FORTUNA:LIGA - preview 26. kola: Potrestá Slavia ztrátu Plzně?

19.03.2022, 08:44, aktualizováno 20.03.2022, 09:01
Previews
Plzeň jenom remizovala v Jablonci a nabídla příležitost Slavii, sešívaní v tomto kole hostí České Budějovice. Sparta se představí v Mladé Boleslavi, Teplice přivítají Hradec Králové a Olomouc poměří síly s Libercem...
Sigma Olomouc - Slovan Liberec  (neděle 15:00)
Liberec už dal zapomenout na mizerný vstup do sezony a tabulkou vystoupal až na šestou příčku, která zajišťuje skupinu o titul. Severočeši nyní jedou na Hanou a postaví se proti Olomouci.

Rovněž Sigma zaznamenala zlepšení, neprohrála třikrát za sebou a před týdnem vyloupila Karvinou. V tabulce je desátá, náskok na jedenáctý Zlín před tímto kolem činil pět bodů.

"Po výhře v Karviné se v týmu nálada zvedla, na vítězství jsme dlouho čekali, potřebovali jsme ho. Doufám, že to nebyla ojedinělá vlaštovka a že vítězství dokážeme potvrdit v domácím prostředí. Liberec vnímám jako velmi kvalitní tým, který je po dvou výhrách v dobrém rozpoložení. Pro nás je o to větší motivace se s ním poměřit. V posledních zápasech byl velmi dobrý Christian Frýdek, zvedal výkonnost celého týmu. Hodně se v poslední době mluví o Tiéhim. Oba jsou to silní středoví hráči. Dalším atributem, který Liberec posouvá, je velká pracovitost," říká trenér Václav Jílek, který čeká na jubilejní padesátou výhru v nejvyšší soutěži.

Liberec bodoval pětkrát v řadě a prožil úspěšný minulý týden. Nejprve zvládl dohrávku s Pardubicemi, o několik dní později pak zaskočil Slavii a triumfoval 1:0, přestože většinu duelu odehrál bez vyloučeného Štetiny. Na podzim doma Slovan uspěl, zvítězil 2:0 a ukončil sérii pěti porážek od Olomouce.

"Olomouc se snaží hrát kombinačně, má rychlý přechod do útoku po zisku míče. V posledním utkání v Karviné vyhráli, předtím doma dvakrát remizovali. Budou se chtít rehabilitovat za poslední dvě utkání doma a navázat na vítězství v Karviné. I my chceme navázat na poslední zápasy a bodovat. Utkání se Slavií bylo specifické, zvládli jsme ho, s Olomoucí to bude jiný zápas," tuší asistent trenéra Ivan Kopecký.

V liberecké sestavě se neobjeví potrestaný Štetina a vinou zranění na trávník nevyběhne Plechatý. Dramatická není situace ani v olomouckém táboře, kde jsou nejisté starty trojice Yunis, Hála, Sedlák.
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Macík - Chvátal, Beneš, Jemelka, Zmrzlý - Breite, Greššák - Daněk, Růsek, González - Chytil.
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Knobloch - Gebre Selassie, Purzitidis, Mikula - Koscelník, Tiéhi, Havelka, Fukala - Matoušek, Frýdek - Rondič.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.19 - 3.16 - 3.72
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
FK Mladá Boleslav - Sparta Praha  (neděle 15:00)
Mladá Boleslav vypadla z elitní šestky a v neděli odpoledne na ní čeká neoblíbený soupeř z Prahy. Mnoho důvodů k radosti nemají ani ve Spartě, odrazovým můstkem k lepším zítřkům by mohla být týden stará výhra nad Pardubicemi.

Mladoboleslavští začátkem tohoto měsíce porazili poslední Karvinou a jednalo se o jejich jediný tříbodový zisk v roce. Špatné výsledky měly za následek odvolání trenéra Karla Jarolíma, jehož povinnosti převzal Pavel Hoftych.

"Neočekávám fotbal nahoru dolů, i když proti sobě nastoupí ofenzivní týmy. Nemyslím si, že by mělo padnout tolik gólů jako v minulých vzájemných zápasech v Boleslavi. Víme, kde má Sparta přednosti i slabiny, budeme se snažit uhlídat jejich stěžejní hráče. Očekávám zajímavé utkání, protože oba týmy mají ve svém středu osobnosti," prohlásil Hoftych.

Sparta porazila Mladou Boleslav čtyřikrát za sebou, jinak ale její fanoušci mnoho důvodů k oslavám nemají. Letenští po matných výkonech ukončili působení v Konferenční lize a body ztráceli i v české nejvyšší soutěži, jejich manko na vedoucí Plzeň před tímto kolem činilo devět bodů.

"Především věřím, že to bude vítězné utkání. Jedeme si tam pro tři body, protože nic jiného nám situace nedovoluje. Na druhou stranu v Boleslavi se vždy hraje těžko. Hřiště vypadá kvůli hledišti stísněně, ale věřím tomu, že se s tím popereme a vyhrajeme. V minulé sezoně jsme tam zvítězili 5:4, ale myslím si, že tentokrát to bude úplně jiné utkání. Vyměnili trenéra, začali hrát úplně jinak," nechal se slyšet Zdeněk Bečka, asistent hlavního trenéra Pavla Vrby.

Vzájemné zápasy často přinášejí gólové hody a nedávná historie pamatuje výsledky jako 4:3, 5:2 nebo 4:5.

Domácím kvůli karetnímu trestu nepomůže Šimek, v rekonvalescenci jsou Karafiát, Mašek a Škoda. Kompletní nebude ani Sparta, zranění jsou Čelůstka, Juliš, Panák a Pulkrab.
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Šeda - Sladký, Dancák, Suchý, Preisler - Smrž, Matějovský - Douděra, Hlavatý, Ewerton - Ladra.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Heča - Wiesner, Vitík, Hancko, Höjer - Haraslín, Sáček, Ladislav Krejčí II, Dočkal, Hložek - Čvančara.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.06 - 3.63 - 2.27
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
FK Teplice - FC Hradec Králové  (neděle 15:00)
Teplice bojují o přežití v nejvyšší soutěži a v neděli odpoledne potřebují porazit Hradec Králové. Proti sobě přitom budou mít neoblíbeného soupeře, jehož porazili jenom jednou z posledních jedenácti vzájemných zápasů.

Severočechům se hrubě nepovedl podzim a o to důležitější byl vynikající přelom roku. Jaro začali třemi výhrami a vypadalo to, že rychle opustí sestupové pásmo, uplynulé týdny už ale tak povedené nebyly a před týdnem přišla kontroverzní porážka v Plzni.

Domácí jsou čtrnáctí a předposlední Pardubice na ně ztrácejí jen jeden bod. Na východočeského nováčka to navíc neumějí, za posledních jedenáct let ho porazili jenom jednou.

"Ačkoliv Hradec pár kol nevyhrál, má jako nováček skvělou sezonu. Teď to potvrdil vítězstvím a vzdálil se svým pronásledovatelům. Bude to nepříjemný soupeř, hraje stejným stylem jako my. V prvním vzájemném duelu jsme nehráli hůř, ale Hradec nás potrestal za naše individuální chyby a zaslouženě vyhrál. Doufám, že nedělní zápas bude jiný, potřebujeme ho zvládnout. Teď začíná těžká série zápasů, bude se počítat každý bod. Musíme bodovat se soupeři, kteří jsou kolem nás," uvědomuje si trenér Jiří Jarošík.

Hradec už vyklidil pozice v první šestce a v nejbližších pěti zápasech bude bojovat o to, aby se udržel ve středu tabulky a v nadstavbě nehrál skupinu o záchranu. Po psychické stránce by mu měl pomoci triumf nad Zlínem, rozdíl mezi Hradcem a jedenáctým místem se tak zvýšil na šest bodů.

"Teplice vyhrály už poslední kola na podzim, takže se jim to pak nasčítalo. Udělaly sérii a dotáhly se na mužstva, která nejsou na barážových pozicích. Teplice změnily rozestavení, udělaly dobré přestupy, třeba Tijaniho. Mají individuálně silné hráče na míči, jako jsou Trubač, Fortelný nebo Mareček. Uzdravil se jim Kučera. Směrem dopředu jim pomohli hráči z druhé ligy Žák a Sejk. Chtěli bychom samozřejmě v Teplicích vyhrát, ale každý bod se počítá. Naším cílem je udržet se v prostřední skupině tabulky," prozradil asistent trenéra Stanislav Hejkal.

Teplicím nepomůže vykartovaný Mareš, zranění Mazuch s Moulisem a stoprocentně fit nejsou ani Kodad, Succar, Sejk, Shejbal a Nsunzu. V hostující výpravě nebudou zraněný Urma, distancovaný Čech a otazník se vznáší nad startem Novotného.
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Kučera, Tijani, Vondrášek - Hyčka, Mareček, Trubač, Jukl, Prošek - Fortelný - Žák.
FC Hradec Králové - pravděpodobná sestava:
Fendrich - Klíma, Král, Leibl - Mejdr, Soukeník, Kodeš, Novotný - Kubala, Rybička, Vlkanova.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.61 - 2.98 - 3.08
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Slavia Praha - Dynamo České Budějovice  (neděle 18:00)
Slavia s Českými Budějovicemi neprohrává a bilanci potřebuje potvrdit v neděli večer. Hrát se bude v hlavním městě a Jihočeši nemají co ztratit. Totéž neplatí o úřadujícím mistrovi.

Mistrovskými kartami totiž míchá Viktoria Plzeň a před týdnem se posunula do čela, když udolala Teplice, zatímco Sešívaní překvapivě zaváhali v Liberci. Proti Slovanu nezužitkovali dlouhou přesilovku po vyloučení Štetiny, jediná branka byla vlastí a vstřelil si ji Olayinka.

Olayinka se prosadil rovněž ve čtvrtek v odvetě osmifinále Konferenční ligy. Slavia odehrála v Rakousku proti LASKu Linec trochu smolné utkání a ve dvojnásobném oslabení nakonec padla 3:4, v součtu s triumfem 4:1 z domácí půdy to ale bohatě stačilo na titul. Los pak v pátek Slavii jako dalšího soupeře přisoudil Feyenoord.

"Minulá porážka v Liberci je samozřejmě velká komplikace, protože jsme ztratili tři body. Právě tyhle těžké zápasy venku potřebujete zvládat, což se nám nepodařilo. Hrajeme o titul a každý zápas do konce ligy je stěžejní. V neděli nás čeká utkání s Budějovicemi, pak je reprezentační pauza, takže to potřebujeme zvládnout," uvědomuje si trenér Jindřich Trpišovský.

České Budějovice Slavii naposledy porazily před devíti a půl lety a blízko k ukončení série měly na podzim. Jihočeši před vlastními fanoušky skvěle začali a ve čtrnácté minutě vedli o dvě branky. O náskok ovšem přišli, krátce po změně stran Slavia vyrovnala a v závěru sahala po obratu. Na stavu 2:2 se nakonec nic nezměnilo, přestože v 77. minutě putoval pod sprchy vyloučený Lukáš Skovajsa.

"Čeká nás jeden z nejtěžších soupeřů v celé soutěži. Víme, jak kvalitním kádrem Slavia disponuje, ale uděláme maximum, abychom s nimi dokázali stejně jako na domácím stadionu bodovat. Kvůli dohodě klubů nenastoupí Mick van Buren," oznámil trenér David Horejš.

České Budějovice před týdnem ukončily čekání na tři body a poradily si s Jabloncem. V tabulce jsou sedmé, manko na šestý Liberec činí jen jeden bod.

V sestavě Slavie se neobjeví vykartovaní Bah se Schranzem, zranění jsou Bořil, Krmenčík a Ševčík a zdravotní potíže mají Jurásek, Kačaraba, Kúdela, Oscar, Provod, Samek a Talovjerov, o jejich startech se teprve rozhodne. Situace v českobudějovickém táboře je mnohem lepší, hrát nemůže pouze zmíněný van Buren.
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Kolář - Masopust, Ousou, Hovorka, Plavšič - Holeš, Traoré - Lingr, Madsen, Olayinka - Sor.
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Vorel - Čolič, Králik, Havel, Skovajsa - Valenta, Hora - Brandner, Škoda, Mršič - Mihálik.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.25 - 5.98 - 13.40
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Baník Ostrava - MFK Karviná  (sobota 15:00)
Slezsko uvidí v sobotu odpoledne další vydání prvoligového derby, v němž se proti sobě postaví Baník Ostrava a Karviná. Domácí jsou jasným favoritem, poslední tým tabulky ho v nejvyšší soutěži porazil jen jednou, před třemi lety doma 2:0.

Domácí jsou pevně zakotveni v první šestce a na čtvrtém místě se dokonce přibližovali ke třetí Spartě. Kontakt s pražským klubem ztratili díky remízám s Libercem a Slováckem, to za ostravským klubem zaostává jen vinou horšího skóre.

"Nebude to jednoduchý zápas, nesmíme ho podcenit. Karviná hraje o poslední možnost se posunout z poslední příčky a čekáme z její strany velký boj. Nepočítáme s tím, že nám soupeř hru otevře. Může proto rozhodovat maličkost nebo standardka, musíme být efektivní a využít šance, které si vytvoříme," říká domácí trenér Tomáš Galásek.

Karviná je beznadějně na posledním místě tabulky, z dosavadních 25 utkání vyhrála jenom jedno a manko na předposlední Pardubice činí deset bodů. Baník v listopadu málem oloupila, když s ním doma padla 1:2, rozhodující branku dal ve druhé minutě nastavení Jiří Klíma.

"Říká se, že derby nemá favorita. To mohu z vlastní zkušenosti jen potvrdit. Vždy šlo o vyrovnaná utkání, což se potvrdilo i na podzim, kdy jsme doma prohráli gólem z poslední minuty po standardní situaci. Baník má široký a kvalitní kádr. Strávili jsme tam s Bobem Páníkem dva roky a vím, co nás čeká. Musíme na to připravit i hráče, že tam bude výborná atmosféra. Věřím, že nás to všechny vyburcuje. Potřebujeme vyhrávat za každou cenu. Nemůžeme se ohlížet za krásou, musíme získávat body po jakémkoliv vývoji," prohlásil domácí asistent trenéra Jan Somberg.

Karvinou vede bývalý trenér Baníku Bohumil Páník a ten nebude mít k dispozici zraněné kvarteto Mangabeira, Tavares, Bartl, Čmelík, hrát by nemusel ani Zych a kvůli dohodě klubů zůstanou v civilu Jánoš a Chvěja. Ostravě scházející zranění Budínský s Takácsem, karetní tresty si odpykávají Kaloč a Ndefe.
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Laštůvka - Juroška, Pokorný, Lischka, Fleišman - Ekpai, Kaloč, Kuzmanovič, Janošek, Koncevoj - Almási.
MFK Karviná - pravděpodobná sestava:
Bajza - Látal, Buchta, Kobouri, Šehič - Túlio, Ndiaye - Zorvan, Papadopulos, Bartošák - Durosinmi.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.42 - 4.56 - 8.68
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Bohemians Praha 1905 - 1. FC Slovácko  (sobota 15:00)
Slovácko se na jaře už podruhé představí v Ďolíčku a bude doufat v lepší výsledek než ten, který zde před několika týdny uhrálo s Pardubicemi (0:0). Hosté se s Baníkem Ostrava přetahují o čtvrtou příčku, domácí Bohemians 1905 hrají o záchranu.

Klokani nevyhrávají, tři body brali jen jednou z posledních devíti zápasů a v tabulce jsou dvanáctí. Příznivý není ani pohled směrem dolů, náskok na předposlední Pardubice totiž činí jenom tři body. Naposledy Pražané remizovali s Mladou Boleslaví a doplatili na vlastní hrubku deset minut před koncem.

"Slovácko se zase výsledkově rozjíždí, v posledních zápasech navíc minimálně inkasuje. My se ale nesmíme ohlížet na to, kdo proti nám stojí. Hrajeme podruhé za sebou doma a vzhledem k remíze s Boleslaví v minulém kole nutně potřebujeme naplno bodovat. Jedině to nám dodá o něco větší klid do dalších bojů o záchranu," ví domácí asistent trenéra Jaroslav Veselý.

Slovácku se nepovedl úvod druhé poloviny sezony, když nestačilo na Slavii a Zlín, poslední čtyři zápasy ovšem znamenaly zisk osmi bodů a pojištění postavení v elitní šestce. Slovácko je páté, za čtvrtou Ostravou zaostává jen kvůli skóre.

"Nesmíme se nechat zmást postavením Bohemians v tabulce, podle mě neodpovídá kvalitě týmu. My ale bojujeme o čtvrtou příčku a chceme naši pozici potvrdit tím, že budeme v Praze bodovat. V minulém kole jsme dostali pod tlak Baník, nyní to bude náročnější, protože nás čeká těžký terén. Bohemka je bojovný a zarputilý tým, na nás se mu celkem daří, chceme to ale zlomit," říká odhodlaně Jan Palinek, asistent trenéra Martina Svědíka.

Bohemians mají zaplněnou marodku a na ní se nacházejí zranění Hůlka, Chramosta, Kovařík, Necid a Nový, až na poslední chvíli se rozhodne o startech Bederky a Jindřiška. Kompletní nebude ani Slovácko, do hlavního města se nevypravili zranění Kadlec, Kohút a Nguyen.
Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Valeš - Köstl, Krch, Křapka - Dostál, Mareček, Petrák, Beran, Hronek - Puškáč, Květ.
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Fryšták - Reinberk, Hofmann, Daníček, Kalabiška - Havlík, Ljovin - Petržela, Sadílek, Jurečka - Cicilia.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.99 - 2.99 - 2.67
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Fastav Zlín - FK Pardubice  (sobota 15:00)
Souboj týmů ze druhé poloviny tabulky bude k vidění ve Zlíně, kam dorazí předposlední Pardubice. Oba celky potřebují ukončit nepovedené série - Východočeši na jaře ještě nevyhráli, Ševci padli třikrát za sebou.

Fastav v polovině února našel recept na Liberec a Slovácko a vypadalo to, že má namířeno do středu ligové tabulky, následně ovšem přišel další výpadek a tři porážky. Omluvou je, že ve dvou případech Zlín nestačil na týmy z elitní trojky, mrzet může spíše nezdar z Mladé Boleslavi proti Hradci Králové.

"Situaci jsme si zkomplikovali v minulém kole na půdě Hradce a v sobotu to chceme napravit zlepšeným výkonem především v útočné fázi. Do šestnáctky se dostat umíme, ale v koncovce máme problémy. S Hradcem jsme také měli výpadky v koncentraci a disciplíně, toho se musíme vyvarovat. Přijedou k nám Pardubice, které mají podobné starosti jako my, chtějí utéct ze spodního pásma. Čeká nás zápas plný soubojů a podle mě uspěje ten tým, který bude odolnější," říká asistent domácího trenéra Jan Jelínek.

Zlín je jedenáctý a na předposlední místo má k dobru jenom pět bodů. Patnáctou pozici přitom okupují právě nedisciplinované Pardubice, které minulou neděli podlehly Spartě. Východočeši na jaře uhráli pouze tři body za stejný počet nerozhodných výsledků, dvakrát skončil jejich zápas 0:0. Oba týmy se v lize potkaly třikrát a branka nepadla ve dvou případech, Zlín bude chtít Pardubicím oplatit jedenáct měsíců starý domácí debakl 0:4.

"Bude to určitě jiný zápas, než jaký jsme ve Zlíně odehráli před rokem, kdy se nám povedlo vysoko vyhrát. Zlín má jiného trenéra, nové hráče, takže čekáme jiný průběh. Nic to ale nemění na tom, že tam chceme uspět. Zlín má ve svém středu zajímavé zahraniční hráče, kteří jsou kreativní, jako je Conde a Dramé. Kromě nich je v týmu více hráčů, kteří toho mají v lize dost odehráno a jsou tedy hodně zkušení," nechal se slyšet asistent trenéra Pardubic Jiří Krejčí.

Domácím chybějí zranění Jawo, Hlinka, Tkáč, Čanturišvili, Fantiš. Na pardubické straně si druhou polovinu disciplinárního trestu odpykává Hranáč a osm žlutých karet už stihl posbírat Jeřábek, zdravotní potíže na trávník nepustí kvarteto Červ, Pojezný, Šimek, Vít.
Fastav Zlín - pravděpodobná sestava:
Rakovan - Cedidla, Vraštil, Procházka, Matejov - Conde - Fillo, Hrubý, Janetzký, Dramé - Vukadinovič.
FK Pardubice - pravděpodobná sestava:
Markovič - Kostka, Čihák, Toml, Čelůstka - Tischler - Cadu, Vacek, Solil, Rezek - Černý.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.74 - 3.77 - 5.02
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Jablonec - Viktoria Plzeň  (sobota 18:00)
Viktoria Plzeň se prokousala na první místo tabulky a v sobotu večer může její náskok narůst na šest bodů, Západočeši k tomu potřebují uspět v Jablonci. Domácí se nadále trápí a bojují o přežití v nejvyšší soutěži.

Jablonec začal jaro výhrou nad Olomoucí a jednalo se o jeho jediný tříbodový zisk v průběhu uplynulého měsíce a půl. Severočechy sráží vysoký počet nerozhodných výsledků, číslo jedenáct v tomto ohledu je nejvyšším v celém startovním poli. Naposledy přišel nezdar v Českých Budějovicích (0:2).

"Čeká nás momentálně nejtěžší soupeř. Plzeň je první v tabulce, což svědčí o tom, že mají velkou kvalitu. Všichni pějí ódy na Slavii, jak hraje dobře, ale Plzeň je před nimi. Je to tým, který má určitě dobrou formu. Trápí nás marodka, ještě ani dnes nevím, s kým budeme moci počítat. Budeme čekat, jaký bude stav hráčů. Samozřejmě je to nepříjemné, ale nedá se nic dělat. Musíme se s tím vyrovnat," prohlásil trenér Petr Rada.

Plzeň na podzim rozdrtila Jablonec 5:0 a podobné debakly od ní schytaly i Bohemians 1905 nebo Pardubice, jinak ale Viktoria sbírá tři body spíše za hubené výsledky. O gól vyhrála ve Zlíně i minulý týden proti Teplicím.

"Chtěli bychom se udržet v čele tabulky co nejdéle. K tomu potřebujeme zvítězit a všechno tomu podřídíme. Víme, že Jablonec na tom v tabulce není ideálně a nemá takovou formu jako v minulých sezonách. Ale hráči jsou tam v podstatě pořád stejní a jsou dostatečně kvalitní na to, aby nás potrápili. Takže nesmíme podcenit vůbec nic. Sám jsem v Jablonci na začátku fotbalové kariéry dva a půl roku působil, takže vím, jaké je tam počasí celoročně. Už v jejich předešlých domácích zápasech bylo vidět, že hřiště není úplně v top kvalitě. Ale to je jasné a my na to určitě budeme připraveni," nechal se slyšet Pavel Horváth, pravá ruka trenéra Michala Bílka.

Jablonec má zaplněnou marodku a na té se nacházejí Abubakar, Krob, Malínský, Nešpor a Pilař. Stoprocentně fit nejsou ani Hanuš, Ikaunieks, Kadlec, Kratochvíl, Surzyn a Štěpánek, o jejichž případných startech se rozhodne až před utkáním. A aby toho nebylo málo, kvůli kartám stojí Zelený.

Plzeň je na tom v tomto ohledu mnohem lépe. Trest za červenou kartu si odpykává Havel, mimo hru je zraněný Pachlopník a kvůli dohodě mezi oběma kluby nemůže nastoupit Holík.
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hrubý - Černák, Martinec, Kubista, Surzyn - Hübschman - Pleštil, Považanec, Houska, Vošahlík - Silný.
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Staněk - Řezník, Pernica, Hejda, Sýkora - Bucha, Kalvach - Kopic, Čermák, Mosquera - Beauguel.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.65 - 3.13 - 2.23
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Viktoria Plzeň25203247:1663
2.Slavia Praha25193360:1760
3.Sparta Praha25166354:2854
4.Baník Ostrava25138450:3247
5.1. FC Slovácko25145641:2547
6.Slovan Liberec25961027:3333
7.Dynamo České Budějovice2588935:3832
8.FK Mladá Boleslav25941239:4031
9.FC Hradec Králové25710830:3631
10.Sigma Olomouc2579935:3230
11.Fastav Zlín25741428:4425
12.Bohemians Praha 190525651430:5023
13.FK Jablonec254111019:4023
14.FK Teplice25631625:4121
15.FK Pardubice25481329:5520
16.MFK Karviná25171721:4310

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (381)

Přidat komentář
ondrasch77

To jsem zvědav, jak to dneska s těma absencema poskládáme...

Každopádně nebude hrát Zelený (navzdory předpokládané sestavě EF), protože stojí za 8 ŽK....

Vážená redakce, ty sestavy Jablonce Vám poslední dobou moc nejdou

Minule byste nás nechali hrát o 10ti, dneska se Zelím.

Hrubý - Černák, Martinec, Kubista, Vošahlík (pokud nebude už Syrzyn) - Hübschman - Pleštil, Považanec, Houska, Kratochvíl (dost možná bude) - Silný.

Reagovat
Losinho

Na livesportu je Zelený v sestavě.

Reagovat
ondrasch77

Dokonce je i na hřišti

Vůbec jsem nezaznamenal změnu v tom, že i po 8. ŽK už hráč stojí pouze 1 kolo, moje chyba Tímto se omlouvám redakci, neznalost neomlouvá.

Reagovat
John Obi Mikel

Fakt? Tuhle změnu jsem taky nezaznamenal. A to už to platí více než sezónu.

Reagovat
Mass

Reagovat
ratusek

počkej, od kdy? to už se za 8 žk nestojí 2 kola?

Reagovat
ondrasch77

Bergman mi psal, že je to novinka od začátku této sezóny...

Reagovat
John Obi Mikel
Reagovat
ratusek

Reagovat
ondrasch77

Takže to platí už druhou sezónu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to napiš Bergmanovi, ať je v obraze.

Reagovat
ondrasch77

Možná jsem to blbě pochopil já.

Reagovat
smazaný uživatel

Zdravím sparťani! Pokud se chcete podílet na možném zlepšení sparťanských profilů na sociálních sítích, prosím vyplňte mi anonymní dotazník. Je to cca na 1-2 min. Předem moc díky!!! https://bit.ly/ACSpartaSocialMedia

Reagovat
DidusIneptus

Domácí Plzni proti silným Teplicím musel pomoci k vítězství rozhodčí. Ten si asi todle kolo nezapíská. S Jabloncem slabá Plzeň asi nevyhraje.

Reagovat
DidusIneptus

Domácí Plzni proti silným Teplicím musel pomoci k vítězství rozhodčí. Ten si asi todle kolo nezapíská. S Jabloncem slabá Plzeň asi nevyhraje.

Reagovat
Kepy_FCB

Domácí Plzni proti silným Teplicím musel pomoci k vítězství rozhodčí. Ten si asi todle kolo nezapíská. S Jabloncem slabá Plzeň asi nevyhraje.

Reagovat
smazaný uživatel

Domácí Plzni proti silným Teplicím musel pomoci k vítězství rozhodčí. Ten si asi todle kolo nezapíská. S Jabloncem slabá Plzeň asi nevyhraje.

Reagovat
Pablos

Domácímu Jablonci proti silné Plzni musí pomoci k vítězství řehtačka. Ta si asi todle kolo

moc nezařehtá. S Jabloncem už slabý Rada asi nevyhraje.

Reagovat
John Obi Mikel

Hostujícím Teplicím se slabou Plzní musel pomoci k porážce rozhodčí. Ten si asi todle kolo nezapíská. S Plzní silný Jablonec asi neprohraje.

Reagovat
ratusek

Silný zařídil tři body pro silný Jablonec, navzdory velmi špatnému výkonu rozhodčích, kteří i minulé kolo dělali vše pro Plzeň a její výhru.

Reagovat
Puskas

Slabému rozhodčímu budou muset v Jablonci pomoct do kabiny silní pořadatelé. Další kolo si už nezapíská. S takovými rozhodčími Plzeň asi neprohraje.

Reagovat
smazaný uživatel

Slabému Jablonci proti Teplicím v zápase proti Plzni do kabin pomoc domácí. Kolo píská pořadatel neprohraje rozhodčí.

Reagovat
HorajzmAmmann

Lašty - Juroška, Pokorný, Lischka, Fleišman - Buchta, Janošek,Tetour, Koncevoj - Klíma - Almási

Výborná

5:0

3x Laco 1x Klíma 1x Jirka z přímáku

Reagovat
Kiwi-21

Čekám vaší výhru ale 5:0 je moc

Karviná má tak 90% těch porážek o gól

Tentokrát čekám 3:0 a nebo 3:1 a lámání se až v 2 poločase

Reagovat
Mirek na tenisu

Tomáš Pospíchal: Fotbal nemá logiku.

Reagovat
Shevchenko

Zas tak výborná asi ne

Reagovat
Edgar Davids

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš to teď vidím na 5:3.

Reagovat
FCSL

Zatím ses seknul jenom o 8 golů, ale dobrej tip

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
off-olda

Hůř trefený tip jsem asi neviděl. Cenim.

Reagovat
db18

...v podstatě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
Mass

To moc nevyšlo

Reagovat
smazaný uživatel

O2 nejdou přenosy

Reagovat
PISTOLERO

Co to O2 tvl? hlavně že funguje polský "derby"

Reagovat
smazaný uživatel

Tak polské derby je hlavní zápas a ten si dělá O2 sama, streaming přenosy bohužel přebírá

Reagovat
PISTOLERO

No to je to vtipný že takový hovno dají jako hlavní zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Sasinku hned vrátit do Ostravy, strašný hráč

Reagovat
Slejdy

Reagovat
monty25

Baník už mi v 10. minutě začal kurvit Fantasy.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
bobis21

Tak ještě jeden nebo už začneme hrát?

Reagovat
Kiwi-21

Bracha vsadil na Almasiho a já si dělal prdel že to bude 1:5 a z Bohemians v dalším 1:0

Ale upřímně bych hádal ten výsledek co jsem napsal tady

Ale Baník je schopen to otočit a nebo spíše Karviná v pohodě ztratit

Reagovat
Selänne

Baník

Reagovat
John Obi Mikel

To je začátek

Reagovat
smazaný uživatel

Baník

Reagovat
dextroza_m

Csaplarovka...v klidu

Reagovat
Mirek na tenisu

Koncevoj Fleišman Svozil na led!

Reagovat
81Tomas

Tragedi

Reagovat
FCSL

Slovácko a Baník Tekhle se bojuje o poháry

Reagovat
Mirek na tenisu

Šachťor do toho!

Reagovat
bobis21

No ještě že se 2. poločas kryje s kvalifikací F1

Reagovat
Puskas

Obojí bude jízda.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
John Obi Mikel

Karviná

Reagovat
Shevchenko

No to si děláte prdel

Reagovat
Coutinho10

to bude mínusových bodů ve fantě

Reagovat
Puskas

Já tušil, proč tam necpat obránce.

Reagovat
Coutinho10

dobře jsi udělal...budu to s tebou mít asi těžký, když to bude takto pokračovat

Reagovat
monty25

Jsem si tam ještě na poslední chvíli dal Jurošku místo Vondráška a Buchtu místo Madsena...

Reagovat
Coutinho10

jojo, mam taky na Madsenem jsem taky premejslel

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra jedeme Slovácko byla by škoda to posrat vzhledem k tomu co se děje v Ostravě

Reagovat
HorajzmAmmann

Barák na výhru Baníku teď

Reagovat
slonzacky_lenoch

Ty p*čo to já měl jet... Btw. ten Koncevoj to je fakt mazec co vypouští

Reagovat
Mirek na tenisu

Zavinil jeden gól. A co ty druhé dva? Neposlouchej ty dva kocoty z O2 a sleduj hru.

Reagovat
Kepy_FCB

Pan trenér Páník

Reagovat
Pablos

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
Shevchenko

opět si maže někoho na chleba, nebudu jmenovat.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
81Tomas

Reagovat
Edgar Davids

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
Pablos

Ty kráso... takhle se bojuje o 3.místo

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt nevím, co by Baník chtěl s tímhle dělat v Evropě.

Reagovat
Selänne

Reagovat
mistr129

No, v nejhorším to, co tam letos dělaly Slovácko a Plzeň

Reagovat
smazaný uživatel

Je to jedno, kromě Sparty nemáme klub s potenciálem v Evropě něco uhrát.

Reagovat
smazaný uživatel

*Slavie

Reagovat
John Obi Mikel

Oni už si nás se Spartou krom zahraničních médií pletou i její fanoušci.

Reagovat
Pablos

Reagovat
Pan.Antonin

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Puskas

Reagovat
Selänne

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
Cotton

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
lichna.

Reagovat
Bex5

Reagovat
PISTOLERO

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
mojmira

Reagovat
Strojmír

Reagovat
RuneSKS

Reagovat
PH8

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
delfin

Reagovat
Infi

Reagovat
wyqinac

Reagovat
oli9

Reagovat
Pablos

tak pořád mají potenciál něco tam dělat s kádrem ...u Slovácka případnému zkvalitnění kádru kvůli Evropě nevěřím... ty spíš výprodej jak to udělali ,,letos".

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Baník hlavně kádr ještě potřebuje posílit, aby reálně vůbec o poháry mohl hrát. Dneska je to samozřejmě ostuda, ale celkově si myslím, že postavením v tabulce je Baník na svém maximu.

Reagovat
John Obi Mikel

Já si myslím, že zálohu a útok mají na docela dobré úrovni + Laštůvka jim taky furt čapá.

Reagovat
Pablos

zas tak strašný to není, jsou jen v krizi nejspíš

Reagovat
smazaný uživatel

Neříkám strašný, je to prostě kádr na 4 místo.

Reagovat
Pablos

jo to jo... ale to počítám, že by mělo na poháry stačit... resp. počítám, že Sparta urve pohár.

Reagovat
bobis21

S tímhle nasazením by i kádr Realu vyletěl v předkolech

Reagovat
smazaný uživatel

To je ovšem i průser Smetany a není to v téhle sezóně ani zdaleka poprvé ( hlavně v domácím zápase )

Reagovat
Mirek na tenisu

Všichni chtějí útočit, nikdo nebrání.

Reagovat
smazaný uživatel

Sasinka gól!!! Nevěřím svým očím

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
FCSL

Páník vymrdává s Baníkem a Šašinka dá gol za Slovácko Tak to nevymyslíš

Reagovat
Pablos

Ten Koubouri se fakt jmenuje Davit jak píšou v expresce jo ?

Reagovat
Pablos

tak fakt, že jo ...neobvyklá obdoba jména s tím t.

Reagovat
slonzacky_lenoch

Jj celkem typické gruzínské jméno

Reagovat
Pan.Antonin

Na ztrácení vedení jsou v Karviný experti, ale jestli projedou i třígólový náskok, to už by bylo příliš.

Reagovat
bobis21

Zatím to vypadá že by si museli dát 3 vlastňáky a to by se jim musel do sestavy asi propašovat Chlumecký

Reagovat
Kiwi-21

Stačí že nastoupil Drame

Vsadím se že udělá penaltu

Reagovat
slonzacky_lenoch

Reagovat
Mirek na tenisu

5 minut? Něco mi uteklo?

Reagovat
slonzacky_lenoch

Asi ta ošetřovačka Kobouriho a střídání.

Reagovat
ratusek

Ty pičo zapnu livesport, desetkrát si promnu oči jestli vidím správně, ťukám na displej jestli není chyba v aplikaci a ono je to fakt 0:3. Tak to jděte do piče, talhle se hraje o čtvrté místo?

Ale je to vyvrcholení špatných výkonů na jaře. Třeba se někdo v klubu vzpamatuje že to postavení v tabulce neodpovídá výkonům. A přitom ten kádr není vůbec špatnej, spíš naopak. Akorát koho místo Smetany?

Reagovat
John Obi Mikel

Ty si teda koleduješ

Reagovat
ratusek

Říkal jsem si, jestli to napsat. Ale pak si říkám aspon bude prdel se tady dohadovat s tím ňoumou

A na tohle mám jezdit 250km dle něj

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
ratusek

jet tam 3 hodiny a vidět tohle, tak tam někoho normálně zavraždím ale je pravda. že bych ušetřil hodinu za druhej poločas nebo spíš teda od 30.minuty bych byl na cestě domů

Reagovat
ondrasch77

Já teda trochu čekal nějaký překvápko, zejména když Baník doma porazil akorát Sigmu a to ještě s odřenýma ušima... Ale tipoval jsem to spíš na plichtu.

Reagovat
PH8

S kým? Už jsem dlouho neviděl nějaký pořádný baníkovský beef tady

Reagovat
Pablos

Páníka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Puskas

Bóbika.

Reagovat
bobis21

Z volných by to byl nejspíš Hapal, o kterém se spekulovalo víckrát.

Jestli by se povedlo přetáhnout někoho pod smlouvou, to nebudu spekulovat, ale teď by byl na jednání čas přes pauzu.

Reagovat
Pablos

zejtra rupne Sparta s Bolkou a máte tam Vrbu

Reagovat
bobis21

Smetana většinou na tiskovkách mluví skvěle k věci, rozsáhlé a zajímavé odpovědí.

Byl by to opravdu velký kulturní šok

Reagovat
Paprika

Presne…Pockal bych par tydnu a bude Vrba :) a pak uz to vse konecne zapadne do sebe a bude jazda

Reagovat
smazaný uživatel

to si říkám už od podzimu...se ksichtí na té lavičce, jak by tam byl za trest

Reagovat
Pablos

upřímně... kdyby dostal padáka ve Spartě tak nevěřím, že by v lize šel trénovat jiný tým min. tak 2 roky

Reagovat
smazaný uživatel

to by asi platilo, kdyby neměl k Baníku takový vztah...

Reagovat
bobis21

Nevím, přijde mi že ho to 90% času vyloženě nebaví už několik sezon. Ale možná tak působí jen zvenčí

Reagovat
ratusek

No fakt není kým ho nahradit. Bohužel se ukazuje, že Smetana není cesta. I na onlajnech píšou, že taktika nakopávaných míčů nefunguje. Nás je strašně lehké bránit. Vysuneš presing, dostaneš rozehrávku pod tlak, ten to dá vzduchem dopřeeu, kde to obrana 9x z 10 pokusů pokryje

Reagovat
John Obi Mikel

Martin Hašek je volný

Reagovat
ladyboy arsenal

už zas kňučíš jak kurva ?

Reagovat
KingMaster13

Vrba

Reagovat
oli9

Baník prostě nemá na to zápas co zápas vyhrávat stejně jako Slovácko. Oba tyny5 mají luxusní náskok na zbytek a můžou být rádi že jsou v té top 5 společnosti která je jinde než zbytek ligy. Vy máte kvalitu kadru ale ne trenéra, my máme kádr nadprůměr ale trenéra top

Reagovat
Blasphemer

Kdybys byl na stadionu, tak by se to nestalo.

Reagovat
ratusek

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Pablos

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo aspoň za plotem.

Reagovat
db18

Vrba bude brzy volný...

Reagovat
Martin9719

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

OT: jak tipujete kvaldu F1? Já vůbec netuším, podle tréninků nejlepší VER a Ferrari, Mercedes zas dělá šasky a skrývá svoje možnosti...Doufám aspoň jedno Ferrari první řada!!

Reagovat
bobis21

"pomalý Mercedes" je nejnudnější každoroční pohádka. Uvěřím až uvidím. Já vím že letos je větší šance že to nastane než jiné roky, ale stejně ... předstírají to před každou sezonou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mistr129

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
HorajzmAmmann

Ale teď jsou fakt pomalý

Reagovat
bobis21

No já radši ještě počkám na závod, já jim fakt nevěřím

Ale když bude Ferrari v souboji o titul, bude to jen dobře.

Kdyz jsme u pomalých... pamatuji si dobře že fandíš McLarenu?

Reagovat
KingMaster13

Všechny týmy co používají motory Mercedes na tom nejsou moc dobře. Ačkoli tamtěm fakt věřím, Mercedesu moc ne. Ale jako rychlejší minimálně fakt nejsou

Reagovat
HorajzmAmmann

+ McL se trápí s brzdama a Daniel ještě k tomu sám se sebou. Ale za 3 závody to může být zase úplně jinak no...

Reagovat
HorajzmAmmann

Fandím, ale jsem v klidu. Barcelona byla celkem ok, ale v Bahrajnu mají fakt velké problémy s brzdama. Na ostatních tratích můžou být zpátky. Nebo aspoň na na postup do Q3.

Bahrajn je zatím pro Mercedes týmy tragédie.

Reagovat
oli9

F1

Reagovat
Mirek na tenisu

4:3? Baník má hráče kteří 4 góly za půli mohou dát. Byl by to ale zázrak.

Reagovat
Greny

Výpomoc jak včera v Brně?

Reagovat
smazaný uživatel

Jakou pomoc v Brně když Líšeň není na sestup?

Reagovat
ratusek

Na postup nebo aspon baráž

Reagovat
ratusek

No ani Líšni ani Karviné to nepomůže a vy ste navíc schopní to posrat ještě. Nám už po dnešku půjde jen o učast

Reagovat
smazaný uživatel

KALABIŠKAAA!!

Reagovat
smazaný uživatel

Běžte do pice

Reagovat
smazaný uživatel

SADÍLEK!!!! Tak teď už snad všechno ok!

Reagovat
John Obi Mikel

Bohemka

Reagovat
FCSL

15:33 Petrášek zranil Pekharta

Tomáš Pekhart, který byl dodatečně povolán do české reprezentace, dnes v zápase s Rakówem odehrál necelou půlhodinu, když musel střídat po tvrdém faulu krajana Tomáše Petráška.

Taky dobrý. Teclík do repre

Reagovat
Pablos

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Jurečka!

Reagovat
John Obi Mikel

Lepší formu má i Rabušic

Reagovat
FCSL

Rambo velkej repre comeback

Reagovat
Greny

Tak lepší formu než Tecl má i nějakej útočník z MSFL

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
John Obi Mikel

Jurečka, Tecl i Doležal mají v tento okamžik na jaře stejně gólů A všichni 3 je dali v jednom zápase.

Reagovat
John Obi Mikel

A Klíma je na tom úplně stejně

Reagovat
Cotton

To už by byl lepší Řezníček, ve FNL na jaře gól na zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Chorý má formu

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
SuperBanikovec

Klíma

Reagovat
db18

To udělal dobře.

Reagovat
John Obi Mikel

Budeš mluvit jinak, až bude v základu Teclik.

Reagovat
db18

Ne... bojkot Kataru!

Reagovat
Cotton

Prosím, prosím, prosím, ať tam jde Jurečka a ne dřevo Tecl nebo svině Chorý

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Fakt

Stará kurva si namazala Baník na chleba

Reagovat
FCSL

Kurví to Baníku i ted Stará kurva ven

Reagovat
SuperBanikovec

Reagovat
Pablos

Reagovat
FCSL

Baník A to ještě jedou na Spartu a Plzen, dobře si to posrali dneska

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
ratusek

posrali jsme si to Teplicema a zoufalým výkonem minule, dnes to byla třešnička za celé jaro.

Reagovat
Greny

Plzeň to bude mít dneska strašně těžký.. navíc to hřiště

Reagovat
ratusek

0:1 v klidu

Reagovat
Greny

Martinec zajímavá image

Reagovat
Remt

Kdo je pro vás nejméně sympatický hráč české nejvyšší ligy? A proč právě Mosquera?

Reagovat
John Obi Mikel

Hlasuji pro Krejčího

Reagovat
Remt

Mas pravdu ten dokáže být dost nesympatický, i mě získává plusovy body tím že ačkoliv dokáže být tvrdý a zákeřný tak mi přijde že dokáže i přijmout. Mosquera je typicka kurvicka co dokáže hráče podle zbourat ale knoura kvůli drobnostem. Plus teď vymyšlený rasismus, který vyvrátili svědci

Reagovat
ratusek

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
ondrasch77

Taky...., ale vede rozhodně duo Chorý Krmelec

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
clinger

těžký ale někdo z dvojky Krejčí ml., Dočkal. Wiesner v závěsu

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Losinho

Wiesner za mě největší pička. Krejčího dokážu respektovat proto, že v něm vidím nějakou kvalitu, Dočkal je zoufalec, kterýmu už se spíš směju.

Wiesner je zákeřná a zároveň simulantska mrdka, která je navíc i těžce průměrnej kopáč

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
PISTOLERO

Bořil

Reagovat
Mönchengladbach

Jednoznačně.

Reagovat
db18

Reagovat
PBLead

Reagovat
Selänne

Reagovat
martin1

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
Euphael

Reagovat
ACSeRw!n

Malina

Reagovat
Pablos

Bořil, Kostl, Wiesner, Chorý, Čermák

Reagovat
Cotton

Chorý

Reagovat
Radek Voltr

bořil.. dlouho nic.. a pak už je to jedno

Reagovat
kilobyte

Je zajímavé, že většina zde uvádí hráče, kteří to brousí. Přitom se nejvíce nadává na simulaci.

Reagovat
ratusek

Mě spíš serou plačky, který rozdávají ale neumí přijmout. To býval Frýdek, Bořil, Chorý atd. Prostě ty jména, co by sem napsal každej

Reagovat
Mass

Nejnesympatičtější sou většinou hráči, kteří sami prasí a navíc simulují. Prostě ti neféroví.

Reagovat
kilobyte

Což podle mě není případ Krejčího ani Bořila. A přitom je tady uvádí nejvíce.

Reagovat
smazaný uživatel

Kuzmanovič..

Reagovat
lichna.

Z jakého důvodu? Ten se snad ani s nikým moc nehada ne?

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
thewall

Naprosto v pohodě chlap.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Kepy_FCB

ti co hrají za Peltu...

Reagovat
db18

Jedině Béřa...

Reagovat
mistr129

Krejčí vede s naprostým přehledem

Reagovat
OranžováKarkulka

Svozil

Reagovat
Mass

Reagovat
smazaný uživatel

Jednoznačně Bořil

Reagovat
ondrasch77

Štěpánek - Vojta Kubista - to bude stoperský kombo

Reagovat
Greny

Každopádně to je zápas pro Choryho čekám že tam půjde hodně brzo

Reagovat
Martin9719

A standartky

Reagovat
Martin9719

Hříště pro oba stejný, nemáme odražený míče ve středu zálohy, středem nic, Surzyn zavírá Mosqueru a Kopic se ke kloudný akci nedostal, JDB na hrotu sám, beci zalezlý, takhle nemůžeme vyhrát ani náhodou.

Reagovat
Greny

Eduardo

Reagovat
Pablos

Ta Plzeň to zase urve někdy v 85min na 0:1 už to vidím.

Reagovat
ratusek

tak ještě 2 minuty a Plzeň gol

Reagovat
Pablos

asi nakonec teda nic

Reagovat
ratusek

Mosquera dobrej čuráček. Nezapomen po zápase vytáhnout něco o rasismu

Reagovat
Pablos

co dělal ?

Reagovat
Remt

V podstatě nic. Byl v souboji pozdě, trochu tělem zajel do obránce který spadnul a pak mu nadával. Zrovna on má tak co říkat

Reagovat
Pablos

aha, to jsem čekal něco horšího

Reagovat
Radek Voltr

nadával? tak to je škandál!

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
ondrasch77

Jablonec - Plzeň, první půlka poměrně vyrovnaná, druhou půlku byla Plzeň lepší. Pindy na trávník mě moc neberou, protože Jablonec má podobně kombinační mužstvo jako Plzeň (viz. výsledky z posledních let). Za Jablonec bych pochválil Hanuše, Zeleného, Surzyna a TH3, v dresu Plzně jednoznačně Santose, svoje si odehrál Kopic, Řezník a Hejda.

Mrdkou zápasu vyhlašuju Mosqeru, který neustojí jediný souboj, jen proto aby se furt válel nebo simuloval...

Reagovat
Martin9719

Pindy na trávník tady má kdo?? Kopic si odehrál svoje? Nevím tedy asi jsme se koukali oba na jiný zápas, ale aktivnější mi přišel i Trusa. Nejlepší JDB, Kalvach a Santos, ostatní co jsi vyjmenoval průměr.

Reagovat
Blasphemer

Kopic byl šílený. Co podepsal novou smlouvu, tak hraje hovno.

Reagovat
db18

Reagovat
ondrasch77

Ještě nikdo, jen předcházím případným pidům...

Odehrál si svoje - znamená - nekazil, ale zároveň ani moc nenadchnul.

Trusa hrál asi 20 minut a viděl jsem ho s míčem asi 2x, aktivita bez míče není moc efektivní.

Reagovat
Rochlitz

No Liberec to minulý týden za to oraniště hrozně schytal. Při tom od nikoho nezazněla ani jednou věta, že se tam čtyři dny před tím odehrál odložený zápas s Pardubicemi, za který vlastně ani Slovan nemohl - díky covidu v Pardubicích. Trpišovský i Holoubek tady u nás trénovali, tak jsem nechápal jejich hejt.

No po klasickým dvoudenním mediálním honu je opět klasické ticho a nikdo si ani nevzpomene.

Reagovat
ondrasch77

Vím, četl jsem...

Reagovat
clinger

schytal to oprávněně. vždyť už před zápasem tam bylo hrozný díry a nebylo vidět že by se aspoň někdo snažil trochu je zakrýt, něco s nimi udělat

Reagovat
smazaný uživatel

Řešilo se to jen proto, že šlo o Slavii a ta brečí po každém nevyhraném zápase (někdy i po těch vyhraných). Plzeň ani Sparta si po zápasech v Jablonci nestěžovaly, přestože tam ztratily body.

Reagovat
db18

Horváth před zápasem: "To hřiště není tak zoufalý, jak to vypadá. Připravovali jsme se na to. Podmínky jsou pro obě mužstva stejný."

Jediný co, tak Bílek přiznal, že tomu museli přizpůsobit styl hry a zjednodušit to, jinak tam kritika nebyla...

Za Plzeň MOTM Staněk... Santos překvapil oproti Béčku, kde hořel proti Rakovníku.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smetos

Mosquera je nejvetsi srac, jak tam padal ke konci zapasu a jeste se odrazil dopredu kam se hrabe takovej Krejci mladsi

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska to snad bude aspoň dobrý výjezd. V tabulce už prakticky při vší úctě ke Slovácku o moc nehrajeme, tak mě snad ani případně další trapný výkon nemůže naštvat.

Reagovat
kilobyte

Poslední dobou pro nás liga "končí" docela často brzo.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak poslední roky jsme vždy hráli o umístění v lize, letos je to třetí místo prostě jasný už x kol před koncem no.

Reagovat
Wyrda

OT: Jaký by mělo hypoteticky vliv na českou ligu vítězství Slavie v EKL? Ano vím že vítěz má jistou účast v EL pro další rok.

Reagovat
Cotton

Pokud by Slavia získala titul, šla by do předkol LM a to místo pro vítěze KL by zůstalo nevyužité. 5. tým do pohárů by nám to každopádně nepřidalo, akorát by se Slavia posunula z předkol KL do EL.

+ peníze, povědomí o hráčích, koeficient, možná i větší šance na pořadatelství finále KL v Edenu

Reagovat
Coutinho10

a nepřepadnulo mi to místo pro EL na někoho jinýho z naší ligy např. 2. tým z ligy, že by místo předkola EKL hrál automaticky skupinu EL, že bysme to zase někomu v lize usnadnili

Reagovat
Cotton

Myslím že ne. Kdyby United loni vyhrálo EL, tak taky Anglie nemá 5 týmů v LM. Španělsko je mělo, protože Villarreal nebyl v top 4.

Reagovat
Coutinho10

pravda

Reagovat
Wyrda

To víš jak? Protoze vetsinou to bylo prave tak ze ta mistenka prepadla na nekoho jineho z ligy

Reagovat
delfin

Nehypoteticky, uz timhle jak hraje se roste v koeficientu http://coen.wz.cz/

Reagovat
Pablos

koukám, že krom AS Řím jsou všichni v žebříčku za Slavií ...takže cokoliv než finále je ostuda

Reagovat
delfin

Dobry je, ze pristi rok pujde Rusko (a mozna asi i Ukrajina) pod nas koeficient. Skoda, ze ostatni okolo, diky KL, taky nahrali celkem dost.

Reagovat
Pablos

já teď myslel přímo žebříček klubů. Sparta dokonce ani v první stovce s Jabloncem o 3.místa v závěsu.

http://www.coen.wz.cz/zebrickyakoeficienty2.htm

Reagovat
delfin

No, letos je to celkem pekny. Pristi roky snad Plzen se Spartou pripadne Slovackem/Ostravou uhraji aspon skupiny, to se pak jeste posunou nahoru. A jn, vyklepnout Feyenoord, kdovi, jestli ten Rim ve finale vubec bude.

Reagovat
Pablos

Pořád přemýšlím co by bylo lepší pro koef. jestli mistr Slavia nebo Plzeň... možná ta Plzeň, aby to měla trošku snažší se dostat aspoň do skupin EKL.

Reagovat
delfin

To asi s ohledem na to, jestli a jak moc bude Plzen prodavat. Slavii verim, ze skupinu (alespon KL) snad uz uhraje vzdycky. Pro vic penez z poharu v lize, je lepsi mit Slavii prvni. Pro lepsi koeficient, je lepsi mit tam Plzen.

Reagovat
Cotton

Podle coenu by i Plzeň byla ve všech předkolech LM nasazená, takže by to třeba nevadilo.

Podle mě by bylo ideální Slavia/Plzeň v LM a Sparta v EL, kde se nenasazuje podle koeficientů. 4. tým moc velkou šanci nemá.

Reagovat
QooBo

OT: Švédky v biatlone

Reagovat
ratusek

zase tam bude problém jak nedávno ale dobře ji to Personová posrala, akorát za to nemohla no, nevěděla, kolikátá je

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Zmeškal jsem "Nejlepší u nás" první díl na O2, je to někde online?

Druhej díl si můžu v historii pustit ze včerejška, ale první je už moc dávno.

Se divím, že to tu mělo nulovej ohlas.

Reagovat
wwwx

Pořád mi to jde pustit. Repríza 1. díl úterý 15. 03. 00.30. Dostaneš se tam i přes související z toho druhého dílu.

Reagovat
C-M@ster

Díkec

Reagovat
ratusek

To odstavení Nity

Reagovat
FC Porto FC

Ty vole on bude chytat zas Heča místo Nity

Reagovat
Firkraag

Kde teď berete streamy české ligy?

Reagovat
monty25

Král z Hradce dostal ŽK za ruku, kterou nahrál a následně ze standardky daly Teplice na 1:0. To je teda rychlá kompenzace za minulé kolo...

Reagovat
monty25

Kučera

Reagovat
formic81

OT: nekde diskuze k formuli?

Reagovat
Pablos

A to jsem chtěl napsat, že se Sparta zase rozhodla nastoupit bez hrota

Reagovat
monty25

Fortelný zraněn

Reagovat
monty25

Batík je strašně slabej rozhodčí. Víc teda poškodil Hradec, ale jinak to kurví na obě strany...

Reagovat
ratusek

Hmm, Csaplár

Reagovat
monty25

Grigar Král se teda pěkně pomstil...

Reagovat
Coutinho10

Sor v základu, Tecl sedí

Sestava: Kolář – Masopust, Hovorka, Holeš, Plavšić – Hromada, Talovjerov – Lingr, Provod, Olayinka – Sor

Lavička: Kovář, Ousou, Tecl, Fila, Kúdela, Madsen, Traoré

Reagovat
smazaný uživatel

To te v ty sestave trklo prvni jo?

Reagovat
Coutinho10

jojo

Reagovat
mistr129

Reagovat
monty25

Hm, tak Sor asi Ondraschovi ty 2 body udělá...

Reagovat
Coutinho10

já Sora taky potřebuju k heroickýmu obratu proti Puskasovi, který musí podpořit i kapitán Olie škoda jenom, že má Maxiho a blokuje mi Lingra

Reagovat
djiros

Přívod

Reagovat
Coutinho10

snad mu to dobře minutově rozdělej po tý dlouhý době, takže celkem překvapení

Reagovat
Pablos

Provod ... jak se říkalo, že příjde překvapení ...tak jsem si myslel, že to bude on.

Reagovat
Coutinho10

já čekal spíš Kúdelu nebo jednoho z Pudilů

Reagovat
John Obi Mikel

Podle mne by bylo bezpečnější začít ho nejprve nasazovat postupně z lavičky. Ale oni s nim jsou každý den, tak asi vědí, jak na tom je.

Reagovat
Pablos

trošku zatrnu, když ho tam někdo sejme

Reagovat
Miguel19

Standovi asi nevyšlo pokouřeníčko.

Reagovat
Firkraag

Asi poslední dobou kouří Tvrdíková

Reagovat
DidusIneptus

Jasně že jo. Na slávisty v český lize nikdo nemá. Horší je to s slavistama v Evropě.

Reagovat
delfin

Ani ne, par jich je v Anglii, par v Italii, jeden v Lokomotivu (nevim jestli se to pocita jako Evropa).

Reagovat
jsemdement

to asi zalezi kde ta lokomotiva prave jede

Reagovat
naheCZ

To bylo před vápnem no

Reagovat
mistr129

odvolej to pls

Reagovat
mistr129

A pak gól z přímáku

Reagovat
mrtvej ofsajd

Reagovat
Sosi

On to muze odvolat/revidovat bez koukani?

Reagovat
John Obi Mikel

Tak zrovna tohle je objektivní situace (venku/vevnitř), na to snad nemusí koukat hlavní.

Reagovat
Sosi

Jako bylo to dobre a operativni, jen nevim, jak jsou nastaveny procesy...

Reagovat
John Obi Mikel

Cením rychlé přezkoumání

Reagovat
Pablos

Lazio si teď dobře vodí... 3 fíky za polo.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
John Obi Mikel

Zatím je to takový ospalý, prostě nic moc.

Reagovat
Martin9719

Pan trenér Horejš ten bude už brzy na roztrhání...

Reagovat
Pablos

Trošku jsem to čekal v první půli nic proměněno ...a v druhé půlce napadají 3 góly najednou.

Reagovat
Pablos

teda postupně

Reagovat
Coutinho10

bude to tezsi, nez sme si mysleli

Reagovat
Realita

Ty vole ten vodulej Rajnoch se nedá poslouchat, proč ho tam furt zvou???

Reagovat
Realita

Ten Mikulanda je taky nějaký rozumprd :-D

Reagovat
Nadržený šimpanz

Tak Rajnoch teď v podcastu povídal,že má lehce problémy s chlastem

Reagovat
naheCZ

To musí být gól sakra

Reagovat
John Obi Mikel

Tohle musíme dávat

Maso docela pěkná akce

Reagovat
mistr129

Plavšić Lingr

Reagovat
Coutinho10

konecne

Reagovat
John Obi Mikel

Lingrdinho

Reagovat
naheCZ

Lingr Rychle přidat další by to chtělo

Reagovat
delfin

Lingr docela chladnokrevne.

Reagovat
Coutinho10

Olie v hajzlu

Reagovat
Coutinho10

tak nastesti asi ne

Reagovat
naheCZ

Sor

Reagovat
John Obi Mikel

Škoda. Teď se to zkomplikovalo

Reagovat
John Obi Mikel

Talovjerov

Reagovat
naheCZ

Se žlutou tam takhle vletět

Reagovat
John Obi Mikel

Letos ti hráči vůbec nepřemýšlí. 2x Ousou, 1x Kačaraba a teď Tal

Reagovat
naheCZ

Tecl místo Sora To bude 1:1

Reagovat
KingMaster13

Děláte si kurva ze mě už fakt prdel? Doufám že to ve vedení začnou pokutovat, alespoň se naplní pokladna. Tahle nedisciplinovanost mě fakt sere. Nepamatuju sezonu kdy jsme dostali tolik karet a to ani když jsme byli na sestup

Reagovat
John Obi Mikel

Když jsme byli na sestup tak jich myslim bylo víc.

Reagovat
KingMaster13

Červených si moc nevybavuju

Reagovat
John Obi Mikel

Jenom 7 za sezónu

Reagovat
KingMaster13

To jsem myslel že bylo ještě víc

Reagovat
Mass

Reagovat
mrtvej ofsajd

Ty červený jsou hrozný, ale tady to Tal hasil za Hromadu, kterému utekl hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasne, dej ho tam zase, at je nas o 2 min rovnou. Kurva uz. To nema konce.

Reagovat
smazaný uživatel

Pico na neho leti balon od Kolare a on obehne stopera a schova se za nej... to je bojovnik

Reagovat
Realita

kdo?

Reagovat
Remt

Vždyť neztratil snad ani jeden míč

Reagovat
Coutinho10

twl ufffffff

Reagovat
DieFohlenBMG

Tecl ke konci hodně pomohl, neztratil jedinej balón

Reagovat
mrtvej ofsajd

souhlas, vyhrál všechny hlavy a poslal i Traorého do dobrý akce...

Reagovat
Mass

Pokud se nesnaží o nějakou "útočnickou aktivitu", tak je i celkem dobrý hráč

Reagovat
mrtvej ofsajd

1:0 dobrý, výkon podprůměrný, ale na to teď sere doga...

Reagovat
Mass

Neřekl bych podprůměrný. Budějovice brání dobře, soupeři zase tolik nepovolí.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele