FORTUNA:LIGA - preview 28. kola: Ve středu se hraje šest zápasů

20.04.2021, 08:22, aktualizováno 21.04.2021, 09:14
Previews
Slavia sahá po obhajobě titulu a další krůček by měla udělat proti Zlínu, Sparta bude o body bojovat na půdě nováčka z Pardubic a Slovácko chce v souboji s Brnem přiživit pohárové ambice. Kritická je situace Opavy a dobře na tom není ani Příbram, ta potřebuje porazit Bohemians 1905...
1. FK Příbram - Bohemians Praha 1905  (středa 15:00)
Fotbalisté Bohemians v posledních týdnech neprohrávají, nyní jejich formu otestuje Příbram, která v boji o záchranu sbírá v nedávné době také solidní výsledky.

Středočeši od poloviny března prohráli jen jedno ze čtyř utkání, a to s Olomoucí. Předtím dokázali remizovat s Brnem i Mladou Boleslaví, o víkendu si všechny tři body odvezli ze Zlína, kde o vítězství rozhodl v závěrečné čtvrtině z penalty Pilík. Ten je se třetmi zásahy druhým nejlepším střelcem svého týmu, o jednu branku více má na kontě Voltr.

Klokani na svého přemožitele v lize čekají aktuálně už sedm zápasů, z nichž pět skončilo nerozhodně. Zejména posledních tří výsledků si každopádně musí cenit. Z "venkovního" zápasu proti Pardubicím získali všechny tři body, doma pak remizovali s Jabloncem a naposledy i Baníkem. Proti tomu se v závěrečné desetiminutovce dostali po Azevedově brance do ztráty, nicméně v nastavení z penalty vyrovnal Novák.

Úvodní vzájemný zápas v této sezoně vyšel lépe Vršovickým. Po úvodní trefě Vacka sice dokázal vyrovnat Folprecht, po pauze ale na konečných 2:1 upravil Novák.

Na straně Příbramských je nyní v ohrožení start Cmiljanoviće, Lalkoviče, Laňky, Rezka a Voltra, Bohemians přijedou bez zdravotně indisponovaných Bartka, Hůlky, Pokorného, Ugwua, Vacka a Valeše. Otazník visí i nad Jindřiškem a Pulkrabem.
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Šiman - Nový, O. Kingue, S. Kingue, Mezera - Pilík, Zorvan, Tregler, Soldát, Antwi - Lubega
Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Le Giang - Köstl, Bederka, Vondra - Dostál, Hronek, Ljovin, Květ, Schumacher - Necid, Puškáč
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.74 - 3.38 - 2.09
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
FK Teplice - Viktoria Plzeň  (středa 15:00)
Plzeňská Vitkoria stále sní o tom, že si v příští sezoně zahraje evropské poháry. Západočeši ale pořád nemají účast na mezinárodní scéně jistou a také na hřišti mizerně hrajících Teplic se zase pokusí stáhnout současné manko.

Zní to šíleně, ale skutečně naposledy před Vánoci udrželi Severočeši v ligovém utkání čisté konto. Od té doby minimálně jednou, často však i víckrát, v soutěžním zápase inkasovali. Není tak překvapením, že s děravou obranou koreluje teplický sešup tabulkou. Ten zatím stále trvá mimo sestupové pásmo, ale co není, může záhy být.

Pokud totiž "Skláři" nezačnou vítězit, mohou si boj o záchranu skutečně nebezpečně zkomplikovat. "V naší situaci se musíme dívat především na sebe a poprat se o každý bodík, protože ty pak v závěru mohou rozhodovat," je s realitou dobře obeznámen trenér Severočechů Radim Kučera.

Plzeň na rozdíl od Teplic boduje na jaře pravidelně. Západočeši už dva měsíce neprohráli a po špatném podzimu rychle kvapí vstříc pohárové Evropě. Ta se ale po posledním kole zase trochu vzdálila, neboť Viktoria v klíčovém souboji neudržela vedení a s Jabloncem pouze remizovala.

Celek ze Štruncových sadů tak bude mít na Stínadlech co napravovat. "Chceme se v Teplicích prezentovat naší hrou a zvítězit. Chceme ukázat, na čem pracujeme na tréninku," prohlásil Marek Bakoš, asistent hlavního kouče Adriána Guľy.

Severočechy dál trápí rozsáhlá marodka. Zranění zůstávají brankář Luděk Němeček s Janem Plachým, obránci David Heidenreich, Ondřej Mazuch a Jan Shejbal, záložník Martin Macej a útočníci Jakub Mareš s Jakubem Řezníčkem. Kvůli trestu za žluté karty se navíc proti Plzni nepředstaví ani stoper Šimon Gabriel se středopolařem Janem Fortelným a pravý bek Tomáš Vondrášek.

Západočeši postrádají zadáka Lukáše Hejdu, záložníky Aleše Čermáka s Pavlem Buchou a křídelníka Joela Kayambu. Disciplinární trest za žluté karty si na straně Viktorie zase musí odpykat středopolař Miroslav Káčer s obráncem Davidem Limberským.
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Čtvrtečka - Hyčka, Knapík, T. Kučera, Droehnle - Kodad, Jukl, Trubač, Žitný, Moulis - Vukadinović
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Staněk - Havel, Kaša, Brabec, Hybš - Kopic, Kalvach, Šulc - Ba Loua, Beauguel, Falta
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 6.63 - 4.44 - 1.51
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
1. FC Slovácko - Zbrojovka Brno  (středa 15:00)
Slovácko po dvou porážkách kleslo v tabulce na čtvrté místo a ztratilo kontakt s Jabloncem. Jestliže se největší překvapení probíhající sezony chce vrátit do bitvy o stupně vítězů, mělo by doma přehrát Brno, které zatím marně bojuje o udržení.

Nejdřív porážka ve Vršovicích s Pardubicemi, potom další ztráta na Letné proti Spartě. Slovácko jistě doufalo, že z putování po Praze získá alespoň nějaké body. Bohužel. Doma v Uherském Hradišti už by ale Moravané neměli zaváhat. "Chceme se doma vrátit na vítěznou vlnu. Vracejí se nám někteří marodi, takže máme větší variabilitu sestavy, ale před sebou také nevyzpytatelného soupeře. Brno hraje lépe venku než doma," prohlásil asistent trenéra Jan Palinek.

Zbrojovka na cizích stadionech skutečně bere víc bodů než doma v Králově Poli, avšak že by pravidelně plenila stadiony po celé republice, to se rozhodně říci nedá. Což spolu s mizérií v Brně znamená, že svěřenci kouče Richarda Dostálka dál tonou v sestupovém pásmu. "Jako v každém utkání se chceme porvat o bodový zisk, který je pro nás s ohledem na tabulku nesmírně důležitý," uvedl očekávaně lodivod "Flinty".

Domácí sice hlásí návraty nedávno absentujících hráčů, ovšem záložníci Vlastimil Daníček s Janem Navrátilem pořád zůstávají na marodce a nad starty levého beka Jana Kalabišky a útočníka Regina Cicilii visí otazník. Brňané budou v Uherském Hradišti postrádat obránce Jakuba Šurala s Lukášem Kryštůfkem a středopolaře Ondřeje Vaňka.
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Nemrava - Reinberk, Hofmann, Kadlec, Divíšek - Havlík, Sadílek - Petržela, Kohút, Jurečka - Kliment
Zbrojovka Brno - pravděpodobná sestava:
Berkovec - Bariš, Hlavica, Pernica, Moravec - Čermák - Štepanovský, Texl, Pachlopník, Fousek - Fila
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.68 - 3.75 - 5.64
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
SFC Opava - Slovan Liberec  (středa 15:00)
Poslední měsíc rozhodně pro liberecké fotbalisty nebyl tím nejpovedenějším, kvůli čemuž se jim vzdálili i evropské poháry. Jejich starosti by ale chtěli mít Opavští, kteří na záchranu ztrácí už devět bodů.

Slezané na jaře dvakrát zvítězili jednogólovým výsledkem, od posledního úspěchu s Pardubicemi ale přišly jen čtyři porážky s celkovým skóre 1:11. Naposledy odjeli bez bodu z Mladé Boleslavi, kde o výhře domácích rozhodli po přestávce Zmrhal s Dancákem. Pokud se ve zbývajících sedmi kolech nepřihodí žádný zázrak, uvidíme zřejmě příští rok Opavu jen ve druhé lize.

Ani muži z Podještědí nemohou být se svou formou spokojeni, neboť nedávných pět soutěžních klání pro ně skončilo jen jednou remízou a čtyřmi nezdary. Z poháru vypadli na úkor Plzně, v lize uhráli plichtu s Ostravou a nestačili postupně na Jablonec, Slovácko a naposledy ani Slavii, o jejíž výhře rozhodl v závěru z penalty Kúdela.

Liberečtí po návratu Opavy do ligy dlouho nemohli svého soupeře zdolat a z prvních tří klání vytěžili jen dva body, minulý kalendářní rok už se jim ale povedl. V březnu potěšili diváky čtyřmi zásahy, v prosincovém dvanáctém kole pak uspěli poměrem 2:0. V úvodu otevřel skóre z pokutového kopu Rabušic, před pauzou pojistil vítězství Kačaraba.

Žluto-modří se pro utkání musí obejít bez zraněných Březiny, Čvančary, Hellebranda, Pikula a Ščudly, v ohrožení je i start Tiéhiho a Žídka. Severočechům kvůli karetním trestům nepomohou Mosquera s Rabušicem, zdravotní potíže nepustí do hry Tijaniho.
SFC Opava - pravděpodobná sestava:
Digaňa - Hrabina, Hnaníček, Didiba, Helešic - Kulhánek - Mondek, Nešický, Holík, Kania - Smola
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Knobloch - Koscelník, Chaluš, Jugas, Mikula - Mara, Karafiát - Pešek, Sadílek, Nečas - Rondič
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.79 - 3.84 - 1.65
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
FK Pardubice - Sparta Praha  (středa 17:00)
Sparta v neděli po dvou porážkách zabrala a ve zlepšení hodlá pokračovat také proti Pardubicím. Pražané se však budou muset vyrovnat se ztrátou Ladislava Krejčího "mladšího", jenž si kvůli zranění do konce sezony již nezahraje.

Letenští sice zvládli klíčové nedělní střetnutí se Slováckem, ovšem boj o druhé místo stále nemají vyhraný. Vedle Slovácka se totiž poblíž Pražanů pohybuje také Jablonec, který již v úterý zvítězil a sesunul sparťany zpět na třetí pozici. Pokud se tak svěřenci kouče Pavla Vrby chtějí vrátit zpět na první příčku za bezkonkurenční Slavií, musí v Ďolíčku urvat všechny body.

S ničím jiným ostatně na Letné ani nepočítají. "V posledních venkovních zápasech nám trochu chyběl důraz a i kvalita, to musíme vylepšit. Čeká nás soupeř, který je v pohodě, je zachráněný. Ale my musíme vyhrávat," vzkázal Vrbův asistent Luboš Loučka.

Pardubice si závěr aktuálního ročníku skutečně mohou jen a pouze užívat. Misi jménem udržení zvládly s přehledem, místo záchranářských starostí dokonce svého času možná pošilhávaly po zápolení s těmi vůbec nejlepšími. Ti už se sice výrazně vzdálili, i tak se ale Východočeši mohou na sedmém místě potutelně usmívat.

A spokojený outsider si věří i na silného soka z Letné. Víme, že Sparta má velkou ofenzivní sílu, ale občas i okénka v obraně. Určitě budeme chtít hrát odvážně, být proti Spartě pasivní je cesta do pekla. Úspěchem pro nás bude jakýkoliv bodový zisk," řekl jeden z pardubických trenérů Jiří Krejčí.

Domácí budou v Ďolíčku nadále postrádat brankáře Marka Boháče, jehož na marodce doplňují také obránce Michal Surzyn s útočníkem Michalem Petráněm. Nejisté jsou navíc starty záložníka Dominika Kostky a dalšího forvarda Lukáše Pfeifera.

Sparťané trápí zranění ještě víc. Dlouhodobě zůstává mimo hru stoper Lukáš Štetina, zcela fit nejsou ani další zadáci Dominik Plechatý s Andreasem Vindheimem a útočníci Lukáš Juliš s Liborem Kozákem. Zmíněné borce navíc po zápase se Slováckem doplnil Ladislav Krejčí "mladší". O účasti dalšího kvarteta obránců Ondřeje Čelůstky, Dávida Hancka, Marka Hanouska a Davida Lischky se teprve rozhodne.
FK Pardubice - pravděpodobná sestava:
Letáček - Cadu, Čihák, Toml, T. Čelůstka - Jeřábek - Tischler, Solil, Hlavatý, Ewerton - Huf
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Nita - Sáček, Vitík, O. Čelůstka, Polidar - Wiesner, Pavelka, Souček, Dočkal, Plavšič - Hložek
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 6.41 - 4.40 - 1.52
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Slavia Praha - Fastav Zlín  (středa 19:30)
Celkem s aktuálně velmi bídnou formou je Zlín. A výsledkovou bilanci si asi jen tak nezlepší, neboť nyní zamíří na hřiště pražské Slavie. Tu už dělí jen sedm zápasů od zakončení soutěže bez jediné porážky.

Sešívaní mají za sebou opravdu velmi náročný program, na který se navíc naladili jen remízou v Brně. Poté po remíze a jednoznačné porážce vypadli z Evropské ligy na úkor Arsenalu, naopak ve FORTUNA:LIZE si připsali dobré výsledky. Spartu v derby porazili o dvě branky, o víkendu si pak tři body odvezli i ze hřiště Liberce, kde o nich jedinou trefou rozhodl v závěru z penalty Kúdela.

Ševci naposledy bodovali ještě v první polovině března. Další mače sehráli až v dubnu, výsledkem jim byly pouze čtyři porážky. Po Karviné, Jablonci a Plzni překvapivě nestačili ani v neděli na Příbram, které doma podlehli 0:1 po Pilíkově penaltě. Ani jejich venkovní bilance není úplně zářivá, z předchozích osmi střetů na hřištích soupeře vybojovali jen jedno vítězství a šestkrát vyšli gólově naprázdno.

Ve vzájemných duelech jsou úspěšnější červenobílí, avšak ne o tolik, kolik by si někdo mohl tipovat. Sice vyhráli poslední tři zápasy, nicméně z předcházejících pěti uspěli pouze jednou. V lednové dohrávce dvanáctého kola přišla jednoznačná výhra, když už o poločase vedli o pět gólů díky hattricku Kuchty a zásahům Simy a Olayinky. Po pauze branky zlínských Cedidly s Poznarem a slávisty Musy znamenaly konečný výsledek 2:6.

"Když hrají s námi, tak jim to hodně vyhovuje, protože chodí do protiútoků, volných prostorů a jejich hráči mají velkou kvalitu. Poslední zápas mohl být klidně 10:5. S nimi je důležité pohlídat si brejkové situace a dát rychlý gól, protože to pak změní obraz hry. Poslední utkání doma jsme sice 1:0 vyhráli, ale do 75. minuty to bylo bez šancí. Jsou pracovité mužstvo, soustředí se na defenzivu a pokud jim funguje, tak je zápas s nimi vždy nepříjemný. Mají soubojové hráče, nemají problém s bráněním standardek a naopak jsou z nich nebezpeční," upozorňuje na soupeřovy kvality Jindřich Trpišovský.

Domácí se nyní pro utkání musí obejít bez vykartovaného Júsufa a zraněných Baha, Hovorky, Lingra, Olayinky a Simy, v ohrožení je navíc i start Deliho. Marodka žluto-modrých je zřejmě prázdná, avšak týmu nepomůže potrestaný Buchta a kvůli administrativním důvodům nadále Conde.
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Kolář - Masopust, Kúdela, Zima, Bořil - Ševčík, Holeš, Stanciu, Provod, Oscar - Kuchta
Fastav Zlín - pravděpodobná sestava:
Dostál - Cedidla, Simerský, Procházka, Matejov - Dramé, Janošek, Hlinka, Čanturišvili - Poznar, Potočný
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.19 - 7.20 - 17.30
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Dynamo České Budějovice - Sigma Olomouc  (úterý 15:00)
Mizérie Českých Budějovic nemá konce a kouč David Horejš už by skutečně měl vzniklý požár hasit. Pokud totiž jeho družina nezabere ani proti Olomouci, je dost možné, že na Střeleckém ostrově budou hledat nového kormidelníka.

V Budějovicích už opravdu přestává veškerá legrace. Dynamo svůj jarní zmar korunovalo během uplynulého víkendu prohrou o tři góly v Karviné, po níž Jihočeši čekají na tříbodový zisk již devět zápasů v řadě. "Dlouho jsme nevyhráli, nedaří se nám. Ale čekají nás dva domácí zápasy, takže se musíme zvednout a pořád makat dál," prohlásil trenér Horejš, jemuž už u židle hoří pomyslná koule s výbušninou.

Olomouc až tak velké potíže neřeší, nicméně i Hanáci by své výsledky rádi vylepšili. Naposledy Sigma zahodila myriádu šancí a s Teplicemi pouze remizovala. "Musíme dávat více gólů. Vedli jsme 1:0, Mojma Chytil pak nastřelil tyčku, což byla velká škoda. Hned po začátku druhé půle jsme inkasovali a už se nám na to nepodařilo gólově odpovědět," zhodnotil dělbu bodů se Severočechy útočník Pavel Zifčák.

Ten teď zřejmě bude dostávat více prostoru, neboť jeho kolegové z ofenzivy Martin Nešpor a Jakub Yunis figurují na marodce. V Budějovicích se nepředstaví ani levý bek Michal Vepřek se středopolařem Lukášem Greššákem a zřejmě ani pravý obránce Martin Hála a záložníci Tomáš Zahradníček s Kryštofem Daňkem. Dynamo bude postrádat vykartovaného středopolaře Pavla Čavoše, zranění zase zůstávají zadák Lukáš Skovajsa s útočníkem Davidem Ledeckým.
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Drobný - Čolič, Talověrov, Králik, Novák - Havelka, Javorek - Mészáros, Alvir, Mršič - Brandner
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Mandous - Sladký, Hubník, Beneš - Radek Látal, Breite, Houska, González, Zmrzlý - Zifčák, Chytil
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.72 - 3.13 - 2.79
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Baník Ostrava - FK Mladá Boleslav  (úterý 15:00)
Ostravský Baník zatím pod novým koučem neztratil na vlastním trávníku ani jeden bod a stoprocentní úspěšnost chce udržet také proti Mladé Boleslavi. Ta se rozehrála do solidní formy, tentokrát se však bude muset obejít bez klíčového útočníka.

Ondřej Smetana sice učinil z vítkovického stadionu nedobytnou tvrz, když ve dvou zápasech bral vždy plný počet bodů s vynikajícím souhrnným skóre 8:0, avšak venku se ještě z vítězství neradoval. Blízko první kořisti tří bodů z cizího prostředí byl Smetana v posledním kole ve Vršovicích, jenže Baník přišel o vedení v samotném závěru kvůli poměrně hloupému pokutovému kopu.

V úterý se však Ostravané představí v oblíbeném domácím prostředí. "Boleslav má hodně kvalitních hráčů především do ofenzivy jako například Zmrhal, Škoda, Matějovský, Jiří Klíma, Drchal. Všechno zajímaví hráči, na které se musíme připravit. Samozřejmě budeme chtít doma znovu uspět a navázat na výsledky s Příbramí a Opavou," prohlásil Smetana.

Středočechům se po reprezentační pauze daří bez ohledu na to, zda hrají doma či venku. Družina kouče Karla Jarolíma drží již čtyři utkání neporazitelnost a kvapně mizí z blízkosti sestupového pásma. "Začínáme se víc a víc sehrávat, na mužstvu je to znát. Musíme takhle hrát dál, potvrzovat dobré výkony a střílet góly," řekl záložník Jaromír Zmrhal, jeden ze strůjců posledního vítězství nad Opavou.

Na východě republiky však Středočeši budou postrádat vykartovaného střelce Michala Škodu. Na marodce Boleslavi dále setrvávají brankář Jakub Diviš, obránci David Šimek s Aleksejem Tatajevem, středopolaři Milan Jirásek, Dominik Mašek a David Pech a útočník Martin Graiciar. Baníku by měl chybět pouze tvořiví záložník Pepe Mena, v ohrožení je pak start pravého beka Jana Jurošky.
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Laštůvka - Sanneh, Svozil, Stronati, Fleišman - Fillo, Jánoš, Tetour, Kaloč, Ndefe - Zajíc
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Šeda - Douděra, Takács, Jakub Klíma, Preisler - Ladra, Dancák, Matějovský, Zmrhal - Jiří Klíma, Drchal
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.26 - 3.43 - 3.25
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Jablonec - MFK Karviná  (úterý 17:00)
Jablonec se slušně vypořádal s náročným programem a nadále druží pozice, jež by mu po konci sezony zaručovaly místenku do pohárové Evropy. V úterý vyzvou Severočeši Karvinou, která se rovněž dostala do laufu.

Tři zápasy, sedm bodů. Jablonec prošel náročným programem na výbornou. Nejprve se dle očekávání vypořádal se Zlínem, následně si Severočeši nečekaně vyšlápli na Spartu a naposledy si v sobotu odvezli z Plzně cenný bod. Díky tomu zůstávají svěřenci trenéra Petra Rady na třetím místě.

Karviná taktéž hrála nedávno se Zlínem a Plzní a se stejnými výsledky jako Jablonec. V posledním kole navíc Slezané porazili České Budějovice a dostali se na jedenáctou pozici v tabulce. "Dokázali jsme obstát v části zápasu proti Plzni a čeká nás podobný soupeř. Věřím, že to zvládneme ještě líp a že mu dokážeme konkurovat třeba ještě lépe a déle než Viktorii," řekl kouč Jozef Weber, jenž se do MFK nedávno vrátil.

Ani Rada neočekává snadný zápas. "Nový trenér to vždy zvedne, je to pro ně vzpruha. My hrajeme doma, chceme vyhrát, ale čeká nás kvalitní soupeř, který má také dobrou šňůru. Trenér Weber v Jablonci působil, zná to tu. Hodně těžké utkání, na psychiku a hlavu možná ještě těžší, než byla Sparta a Plzeň," uvedl.

Domácí nadále řeší trable v obraně. Zraněný zůstává Patrik Haitl, zcela fit stále nejsou ani Libor Holík s Jakubem Martincem a Jan Krob si v úterý nezahraje kvůli trestu za žluté karty. Ze stejného důvodu se na straně Karviné nepředstaví středopolař Jean Mangabeira.
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hanuš - Štěpánek, Kubista, Zelený, Podaný - Pilař, Považanec, Kratochvíl, Jovović - Schranz - Doležal
MFK Karviná - pravděpodobná sestava:
Ciupa - Mikuš, Santos, Šindelář, Mazáň - Qose, Jursa - Čmelík, Herc, Bartošák - Papadopulos
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.46 - 4.55 - 7.35
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Slavia Praha27225073:1571
2.Sparta Praha26173655:2954
3.FK Jablonec27165645:2953
4.1. FC Slovácko27155747:2750
5.Viktoria Plzeň26136745:2945
6.Slovan Liberec27127837:2443
7.FK Pardubice271251029:3541
8.Baník Ostrava27108937:2638
9.Sigma Olomouc27911733:2738
10.Bohemians Praha 190527810929:2934
11.MFK Karviná27891031:3933
12.Dynamo České Budějovice277101027:3831
13.Fastav Zlín27851426:3729
14.FK Mladá Boleslav27691234:4327
15.FK Teplice27661529:5724
16.Zbrojovka Brno27481522:4120
17.1. FK Příbram27381618:5417
18.SFC Opava27361816:5415

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (441)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele