle 16:00)
Jablonec se ve čtvrtek prezentoval solidním výkonem v Evropské konferenční lize, přesto z Nizozemska odjel poražen. Chuť si Severočeši chtějí spravit v domácí soutěži proti nováčkovi z Hradce Králové.

Družina kouče Petra Rady v nizozemském Alkmaaru nezanechala špatnou stopu, jenže znovu se u ní projevila bolístka, která zeleno-bílé zkraje ročníku provází. "Herní projev není vůbec špatný, myslím, že je na dobré úrovni. To, co nás trápí, je střílení branek. To je asi náš největší problém v lize i v pohárech. Je mi smutno, že dobré výkony nepodložíme brankami," neskrývá rozhořčení Rada.

Dokonce i Hradec za devět ligových kol nastřílel víc branek než Severočeši. Před týdnem sice "Votroci" neuspěli na hřišti pražské Slavie, s tím nicméně nezkušené mužstvo tak nějak počítalo. "Slavii jsme čelili se vztyčenou hlavou. Nasbírali jsme zkušenosti, které bychom měli uplatnit právě v zápasech s Jabloncem, ve Zlíně a s Teplicemi," upozornil asistent hlavního trenéra Východočechů Stanislav Hejkal na nejbližší důležité zápasy.

Votroci budou postavení v první polovině ligové tabulky hájit dost možná bez gólmana Viléma Fendricha, obránce Denise Donáta a záložníka Davida Doležala, jejichž start je nejistý. Jablonec postrádá vykartovaného levého beka Jana Kroba, na seznamu zraněných hráčů pak figurují zadáci Jakub Martinec s Davidem Štěpánkem, útočník Martin Doležal a po utkání v Alkmaaru také další forvard Tomáš Čvančara.
FC Hradec Králové - pravděpodobná sestava:
Reichl - Donát, Král, Urma - Mejdr, Kodeš, Rada, Novotný - Dvořák, Vašulín, Vlkanova
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hanuš - Holík, Kubista, Zelený, Surzyn - Považanec - Pleštil, Houska, Kratochvíl, Pilař - Nešpor
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.04 - 3.26 - 2.45
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sparta Praha - Slavia Praha  (neděle 19:00)
Už 299 zápasů mezi sebou sehráli dva odvěcí pražští rivalové Sparta a Slavia. A už to je čtrnáct utkání od doby, co Letenští dokázali v derby naposledy zvítězit. Povede se jim to konečně v jubilejním duelu?

Sparťani jsou na toto utkání naladěni relativně dobře. Vzchopili se po nepovedeném začátku září a po pohárovém postupu přes Líšeň před týdnem vyhráli ve Zlíně 2:5. Prosadili se při tom Čelůstka, Panák, Pešek a Minčev, jednu branku si vstřelil sám Simerský, který se spolu s Poznarem trefil i do té soupeřovy. Ve čtvrtek pak přišel úspěch v Evropské lize, díky Hanckově gólu z první půle a Kamarově vyloučení ve druhé zdolali rudí Rangers 1:0.

"Taková výhra jako s Rangers vás podpoří. Doufám, že to ukážeme v derby, které je pro nás strašně důležité. Víme, jaké je postavení naše a jaké je postavení Slavie. Jakákoliv ztráta by pro nás nebyla vůbec příjemná. Hrajeme doma a doufám, že týden zakončíme příjemně. I když narazíme na soupeře, který v poslední době vládne fotbalu v Česku, má kvalitního trenéra i mančaft," věří domácí kouč Pavel Vrba.

Naopak Vršovičtí se v evropském klání neprezentovali zrovna nejlépe. Na hřišti Feyenoordu prospali první půli a po zásazích Kökcüa a Linssena prohrávali už o dvě branky. Po přestávce sice snížil Holeš, vyrovnat už se ovšem nepodařilo. Na druhou stranu v lize jsou na tom červenobílí podstatně lépe než soupeř, body zatím ztratili jen jednou při remíze v Karviné. Minulý víkend doma přehráli Hradec Králové 4:1, přičemž dvakrát se prosadil Kuchta a po jednom gólu přidali Samek s Traorém. Za hosty v závěru korigoval skóre Kateřiňák.

Prestižním bude duel pro Nicolae Stanciua, který dříve působil v dresu Sparty. "Pro mě osobně je derby největší zápas v České republice. Jsme všichni motivovaní, chceme vyhrát. Chceme hrát jako v posledních derby, kde jsme hráli hodně dobře. Neděle je pro nás nejdůležitější zápas sezony. Pro vítězství uděláme všechno. Nejdůležitější je dobře bránit, nedostat gól, pak máme dostatek kvality na to, abychom dali góly a byli v šancích. V derby je ale nejdůležitější být organizovaný a nepustit soupeře do mnoha šancí," nabádá rumunský záložník.

Co se týče vzájemných zápasů, dokázala Sparta naposledy zvítězit v březnu roku 2016. Od té doby se tito dva soci střetli dvakrát v poháru, to pokaždé jednoznačně slavili muži z Edenu, a dvanáctkrát v lize. Slavia uspěla v polovině případů, ta druhá půlka skončila remízou. V minulé sezoně sešívaní svůj zisk maximalizovali a v součtu se semifinále MOL Cupu mají z derby skóre 8:0. Na Letné se v květnu při výhře 3:0 ukázali Holeš a dvakrát Kuchta, o měsíc dříve v dosud posledním ligovém střetu vedle Holeše zavěsil ještě Tecl.

Obě mužstva sužuje před vrcholem podzimního programu FORTUNA:LIGY početná marodka. Pavel Vrba nemůže spoléhat na zdravotně indisponované Höjera, Holce, Juliše, Součka a oba Krejčí, jeho protějšek Jindřich Trpišovský má potíže hlavně na postu stopera. Mimo hru bude totiž nejspíš i Kúdela, který tak na marodce doplní jiné střední obránce Hovorku, Kačarabu a Takácse, zraněná je i jedna z alternativ Hromada. Kromě nich se nepředstaví ještě Provod a pravděpodobně ani Kolář.

Utkání v Generali Česká pojišťovna Aréně má naplánovaný výkop na nedělní devatenáctou hodinu, jeho hlavním rozhodčím bude Ondřej Berka.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Nita - Wiesner, Panák, Čelůstka, Hancko - Pešek, Pavelka, Sáček, Hložek, Haraslín - Drchal
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Mandous - Bah, Ousou, Holeš, Bořil - Samek, Ševčík - Masopust, Stanciu, Schranz - Kuchta
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.12 - 3.71 - 2.30
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
1. FC Slovácko - FK Teplice  (sobota 16:00)
Teplice se v tabulce krčí až na předposledním místě, na což vedení mužstva reagovalo změnou na trenérském postu. Nový lodivod Jiří Jarošík si premiéru odbyde v Uherském Hradišti, kde se jeho svěřenci utkají se Slováckem.

Moravané hrají ve velké pohodě a zaváhat nehodlají ani v sobotu. Na domácím hřišti se navíc Slovácku daří — v sezoně na stadionu Miroslava Valenty ještě neztratilo žádný bod. "Doma body rozdávat nechceme a budeme chtít před reprezentační pauzou zvítězit, aby se nám dobře trénovalo a udrželi se nahoře v tabulce. V zápase s Teplicemi uděláme maximum proto, abychom opět vyhráli," prohlásil kapitán uherskohradišťského celku Michal Kadlec.

Severočeši alespoň herně rovněž v úvodu ročníku vypadali solidně, jenže co naplat, když důležité body nesbírali. To by se příchodem Jarošíka mohlo změnit. "Každá výměna vnese do týmu novou energii, bylo tomu tak i za trenéra Kučery. Vždy se pak jinak dýchá. Uvidíme až časem. Teď hlavně budou důležité body, abychom se odrazili výše," uvedl obránce "Sklářů" Tomáš Vondrášek.

Na Moravu nicméně neodcestují stoper Ondřej Mazuch, středopolaři Tomáš Kučera s Patrikem Žitným a útočníci Jakub Mareš s Davidem Ledeckým — všechny jmenované trápí zranění. Záložník Jan Fortelný zase nebude moct nastoupit kvůli trestu za čtyři žluté karty v sezoně. Domácí se pak budou muset obejít bez marodícího hecíře obvykle operujícího ve středu pole Vlastimila Daníčka.
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Nguyen - Reinberk, Hofmann, Kadlec, Kalabiška - Sadílek, Havlík - Petržela, Kohút, Holzer - Jurečka
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Čtvrtečka - Laňka, Knapík, Chlumecký, Vondrášek - Jukl, Krunert - Černý, Trubač, Moulis - Succar
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.38 - 4.81 - 9.28
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Bohemians Praha 1905 - Sigma Olomouc  (sobota 16:00)
Dva celky nacházející se v zatím klidných patrech tabulky, avšak už nějaký čas čekající na vítězství, se střetnou v sobotu odpoledne v Ďolíčku v rámci desátého kola FORTUNA:LIGY. Domácí Bohemians tam přivítají Olomouc.

Klokani po zisku dvou po sobě jdoucích vítězství další dvě ligová utkání výrazně pokazili. Lépe řečeno tedy jejich druhé poločasy. Proti Slavii i Baníku vstřelili první gól, od vršovického rivala ale schytali po pauze pět branek a v Ostravě naposledy prohráli 4:1. Tehdy úvodní trefu vsítil Chramosta, do poločasu srovnal Budínský a po něm rozhodli Kuzmanović, Pokorný a Almási.

Hanáci na porážku čekají už od prvního kola, nicméně se zářijovými výsledky úplně spokojeni býti nemohou. Ačkoliv neprohráli, ve všech třech zápasech remizovali, navíc s postupným úbytkem gólů. Po atraktivní plichtě v Mladé Boleslavi nerozhodném výsledku s Ostravou před týdnem bez branek remizovali na hřišti předposledních Teplic, což se dá považovat za zklamání.

V posledních zápasech získávala větší úspěchy Sigma, jež čtyřikrát v řadě neprohrála a třikrát dokonce neinkasovala. V minulé sezoně získala ze vzájemných zápasů čtyři body, poslední střetnutí se však událo v osmifinále poháru. Ve Vršovicích tehdy Olomouc zvítězila 0:2, přičemž obě branky vsítil nyní již v klubu nepůsobící Houska.

Zeleno-bílí pro utkání nemohou počítat se zraněným Hůlkou, v ohrožení je pak i start Bartka a Puškáče. Hosté se musí obejít bez zdravotně indisponovaných Vaněčka, Zmrzlého, Greššáka a Yunise.

Utkání v Ďolíčku bude dozorovat sudí Ladislav Szikszay, jenž dá pokyn k úvodnímu výkopu v 16 hodin.
Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Le Giang - Köstl, Krch, Bederka - Dostál, Ljovin, Květ, Vondra - Hronek - Keita, Chramosta
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Macík - Chvátal, Poulolo, Jemelka, Vepřek - Breite, González - Zahradníček, Daněk, Hála - Růsek
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.02 - 3.64 - 3.70
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Dynamo České Budějovice - FK Pardubice  (sobota 16:00)
České Budějovice v posledním duelu konečně zvítězily a vyhouply se do klidnějších vod, nyní čelí soupeři, který na takový odrazový můstek nadále čeká. Pardubice dosud vyhrály jen jednou.

Jihočeši minulý víkend po třech po sobě jdoucích porážkách přivítali Karvinou, proti níž se jim zadařilo. Křapkova trefa sice poslal do vedení hosty, nicméně ještě před přestávkou otočili van Buren a Hora, po návratu ze šaten pak na konečných 3:1 upravil Mihálik.

Pardubičtí si jediné vítězství připsali v srpnu proti Bohemians, poté ještě v poháru zdolali Hostouň, ale od té doby v pěti soutěžních zápasech získali jen jednu remízu proti tehdy poslednímu Liberci. Před týdnem hostili Plzeň, pro kterou rozhodl dvacet minut před koncem Hejda.

Dynamo, které chce navázat na dva úspěchy ze vzájemných zápasů z minulé sezony, bude postrádat vykartovaného Čavoše. Na straně soupeře je v ohrožení start Cadua. Zpět ještě ke střetu z května, tehdy černo-bílí zvítězili díky brankám Alvira a Čoliće 2:0.
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Vorel - Sladký, Králik, Talověrov, Novák - Javorek, Hellebrand - Van Buren, Hora, Mihálik - Bassey
FK Pardubice - pravděpodobná sestava:
Boháč - Prosek, Šejvl, Toml, Čelůstka - Jeřábek - Kostka, Solil, Tischler, Červ - Chytil
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.77 - 3.75 - 4.78
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Viktoria Plzeň - Fastav Zlín  (sobota 19:00)
S poklesem teplot se propadá také Zlín, jenž po občasném sběru bodů definitivně ztratil formu. Změna nepříznivého vývoje není příliš pravděpodobná ani těsně před reprezentační pauzou, neboť Moravané se představí na hřišti lídra tabulky z Plzně.

Jen jednou v sezoně porazila plzeňská Viktoria svého soupeře vyšším než jednobrankovým rozdílem. A přestože herní projev má k dokonalosti pořád daleko, až na nezdar proti Hradci Králové sbírají svěřenci kouče Michala Bílka jen vítězství. Právě proto se Západočeši drží na špici tabulky.

Proti jednoznačnému outsiderovi by Viktoria konečně mohla protivníka převálcovat také výsledkově, Bílkův asistent Pavel Horváth nicméně zůstává opatrný. "Zlínu se teď výsledkově nepovedly poslední zápasy, ale co jsme měli možnost vidět, tak v nich měli velmi zajímavé fáze. Věříme ale tomu, že v domácím zápase se prosadíme," řekl někdejší vynikající záložník.

Je až s podivem, že Moravané sídlí v tabulce na jedenácté pozici. Vzhledem k faktu, že žádný jiný účastník nejvyšší soutěže nedostává víc branek, by jeden čekal "Ševce" niž. V září nicméně Moravané nezískali ani bod, což má na jejich sebevědomí bezpochyby vliv. "Snad podáme dobrý výkon a nějak to zvládneme," uvedl před výletem do Plzně poněkud bez víry univerzál Antonín Fantiš.

Do starého známého prostředí se nepodívá stoper Ševců Václav Procházka, jenž stále pyká za červenou kartu, kterou obdržel před dvěma týdny v derby proti Slovácku. Spolu s Procházkou budou hosté postrádat rovněž zraněné brankáře Stanislava Dostála, zadáky Róberta Matejova s Martinem Fillem a Jakubem Kolářem a záložníka Marka Hlinku s Rudolfem Reiterem. Plzni schází "pouze" marodící mladíci Václav Míka s Ondřejem Pachlopníkem.
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Staněk - Řezník, Pernica, Hejda, Havel - Bucha, Janošek - Kopic, Sýkora, Mosquera - Beauguel
Fastav Zlín - pravděpodobná sestava:
Rakovan - Fantiš, Cedidla, Simerský, Vraštil - Conde - Dramé, Tkáč, Hrubý, Čanturišvili - Poznar
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.25 - 6.28 - 12.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Viktoria Plzeň980115:724
2.Slavia Praha871024:722
3.Sparta Praha962124:920
4.Baník Ostrava961219:1119
5.1. FC Slovácko961216:919
6.Sigma Olomouc834120:1313
7.FC Hradec Králové93338:1212
8.Dynamo České Budějovice931510:1210
9.Bohemians Praha 1905923414:219
10.FK Jablonec92346:139
11.Fastav Zlín930612:239
12.FK Mladá Boleslav922515:178
13.Slovan Liberec92256:138
14.FK Pardubice913512:166
15.FK Teplice91267:175
16.MFK Karviná904510:184

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (536)

Přidat komentář
Pablos

Přemýšlím co si dneska vybrat, nic nevyzní úplně lákavě Možná tu Bohemku se Sigmou

Reagovat
smazaný uživatel

Já se třeba rád kouknu na Budějovice Pardubice. Mohl by to být dobrý fotbal, kde padne dost branek. Oba týmy potřebují zabrat a udělat body.

Reagovat
Pablos

No mezi něma váhám no... asi si počkám 10-20 min a tam kde to začne padat tam si vyberu

Reagovat
ratusek

taky jsem na vodě. Večer Plzeň bude nudnej debakl Zlína a odpoledne bída. Možná jak píše Tom, tak Budějky s Půlkoněm by mohlo být dobrý utkání

Reagovat
Pablos

no zatím to spíš vypadá na klasickou Plzeňskou ,,nálož" 2:1

Reagovat
ratusek

jo no

Reagovat
Firkraag

Dobrý odhad

Reagovat
db18

Reagovat
ratusek

zato zítra od 16:00 je nadupanej každej zápas los tohohle kola moc nevyšel

Reagovat
andrew96

I Karviná-Bolka?

Mně to třeba nepřijde dnes až tak slabé. Bohemka se po zápasu blbec v Ostravě a debaklu od Slavie snad zvedne, předtím měla slušnou fazonu. Ve spolupráci se Sigmou by góly padat mohly. Budějce-Pardubice už bylo zmíněno, jen na Slovácku to asi nebude nic moc. Za mě fifty fifty mezi dnešními a sobotními 16h.

Reagovat
ratusek

Ano, Karviná Bolka je zajimavý, jeden z nich se musí zvednout.

Mě se víc líbí zítřek

Reagovat
Firkraag

U nás se Sigmou hrozí, že by mohlo padat celkem dost gólů. Takže doporučuji. A užij si to. 0:0.

Reagovat
Pablos

No toho se bojím, ale předtím (i když minulé kolo né) byla Sigma záruka hodně gólů v utkání.

Reagovat
oli9

Slovácko

Reagovat
Coutinho10
Reagovat
Greny

uz měl hrat pred tydnem

Reagovat
Coutinho10

a proc nehral, jestli se vi duvod....ja prave myslel, ze to byl Jarosikuv napad....hrat minuly tyden, tak klidne tam Kucera jeste mohl byt

Reagovat
Greny

No Kučera říkal že to byla varianta ale že Ledecký zvládl skoro celý trénink a mysleli že bude teda ok tak ho brát nechtěli a tak sel den nebo dva před zápasem teda za béčko kde hraje .. a Ledecký se pak musel asi zranit

Reagovat
Coutinho10

jj no, tak kdyz to dnes Kucera videl, tak mozna si toto rozhodnuti bude vycitat ...jsem zvedavej, kolik toho Rezek jeste za Teplice odehraje

Reagovat
ACSeRw!n

Jedle hodne sazi na zkusenost koukam

Reagovat
andrew96

Koho překonal, Verbíře?

Reagovat
Greny

bud Verbire nebo Grigara bych si tipl

Reagovat
ACSeRw!n

nebo Vachouska

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo Doležala

Reagovat
andrew96

Grigar ještě poskočí.

Reagovat
Salfovic

Rezkátor

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

a Reza gol ...porad na to ma, ikdyz doklepaval do prazdny

Reagovat
Martin9719

Samozřejmě že by na to pořád měl, stejně tak jako je skvělý i Petržela, Zavadil a další, jen je zvláštní že Jarošík vlastně vytáhne Rézu když by chtěl sázet na hráče co makají a zřejmě i mají potenciál.

Reagovat
Coutinho10

no jako jo, ale rozumim, ze tam chtel mit nejakyho zkusenyho leadera, coz ma zacatku pomohlo, ale bohuzel na body to nestacilo...

Reagovat
Martin9719

To by tam měl mít v podobě Mazucha např., ale já bych ho asi taky přemlouval.

Reagovat
Coutinho10

spis potreboval nekoho do ofenzivy

Reagovat
Desmond Glazebrook
Reagovat
Pablos

Tak jsem nakonec nestihl ani první poločasy Na co teda koukáte a jaká je hra ? Padá to všude, tak pořád váhám co dokoukat teda

Reagovat
Banikovec7

Já na Bohemku a baví mě to, hlavně teda Bohemka

Reagovat
Pablos

oká jdu do toho

Reagovat
John Obi Mikel

Bohemka opět dobrá první půle. Po*ere to opět v půli druhé?

Reagovat
PISTOLERO

Teplice solidní beton zatím...Snad to Slovácko otočí.

Reagovat
Coutinho10

btw.za par minut derby o Turin...a Zima v zakladu

zive na novasport 4

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Tam je Mallorca pico.

Reagovat
Coutinho10

ted to vidim je tam naka 88. minuta, tak asi o 10 minut prijdeme

Reagovat
smazaný uživatel

Snad. Uz me serou.

Reagovat
Coutinho10

uz to jde

Reagovat
John Obi Mikel

Jak hrál?

Reagovat
Coutinho10

hele, pro mě překvapivě poměrně dobře...jako občas tam měl momenty, kdy naznačil, že jde proti míči a nešel, ale jinak poměrně obstojný a jenom škoda, že ten bod neudrželi...těžko říct, jestli mohl něco víc udělat u toho obdrženýho gólu...možná, kdyby ten míč vypíchnul, ale hlavně ten střelec dostal dost prostoru...škoda pro ně, ale myslim si, že by si do dalšího zápasu mohl fleka udržet

Reagovat
pingla

tyvole Vraštil

Reagovat
Martin9719

Tak Zlín nasadil jednoduchou taktiku že co neoběhá zfauluje, rozkouskuje a standartky si případně pohlídá, musíme se zpřesnit a rozhodčí by měl fauly zároveň víc trestat.

Reagovat
Pablos

Chápu, že se občas člověk přeřekne, ale udělat s Rakovana Laštůvku to už je trošku level ..O2

Reagovat
Greny

A to chytá Šiška ne?

Reagovat
lada.sp

Reagovat
Pablos

ještě ke všemu

Reagovat
Greny

Plzeň dává gól a Poznat si tam sedí na trávě na útočné půlce Zlina

Reagovat
Martin9719

Čekal jsem kdo nám vynadá ze "nesportovní chování" že jsme nezakopli míč

Reagovat
Greny

Proč? Měl normální křeč nic za co zakopávat...

Reagovat
Martin9719

To vím taky, ale překvapuje mě že to proti nám někdo nevytáhl, že to se přece nedělá, ono je tam ale případně od přrušení hry stejně rozhodčí..

Reagovat
PlackaSKS

tak možná nebud ubrečenej kokot, čekající na ubrečený reakce.

Reagovat
Martin9719

Jako vy všichni za posledních 10 let?

Reagovat
PlackaSKS

to je nějakej důvod klesnout na stejno úroven?

Reagovat
Bex5

Reagovat
Martin9719

Reagovat
db18

Jean

Reagovat
$dolar$

Jsem ani nebyl nervózní, výhra o gól tutovka.

Reagovat
smazaný uživatel

JDB nejlepší útočník na východ od Alp.

Reagovat
Bex5

Jako na vychod od Alp si predstavuju vsechno krome Ceska, ale mas point, ze v tom hraci je daleko vic nez v 10 predchozich hrotacich nasi Viktorky.

Reagovat
Martin9719

Na titul je opravdu brzy a měli bychom se ještě zlepšit, když přijede fotbalový soupeř nebo někdo kdo se snaží aspoň trochu hrát, máme problémy a pak to končí ubojovaně 2:1. Tohle nám do konce sezony vycházet nemusí, rozhodovat o tom zda máme na to být nahoře budou taky nejspíš vzájemné duely se Slavií.

Reagovat
Losinho

Tak dnes definitivně odstřihnout Spartu z boje o titul a pomalu se těšit na zápas s Plzní + natáhnout neporazitelnost na 55 zápasů

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Kéž by... Postoupili omylem přes Rapid, pak dali pár gólů Hradci a není s nima k vydržení.

Reagovat
oli9

tak je dobře že tu EL ale někdo hraje . Nebýt dementa Koláře tak kdoví co hraje Slavie

Reagovat
meno

Nebýt dementa Kemara Roofe, tak by teď Kovář chytal v Ligue1

Reagovat
oli9

no to by byl průser jen pro repre

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

Dnes to bude hodně složité.

Reagovat
Coutinho10

musíme věřit v to, že oni velké zápasy neumí viz Jablonec a Plzeň a pokud se třeba dnes vrátí Kúdela, tak by to bylo obrovské plus a útočnou sílu Schranz, Kuchta...případně Krmelec z lavičky máme solidní a Nico by se taky mohl uvést gólově...mám pocit, že tam ještě góla nedal, tak je ideální příležitost tam něco poslat

Reagovat
Losinho

+ Holeš v záloze, což je hodně znát

Reagovat
Coutinho10

tak tak, to by byl další bonus k tomu

Reagovat
oli9

fantastické utkání na čtsport

Reagovat
FCSL

Vyhrát dneska, tak můžem bejt 2b od 6. místa První pětka dobrej trhák, ale v tom středu je to pěkně nasekaný. V týhle sezoně přepisujem doma samé rekordy, takže to nevidim dobře. Slovácko tu vyhrálo poprvé v historii, Zlín po 10 zápasech a Baník tu nevyhrál 11 let... Dobrá zpráva je, že se po 3 zápasech vrací Koscelník, takže snad ne místo Fukaly na beka, ale na křídlo a vytvoří slovenskou offenzivní trojku. Bod bych bral

Knobloch - Fukala, Chaluš, Plechatý, Mikula - Tiehi, Havelka - Koscelník, Faško, Tupta - Rondič

Reagovat
Pablos

Gebre je zraněnej ?

Reagovat
FCSL

Jo, už minule byl na lavici a připravenej nastoupit jenom na pár minut v případě nutnosti

Reagovat
Pablos

ok, dík

Reagovat
ratusek

očekávám, že nás lehce porazíte. Když jsme porazili Teplice, kde jsem to nečekal, tak vás neporazíme. To venkovní štěstí jsme si už vybrali. Bod bude dobrej. i když bysme vás měli samozřejmě porazit.

Reagovat
Pablos

já to vidím na remku tenhle zápas

Reagovat
Pablos

jinak dneska to mám i jednoduché s výběrem ...tady mám jasno, ten váš s Libercem.

Reagovat
Greny

Tak jak to tipujete?

Za mě krásná výhra 1:0 domácích v 90+8 z přísně penalty, kterou napodruhé promění Dočkal, předtím tři červený, bitka Řeháka s nějakým divákem, přerušeného zápas a po zápase brekot Tvrdíka na Twitteru

Reagovat
John Obi Mikel

A inspiruje se u Glena a podá žalobu na Berku.

Reagovat
Greny

A Berka ho obviní z rasismu že ho Tvrdík nazval černou svini

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
FCSL

Knoblochh - Gebre, Chaluš, Plechatý, Mikula - Matoušek, Tiehi, Havelka, Tupta - Rabušic, Rondič

Tu sestavu dělal Hoftych ne Tak bud záměr na Baník nebo nevim, ke Kozlovi tohle nejde

Jinak lavička Vliegen, Fukala, Purzitidis, Koscelník, Faško, Stoch, Jusuf

Reagovat
Banikovec7

Oba týmy na 2 hroťáky, s naším bráněním tipuju tak 10 gólovek na obou stranách do poločas To naše 352 se mi moc nelíbí a opět nechápu nestavění Jánoše, když ten střed hoří každý zápas.

Reagovat
bobis21

Já to teda chápu dnes jako 4-4-2, nemyslím si že to je myšleno jako 3-5-2, aspoň podle toho jak je to napsané (což prakticky vždy odpovídá).

Reagovat
Banikovec7

No vzpomněl jsem si na tebe, že jsi mi to tady už někdy psal, tak jsem schválně hledal, jak to psali minule a tam to taky neodpovídalo, tak kdo ví. Ale bylo by to teda asi lepší, protože ty prostory mezi stopery a wingbacky minule hořely snad ještě více než střed zálohy.

Reagovat
bobis21

No minule jsme začali 4-4-2 a až když jsme hořeli vzadu se přešlo na 3 stopery

Reagovat
Banikovec7

To určitě ne, od začátku byl Fleišman ve trojici se Svozilem a Lischkou.

Reagovat
bobis21

Já myslím že jo, ale tak uvidíme co z toho bude dnes.

Před sezonou jsem tu o té variantě s Fleišmanem na stoperu několikrát psal, ale pak na začátku sezony byl skvělý dopředu a hořel vzadu, tak se mi ta varianta už tolik nelíbí. Ale to by se asi poznalo až po pár zápasech ...

Reagovat
Banikovec7

On i Smetana na tiskovce pak říkal, že to ze začátku moc nefungovalo, že to pro ně bylo nové rozestavení. Jinak určitě by to chtělo více zápasů, jen nevím, jestli by to nebyl zbytečný risk. Mi přišel největší problém v tom, že ti krajní hráči byli furt někde vytaženi a pak tam po krajích byla spousta prostoru.

Reagovat
smazaný uživatel

Nech to uz započne, a nech jsou emoce. Jak za starých časů Siegla atd.

Reagovat
ratusek

k sestavě radši nic, zas by mě tu někdo nařknul ze zaujatosti

Reagovat
lichna.

Tady posílám na uklidnění. https://m.youtube.com/watch?v=01rTKcTkMio

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

co mas proti Potocnymu ty fackovaci?

Reagovat
ratusek

já nenapsal co konkrétně se mi nelíbí

Reagovat
smazaný uživatel

Ja taky rekl ciste nahodnyho hrace

Reagovat
Kepy_FCB

Fackovaný dnes nepíše, to je divné....

Reagovat
JarousFCB

Že by šel na fotbal?

Reagovat
Kepy_FCB

Vlastně jo, bydlí tam a poslední dobou si to žehlil až bude fuckovaný spíše

Reagovat
ratusek

on to ten sněhulák chytí

Reagovat
JarousFCB

Zase Svozil řve, jako by mu někdo píchl kudlu mezi žebra

Reagovat
vonavka

To je strašný sráč.

Reagovat
Mirek na tenisu

Svozil je největší žebrák v lize. Simulant.

Reagovat
bobis21

Mě by jen zajímalo, co bude dělat až ho někdo fakt zraní, to tam snad odzpívá celou operu

Reagovat
braveheart

Reagovat
Nuno čomes

Jako cela liga už to o něm vi, už to nemusí předvádět.. Ale to mu jako není trapně? jako myslím tím opravdu trapně? To, že se lidi smějí fotbalistům, že jsou paka, ani se tomu nedivím

Reagovat
Kepy_FCB

Teda ta návštěva je i na Podještědí trapná Kotel hostí je dnes vynikající

Reagovat
!!!OCIP_KINAB

Jestli Smetana neprestane stavet Potocneho, nejhorsi posilu za poslednich 50 let tak at tahne sam. A Klima zatim taky hraje jak kdyby na sobe mel dres Liberce a ani v predchozich zapasech nic nepredvedl, meli ho nechat hnit v nizsich soutezich v cechach na vic nema.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

kurva Tupta žlutá a Tiehi měl jít ven

Reagovat
ratusek

tak správně těším se na ubrečeného Kozla

Reagovat
Banikovec7

Pokud dobře znám pravidla, tak po tomhle videu, když ho zavolali na červenou, mohl klidně dát i žlutou, ale to už je docela jedno.

Reagovat
bobis21

Takhle - na žlutou to bylo, takže měl jít ven. Doufám že teda dostane jen ten jeden zápas, aby to odpovídalo 2. žluté.

Reagovat
ratusek

ve výsledku správně. Ale nechápu, že to nevidí sudí hned. má to před sebou a uplně krásný výhled

Reagovat
Kepy_FCB

VAR

Kozlomajzna jak držkuje

Reagovat
smazaný uživatel

A zase buceni na cernyho

Reagovat
ratusek

doufám, že si budeme stěžovat a napíšeme tomu pákistánskýmu právníkovi, že je to problém i v Liberci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lichna.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
thewall

Ještě aby si karma došla pro divadelníka Tuptu a budu spokojen.

Reagovat
ratusek

Ndefe za nic nemůže, Tiehi mu prošlápne nohu a oni na něj bučej tvl

Reagovat
lichna.

Tak na stadionu to často vypadá jinak. To zase celkem chápu.

Reagovat
ratusek

jo to máš pravdu

Reagovat
JarousFCB

Kdyby mu ji dal hned, tak to chápu, ale když tam rozhodčí čumí dvě minuty do videa, tak je snad jasné, že to úplně OK nebylo.

Reagovat
lichna.

No vzpomeň na Baryho červenou proti Slavii doma a co se po Varu spustilo.

Reagovat
JarousFCB

Tak vyloučit Baroše je zločin

Reagovat
lichna.

Reagovat
ratusek

jak to Skotsko zakecal radši

Reagovat
Wyrda

kurva dnesak to mmusíme urvat. Fleisi to krasne propalil

Reagovat
!!!OCIP_KINAB

Flaskaaaaa ... ale tim padem je po fotbale a nebude uz na co koukat, snad o polace aspon vyjebe ty kopyta Potocneho s Klimou

Reagovat
Mirek na tenisu

Já dopředu věděl že ten Tieh dostane dříve nebo později redku. Tihle vopálení kluci to mají holt v palici vymetené. Blbem je i Kozel. Měl ho střídat. Objektivně vzato za faul úder hlavou do Tieha měl jít už dříve ven Almasi...

Reagovat
Banikovec7

Reagovat
bobis21

Jakože když se hráči srazí při hlavičkovém souboji hlavami, je to na červenou? To je teda revoluční myšlenka

Reagovat
thewall

Bohužel se Almási trefil do hlavy Tieha. To nebyla klasická srážka hlav co jdou proti sobě.

Reagovat
Mirek na tenisu

Máš sice pravdu, ale tady byl Maďar pozdě a Tieha sestřelil. Že zrovna hlavou není podstatné. Machálek mu měl dát min. žlutou.

Reagovat
JarousFCB

Žlutá to být asi měla.

Reagovat
thewall

U hlavy Almásiho platí obligátní, že by si redku rozhodčí obhájil. Měl jsem obavy, že to bude řešit VAR.

Reagovat
thewall

Jsme z té přesilovky a vedení nějací vykolejení ...

Reagovat
bobis21

No fotbal zatím z obou stran špatný, takže vedení je zlaté. Bojím se že i proti 10 budeme ve 2. pod tlakem, ale snad se mýlím

Reagovat
Banikovec7

No já předpokládám že tak do 10. minuty druhého poločase budeme v 10 taky.

Reagovat
thewall

Vidím to podobně, jen bych tipl do poloviny druhé půle.

Reagovat
Mirek na tenisu

Smetana je lišák. Klímu brzy stáhne. Svozila nechá. Ten se vylže ze všeho.

Reagovat
Banikovec7

Potočný a Kaloč jsou taky aspiranti na to jít ven a nic na tom nemění, že ještě žlutou nemají.

Reagovat
bobis21

Na druhou stranu, červená pro Svozila by znamenala, že příště bude v základu Pokorný

Reagovat
Banikovec7

A to je dobře nebo špatně?

Reagovat
bobis21

No mě Svozil sere, takže dobře

Reagovat
Banikovec7

To mě taky, ale fotbalově si myslím, že je lepší, i dnes to zatím není špatné.

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
Wyrda

je to uřvane decko no ale fotbalove lehce lepsi nez Poky

Reagovat
exse

Baník zatím hodně slabej, ale proti devíti (odmítám počítat Havelku jako fotbalistu) nás musí přejet i on. Jinak rozhodčí to bohužel nezvládl, když už dal za faul na žlutou rovnou redku, tak ji musel dát i Svozilovali o pár minut později za ještě o něco ostřejší zákrok.

Reagovat
Banikovec7

Vždyť Svozil mu přišlápl chodidlo a Tiehi Ndefemu holeň, to je trošku rozdíl.

Reagovat
ratusek

Matoušek taky solidně vymletej tvl

Reagovat
bobis21

Svozile ty píčo! Normálně skočil šipku když kolem něj Matoušek běžel

Reagovat
ratusek

počkej on ho fakt vůbec netrefil? to je blb

Reagovat
bobis21

No možná pohladil rukou přes záda, ale fakt to nebylo na metrový let vzduchem

Reagovat
ratusek

jako ten skok plavmo jsem viděl no ale čekal jsem ,že ho aspon trochu trefil. pak už to neopakovali

Reagovat
sir alex f

Kdo to zas píská, to je otřes

Reagovat
Mirek na tenisu

Machálek. To bude zítra sousto pro Příhodu...

Reagovat
John Obi Mikel

Mezinárodní sudí.

Reagovat
bobis21

No ... já bych to teda pískal, jen to asi bylo ještě venku

Reagovat
lichna.

No hodně na hraně. Kdyby tak neskocil...

Reagovat
ratusek

Tupta je kokot. V prvním poločase zasimuluje, ted to taky přihraje. tak co chce. navíc to bylo venku

Reagovat
exse

Baník do těch rozhodčích letos dává půlku rozpočtu ne? Tahle byla naprosto jasná.

Reagovat
ratusek

tvl

Reagovat
Wyrda

vzdyt spadl sam

Reagovat
bobis21

Jak je to když faulovaný hráč je při faulu mimo vápno? To by nebyla penalta ne?

Reagovat
exse

Řekl bych, že jde o část těla kde byl ten střet a ta byla ve vápně.

Reagovat
bobis21

No ta levá noha byla právě určitě venku, to je jasně vidět, protože ji měl na zemi

Reagovat
Mirek na tenisu

Na rozhodčí si Baník v poslední době teda ale vůbec nemůže stěžovat

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
bobis21

No v minulém zápase měl vyhodit brankáře soupeře a nevyhodil. Reálně máme z chyb rozhodčích letos 1 bod ne?

Reagovat
ratusek

chce to druhej. protože tohle smrdí, Liberec jeden gol dá určitě a kdo ví, jestli to neotočí uplně

Reagovat
JarousFCB

Tak jo...

Reagovat
ratusek

Reagovat
Banikovec7

Laco král

Reagovat
lichna.

Reagovat
Wyrda

zkurvene o2 se seklo samozrejem tesne pred centrem

Reagovat
smazaný uživatel

tipsport - a o něco méně blbých keců

Reagovat
bobis21

Ndefe si Slovan maže na chleba

Konečně teda, protože zatím to bylo přesně jak jsem říkal - i proti 10 celkem pod tlakem

Reagovat
ratusek

Ndefe luxusní asistence, toho dneska budou muset chránit pořadatelé při odjezdu

a Almasi taky parádně. Obránci uplně o hovně

Reagovat
thewall

S takovou formou jdeme do další sezóny bez Almásiho a rancem na účtu.

Reagovat
Mirek na tenisu

Liberec potvrzuje že je mužstvem spodku tabulky. Proč ale nehraje Koscelnik?

Reagovat
thewall

Hraje

Reagovat
Banikovec7

Ten gól Hradce Považanec se zbláznil

Reagovat
PavlíčeQ

Zbláznil se Hocek, který měl okamžitě přerušit hru.

Reagovat
Banikovec7

Vždyt to dali tak 3 sekundy po tom co Hanuš spadl, to ani nemohl stihnout sudí posoudit, že mu něco může být.

Reagovat
PavlíčeQ

On tam totiž ležel bezvládně jen tak

Reagovat
Banikovec7

No ležel tam po špatném dopadu, který ale zavinil jeho spoluhráč

Reagovat
PavlíčeQ

Za mě měl i tak jednoznačně přerušit hru.

Reagovat
Banikovec7

Já vím, že jde o zdraví, ale to by podle mě teda byl slušný zářez Hradce, prostě to měl Považanec odkopnout a hned by se přerušovalo.

Reagovat
Firkraag

Přesně. Navíc útočící hráč to ani nemusel vidět, to není vůbec jeho starost.

Reagovat
PavlíčeQ

Zdraví hráčů je ale starost rozhodčího a pokud na zemi bezvládně leží hráč, tak má okamžitě přerušit, navíc pokud jde ještě o gólmana.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
ratusek

ale už v žákách se učí, že se hraje do doby, než pískne rozhodčí a on si stopne balon ve vápně

Reagovat
Firkraag

Reagovat
Greny

Hocek byl vždycky magor

Reagovat
PavlíčeQ

Gólman leží bezvládně na zemi, rozhodčí hru nepřeruší a je z toho gól tady je opravdu možný všechno, naprostý hnus.

Reagovat
bobis21

Potok ještě neměl žlutou? Já byl přesvědčen že jo

Reagovat
Banikovec7

Ty vole ten se už uplně zbláznil

Reagovat
HanzBP

To je vážně úplně zbytečný hráč.

Reagovat
JarousFCB

Tak má áčko u prvního gólu ne?

Reagovat
bobis21

U vítězného gólu!

Reagovat
HanzBP

To má spíš Gebre ne?

Reagovat
JarousFCB

Nevím... Koukám na mobilu, takže na nějaké rozbory to není, ale na livesportu je napsaný

Reagovat
Banikovec7

Kopal roh a z vápně se to nějak odrazilo k Fleišmanovi.

Reagovat
JarousFCB

Jo to jsem viděl... Jen nevím jestli od Potoka nebo Gebreho

Reagovat
Banikovec7

Tak jeste zmena, Potok stal u toho rohu s Buchtou a vubec se do hry nezapojil, nechapu kde na nej prisli.

Reagovat
ratusek

Reagovat
PavlíčeQ

Kateřiňák jasná červená, opravdu odporný, skandální výkon rozhodčiho.

Reagovat
ondrasch77

A k tomu ještě katastrofální výkon komentátora, který si plete Kratochvíla s Nešporem, Pilaře se Surzynem. Dneska děs...

Reagovat
smazaný uživatel

Po repre pauze to bude velky šlágr Baník - Slovácko

Reagovat
Banikovec7

No chtěl jsem napsat, že jste pro mě favorit a teď se stáváte ještě většími

Reagovat
JarousFCB

Akorát budeme bez útočníka :/

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
Wyrda

Kurva bez Almasiho se Slovackem to bude tezky

Reagovat
AjaxFans

To by bylo i s ním

Reagovat
ratusek

ježiš to je blb takže další zápasy na hrotu s Klímou. takže o 10

Reagovat
lichna.

No tohle jde spíše za Smetanou. Laco měl dávno být dole..

Reagovat
ratusek

Reagovat
Liquid

klidně mohl červenou dostat místo té první žluté, šel sice po míči, ale zezadu trefil achylovku Chaluše

Reagovat
lichna.

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

V té době už tam byl na úkor bojovnosti nebo výšky místo Klímy Budínský, místo Kaloče Jánoš, místo Buchty Azevedo. S Lacovou fyzičkou a zápalem pro hru bych ho tam nechal taky, pokud není zdravotní důvod (Laco nehraje zákeřně).

Reagovat
Banikovec7

Ja spis nechapal, proc nesel Sor za Potoka, kdyz tam bylo tolik mista pro brejky, Laca bych mu taky nevycital.

Reagovat
thewall

Zrovna před Slováckem ...

Reagovat
ratusek

Ten Hradec mohla bejt slušná řezničina

Reagovat
Wyrda

co to je? Pilařova červena odvolana?

Reagovat
ondrasch77

Ne, jen je komentator debil a spletl si Surzyna s Pilařem při té první žluté

Reagovat
Firkraag

Kurvy jablonecký

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
PavlíčeQ

S čím máš problém šášulo?

Reagovat
Coutinho10
Reagovat
Coutinho10

a Nica vlastne nevidim

Reagovat
Coutinho10

* pouze na lavicce

Reagovat
ratusek

tvl ta obrana je šílená a i přesto Sparta nedá ani gol opět

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Imos

Tak to jsem od Baníku čekal mnohem víc, tak trapná, ubrečená a usimulovaná banda co mohli proměnili a víc, jinak celou dobu hlavně proti deseti úplně trapní, po dlouhě zápas, kdy jsme herně mnohem lepší a hovno z toho, z Machálka jsem tak nasranej to je hroznej sráč rozhodčí, jako obě žlutý tak hrozně odsimulovaný, že je to k zblití ... žlutých mělo padnout mnohem víc, náš výkon se mi líbil, červená úplná píčovina

Reagovat
thewall

Ty jsi dobře mimo ...

Reagovat
bobis21

Můžeš mi říct kde byla u faulu na Ndefeho simulace? To snad nemůžeš ani myslet vážně

Reagovat
Imos

Z tribuny to nevypadalo ani na faul na žlutou pořádně, určitě to nebylo na hnedka redku :) a Ndefe tam pak simuloval víckrát, Potok je na tohle expert a obecně ten rozhodčí to vedl hrozně

Reagovat
smazaný uživatel

A co by žlutá za faul na Ndefeho změnila? Stejně by to byla druhá žlutá pro Tiehiho a šel by do sprch, tak přestaň brečet jako váš ubrečený Kozlík šikula.

Reagovat
Imos

neubrečenější na hřišti rozhodně Baníkovci, tak v tý situaci nic, ale první si Potok vyloženě vybrečel

Reagovat
ratusek

tvl prošlápnutá noha je bez karty? Nebo simulace? Seš normální?

Reagovat
Imos

z tribuny to nevypadalo

Reagovat
bobis21

Normálně mu prošlápl kotník, to na méně než žlutou být nemůže, podívej se na to že záznamu prosím a nepiš hovadiny

Reagovat
Imos

dovoluji si psát po zápase na stadionu, děkuji cype

Reagovat
JarousFCB

Kozle?

Reagovat
Imos

tak jsem si ho dneska poslech a z pohledu libereckých to přesně takhle bylo

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Imos

tobě se ten výkon líbil? Tohle byl zápas na remízu 1:1

Reagovat
AjaxFans

Vy jste dali snad gól?

Reagovat
Imos

být to 11 na 11 tak by to byl takový zápas. Jen říkám, že to bylo dost smolný a hráli jsme dobře

Reagovat
Banikovec7

My jsme byli úplně marní, vy mnohem lepší a přesto jste za celý zápas neohrozili branku, ani v 11.

Reagovat
Imos

ale herně to bylo fajn po finálku, smolný zápas, 2:0 hodně krutý

Reagovat
Banikovec7

Nojo, tak Barcelona si taky hezky prihrava ve stredu hriste, ale rozhoduje se ve vapnech a tam jste dnes proste nebezpecni nebyli.

Reagovat
Imos

Kdybyste aspoň nebyli tak špatný a usimulovaný a to máte být tvrdý kraj, hovno

Reagovat
Banikovec7

Unes to prosimte, Tupta se dnes Svozilovi v simulacich minimalne vyrovnal.

Reagovat
Imos

Právě že ne, Svozil by zasloužil oscara, ale nevím jak to vypadlo z TV

Reagovat
Banikovec7

No tak ze je Svozil sasek a vsemu pridava 10 kotrmelcu vsichni davno vime, ale nevsiml jsem si, ze by to ovlivnilo nejakou dulezitou situace v dnesnim zapase. Tiehiho karty naprosto jasne, u druhe se da debatovat, jestli zluta nebo rovnou cervena.

Reagovat
Imos

Ta první nemůžu souhlasit a druhá z tribuny nic a co jsem pochopil tak spíš druhá žlutá, což zas nemohl řešit VAR :) no, každopádně jsem čekal, že 4. tým ligy bude něco hrát

Reagovat
Banikovec7

No 4. tym si dosel v poklidu pro vyhru na pude tezkeho soupere, jestli jsi cekal nejaky super fotbal, tak si nevidel nasich poslednich cca 10 zapasu.

Reagovat
Imos

neviděl no ale stejně

Reagovat
Banikovec7

No je to herne bida a kolikrat jsme meli i dost stesti, ale nerekl bych, ze to byl zrovna pripad tohoto zapasu.

Reagovat
Imos

a kolikrát trochu helf rozhodčí co jsem slyšel budiž no, smůla u nás štěstí u vás, ale Machálka bych k Nise už nepouštěl

Reagovat
bobis21

Jojo, jednou jsme nedostali jednu žlutou a máme díky tomu 1 bod

Reagovat
Imos

to bylo jen jednou? mi přijde že to je furt něco u vás

Reagovat
bobis21

No proti Sigmě měl být vyloučen Sor, ale nedostal druhou žlutou. Jinak v této sezoně pokud vím nic ... (zápas s boleslaví jsem ale neviděl, tak jedině tam).

Reagovat
Imos

Tak snad máš pravdu

Reagovat
slonzacky_lenoch

Zatím neofiko předpokládám že v úterý ofic: Weber ven, údajně se intenzivně řeší Lavička. Ale jak říkám neoficiál zatím.

Reagovat
Staenly10

Bude mít někdo link na stream na derby?

Reagovat
AjaxFans

Taky bych mrknul

Reagovat
AjaxFans

Rojadirecta.me

Reagovat
smazaný uživatel

Už je to tady

Reagovat
smazaný uživatel

Moje uši

Reagovat
Selänne

wtf

Reagovat
andrew96

Reagovat
smazaný uživatel

Directed by David Lynch.

Reagovat
OTASi

Dyk a Mišík

Reagovat
Bosko

Protahovat nastup tymu kvuli zahrani tyhle odrhovacky je dost zvlastni, prijde mi to tezce nesportovni. Ale budiz, zasmal jsem se

Reagovat
OTASi

"Jedna z nejlepších posil Sparty za poslední léta - Jakub Pešek. Čtyři góly a dvě asistence"

Reagovat
ratusek

ten Vrba fakt má nějakou tuberu nebo co

Reagovat
Greny

Vždyť někde říkal že těžký zápasy nedává Ze má strašný nervy

Reagovat
ratusek

Ajo. To jsem nikde nečetl

Reagovat
Greny

Ze snad i zmiňoval že je mu na zvraceni atd... Někde jsem to četl když trénoval Plzeň

Reagovat
$$CaptainKokotko

Na tom se dá taky zapracovat, aby to zvládal líp.

Reagovat
JarousFCB

Jj... Stačí si umotat špeka

Reagovat
bakasa

Reagovat
Bex5

Na zvraceni? Kamos je v FCVP v realizaku, Vrba pred kazdym zapasem prej hodinu blil

Reagovat
kilobyte

Na bulimika teda nevypadá.

Reagovat
C-M@ster

To je z chlastu.

Reagovat
Bex5

Tak nastesti pro nej se hraje v Plzni jen 1x tydne

Reagovat
kilobyte

Tak jemu je jedno jak často se teď hraje v Plzni. Ale už chápu proč šel teda Vrba do repre.

Reagovat
Bex5

To bylo mysleno pointou pritomnyho casu ve vztahu k jeho minulymu angazma

Reagovat
John Obi Mikel

Vypadá, že mele z posledního.

Reagovat
smazaný uživatel

Jebe se vám přenos na O2 přes net jen mně, nebo i vám?

Reagovat
naheCZ

Mě jede v pohodě

Reagovat
smazaný uživatel

Jen tobe.

Reagovat
KnoxXx

Lingr

Reagovat
Kuba94

Hraje nějak staženě ne ?

Reagovat
Greny

Toto Berka nezvládne to bude karet

Reagovat
John Obi Mikel

Škoda. Hezky Ševčík.

Reagovat
ratusek

Schranz chytil gol

Reagovat
exse

Masopust zatím nejlepší sparťan

Reagovat
naheCZ

Naštěstí to vyváží Minchev

Reagovat
smazaný uživatel

Pešek velice dobře

Reagovat
ratusek

Slavia jako vždy nic moc, pak dá do konce poločasu gol z hovna a nakonec pohodových 0:3

Reagovat
naheCZ

Ousou

Reagovat
smazaný uživatel

Jezis to je idiot.

Reagovat
smazaný uživatel

Ouuuuu so...

Reagovat
John Obi Mikel

Tak stopeři došli.

Reagovat
John Obi Mikel

Je to pitomec

Reagovat
naheCZ

Jak to vůbec vypadá? Po repre pauze se někdo vrátí?

Reagovat
Greny

Kudela

Reagovat
naheCZ

Doufal jsem, že i jeden z dvojice Takács/Kačaraba...takhle další kolo bude muset hrát opět Holeš na stoperovi To je fakt strašná situace s těma stoperama

Reagovat
Greny

Repre pauza pomuze

Reagovat
smazaný uživatel

Tam se zraní Holeš a Masopust.

Reagovat
smazaný uživatel

Říkal pomůže, zraní se jim Tecl

Reagovat
Greny

Joooooo

Reagovat
Mass

Twl to se dalo normálně ubránit

Reagovat
andrew96

Krásná trefa?

Reagovat
djiros

O2 co chceš

Reagovat
$dolar$

Krasny

Nejen, ze kdyby nfauloval, tak z toho nic neni, ale ona je z toho cervena a jeste gol k tomu

Reagovat
KnoxXx

Sparta Haraslin

Reagovat
guzman

Kurvaaaa joooooooo

Reagovat
John Obi Mikel

Mandous vole, jak sis to postavil

Reagovat
Skalda29

za to může rozhodčí vždyť stáli ještě o půl metru dál, než ukázala grafika

Reagovat
smazaný uživatel

Hruza des

Reagovat
Greny

Vždyť to měl dobře postavené... Jen ta teč byla na hovno

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

gooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
OTASi

Kurva že já sázel

Reagovat
cubinho

Ousou naprostý podprůměr. Nevin, proc raději nechteli treba Zelenho, Jemelku...

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně, ten je ještě horší než ten nekopa Zima

Reagovat
Desmond Glazebrook

Reagovat
KnoxXx

krasny gol, zazracny zazrak ... Radotinsky asi v paralelnom vesmire

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
djiros

Ousou samozřejmě slabý, ale co předvádí zbytek obrany je taky na pováženou...

Reagovat
Skalda29

Ousouovi nevyšel první zápas s Karvinou, a už se to s ním táhne, chudák

Reagovat
djiros

Tam ho zazdil Trpisovsky, když ho dal na kraj.

Reagovat
Pablos

Slávisti nebojte on Pavelka vám ten počet hráčů na hřišti ještě srovná Ale nic vám to nebude platný, páč jste marný

Reagovat
ratusek

Slavia zoufalá. Ale mají dost silnou lavičku, takže to ještě nemají ztraceno a minimálně remízu můžou a prodlouží neporazitelnost

Reagovat
BaggioRoberto

Kam jste šli Osy a Mandy?

Reagovat
smazaný uživatel

Krmelec in, hrat to jednoduse nahoru a uvalcit bod.

Reagovat
smazaný uživatel

Krmelce si Vrba namaže na chleba.

Reagovat
Jackmaker1989

Ak už toto sparta dojebe a nevyhrá nad Slaviou, tak fakt neviem.

Reagovat
dondinho

Sparta zatím jasně lepší.

Zajímalo by mně proč to sudí nespočítal Bořilovi taky raz-dva-tři na žlutku stejně jako Pavelkovi.

Reagovat
hrundy

Tak Pavelka měl bejt venku dávno...

Reagovat
Ross Geller

Reagovat
John Obi Mikel

Ousou tvl, zbytečně posrals celý zápas, do té doby vyrovnaný. Na Slavii nemá, ani nikdy mít nebude. Co čekat od posily z druhé švédské.

Reagovat
Akinfeev

Koukám od 30.minuty.. ta Slavia jak si 2 minuty prihravali 3 hráči vzadu mě dodělalo

Reagovat
Mass

Nj Slavia se posledni dobou snaží hrát jak Barcelona, i s těma výsledkama

Reagovat
hrundy

Chápu, že Provod chce působit jako profesionál, ale nepatří pořád do kádru Slavie?

Reagovat
oli9

Stanciu, Olej, Krmelec na plac

Reagovat
smazaný uživatel

Babiš ded.

Reagovat
naheCZ

Jako fakt věříš tomu, že mu to nějak ublíží?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak 20 % bude mít od důchodců vždycky, ale myslím, že těch pár procent "inteligentnějších" voličů opět prozře.

Reagovat
naheCZ

Chtěl bych mít tvůj optimismus

Reagovat
mistr129

V roce 2021 jsou "inteligentnější" Babišovi voliči už jen ti bezpáteřní, kterým buď imponuje, jaký je to šmejd, a nebo pro svůj prospěch jim je jedno, že jiným lidem kurví životy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
naheCZ

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Imos

Reagovat
Kepy_FCB

důchodců a státních zaměstnanců, čest výjimkám

Reagovat
meno

Co to je za debilní demagogickej narativ, že ho volí státní zaměstnanci? Kde se to vzalo? Mám desítky přátel, co dělají ve státní správě a nikdo ho nevolí.

Reagovat
Kepy_FCB

málokdo z nich to přizná

Reagovat
meno

lol, několik z nich nemá problém přiznat Okamuru, ale Babiše by tajili

Reagovat
Salfovic

To máš tedy zajímavé přátele.

Reagovat
meno

To je pár jednotlivých případů z Varnsdorfu a od Havířova.

Reagovat
Kepy_FCB

¨no jasně Babiš je mnohonásobně větší zlo

Reagovat
meno

Reagovat
AjaxFans

Okamuru dávám taky

Reagovat
Imos

zakázat covid a migranty?

Reagovat
Salfovic

Třeba se za to stydí.

Reagovat
C-M@ster

Ono to ale nemá ani logiku.

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak

Reagovat
smazaný uživatel

Bez šance.

Reagovat
smazaný uživatel

konečně zmrd

Reagovat
smazaný uživatel

Ani o setinu se mu nehnou preference, dolu urcite ne.

Reagovat
Kepy_FCB

fakt ne, nepatrně nebo vůbec

Reagovat
Salfovic

V tomhle dementově ?

Reagovat
Neon

Tak jestli ani po tomhle nepřijede volby. tak vlastně ani nevím, co v téhle zemi dělám.

Reagovat
smazaný uživatel

tohle mu musí zlomit vaz

Reagovat
meno

Ani hovno. Spíš mu to i pomůže.

Reagovat
John Obi Mikel

Většina ohlasů, co jsem četl, byla ve stylu "vytáhli to účelově před volbama".

Ach jo.

Reagovat
kilobyte

A říkají to ti samí, co zavrhli ČSSD kvůli lithiu?

Reagovat
mistr129

Siegl "na žlutou to asi nebylo"

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Greny

Masopust fakt na stoperovi?

Reagovat
frayerzjihu

Haraslin je každopádně výborná posila. Škoda, ze Sparta neudělala nejakyho rozdilovyho hrotaka k hlozkovi, nebo aspoň kdyby byl fit Juliš.

Reagovat
smazaný uživatel

Plavšič

Reagovat
jsemdement

Plavsic

Reagovat
John Obi Mikel

Plavšič tvl. Další "posila"

Reagovat
ratusek

Adame tvl

Reagovat
KnoxXx

ludsky odpad Boril

Reagovat
Greny

Bořil tam zkouší co?

Reagovat
John Obi Mikel

Červenou pro Hancka.

Reagovat
guzman

Větší mr*ka než Bořil ve Slavii není...

Reagovat
smazaný uživatel

Snad není v celé lize

Reagovat
naheCZ

Lingr

Reagovat
meno

Škoda toho přemotivovanýho Ousoua

Reagovat
thewall

Zakončení Hancka top

Reagovat
Salfovic

Co to bylo za choreo ?

Reagovat
mistr129

A to ho jako ten kripl nevyhodí ani za třetí žlutý faul jo?

Reagovat
John Obi Mikel

A ten Dočkalův faul nechá bez karty?

Reagovat
ratusek

zákeřná mrdka Bořil pořád brečí, najs

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
hrundy

Pavelka zase nejde ven ?

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Bořil co tam předvádí..

Reagovat
naheCZ

Plavšič příšernej

Reagovat
andrew96

Plavšić asi ještě nepřestoupil.

Reagovat
smazaný uživatel

Maso - Bah katastrofa. Plavsice jsme nemeli nikdy kupovat. Olayinka uz mel byt rok pryc a Boril musi jit v zime, dokud ma jeste nejakou symbolickou cenu.

Reagovat
Mass

Zase nepřeháněj, dneska to posral Ousou, nikoho lepšího na stopera sme tam neměli. Druhý půle máme lepší, ale to dnes v deseti prostě moc nejde.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
mistr129

Reagovat
naheCZ

Reagovat
naheCZ

Krmelec

Reagovat
ratusek

Krmelec klasik, nohama napřed

Reagovat
Mass

Krmelec jak tam hned sejmul dva sparťany

Reagovat
KingMaster13

To je dement Tu kartu si vyplýtvá na takový hovadině. Člověk doufal že díky svému důrazu by tam mohl něco dát ale teď ho nemůže použít

Reagovat
Mass

Nejsou ty kelímky na Letný zalohovaný?

Reagovat
AjaxFans

To už jsou asi všude, neé?

Reagovat
Mass

No ale tam je pořád házej na plochu

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak nechápu, co všichni vidí na Samkovi.

Reagovat
John Obi Mikel

Ty toho nechápeš víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť byl opět hroznej, že ho v poločase JT musel vystřídat

Reagovat
meno

Kontumace!

Reagovat
Kepy_FCB

Když Slávie nemůže kontumace pomůže

Reagovat
ratusek

Bořil výborně

Reagovat
thewall

OT: Aktuální tabulka střelců Bundesligy: Lewa a Haaland po 7, Schick 6

Reagovat
Neon

Reagovat
naheCZ

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
martin1

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
kilobyte

Reagovat
7kaka7

Konečně nějaký český fotbalista po P. Čechovi, který má talent i hlavu hrát na nejvyšší úrovni…a přeju mu o to víc, že mu to spousta lidí, jako Petrovi nepřeje

Reagovat
smazaný uživatel

Trpis to nedal dneska. Premotivovanost vzdycky porazila Spartu, dneska nas. Vsechno spatne. Sparta naprosto zaslouzene. Gratulace.

Reagovat
Salfovic

Kdyby jen dneska.

Reagovat
smazaný uživatel

Od leta tak 6 zapasu total prokauc. Z toho 4 v predkolech

Reagovat
smazaný uživatel

Měli by tedy dle tebe Trpisaka odvolat?

Reagovat
smazaný uživatel

Mel by jit na lepsi. Je to legenda ale zkusil bych to bez nej s tim, ze se do par let vrati.

Reagovat
smazaný uživatel

za objektivní komentář

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Selänne

Ale zase na jeho obranu. Je těžký furt něco tvořit, když máš klíčový posty ze hry.

Reagovat
meno

Hele já ti nevím, ta stoperská krize je prostě hrozná.

Reagovat
Neon

Tohle vám fakt nezávidím, u nás už je to snad konečně pryč a budou každý zápas minimálně 3 kvalitní stopeři k dispozici.

Reagovat
meno

Snad, rád bych viděl zase fotbal do posledního kola a ne, aby bylo měsíc dopředu rozhodnuto.

Reagovat
Greny

Jak to nezvladaji

Reagovat
ratusek

kunda Bořil zase neunáší

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Ross Geller

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pospec7

Bořil neunasi kokutek

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tam, Slavie se vrací kam patří.

Reagovat
smazaný uživatel

Psychopat Houštecký opět v akci :D

Reagovat
dondinho

hoďte na toho dementa Bořila už konečné síť

Reagovat
KnoxXx

Boril MotM

Reagovat
ratusek

zákeřná ubrečená krysa. Krásný konec zápasu, neunáší. Kokůtek. Kdo rozdává, musí umět taky přijmout a ten skrček to neumí

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
martin1

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
Greny

Reagovat
db18

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
verv

Reagovat
smazaný uživatel

Jo. Vyhrali jste derby po 5 letech, Wiesnere z hrusky dolu neumis zatacet tymala pico.

Reagovat
Greny

Reagovat
smazaný uživatel

zase ty chudacku. Nemam strach ze celou sezonu zas dojebete. Podekujte tomu nasemu teroristovi, ze z vas udelal na dva tydny polobohy.

Reagovat
Greny

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Fakt

Už nechlastej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ross Geller

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
livefan

Reagovat
Baronne

Reagovat
ratusek

Reagovat
OTASi

To byl ale strašně odpornej zápas btw...zachraňoval to Haraslín, jako jedinej na place působil jako fotbalista

Reagovat
smazaný uživatel

Já se bavil.

Reagovat
Salfovic

Reagovat
Blasphemer

jak nezvládají

Reagovat
John Obi Mikel

Sparťani nezvládají ani výhru

Reagovat
smazaný uživatel

Ty seš kokot

Reagovat
Sosi

Co ti rasisti tam vyvádějí?

Reagovat
Salfovic

To víš, Pražáci.

Reagovat
KingMaster13

No nic noc, gratulace na Letnou. Já to tak nějak cítil v kostech že letos ta neporazitelnost skončí. Ono to není na škodu si to připomenout jaké to je, aby to příště už nechtěli dopustit. V Edenu o to víc vlítnout na ně a zničit je. No a teď půl roku poslouchat rudochy bude peklo

Reagovat
ratusek

ale hráli jste celkem hovno. i do vyloučení. A to není tou rozpadlou obranou. nefungoval vám střed a ani utok. A to tam máte na ligu velmi nadstandartní jména.

Reagovat
Mass

Čekal sem , že na sparťany spíš vlítnem až po půlce, tu první si odpresujou, což my teď s tou rozhozenou sestavou moc nezvládáme. Btw Samek dneska nebyl vůbec ve hře, pořád po tlakem.

Sparta výborně branila, nedělala chyby.

Reagovat
smazaný uživatel

Samek vyloženě slabý

Reagovat
Mass

Tak nedá se od 17 letýho kluka čekat, že bude v každym zápase hvězdit. Navíc v zápase, kde se hodně prasilo, jako dneska.

Reagovat
John Obi Mikel

Tohohle neřeš. Odešel mu Zima, tak si musel najít nového mladého slávistu na kritizování.

Reagovat
KingMaster13

Tak víš co prostě letos se nemůžeme dostat do formy, vždycky nás něco rozhodí. Nedaří se to optimalizovat. Přesto furt ve všech soutěžích jsme na tom dobře ale ty problémy tam jsou celkem velké

Reagovat
smazaný uživatel

Dle Trpisaka jste hráli první poločas dokonce výborně

Reagovat
John Obi Mikel

Půlhoďku jsme byli lepší, pak Sparta, pak to dosral Ousou,

Reagovat
naheCZ

Dneska to tak nějak bylo jasný, že to skončí. Situace v obraně a tak nějak vše tomu nahrávalo. Sparta bohužel zaslouženě. Snad se dáme dohromady a začne válec vol. 2

Reagovat
KingMaster13

Jako letošní sezona je průser, sere se vše co může. Přesto jsme na tom furt všude relativně dobře

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

To zase ne, půl roku nic poslouchat nebudeš, furt jste na tom líp a nás čeká ještě dlouhá cesta a hodně práce. Kdyby nebyl vyloučenej ten černoušek, tak by to možná dopadlo jinak....

Reagovat
KingMaster13

Tak neříkám třeba zrovna na EF ale já žiju zrovna ve sparťanský baště a ty sparťani jsou tu celkem na zabití

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Aha

Reagovat
Bruny

Tým ve kterém hraje Plavšič, prostě nemůže očekávat úspěch. ..

Reagovat
dondinho

Měli by ve studiu O2 rozebrat kromě Pavelky i Bořila

Reagovat
Mass

Ten vám některým hodně leží v žaludku

Přitom nedostal ani žlutou, žádnej větší faul tam neměl. Trochu provokoval, ale to k derby patří.

Reagovat
Ross Geller

Trochu? Vždyť každou chvíli slovně i fyzicky (strkání) provokoval Sparťany, protože neunášel prohru... Má se chovat férově a né zákeřně...

Reagovat
Mass

Vyhráli ste, hrálo se tvrdě z obou stran, někdy až moc, mohl bejt vyloučenej i Pavelka. Ale žádný zákeřnosti tam nebyly, nikdo nechtěl nikoho zranit. Takže si ty kecy prosím nechte na odvetu s Rangers

Reagovat
kilobyte

Vrazit do protihráče v předklonu je zákeřné.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Neri04

Zlutou dostal.

Reagovat
Mass

Jo koukám máš pravdu dostal, ale až po zápase za protesty.

Reagovat
Neri04

Ne, dostal ji za ty provokace smerem k Hecovi, meli tam oba lehkou potycku. Neunesl tu prohru.

Reagovat
Mass

Heča jí dostal taky ale, tak co tu řešíš.

Reagovat
Neri04

Ja neresim nic.

Reagovat
Mass

Trochu mi přišlo, že řešíš tu žlutou kartu, ale možná sem se spletl.

Jinak nějaký potyčky k derby patří, jinak by to nebylo ono. Nevim proč šel protestovat k náhradníkovi Sparty

Reagovat
Neri04

Jo, jen jsem chtel upresnit za co ji dostal, tohle nebyly protesty ani na Borilove ani na Hecove strane, chlapi si proste chteli dat pres tlamu.

Reagovat
kilobyte

Bořil to zkusil skoro na každého. Asi chtěl dostat přes hubu.

Reagovat
smazaný uživatel

Je třetina základní části pryč a pokud to bude takto pokračovat v tabulce aspoň trochu podobně dál, tak to bude velký boj o to vyhnout se 6. místu.

Reagovat
HorajzmAmmann

ty zápasy ve skupině 7.-10. místo jsou ale už o hovně... nikdo do EL nepostupuje. Takže raději 6. místo a zahrát si proti nejlepším

Reagovat
Banikovec7

Muzes si tim usetrit jeden zapas proti diviznimu tymu v poharu!

Reagovat
HorajzmAmmann

To je fakt Aspoň by Liberec postoupil

Reagovat
Firkraag

Nám by se tohle hodilo taky

Reagovat
HorajzmAmmann

neříkám nic, 2x prodloužení...

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě dostaneš celý milion! Korun

Reagovat
smazaný uživatel

Jo oni to zrušili už pro tuhle sezónu. Já myslel že až pro tu příští. To je tím, že Brno ligu nehraje, tak nemám takový přehled.

Reagovat
HorajzmAmmann

chápu Když hrál Baník 2. ligu tak jsem za sezonu neviděl ani jeden zápas v lize

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele