FORTUNA:LIGA - preview 26. kola: Slavia v derby hostí Spartu

09.04.2021, 08:35, aktualizováno 11.04.2021, 09:35
Previews
Šlágrem 26. kola FORTUNA:LIGY je bezpochyby pražské derby mezi Slavií a Spartou. Letenský celek svého úhlavního rivala neporazil od března 2016. České Budějovice chtějí konečně zvítězit proti Brnu, zatímco Teplice se podruhé během týdne střetnou s Mladou Boleslaví...
Dynamo České Budějovice - Zbrojovka Brno  (neděle 14:00)
Dva z týmů s aktuálně nepříliš dobrou formou se utkají v neděli odpoledne v Českých Budějovicích. Tamní Dynamo to tolik mrzet nemusí, neboť se nachází ve středu tabulky, nicméně Zbrojovka by opravdu potřebovala zvítězit, chce-li se zachránit.

Jihočeši předvedli skvostný vstup do jarní fáze, když z pěti utkání vytěžili hned třináct bodů. Jenže vítězství nad Ostravou začátkem února bylo na dlouhou dobu poslední, od té doby osmkrát v řadě nevyhráli a jen třikrát remizovali. Během této hrůzné série navíc vstřelili pouhé tři branky. Jednu z nich minulý víkend v Plzni, kde Novák srovnal po Kalvachově trefě. Po přestávce ale o vítězství domácích rozhodl Falta.

Zbrojovka na tříbodový zisk čeká dokonce ještě o týden delší dobu, na druhou stranu získala od inkriminované výhry alespoň o remízu více. Většina jich byla s celky ze druhé poloviny tabulky, ta poslední před týdnem však proti lídrovi pelotonu z Edenu. Na záchranu aktuálně muži z jihu Moravy ztrácí čtyři body.

Ve vzájemných zápasech se během posledních let střetla tato mužstva třikrát. Ve FNL dokázal každý z celků uspět jednou, Dynamo pak přidalo vítězství i v prosincovém klání desátého kola. Tehdy po dvou Brandnerových trefách snížil Růsek, avšak výsledek v závěru pečetil Čavoš.

Domácí celek se musí obejít bez zraněného Ledeckého, na straně hostí zdravotní potíže do hry nepustí Šurala, Vaňka a Kryštůfka. V ohrožení je i start Sedláka.
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Vorel - Čolič, Talověrov, Králik, Novák - Čavoš, Havelka - Brandner, Javorek, Mršič - Diop
Zbrojovka Brno - pravděpodobná sestava:
Berkovec - Hlavica, Dreksa, Pernica - Moravec, Pachlopník, Čermák, Texl, Záhumenský - Hladík, Růsek
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.18 - 3.35 - 3.52
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Teplice - FK Mladá Boleslav  (neděle 16:00)
Bitva dvou celků bilancujících těsně nad sestupovou propastí. Takový je prostřední bod nedělního programu FORTUNA:LIGY. Teplice i Mladá Boleslav se přitom v nedávných letech pohybovaly v opačných patrech tabulky.

Tato dvě mužstva se ve středu střetla v rámci čtvrtfinále MOL Cupu. Dvě Moulisovy trefy oproti jedné Takácsově přinesly Teplicím vítězství 2:1. Žluto-modří přitom uspěli i v prvním ligovém utkání této sezony.

V lize však za sebou "Skláři" mají zisk pouhého jednoho bodu ve třech posledních kláních. Zejména to minulé si za rámeček opravdu nedají. Na pražské Letné totiž i přes trefy Jukla a Žitného schytali sedmigólový debakl, už druhý v této sezoně.

Středočeši se na papíře v dlouhodobé soutěži prezentují docela obstojnou formou. Z předchozích pěti duelů vytěžili osm bodů, když podlehli pouze pražské Slavii. Avšak to, že před týdnem jen bez branek remizovali doma s poslední Příbramí, to si asi za rámeček nedají.

Domácí se musí obejít bez vykartovaného Jukla, zranění zase nepustí do hry Heidenreicha, Němečka, Radostu a Shejbala. U početné řady hráčů je pak start nejistý. Hosté dorazí bez zdravotně indisponovaných Diviše, Maška, Tatajeva a Graiciara.
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Čtvrtečka - Hyčka, Gabriel, Knapík, Droehnle - Trubač, Mareček - Kodad, Žitný, Moulis - Vukadinovič
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Šeda - Řezník, Křapka, Takács, Preisler - Matějovský, Dancák - Malínský, Ladra, Zmrhal - Škoda
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.47 - 3.48 - 2.14
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Slavia Praha - Sparta Praha  (neděle 18:30)
Ačkoliv v tabulce může čtrnáctibodový rozdíl mezi pražskými "S" vypadat hrozivě, v reálu se třeba přihodí i zajímavý souboj o titul. Letenští totiž na čtvrtfinalistu EL mají dvě utkání k dobru. Pokud zvládnou je i 298. derby, bude rázem soky dělit jen pět bodů.

Sešívaní za sebou mají první utkání čtvrtfinále Evropské ligy proti Arsenalu. Nešlo o bůhvíjak pohlednou podívanou, nicméně výsledek znějící 1:1 dává do domácí odvety solidní naději. Dlouho bezbrankový zápas odšpuntoval v šestaosmdesáté minutě po úniku Pépé, nicméně ve čtvrté nastavení se hrdinou pražského celku stal Tomáš Holeš.

V lize naopak červenobílí po čtyřech po sobě jdoucích výhrách poprvé ztratili. Minulou neděli totiž vyrazili do Brna, kde však už v osmnácté minutě zaváhala obrana a nevyznamenal se ani náhradní brankář Vágner, jehož zákrok znamenal po zásahu VAR červenou kartu. Velmi dlouhé oslabení tentokráte Slavia nezvládla vítězně, utkání skončilo bezgólovou remízou.

"Je skvělé hrát velké zápasy. Možná je dobře, že to jde tak rychle za sebou. Pro některou skupinu hráčů by byla lepší určitá pauza a odpočinek, na druhou stranu není nic hezčího než hrát tahle utkání. Hrát v jednom týdnu derby a dvakrát s Arsenalem je úžasné, chybí tomu jen fanoušci," komentuje náročný program svého mužstva kouč Jindřich Trpišovský.

Do dobré formy se pod Pavlem Vrbou rozehrála i Sparta. Ta z posledních osmi soutěžních zápasů jen jednou remizovala, jinak vše vyhrála. Kromě dvou utkání navíc pokaždé nastřílela alespoň tři branky. Podstatně více jich dokonce bylo před týdnem při vítězství 7:2 s Teplicemi, na kterém se hattrickem podílel Ladislav Krejčí mladší. Další trefy přidali Hložek, Polidar a Wiesner, zbylá byla vlastní.

Ve středu si pak ještě Letenští připsali na konto postup do semifinále MOL Cupu. Při vítězství 4:1 nad Jabloncem opět zazářil Krejčí, tentokráte dvěma góly. Jednu přidal i jeho starší jmenovec, čtvrtou pak Karlsson.

"Narazíme na soupeře, který nějakou dobu dominuje v české lize. Chtěli bychom samozřejmě tuto dominanci přerušit a samozřejmě to nebude hned. V každém zápase se Slavií ale chceme dokazovat, že máme také kvalitu, a budeme na ně chtít navázat v Evropě," říká Pavel Vrba.

"Jsem rád, že se nám tak daří, a doufám, že to potvrdíme i v neděli. I když nás samozřejmě čeká favorit, momentálně nejlepší mužstvo v české lize. Musíme udělat všechno pro to, abychom mu roli trošku znesnadnili a udělali dobrý výsledek, a doufám, že ho uděláme," dodal někdejší mistr ligy s Plzní.

Slavia aktuálně drží jednu z historicky nejdelších sérií bez porážky v derby. Tato aktuálně čítá dvanáct zápasů, poslední nezdar se datuje do března 2016. Šest mačů včetně jednoho pohárového skončilo pro červenobílé barvy vítězně, stejný počet pak remízou.

V prosinci v rámci desátého kola zvítězili Vršovičtí v chrámu svého arcirivala vcelku jednoznačně, přestože za bezgólového stavu čelili Julišově penaltě. Konečný výsledek zněl 3:0, přičemž dvakrát se v první půli prosadil Sima a po pauze vítězství pečetil Lingr.

Sešívaní pochopitelně nemohou počítat s minule vykartovaným Vágnerem a delší čas zdravotně indisponovanými Hovorkou a Traorém. Chybí i na koronavirus pozitivně testovaný Deli a možná i další stoper Kúdela.
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Kolář - Bah, Holeš, Zima, Bořil - Hromada - Sima, Stanciu, Provod, Olayinka - Kuchta
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Nita - Sáček, Vitík, Čelůstka, Polidar - Wiesner, Pavelka, Ladislav Krejčí II, Dočkal, Plavšič - Hložek
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.19 - 3.58 - 3.45
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
MFK Karviná - Viktoria Plzeň  (sobota 14:00)
Po bídném konci podzimu se na jaře Plzeň rozjela k podstatně lepším výkonům. Zejména od druhé poloviny února se jí daří a napříč soutěžemi si připsala šest vítězství v řadě. Sedmé může v sobotu přidat v Karviné.

Slezané se minulý týden dočkali tříbodového zisku po téměř dvou měsících. Šestkrát za sebou nedokázali na svého soupeře vyhrát, až v neděli se jim povedlo přivézt plný počet bodů ze Zlína. Do vedení se tam dostali díky Hercovi, ještě před přestávkou srovnal Procházka. O vítězství 2:1 rozhodl ze sporně nařízené penalty Papadopulos.

Viktoriáni naposledy ztratili v Mladé Boleslavi, kde remizovali. Od té doby zvládli na jedničku čtyři ligové i dva pohárové zápasy. Před týdnem díky zásahům Kalvacha a Falty uspěli proti Českým Budějovicím, jimž trefa Nováka nestačila. Ve středu pak z MOL Cupu vyřadili Liberec, o postupu rozhodl v závěru Mihálik.

Dlouhodobě je ve vzájemných střetnutích jednoznačně úspěšnější Plzeň, která Karvinou po postupu do ligy zdolala sedmkrát v řadě. Jenže tomu se tak nestalo v posledních dvou případech. Nejprve přišla remíza, v prosinci v Doosan Aréně pak dokonce vítězství hostí, o němž rozhodl Papadopulos.

Obě mužstva jsou gólově tažena svými hrotovými útočníky. Na straně zelených je nejlepším střelcem sedmibrankový Papadopulos, západočeský Beauguel má na kontě dokonce o dva zářezy více.

Domácí celek pro utkání nemůže počítat s vykartovaným Smržem, v ohrožení jsou pak i start Jursy a Neumana. Červeno-modří se musí obejít bez zdravotně indisponovaného Kayamby, otazník visí nad Buchou a Kopicem.
MFK Karviná - pravděpodobná sestava:
Ciupa - Mikuš, Santos, Šindelář, Mazáň - Mangabeira - Čmelík, Herc, Ostrák, Bartošák - Papadopulos
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Staněk - Havel, Kaša, Brabec, Limberský - Šulc, Kalvach, Čermák - Ba Loua, Beauguel, Falta
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 6.24 - 4.17 - 1.56
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
FK Jablonec - Fastav Zlín  (sobota 14:00)
Jablonec po reprepauze spadl na čtvrtou pozici a rozloučil se s MOL Cupem. V sobotu se ale Severočeši konečně představí na domácí Střelnici, kde si opět hodlají snadno poradit se Zlínem.

Zápasy s Jabloncem představují pro "Ševce" absolvování nutného zla. Moravané nezvítězili v žádném z posledních 13 vzájemných střetnutí a párkrát dostali i nepěkně naloženo. Také nyní by byl jakýkoliv bodový zisk spíše překvapením. Hosté by ale navzdory nepříznivým předpokladům přece jen měli na severu Čech zabrat, neboť po reprezentační přestávce zahájili ligový program domácí prohrou s Karvinou.

Obránce Zlína Václav Procházka nezakrývá, že hosté budou na Střelnici spíše vyčkávat. "Asi budeme vycházet z dobré defenzivy a spoléhat na nějaké protiútoky. Očekávám, že Jablonec si vytvoří územní převahu, bude nás chtít přehrát. My budeme v jiné pozici než proti Karviné, snad soupeře překvapíme," věří zkušený zadák.

Ani Severočeši nezahájili duben bůhvíjak slavně. Nejprve v rámci 25. kola jen remizovali na hřišti Bohemians a poté se jim nepovedlo ani čtvrtfinále národního poháru, v němž prohráli 4:1 na hřišti Sparty. V ligové tabulce navíc Jablonec přenechal třetí místo Slovácku.

V sobotu se zeleno-bílí pokusí vrátit do pohody proti oblíbenému soupeři ze Zlína. Ten navíc bude v Jablonci postrádat středopolaře Marka Hlinku s Vachtangem Čanturišvilim, kteří si kvůli čtyřem obdrženým žlutým kartám v sezoně musí odpykat disciplinární trest.
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hanuš - Podaný, Kubista, Zelený, Krob - Pleštil, Považanec, Kratochvíl, Jovović - Schranz - Doležal
Fastav Zlín - pravděpodobná sestava:
Dostál - Fantiš, Buchta, Simerský, Procházka - Janetzký, Martínez, Janošek - Dramé, Poznar, Potočný
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.63 - 3.87 - 6.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
1. FK Příbram - Sigma Olomouc  (sobota 14:00)
Olomouc nezvládla zápasy doma, štěstí tak Hanáci tentokrát zkusí na hřišti protivníka. Sigma se vydá na hřiště poslední Příbrami, kde však již dlouho nezvítězila. O motivaci tedy mají hosté postaráno.

Středočeši se dál krčí na dně tabulky a zatím se nezdá, že by pro ně změna trenéra představovala výraznou vzpruhu. V minulém kole sice Příbram uhrála poměrně nečekaný bod v Mladé Boleslavi, za remízu ale vděčila především nepřesné mušce soupeře, který spálil řadu šancí a dokonce zahodil penaltu. Nic zkrátka nenasvědčuje tomu, že by hornický celek neměl spadnout do druhé ligy.

Zkušený záložník Tomáš Pilík nicméně nadále věří v záchranu. "Pořád si říkáme, že je potřeba udělat nějakou šňůru tří, čtyř zápasů, abychom dostali mančafty nad námi pod tlak a mohli jsme o ligu ještě zabojovat. Doufám, že se nám to povede a následující zápas doma s Olomoucí snad už zvládneme za tři body," prohlásil prošedivělý fotbalista.

Sigmu sice existenční starosti netíží, ovšem ani v Olomouci nemohou být s výsledky z poslední doby spokojeni. Hanáci odehráli poslední dvě utkání na domácí půdě, jenže ani jednou nebrali plný bodový zisk. S Pardubicemi prohráli svěřenci trenéra Radoslava Látala gólem z úplného závěru, proti Slovácku zase Sigma zahazovala příležitosti a pouze remizovala.

V Příbrami se navíc Olomouci dlouhodobě nedaří, Hanáci u Litavky vyhráli naposledy před osmi lety. "Jedeme do Příbrami, která delší čas nevyhrála. Svádí to k podcenění, ale to nemůžeme dovolit, zvláště když se nám proti Příbrami nedaří. Se Sigmou jsem Příbram ještě neporazil. Čeká nás neoblíbený soupeř a bude jen na nás, jak se s tím vypořádáme," uvedl Látal, jenž bude postrádat Vepřeka, Greššáka, Zahradníčka, Daňka a zřejmě také Nešpora.
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Šiman - Nový, Kvída, O. Kingue, Cmiljanović - Tregler, Rezek - Pilík, Zorvan, Antwi - Voltr
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Mandous - Radek Látal, Hubník, Beneš, Zmrzlý - González, Houska, Breite, Chytil, Hála - Yunis
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.94 - 3.40 - 1.83
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Baník Ostrava - SFC Opava  (sobota 16:00)
Opava stále živí naději na udržení se v nejvyšší soutěži. Pokud ji chce udržet, měla by pokud možno vítězit v každém nejbližším zápase. To platí i o těžkém testu v podobě slezského derby s ostravským Baníkem.

Podzimní souboj přinesl navzdory absenci diváků poměrně velké uspokojení. Tvrdé souboje, kontroverzní momenty a nesmírně dramatický závěr. Víc už snad fanoušci ani nemohli žádat a jistě by si přáli, kdyby se podobná řežba odehrála v sobotu také ve Vítkovicích.

Baník zvítězil ve třech z posledních čtyř duelů s regionálním rivalem a i nyní bude favoritem. Ostravané sice neprožívají zcela ideální sezonu a už dokonce vyměnili trenéra, pořád si ale počínají lépe než fotbalisté Opavy.

Současný kouč Baníku Ondřej Smetana nicméně varuje před případným podceněním soka. "Opava produkuje podle mě docela hezký fotbal, ale sráží ji produktivita i individuální chyby v její šestnáctce. Přijede tým, který je nebezpečný a který má pořád šanci se zachránit. Na to se musíme připravit, nic nepodceňujeme. Pracujeme celý týden na tom, abychom to utkání zvládli," uvedl osmatřicetiletý lodivod.

Jeho opavský protějšek Radoslav Kováč prohlásil, že jeho svěřenci půjdou do utkání maximálně nažhaveni. Pro nás i vzhledem k našemu postavení je to brutálně důležité utkání a bylo by skvělé ho zvládnout. Máme své starosti. Větším favoritem je Baník, ale jedeme tam se vztyčenou hlavou a budeme se rvát o každý metr," řekl bývalý reprezentant.

Domácím bude kvůli disciplinárnímu trestu nadále scházet pravý bek Martin Fillo, nejistý je pak start křídelníka Dyjana Carlose de Azeveda. Opava zase přijede do Ostravy bez zraněných Jiřího Kulhánka, Bartosze Pikula a Lukáše Kanii.
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Laštůvka - Juroška, Svozil, Stronati, Fleišman - Ndefe, Kuzmanović, Jánoš, Tetour, Holzer - Zajíc
SFC Opava - pravděpodobná sestava:
Digaňa - Hrabina, Schaffartzik, Žídek, Helešic - Mondek, Tiéhi, Nešický, Řezníček, Holík - Smola
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.51 - 4.14 - 7.28
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
1. FC Slovácko - Slovan Liberec  (sobota 18:30)
Důležitá bitva v boji o pohárovou Evropu se odehraje v Uherském Hradišti. Tamní Slovácko se vyšvihlo na třetí příčku a tu hodlá udržet i proti Liberci, jenž v tabulce sídlí o dvě pozice níže.

Očekávalo se, jak nákaza koronavirem zacloumá s fantastickou formou Slovácka. Zdá se však, že nijak výrazně. Poté, co opustili karanténu, odehráli Moravané tři zápasy, v nichž získali solidních sedm bodů. Díky tomu se družina přísného kouče Martina Svědíka dostala v tabulce na třetí místo.

Přesto hráči Slovácka pořád dokola zdůrazňují, že zůstávají nohama na zemi. "Samozřejmě vnímáme, že jsme v tabulce vysoko, ale nějak to v šatně neřešíme, že bychom z toho měli hlavy v oblacích. Prostě se soustředíme na každé další utkání, ale ten pohled na tabulku je příjemný a vždy mi u toho problikne hlavou, jak velká je škoda, že s námi u toho nemůžou být diváci," uvedl křídelník Milan Petržela.

Jednoho ze soupeřů Moravanů v honu za evropskými poháry představuje také Liberec. Poslední zápasy ale Slovanu tolik nevyšly a Severočeši nabrali na své rivaly manko. Ve středu se navíc družina Pavla Hoftycha rozloučila také s MOL Cupem, když kvůli inkasované brance z posledních minut podlehla ve čtvrtfinále Plzni.

Na Slovácku chce Liberec poslední neúspěchy odčinit. "Pojedeme tam s tím, že chceme získat tři body. Moc času na přípravu nám nezbývá. Zítra máme takový regenerační trénink, v pátek je již předzápasový a hned po něm vyrážíme na Slovácko. Je to teď velmi rychlé a musíme se soustředit už na sobotu, abychom zde tři body vybojovali," řekl po středečním mači Jan Matoušek, jenž se po vleklém zranění konečně vrátil do hry.

Severočeši naopak budou v Uherském Hradišti postrádat Jana Mikulu, jenž si odpyká trest za čtyři žluté karty v ročníku. Ze stejného důvodu si zase na domácí straně nezahraje útočník Jan Kliment.
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Nemrava - Reinberk, Hofmann, Kadlec, Divíšek - L. Sadílek, Polášek - Petržela, Kohút, Kalabiška - Jurečka
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Knobloch - Koscelník, Chaluš, Jugas, Fukala - Pešek, Karafiát, Mara, M. Sadílek, Mosquera - Rabušic
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.37 - 3.16 - 3.27
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
FK Pardubice - Bohemians Praha 1905  (pátek 18:15)
Těžko říct, čím si Bohemians opět vysloužili privilegium v podobě výkopu celého kola nejvyšší soutěže. "Klokani" každopádně odehrají druhé utkání v řadě již v pátek a znovu v Ďolíčku. Tentokrát však jako hosté, neboť role domácího mužstva připadne Pardubicím.

Všichni fanoušci ofenzivního fotbalu doufají, že páteční předehrávka tentokrát nabídne lepší podívanou než minulý týden, kdy Bohemka doslova válčila s Jabloncem. Proti Pardubicím už Pražané myslí na tři body. "Rozhodně je pro nás výhodou, že se hraje na hřišti, kde jsme v pátek hráli a ve středu na něm trénujeme. To rozhodně nezastírám. Chceme zápas zvládnout vítězně," prohlásil asistent hlavního trenéra Erich Brabec.

Ani Východočeši nepředvedli v minulém kole bůhvíjaký útočný koncert. Přesto díky pozdnímu gólu Brazilce Ewertona, který se v Česku prosadil ve své kariéře vůbec poprvé, zvítězili v Olomouci a poskočili v tabulce na sedmé místo. "Celá sezona se vyvíjí nad plán, ale v tohle mužstvo jsme věřili. Je poskládané z hráčů, kteří chtějí pracovat, bojují, mají srdíčko," hlásil spokojeně trenér Pardubic Jaroslav Novotný.

Východočeši nadále postrádají dalšího hráče z Brazílie Cadua, jenž si po nevybíravém zákroku v utkání proti Opavě odpykává disciplinární trest. Na marodce setrvávají gólman Boháč s útočníkem Petráněm. Bohemians schází zranění brankář Valeš a forvard Ugwu, nejisté jsou pak starty obránců Hůlky s Pokorným, záložníků Vacka s Novákem a útočníka Pulkraba.
FK Pardubice - pravděpodobná sestava:
Letáček - Surzyn, Čihák, Toml, Čelůstka - Hlavatý, Tischler - Huf, Kostka, Ewerton - Černý
Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Le Giang - Dostál, Köstl, Bederka, Vondra - Hronek, Jindřišek, Květ, Vaníček - Necid, Puškáč
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.42 - 3.15 - 2.31
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Slavia Praha25205070:1565
2.Sparta Praha23163454:2651
3.1. FC Slovácko24145545:2347
4.FK Jablonec24144640:2746
5.Slovan Liberec25127637:2243
6.Viktoria Plzeň23124741:2740
7.FK Pardubice24105924:3135
8.Baník Ostrava2597933:2534
9.Sigma Olomouc25810730:2634
10.Dynamo České Budějovice25710827:3331
11.Bohemians Praha 19052579926:2830
12.Fastav Zlín24851125:3129
13.MFK Karviná25781027:3829
14.FK Teplice25651427:5323
15.FK Mladá Boleslav25491229:4221
16.Zbrojovka Brno25381419:3917
17.SFC Opava25361616:4915
18.1. FK Příbram25281517:5214

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (973)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele