FORTUNA:LIGA - preview 13. kola: Slavia ve šlágru vyzve Plzeň

30.10.2021, 09:07, aktualizováno 31.10.2021, 09:14
Previews
Slavia v týdnu udolala Olomouc a na tento úspěch potřebuje navázat, ve šlágru kola se střetne s Plzní a manko na lídra může snížit na jeden bod. Sparta má formu a nic snadného na ní nečeká proti Baníku, rozjetý Hradec se představí v Mladé Boleslavi, ze spodního soudku bude zápas Jablonec - Pardubice...
Baník Ostrava - Sparta Praha  (neděle 15:00)
Baník se v nejvyšší soutěži vyhřívá na čelních příčkách, přesto má co napravovat. V prestižním duelu se Spartou se Slezané pokusí fanouškům revanšovat za středeční vyřazení z MOL Cupu. Hosté zase doufají v posun tabulkou vzhůru.

Při pohledu na zahajovací sestavu bylo zřejmé, že Ostravané berou osmifinále národního poháru proti Hradci Králové vážně. Avšak přestože si odpočinek dopřálo jen několik málo opor, Baník na soupeře nestačil. Na úvodní zásah hostů z východu Čech ještě Slezané odpověděli, druhá trefa do sítě domácích již ale rozhodla o postupu "Votroků".

Kouč Slezanů Ondřej Smetana neskrýval po vypadnutí zklamání. "Zápas jsme chtěli zvládnout. Chtěli jsme postoupit, ale špatným bráněním a laxností jsme si to celé zkomplikovali. Soupeři jsme nechali dostatek prostoru, aby se dostal do vedení, to si nesmíme dovolit. Je zbytečné se bavit o tom, že jsme měli spoustu šancí, které jsme neproměnili. Špatně jsme ty situace bránili a soupeř nás z toho maximálně potrestal," zhodnotil střetnutí.

Opakoval se tedy scénář předešlého soutěžního utkání, v němž Baník po stejném průběhu nestačil na uherskohradišťské Slovácko. A vzhledem k tomu, že zápas minulého kola proti Karviné se kvůli nákaze koronavirem v kádru protivníka neodehrál, čekají Ostravané na vítězství již téměř měsíc.

Dočkají se Slezané v neděli? No, těžko říct. Od památné výhry z dubna roku 2018 to Baník na Spartu moc neumí. Ve všech následujících deseti zápasech zůstali Pražané neporaženi, až na dvě bezgólové remízy v Ostravě navíc všechny mače ovládly.

Letenským navíc do karet hraje i aktuální forma, když v lize neztratili ani bod v posledních čtyřech kolech. Zároveň sparťané na rozdíl od nedělního soka dál zvládají boje v MOL Cupu. Ve středu se Pražané postavili Teplicím bez několika klíčových hráčů, přesto neměli s postupem do čtvrtfinále větší problém.

Trenér Pražanů Pavel Vrba byl po výhře 2:0 na severu Čech převážně spokojen. Udělali jsme si měřítko, na co máme i s hráči, kteří tolik prostoru nedostávali. Máme nabitý program, nám ani nic jiného nezbývalo. Věřili jsme, že i ve složení, které hrálo, jsme schopni postoupit. A všechno nám vyšlo," shrnul lodivod, jenž se o víkendu vrátí do známého prostředí. Právě v Ostravě totiž sbíral první trenérské zkušenosti.

O trochu méně starostí dělá Vrbovi poslední dobou marodka, několik hráčů však stále zůstává v indispozici. Jmenovitě se jedná o brankáře Dominika Holce, levého beka Caspera Höjera, záložníky Filipa Součka s Ladislavem Krejčím "starším" a útočníka Lukáše Juliše. Otazníky panují nad starty stopera Ondřeje Čelůstky a středopolaře Ladislava Krejčího "mladšího".

Baník si bude muset poradit bez obránce Davida Lischky, jenž ve Slezsku hostuje právě ze Sparty. Zdravotní stav pak do hry nepustí další zadáky Denise Granečného s Ondřejem Kukučkou.
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Laštůvka - Ndefe, Svozil, Pokorný, Fleišman - Buchta, Tetour, Jánoš, Kuzmanović, Potočný - Almási
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Nita - Wiesner, Panák, Štetina, Hancko - Pešek, Pavelka, Dočkal, Hložek, Haraslín - Minčev
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.01 - 3.78 - 1.90
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
FK Mladá Boleslav - FC Hradec Králové  (neděle 15:00)
Boleslav sice vyšla před týdnem na Letné naprázdno, ukázala se však v dobrém světle a potvrdila, že se začíná rozjíždět. Ještě lépe se daří Hradci, který v tabulce poskočil do elitní šestky. V neděli se obě mužstva postaví proti sobě na známém hřišti.

Východočeši kvůli rekonstrukci hradeckého stadionu využívají pro domácí zápasy právě boleslavský trávník, v zápase tedy budou hosty jen formálně. "Změní se pro nás jen to, že půjdeme na druhou střídačku. Hrajeme tam rádi, zvykli jsme si, kontakt s diváky je tam jiný než na Malšovickém stadionu. A je tam výborné hřiště," pochvaluje si zázemí v automobilovém městě asistent hlavního kouče "Votroků" Stanislav Hejkal.

Boleslav i Hradec potvrdily dobrou formu též ve středečních zápasech národního pohárů. Zatímco Východočeši uspěli na půdě ostravského Baníku, svěřenci trenéra Karla Jarolíma poněkud překvapivě vyzráli na plzeňskou Viktorii. "Jsem rád, že jsme potvrdili zlepšený výkon ve druhém poločase i vstřelenými brankami a postupujeme dál. Zdolali jsme soupeře, který si v lize vede dobře," těšilo Jarolíma.

Votroci se budou muset vypořádat s absencí obránce Jana Mejdra, který podobně jako boleslavský záložník Marek Matějovský viděl v sezoně již čtyři žluté karty. Oba zmínění fotbalisté si tedy musí odpykat disciplinární trest. Domácí pak vedle stopky pro Matějovského trápí ještě zranění stopera Davida Šimka a útočníka Dominika Maška.
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Šeda - Douděra, Suchý, Karafiát, Jurásek - Dancák, Smrž - Ladra, Hlavatý, Ewerton - Škoda
FC Hradec Králové - pravděpodobná sestava:
Fendrich - Čech, Klíma, Král - Harazim, Rada, Kodeš, Novotný - Dvořák, Vašulín, Vlkanova
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.61 - 4.27 - 5.44
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
FK Jablonec - FK Pardubice  (neděle 15:00)
Dva celky řadící se mezi ty s nejhorší formou se střetnou v neděli odpoledne v Jablonci. Domácí mužstvo během posledního měsíce a půl zvítězilo jen v poháru, Pardubice na soutěžní úspěch čekají už od srpna.

Severočeši se nyní musí vypořádat s tvrdým direktem, který utrpěli před týdnem v Plzni. Tam po dvou gólech Kopice a trefách Beauguela, Mosquery a Šulce prohráli jednoznačně 5:0, což byla jejich pátá ligová ztráta v řadě. Do toho ještě jen jeden bod ze dvou zápasů Konferenční ligy, kvůli čemuž rozhodně nemohou v Jablonci být s aktuální formou spokojeni.

Jenže Východočeši jsou na tom po loňské jízdě ještě podstatně hůře. Za celou sezonu vyhráli jen jednou, nyní už osm soutěžních duelů v řadě nedokázali vyhrát. Naposledy alespoň utnuli šňůru pěti po sobě jdoucích porážek, na svém hřišti totiž remizovali s tabulkovým konkurentem ze Zlína.

Oba vzájemné zápasy v minulé sezoně skončily jednogólovou výhru Jablonce. Na severu Čech rozhodl po hodině hry Hrubý, v odvetě pak v podobném časovém úseku Doležal. Petr Rada aktuálně nemůže počítat s gólmanem Hrubým a obránci Martincem a Štěpánkem, v ohrožení je i start Housky. Hostům nepomohou Matějka, Sláma, Solil, Sychra a Vít, otazník visí nad Čihákem, Proskem a Tischlerem.
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hanuš - Holík, Kubista, Zelený, Krob - Pleštil, Považanec, Kratochvíl, Pilař - Čvančara, Doležal
FK Pardubice - pravděpodobná sestava:
Boháč - Kostka, Šejvl, Toml, Čelůstka - Jeřábek - Chytil, Červ, Beran, Cadu - Černý
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.46 - 4.56 - 7.36
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Slavia Praha - Viktoria Plzeň  (neděle 18:00)
Obhájce titulu proti lídrovi tabulky. Takové lákadlo nám chystá nedělní program nejvyšší české soutěže, v němž se pražská Slavia pokusí přiblížit čelu tabulky. To aktuálně s náskokem čtyř bodů patří Plzni.

Sešívaní po sérii pěti zápasů jen s jedním vítězstvím v týdnu zabrali a dohrávku třetího kola zvládli naplno. Olomouc zdolali 1:0 rychlou brankou Olayinky, který se tak prosadil ve třetím po sobě jdoucím ligovém zápase. Ani tento úspěch však Slavii vinou předchozích ztrát nedokázal přiblížit na dostřel prvnímu místu a Plzni se tak ve vzájemném duelu mohou jen přiblížit na nejtěsnější možný rozdíl. Zároveň je ale případná ztráta může srazit klidně až na čtvrté místo tabulky.

"Je to dlouhodobá soutěž, i s nadstavbou je ve hře ještě spousta bodů. Hrajeme ale s týmem, který až na jeden zápas všechno vyhrál, je to lídr tabulky. Bude to zápas o šest bodů, plus ke konci možná budou hrát roli i vzájemné duely," upozorňuje na důležitost zápasu trenér Jindřich Trpišovský.

Viktoriáni také v průběhu týdne sehráli soutěžní utkání, na rozdíl od Vršovických však šlo o pohárový duel, který skončil neúspěchem. V Mladé Boleslavi po gólech Ewertona a Juráska prohráli 2:0, čímž skončila série sedmi po sobě jdoucích vítězných soutěžních zápasů. Prvních šest skončilo těsným jednogólovým výsledkem, před týdnem proti Jablonci si ale Západočeši otevřeli střelnici, přestože se hrálo ve Štruncových sadech. Dvakrát se prosadil Kopic, další trefy přidali Beauguel, Mosquera a Šulc, konečných výsledek tak zněl 5:0.

Bilance vzájemných zápasů v poslední době hovoří jednoznačně ve prospěch červenobílých. Ti už neprohráli v sedmi soutěžních zápasech, ze kterých navíc šest zvládli s výhrou a během tohoto období inkasovali jen jeden gól. V minulé sezoně v Plzni uspěli 0:1 díky Stanciově trefě, doma soupeře rozstříleli 5:1 brankami Holeše, van Burena, Baha a Stanciua spolu s jedním vlastencem. Za hosty snižoval Káčer. Pohárové finále pak znovu skončilo výsledkem 0:1, tentokráte rozhodl Sima.

Na vítězství v Edenu Plzeň čeká dokonce už od roku 2014, což si uvědomuje i Pavel Horváth. "Tak jako se třeba Spartě nedaří vyhrát dlouhodobě u nás, tak nám se nedaří na Slavii. Samozřejmě žádná série netrvá věčně, a tak doufám, že budeme u toho, kdy to zvrátíme. Ale Slavia má vynikající mužstvo, velmi dobrý realizační tým, spoustu hráčů, kteří jsou individuálně velmi silní. Pokusíme se je eliminovat a sehrát takový zápas, abychom byli bodově úspěšní," nabádá asistent trenéra Bílka.

Jindřich Trpišovský se v utkání musí obejít bez zdravotně indisponovaných Hovorky, Provoda, Bořila, Holeše, Kúdely a Tecla, otazník visí i nad Olayinkou a Takácsem. Viktorka nastoupí bez zraněných Míky, Pachlopníka a Ndiayeho.
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Kolář - Bah, Ousou, Kačaraba, Oscar - Ševčík, Traoré - Schranz, Stanciu, Lingr - Kuchta
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Staněk - Řezník, Pernica, Hejda, Havel - Bucha, Kalvach - Kopic, Sýkora, Mosquera - Beauguel
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.68 - 4.13 - 5.30
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Teplice - Slovan Liberec  (sobota 15:00)
Stále jen jedno mužstvo si v lize vede hůř než Teplice, které dál marně hledají formu. V sobotu "Skláři" přivítají Liberec, jemuž se naopak po výměně trenéra daří vyhrabat se z bahna.

Vyhráno ještě Slovan samozřejmě nemá. Do konce ročníku zbývá fůra času a nadále tým z úpatí Ještědu zůstává v dolní polovině tabulky. V září a říjnu už Liberec každopádně dokázal pravidelně sbírat body, díky nimž opustil dno soutěžní tabulky. "Jsme v situaci, kdy je pro nás důležitý každý zápas. Musíme brát body," lační po dalším zisku středopolař Slovanu Christ Tiéhi.

Liberec na rozdíl od mnoha dalších prvoligových celků neabsolvoval během týdne 2. kolo národního poháru, neboť z něj vypadl již v předchozí fázi. To Teplice se s MOL Cupem rozloučily až nyní po domácí porážce 0:2 od pražské Sparty "Chtěli jsme trošku pošetřit síly na Slovan, ale vinou vyloučení se nám to vůbec nepovedlo" uvedl teplický kouč Jiří Jarošík, jehož svěřenci odehráli ve středu po vyloučení obránce Josefa Švandy 70 minut v oslabení. 

Švanda navíc kvůli červené kartě vynechá také utkání proti Slovanu. Ze zdravotních důvodů pak domácím nepomohou ani stoper Jan Shejbal, středopolaři Tomáš Kučera s Patrikem Žitným a útočník David Ledecký, nejisté jsou starty zadáka Ondřeje Mazucha, záložníků Jana Fortelného s Matějem Radostou a Danielem Trubačem a forvarda Amadoua Dialla.

Liberec by se měl v Teplicích představit v kompletním složení. První start v základní sestavě po svém příchodu na sever Čech dost možná vyhlíží šikovný slovenský záložník Miroslav Stoch, jenž do předchozích tří utkání vždy naskočil až jako střídající hráč.
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Hyčka, Chlumecký, Knapík, Vondrášek - Jukl, Mareček - Kodad, Krunert, Moulis - Rezek
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Knobloch - Fukala, Chaluš, Plechatý, Mikula - Gebre Selassie, Havelka - Koscelník, Frýdek, Matoušek - Hilál
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.39 - 3.13 - 2.34
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Fastav Zlín - Dynamo České Budějovice  (sobota 15:00)
U jednoho po solidním začátku přišel úpadek, u druhého na nepřesvědčivý start navázalo zlepšení formy. Řeč je o aktérech sobotního utkání ve Zlíně, kde domácí přivítají České Budějovice.

Ševci na ligové vítězství čekají už šest zápasů, během kterých obdrželi čtrnáct gólů. Po pěti porážkách dokázali před týdnem alespoň remizovat, a to na hřišti dalšího trápícího se celku Pardubic. V tabulce jim tak aktuálně patří až třinácté místo, které musí bránit právě před Východočechy.

Naopak Dynamo už na svého přemožitele čeká čtyři ligové zápasy. Po dvou domácích vítězství přišly na řadu remízy shodným výsledkem 2:2, a to nejprve na hřišti Jablonce a naposledy doma se Slavií. Proti té Jihočeši brzy vedli díky Brandnerovi s Havlem o dvě branky, nicméně nedlouho po přestávce srovnali na konečných stav Olayinka s Oscarem.

Žluto-modří se v zápase musí obejít bez zdravotně indisponovaných Koláře s Dostálem, na straně hostí absentuje vykartovaný Skovajsa. Jeho spoluhráči se budou pokoušet Zlínu oplatit loňskou sezonu, v níž ve vzájemných duelech nevytěžili ani jeden bod.
Fastav Zlín - pravděpodobná sestava:
Rakovan - Fantiš, Procházka, Vraštil, Matejov - Conde - Fillo, Hlinka, Hrubý, Čanturišvili - Poznar
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Vorel - Sladký, Talověrov, Havel, Novák - Čavoš, Hellebrand - Van Buren, Hora, Mršič - Bassey
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.25 - 3.63 - 3.11
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Sigma Olomouc - 1. FC Slovácko  (sobota 18:00)
Po obdobně povedeném vstupu do sezony teď je jeden ze sobotních soupeřů v útlumu, zatímco druhý se pyšní možná nejlepší formou v lize. Sigma vyhrála jediné z posledních sedmi utkání, Slovácko naopak pětkrát v řadě neklopýtlo.

Hanáci tímto utkáním uzavřou anglický týden, během něhož zatím dvakrát zamířili na hřiště soupeře a dvakrát odjeli s nepořízenou. V Liberci ani na Slavii navíc nedokázali skórovat, utkání v Edenu rozhodl jediným gólem hned v úvodu Olayinka. Olomoučtí mají celkově problémy s ofenzivou, z posledních pěti zápasů se prosadili jen při výhře s Karvinou, jinak pokaždé vyšli gólově naprázdno.

Muži z Uherského Hradiště naposledy prohráli rovněž na Slavii, to bylo ale už v první polovině září. Následné úspěšné derby je nakoplo a aktuálně mají na kontě pět po sobě jdoucích vítězství, během nichž nastříleli čtrnáct branek. Naposledy jim ke třem bodům přitom stačila jen jedna, proti Bohemians zajistil konečný výsledek 1:0 Cicilia.

Vzájemné střety v nedávné době vskutku nebyly pastvou pro oči diváka. Všechny tři poslední skončily shodně bezbrankovou remízou. Bez povšimnutí nesmí zůstat ani fakt, že hostující mužstvo naposledy uspělo v únoru 2012, od té doby ve čtrnácti zápasech sedmkrát vyhráli domácí a sedmkrát se celky rozešly smírně.

Trenér Václav Jílek se musí v nadcházejícím utkání obejít bez Václava Jemelky, který je potrestán za čtyři žluté karty. Zdravotní obtíže zase do hry nepustí Vaněčka s Yunisem, v ohrožení je i start Chvátala. Hosté by mohli přijet v kompletním složení.

Zápas na Andrově stadionu začíná v sobotu s úderem osmnácté hodiny, dozorovat na něj bude sudí Jan Petřík.
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Macík - Poulolo, Hubník, Beneš, Zmrzlý - Breite, González - Zahradníček, Daněk, Hála - Zifčák
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Nguyen - Reinberk, Kadlec, Šimko, Kalabiška - Havlík, Sadílek - Petržela, Kohút, Navrátil - Jurečka
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.96 - 3.44 - 2.41
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Viktoria Plzeň12110123:833
2.Sparta Praha1292130:1129
 Slavia Praha1292130:1129
4.1. FC Slovácko1291222:1228
5.Baník Ostrava1171322:1322
6.FC Hradec Králové1254316:1619
7.Sigma Olomouc1244422:1816
8.Dynamo České Budějovice1243517:1715
9.FK Mladá Boleslav1242620:1914
10.Bohemians Praha 19051233617:2612
11.Slovan Liberec123279:1811
12.FK Jablonec1225510:2211
13.Fastav Zlín1231815:2810
14.FK Pardubice1214715:237
15.FK Teplice121299:245
16.MFK Karviná1104710:214
Zbývající zápasy
30.10. 15:00Bohemians Praha 1905 - MFK Karviná (zápas odložen)

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (925)

Přidat komentář
FCSL

1. pro Slovan Liberec Pro dnešní výhru a velkou stíhající jízdu

Reagovat
Pablos

2. pro Slovácko Pro dnešní výhru a velkou stíhací jízdu

Reagovat
FCSL

Slovácko naopak začne bohužel ztrácet

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
oli9

Reagovat
PISTOLERO

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Pablos

ale v pohárech je vlastně vůbec nechci

Reagovat
Coutinho10

stejne by hrali max. predkola EKL, ale jako moc dalsich lepsich adeptu tam nevidim

Reagovat
Pablos

Asi co do potenciálu by se hodil ten Baník.

Reagovat
oli9

Reagovat
Pablos

Tak co do velikosti klubu, by to mohlo bejt fajn... kdyby na tom zapracovali mít ambice vyšší.

Reagovat
Coutinho10

museli by jeste posilit, protoze jim trochu dochazi dech....

Reagovat
Pablos

no takhle ...momentálně se mi nijak nelíbí jejich hra a kádr by chtěl zlepšit a ani to nemělo znamenat, že bych je tipoval, že by přešli přes všechny předkola... spíš jsem to myslel do budoucna (proto to slovo potenciál), že je to velkej klub, který by měl snad mít ambice, když tam nakoukne to držet a být lepší a lepší. Slovácko to dlouhodobě asi nemá šanci takhle držet ( i když kdo ví, třeba se nám rodí newPlzeň)

Reagovat
Coutinho10

j z dlouhodobyho jo...Slovacko by to muselo pak nejak omladit a to pak bude uplne jiny tym a nebude vychazet z toho, z ceho tezi ted a Banik jako zvucny tym by mel, ale ne vzdy velka znacka znamena, ze i vysledky jsou velky

Reagovat
$$CaptainKokotko

Pokud Sparta vyhraje, tak bude Baník 9bodů za náma. Jako souhlas s tím, že Baník by mohl v budoucnu dělat víc bodů do koeficientu, ale co my s tím? Nám je to úplně u prdele. Fanoušci Slovácka si užívají každý zápas a koeficient je teď fakt nezajímá.

Reagovat
bobis21

Dokud nejsme schopní porážet vás doma, nemáme v evropě co dělat. Užívejte

Reagovat
$$CaptainKokotko

Jo no. Já třeba pořád čumím na tabulku. Nějak tomu pořád nevěřím. Hlavně snad začne chodit víc lidí, ale prostě hodně fans není naočkovaná. Jinak Baníku bych poháry přál ( jen ne na náš úkor )

Reagovat
ratusek

Reagovat
db18

2. pro Viktorku Plzeň Pro dnešní výhru a velkou jízdu v trháku

Reagovat
db18

3.

Reagovat
oli9

Nasrat na Viktorku, když Viktorka tak Žižkov

Reagovat
Stannis Baratheon

zítřejší?

Reagovat
db18

Reagovat
KingMaster13

Pozdě už jsi to posral, zápas je náš

Reagovat
smazaný uživatel

V Olomouci jsou to vždycky těžké zápasy, ale v momentální formě obou týmů by byla škoda tam přijít o body, snad vyhrajeme 1-0 nebo 2-1! Slovácko!

Reagovat
oli9

Se sigmou 3x po sobě 0:0. No dnes Slovácko potvrdí formu a vyhraje 0:2

Reagovat
mistr129

11. pro každého slušného člověka, který fandí Sigmě, Baníku a Slavii

Reagovat
smazaný uživatel

Za Sigmu

Reagovat
Kepy_FCB

Baník Ostrava - Sparta Praha 1:2

Slavia Praha - Viktoria Plzeň 2:0

FK Teplice - Slovan Liberec 1:3

Fastav Zlín - Č. Budějovice 2:2

Sigma Olomouc - 1. FC Slovácko 2:1

Ml. Boleslav - Hradec Králové 3:0

FK Peltonec - FK Pardubice 2:1

Reagovat
Kepy_FCB

https://www.youtube.com/watch?v=g7cBef6m6MA

propagační video tentokrát nic moc

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
dtaire

náhodou... lepší než proti Slovácku a Štetina si snad taky připomněl, co se od něj čeká

Reagovat
Pablos

náhodou docela dobrý. Ten Štětina

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem zvedavy jak se to v prubehu sezony vyresi s Krmencikem. Plzenaci ho nemaji radi, slavisti ho nemaji radi, sparta o nej neme zajem a bruggy jako jeho vlastnik ho taky nechteji. Ma skvelou vychozi pozici

Reagovat
fabec1222

Polsko, Maďarsko...

Reagovat
Pablos

na tejden do FCSB

Reagovat
Rohlik se šunkou

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Greny

Slovan Bratislava

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
oli9

tam se ale těžko domluví. Neumí jazyky

Reagovat
ratusek

Reagovat
KingMaster13

Ale on neumí slovensky

Reagovat
db18

česky taky ne ¯\_(ツ)_/¯

Reagovat
Salfovic

Tak to by se mohl stát premiérem.

Reagovat
db18

Reagovat
John Obi Mikel

Aspoň bude sehraný se Zmrhalem do repre.

Reagovat
db18

nebo skončí s Petrákem v béčku

Reagovat
FCB1922

Fenin dnes dostal červenou v Modřanech.

Je pravda, že domácí mu celý zápas dávali sodu a on držel. Ve druhém poločase ale už taky nervy neudržel. První žlutá po jeho vystartovani na rozhodčího, když ho na půlce sejmul domácí, ať dostane kartu.

Druhá žlutá za tragickou simulaci, kdy obránce šel do něj čistě a on od něj odpadl jak suché listí. Dostal žlutou za simulaci a hnedka červenou. Do toho vletl obránce domácích a začal do něj na zemi kopat za to, že přihrál simulaci, takže taky hned červená.

Fenin se tam pak 6 minut hádal s rozhodčím a nechtěl opustit hřiště, že to byl na něj faul a be simulace. No, Modřany vedly 2:0, 80.minuta a po odchodu Fenina Řeporyje otočili na 3:2 z jejich pohledu. A ještě k tomu v nastaveném čase, což způsobil Fenin.

Takže nevystrelil na bránu, nenahral pořádně, stále za obránci, ale vlastně pomohl svému týmu k vítězství

Reagovat
Greny

Na druhou stranu pokud do něj šel a bylo to čistě tak proč simulace když tam ke kontaktu došlo?

Reagovat
FCB1922

Šel tam balón na něj a obránce ho tělem, ale vážně čistě odstrcil a dle mého prostě odpadl a zahrál divadlo proto, pac už toho asi měl plné zuby, jak dostával sodu a věděl, že dotyčný obránce již žlutou má. Dopadlo to tak, že sám dostal žlutou za simulovani a ještě ho na zemi dotyčný obránce zkopal.

Ale rozhodčí to zvládl dobře, jemu nejde nic vytknout, správně oba žlutou a následně oba červenou

Reagovat
PlackaSKS

Dostal druhou žlutou za hraní rukou, ne za nějakou simulaci... Vzal míč do ruky aniž by rozhodčí pisknul

Reagovat
smazaný uživatel

Stále to má v noze

Reagovat
Pablos

takže napálenej a dopálenej ?

Reagovat
ACSeRw!n

kurva, tos nemoch rict ? bych zasel mrknout

Reagovat
FCB1922

A to sem stihl ještě poločas "velkého" derby P12 Libus - Cholupice. Domácí za 15 minut 3:0 a bylo hotovo. Ani nebylo vidět, že Sokol vede ligu

Ty, ale na Modřanech sem byl po x letech, a docela změna. I celkem fajn hezké dresy maj. Oni mají nějakého mecenase?

Reagovat
FCSL

Tak jak jsem nám věřil na výhru, tak po sestavě už to nevidim. Tupta za béčko, hlavně že je v nominaci Nečas, v základu Matoušek Stoch zraněnej, Jusuf lavice.. Rambo už na základ nemá. Bída, dneska Teplice zabodujou

Reagovat
monty25

Reagovat
monty25

To bylo rychlý.

Reagovat
FCSL

Matoušek za nás ve 30. zápase v lize 1. gol

Reagovat
monty25

Otázka je, jestli to ještě nepřepíšou na vlastní gól Hyčky.

Reagovat
oli9

Ten kluk je celkem v pasti na to že 5 let zpátky byl snad největší talent... Jako na ligu to je, jako týmový hráč přesně pro kluby okolo středu tabulky

Reagovat
fabec1222

Chramosta vol. 2

Reagovat
lubik

Chramosta dával aspoň goly

Reagovat
Pride

Ty Teplice jsou tak k smíchu. Důchodce Rezek je jediný kdo dokáže nahrát do běhu a neposrat kombinaci.

Reagovat
monty25

Góóól!!! Mazuch

Reagovat
Mirek na tenisu

Zlín. Co s tím? Vše na Poznara. Mužstvo nemá jiskru. Levný, nezkušený trenér tomu nemá co dát. Cedidla. 20 let, prý talent...je strašně pomalý. Mohl jít sám k brance a on po lehkém postrčení soupeře raději spadne. Ví, že by ho Mršič snadno doběhl.

Reagovat
John Obi Mikel

A vedou nad Budějicema, které minulý týden bodovaly se Slavií.

Reagovat
Mirek na tenisu

Budějovice jsou dneska čajové.

Reagovat
monty25

Grigar

Reagovat
ratusek

Grigar

Reagovat
pingla

reiter pičus, snad už tady skončí

Reagovat
John Obi Mikel

Co provedl?

Reagovat
pingla

prohrál souboj o míč s Hellebrandem, chtěl ho zastavit, tak mu zezadu šlápnul na lýtko

Reagovat
andrew96

Prý o nic horší jak Ba Loua, říkali

Reagovat
monty25

Zase ČK Jak budou Teplice příště skládat obranu, to teda fakt nevím.

Reagovat
fabec1222

Frtala zaskoci

Reagovat
monty25

A ještě se vykartoval Chlumecký.

Reagovat
doshcz

Reagovat
ratusek

tak příště se Spartou, tam je to jedno kdo nastoupí. lepší že se hráči vykartují na Spartu

Reagovat
monty25

To sice jo, ale zase není potřeba dostat další osmičku.

Reagovat
Liquid

Co to zkusit v poli se 7 obránci a do branky nacpat 4 gólmany ?

Reagovat
monty25

A je to v prdeli.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty Teplice fakt spadnou, těm nefunguje nic

Reagovat
monty25

Dneska to byl remízový zápas, bohužel to zase posrala ČK Knapíka. Ten tým nemá moc kvalitu, navíc bude po dnešku ještě víc psychicky dole... Sezona bude ještě dlouhá, ale vypadá to fakt blbě.

Reagovat
ratusek

to je jak my tehdy. Furt si říkáš, že příště, příště, příště to už vyjde a pořád to nevychází a ten tým jde čím dál více do psychické prdele. a vyvrcholí to sestupem

Reagovat
monty25

Co ti budu povídat, pohled na tabulku FL i FNL mi nedělá vůbec dobře.

Reagovat
diskoschlampe

Posrala ČK Knapíka? Dyť náš mohl dávat na 2:1, naopak, Knapíkova ČK vám dala naději na plichtu.

Reagovat
doshcz

Reagovat
monty25

No, v první řadě k té situaci vůbec nemělo dojít. A potom se podle mě projevilo, že jste hráli přesilovku.

Reagovat
diskoschlampe

Tak to můžeš říct o každý gólový situaci, že k ní nemělo dojít. Góly padají po chybách... Jinak zápas na držení a takovou tu kombinaci uprostřed hřiště vyrovnanej, ale my jsme byli hladovější ve vápně, víc jsme měli tah na tu bránu. Za mě teda zasloužený vítězství, i když fotbal takovej urputnej.

Reagovat
ratusek

tvl Kozel se třema bodama

Reagovat
John Obi Mikel

Ty Teplice jsou fakt příšerné

Reagovat
smazaný uživatel

Sázet proti Teplicím je lahoda

Reagovat
monty25

Tak tohle napsat po gólu v 93. minutě...

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
FCSL

https://www.tipsport.cz/tiket?idu=1700050304&idb=117&hash=72aa5541

Easy Akorát jsem si myslel, že bude hrát Jusuf a Tupta se Stochem minimálně z lavičky Po sestavě už bych to nedal, dobrá haluz

Reagovat
Greny

Jako jo taky jsem měl na Liberec a ještě Malmo taky 90+3 v suchým tricku

Reagovat
smazaný uživatel

#mufc in a back three under Solskjaer:

1-2 vs Wolves

1-1 vs Liverpool

1-0 vs Partizan Belgrade

2-1 vs Chelsea

0-2 vs Liverpool

1-0 vs City

6-0 vs Tranmere

2-0 vs Chelsea

1-1 vs Club Brugge

2-0 vs City

1-3 vs Chelsea

2-1 vs PSG

2-3 vs Leipzig

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
ratusek

pičo tak bud budeme za tohle dávat červenou nebo pořád žlutou a trestat rozhodčí

Reagovat
$$CaptainKokotko

Nechápu to no.

Reagovat
$$CaptainKokotko

První poločas špatný. Teď prvních 10min .

Reagovat
Pablos

No očekávám, že to Slovácko urve někdy kolem 80-90min. na 1:0 (z jeho pohledu)

Reagovat
John Obi Mikel

taky

Reagovat
Pablos

tak to přišlo dřív

Reagovat
John Obi Mikel

Teď jsme ve stejný čas napsali úplně to samý

Reagovat
Pablos

platíš pivo

Reagovat
John Obi Mikel

Tak to přišlo dřív

Reagovat
$$CaptainKokotko

Reagovat
Mimalu

Rambo

Reagovat
smazaný uživatel

To střídání Rigiho změnilo výborně hru

Reagovat
$$CaptainKokotko

Reagovat
ratusek

Tak co, už Jílka vyrazí?

Reagovat
oli9

Válec

Reagovat
$$CaptainKokotko

Reagovat
Losinho

Dneska se trochu bojím Sýkory a jeho "čumte, bude gól"

Reagovat
KingMaster13

To jsem zvědavej jestli by tentokrát byl takovej frajer a řekl před TS teď tam padne

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Poprosím

Baník - Sparta X

Slavia - Plzeň X

Děkuji

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

Snad Trpiš nepostaví Koláře

Reagovat
Greny

Snad jo

Reagovat
Mass

Reagovat
Greny

OT: Venca Kadlec po zranění nastoupil za béčko Bolky a dal gól... Snad mu dovolí zdravotní stav vrátit se do ligy

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Pablos

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Remt

Kde on získal vlastně tu všeobecnou oblíbenost? Viděl jsem ho v pár rozhovorech a povětšinou vypadal jako nesympatický namyšlený kretén

Reagovat
Bakary3

Protože pribeh "bojovnik, co se nevzdal po těžkých zranenich", jiny důvod tam nevidím...

Reagovat
Remt

V Tiki taka byl skvělej - jeho Chci být trenér ale hráče v lize moc nesleduji, neznám je, zajímá mě jen to co je ve Spartě byl skvělej:-D docela ho tam zpražili tenkrát

Reagovat
John Obi Mikel

Tak béčko svůj zápas v Plzni zvládlo

Za naše nastoupila "posila" Madsen a mladý gólman Kinský a za plzeňské Káčer, Kayamba, Tvrdoň a Ndiaye.

Reagovat
Blasphemer

Když to bude 1:2 pro hosty i večer, tak se zlobit nebudu.

Reagovat
John Obi Mikel

To já zase jo

Reagovat
Losinho

Douděra + Toula, klasika

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Freedo

Já automaticky myslel, že mluvíš o Liberci.

Reagovat
Banikovec7

Lašty

Reagovat
dtaire

Buďa

Reagovat
ACSeRw!n

Docky

Reagovat
Bruny

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska bez větší části našich fans. Škoda a vlastně i dobře, že jsem to nakonec nestíhal.

Reagovat
ACSeRw!n

pech jak hovado no

Reagovat
John Obi Mikel

Pojďme Baník

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
smazaný uživatel

režie

Reagovat
John Obi Mikel

Zaspala stejně jako obrana Sparty

Reagovat
ACSeRw!n

stejne to byl ofsajd

Reagovat
cubinho

Takova skoda!

Reagovat
Pablos

Tak budou tak dvě červený ? Pavelka a kdo k němu ? Fleišman ?

Reagovat
bobis21

Spíš Čelůstka si o kartu říká. Potok nehraje, takže by asi musel jedině Kaloč zazmatkovat, jinak nevím kdo u nás.

Reagovat
John Obi Mikel

Tak Potok může teoreticky dostat červenou i jako střídající.

Reagovat
John Obi Mikel

Dočkal a Kaloč.

Reagovat
cubinho

Juroska hraje životní zapas.

Reagovat
John Obi Mikel

Zatím hraje hodně dobře

Reagovat
Neon

Kotalík na tribuně

Reagovat
smazaný uživatel

Do prdele, Baník vyrovnat!

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

Hložek dobře vybojoval

Reagovat
patas92

To byl od Peška ale world class první a druhý dotek

Reagovat
patas92

Neměla být reakce ale budiž

Reagovat
smazaný uživatel

to jo, tohle se v české lize moc nevidí

Reagovat
patas92

Jj, 99% ofenzivních hráčů by z toho gól nedalo. Možná ani on ne, kdyby to dostal znova

Reagovat
Selänne

Dočkalovi fakt nenahrávat

Reagovat
bobis21

Podle mě to teda ofsajd není

Reagovat
smazaný uživatel

Hancko=Pelé

Reagovat
cubinho

Ty vogo

Reagovat
ACSeRw!n

jasnej gol

Reagovat
Remt

Gol krásnej ale z offsidu. Co ti na něm přijde jasné?

Reagovat
ACSeRw!n

no praveze tam zadnej ofsajd nebyl

Reagovat
Remt

Kámo ty jsi objektivní jak krava vždyť to bylo vidět i z kamery, VAR to navíc potvrdil

Reagovat
bobis21

Podle mě teda ten obránce u pravé lajny byl blíž k bráně než Hancko (z těch pohledů co zatím byly, snad bude nějaký lepší kde to fakt půjde posoudít)

Reagovat
Remt

Teď jsem si to vracel, minimálně kopačku měl Hancko určitě blíže, otázka kdo byl víc nahnutý k bráně a kdo měl blíž rameno k bráně. Jako hraniční situace to určitě je to jo

Reagovat
John Obi Mikel

Vždyť to nechal dohrát, ty joudo komentátorskej

Reagovat
Remt

Taky jsem si říkal:D Ale on to tak asi komentátor myslel, že jako.. udělal to dobře nebo jinak nevím proč to rikal

Reagovat
John Obi Mikel

On to tady čte

Reagovat
Remt

Teď jsem si to vracel a borec se za to fakt omluvil:D už několikrát jsem měl pocit že to tady o přestávce čtou :D

Reagovat
patas92

Asi ho měl nechat dokončit oslavu

Reagovat
exse

Pešek o parník nejlepší hráč ligy aktuálně. Takovej českej Salah, vždy byl mega rychlej a měl skvělý momenty, ale ve finálce byl hroznej. Teď vyzrál a přidal i kvalitní koncovku a je z něj hráč pro top ligu, jen škoda, že už je tak starej.

Reagovat
John Obi Mikel

Už jsem to tu několikrát psal, ale v létě jsme ho měli vzít místo Plavšiče.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Remt

To jsem říkal už když Plavsic přicházel, taky si to myslím

Reagovat
cubinho

Tak to psali asi vsichni.

Reagovat
Seydou Doumbia

píše že to je salah tak spíš za wernera

Reagovat
Mass

Ještě bych se vsadil, že Plavšić má větší plat.

Reagovat
Salfovic

Na to bys dostal kurz tak 1,01.

Reagovat
Losinho

To by musel Pešek chtít.

Reagovat
Remt

Doufám že bude dostávat šance v repre pravidelně

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám že Baník zabere ještě, fakt by se hodilo kdyby konkurenti někdy ztratili

Reagovat
John Obi Mikel

Šance má, ale nic moc z toho.

Reagovat
cubinho

Z těch 3 hlav uz mel ale Almasi neco proměnit Jinak hraje skvele.

Reagovat
Mass

No ale on je tam právě od toho a tim že nedá, tim kazí práci zbytku týmu.

Reagovat
cubinho

Plno veci si taky vypracuje sam. Ale samozřejmě, davat goly je hlavni ukol utocnika.

Reagovat
smazaný uživatel

Almási už mohl dát hattrick

Reagovat
cubinho

Neuveritelne. Asi 5:1 na sance a Sparta vede 0:1. Klasika.

Reagovat
Mass

Reagovat
Selänne

Na šance, jo? To bereš každej centr do vápna jako šanci, ne?

Reagovat
cubinho

Jen Almasi mohl dat klidne 2 goly. Obrovskou sanci mel Kuzma a Tetour a taky Buchta... Ok, jeste Hancko(nebi Haraslin?) z toho primaku.

Reagovat
cubinho

Vsechny ty pozice byly lepsi nez ta, ze které dal Buchta gol.

Reagovat
Petr325

Na 100% šance ale 0:1... Každopádně si o fika koledujeme po těch centrech...

Reagovat
bobis21

Jebat výsledek, s výkonem zatím naprostá spokojenost. Snad to tak vydrží i ve 2. poločase

Reagovat
Seydou Doumbia

Bože ten Dočkal a Čelisti to jsou fakt pičusové na jebnutí něčím po hlavě.

Reagovat
cubinho

Strasni ubrecenci. A rozhodci jim to zere.

Reagovat
Selänne

Baník herně směšněj. To je důvod, proč nemají šancí uhrát první čtyřku. Celá jejich taktika spočívá v přihrávkách do lajny a následnýho centru do vápna.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

vaše taktika spočívá v korupci ty směšný hovado

Reagovat
Selänne

Jediná korupce byla při vašem vyrovnaní. Pac a pusu. Snad se do 30 let podíváte do pohárů.

Reagovat
smazaný uživatel

Počkej, až spartu kretenský vymění za kladiváře. Uvidíme, kdo se bude smát potom

Reagovat
AjaxFans

Zaberte hoši chacharští

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mirek na tenisu

Tak další futro pro Příhodu. Tentokrát tuším Kocourek a Adámková u VAR. I s jedním zavřeným okem museli vidět, že Juroška se zapomněl na pravém beku.

Reagovat
Mirek na tenisu

....v rámci objektivity. Faul na Buchtu měl penaltové parametry. VAR zase neviděl.?

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

zaslouženě, Sparta vůbec neví

Reagovat
John Obi Mikel

Více než zasloužené vyrovnání

Reagovat
ACSeRw!n

dobre to Pavelka posral

Reagovat
Raylan

Muže už jít Pavelka s Dočkalem do prdele? Prober se vrbo, zapas co zapas nejhorší na hřišti

Reagovat
cubinho

Supr

Reagovat
smazaný uživatel

Zaslouženě, Sparta nic nehraje

Reagovat
smazaný uživatel

Ne vole, zase Sáček posranej místo toho aby udělal taktický faul na půlce, tak vyklusává

Reagovat
bobis21

Buchta gól, Kaloč áčko

Reagovat
Selänne

Pavelka a Dočkal ven. Ať se ani nevracej a jdou hostovat někam do Karviný

Reagovat
doshcz

Reagovat
smazaný uživatel

Proč si rušíte oblíbené kluby, kluci? Snad se nestydíte

Reagovat
Selänne

Reagovat
smazaný uživatel

To že Pavelka je úplně k ničemu je samozřejmě druhá věc

Reagovat
PBLead

Za tu Pavelkovu přihrávku bych snad dával pokuty. jak tohle může na půlce, když není pod tlakem, udělat. jinak Nita tohle mít měl. Hancko měl Buchu taky víc doběhnout.

Reagovat
Neon

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
ACSeRw!n

Nita nepodrzel.. trosku mu to nejak blbe skocilo, ale bylo videt, jak je na sebe nasranej, ze to nemel.. Pavelka neco silenyho.. tam je videt, ze kdyz ma zapas tempo, tak jedna chaoticky a zbrkle, protoze se boji, ze uz ma nekoho za prdeli..

Reagovat
r.mrazik

Pavelka je šílený záložník...rozehrávka na nic, rychlost na nic, souboje na nic...ať jde třeba do Liberce

Reagovat
Rothbard

Stream?

Reagovat
John Obi Mikel

Jeden adept na červenou jde na plac. Teď ještě Baník vytáhnout Potočáka.

Reagovat
r.mrazik

Von ho tam nechá...no uf

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bobis21

kapříci připluli

Reagovat
bobis21

Buďa

Reagovat
smazaný uživatel

Nevis, na jak dlouho bude Lašty out? Jsem zvedav, jak se Buďa ujme svojí šance, začal solidně

Reagovat
cubinho

Reagovat
John Obi Mikel

Stejná situace jako na druhé straně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

Dočkal

Reagovat
cubinho

jooooooo!

Reagovat
Neon

to se dalo čekat.

Reagovat
Pablos

No měl jsem takové tušení, že to nedá

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

hehehe, dobře mu tak

Reagovat
smazaný uživatel

Budinský pěkně

Reagovat
ACSeRw!n

proc tam furt chodi, kdyz to nikdy nepromeni do pici

Reagovat
Raylan

Jen bych se opakoval. Když už nezvládá ani standardky, tak je úplně k ničemu.

Reagovat
C-M@ster

Nekopl podle mě špatně.

Reagovat
Remt

Podle mě ji právě kopnul dobře

Reagovat
ACSeRw!n

jj primo skvele kdyby to kopnul dobre, tak je to nechytatelny

Reagovat
C-M@ster

Podle mě taky... Prudká a relativně dobře umístěná, ale gólman řekl bych fantasticky.

Reagovat
smazaný uživatel

Jdete do pici, že pustíte Dočkala na penaltu, když ji několikrát nedal

Reagovat
Greny

Budinský za mě penalta ani omylem když nepiskl předtím pro Banik

Reagovat
ACSeRw!n

uplne jinej zakrok.. a ted navic bude dalsi pencle

Reagovat
C-M@ster

Dočkal repete

Reagovat
Pablos

Jasná ruka

Reagovat
smazaný uživatel

To bych nepískal

Reagovat
bobis21

Dvě penalty během minuty. Ještě že nás rozhodčí tak tlačí ty vole, co by bez nich Baník dělal

Reagovat
AjaxFans

Ruka jasná kámo

Reagovat
bobis21

A vysoká noha taky sparťana ve stejném souboji taky. A první penalta úplně vymyšlená.

Reagovat
Selänne

Reagovat
Pablos

odehrání ruky snad bylo první

Reagovat
bobis21

Jak první? Když hrál rukou tak měl honu před nosem

Reagovat
Pablos

ani omylem

Reagovat
Pablos

první pecka se mi moc nezdála, ale přímo live jsem jí neviděl a v opakovačce intenzitu nepoznáš.

Reagovat
Neon

Držení Krejčího, úplně jasný

Reagovat
John Obi Mikel

Ruku píská.

Reagovat
Neon

Reagovat
Selänne

Tady si mohl klidně vybrat

Reagovat
BaggioRoberto

Reagovat
cubinho

Totalni vysmech

Reagovat
Firkraag

To je magor ten rozhodčí, ne?

Reagovat
Remt

Divnosouboj. Tomu to spadne na ruku, ten ho zas div nekopne do držky:-D

Reagovat
smazaný uživatel

dobrá tlačenka

Reagovat
smazaný uživatel

Zas tlačenka Sparty

Reagovat
r.mrazik

Spíš než ruku bych teda pískal to držení Krejčího...když už

Reagovat
Greny

To je zářez jak pica...

Reagovat
Pablos

vždyť tam máchal jak na nádraží

Reagovat
Selänne

Reagovat
Pablos

Měl jsem tušení, že to dá

Reagovat
ACSeRw!n

spravedlnost zvitezila

Reagovat
BaggioRoberto

Reagovat
smazaný uživatel

ANI OMYLEM PENALTA! prostě úkol zněl jasně, Sparta prostě nesmí ztratit, hnus Pražáci

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
John Obi Mikel

Už se perou

Reagovat
lada.sp

Reagovat
C-M@ster

Já se dobře bavím, co vy?

Reagovat
John Obi Mikel

Já teda ne.

Reagovat
clinger

no jo rudej zmrd Berka.co chcete

Reagovat
kbtk23

Výsměch všem fanouškům fotbalu...ach jo.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Greny

Najednou nohy nad úrovní pasu nevadí... Někdy je to červená někdy penalta...se mohl přece té nohy leknout

Reagovat
Remt

Ta noha byla v tehle situaci docela nebezpečné vysoko

Reagovat
Greny

Reagovat
Jolly Roger

Berka tlačil Spartu už proti Slavii. Jak za Berbra.

Reagovat
BaggioRoberto

Ještěže Baník už mele od 60 minuty z posledního a byla ruka. Jinak bych poslal Vrbu s tim jeho Dočkalem doprdele. Ten měl bejt dávno vystřídanej a ne kopat penaltu.

Reagovat
KingMaster13

Před lety bych soucítil s Baníkem a blil na Spartu, teď už je mi to tak nějak u píči a jen se tomu směju

Reagovat
John Obi Mikel

Tak já to hodím za tebe

Sparta

Reagovat
KingMaster13

Děkuji ušetřil jsi mi námahu

Reagovat
smazaný uživatel

Pak že je fotbal čistý, furt stejný hnus jak za Berbra, Sparta poslala peníze rozhodčím a hned píská nakloněnou rovinu

Reagovat
Firkraag

Hlavně, že Příhoda říkal, že chce méně VARu.

Reagovat
smazaný uživatel

tvl to je škoda

Reagovat
ACSeRw!n

tohle promachnout..

Reagovat
AjaxFans

Bože,toto nedat...Co to bylo za dřeváka

Reagovat
John Obi Mikel

Sparta druhý zápas v řadě jasně horší a zase z toho vytěží výhru

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ACSeRw!n

takhle se delaj tituly

Reagovat
dondinho

Pavelku s Dočkalem by si už měl Vrba nechávat jen na taktický střídání v závěru. Bořek má aspoň pár dobrých pasů většinou za zápas, ale Pavelka spíš kolikrát hraje se soupeřem...je mi docela záhadou čím se Vrbovi tak zamlouvá

Reagovat
BaggioRoberto

Baníkovci trochu pokory. Penalty byly. A že tam ten váš Maďar zbourá golmana to nic neni jo. Nic zkusili jste to s agresivitou a rychlym dostupovanim, vykon na hranici sebeobetovani. Malem vam to vyslo, ale dosly vam sily nenadelas nic. Chci videt stejnej vykon od vas proti sesivanejm a Plzni.

Reagovat
wwwx

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
djiros

Dočkal neuvěřitelně

Reagovat
John Obi Mikel

Penalta

Reagovat
wwwx

Dočkal

Reagovat
smazaný uživatel

Nita hezky

Reagovat
Pablos

Kapříci připluli co ? Teď se vám to nehodí ?

Reagovat
John Obi Mikel

Tahle byla asi nejjasnější

Reagovat
Pablos

mě přišlo, že tahle jediná tak vypadala... ale přitom vůbec nebyla... na těch ostatních se něco najít dalo

Reagovat
Pablos

ale je fakt, že jsem jí viděl jen z jednoho záběru a live

Reagovat
verv

Reagovat
Jolly Roger

Ten Krejčí to je vůl jak vrata!

Reagovat
AjaxFans

Zase pentla Super zápas

Reagovat
Neon

Krejčí hrál balon a Dočkal je kokot. A Nita to měl udržet.

Reagovat
smazaný uživatel

Musí jim to nějak vrátit když piskl tu blbost na druhé straně

Reagovat
Mass

Reagovat
cubinho

supr

Reagovat
djiros

Teď to otočí a bude vymalováno...

Reagovat
C-M@ster

To je komedie

Reagovat
Selänne

Co je tohle za penaltu?

Reagovat
Greny

Reagovat
smazaný uživatel

Co tam ten vymrdanec řeší?

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt korupce jestli to nepiskne

Reagovat
dondinho

to bude mazec

Reagovat
smazaný uživatel

jakoze... co se resi..

Reagovat
bobis21

Snaží se najít nějaký důvod proč nepískat. Nenašli, protože žádný není. Ale snaha byla

Reagovat
John Obi Mikel

Tím to není, místní diskutéři si je našli.

Reagovat
bobis21

Tak na ef si obhájíš i vraždu jako čistý zákrok, to není měřítko

Reagovat
Paprika

Snad to odpiska! Ale myslim ze nebyla

Reagovat
Jolly Roger

Nebyla. Musel kompenzovat.

Reagovat
John Obi Mikel

Kouř.

Reagovat
Jolly Roger

Berka mávni!

Reagovat
Riviera Kid

Tohle není penalta.

Reagovat
C-M@ster

Podle mě vidí, že to penalta není, ale bál se, že by nedošel domů po svejch.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Neon

Reagovat
Mass

Reagovat
icka

Reagovat
ACSeRw!n

dyt hral balon.. nohy se vubec nedotknul

Reagovat
cubinho

Reagovat
Selänne

Krejčí ho netrefil a přes Dočkala přepadl. Tak to jo

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
wwwx

By neodjel, kdyby neodpískal.

Reagovat
Pablos

Zářez... čistej zákrok, naběhnul si tam sám. Ale jako kompenzace za tu první Sparty, oká.

Reagovat
PBLead

bohužel no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Berka je snad zfetovaný.

Reagovat
Heisenberg

Nitovi za to, že si vzal viditelnostní vestu

Reagovat
r.mrazik

Na to že to žádný faul nebyl...

Reagovat
Jolly Roger

Perfektní!

Reagovat
smazaný uživatel

Udržet

Reagovat
taws

Tak tohle bych rozhodně jako penaltu nepiskal. Ale vzhledem tomu, že neodpiskal jasný faul panáka na buchtu a pro Spartu odpiskal dost sporné penalty..tak se nedivím pokračování šíleného výkonu Berly

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kincl

Zas musí dělat bordel primitivové

Reagovat
Mass

Teď se mi zdá, že Berka kompenzoval tu předchozí penaltu Sparty, která byla taky taková poloviční.

Reagovat
ACSeRw!n

at hrajou do pici..

Reagovat
smazaný uživatel

Dočkal skvělý zápas: nedal - dal

Reagovat
PBLead

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
KingMaster13

A teď se bude hrát dokud nedá Sparta gol

Reagovat
bobis21

Když to bude v 97. pořád bez gólu, kontumuje to za pyro.

Reagovat
Mass

No nevim, dneska byl Baník asi lepší..

Reagovat
Pablos

Ještě by mohla bejt jedna pecka pro Spartu v 97min. a bylo by to geniální

Reagovat
John Obi Mikel

A tu by Hancko přestřelil.

Reagovat
Jolly Roger

To by tam musel být Horník s Peltou.

Reagovat
C-M@ster

Já myslím, že super předkrm před večerním hlavním chodem

Reagovat
John Obi Mikel

Ten by ale mohl skončit klidnou výhrou domácích

Reagovat
Mass

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cubinho

Supr zápas

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
Mass

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
$$CaptainKokotko

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda remíza

Reagovat
Jolly Roger

Berka, jdi domů.

Reagovat
Rothbard

Jasně, že z 90 % se tu řeší zápas Baník - Sparta, ale Jablonec opět nevyhrál a to doma proti letos slabým Pardubicím...

Reagovat
John Obi Mikel

A Boleslav

Reagovat
dtaire

proti letos bodově neúspěšným, ne slabým

Reagovat
Seydou Doumbia

slabým

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu jablonci se docela divím, zase taková snová atmosféra v domácím prostředí

Reagovat
KingMaster13

Nejhezčí zápas Sparty s Baníkem co pamatuju. Vypjatej krásně, rozhodčí co ten zápas krásně dojebal na obě strany a fanouškovské peklo

Reagovat
ACSMan

Chtěl bych vidět čáru při tom ofsajdu Hancka přišlo mi, že to bylo s otazníkem

Reagovat
John Obi Mikel

Tam žádnou čáru nedělali. Prostě když to není jasný, tak to nechaj na asistentovi.

Reagovat
ACSMan

No právě, proto bych chtěl vidět tu čáru. Takový pěkný gol neuznat

Reagovat
smazaný uživatel

Snad poslední zápas Dočkala ve Spartě. ( Haha ). Já ho nesnáším.

Reagovat
dondinho

Už je tam bohužel jen za zásluhy, dnes ty 2 ztracený body jdou hlavně za ním.

Reagovat
Fabregas@ole

Když ale on se přesně do takovýho týmu, jako je Sparta, hodí

Reagovat
John Obi Mikel

Konečně má Baník taky nějaký vypjatý zápas se Spartou. Poslední dobou to bylo spíš s náma.

Každopádně s výsledkem z Vítkovic spokojenost, výhra Baníku by bodla víc, ale remíza dobrá.

Reagovat
dondinho

Sparta bohužel klasicky jako v posledních x sezonách - "gentlemansky" někde naprosto zbytečně odevzdá body když v tom samým kole má přijít o body někdo z dvojice Slavie/Plzeň

Reagovat
Neon

potřeba se držet v závětří jak to vypadalo loni nadějně a nakonec to prví místo nezvládli udržet nijak dlouho

Reagovat
ACSeRw!n

tak ted snad remiza nebo Plzen vyhra

Reagovat
Bruny

Asi radši remíza, jinak se ta Plzeň tak zblázní, že už jí pak nedoženeme..

Reagovat
dondinho

Rozhodně Plzeň dnes nesmí vyhrát aby zůstala špice pelotonu pohromadě

Reagovat
Coutinho10

Mandous v brane

Sestava: Mandous – Bah, Ousou, Kačaraba, Masopust – Hromada, Ševčík – Ekpai, Lingr, Olayinka – Kuchta

Lavička: Kolář, Plavšič, Stanciu, Samek, Krmenčík, Takács, Traoré

Reagovat
Selänne

Stanciu a Samek na lávce

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Selänne

Naložil jsem na vás, tak se aspoň můžu smířit s prohrou tiketu o dvě a půl hodiny dřív, no

Reagovat
John Obi Mikel

Oscar zraněný?

Reagovat
PlackaSKS

už z minulého zápasu. dohrával se zraněním

Reagovat
KingMaster13

Fakt jsem nečekal Mandouse v bráně Jinak sestava vypadá celkem dobře, tak uvidíme

Reagovat
Fabregas@ole

...ten Masopust vlevo

Reagovat
John Obi Mikel

Oba leví beci zranění

Reagovat
KingMaster13

Nebyla jiná možnost a věřím že Masopust to zvládne důstojně, spíš ten Hromada mě děsí

Reagovat
John Obi Mikel

Mandous Hromada Olayinka je zdravý

Reagovat
Jolly Roger

Dnes Slavii moc nevěřím.

Reagovat
bobis21

Ta obrana teda vypadá šíleně

Reagovat
John Obi Mikel

Bohužel nejen na papíře, ale bude tak vypadat i na hřišti.

Reagovat
Mass

Na to už sme si v týhle sezoně zvykli.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Blasphemer

Ten Mandous v bráně, to je špatný.

Reagovat
Jolly Roger

Ale pěkný zápas a fotbal. Nejslabší Berka a Dočkal.

Reagovat
Rothbard

Stream na SLA-PLZ? Kde se bude dát co najít? Díky moc.

Reagovat
mrtvej ofsajd
Reagovat
Bruny

Btw. vím ,že je po válce každý generál, ale Bořek na tu penaltu chodit fakt neměl (vím, že tu jeho bídnou formu chtěl asi protrhnout, ale neměl to riskovat zrovna dneska). Už během zápasu bylo vidět, že to vůbec není jeho den, byl samá nepřesnost, a když nastupoval na tu penaltu, tak jsem předem skoro "věděl", že to nedopadne. Snad se dá dohromady, protože jestli ztratí i tu svou "genialitu" v podobě přesných přihrávek a centrů, tak je vlastně k ničemu.. a může rovnou dělat jen asistenta trenéra.

Reagovat
mrtvej ofsajd

Absence Oscara je nepříjemná, snad to na druhý straně Masopust dá.

Odehraje Olayinka 30 min?

Reagovat
John Obi Mikel

Berka šel na rozhovor

Reagovat
Jolly Roger

Ale mluvil dobře.

Reagovat
Selänne

Ale moc dobře mu od pohledu nebylo. Sám musí vědět, že tu penaltu Baníku posral.

Reagovat
Jolly Roger

Kdyby jí odvolal, zmizel by v hlubinách dolu Rudý říjen.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Selänne

Reagovat
žrout

Co přesně na ní posral?

Navíc neodpískal penaltu na Buchtu hned po poločase, která musela přijít, pokud se měly posuzovat zákroky stejně a za de facto to samé se kopala za faul na Hancka.

Reagovat
Selänne

Posral na ní to, že Krejčí se ho ani nedotkl a Dočkal padal dávno předtím? Nehledě na fakt, že balon byl dávno v hajzlu. Tohle se prostě nepískal.

U toho Buchty bych to asi zpětně klidně odpískal taky.

Reagovat
Jolly Roger

Penalta byl Buchta, hrabě Almásy ne, to byla kompenzace. Berka celkově špatný.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu, proč by mělo hrát roli, že se tam Dočkal už dávno válel. Prostě zabránil soupeři v postupu s míčem na bránu, aniž by zahrál míč, tečka.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Selänne

Ale Almasi se střetu klidně mohl vyhnout. To že tam nechá tělo a na Dočkala nereaguje je pouze jeho problém. V podstatě si do něj naběhl.

Reagovat
andrew96

Jak nezahrál míč? Vždyť zablokoval střelu.

Reagovat
$$CaptainKokotko

Reagovat
Jolly Roger

Dnes čekám velký den Michala Bílka. Bohužel.

Reagovat
Bruny

Neboj, nastoupí Srdjan a dá hattrick.

Reagovat
ACSMan

Jako vždycky

Reagovat
Bruny

Jseš taky Sparťan z Ústí?

Reagovat
ACSMan

Ano je to poslání

Reagovat
Bruny

To teda je, když ono se tady seriózně ani nedá ničemu fandit, když i ten hokej je nekoukatelnej.. Taky jseš Sparťan od dětství, nebo tě jen bolely oči z Ústí?

Reagovat
ACSMan

Ne fandim asi od 6 let kvůli Rosovi. V Ústí jsem si ještě na prvním stupni myslel že Slovan je nějakej slovenskej tým ale stojí to za prd tady no. I ten stadion na armě je o ničem, strašně roztahaný kolem dráhy. Byl jsem na repre a nikdy tam nebude dobrá fotbalová atmosféra.

Reagovat
Bruny

Ty brďo, máme stejnej začátek taky jsem žral Rosu a začal fandit Spartě..Tak já na hokej chvíli chodil, ale teď se to nedá už. A regionálně jsem byl víckrát na Teplicích, jak na Ústí.. Každopádně fakt zajimavé, i podle toho začátku fandění atp, budeme i podobného věku.

Reagovat
ACSMan

Jo já chodil na hokej tu sezonu co byla extraliga, protože jsme nějak měli z práce doma permice. A jinak je mi 27 no už mi je to nepříjemný mít narozeniny

Reagovat
Bruny

Taky jsem na extraligu občas zašel, ale spíš si pamatuju ty baráže s Bolkou. A chápu tě, to mně je už 29 a to číslo je fakt nechutný, i když se cítím furt stejně, né-li lépe.

Reagovat
ACSMan

Jo ty baráže, to byly nekonečný souboje

Reagovat
Greny

Berka traged se zase předvedl... Ale co tam hledali před penaltu Baníku to nechápu

Reagovat
John Obi Mikel

Podle O2 obě penalty pro Spartu jasné, pro Baník ta odpískaná neměla být, ale ta neodpískaná zase měla být. Divočina tohleto.

Reagovat
Greny

Za mě teda jo... Vždyť i kdyby ho netrefil jeden tak ten druhej co tam ležel mu bránil v pohybu

Reagovat
John Obi Mikel

Já bych jí taky pískl. Dočkal sice ležel, ale zabránil mu v kličce gólmanovi.

Reagovat
andrew96

Vždyť o žádnou kličku ani neusiloval.

Reagovat
verv

Reagovat
frankiefcb

Takže byla jo? Jsem měl strach, že to odvolá.

Reagovat
Greny

Za mě ano

Reagovat
oli9

Snad dnes naskočí Krmelec bude mít žlutou v 80. minutě vyrovná na 1:1 a sundá dres a dostane druhou žlutou

Reagovat
C-M@ster

a pak mu gól zruší VAR?

Reagovat
$$CaptainKokotko

Kdyby se to stalo, tak druhá žlutá platila?

Reagovat
$$CaptainKokotko

*platí?

Reagovat
žrout

Dnešek prosral Vrba, protože je ohledně Dočkala naprosto nesoudnej. Tak ať třeba skončí na konci ligy 3., když ho bude furt jak kokot stavět navzdory tomu, že je evidentně slabinou cělkově to Vrba posral, díky Dočkalově zranění se Sparta začala rozjíždět a bez Dočkala zvládla derby, Rangers a měla dobře nakročeno s Lyonem. Ale pak se jim uzdraví kapitán a všechno tohle jde do prdele ale proti Bolce ještě pomohlo štěstí a famózní Nita, jenže když někomu schází soudnost a nevyvodí z tohoto varování důsledky? Komu není rady, tomu není pomoci... Vrba si prostě asi musí nabít pořádně rypák, aby uznal, že je s Počkalem mimo

Celkově ve Spartě jsou ti tzv. "zkušení tahouni" uprostřed hřiště největší slabinou toho týmu a Čelůstka vzadu taky nic moc za ty prachy, rozhodně je lepší Panák. Až se uzdraví Hojer, tak na stoperech Hancko - Panák, pokud mají hrát ti nejlepší a ne za zásluhy. A Pavelky s Dočkalem se musí Sparta zbavit, jestli se chce posunout dále. Ale tam se to hraje dlouhodobě na kamarádství a zásluhy, takže změny nehrozí.

Reagovat
Tromas

Ne proč tam nedali do branky Koláře

Reagovat
John Obi Mikel

Zase Homolka A jeden z těch lepších kyslíků Štěrba na O2 končí

Reagovat
smazaný uživatel

Cože Štěrba končí? Co se stalo?

Reagovat
John Obi Mikel

Netušim. Ale Svěcený říkal, že teď komentuje poslední zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda ho, jeden z lepších na O2, teď tam nebude nikdo tak dobrý, možná ještě Vrba, ale ten komentuje jen LM a PL, největší traged je Šilhan, ten komentoval včera Slovácko a furt říkal že Havlík prodloužil smlouvu a přitom to je Sadilek.

Reagovat
Greny

Vždyť tam jdou oba stejně sakra jak Ekpai tak Havel tam mají ruce

Reagovat
John Obi Mikel

Stejný zákrok jako Hromada. Takže ČK?

Reagovat
John Obi Mikel

Je to tak.

Reagovat
Greny

Opět se ukázalo jak vás tlaci

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
John Obi Mikel

Jakože měl udělat chybu, aby kompenzoval chybu z minulýho zápasu

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
icka

Ty jsi blbej.

Reagovat
Blasphemer

Tak ten ji nedostal, ne?

Reagovat
John Obi Mikel

Ale řekli, že ji dostat měl.

Reagovat
cubinho

Jasna

Reagovat
Coutinho10

jasna, nazdar

Reagovat
smazaný uživatel

Řezník pořezal

Reagovat
Greny

Běžte s tím fakt do píce .... Před týdnem je to Slávista a je to bez CK a teď najednou ano

Reagovat
Selänne

Reagovat
John Obi Mikel

Tak když před týdnem řekl Příhoda, že je to chyba, tak má udělat další chybu.

Objektivní Brňák

Reagovat
Greny

Vždyť to stejne řekl den před tím ... U Dočkala myslím ..a chybu udělal... Objektivní slávista

Reagovat
John Obi Mikel

Ptám se znovu ty šášulo. Měl udělat další chybu?

Reagovat
Greny

Takže přiznávás že ve vašem předchozím zápase rozhodci chyboval a pomohl vám. ? Sasulo

Reagovat
John Obi Mikel

Jj, s Olomoucí jsme měli kliku, protože tohle důležité chybné rozhodnutí nám pomohlo. (byť to zapadalo do jeho celkově špatně zvoleného metru, takže žádná tlačenka).

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Stannis Baratheon

Tak seš retardovanej?

Reagovat
Salfovic

Ne, tu udělá příště až zas jak na potvoru nevyloučí nějakého esesáka.

Reagovat
clinger

a co v Karviný, na Spartě, v Teplicích. jasný redky pro soupeře...

Reagovat
andrew96

Reagovat
smazaný uživatel

Jakoze sem Slavista, ale za me ani zluta diky no.

Reagovat
meno

Redka 1000%

Reagovat
smazaný uživatel

Pici jak muze byt redka kdyz se ho nedotkne... to fakt nechci branit Plzen

Reagovat
Selänne

A to budeme čekat, až se budou lámat kosti? Jiný způsob není jak ty kopyta tohle odnaučit.

Reagovat
Greny

Ale ok .. když takhle tak všem stejně . Proč tam jsou dnes diváci zavřít stadion a flastr pět mega .. budeme čekat až fanoušci zmlátí i hráči když už řežou funkcionáře?

Reagovat
Selänne

Slušně to nezvládáš.

Reagovat
smazaný uživatel

Jezisi ty ses curak.

Reagovat
Greny

Proč ? Chápu že je to pár jedinců ale taky na co čekat... Než tam někoho zabijou?... Jasný červená klidně o problém ... Ja jen že před týdnem se našli Slávisti co tvrdili že červená ne.. atd

Reagovat
John Obi Mikel

Kdo z nás tvrdil, že červená Hromady neměla být?

Reagovat
ACSMan

No bere se že tam šel nebezpečně, takže kdyby slavista nezvedl nohu tak by to byl pěkný šlapák.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

No to bez debat... sel tam jak curak a v 10 minute coz znaci ze je to curak.

Reagovat
ACSMan

To rozhodně je

Reagovat
KingMaster13

Tam jde o úmysl, přece nebudeme jak ty prasata ve Skotsku

Reagovat
meno

Reagovat
meno

Když ti budu mířit pistolí na hlavu, tak asi taky půjdu ve finále do vězení a to i bez toho, že bych vystřelil.

Reagovat
kecipep

Reagovat
smazaný uživatel

A celý game plán Plzně v koši po 10 minutách to nechceš

Reagovat
KingMaster13

Správně pane rozhodčí

Reagovat
Salfovic

Njn, co je dovoleno Dočkalovi či Hromadovi, není dovoleno Řezníkovi.

Reagovat
poz3n

Proč prostě. Tohle je každý zápas na Slavii to stejný. Chvilku se dá dívat, pak přijde nějaká kravina a o vítězství Slavie je rozhodnuto

Reagovat
Fakt

Praha může

Reagovat
Skalda29

Franěk ani původně nechtěl dávat, jen domluva. To jen zas chlap z dodávky zavolal

Reagovat
smetos

Cervena karta ano, pokud prileti rozhodci a hned mu jinsoupne. Pokud se radi s VAR tak max zluta. Alibisticke rozhodnuti, ktere posralo celej zapas a opet se objevuje pachut cinkleho zapasu

Reagovat
Pablos

Dnešek baví

Reagovat
poz3n

Je po zápase

Reagovat
FCSL

Řezník je hroznej dement

Reagovat
Mirek na tenisu

Z fotbalu se díky videu stává počítačová hra.

Reagovat
clinger

no pokud jde o zdraví hráčů tak je to v pořádku

Reagovat
Mirek na tenisu

Fotbal není PC hra. Řezník šel podrážkou ale na míč. Už to že mu Franěk napoprvé neukázal ani kartu naznačuje dost.

Reagovat
žrout

Prý na míč seš nevidomej nebo jsi to neviděl a koukáš na něco jiného?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Reznik je porad hroznej dement. Kdyby Sevcik neuhnul, tak je video uplne irelevantni.

Reagovat
Mirek na tenisu

Kdyby. No právě. Černí kašpaři si redku obhájí. Fotbal ale pláče.

Reagovat
icka

dlouhodobe

Reagovat
Rothbard

Max dva góly, hra se moc kouskuje, fauluje se a fotbal nevidím ani na jedné straně...

Reagovat
Mirek na tenisu

Jak v 10. minutě zkazit zápas kola. Děkujeme pane Franěk a Štěrba u VAR.

Reagovat
poz3n

Zkazil to spíš Řezník, ne?

Reagovat
Mirek na tenisu

Tak šel tam hloupě, ale fotbal nejsou šachy, kurňa! Nezasáhl ho navíc Ševčík tomu přidal etc. Žlutá stačila.

Reagovat
žrout

Ty seš dobře mimo

Reagovat
ACSMan

https://streamable.com/2sqkjg

co by dal Tecl za takovou mušku

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Pablos

Reagovat
C-M@ster

Plzni sice přeju, ale prostě to červený bylo. Na rozdíl od propíranejch zákroků minulý kolo.

https://twitter.com/Cecko8190/status/1454860579445878790

Reagovat
smazaný uživatel

Ok ted uz vidim ze jasna.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
KingMaster13

Řezníkovi se to nestalo poprvý ten to celkově moc nezvládá

Reagovat
iamek

Reagovat
bobis21

Naprosto jasná

Reagovat
mrtvej ofsajd

Reagovat
Pablos

jen tedy malý popichnutí... jak si jí obhájí ? Však jen domlouval, nemá si co obhajovat, dostane co proto... zachránil ho VAR.

Reagovat
C-M@ster

Máš pravdu.

Reagovat
Blasphemer

Oba stejně, hraj dál

Reagovat
Rothbard

Fuj, to byl zákrok na kriminál, o míč ani nezavadil.

Reagovat
icka

Reagovat
John Obi Mikel

Když už jsme u toho, tak to je komplikaci i pro nás. Protože proti 10 neumíme hrát.

Reagovat
$$CaptainKokotko

Na to jsem úplně zapomněl.

Reagovat
John Obi Mikel

Bílek postaví tvrz a bude zkoušet brejky proti našim "stoperům"

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Mass

Zase se to ukázalo, ale proti 8 už to docela šlo

Reagovat
poz3n

Cítim tam ještě jednu redku pro nás…

Reagovat
KingMaster13

Jinak Plzeňáci buďte v klidu V 10 jsme často nulový a proti nám stojí hradbař Bílek Takže šance že minimálně remízu si odvezete je možná i vyšší jak na začátku

Reagovat
Salfovic

Buď v klidu, v nejhorším se najde nějaká penalta.

Reagovat
mrtvej ofsajd

Těším jsem se na pěknej zápas, ale bojím se, že z toho nic nebude. Plzeň bude bránit v 10, my se budem trápit jako již několikrát a navíc Franěk píska prakticky každej kontakt....

Reagovat
Pablos

To bude asi pěknej grc ten zápas... fotbalově běs zatím. Ale tak Plzeň je nějaká labilní, tam bude ještě jedna červená a pak už by proti 9 mohla Slavia už napodobit aspoň fotbal.

Reagovat
Rothbard

Reklama na Clavin

Reagovat
Mass

Reagovat
Rothbard

Co tak mohl mít Jindra na tom papírku?

Reagovat
Selänne

Po zápase musí skočit do Kauflandu.

Reagovat
smazaný uživatel

Pulka Sumavy, chardonnay, kilo cibule, kecup a testoviny.

Reagovat
Pablos

Slané Teclíky, nějaký Koly, Hromadu Krmelců

Reagovat
Selänne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mass

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Pablos

Hromada... to samé co Pavelka ve Spartě ...proč se těhle průměráků nezbaví ty týmy

Reagovat
Pablos

normálně bych od něj ten čekal namazání na chleba a gól... ale ten je tak slabej, že jsem v klidu

Reagovat
mrtvej ofsajd

Je to normální buzerant, hráč soupeře je zády obklopen třemi slávisty metr za vápnem a on ho stejně bezmyšlenkovitě přejede...a daruje velkou šanci na standartku. Chce to Holeše.

Reagovat
Freedo

Reagovat
Selänne

Reagovat
Mass

Koho bys chtěl lepšího jako back-up za Holeše?

Reagovat
Pablos

kohokoliv, úplně zbytečnej hráč

Reagovat
mrtvej ofsajd

Condé

Reagovat
smazaný uživatel

Nuda bez šancí

Reagovat
smazaný uživatel

48 minuta Hromada redka a penalta pro Plzeň a 0:1 pro Plzeň Bauguel.

Reagovat
John Obi Mikel

Hrůza pane Trpišovský. Na to se nedá koukat. Dej tam Stanciua/Samka/Krmelce a stáhni toho dřeváka slovenskýho. Na to se nedá koukat, jako na 90% týhle sezóny

Reagovat
KingMaster13

Souhlasím s Hromadou ale Krmelce ať tam pro pána boha prosím neposílá Samek nahoru, Stanciu taky

Reagovat
Coutinho10

Nica, Samka a Krmelce to chce hodit na plac....zatim bezradny

Reagovat
KingMaster13

Krmelec bude přemotivovanej ten dneska dostane redku

Reagovat
Liquid

bitka Krmelec - Chorý a následně to zopakují v MMA

Reagovat
Coutinho10

verim, ze dnes by ten gol dat mohl....nebude mit duvod faulovat

Reagovat
John Obi Mikel

To je možný.

Reagovat
Liquid

Reagovat
mrtvej ofsajd

Reagovat
Freedo

Nico to rozhejbe snad.

Reagovat
Liquid

ten VAR to strašně kurví, sudí nastaví nějaký metr a za velmi ostrý zákrok Ševčíka na achylovku Mosqita kartu nedá, za mě žlutá a následně nedá ani kartu Řezníkovi, a pak mu pípne VAR najednou červená, jako zákrok to byl horší než ten Ševčíkův, ale aby to bylo Řezník červená a Ševčík nic prostě není fér a Plzeň se tak může cítit poškozená

Reagovat
Greny

a to bylo tak minutu a půl od sebe

Reagovat
Pablos

za objektivitu

Reagovat
clinger

červená bez debat.minule se taky neřešilo že olomouci odpouštěl sudí karty a pak všichni volali potom co nastavil takovej metr že měl jít Hromada ven.prostě prasárna na redku od řezníka tak ať ji dostane a neřešit jakej je metr...

Reagovat
Pablos

já to pochopil, že mu šlo o tu kartu (která se nekonala)

Reagovat
clinger

jasný.chápu.jen říkám že tohle musí být redka vždy bez ohledu na metr či že předtím odpustil žlutou

Reagovat
Pablos

to ano, souhlas.

Reagovat
FCSL

Trpišák se zbláznil asi Už u nás byl pedant na pohyb hráčů, ale v poslední době staví sestavu běžců Dřív chtěl hrát totální fotbal, ted hraje totální běhání Když má ten tým dominovat a tvořit, tak si neví rady. Ještě chápu třeba těžkej venkovní zápas v pohárech, ale doma s Plzní Stanciu do hry hned

Reagovat
Pablos

Stanciu, Samek... hurá Jindro

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co, ubrání to Plzeň?

Reagovat
Pablos

ta půjde do vedení

Reagovat
John Obi Mikel

Proč sundal Baha a ne Ekpaie

Reagovat
smazaný uživatel

Snad uz Hromada v pristim zapase nebude hrat, koukej se na nej je utrpeni, obzvlast kdyz na lavici sedi Traore

Reagovat
Pablos

Reagovat
Greny

No Ekpai si jako koleduje

Reagovat
John Obi Mikel

Ještě že VAR neuděluje žlutý. Teď by ji musel dát.

Reagovat
icka

To jsou fakt dementi nekteri fanousci. Hazet pivo na doktory/fyzio to se fakt musi citit jak kralove.

Reagovat
Greny

Je tam vidět pokrok před týdnem by je zmlatili

Reagovat
Selänne

Reagovat
Pablos

Reagovat
icka

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
John Obi Mikel

Však maj ještě spoustu času.

Reagovat
Mimalu

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
kilobyte

Reagovat
Freedo

Reagovat
oli9

Reagovat
žrout

Viděl jsi, co tomu předcházelo ze strany těch doktorů směrem k divákům? Ještě nikdy jsem neviděl, aby lékařský tým provokoval soupeřovy fanoušky.

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
C-M@ster

Ty špinavý zkurvysyne.

Já ten záběr předtím neviděl, tak si říkám, to jsou fakt jelita, jestli je to pravda... teď vidím záznam v Tiki-Taka a ten borec je do ksichtu provokoval jak ten negr Sparťany.

Zasloužil si každou kapku piva, co na něj přilítla.

Reagovat
icka

dej si tabletku

Reagovat
mrtvej ofsajd

To je příšernej zápas, snad nejhorší co jsem za poslední měsí viděl...ani jedno mužstvo si nepřihraje na soupeřově půlce třikrát po sobě. Jen se řeší rozhodčí...bez šancí, bez jakýkoliv fotbalovosti.

Reagovat
John Obi Mikel

Však naše přihrávání na soupeřově půlce je tak to jediné, co se v zápase děje.

Reagovat
Greny

Pokud je toto žlutá pro Mosqueru tak Ekpai už měl být venku

Reagovat
poz3n

Krmenčík dá rozhodující gól, není o čem

Reagovat
smazaný uživatel

Vlastním gólem

Reagovat
Pablos

Proč to má být pikantní šance pro Plavšiče to strídání ?

Reagovat
John Obi Mikel

Já to pochopil, že pikantní je Kotrmelec.

Reagovat
Pablos

aha, já to neslyšel od začátku jen ten konec a tak to vyznělo divně

Reagovat
Salfovic

Chudák Krmenčík teď nevěděl, jestli běžet na hřiště nebo do kotle.

Reagovat
KingMaster13

Krmelec na hřišti....sranda začíná

Reagovat
icka

Na strely 0:1 2 polocas

Reagovat
C-M@ster

To urvou 1:0, možná z penalty

Reagovat
icka

ze ja neco psal

Reagovat
Remt

Mosquera adept na červenou za mě

Reagovat
Mass

Reagovat
John Obi Mikel

Lingrrrrr

A teď doufat, že to nebyl ofsajd.

Reagovat
Coutinho10

Gooooaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal konecne

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda

Reagovat
Greny

Ofsajd?

Reagovat
Remt

Já ho tam bohužel taky vidím

Reagovat
John Obi Mikel

Já teda ne. Ale možná blbě koukám.

Reagovat
Paprika

Za me ofsajd! Ten hrac v ofsajdu stal golmanovi ve vyhledu… prestavam VARU rozumet…

Reagovat
Greny

Za prvé a za druhé možná byl i Lingr

Reagovat
Greny

Ja tam viděl jak dorážejíciho tak teoreticky toho co mu mohl bránit v zákroku

Reagovat
Remt

Já právě Lingra. Ale jsem rád že Slavia svítila. Jinak hraje pěkný hovno, těch zranění je fakt moc

Reagovat
Pablos

Tak tady je hotovo ... to už Slavia si udrží a možná už se začne trošku hrát.

Reagovat
KingMaster13

Goláskoooooooooooooo Co tě v Karviné naučí v Praze jako když najdeš

Reagovat
icka

možná ofsajd?

Reagovat
Coutinho10

VAR nedokazal prokazat opak...jak se tak rika

Reagovat
Rothbard

Nepřišlo vám to jako ofsajd? A nic se ani nezkoumalo, zvláštní...

Reagovat
Pablos

ne ne... jen tu minutu zkoumání

Reagovat
Rothbard

Koukám přes stream a viděl jsem jen opakovačky gólu...

Reagovat
Pablos

jo takhle... tak to to mohlo zkreslit no, ale s Varem mluvil rozhodčí

Reagovat
Coutinho10

tezko rict, ale VAR nedal jednoznacny dukaz o opaku, takze gol plati

Reagovat
Remt

Zkoumali to

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
Mass

Taky je vidět, že Kačaraba nebránil Staňkovi ve výhledu

Reagovat
smazaný uživatel

Mě se zdálo, že tam Lingr o půl metru byl...

Reagovat
Paprika

Lingr tam nebyl… ale ten druhej stal primo pred golmanem a branil mu ve vyhledu…

Reagovat
Salfovic

Něco podobného se řešilo při zápase Sparty s Lyonem, ne ?

Reagovat
Greny

A ten druhej stal ve výhledu Stankovi

Reagovat
Mass

To sice byl, ale Lingrovi snad "přihrál" Staněk, ne?

Reagovat
John Obi Mikel

Ne, ten se počítá jako odraz.

Reagovat
Remt

Kdyby to tak bylo tak by při dorážení nebyl v offsidu nikdy nikdo

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
John Obi Mikel

Jen od tyčky.

Reagovat
Remt

ajo

Reagovat
Paprika

Reagovat
Mass

Nemá co míč vypadávat z rukou

Reagovat
Salfovic

Reagovat
Greny

Ne počítá se moment strely

Reagovat
John Obi Mikel

Vyhoď ho za tu reakci.

Reagovat
poz3n

Jako neboji se toho

Reagovat
Remt

Ten půjde:-D bejcek nabitej testostejonem

Reagovat
didosh

Co?

Reagovat
John Obi Mikel

Mosqueru.

Reagovat
Remt

Podle mě myslel Jhona

Reagovat
mrtvej ofsajd

Z těch záběrů z tv nelze poznat, zda to offside byl nebo ne...Zajímalo by mě, na základě jakých záběrů se rozhodují rozhodčí ve VARU. Mají teda kalibrovanou offside čáru? Mají i jiné záběry atd...

Reagovat
John Obi Mikel

Podle mně, když to není jasný omyl, tak to nechají na asistentovi.

Reagovat
Mass

No ještě by to chtělo kameru na čelo brankáři, jestli mu náhodou někdo nebrání ve výhledu

Reagovat
Skalda29

Oni mají ještě nějaké záběry, které se neukazují v TV. Ale většinou je posílají až druhý den, kdy už to nic neřeší

Reagovat
pingla

zkurvená plzeň přes celý stadion, kelímky s pivem na doktory plzně a to jsem myslel, že se v Edenu fandí slušně, měli by jim na pár zápasů zavřít krámek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Remt

Ve které minutě se to odehrálo? To hazeni? To byl někdy začátek druhého poločasu?

Reagovat
pingla

myslím, že někdy ze začátku druhé půlky, když byl někdo z plzeňských ošetřovaný

Reagovat
Remt

Si to chci pak vrátit. To je prasárna jestli toto dělají. Paka

Reagovat
pingla

byl tam jen takový krátký záběr v přerušené hře, jak šli dva doktoři a fanoušci na ně nadávali a házeli kelímky.... hnus prostě

Reagovat
John Obi Mikel

Nechci se jich zastávat, ale ten doktor tam na ně nějak gestikuloval.

Byť to, že jsou dementi a házej na něj kelímek, to vůbec nemění.

Reagovat
pingla

provokace jsem neviděl, mohli si to teda odpustit....

Reagovat
žrout

Kokoti z Plzně je provokovali, u doktorů bych tohle nečekal, že budou dělat gesta na diváky a "hecovat" je. To jsem ještě nikdy neviděl...

Reagovat
wyqinac

prazsky kurvy a jude slavie no. To je divny, ze si to domaci nenechaji libit.. s tim kelimkem na doktory bylo videt, ze priletel az po tom, co tam neco gestikuloval a rval ten doktor mezi fanousky.. Ale stat se to teda stejne nemelo

Reagovat
John Obi Mikel

Co to hrajem za sračku

Reagovat
djiros

Tak připouštění, že se to nevidí

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Skalda29

To ani karvinští hráči tolik neleží

Reagovat
poz3n

Ach jo, a už je to tady, každý souboj teď bude končit ošetřováním. Jak já tyhle zdržující pasáže v zápasech nesnášim

Reagovat
Bruny

Chudák Pernica, ono je těžký nechtít sestřelit toho hobita.

Reagovat
andrew96

Franěk jak zaklepal Pernicovi na rameno.

Reagovat
Coutinho10

a jak se nechtel otocit

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo napadení

Reagovat
smazaný uživatel

"na něco jsi zapomněl..."

Reagovat
Remt

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Skalda29

doufám, že tu někdo dá video z toho. To bylo dobrý

Reagovat
poz3n

poz3n31.10.2021 18:23#

Cítim tam ještě jednu redku pro nás…

Reagovat
Mass

Reagovat
Remt

Jen jsem to viděl na někoho jiného

Reagovat
poz3n

Jj, taky bych viděl jiný adepty

Reagovat
Coutinho10

Srdjan

Reagovat
Mass

Pernica

Reagovat
smazaný uživatel

Červenica

Reagovat
cubinho

Zluta, cervena prehnana.

Reagovat
Coutinho10

byla by 2. = vysledek stejny

Reagovat
John Obi Mikel

Nebyla.

Reagovat
Coutinho10

ajo, pravda...tak mu to secetl

Reagovat
Paprika

LuftJarda to dneska pohlidal

Reagovat
xjert02

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Selänne

tohle bylo hodně směšný

Reagovat
Selänne

Zápas 5x vyhrocenější než samotný derby. To bych úplně nečekal..

Reagovat
Steve Stifler

Bylo to na žlutou. Ale Pernica všechny palce nahoru za výběr cíle

Reagovat
John Obi Mikel

Jako my jsme schopní tohle dojebat.

Reagovat
Pablos

nebuď připosranej, je hotovo

Reagovat
KingMaster13

Jako jo no

Reagovat
poz3n

Ještě jednu pojďme

Reagovat
John Obi Mikel

Plavšič

Reagovat
Pablos

Choras... třetí pro Plzeň

Reagovat
John Obi Mikel

A sakra Chorý

Reagovat
5PUR5

Chorý 3. redka?

Reagovat
iamnotdave

Chorý, to bude třetí redka

Reagovat
C-M@ster

Chorý

Pojď rozdat nějaký lokty

Reagovat
Remt

Stánek tam na jednoho z nich rval ne:D myslel jsem že na Krmelce ale asi spíš Plavsic

Reagovat
Fakt

Chory buď redka nebo vyrovná.

Reagovat
poz3n

Nebo obojí, to by bylo pořádně epic

Reagovat
Remt

Tohle mě baví mohl by nastavit aspoň 5 minut

Reagovat
Mass

V souboji Plavšić vs. osquera sem čekal že spíš oba upadnou

Reagovat
Pablos

Jinak Slavia snad ani není v krizi, by bylo asi slabé slovo... to je prostě úplná sračka ta předvedená hra

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
pingla

Reagovat
Remt

Ber v potaz kdo vše je zraněný ale.. chtělo by to aby se pár hráčů vrátilo

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
maras93

Bohužel

Reagovat
Selänne

Reagovat
Mass

Kúdela, Holeš a Provod sou top hráči, jejich absence je znát. Kačaraba, Hromada a Ševčík, který sou místo nich, mají limit tak někde v Liberci. Tim neřikám, že sou nějak špatný, ale na Ligu mistrů to s nima prostě nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
xjert02

Reagovat
Selänne

Reagovat
smazaný uživatel

plzen banda curaku

Reagovat
poz3n

Reagovat
cubinho

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Coutinho10

tak jeste jedna redka a kontumace

Reagovat
John Obi Mikel

Ještě 2, ne?

Reagovat
Coutinho10

4 myslim staci na jedny strane

Reagovat
Pablos

a ještě Chorý pojd a je to snad kontumace né ?

Reagovat
smazaný uživatel

a ještě jednu pro Bílka, pojď

Reagovat
poz3n

EPIC

Reagovat
John Obi Mikel

Co tam běhá ten Horváth. Mosquera už mohl být venku dávno.

Reagovat
Fakt

To Ekpai taky

Reagovat
John Obi Mikel

Tak tam měl dostat žlutou za tu vysokou nohu. Zase ale ta jeho první žlutá neměla být.

Reagovat
žrout

Ještě jsem nikde nečetl vysvětlení toho, za co měl přesně Ekpai tu žlutou dostat? Protihráče netrefil a normálně odkopl míč. Tak v čem je to vůbec faul a ještě k tomu na žlutou? Že tu první dostal úplně za nic, to je další věc...

Reagovat
Fakt

Ještě Chory a kontumace

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
lada.sp

Reagovat
Skalda29

Bože to je hnusák uražený ten Mosquera

Reagovat
smazaný uživatel

Tahni ty pico zkurvena ujecena kolumbijska

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DieFohlenBMG

To jsou blbouni

Reagovat
cubinho

Ale zrovna tomu simulantovi to preju.

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň chce asi kontumaci

Reagovat
Mass

Reagovat
Remt

Mě to možná ani na žlutou nepřišlo teda, ale když mu to sečetli tak asi ok :D

Reagovat
smazaný uživatel

Vzdyt se toho dlavisty ani nedotknul

Reagovat
Remt

Taky mi přišla prisna

Reagovat
smazaný uživatel

Celej zapas vsechno dohraval a picoval... nazdar.

Reagovat
žrout

Podle mě samo o sobě to na ŽK být nemuselo, ale jak po něm jak dement vyjel, to už byla jasná ŽK, přitom to byla jeho vlastní blbost, že se neumí ovládat.

Reagovat
Akinfeev

3 čk? co se tam děje

Reagovat
Pablos

To je v píči... já chci ještě 20minut aspoň tohohle

Reagovat
lada.sp

Reagovat
smazaný uživatel

Krmenčík je 3,14čus.

Reagovat
smazaný uživatel

Pekne se plzenaci chovani k legende...

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim no, ja bych se za svuj tym asi styděl, hrát tam takoví vymrdanci jako stanciu, plavsic, a ted i krmencik.

Reagovat
smazaný uživatel

Lepsi vymrdanci nez placalove.

Reagovat
smazaný uživatel

to záleží na preferenci.. Já vymrdance moc nemusím, placalové jsou mi asi blíž.

Reagovat
cubinho

Co vas tak málo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

taky top

Reagovat
Coutinho10

Krmelec prilil olej

Reagovat
mrtvej ofsajd

Naprostá šaškárna

fotbal nula

Reagovat
Mass

Krmelec

Reagovat
Mass

2x

Reagovat
AjaxFans

Koho má Plzeň další kolo?

Reagovat
Akinfeev

Olmíky

Reagovat
AjaxFans

Díky

Reagovat
frankiefcb

a pak nás

Reagovat
Selänne

To je hroznej chudák.

Reagovat
John Obi Mikel

Krmelec

Reagovat
Coutinho10

nejlepsi tecka

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
Pablos

Reagovat
maras93

Krmenčík gol a oslava, ideální tečka

Reagovat
Rothbard

Kdy naposled dostal jeden tým tři redky v jednom zápase? Neberu realizační tým nebo hráče na lavičce, ale prostě hráče na hřišti jen...to bude asi rekord za dlouho dobu ne?

Reagovat
DieFohlenBMG

Žádný respekt

Reagovat
smazaný uživatel

KRMELEC MRDÁ Bílkova potupa dokonána

Reagovat
Bruny

Krmenčík je fakt charakter.. že vůbec neslavil gól proti "své" Plzni.

Reagovat
AjaxFans

Srdcar

Reagovat
smazaný uživatel

tak to bylo gold

Reagovat
Remt

Pověstná třešnička na dortu:-D

Reagovat
smazaný uživatel

No a už ho Slavisti budou milovat

Reagovat
cubinho

Krmencik úplná guma

Reagovat
smazaný uživatel

To je ubožák ten Krmenčík. Totální hnůj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Selänne

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
mrtvej ofsajd

Je

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
didosh

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
cubinho

Reagovat
martin1

Reagovat
Reggie

Reagovat
iamnotdave

Krmenčíkovi, teda jeho manželce asi někdo po zápase rozmlátí auto

Reagovat
smazaný uživatel

Vyserte siiiiiiii

Reagovat
smazaný uživatel

tak tam dnes bylo asi vše

Reagovat
DieFohlenBMG

Až na fotbal

Reagovat
Pablos

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
žrout

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak pico top tah od tlustoprda Horvatha. Poslat tam Choryho at nekoho zkurvi, nastesti ta pica nikoho netrefila.... to nebude z Bilkovo hlavy.

Reagovat
smazaný uživatel

fotbal naprosto otřesný, ale aspoň dobré nervy

Reagovat
Mass

Ten Krmelec bude asi dobrej kokot

Reagovat
smazaný uživatel

Ale nas.

Reagovat
Mass

Po Kuchtovi a Plavšičovi, no nesbíráme moc sympatický hráče..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Plavsic je bohuzel i herne spatnej.. ti dva jsou aspon k necemu. Me Krmelec nevadi, je to vypatlanec, ale aspon uprimnej ze ma vsechny v pici.

Reagovat
diskoschlampe

Co je špatnýho na Kuchtovi?

Reagovat
Jolly Roger

Byl to hezký večer, jsem spokojený.

Těším se na rozhovor s Bílkem!

Reagovat
Remt

Já na rozhovor s Krmelcem

Reagovat
Jolly Roger

Bílek to prokaučoval.

Reagovat
Sosi

Moderator to prokaucoval

Reagovat
Akinfeev

Krmenčík se zase ukázal Hlavně, až ho vykopnou z Brug, aby se nevracel do FL pls

Reagovat
didosh

Taky si říkám jak si zavírá vrata...strašný blb a kopyto k tomu...

Reagovat
smazaný uživatel

Úplně easy... Plzeň nepredvedla opět nic.

Reagovat
Fakt

Reagovat
xjert02

Vzdyt byla i v 10 lepsi jak Slavia.

Reagovat
smazaný uživatel

Je někde oslava Krmelce?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dneska zářili především rozhodčí.. Jsem zvědav na verdikr komise.

Reagovat
Selänne

Limba už na instagramu nakládá

Reagovat
Akinfeev

Ale má pravdu

Reagovat
Jolly Roger

To je ten pravej.

Reagovat
Mass

dej sem link, nemám instagram pls

Reagovat
Mass

Chce to po mě přihlášení, takže nic, ale dík.

Reagovat
Akinfeev

Přešně tohle tam napsal

|

V

Reagovat
Akinfeev

"Krmenčík je největší ostuda, co kdy v Plzni byla."

Reagovat
Mass

Reagovat
Bosko

Podle me se Limbersky v tomhle smeru hrozne podcenuje. Krmencik je idiot, ale nevim, jestli nejvetsi z nich.

Reagovat
zasranej malíř

Krmelec, Choras a Limba zitra do Tiki kaka

Reagovat
5PUR5

Ta červená pro Pernicu mi přišla hrozně přísná. I kdyby si to obhájil, tak je to blbost, s takovou by byly 2+ redky v každém zápasu.

Reagovat
Selänne

klasický podlehnutí atmosféře

Reagovat
Aldeano

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
martin1

Reagovat
Bosko

Byla prisna. Je fakt, ze takovych souboju je v kazdym zapase vic. Obhaji si ji, ale byla prisna

Reagovat
žrout

A jak jinak donutit hráče, aby nehráli jak hovada, než tyhle svinské zákroky trestat ČK? Všichni tady nadáváme, jaká to je v lize bramboračka, ale když se to začne trestat, tak se zase brečí, že to by se vylučovalo často. Klidně ať se za mě vylučuje, nemají hrát jak dementi, tohle nemá s fotbalem nic společného.

Jinak za mě červená v pořádku, Pernica jak kokot nešel vůbec po balonu, pouze chtěl sundat protihráče na stojnou nohu. Takhle se chová pouze dement nebo člověk, který má zkrat

Reagovat
Igner Farnsworth

Reagovat
mistr129

Reagovat
5PUR5

Jasný, já bych s tím vlastně neměl vůbec žádný problém, kdyby se za tohle vylučovalo pravidelně, jenže tomu tak není (nejen v naší lize, ale všude). Kdyby se tohle stalo třeba mezi Zlínem a ČB, všem to je fuk a nic jiného než žlutá z toho být nemůže.

Reagovat
5PUR5

To "přísná" jsem měl na mysli spíš v porovnání s tím, co se píská v jiných zápasech, měl jsem to napsat jinak.

Reagovat
žrout

Podle mě se nacházíme na přelomu starých pořádků a posuzování nebezpečných zákroků a nových trendů, kdy prostě musí jít o ochranu zdraví hráčů na prvním místě. Teprve se to láme a tím pádem někde se to posoudí správně, někde ne. Ale trend je prostě jasný a za mě je správný. Ty porodní bolesti tady ale budou. Výsledkem ale bude více fotbalu a méně sádry, kdo to nebude schopen pochopit, poleze prostě do sprch dříve. Zas tak složítý to není

Reagovat
xjert02

Reagovat
Igner Farnsworth

Přísná, ale kdyby nedal, tak bůh ví co se tam stane. Vem si jaký extremni emoce tam byly od plzne(ještě pak další červená), a teď si vem, ze by to takhle nezvladali obě strany. To je ta červená, mimochodem podle pravidel, lepší volbou.

Reagovat
xjert02

Reagovat
wyqinac

me jako taky, ale bylo to asi metr od rozhodciho a bylo videt, ze o tom jeste chvili premysli a proste se tak rozhodnul no, obhajit si to obhaji, je jasny ze var tohle asi nemohl vyhodnotit jako jednoznacny pochybeni rozhodciho

Reagovat
Spalovač šancí

Krmelčík super. Franěk boží.

Reagovat
Harley111

Ostrava-Sparta remíza asi zasloužená, nicméně Berka si za tu vymyšlenou penaltu pro Baník pár zápasů posedí , nebo odpíská druhou ligu. A to nemluvím o tom , že měl nechat první penaltu opakovat , když byl golman Ostravy při kopu Dočkala asi tak dva metry před bránou. Než se na mě sesypou sešívanci , seděli jsme při zápase se slávisty i plzenáky a všichni do jednoho jednozačně řekli , v žádném případě penalta pro Baník, dokonce co jsem četl to dávali v Polsku a i komentátor byl jednoznáčně přesvědčen o tom že penaltu odvolá.

Reagovat
Jan Horáček

Tak jste se shodli... Já si třeba zase myslím, že Dočkal mu šel normálně pod nohy a penalta jasná.

Reagovat
Mass

Já souhlasim, ale nepískl bych ani tu penaltu pro Spartu za ruku.

Reagovat
bobis21

Pokud by někdo chtěl zhodnotit objektivitu tohoto komentáře, tady se můžete podívat jak vypadají ty dva metry:

https://pbs.twimg.com/media/FDClS6xXMAI0T6_?format=jpg&name=large

Reagovat
Mass

No neni to akurátní záběr, ale vypadá to na nohu na čáře.

Reagovat
žrout

Je jen frustrovanej

Reagovat
mistr129

Reagovat
Bosko

O2 at jde do haje. Pro pri golu Slavie neukazaly zabery z kamery za brankou, aby ukazali, ze Kacaraba nezakryval Stankovi vyhled? Proc neukazali pomalu ten zaber od postranni cary aby bylo videt, jestli byl v ofsajdu Lingr? Oni si ty zabery snad schvalne nechavaj ba pozdeji, aby zvedli sledovanost pozapasovyho studia. A asi jim vyhovuje, kdyz lidi nevidi skutecnost a muzou se hadat. Ubohej bulvarni pristup

Reagovat
Bosko

Ja vim, videl jsem to ve studiu. Spis resim, proc tyhle zabery neukazali uz ve chvili, kdy se cekalo na VAR. Casu meli dost, misto toho pousteli dokola ten jeden, ze kteryho bylo videt velky kulovy

Reagovat
wyqinac

Reagovat
wyqinac

to je jasny, ze chteji to nechat az na studio, protoze napred po zapase bezi 10 minut reklam, nez na tu studio vubec dojde

Reagovat
Jan Horáček

Dnes bylo zase vidět, jak jsou pravidla používání videa nastavena absurdně. Ekpai měl za vysokou nohu dostat jasně žlutou kartu, ale video prý nesmí žluté karty řešit. Přitom tady to jasně ovlivnilo zápas.

Reagovat
PlackaSKS

a fakt, že první žlutou dostat neměl, protože mosquera skočil bez kontaktu?

Reagovat
žrout

To už se mu nehodí, to by asi video posuzovat nemělo. A vůbec nevím, proč by měl Ekpai dostat řlutou, když normálně odkopl míč a Mosqueru podle všeho ani netrefil. Nevím o tom, že by tohle mělo být za faul, natož pak žlutý

Reagovat
PlackaSKS

já si myslim, že ho možná trefil.. jako fakt nevim. kartu bych za to obecně nedal, ale i kdyby ano, tak druhá bejt neměla.

Reagovat
verv

Ty tady pěkně popíráš sám sebe. Kousek výš píšeš, že zakroky nebezpečný pro zdraví se musí trestat redkou a když borce kopnou do hlavy, tak to pro tebe není ani žlutá

Reagovat
žrout

Až na to, že borce do hlavy nekopl a normálně odehrál míč. Ale jinak dobrý pokus

Reagovat
verv

určitě, ty si všechno vykládáš tak, jak se ti to zrovna hodí

Reagovat
žrout

Tvl Mosquera se tam válel jak dement a pak hned vstal a bez potřeby ošetření hrál dále. Ale jasně, dostal kopanec do hlavy. Kurwa chápu, že jsi sparťan, ale nemusíš to jet takhle na sílu

Reagovat
verv

na sílu to tady jedeš ty, když řešíš zakroky ohrožující zdraví, ale kopačka na hlavě ti nepřijde ani jako faul. Btw i kdyby ho netrefil (což trefil), tak nebezpečná hra je to i tak. Plavšič se tam po Pernicově faulu taky svíjel jako kdyby umíral a minutu potom už tam normálně pobíhal, to s tím přece vůbec nesouvisí.

Reagovat
žrout

No tyvole

Reagovat
žrout

Ve druhé půli vám Ubong Ekpai dal možnost vylučovat i na druhé straně. Už žlutý, zahrál vysokou nohou proti hlavě Jhona Mosquery. Přemýšlel jste o druhé žluté?

„Na hřišti jsem to viděl tak, že Ekpai odehrál míč a ke kontaktu vůbec nedošlo. Po utkání a pohovoru s delegátem jsem viděl, že noha škrtla Mosqueru na rameni a na ruce. Delegát mi vyčetl, že jsem nepískal faul. Osobní trest jsem však ani podle něj dávat neměl.“

Takže asi tak

Reagovat
verv

Takže ho trefil a měl to být faul, takže sis tady pěkně vyvrátil obě věci, který jsi tvrdil.

Reagovat
žrout

Faul jsem neviděl, on by ho zpětně pískl. Žlutá ani náhodou, což sám říká. Takže ok, mýlil jsem se, faul to byl. Zbytek o ŽK pro Ekpaie a vyloučení je jenom bullshit z tvý hlavy a dalších podobných. Měj se

Reagovat
verv

Kde píšu o žluté pro Ekpaie?

Reagovat
žrout

"a když borce kopnou do hlavy, tak to pro tebe není ani žlutá "

Reagovat
verv

A píšu snad já, že měl jíít Ekpai ven? Šlo mě o to, že se můžeš zbláznit ze zákroků, který podle tebe ohrožujou zdraví, ale kopačku na hlavě nebereš ani jako faul.

Reagovat
žrout

Vysmíval ses, že to pro mě není ani žlutá, což očividně není ani zpětně pro rozhodčího. Nehledě na to, že jsi psal nesmysl, že ho kopl do hlavy. Nekopl.

Jako faul jsem to neviděl, protože Ekpai nejprve odehrál balon a hlavu taky nezasáhl, sjel mu po ruce a rameni. Ale asi v tomto případě neznám pravidla, takže můj úsudek byl chybný.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
žrout

Ještě dovětek ke kartám:

Vzpomínám si na jaro v EL SKS vs. RFC kde kokot přizabil málem Koláře kopačkou v ksichtě. Ve Skotsku buleli, že to snad ani na červenou nebylo, tam jsou ještě víc pozadu než my ve vnímání toho, co je vlastně fotbal. Žel někteří bulí tady v ČR obdobně u jiných sráčských zákroků, kdy už pomalu praskají holenní/lýtkové kosti nebo kotníky a ve vzduchu jde cítit sádra. Tohle ale jen na okraj.

To zásadní, na čem se snad všichni z ČR tehdy shodli, bylo, že eskalaci těch zákroků, které vyústily tou šíleností na Koláře, měl na svědomí slabý rozhodčí, který vůbec netrestal surovou hru a zákroky na žluté (měly pak následovat i ČK po 2. ŽK) a nechal to dojít do bodu, kdy si ta frustrovaná hovada z Rangers dělala ze slávistů cvičné terče. Kdyby to rozhodčí okamžitě trestal a nepovolil surovou hru už od začátku, nikdy by to takhle skončit nemuselo. Takže je jedině správně nebezpečné a zákeřné fauly trestat okamžitě nehledě na to, jaká je na začátku minuta. Jinak z toho budou akorát tak jatka. Což Plzeň svým naprostým nezvládnutím v hlavě nakonec stejně dokázala.

V západních ligách a v evr. pohárech se s tím vůbec neserou, první ostrý zákrok v prvních 10 min? Žádné domlouvání, rovnou ŽK, bez pardonu. Koukněte na Serii A nebo PL. Holeš a jeho nešťastné/neobratné a neúmyslné došlápnutí na kotník soupeře na Legii? Okamžitě ČK bez pardonu. Stát se to tady u nás, tak celé sítě, televize a diskuzní fóra bulí, jak to bylo necitlivé. Prostě takový je trend a je to dobře. Na hřiště máš jít hrát fotbal, mít respekt k soupeři a jsi zodpovědný za to, jaké zákroky děláš. Jestli chce někdo sledovat, jak se borci dokopou a zlámou si hnáty, ať jde sledovat bojové sporty nebo něco podobného. S fotbalem to nemá nic společného a celý český fotbal tímhle zabedněným nastavením strašně trpí. Všimněte si, že největší šlágry v lize jsou obvykle největší sračky, protože se jdeme dokopat, místo abychom se přehráli fotbalově, ukázali, že jsme lepší, že máme větší kvalitu. Zato si někdy pusťte souboje nejlepších na západě (a ne jen TOP5). To má kvalitu, fotbalovost, krásné akce. Úplně jiné nastavení. A rozhodčí tam tomu taky pomáhají, byť mají někdy zkraty a kokotské verdikty, ale obecné nastaveni je správné. Chceš hrát jak kretén a hovado a mrzačit hráče? Tak si to dělej ale doma, jestli máš potřebu, šup do sprchy, aby stará dlouho nečekala jinak to se zákeřnýma kopytama a dementama nejde...

Reagovat
mistr129

Reagovat
xjert02

Reagovat
smazaný uživatel

Nejhnusnejsi zapas co jsem kdy videl. Plzen zbytecne podlehala emocim uz od zacatku zapasu. Slavisti nepredvedli ani spetku fotbalovosti, jenom simulace a nesportovni provokovani protihracu. Krmencik je h*vno, vzdycky jsem ho hajil, ale dneska u me skoncil. Rozhodci ukazal ze na prvni ligu nema, velkym dilem prispel k srackoidnimu prubehu utkani.

Reagovat
xjert02

Reagovat
Mass

Tak Plzeň dostala tři redky, postavila autobus, nevystřelila na bránu, ale za špatnej zápas může Slavia svou nefotbalovostí a samozřejmě rozhodčí, ok

Reagovat
smazaný uživatel

Na strely na branu to bylo 6:2 pro Slavii. Proti souperi, kterej temer celej zapas hral v desiti a dohraval v osmi hracich. Slavie je citelna a bezradna.

Reagovat
wyqinac

tak jako jestli Krmencika kotel celou dobu hlasil do curaku, tak se mu pak tolik jako nedivim. To ze toho v hlave moc nema, to jsme vedeli uz davno..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele