FORTUNA:LIGA - preview 20. kola: Plzeň může jít do čela

05.02.2022, 08:35, aktualizováno 06.02.2022, 08:30
Previews
Doosan Arena (© FC Viktoria Plzeň)
Plzeň přivítá Hradec Králové, a jestliže zvítězí, posune se na první místo před Slavii. Střetnutí dvou týmů ze skupiny o titul obstarají Mladá Boleslav a Baník Ostrava. Zbývající dva nedělní duely byly odložené...
FK Mladá Boleslav - Baník Ostrava  (neděle 15:00)
Souboj dvou celků, které se podle příček v tabulce nacházejí hned za sebou, ale je mezi nimi velká bodová propast, bude k vidění v neděli odpoledne v Mladé Boleslavi. Domácí tam ze šesté pozice přivítají pátý Baník.

Středočeši prožili výsledkově povedenou přípravu, když ze šesti zápasů pětkrát zvítězili a jednou remizovali. Rádi by kromě toho navázali i na relativně povedený závěr podzimu, v němž z posledních osmi utkání pětkrát slavili výhru. Před Vánoci uspěli v Teplicích, kde jediným gólem rozhodl Ladra.

Slezanům se v přátelských duelech tolik nedařilo, zato mohou být plně spokojeni s tím, jak si od konce října vedli v lize. Už osmkrát v řadě totiž nenašli přemožitele, navíc stříleli i poměrně vysoké množství gólů a naposledy dokonce obrali o body obhájce z Vršovic, se kterým remizovali 3:3.

"Boleslav je náš soused v tabulce a víme, že hlavně v útočné fázi má velkou sílu. Hru jim tvoří Matějovský, kterého chceme eliminovat, ale samozřejmě, že nebezpečných hráčů je tam více. Ještě váháme nad některými místy v sestavě, posty máme zdvojené a po sobotním tréninku vybereme jedenáct nejlepších hráčů, kteří půjdou na hřiště," říká asistent trenéra Tomáš Galásek.

Na straně Baníku je navíc i bilance vzájemných zápasů, ve kterých už třikrát za sebou zvítězil. V prvním utkání této sezony mu k tomu stačil jediný zásah, ten si ve Vítkovicích připsal po půlhodině Fleišman.

Oba týmy jsou na tom ze zdravotního hlediska poměrně dobře. Jen na straně hostí visí otazník nad starty Kukučky, Laštůvky, Lischky a Tetoura.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.01 - 3.75 - 3.63
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Viktoria Plzeň - FC Hradec Králové  (neděle 18:00)
Plzeň na podzim podlehla jen dvěma soupeřům. Jedním z přemožitelů byl Hradec Králové, který si po povedených 19. kolech věří na soupeře ze západu Čech i na startu jarní části ročníku.

Hradečtí "Votroci" se i díky srpnové výhře nad plzeňskou Viktorií úspěšně etablovali v nejvyšší soutěži. Východočeský nováček přezimoval na sedmém místě v tabulce a v klidném středu pelotonu hodlá setrvat. "Je to tam rozdíl pár bodíků. Jsou za námi velké ryby jako Liberec, Budějovice nebo Olomouc. Nemyslíme na první skupinu, jsme si vědomi, že jsme jeli trošku nad plán. Realita udržení ve střední skupině by měla být náš cíl a chceme mu věřit," prohlásil trenér Miroslav Koubek, strůjce úspěchu Hradce Králové.

Také Plzni se po značnou část podzimu dařilo více, než se čekalo před začátkem sezony. Dlouho se Západočeši dokonce vyhřívali na prvním místě, nakonec však před sebe pustili pražskou Slavii. Přesto Viktoria setrvává na druhé pozici s minimální ztrátou na čelo. Zároveň se svěřenci kouče Michala Bílka musí mít na pozoru před třetí Spartou.

Mužstvo sídlící v plzeňských Štruncových sadech se chce v průběhu jara držet poblíž pražských S. Zaváhání proti Hradci by se tak mělo vyvarovat. "Hradec se prezentuje sympaticky. Hrají poctivě, zodpovědně. Je to tým, který dobře brání a chodí rychle nahoru. My úvod soutěže chceme zvládnout, to znamená doma nesmíme klopýtat," řekl Bílek.

Viktoria během zimního přestupového okna uvolnila na hostování dva méně využívané hráče okupující levý kraj hřiště. Zatímco Šimon Falta odehraje jaro v ostravském Baníku, Matěj Hybš odešel do polské Niecieczy. Místo Falty se naopak z Plzně do Ostravy přesunul jiný levonohý fotbalista Roman Potočný. Kádr "Votroků" pak zůstal během ledna víceméně stabilní.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.45 - 4.50 - 7.80
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Slavia Praha - MFK Karviná  (sobota 15:00)
Docela neoblíbeným soupeřem je pro Slavii v poslední době Karviná. Ta ji dokázala obrat ve dvou posledních měřeních sil a sešívaní tak nyní musí udělat vše proto, aby se tato situace neopakovalo a oni do jara vkročili vítězně.

Pro Vršovické byla Karviná po svém postupu dlouhou dobu snadným cílem, proti němuž sbírali jednu výhru za druhým. Z předchozích pěti střetů ovšem třikrát remizovali, během loňského roku se tak stalo hned dvakrát. Květnová plichta v Edenu je mrzet nemusí, jelikož v té době již měli zajištěný titul, nicméně ta srpnová ve Slezsku byla podstatně nepříjemnější. Po úvodní Papadopulosově trefě tehdy do poločasu otočili Schranz s Kačarabou, po Svobodově vyrovnání jim vrátil vedení Traoré, ovšem v samotném nastavení srovnal na konečných 3:3 Zych.

Slávisté v přípravě sehráli jediné přátelské utkání s Baníkem, které skončilo vítězně. Znamenalo tak nápravu chuti po posledním předvánočním utkání, v němž právě s Ostravany remizovali. Celkově však s koncem podzimu nemohou být nespokojeni, neboť od říjnového nezdaru v Izraeli celkem třináct zápasů v kuse neprohráli.

Zato Karvinští do zimní přestávky vstupovali v naprosto odlišném rozpoložení. Během celého podzimu nedokázali zvítězit a od listopadu se s nimi táhne šňůra sedmi ligových porážek. Pro jejich psychiku navíc musí být velkou ranou, že s výjimkou jednoho duelu všechny prohráli o jediný gól, jako i ten úplně poslední proti Plzni. Příprava se jim však výsledkově vydařila, ze šesti utkání dokázali čtyřikrát zvítězit.

"Máme za sebou pauzu, krátkou dovolenou, pak přípravu v Portugalsku, která byla skvělá. A pak čtrnáct dnů v Praze, které vyvrcholily zápasem s Baníkem. Momentálně se těšíme na ostré zápasy. Od posledního zápasu v Ostravě uplynula dlouhá doba. Tým vypadá velice slušně, až na drobnosti nás netrápí zranění. Navíc zahajujeme doma, takže se těšíme a cítíme se připravení, říká trenér Slavie Jindřich Trpišovský.

Ten se v úvodním jarním utkání musí obejít bez dlouhodobě zraněných Bořila, Kúdely, Provoda a Hovorky, chybí i indisponovaný Takács a za červenou kartu potrestaný Oscar. Soupeř nemůže pro zdravotní potíže počítat s Bartlem, Mangabeirou a Tavaresem.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.12 - 9.41 - 25.70
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Teplice - Bohemians Praha 1905  (sobota 15:00)
Teplice před výkopem jarní části sezony vydatně hledaly posily pro boj o záchranu. Některé z nich se dost možná představí v únorovém intru proti Bohemians. Také pražští "Klokani" přivedli do svých řad několik zajímavých jmen.

I vzhledem k finančním možnostem se tepličtí "Skláři" sháněli po nových hráčích zejména v nižších soutěžích. Na sever Čech tak dorazili Filipové Mucha s Žákem z druholigového Prostějova, ze stejné soutěže přišel také univerzál Václav Prošek, který Na Stínadlech hostuje z Ústí nad Labem. Jaro stráví v žluto-modrých barvách i útočník B-týmu pražské Sparty Václav Sejk a obránce Mohamed Tijani, jenž je naopak kmenovým hráčem Slavie. Zahraniční akvizici představuje černohorský zadák Dejan Boljević.

Bohemians se v prvé řadě museli vypořádat z odchody Patrika Le Gianga, Vjačelava Ljovina, Kamila Vacka a Jana Vodháněla. Na druhou stranu kádr "Klokanů" doplnil středopolař Ondřej Petrák, jenž se může chlubit zkušenostmi z německé Bundesligy. Defenzivu vyztužili Antonín Křapka s Jevgenijem Nazarovem a také hostující Dominik Hašek. Vedle Petráka se v záloze může nově objevit Daniel Mareček, ofenzivnější úkoly pak bude mít Michal Beran, jehož o několik bloků dál uvolnila Slavia.

Zatímco Bohemka vstupuje do druhé poloviny ročníku z 12. místa, z něhož hodlá zaútočit na klidný střed tabulky, Teplicím půjde o holé přežití. "Skláři" přezimovali na předposlední pozici a bezprostředně jim hrozí pád do nižší soutěže.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.52 - 3.25 - 2.95
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Jablonec - Sigma Olomouc  (sobota 15:00)
Po prachbídném podzimu se Jablonec nachází na barážové příčce, vzhůru k lepším zítřkům se může odrazit hned v prvním jarním zápase proti Olomouci. Rovněž té v průběhu první poloviny docházel dech.

Severočeši v ligové soutěži od poloviny září vyhráli v jednom jediném duelu, když dokázali zdolat Bohemians. Celkově za prvních devatenáct kol nasbírali pouhých šestnáct bodů, což je řadí na čtrnácté místo znamenající účast v baráži. Pozitivní motivací pro ně může být, že na jedenáctý Zlín ztrácí jen tři body, desáté místo okupované právě Sigmou je dvojnásobně vzdálené.

Ani Hanáci nemohou být se závěrem podzimní části spokojeni, neboť od vítězství s Karvinou v polovině října přehráli už jen Pardubice a postupně se tak propadali tabulkou. Stále však mají na dostřel evropské poháry, vždyť Mladá Boleslav je jen o čtyři body vepředu. Potřebují ale zvládnout tento zápas s Jabloncem, jelikož v opačném případě by se měli dívat spíše za sebe.

Jablonec na přestupovém trhu nikterak zvlášť neposílil. Martina Doležala, který odešel do Zaglebie Lubin, se pokusí nahradit Janem Silným z Líšně či Václavem Kadlecem z Mladé Boleslavi, spolu s nimi jako volný hráče přišel i mladý slovenský brankář Jakub Surovčík. Olomouci se z hostování v Pardubicích vrátili Jiří Sláma a Mojmír Chytil, spolu s nimi dorazil ze Slovácka Jan Navrátil. Naopak Radek Látal bude půl roku působit v Karviné.

Trenér Petr Rada nemůže v úvodním jarním utkání počítat s dvojicí hráčů pykající za nasbírané žluté karty - hříšníky jsou Považanec a Surzyn. Sigma dorazí bez zraněného Hály, zdravotní potíže ohrožují i start Vaněčka s Yunisem.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.05 - 3.39 - 3.88
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Dynamo České Budějovice - Sparta Praha  (sobota 18:00)
Sparta na podzim konečně našla na České Budějovice účinný recept. V prvním únorovém zápase hodlají Letenští srpnové vítězství potvrdit, zvlášť, když Jihočeši během zimní pauzy přišli o svého elitního střelce.

Až na pátý pokus dokázali Pražané pokořit budějovického Dynamo v nejvyšší soutěži poté, co se mužstvo ze Střeleckého ostrova vrátilo do první ligy. Sparta sice v srpnu střelecky nijak nezářila, jedna přesná trefa Dávida Hancka však přece jen stačila k hubené výhře nad Jihočechy a zisku cenných tří bodů.

V sobotu se vzájemný zápas odehraje u soutoku Vltavy a Malše, kam Letenští dorazí v pozici třetího nejlepšího týmu ligy. Na vedoucí Slavii ztrácí družina kouče Pavla Vrby jen tři body. K vytouženému titulu má Spartě nově pomoct Tomáš Čvančara, jenž do mužstva přišel jako posila z Jablonce. O šanci v útoku bude bojovat také Adam Goljan, jenž do Prahy dorazil ze slovenské Žiliny. Kádr naopak opustili stoper David Lischka a křídelník David Moberg Karlsson, v německém Schalke pak hostuje norský bek Andreas Vindheim.

Ani Budějovice nebyly během zimního přestupového okna bůhvíjak aktivní. Jihočeši počítali zejména ztráty, neboť stoper Maksym Talovierov zamířil do Slavie a nejlepší střelec celku Fortune Bassey se přesunul na Maďarsko do Ferencvárose. Místo Talovierova se v obraně Dynama chtějí uchytit Maksym Matvejev a Ishaku Konda.

Sparta situaci v kádru Budějovice taktéž sledovala. "Uvidíme, jak domácí zareagují na odchody. Bude to ale o nás, jak ten zápas uchopíme. Budeme chtít dominovat a vyhrát," uvedl Vrbův asistent Luboš Loučka.

Trenér Jihočechů se navzdory odchodům Talovierova a Basseyho pražského soupeře nebojí. "Moc se na zápas těšíme a teprve až samotná soutěž ukáže, jak na tom opravdu jsme. Jediné, co mě mrzí, že na utkání kvůli koronavirovým opatření nesmí diváci," prohlásil lodivod Dynama, který zároveň připomněl, že se zápas kvůli trvajícím restrikcím odehraje v komorní atmosféře.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.71 - 4.31 - 1.58
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Slavia Praha19153151:1448
2.Viktoria Plzeň19152236:1347
3.Sparta Praha19143246:2245
4.1. FC Slovácko19123438:2239
5.Baník Ostrava19106341:2536
6.FK Mladá Boleslav1982929:2826
7.FC Hradec Králové1967624:2625
8.Dynamo České Budějovice1974826:3025
9.Slovan Liberec1973917:2524
10.Sigma Olomouc1957731:2822
11.Fastav Zlín19541023:3719
12.Bohemians Praha 190519531127:4418
13.FK Pardubice19451024:4117
14.FK Jablonec1937914:3416
15.FK Teplice19321419:3711
16.MFK Karviná19051416:365
Zbývající zápasy
06.02. 15:00Fastav Zlín - Slovan Liberec (zápas odložen)
06.02. 15:00FK Pardubice - 1. FC Slovácko (zápas odložen)

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (580)

Přidat komentář
Pablos

Sport cz: ,,Tvrdík: Nová posila Slavie? Bude velkou hvězdou! Do Edenu mají blízko i další hráči" pak se člověk dozví, že to mluví o Sorovi Už zase jedou pecky novinářský sračky

Reagovat
Dru Zeree

tak třeba ten Sport.cz jsem si už dávno odebral z boxu. Bulvár bulvárů a ty jejich nadpisy "Neuvěříte co/kde/kdo... . Už jsem na to byl alergický. Absolutní dno.

Reagovat
aither

Reagovat
oli9

Na sport cz jsem přestal chodit tak 10 let zpátky. To tam ještě dřív řádil Jirkon15 v diskuzi a byla sranda, něco jako tady filip12 ve své nejlepší formě. Jinak sort cz i isport5 se mi zdá jako totální žumpa a bulvár, mrknout na sestřih a dost

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

99 % titulků na všech zpravodajských webech je clickbait. A konkrétně u sport.cz je to ještě o 1 % víc.

Reagovat
Pablos

jj já vím... ale spíš jsem čekal, že si přečtu nějaké nové info o nějaké případné posile a že ten chyták bude v tom, že bude jenom ze zahraničí, ale samozřejmě to žádná hvězda nebude. Tohle mě, ale nakonec nachytalo víc, než jsem čekal.

Reagovat
John Obi Mikel

První zápasy po pauze u nás nebývají snadné, stejně tak zápasy s posledním týmem tabulky bývají nepředvídatelné. Krom toho jsme v zimní pauze spíše oslabili, než posílili. Protože jak Kuchta, tak Stanciu patřili ke klíčovým hráčům a z posil žádná nebude do základu. A je úplně jedno, jak se psalo na efotbalu, že Stanciu v klíčových zápasech stejně střídal a na podzim nebyl tak dominantní jako na jaře (byť je to naprostá pravda). Podobného hráče teď nemáme a v některých ligových zápasech by nám jeho kreativita mohla chybět. Podobně útok v podobě Krmelec-Tecl moc důvěry nevzbuzuje, musíme doufat, že se první jmenovaný chytne. Doufám, že se nebude opakovat situace ze sezóny 19/20, kdy nám taky odešel útočník a tvůrce hry (Škoda, Hušbauer) a pak jsme z prvních 4 zápasů na jaře získali jen 4 body. Nevím, trochu se toho jara obávám, protože ani posílení na LB nepřišlo a my musíme věřit Plavšičovi, že se naučí bránit, a Oskarovi, který má 3 zápasy trest.

Na první zápas by měla vyběhnout podobná jedenáctka jako na Baník, s tím rozdílem, že lehké zranění má krom Masopusta také Bah, takže kromě LB vlastně nemáme ani RB. Netuším, kým by se to případně lepilo. Naopak už je k dispozici Olayinka (cca 3 tréninky s mužstvem), který ale asi bude spíš na lávce. Tipuju, že to bude bojovný zápas, který díky individuální kvalitě o gól vyhrajeme.

Mandous - Bah?, Kačaraba, Ousou, Plavšič - Holeš, Ševčík - Lingr, Madsen, Schranz - Krmenčík

Reagovat
M0rb1D4S

Tak, jako nám v zápasech se Spartou dá branku Hložek, tak jsem si téměř jistý, že dneska dá minimálně jeden pohodlný Krmenčík. Já už nám nevěřím ani proti druholigovým týmům, natož zrovna proti Slavii

Reagovat
PlackaSKS

já vidím útok spíš jako krmenčík-schranz,než krmenčík-tecl..

Reagovat
Losinho

Čekám konečně progres od Lingra. Za mě jestli si dlouhodobej základ nevybojuje tohle jaro, tak asi nikdy.

Reagovat
Pablos

Reagovat
Coutinho10

doufám, že až tolik se trápit nebudu, ale samozřejmě je třeba si přiznat, že 4 góly Baníku byli fajn, ale jiný brankař by dostal třeba 2, takže v té koncovce to chce být víc přesnější, aby to právě nebyli nervy až do konce

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
oli9

Nejvíc jsme zvedvy5 na Teplice jestli budou pokračovat v těch sračkach

Reagovat
ACSeRw!n

cicham dneska u Teplic vyhru, celkem dobre se posilily

Reagovat
oli9

No u těch posil nevím, hráči mi nic moc jako posily neříkají ale zas jim jde jen o to uplácat pár bodů a poskocit mimo sestup. Ale nevím, co předváděli na podzim tak to byl chaos ten fotbal, totálně bez nějakého svého obrazu. Tak jen aby tam ty posily nezabredly taky

Reagovat
Bex5

No, tak to potes

Reagovat
ACSeRw!n

ty zminovane kluby podle ocekavani

Reagovat
ondrasch77

Nicméně u řady klubů se asi nepodařilo to očekávané místo v tabulce dokázat..., protože pochybuju, že Opava s Příbramí chtěli spadnout nebo že Baník chtěl skončit 8....

Reagovat
ondrasch77

Nemáš to otevřený?

Reagovat
ACSeRw!n

to fakt nemam

Reagovat
rufus

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Pablos

premium máte někdo ?

Reagovat
ondrasch77

Dúležitýho ne, ale zajímavého jo..., třeba těch 30 mil... od Slavie

Reagovat
Pablos

dík... je to takové asi všechno těžko prokazatelné ...no uvidíme.

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia a Plzeň hrají svou poslední sezónu v lize.

Reagovat
Losinho

Dneska Krmelec dva fíky

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

konečně i Sazkafantasy zpět

Reagovat
smazaný uživatel

Už je to tady.

Reagovat
monty25

Reagovat
monty25

Pardon, jsem chtěl dát jenom sledovat...

Konečně je liga zpátky a jak jsem byl před sezonou skeptický, tak před začátkem jara věřím, že se Teplice zachrání. Co se týče posil (Tijani, Boljevič, Sejk), tak se pro záchranu udělalo určitě víc než v létě...

Reagovat
oli9

Jen tam nevidím nikoho koho by jste mohli přeskočit. Jabka s tama utečou a všichni pobírají nějaké body. Poslední flek by to ale být neměl a baráž si myslím že zvládne každý z ligy jelikož Brno půjde přímo nahoru

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
SuperBanikovec

Ten kurz na Olomouc je hodně zajímavý.

Reagovat
ACSeRw!n

ze by Jablonec ve snehu prohral, kdyz potrebuje nutne tri body ?

Reagovat
John Obi Mikel

Mandous - Bah, Kačaraba, Ousou, Plavšič - Holeš, Ševčík - Lingr, Madsen, Schranz - Krmenčík

Sestavu jsem trefil

Reagovat
John Obi Mikel

Náhradníci: Kolář, Masopust, Olayinka, Tecl, Samek, Sor, Hromada

Reagovat
Freedo

Jenom jsi opsal základ z generálky proti Baníku. Ale ono se tam nic moc vymýšlet nedalo. Maximálně Oli, kdyby nebyl na Afconu.

Reagovat
John Obi Mikel

Jj vím. On to i Trpiš říkal, že to bude stejný/hodně podobný. Otazník byl jen Bah a lehčí zranění.

Reagovat
Freedo

Snad dostane aspoň 20 minut Sor. Jsem na něj dost zvědav.

Reagovat
KingMaster13

Sor bude klasicky půl roku v záruční lhůtě a pak by měl teprve vystrkovat růžky

Reagovat
r.mrazik

´v liberci

Reagovat
Coutinho10

dalo se cekat, ze nic moc nebudeme menit

Reagovat
Pablos

nebude Stanciu nebude Kuchta ...očekávám max. jeden gól od Slávie, který dá ale Karviná první. Dneska celkově to budou jen plichty. Než se na mě někdo vrhne ....je to jen TIP

Reagovat
slonzacky_lenoch

proč ne?

Reagovat
Mass

Ber že zase tihle dva měli suveréně nejvíc pokusů, třeba takovej Schranz s Lingrem sou mnohem efektivnější.

Reagovat
oli9

Ovšem je tam kulomet Krmelec

Reagovat
Pablos

no co zatím se pochválím klidně sám ...teď ještě jestli Slavia vyrovná

Reagovat
Pablos

tak vlastně mi toho moc nevyšlo ...jen ten první gól ...jinak plichty se nerodily no

Reagovat
Stannis Baratheon

6:0 bude pro Karvinou ještě milosrdné

Reagovat
smazaný uživatel

zůstal bych na čtyřech

Reagovat
oli9

2

Reagovat
Kiwi-21

Zatím to na 6 nevypadá

Reagovat
smazaný uživatel

Budete rádi za 1:0 z vymyšlené penalty.

Reagovat
Stannis Baratheon

Asi jo

Reagovat
pingla

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
martin1

Reagovat
Firkraag

bože to je vůl ten beran

Reagovat
John Obi Mikel

Co provedl?

Reagovat
Firkraag

šli jsme tři na jednoho, v podstatě jistej gol a ukopl si balon

Reagovat
Pablos

tak teď když dali Teplice to asi zamrzí dvojnásob

Reagovat
Firkraag

tak zatim nebyla ani jedna kloudna akce a tohle vzniklo, protoze vondrasek uklouzl... je to peklo

Reagovat
Pablos

a vy nějaké šance máte ?

Reagovat
Firkraag

no ne, je to hruza

Reagovat
Pablos

jo já myslel, že Vondrášek uklouzl a dal gól, když je zapsán jako střelec gólu... až teď mi došlo, že si asi myslel tu situaci, že jste šli tři na jednoho

Reagovat
Firkraag

možná to nebyl vondrášek ale hyčka.. nevim

Reagovat
Jackmaker1989

Tu reálne hrozí, že by fakt Slavia ten titul nedala že? Ja mám taký pocit, že Sparta by mohla byť aj favorit. Sparta 35 %, Slavia 34 %, Plzeň 31%

Reagovat
Igner Farnsworth

A co je na tom zajímavého? Však mají jen bod náskok a každej půl rok prodaj několik hráčů ze základu do lepších lig, zajímavý je maximálně to, že toho není nikdo jinej schopnej využít. Zatím

Reagovat
Jackmaker1989

No pre mňa to, že ostatné 2-3 roky prišli fakt skvelé posily, ktoré okamžite boli ich najlepší hráči alebo po roku odišli preč. Teraz v podstate tam nie je nikto výrazná posila + v lete boli hodne zlé posily.

Reagovat
Igner Farnsworth

Není kde brát, koupili to lepší a po case(kratkem) to poslali dal do světa. To se prostě projeví, jako třeba teď. Na druhou stranu mají hodně mladých hráčů s velkym potenciálem.

Reagovat
Jackmaker1989

Súhlas. Napr. Sparta posledné 2 prestupové obdobia zvládla lepšie. Ale nevyschla troška studňa?

Reagovat
Igner Farnsworth

Líp? To nevím co zrovna myslíš. Studna nevyschl, prostě hotový hráči nejsou úplně k dispozici a 100+ micu za hráče nedávala slavie ani s číňany, natož teď, když chtějí být soběstačny, takový prachy se u nás v lize netoci

Reagovat
r.mrazik

Stanciu stal kilo...Olej 80..

Reagovat
Igner Farnsworth

Jj vždyť to píšu.

Reagovat
Komix

Ousou, Mandous, Schranz - minimálně tyhle tři se stali okamžitejma posilama

Reagovat
Kiwi-21

Slavia titul jasně získá o to bych se nebál

Derby mají doma

Reagovat
Losinho

Jsem rád za tu topovou přípravu

Reagovat
John Obi Mikel

Jak to vypadá? Koukám na Chelsea.

Reagovat
mrtvej ofsajd

Neslaný, nemastný, docela nuda...chybí Nico.

Reagovat
Firkraag

chyběj hlavně fanoušci, všude

Reagovat
mrtvej ofsajd

Reagovat
Freedo

Nevím, jestli bych to takhle popsal. Až po vápno je to dobrej výkon. Určujeme tempo hry (76% držení míče), jsou tam zajímavý kombinace a Karviná se zmůže jen na nákopy. Vzadu jsme klidní a vyťukáme si to od stoperů. Ale chce to víc důrazu v šestnáctce a možná i víc střel.

Reagovat
djiros

A opět se hra odehrává minimálně v 80% na pravé straně hřiště.

Reagovat
Freedo

To je i tím, že se tam víc pohybuje Madsen, kterej rád podrží míč a hraje si ty krátký přihrávky. Ale právě od něj by to chtělo víc zrychlit hru. Nalevo hraje Plavšič hodně přímočaře - naběh a hned centr do vápna. Lítá to tam od něj dobře. Párkrát tam Krmelec dobíhal pozdě.

Reagovat
mrtvej ofsajd

Madsen je šikovnej, ale nemá to reálnej efekt. Raději bych Samka. Plavšič souhlas.

Reagovat
mrtvej ofsajd

Chybí tam překvapivý moment a taky více přímočarosti. To obehrávání nemá smysl, často po něm ani nepřijde přesný centr...Kolik dostal Krmenčík přesných míčů?

Reagovat
Pablos

to vlastně popisuješ celou dosavadní sezonu Slavie

Reagovat
Neon

dvě stély na bránu s takovým držením míče je fakt kvalita

Reagovat
Coutinho10

zrovna Madsena sundavat nemusel

Reagovat
KingMaster13

Ale změna prostě přijít musela, ten Masopust to tam rozhýbe víc. Tohle nebyl typologicky pro Madsena ideální soupeř

Reagovat
Pablos

však toho ještě zase tolik za vás neodkopal né... to už víš, jakej typologickej fotbal mu sedí ? Je nějákej zrychlovač akcí nebo tahovej a má rád nahoru dolu spíš ...nebo jak ?

Reagovat
John Obi Mikel

Rád hraje s míčem.

Reagovat
John Obi Mikel

WTF Bartošák

Reagovat
Kiwi-21

Mě to přišlo před vápnem

Reagovat
mistr129

Reagovat
Stannis Baratheon

Co tě přešlo?

Reagovat
Kiwi-21

Přišlo mi začátek faulu byl před vápnem

Jinak je to vlastně už jedno

Reagovat
Stannis Baratheon

Jo tobě to tak přišlo, já myslel že tebe něco přešlo

Reagovat
John Obi Mikel

Chytil ho ještě před vápnem, ale stáhl až uvnitř.

Reagovat
Kiwi-21

Z té opakovačky asi jo

Karviná pěkně teď

Reagovat
mistr129

Tak možná to pokračovalo i do vápna, těžko říct. Podle mě by v obou případech nechal to, jak to fouknul rozhodčí na hřišti

Reagovat
mistr129

Nebylo to venku? V tom případě sice červená, ale podle mě penalta ne

Reagovat
John Obi Mikel

Nebylo. Začalo to venku, ale to stáhnutí na zem přišlo až vevnitř.

Reagovat
mistr129

Bohužel máš pravdu asi

Reagovat
Komix

Olie....

Reagovat
Greny

To zas byla penalta....

Reagovat
Stannis Baratheon

Reagovat
Jackmaker1989

Reagovat
mistr129

Pokud to bylo před vápnem, tak nás opět rozhodčí poškodil, protože namísto 0:0 a hry proti 11 by to bylo 0:0 a hra proti 10

Reagovat
Registrujisejenproto

not sure if trolling or just retarted

Reagovat
Selänne

Reagovat
John Obi Mikel

Stejnou měl písknout i na zápase s Chelsea po stáhnutí Kaie.

Reagovat
John Obi Mikel

Olayinka Klop to dpč

Reagovat
naheCZ

Olejník

Reagovat
mistr129

Reagovat
Selänne

Reagovat
Jackmaker1989

Tam sú nejaké obmedzenia? Alebo prečo je tam tak malo ľudí?

Reagovat
Kiwi-21

Jo 1000 lidí max

Reagovat
ACSeRw!n

vy uz ste covid zrusili ?

Reagovat
Jackmaker1989

Nie, ale vy ste mali viacej povolené. U nás sú kokoti. Ale fakt je ten, že tuším môže viacej ľudí. Len ma to prekvapuje, že 1000. Nemáte to na %?

Reagovat
oli9

Teď 1000 diváků, od 19.2 tuším 50% kapacity a od 1.3 bez omezení... V tom se nevyzná ani prase už

Reagovat
Jackmaker1989

Brutálny skok z 1000 na 50 %

Reagovat
oli9

Tak brutální, jak na jakém stadionu.. Někde přijde stejně max 5k. A logiku v těchto sračkach bych nehledal nikde na světě, ty omezení jsou prostě sračky všude

Reagovat
ACSeRw!n

spravedlnost faul mimo vapno.. a clovek by rek, ze se po odstraneni Berbra neco zmeni

Reagovat
smazaný uživatel

Jasná červená no :/

Reagovat
mistr129

ono když nad tím přemýšlím, neměla být červená i spolu s penaltou? Protože míč se tedy Bartošák rozhodně nesnažil hrát

Reagovat
Kiwi-21

Možná kdyby na faulovaného mířil míč do jasné šance

Takhle si myslím že ne

Reagovat
mistr129

To zní logicky, ta přihrávka vlastně přišla až v době, kdy už Masopust ležel

Reagovat
cubinho

Supeer! Udržet!

Reagovat
Selänne

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
naheCZ

No, koledovali jsme si o to, strašně lehkovážně hrajeme

Reagovat
John Obi Mikel

Stopeři Hlavně že jsme zase koupili jen průměráka Talovierova

Reagovat
wyqinac

tak ousou by to podle me mel, nebejt toho ze metr pred nim znicehonic lingr ty strele uhne, kdyz to mohl mit taky..

Reagovat
John Obi Mikel

Jj, já Lingra považoval za Kačarabu

Reagovat
wyqinac

kacaraba tam uz tou dobou nebyl peknejch par minut

Reagovat
John Obi Mikel

Já vim, mne to pak došlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako že by fakt ta Sparta vyhrála titul

Reagovat
Stannis Baratheon

Reagovat
FCSL

Ta ztratí večer taky

Reagovat
KingMaster13

Pan trenér Horejš si na nich pochutná

Reagovat
Neon

jakože s budějkama to dneska bude jasný vítězství? nevěřím.

Reagovat
Cotton

Plzeň

Reagovat
monty25

Sešívky

Reagovat
John Obi Mikel

Olayinka

Reagovat
Batigol

To si teď Novotný musí klepat na čelo, potom co říkal v tom jeho diskuzním pořadu hold každý není jak zbytečně přeceňovaný Baník

Reagovat
Euphael

co tam rikal?

Reagovat
Kiwi-21

To co čekal upřímně každý že Slavia vyhraje v klidu 3:0 což si upřímně myslelo 99% lidí

Reagovat
smazaný uživatel

A co si taky jinyho myslet, kdyz je to zapas prvního s posledním . Pruser je, ze si to mysli i hrači

Reagovat
Kiwi-21

Však jo

Já si říkal když zvládne Karviná prvních 20 minut tak má šanci něco ukopat v 2 poločase jsem věřil i nějaký brejk a uvidí se co Slavia, klidně může ještě 3:1 vyhrát ale nastoupil teď Tecl tak teď věřím víc Karviné alespoň na bod

Reagovat
Batigol

Já spíš nechápu tohle všeobecné nadšení jen z toho, že Slavia byla 3 týdny v Portugalsku a jen běhala... on fotbal se hraje i s balónem... že mají fyzičku je pěkný, ale asi to není vše

Reagovat
Kiwi-21

Asi jde hlavně o to že byly v přípravě konečně mimo karanténu

Reagovat
KingMaster13

Tohle nemá s oslabováním kádru co dělat, opět zase odfláknutej zápas proti týmu ze spodku tabulky. To je vždy bodů co proti těmhle trpaslíkům ztratíme

Reagovat
Komix

Reagovat
John Obi Mikel

Ale má. Kuchta hodně chybí.

Reagovat
KingMaster13

Chybět bude ale dnes je to hodně odfláklé teda. Dnes by to měli ukopat i s Teclem na hrotu a nebo alespoň tu Karvinou ostřelovat jak Stalingrad a neděje se ani jedno

Reagovat
FCSL

Že by odflákli hned 1. zápas? To ještě pochopim třeba po EL, ale tohle.. Spíš nerozehranost a neforma

Reagovat
KingMaster13

Mají tendenci to dost podceňovat proti slabším týmům. Pak zjistí ve 30. minutě že to není už tak snadné a to se blbě dostává do toho zápasu, navíc po té přípravě asi i došlo k ukolébání

Reagovat
Igner Farnsworth

chybi hlad po výhře, a lídr co by to vsem vpalil

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám že takto marná Slavie přijede i příští týden

Reagovat
John Obi Mikel

Lingr

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

chci vidět 50 km/h

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem si jist že proti silnějším týmům bude Slavie hrát pořád kvalitně, ale v přesně v těchto zápasech jim Stanciu bude chybět neskutečně.

Reagovat
Kiwi-21

Reagovat
mrtvej ofsajd

Reagovat
Selänne

Přesně tak. On i ten Kuchta byl v takových zápasech k nezaplacení. Krmenčík je teď v takový formě, že je nebezpečnej víc sám sobě.

Reagovat
John Obi Mikel

Přesně. Se Zlínem to taky bylo hrozný v 1.zápase a Kuchta rozhodl.

Reagovat
Pablos

Kuchta bude nejvíc chybět ...takového útočníka jen tak nenajdeš ...a to myslím vážně, jeho výběr místa, napadání a celkově buldočí zápal do šestnáctky ...to bude hodně hodně chybět.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Euphael

Jeste prijde penalta a gol z ofsajdu,..jen co Trpisovsky vypise ty slozenky

Reagovat
mrtvej ofsajd

Standa zachrání!

Reagovat
Greny

Co teď piskl ty jo.?

Reagovat
John Obi Mikel

Šlapák.

Reagovat
KingMaster13

Ty vole 3 roky doma neporaženi...... a pak přijede Karviná a nechá za sebou spoušť a oheň

Reagovat
John Obi Mikel

Tak to je těžký, když ji vede nejlepší trenér v ČR.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Panikovo jaro je nevyzpitatelne

Reagovat
lichna.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
John Obi Mikel

Neperte se a zkuste vyrovnat tvl

Reagovat
mistr129

To je dement

Reagovat
mistr129

žlutá

Reagovat
Euphael

a cos cekal? toto na cervenou?

Reagovat
mistr129

Já v první řadě myslel, že aspoň žlutou dostal za ten penaltový zákrok

Reagovat
mrtvej ofsajd

.Bartošák už podruhý mohl dostat redku.

Reagovat
smazaný uživatel

gigantická Karviná

Reagovat
frayerzjihu

Bohemka dnes tragédie. V základu 3 stoperi na úrovni druhy ligy, budou to mít ještě hodne těžký. Na druhy straně Tijani vybornej. Jestli zapracuje na rozehravce a bude držet zdraví, tak věřím ze pro Slavku super hráč

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Tak díky hoši Gratulace do Karviný a snad poslední potřebná facka. Dneska to byl děs

Reagovat
cubinho

Pánikovo jaro

Reagovat
ACSeRw!n

luxus "braneni" Plavsice pred tim golem

Reagovat
Jackmaker1989

No tí dvaja stoperi čo to išli odkopávať boli tiež super. Teda neviem či tam bol Plavsic tiež.

Reagovat
Fakt

Zítra se Plzeň vrátí tam, kam patří

Reagovat
Neon

no, radši si počkám, až co Sparta, než se salátům pořádně vysměju

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

To já budu muset počkat až do zítra.

Reagovat
Salfovic

Naopak to musíš rychle stihnout.

Reagovat
John Obi Mikel

Dobře děláš. Málem se mi to samé stalo s MU/Chelsea.

Reagovat
Neon

Reagovat
db18

Reagovat
kilobyte

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
oli9

dobře si udělal

Reagovat
Neon

jj

Reagovat
Mass

Karviná z posledních 11 zápasů získala pouze jeden bod, teď si však z Edenu veze všechny tři

Reagovat
Kiwi-21

A krom 1 výhry,taky 1 čisté konto

Karvina ze Slavii 4.body v této sezóně

Což je polovina všech bodů asi by měli spolu hrát častěji

Slavia stejně získá titul a Karvinou to snad nakopne a zabojují

Reagovat
Mass

Nejsem si úplně jistej, jestli Karviný k udržení v lize bude stačit to co dnes, tzn. postavit 9 vysokých hráčů do vlastního vápna a dvakrát za zápas utéct.

Reagovat
Kiwi-21

Já se díval až kolem 20 minuty

Bránily zodpovědně a vepředu to nebylo až tak zlý

Další zápasy z Jabloncem a v Teplicích budou hrát jinak

Dopředu byly stejně nebezpeční jak Slavia nakonec která měla penaltu a Hlavičku Lingra jinak nic

Karviná měla Hlavičku to Don (atd nevím jak )

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je strašně komický.

Reagovat
iamek

Reagovat
Kiwi-21

Krásná výhra jen škoda že to Teplice nejspíš taky zvládli

Reagovat
Freedo

To se zase bude psát o krizi do tý doby, než ve středu dáme Spartě 3:0

Reagovat
Martin9719

Kdo myslíš že ty góly dá? Krmenčík?

Reagovat
KingMaster13

Plavšič

Reagovat
smazaný uživatel

Ousou

Reagovat
Igner Farnsworth

Reagovat
smazaný uživatel

“Škoda, že nehrajeme se Slávií častěji.”

Reagovat
Cotton

Tecl 3 přihrávky, 0 úspěšných

Reagovat
jsemdement

100% neuspesnost, to je vyborny

Reagovat
Mass

Za 15 minut na hřišti to ujde.

Reagovat
kilobyte

Ale kolik toho naběhal?

Reagovat
Igner Farnsworth

Dobrá ostuda no ale furt nám věřím na titul nejvíc.

Reagovat
delfin

Tak aspon bude liga zajimava.

Reagovat
Greny

Ale jako jo prohrát doma s Karvinou na jaře když je vede Pánik.. to docela bavi

Reagovat
KingMaster13

Hlavně poté co u nás 3 roky nikdo nevyhrál a pro Karvinou je to letos první výhra. To je na vytvoření několika memíků

Reagovat
Mass

Reagovat
kilobyte

Správce Edenu už objednává nové dveře.

Reagovat
Martin9719

Pustit nejlepšího střelce + nejlepšího záložníka, jak my tak Sparta děkujeme za šanci vás konečně sundat. Uvidíme jak se s tím naloží.

Reagovat
martin1

Karviná

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
ACSeRw!n

Hancko jedna o prestupu, nebo je oficialne zranenej ? a ta nase stridacka je strasna tragedie

Reagovat
smazaný uživatel

Mas se nam vysmívat

Reagovat
Greny

V zahraničí už je uzavřený přestupové okno ne? A pochybuju že by šel někam do Turecka

Reagovat
John Obi Mikel

Všude asi ne, ale v těch lepších ligách jo.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Mass

Ten Hojer je krátkodobě zraněnej snad už půl roku, ne?

Reagovat
Neon

v přípravě se už objevil, ale nechápu, co se zas děje. Celou kariéru myslím v pohodě, přijde do Sparty a přetrhne si lýtkový sval

Reagovat
John Obi Mikel

To je ten váš trávník, o kterým mluvil Coufal

Reagovat
kilobyte

Hned na začátku se mluvilo o tom, že bude připraven až na jaře.

Reagovat
smazaný uživatel

Sestava teda nic moc

Reagovat
Tromas

Ty vole z Karviný se tady člověk může posrat oni nevyhrají ani jeden zápas v podzimní části a pak porazí Slavii v Edenu.

Reagovat
Greny

Bob Pánik : škoda že se Slavií nehrajeme častěji

Reagovat
Mass

Slyšel si toho Páníka jak na ně křičel, aby to nehráli po zemi, ale jen nakopávali dopředu? Připomnělo Pepíka Hnátka

Reagovat
Greny

V první půlce to bylo ne? Jojo to bylo dobrý

Reagovat
Mass

Reagovat
Greny

Ona vlastně může jít Sparta na první místo když vyhraje

Reagovat
kilobyte

Když dáme asi 15 gólů.

Reagovat
Greny

Se počítá skóre jo v průběhu sezóny?

Reagovat
kilobyte

Ano.

Reagovat
Greny

Ok

Reagovat
Mass

Tak hlavně že si slávisti na soustředění zaběhali, zahráli si pár pěkných zápasů nahoru dolu, pak přijde liga, kde si postaví soupeř 9 hráčů do vápna a ty nevíš co s tim.

Reagovat
Greny

Chybí vám někdo kdo by dokázal rozhodovat ty zápasy proti slabším tymum třeba Hlozek

Reagovat
Mass

Nechybí, všichni čtyři hráči vepředu góly umí dávat, ale prostě dneska to bylo marný.

Reagovat
kilobyte

Nebo třeba Kuchta.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
John Obi Mikel

Kuchta odešel

Reagovat
Coutinho10

a Spartě zase v Budějovicích chyběl někdo, kdo tam dokázal dát nějaký góly třeba jako Tecl, který tam dal hattrick v minulé sezóně

Reagovat
smazaný uživatel

Ruda a černá … to je zas amaterismus

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Mass

Reagovat
smazaný uživatel

Spartani uz by se mohli naucit nejaky pokriky

Reagovat
Neon
Reagovat
r.mrazik

nejaky stream na spartu?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
r.mrazik

dekuju!

Reagovat
ACSeRw!n

v prihravkach dozadu sme mistri sveta

Reagovat
Selänne

Dočkal je úplně k smíchu. Zatím se mu nepovedlo snad nic.

Reagovat
Greny

Ty vole jak toto může mávnout a hlavni písknout.?

Reagovat
Firkraag

protože to je zmrd

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle mávnout.

Reagovat
ACSeRw!n

ten pomezni ma dost

Reagovat
smazaný uživatel

ofsajd, jasně

Reagovat
Firkraag

jako za tohle musí oba rozhodčí na hodinu vyhodit, ne?

Reagovat
Neon

Reagovat
frankiefcb

tohle by nemávnul i v okrese. Strašné

Reagovat
frankiefcb

Já už viděl hodně, ale tohle písknout jako ofsajd

Reagovat
smazaný uživatel

Prostě Hložek má skvělý driblink a hru tělem, každopádně to zakončení je poslední měsíce opravdu šílený

Reagovat
ACSeRw!n

mel to tezky, musel strilet hned.. kvalitou tam presahuje zbytek nasich hracu tak o dve tridy. nikdo jinej nic nevymyslel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to není jen o té poslední šanci, ale celkově, když si vezmeš, kolik jasných tutovek spálil i na podzim. Zakončení musí rapidně zlepšit. Se zbytkem souhlas.

Reagovat
smazaný uživatel

Ať se jde Dočkal regulérně vysrat, co standardka, to trefený první hráč a furt se k tomu bude srát.

Reagovat
Greny

a nejlepsi na tom je ze on tam je snad uz jen kvuli standardkam

Reagovat
Salfovic

A aby tmelil kabinu.

Reagovat
mistr129

Wiesner

Reagovat
smazaný uživatel

Dát na hřiště Pavelku byl opravdu geniální tah.

Reagovat
Pablos

jestli někdo sází na počet karet, tak naopak bude tento tah velebit

Reagovat
Mass

Tak teď nevim jestli je dnes horší Trpiš s Teclem, nebo Vrba s Pavelkou

Reagovat
Selänne

Reagovat
kilobyte

2 nejlepší naši trenéři a dělají tohle.

Teď už jen chybí, aby jejich "výzvu" vyslyšel Šilhavý a oba povolal na příští sraz.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Pablos

Reagovat
db18

Letenský Hořava. Enjoy...

Reagovat
smazaný uživatel

Pavelka

Reagovat
Mates_Matesović

To je fakt ostudnej výkon

Reagovat
Mass

Dneska Pešek nejslabší co sem ho viděl hrát za Spartu.

Reagovat
PhilipS

Koukal jsem na Slavii a teď kousek na Spartu a mám pocit, jak kdyby ti hráči celou zimní přípravu neviděli balón. Hlavně, že maj kluci naběháno. Strašný

Reagovat
Selänne

Příště místo Polidara klidně i Hojera o berlích.

Reagovat
smazaný uživatel

Holec hrdinou

Reagovat
Fakt

Čolič

Reagovat
Greny

Titul nikdo nechce

Reagovat
John Obi Mikel

Uvidíme zítra Plzeň.

Reagovat
KingMaster13

Tak ty první kola jsou vždy hrozně zrádný

Reagovat
Neon

loooool, Slavisti neuhráli ani bod proti poslednímu

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
dave30

Asi špatný den, co? Jo už jsem si všimnul...

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
kilobyte

Tragédi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
db18

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
KingMaster13

Děkujeme Spartě za tu krásnou tužku co zahrála a že zůstávají poslušně za náma

Reagovat
mario23

Ty vole, to bylo utrpení. Hodně zoufalej výkon. Střed zálohy hrozný. Polidar traged, Hložek klasicky na hrotu podprůměrný. Ať se na to Vrba vysere.

Reagovat
John Obi Mikel

Tak, na řadě je Hradec.

Reagovat
Martin9719

S Chorým na hrotu to bude zase maximálně o jednom gólu jako v Karvinné, jestli vůbec, i když tam hrál Šulc, jenže to taky není útočník ani střelec.

Reagovat
db18

Mosq... sakra, nemá ještě stopku?

Ale jinak by měl být Beauguel připravený... ale kdo ví, kdy přijde, jestli na začátek a nebo až 65. k Chorýmu jako druhý hráč na hrot...

Reagovat
Martin9719

Proti Karvinné hrál a nikdo v tom zápase nedostal žlutou tak nevím

Reagovat
vonavka

Karvinné??? Snad Karviné

Reagovat
Martin9719

Reagovat
Martin9719

Podle toho Vrbova vyjadřování si myslím že sám cítí že se blíží jeho konec.

Reagovat
John Obi Mikel

Vždyť teď prodloužil

Reagovat
Salfovic

Klasika: prodloužit, podojit, odejít.

Reagovat
Martin9719

Připadá ti že je Sparta úspěšnější a má nárok vyhrát titul?

Reagovat
John Obi Mikel

O to nejde, já pochybuju, že by ho měli v nejbližších kolech vyhodit, když mu v zimě prodloužili smlouvu.

Reagovat
Martin9719

Tak ono teď ten los moc přiznivě nevypadá, tak uvidíme

Reagovat
Kepy_FCB

Bolka -Baník 2:2 Almy Ekpi

Reagovat
Harley111

No tvl to byl zase výkon. Venku hrajeme neskutečně připosraně. Místo toho , aby žrali od začátku trávu , když ví , že sešívanci prohráli, tak předvedeme takovej příšernej výkon. To byl pěší fotbal starých pánů a ne týmu co chce vyhrát ligu. Hlavně , že pánové Vrba a Rosický jsou tak spokojený s týmem , že prý nepotřebujeme posilovat , slovy Rosického : proč by jsme měli posilovat máme na všech postech přece supr kvalitu, tvl přijde první zápas a devět zraněnejch a musíme hrát s hráčema který nemají ve Spartě co dělat Polidar, Pavelka k tomu Dočkal , kterej má prý dělat hru, tvl vždyť on ani nedokopne z rohu do vápna. No nic po tomhle kole a přístupu hráčů i Vrby s Rosickým si můžeme o titulu nechat jen zdát, skončíme třetí a budeme rádi .

Reagovat
ratusek

Budu rád za bod s tím paklubem

Reagovat
smazaný uživatel

Optimismus te neopousti a to je dobre

Reagovat
frankiefcb

Taky to tak vidim. Bod bude super.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
bobis21

Boula základ čekal jsem spíš Budinského

Laco lávka

Reagovat
Paprika

Na Boulu jsem hodne zvedavy…ten stred vypada na paprire hodne defemzivne… ale tak asi lepsi varianta nez s Budinskym, se kterym by to byl pruchodak jako na Slavce… jinak Budinsky se uz do zakladu asi nedostane, ocividne sanci v priprave nevyuzil

Reagovat
Banikovec7

Tak Kaloč loni hrával ofenzivnější roli, když tam byl i Jánoš a šlo mu to myslím i lépe, než na čistě DZ. S Budínským je to jak píšeš hrozný průchoďák, takže když tam ještě není ani Lischka, tak určitě dobrá volba.

Reagovat
Paprika

Skoda toho Lishky, ten bude chybet :/ no jsem dneska hodne zvedavy a drzim synkum palce!

Reagovat
bobis21

Slávii jsem neviděl, takže možná bych ho tam nečekal kdyby ano

+ teda se dívám že Šín je na lávce a má 10 na zádech

Reagovat
lichna.

A v Maďarsku velký zapas mezi Granecneho týmem a týmem Zia. Ten teda jen na lavce.

Reagovat
John Obi Mikel

Slavia před týdnem, teda včera, zvládla, teda nezvládla, utkání se Slavií.

Pánové za mikrofonem, to je hrozný.

Reagovat
iamek

Ekapi luxus

Reagovat
Paprika

Reagovat
HorajzmAmmann

Náhodou ty dresy nejsou vůbec špatně. Líbí se mi ten znak

Ale osobně bych tu bílou nahradil zlatou

Goool Ekpai Díky SKS

Reagovat
bobis21

Modré i černé jsou top. Ty bílé jsou z nich asi nejméně zajímavé no, takže si možná uškodili že ta hlavní prezentace byla s bílými.

Neproduktivní Ekpai áčko hned po pár dotycích

Reagovat
HorajzmAmmann

Ekpai za 50 minut v Baníku 1+1 Baníku nepomůže, traged

Reagovat
KingMaster13

Bylo to výhodné pro obě strany. Sor bude u nás dělo

Reagovat
Kepy_FCB

Ty bílé na hlavní prezentaci byli jiné než ty herní, divné...

Reagovat
John Obi Mikel

Já nevim, proč jste ho nechtěli.

Reagovat
Pablos

Baník se rozjel hned takhle ze startu ...že by konečně nějakej zápas kde bude víc jak jeden gól

Reagovat
bobis21

Btw. pochopil někdo proč byl na Baník takový kurz? Na tipsportu jsem vsadil za 4.40. To jen proto že nám chybí Lischka?

Reagovat
Gareth Bale 11

Oni vedou a je na ne 2.60. Moc to taky nechapu.

Reagovat
Pablos

je domluveno 3:1 už před zápasem asi

Reagovat
Gareth Bale 11

Zatim jsi ty goly trefil, jen jsi to otocil.

Reagovat
smazaný uživatel

Jeste rano to bylo 2,2 ku 2,8. Asi se vsazely baraky na bolehlav.

Reagovat
bobis21

Penalta podle mě ne, hlavu dal velmi nízko

Reagovat
mistr129

Reagovat
mistr129

Spíš jestli neřeší to podkopnutí

Reagovat
Banikovec7

Tak ale zase to byl docela šlapák ne? Tak to mohl být faul i nebýt tam hlava, ale třeba noha.

Reagovat
bobis21

Jako jo, jedině že by to dal za to že šel kolíky proti soupeři. Za úder do hlavy ale ne

Reagovat
bobis21

Kokot, zas tady kvůli němu budou debilní kecy

Reagovat
Pablos

přesně, vůbec to ten bobis sem neměl psát

Reagovat
John Obi Mikel

Hlavně kdyby tam šel nohou, tak dá gól.

Ale zase takhle získal penaltu.

Reagovat
exse

Reagovat
SuperBanikovec

Reagovat
Greny

Je to nebezpečná hra vůči vlastní osobě klidne

Reagovat
Kepy_FCB

Chyba Ekpaie že tam strkal hlavu tak nízko riskoval a připravil e o gól

Reagovat
exse

Reagovat
John Obi Mikel

Ale získal penaltu

Reagovat
iamek

Jasná. Mohl dat i červenou

Klimaaaaa

Reagovat
exse

Baníček mrdá

Reagovat
SuperBanikovec

Hodně přísná

Reagovat
John Obi Mikel

To by bylo keců, kdybychom tohle kopali my.

Reagovat
bobis21

Neboj, kecy budou i když jsme ji kopali my

Reagovat
PISTOLERO

Taková penalta

Reagovat
Kepy_FCB

To jděte někam s takovou penaltou

Reagovat
ACSeRw!n

proc zase hrajou modry proti modrejm

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Kepy_FCB

kup si barevnou televizi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wyrda

No penalta nevím nevím to spíš byla ekpaiova blbost ale vzhledem k tomu že je to proti zkurvene Bolce tak je mi to jedno. BP! A dejte jim bura

Reagovat
ratusek

Reagovat
HorajzmAmmann

Hodně přísná no

A Ekpai by teda tohle měl dávat.

Ale 0:2, historie se neptá. Výborné

Reagovat
Kepy_FCB

To jako se od teď budou hráči hlavou vrhat pod nohy a za to pnenalty

Reagovat
mistr129

Spíš jak psal někdo výš, boleslavák tam šel šlapákem plus ho tam navíc potom ještě podkopnul podle mě

Reagovat
bobis21

Jojo, teď když si to pustím ze záznamu tak to vypadá jako ten důvod.

Hlava byla na úrovni pasu, což je pokud si dobře pamatuji ta hranice, takže to by mělo být hraniční ...

Reagovat
HorajzmAmmann

Karafiát

Reagovat
Pablos

Proč mají ty zmrdi z isportu penalty placený... když góly mají normálně volný

Reagovat
smazaný uživatel

Když si dáš sestřih, tak tam to je

Reagovat
Pablos

Jj já to psal v průběhu zápasu

Reagovat
John Obi Mikel

Tak Bolka odteď bez defenzivního záložníka

Reagovat
Kepy_FCB

Jabulím styl bunda

Reagovat
Pablos

seděl s rukou v rozkroku ?

Reagovat
HorajzmAmmann

Chlumecký zatím velmi příjemné překvapení

Reagovat
iamek

Úplně sám :/

Reagovat
ACSeRw!n

konecne.. Ewerton nechapu, ze ho Bolka dokazala udrzet

Reagovat
John Obi Mikel

Boleslav zaslouženě.

Reagovat
PISTOLERO

Konečně !!! Otočit Bolka

Reagovat
John Obi Mikel

Připravili se o Csaplára.

Reagovat
bobis21

Smetana zkušeně

Reagovat
SuperBanikovec

Naše klasika, vedeme dva nula tak začneme dělat pičoviny ať je to zajímavé

Reagovat
bobis21

Šancí mají dost, to se musí změnit, jinak vedení nejde udržet

Reagovat
John Obi Mikel

To maj v každém zápase. Ale oni potřebují na gól prázdnou bránu.

Reagovat
bobis21

No když my jim nabízíme i to

Reagovat
smazaný uživatel

Ewerton je přesně hráč, který by se nám strašně hodil. Nechápu vůbec, že se o něm ani neuvažovalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Co by u vas delal.. Ten musi jit do slavky nebo ven.

Reagovat
db18

Protože je černý.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

*protože je černý a stál by nějaké peníze.

Reagovat
db18

To vás Čvančara stál taky, ale všechny ostatní jste úspěšně vyštípali...

Reagovat
oli9

Reagovat
ACSeRw!n

neni to cech nebo slovak

Reagovat
Kepy_FCB

Bolka má na obrat, šancí kde stačilo přesněji zamířit bylo dost, břevno, možná bude i kompenzace za tu pochybnou penalůu, no 2.pol bude pro nás moc těžká.

Reagovat
John Obi Mikel

Sudí si tu penaltu rozhodl sám. Není důvod ke kompenzaci.

Reagovat
Kepy_FCB

Tak vždy si ji rozhodne sám ale jelikož to musel zkoumat u VARu tak sám ví že je to hodně na hraně.

Reagovat
Wyrda

Teď ten gól jde za Kalocem, taková naivní přihrávka

Reagovat
iamek

Falta a Boula nic moc. Kaloc na DM slusna bestie . Ekpai a Chlumecky příjemné překvapeni

Reagovat
HorajzmAmmann

A nejlepší zatím Klima. Fakt máme 2 skvělé vyrovnané útočníky a je jedno kdo z nich hraje. Oba skvělý...

Reagovat
smazaný uživatel

Boula je čistič, akorát od toho je tam i Kaloč. Falta je zralý na střídání

Reagovat
Banikovec7

Gól si Bolka určitě zasloužila, ale byl strašně zbytečný, Kaloč první zkazí přihrávku, na kterou tam byla spousta místa a vůbec nemusela jít takhle kolmo a pak se nevrátí a nepokryje prostor před vápnem...

Reagovat
Kepy_FCB

Hezky pěkně tohle je zlomí

Reagovat
John Obi Mikel

Matějovský super bránění

Reagovat
iamek

Hlavne se zase nezakopat ve vapne.

Reagovat
Kepy_FCB

a to ještě příjde tradiční kiks Suchýho

Reagovat
HorajzmAmmann

Zajímavosti: Ostrava může ve čtvrtém po sobě jdoucím zápase mezi elitou vstřelit 3+ branky, což se jí v samostatné české lize ještě nepodařilo.

Reagovat
Pablos

Klíma proti ,,svým" jede

Reagovat
Banikovec7

Zajímavé, že před dnešním gólem Hlavatého měl i dva poslední góly Bolky proti Baníku.

Reagovat
Pablos

škoda že se tam ten Hlavatý vloudil

Reagovat
Greny

Ten Boula ale hraje velmi dobrej zápas

Reagovat
iamek

Jasná penalta

Reagovat
John Obi Mikel

Jasná penalta

Reagovat
iamek

Bozla musí dolu. To je strašný co teď má za zbytečné ztráty.

Reagovat
iamek

*Boula

Reagovat
Greny

Jasná penalta

Reagovat
Kepy_FCB

jasné sražení

Reagovat
bobis21

Takové typické, že útočník chce víc penaltu než sám zakončit no ...

Reagovat
$dolar$

Reagovat
bobis21

Co se ti nezdá? Faul to byl, ale to že si tam Fila šel jen pro ten faul bylo úplně jasné, vždyť se stavěl bokem k míči tak, že ani nemohl zakončovat

Reagovat
$dolar$

Bylo evidentní, že takový zbourani absolutně nečekal.

Reagovat
bobis21

Právěže se už před kontaktem stavěl tak, aby dostal zásah.

Jak říkám, faul to byl. Ale pro něj si evidentně i šel. Dělá to tak bohužel hodně útočníků ...

Reagovat
$dolar$

To co píšeš je naprostá blbost.

Reagovat
John Obi Mikel

On by i zakončoval, kdyby ho Fleišman nesejmul.

Reagovat
bobis21

No on už před tím kontaktem se stavěl bokem k míči právě, což je právě to co jsem kritizoval

Reagovat
John Obi Mikel

Tomu se říká pokrytí míče, aby mu k němu Fleišman nemohl.

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Greny

Si děláš prdel ne?

Reagovat
bobis21

Takže chceš říct že si pro ten faul nešel jo?

Reagovat
Greny

Po první penaltě pro Baník bych zaprvé asi mlčel... A za druhé žádná snaha hrát míč a myslím si že to ani tak ustát nešlo jak si myslíš ty

Reagovat
bobis21

Ty vole co to meleš? Vždyť já nikde neříkám že to není penalta ani že to mohl ustát zase ses naštval na něco, co nikdo ani neřekl

Reagovat
Greny

A já si myslím že si pro tu penaltu ani tak nešel ... Prostě tam šel Fleisman jak idiot...

Reagovat
bobis21

No podle mě si pro faul šel. To vůbec neznamená že nebyl faulován, což jsem nikdy ani netvrdil, tak mi to prosím nepředkládej.

Reagovat
Greny

Ok za to se ti klidně omluvim takže sorry ale dál není co resit

Reagovat
$dolar$

Píšeš sračky. Radši už to dal nerozebirej.

Reagovat
bobis21

Urážky od tebe jsou ve skutečnosti lichotky, takže klidně pokračuj

Reagovat
$dolar$

To je fajn, ale já tě nikde neurazel.

Reagovat
bobis21

"Píšeš sračky"

Reagovat
$dolar$

To není urážka, to je konstatování faktu.

Reagovat
bobis21

A to že každý tvůj negativní komet je lichotka je taky konstatování faktu

Reagovat
$dolar$

To si klidně mysli. Ale už bys mohl vzdát obhajovat tu picovinu cos napsal. Bude to lepší pro všechny.

Reagovat
lichna.

Nechapu že to nepiskne hned. Co to je za alibismus?

Reagovat
iamek

To spoléhání na VAR je otřesné

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Kepy_FCB

zkoušel zda se s tím domácí smíří

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Greny

Reagovat
db18

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Coutinho10

ze tu penaltu nepiskl hned musel preci videt....

Reagovat
Greny

výjimečně se shodneme i my ale bobis má jasno

Reagovat
Coutinho10

to je jinej extrem ten nazor kazdopadne troufnu si tvrdit, ze obracene by tu penaltu odpiskat nevahal, kdyz by to same bylo na druhe strane

Reagovat
bobis21

Co je extrém? Že je to podle mě faul a penalta? Fakt extrém

Reagovat
Kepy_FCB

když to je penalta ta nepiš sračky

Reagovat
Coutinho10

ne, ty jsi psal, ze chtel vic penaltu nez zakoncit, ale on by rad zakoncil, kdyby mu to nebylo znemozneno...

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
bobis21

Ano, a to podle je podle mě i realita. Krytí tělem takové, že si necháš úplně utéct míč? Šel si pro faul, faul přišel (což tak zkušený hráč jako Fleišman dělat neměl), takže penalta. Fakt nechápu co na tom má být tak kontroverzního? Vážně jste nikdy neslyšeli o tom, že tohle hráči dělají?

Reagovat
John Obi Mikel

Však on by normálně zakončil, kdyby ho Fleišman nefauloval. A že si kryje míč, aby mu ho obránce neodpálil, neznamená, že si jde pro faul, to dělá každý lepší útočník.

Reagovat
bobis21

Přesně to jsem právě já řekl. Co je na tom teda extrémní názor?

Reagovat
John Obi Mikel

No tys to právě jako chození pro faul označil.

Reagovat
bobis21

Jenže já tím myslel právě to, že se místo snahy o rychlé zakončení než u něj bude obránce snažil dostat mezi míč a obránce. Dělá to většina útočníků, proto jsem to taky doslova pojmenoval "typické".

Reagovat
John Obi Mikel

Jenže tys to pojmenoval, že si jde pro faul. On si zpracoval, znemožnil Fleišmanovi, aby mu míč odkopl, a pak chtěl vystřelit. To maj všichni střílet z první, nebo co po něm chceš?

Reagovat
bobis21

Vždy ocením když útočník pod tlakem dokáže rychle zakončit. Když do toho obránce jde tak hloupě jako tady Fleišman, byl by z toho faul tak jako tak. Jen útočník mohl být mezitím za hrdinu

Reagovat
Kepy_FCB

ten sudí si myslí že v černém hraje Peltonec

Reagovat
$dolar$

Ale ty černý dresy se mi celkem líbí.

Reagovat
$dolar$

Fleisman neskutečně hoří.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejen on. To bude jeste dlouhych 8 minut

Reagovat
thewall

Buď 2:4 nebo 3:3. Jinak to nevidím.

Reagovat
Kepy_FCB

vypadl mi strým

Reagovat
$dolar$

Ferova by byla remíza, ale hezky zapas.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
thewall

Dvakrát o dva a stejně takové nervy...

Reagovat
bobis21

Může někdo komentátorům v O2 vysvětlit, že existuje Slezsko

Reagovat
Salfovic

To v Čechách nikoho nezajímá.

Reagovat
John Obi Mikel

Domácí si zasloužili plichtu, bohužel štěstí bylo na straně hostů

Reagovat
thewall

Domácí si zasloužili remízu, bohudík štěstí bylo na straně hostů.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Gareth Bale 11

Super zapas.

Reagovat
thewall

Jako jo, ale toho adrenalinu bylo až příliš.

Reagovat
Salfovic

Co dělá Potočný v Plzni

Reagovat
HorajzmAmmann

Dobré ráno...

Reagovat
Salfovic

Koukám, že se o tom i tady psalo Přesně před měsícem.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
thewall

To teda byla dlouhá kalba ...

Reagovat
dinss

Dneska Choras za tři. Otázka je karty a nebo fíky..

Reagovat
Pablos

zatím to vypadá spíš na ty fíky (dva už mohly být)

Reagovat
Pablos

teda co to plácám... vidím v závorce Chorý a ono to bylo myšleno faul... vlastně nevím kdo dával ten neuznanej gól

Reagovat
John Obi Mikel

Chorý dal 2 góly, druhý správně po jeho faulu neplatil.

Reagovat
Pablos

tak to jsem se zbytečně opravoval

Reagovat
dinss

nemáte někdo stream? O2 mi nejde

Reagovat
Martin9719

za 5Kč tipsport

Reagovat
John Obi Mikel

Jasný faul Chorého.

Reagovat
dinss

strčil ho rukama? Já to mam na pochybným streamu

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
pingla

Reagovat
Sosi

Normalni souboj, to musi obrance ustat

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Sosi

Jestli se teda bavime o tom neuznanym golu

Reagovat
Greny

Takže budeme přerušovat každý roh.?

Reagovat
John Obi Mikel

Jenom ten, kde si bude útočník podobným nedovoleným způsobem pomáhat rukama.

Reagovat
Greny

Takže když si tak pomůže obránce tak to řešit nebudeme? A vsad se že to najdu v každým druhým rohu

Reagovat
dinss

S tímhle docela souhlasím

Reagovat
John Obi Mikel

Když z toho útočník spadne, tak se to většinou taky píská.

Reagovat
Greny

Viz Azpi vs Maguire kde ho škrtil že?

Reagovat
John Obi Mikel

Tak United nemůžeš brát vůbec za příklad. Maguirovi by v tom zápase prošlo i kdyby mu ukopl hlavu.

Reagovat
John Obi Mikel

Tehdy mu stačilo ukopnout Batschuayovi varlata btw.

Reagovat
andrew96

Jj, ze záběru na 30 metrů naprosto jasný.

Reagovat
mistr129

Reagovat
db18

Reagovat
Greny

Ať jde ten var do pici.. to není faul a pokud jo tak budeme stopovat každou standardu.?

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Greny

Kde vidíš problém? Mě toto sere .. i kdyby to udělal Krmencik.. pro mě je to ok .. a pokud je to faul tak budeme muset přerušovat každou standardní situaci

Reagovat
John Obi Mikel

Kdyby to udělal Krmenčík, tak seš první, kdo tu křičí, jaký je to faul.

Reagovat
mistr129

Reagovat
dinss

U Kotrmelčíka platí jiný pravidla

Reagovat
Greny

Ne v tomto případě ne ..toto mě nevadí a sere mě to jak jsme v tomto jinde.. pokud byl toto faul ok beru to ale ať tak řeší vše i útočné obranné standardky.. najdeš v každé faul tam nebo tam

Reagovat
dinss

Otázka je, jak by to bylo, kdyby takhle strčil bránící hráč útočícího a jak moc ho Chorý strčil. Pořádně jsem to neviděl...

Reagovat
Salfovic

Před pár lety by nikoho ani nenapadlo v tomhle hledat faul. Hrozný, kam se fotbal dostal.

Reagovat
Greny

přesně tak

Reagovat
mistr129

člověk ani nemůže normálně strčit hráče, který ho brání, hrozný. Co bude příště, zakážou nosit míč do brány v náručí?

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Salfovic

V tomhle je trend naopak opačný, takže se z fotbalu částečně stává házená.

Reagovat
John Obi Mikel

Strkání rukama se pískalo vždy. Třeba na půlce, když si u hlavičky položíš ruce na soupeře, je to hned faul. Že ve vápně na to je často potřeba pád soupeře, je věc druhá.

Reagovat
Greny

A teď se teda zeptám když se strkají navzájem jak to chceš resit? Kdo první?

Reagovat
Martin9719

Když se podíváš do Anglie tak tam bych řekl že ten fotbal je ještě v pořádku, chyby tam rozhodčí dělají ale co se týče intenzity drobných faulů, nic se nezměnilo.

Reagovat
andrew96

Mně teda spíš přišlo, že Čech ztratil rovnováhu. Respektive průkazné postrčení jsem neviděl.

Co mě ale udivuje ještě víc, že Machálek svou "zjevnou" chybu odhalí na základě 2 dokonale "detailních" záběrů. To spíš působí jako "radši odvolám, ruce tam jsou, obhájím si to".

Reagovat
mistr129

Jasný, intenzita je druhá věc a záběry VAR taky, ale nechce se mi věřit, že by byl obránce tak blbý a v takové chvíli padal, kdyby nebyl opravdu odstrčen

Reagovat
andrew96

Blbý nebo vychytralý... hranice je tenká.

Reagovat
mistr129

Což o to, jako útočník klidně, ale obránce by dostal v kabině strašnou bídu, kdyby sebou takhle hodil a byl by to gól.

Reagovat
andrew96

Jojo, to už jsou jen mé divoké spekulace.

Původně jsem nicméně psal o ztrátě rovnováhy, což nemusí mít nic společného s úmyslným pádem. Jednoduše zaškobrtl, přičemž cítil také ruce útočníka, tak si začal stěžovat. Ale opět spekulace, byť už ne tak divoká.

Reagovat
andrew96

Btw doháním resty a... jaktože včera Bartošák dohrál?

Reagovat
mistr129

Já u toho dohrání u lajny právě automaticky očekával, že ta jeho žlutá je druhá. Beru, že ani penalta, ani tohle nebylo přímo na červenou, ale obojí mi přišlo jako tmavší žlutá... ale ono možná dobře, prohrát s Karvinou hrající v 10 by byla teprve ostuda

Reagovat
John Obi Mikel

Taky nevim

Reagovat
dinss

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
db18

Mne to přišlo jasný teda

Reagovat
Pablos

Jinak jak to vypadá průběh ? Je to v režii Plzně, která si jde za svým... nebo je to vyrovnané ?

Reagovat
dinss

Teď se to vyrovnalo ale jinak mohl dostal Hradec už bůra.

Reagovat
Pablos

tak snad vás to nebude mrzet ...ale já si myslím, že to doklepete, Plzeň si ohlídat zápasy umí.

Reagovat
Mass

Ale doma zdržovat s Hradcem, že se nestydíte

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

Tak lepší než dohánět Karvinou že jo

Reagovat
Pablos

Já jebu Plzeň... Za co se mám stydět, já se jen zeptal.

Reagovat
smazaný uživatel

Už jsme tam! Už jsme tam! Už jsme tam!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele