FORTUNA:LIGA - preview 6. kola: Slavia nastoupí v Karviné, Jablonec jede na Hanou

28.08.2021, 08:51, aktualizováno 29.08.2021, 09:48
Previews
Pohárová zklamání budou v domácí ligové soutěži vstřebávat fotbalisté Slavie i Plzně. Mistr nastoupí na půdě Karviné, které dokáže doma favority potrápit. Plzeň, pro kterou nezdar v Sofii na rozdíl od sešívaných znamenal konec v Evropě, budou hrát v Hradci Králové. Dalšího pohárového zástupce Jablonec čeká duel v Olomouci. Bohemians hostí Teplice.
Bohemians Praha 1905 - FK Teplice  (neděle 16:00)
Po těžkém úvodu už by Bohemians měli sbírat body. Proti Pardubicím se to "Klokanům" ještě nepovedlo, pokud by však z duelu s Teplicemi nebrali výhru, vlastní fanoušky by moc nepotěšili.

Severočeši už sice tři body jednou získali, pořád se ale nad jejich silou vznášejí otazníky. Venku navíc "Skláři" zatím neuhráli ani remízu. Před týdnem v Mladé Boleslavi už alespoň svěřenci kouče Radima Kučery vsítili gól, i tak se ale z automobilového města vraceli s prázdnou. Mimo jiné i kvůli tomu, že hosté zápas dohrávali v početním oslabení, neboť červenou kartu obdržel obránce Martin Chlumecký.

I tak teplický tábor doufá v premiérovou kořist ze hřišť soupeřů. "Bohemka je bojovný tým, Ďolíček je specifický, musíme se na ně pořádně připravit, abychom předvedli rozdílný výkon než v poháru a odvezli odtamtud body," uvedl záložník Jan Fortelný. Právě jeho trefa zachránila Severočechy před středečním zklamáním v MOL Cupu na hřišti Benešova.

Bohemka se naopak v Sokolově moc netrápila, po výhře 6:0 hladce postoupila do dalšího kola národního poháru a dala zapomenout na výbuch z minulého víkendu. "Klokani" totiž před týdnem obdrželi tři branky od Pardubic a dál čekají na premiérové vítězství. Čekání by nicméně měli ve vlastním zájmu co nejdřív ukončit. V září se totiž zeleno-bílí utkají se Slavii či ostravským Baníkem, proti nimž se body uhrávají velice těžko.
Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Bačkovský — Dostál, Bederka, Köstl, Vondra — Ljovin, Vacek — Fulnek, Květ, Kovařík — Necid
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Čtvrtečka — Laňka, Mazuch, Knapík, Hasil — Jukl, Mareček — Černý, Krunert, Moulis — Mareš
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.74 - 3.77 - 4.99
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sigma Olomouc - FK Jablonec  (neděle 16:00)
Možná se před sezonou čekalo, že situace v tabulce bude naprosto opačná. Faktem nicméně nyní je, že zatímco Olomouc drží umístění v první šestce, Jablonec v té spodní. Na druhou stranu oba celky dělí rozdíl pouhých dvou bodů.

Hanáci si před týdnem připsali jasné venkovní vítězství v poměru 4:1, pro které si dojeli do Zlína. Po trefách Zifčáka a Daňka sice dokázal snížit Hrubý, v závěru ale tříbodový zisk pojistili Hála s Vaněčkem. Sigma si zastřílela i ve středu v poháru v Uničově, čímž potvrdila svou schopnost dávat góly - vždyť v lize má druhý nejvyšší počet vstřelených branek, přestože má odehraný o zápas méně.

"Budeme chtít proti Jablonci předvést kvalitní fotbal a potěšit fanoušky výhrou. Jablonec má hodně zkušený tým. Ve čtvrtek postoupil do základní skupiny Evropské konferenční ligy, cestoval, ale myslím si, že má dost kvalitní a široký kádr na to, aby se na ligový zápas s námi dostatečně připravil," varuje Milan Kerbr.

Severočeši odehrají první utkání jakožto účastník základní skupiny Konferenční ligy. Po jasném domácím vítězství zvládli i odvetu čtvrtého předkola v Žilině, kde o výhře 3:0 rozhodli Pleštil, Vaníček a Čvančara. Před týdnem to v lize takový šlágr nebyl, po Čvančarově neuznaném gólu otevřel skóre za Slovácko Jurečka a právě Čvančara v závěru jen srovnal z penalty.

V ligových duelech je v poslední době podstatně úspěšnější Jablonec, jenž s Olomoucí už osmkrát v řadě neprohrál. Naposledy v květnu po Látalově gólu prohrával, dva zásahy Schranze a jeden Doležalův ale přinesly vítězství 3:1.

Domácí tým bude v utkání postrádat zraněné Hubníka, Latála, Yunise a Greššáka, v ohrožení je start Beneše stejně jako na druhé straně Doležala.
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Macík - Chvátal, Poulolo, Jemelka, Zmrzlý - Breite, González - Matoušek, Daněk, Zifčák - Růsek
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hanuš - Holík, Kubista, Zelený, Krob - Považanec - Pleštil, Kratochvíl, Houska, Pilař - Čvančara
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.43 - 3.49 - 2.90
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
FC Hradec Králové - Viktoria Plzeň  (neděle 16:00)
Po blamáži v předkole Evropské konferenční ligy se hráči Plzně jistě nemohou dočkat, až si spraví náladu v kolbišti, v němž se jim daří. Západočeši totiž budou proti nováčkovi z Hradce Králové hájit průběžné vedení v celé soutěži.

Ostuda, zmar a mnoho dalších podobně laděných slov umí popsat čtvrteční představení Viktorie v bulharské Sofii. Proti tamnímu CSKA hájili Západočeši dvoubrankový náskok, který uhráli v prvním plzeňském souboji. Jenže v Bulharsku svěřenci trenéra Michala Bílka naprosto vyhořeli. CSKA náskok Plzně smazalo a v závěru prodloužení dokonce rozhodlo o tom, že se ve Štruncových sadech již potřetí v řadě nebude hrát podzimní skupina evropských pohárů.

Bezprostředně po čtvrtečním zoufalství se vyrojila myriáda chytrolínů, kteří mají jasno o tom, že Plzeň už konečně padá z hrušky. Pohled na ligovou tabulku nicméně říká něco jiného. Jistě, zatím se odehrálo jen pět kol, i tak ovšem může být Viktoria s dosavadní stoprocentní bilancí nadmíru spokojena.

Bílkův asistent Pavel Horváth nicméně zůstává před duelem s Hradcem nohama na zemi. "Venku žádný zápas není lehký. Hradec jako nováček předvádí velmi zajímavé výkony, byť nemá tolik bodů. Je škoda, že nemůže hrát na svém vlastním stadionu. Pro nás to může být možná částečná výhoda, ale pro mě osobně je škoda, že některé týmy nemůžou hrát na svých stadionech," připomněl někdejší záložník fakt, že Východočeši hrají kvůli nevyhovujícímu hradeckému stadionu na hřišti v Mladé Boleslavi.

Nováček v boleslavském azylu zatím neprohrál, avšak ani nezvítězil. Naposledy "Votroci" vzdorovali na pražské Letné, ve druhé půli ale dostali od Sparty čtyři góly. "Sbíráme zkušenosti, ale nemůžeme je získávat donekonečna bez bodů. S těmito soupeři můžeme dělat ostruhy, zároveň už bychom ale měli sbírat i body, abychom byli konkurenceschopní v tabulce," uvedl asistent hlavního kouče Hradce Stanislav Hejkal.
FC Hradec Králové - pravděpodobná sestava:
Fendrich — Mejdr, Donát, Král, Urma — Kodeš, Rada — Harazim, Rezek, Vlkanova — Kubala
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Hruška — Havel, Kaša, Pernica, Hybš — Šulc, Janošek, Bucha — Kayamba, Chorý, Falta
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.94 - 3.67 - 1.77
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
MFK Karviná - Slavia Praha  (neděle 19:00)
Slávisté se rychle musí oklepat z evropského neúspěchu ve Varšavě, neboť už v neděli večer je v Karviné čeká další ligové kolo. V něm budou sešívaní chtít udržet stoprocentní bilanci.

Slezané prožívají hrůzostrašný vstup do nového ročníku, který absolutně neodpovídá předsezonním ambicím. První dvě kola přišly docela zbytečné ztráty v podobě remíz s Pardubicemi a Hradcem Králové, poté už jen tři porážky postupně se Spartou, Zlínem a naposledy Plzní. Ve Štruncových sadech o výhře domácích rozhodli Chorý a Kaša.

Červenobílí ve čtvrtek po Holešově vyloučení hráli na hřišti Legie od třetí minuty v deseti. Přesto se díky Ekpaiovi dostali do vedení, nicméně po přestávce dvěma zásahy otočil Emreli a na Slavii tak čeká jen Konferenční liga. Navázat tak budou Vršovičtí chtít spíše na poslední ligový duel, v němž doma zdolali Baník poměrem 4:0. Góly se o to zasloužili Tecl, Samek, Lingr a Kúdela.

"Je to tým, který vede velmi dobrý trenér, je tam spousta cizinců. Co se týče osobních soubojů a vysokých hráčů, tak je to jeden z nejvíce vybavených týmů. Naposledy jsme s nimi po nepovedeném zápase remizovali. Takže v kombinaci se čtvrtkem k tomu musíme přistoupit se vší vážností. Je to nepříjemný, agresivní a bojovný tým, který je nebezpečný při standardních situacích. Nahoře je gólový Papadopoulos a rychlí hráči na krajích," varuje trenér Jindřich Trpišovský.

Karviné se od postupu do ligy proti Slavii absolutně nedaří a z deseti zápasů ani jednou nevyhrála, jedna z celkových dvou remíz však přišla při posledním květnovém střetu. To už měli v Edenu jistý titul a po Holešově trefě tak trochu povolili, čímž umožnili Čmelíkovi vyrovnat.

Kvůli dohodě klubů nesmí na straně domácích nastoupit Jurásek, v ohrožení jsou pak kvůli zdravotním trablům starty Čmelíka a Túlia. Za hosty určitě nenaskočí Hovorka, Masopust, Plavšić, Provod, Ševčík a Van Buren, které možná doplní i Kuchta.
MFK Karviná - pravděpodobná sestava:
Neuman - Santos, Buchta, Dramé, Křapka - Mangabeira, Nešický - Čmelík, Qose, Bartošák - Papadopulos
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Kolář - Bah, Kúdela, Zima, Bořil - Traoré, Holeš - Ekpai, Stanciu, Sima - Schranz
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 8.15 - 4.79 - 1.41
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Slovan Liberec - Fastav Zlín  (sobota 16:00)
Zmar Liberce zkraje sezony se nečekaně prodloužil porážkou v MOL Cupu, po němž u Nisy skončil kouč Pavel Hoftych. Po něm mužstvo do dalšího kola proti Zlínu povede asistent Miroslav Holeňák, jenž doufá, že pro Slovan uhraje první vítězství.

Třetiligové Zbuzany se ve fotbalovém světě ještě do minulého týdne nikterak zvlášť neprojevily, ve středu však šokovaly zdoláním impotentního Liberce v národním poháru. Severočeši tak jen podtrhli své trápení. V nejvyšší soutěži uhráli za pět kol jediný bod, gólově se pak v soutěžních duelech včetně nicneřešícího zásahu proti Zbuzanům prosadili pouze dvakrát.

Vedení klubu na krizi reagovalo odvoláním Hoftycha, po němž minimálně na jedno další utkání převzal žezlo Holeňák. "Čeká nás teď zápas proti Zlínu, který je velmi nevyzpytatelný soupeř, má svou kvalitu. Je to bojovný, ale i dostatečně zkušený tým. Musíme si dát pozor hlavně na nebezpečného útočníka Poznara, ale samozřejmě i na ostatní ofenzivní hráče," prohlásil bývalý obránce Slovanu.

Holeňák svou kariéru začínal v Baťově městě, teď ale "Ševce" přivítá pod Ještědem jako soupeř. Těžko si přitom mohl Liberec přát lepšího protivníka na rozstřílení. Moravané totiž obdrželi již 12 gólů, což je nejvíce ze všech účastníků první ligy. Vetchou defenzivu občas dokáží svěřenci trenéra Jana Jelínka přestřílet v útoku, naposledy je ovšem doma u řeky Dřevnice přetlačila olomoucká Sigma.

Nejlepší střelec Ševců Tomáš Poznar věří, že se Moravané po posledním nezdaru poučí z chyb. "Je pravda, že Sigma byla velmi efektivní, ale my jsme se nevyvarovali situacím, které nás stály lepší výsledek, body. Teď je na nás hráčích, abychom se jim příště vyvarovali a už je neopakovali," řekl vytáhlý útočník.
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Knobloch - Koscelník, Chaluš, Mikula, Fukala - Havelka, Gebre Selassie - Nečas, Faško, Mészáros - Rabušic
Fastav Zlín - pravděpodobná sestava:
Rakovan - Fillo, Procházka, Kolář, Vraštil - Hlinka, Conde - Fantiš, Hrubý, Dramé - Poznar
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.89 - 3.54 - 4.39
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
1. FC Slovácko - FK Pardubice  (sobota 16:00)
Jednoznačný cíl před sebou mají před sobotním utkáním šestého kola hráči Pardubic. Na hřišti Slovácka by se rádi poprali o vůbec první body ze hřiště soupeře v této sezoně. Naopak domácí si na svůj přísun zatím nemohou stěžovat...

Muži z Uherského Hradiště sice pohořeli v předkole Konferenční ligy, v domácí soutěži se jim ale daří minimálně podle plánu. Doma dokázali jedním gólem udolat České Budějovice i Hradec Králové, na výjezdu si navíc přivezli tři body z Liberce a naposledy i jeden z Jablonce, kde se o to gólem zasloužil Jurečka. Jediným nezdarem tak zůstává porážka ve Štruncových sadech.

Východočeši před týdnem díky zásahům nové posily Chytila, veterána Černého a Solila zdolali svého hostitele z Ďolíčku 3:0. Šlo přitom o jejich premiérové vítězství v této sezoně, neboť předtím si dojeli pro porážky do Ostravy a Olomouce, doma jen remizovali s Karvinou a Mladou Boleslaví.

Ačkoliv to možná bude znít překvapivě, oba vzájemné zápasy v minulé sezoně vyhráli Pardubičtí. V dubnovém klání ve Vršovicích sice Jihomoravané vedli po Klimentově penaltě, ještě před pauzou ale srovnal Ewerton a Hofmann si vstřelil vlastenec, po návratu ze šaten pak přidal pojišťovací gól Kostka.

Samotnému potrestanému trenéru Svědíkovi nebudou při skládání sestavy k dispozici Divíček a Mareček, a to rovněž kvůli červené kartě. Navrátila nepustí do hry zranění, stejně jako na druhé straně Boháče a Čelůstku.
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Nguyen - Hofmann, Daníček, Kadlec - Reinberk, Havlík, Sadílek, Kalabiška - Petržela, Jurečka, Holzer
FK Pardubice - pravděpodobná sestava:
Markovič - Cadu, Čihák, Toml, Sláma - Jeřábek, Solil - Tischler, Beran, Kostka - Černý
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.52 - 4.25 - 6.79
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Baník Ostrava - FK Mladá Boleslav  (sobota 16:00)
Dva celky pohybující se na pozicích za úplnou špičkou ligy se setkají v sobotu odpoledne v Ostravě. Domácí tým na po svém výprasku na Slavii přivítá Mladou Boleslav, která se naopak na utkání naladila na jedničku.

Slezané po třech výhrách v řadě doufali, že by z Edenu tentokráte nemuseli odjíždět s prázdnou. Už v první půli jejich ambicím zasadili ránu Tecl se Samkem, po návratu ze šaten navyšovali Lingr s Kúdelou na konečných 4:0. Přesvědčivý nebyl ani středeční pohárový postup, i kvůli Kuzmanovićem neproměněné penaltě došlo utkání s Hlučínem až do prodloužení, kde rozhodl Smékal.

"Mají tam spoustu individualit, ať střelec Škoda, špílmachr Matějovský, dále Ladra, Skalák, Ewerton, vzadu Suchý. Je to dobře poskládané a ambiciózní mužstvo, které chce hrát poháry. Ale známe i naši kvalitu a určitě je to soupeř k poražení," nabádá asistent trenéra Smetany Jan Baránek.

Středočechy v dosavadním průběhu trápil poměrně náročný los, své porážky si připsali s oběma stoprocentními mužstvy v podobě Plzně a Slavie. Do toho přišla remíza s loňským překvapením z Pardubic a také výhry nad Jabloncem a Teplicemi. Proti "Sklářům" poslal před týdnem Boleslav do vedení Fila, záhy ale srovnal Mareš a na finálních 3:1 tak museli upravit Skalák a Stránský.

Po více než šesti letech se loni v prosinci podařilo Baníku zdolat Mladou Boleslav, na což pak dokázal navázat i v únorové odvetě. To sice modro-bílé poslal do vedení Klíma, nyní již kopající v Ostravě, radost domácím příznivcům ale po pauze svým obratem udělali Azevedo s Tetourem.

Na straně Baníku je v ohrožení start Buchty, Potočného, Klímy a Tetoura, v případě hostů visí otazník nad Jiráskem, který by tak za postranní čarou doplnil zraněného Šimka a potrestaného Smrže.  
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Laštůvka - Ndefe, Svozil, Lischka, Fleišman - Sor, Jánoš, Kuzmanovič, Kaloč, de Azevedo - Almási
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Šeda - Douděra, Suchý, Karafiát, Plechatý - Skalák, Matějovský, Dancák, Ladra - Fila, Škoda
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.13 - 3.64 - 3.36
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Sparta Praha - Dynamo České Budějovice  (sobota 19:00)
S jednou černo-bílou smečkou si Sparta poradila před týdnem, teď se však na Letnou valí další, tentokrát z jihu Čech. Budějovické Dynamo má přitom výlety na kopec nad Vltavou v poslední době rádo. Po svém návratu do nejvyšší soutěže před dvěma lety zde totiž ani jednou neprohrálo.

Kdo ale na Letnou jezdí nerad jsou královéhradečtí "Votroci".Východočeši na hřišti Sparty uhráli ligové body naposledy v 60. letech, což platí též po minulém víkendu. Nováček soutěže sice celou první půli statečně vzdoroval, avšak Pražané po změně stran prolomili černo-bílou tvrz a čtyřmi góly vypráskali nebohé hosty.

Sparta tak v lize od jejího začátku počtvrté z pěti kol zvítězila a drží se v tabulce na druhém místě. I na zápase proti Hradci nicméně kouč Pavel Vrba viděl, že zejména v první půli má se svými hráči na čem pracovat. "Soupeři jsou proti nám ze začátku hodně důslední, dobře brání a my se nedokážeme prosadit. To musíme zlepšit, musíme se prosazovat mnohem víc," nabádal lodivod Letenských.

Budějovice o minulém víkendu rovněž slavily tříbodový zisk. V atraktivním utkání přetlačili Jihočeši trápící se Liberec díky trefě Martina Sladkého, který se po letním příchodu na Střelecký ostrov dostal do slušné formy. Dynamo zvítězilo podruhé v sezoně a se sedmi body se drží v našlapaném středu tabulky.

Na Letné se Jihočeši budou muset obejít bez brankáře Vojtěcha Vorla jenž v Budějovicích hostuje právě ze Sparty. Gólmanská jednička tak svým spoluhráčům alespoň popřála štěstí. "Loni kluci se Spartou neprohráli a já věřím, že to zvládnou i tentokráte," vzkázal pětadvacetiletý gólman.

Vedle Vorla se na straně hostů nepředstaví zranění obránce Lukáš Skovajsa se záložníkem Petrem Javorkem. Na marodce Sparty figurují levý bek Casper Højer, středopolaři Bořek Dočkal s oběma Ladislavi Krejčími a útočník Lukáš Juliš.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Nita - Wiesner, Panák, Hancko, Polidar - Karlsson, Sáček, Pavelka, Hložek, Pešek - Pulkrab
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Šípoš - Sladký, Králik, Talověrov, Novák - Hellebrand, Čavoš - Brandner, Hora, Mihálik - Bassey
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.16 - 8.54 - 17.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Viktoria Plzeň55009:315
2.Sparta Praha541015:313
3.Slavia Praha440010:112
4.1. FC Slovácko53115:310
5.Baník Ostrava530211:89
6.Sigma Olomouc421112:97
7.FK Mladá Boleslav52128:67
8.Dynamo České Budějovice52126:77
9.Fastav Zlín52038:126
10.FK Pardubice51229:95
11.FK Jablonec51224:75
12.Bohemians Praha 190550325:93
13.FC Hradec Králové50323:83
14.FK Teplice51043:103
15.MFK Karviná50235:102
16.Slovan Liberec50141:91

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (396)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tak dneska konečně budeme vědět, jak na tom doopravdy jsme. Soupeř podobné úrovně v podobném rozpoložení.

Reagovat
ratusek

Reagovat
Axelrose

Jestli jsou u vás ambice na první pětku, tak byste Boleslav měli porazit a docela bych to Baníku i přál.

Jinak máš pravdu, že tohle bude takové utkání pravdy a to dle mého pro oba týmy.

Plus by to mohl být i dobrý fotbal.

Tak ať vám to vyjde

Reagovat
smazaný uživatel

Já se na ten zápas hodně těším. Sem zvědav jak to Smetana poskládá, zda budeme hrát náš fotbal, jak před zápasem Slavii nebo se přizpůsobíme soupeři. Doufám, že budeme zase hrát pfenzivně a nebude to žádný ustrašený výkon.

Reagovat
Axelrose

Zápas jsem neviděl, bo práce si mně našla, i když jsem se schovával, co to šlo. Ale dle výsledku vám to vyšlo, takže gratulace

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel herní projev nebyl zdaleka tak dobrý, jak by se asi hodilo. Nicméně to byly důležité 3 body, které nás zas mohou odrazit někam dále. I takové výsledky jsou důležité, protože se zlepšuje psychická síla týmu. Tak snad bude výsledek pozitivní.

Reagovat
Axelrose

Hlavně Boleslav se letos snadno porážet nebude, a to ani na domácím hřišti.

Takže dobrý tři body, nemyslím si, že je letos s nimi dokáže vyválčit moc mužstev.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasím, ten kádr mají opravdu hodně kvalitní. Mají vysokou variabilitu a na každý post kvalitního fotbalistu a ve výsledku asi až na útok široký kádr. Výsledek je za mě ale lepší než předvedená hra. Ten zápas byl za mě spíš remízový. Nicméně jsem doufal, že MLB vnutíme svou hru a to jsem tam úplně neviděl.

Reagovat
Puskas

Bolka má navíc hráče s obrovskými zkušenostmi, to my až na Laštůvku nemáme. Ale to je fuk, dnes to musíme urvat.

Reagovat
smazaný uživatel

Máme už zkušené playery. Fleišman, Lašty, Kuzma všichni mají už dost odkopáno v lize a prokázali individuální kvalitu. Pak tu je plno dalších jako Jánoš, Svozil, Potok, Tetour, kteří musí ukázat, že leadery jsou. Kvalitu kádrů vidím na rovno. Teď využít domácího prostředí a přehrát Boleslav. Zkouška nejen pro hráče ale i realizační tým.

Reagovat
smazaný uživatel

Urvali jsme, ale nezaslouženě, tak jako Jablonec proti nám. Hlavně závěrečných 20 minut bylo utrpení.

Reagovat
braveheart

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Sparta prvni domaci zapas proti Rangers, tak show bohuzel nebude

Reagovat
Coutinho10

velká škoda skoro to vypadá, že to radši uefa takto vymyslela záměrně

Reagovat
ratusek

ono je to asi dobře.

Reagovat
Coutinho10

asi jako ve finále jo buhvi, co by ještě např. v městě vyvedli

Reagovat
Salfovic

Proč? Vždyť mají zavřenou jen jednu tribunu. Takže prostoru k hučení je dostatek.

Reagovat
Gelu28

je zavřený celý stadion...na jeden zápas

Reagovat
Greny

Aspoň ti idioti že Skotska nedorazí

Reagovat
oli9

tak nějak jsem to přesně čekal

Reagovat
ACSeRw!n

uf...

Reagovat
ratusek

No dnes se rozhodne o dalším směřování v sezoně. Zda to s ambicemi myslíme vážně, nebo to bude zase průměr ligy

Reagovat
Coutinho10

a co ten Tetour...budete ho mít konečně k dispozici ?

Reagovat
John Obi Mikel

Hellebrandt hattrick

Reagovat
ACSeRw!n

za me dobrej kurz na Banik... nebo?

Reagovat
bobis21

3-5-2?

Reagovat
Banikovec7

Těžko říct co plánuje s Pokorným, poslední dobou ho často stavěl do zálohy

Reagovat
bobis21

No většinou sedí rozestavení j tak jak ho dávají na Twitter/fb, což by bylo těch 352

Reagovat
John Obi Mikel

Asi čekal, že bude hrát Jarolím na 2 hroty (Škoda, Fila). Místo Fily, ale hraje Dominik Mašek.

Reagovat
Banikovec7

To by mohla být pravda

Reagovat
ratusek

celkem dobrá sestava. Klímu tam dal kvůli motivaci proti Bolce? To tam měl dát i Budínského

Reagovat
ratusek

Jak se tu řešilo to O2TV. Tak mě přišel ten email ohledně toho zrušení balíčku. ale nepochopil jsem, jestli to k 27.9. teda uplně zruší a vrátí peníze nebo co

Reagovat
dtaire

Mně tedy napsali pouze, že pokud mi vadí, že mi tarif (příští červen) automaticky neprodlouží o další rok, tak si ho můžu zrušit rovnou sám... Což beru spíš jako zlepšení Dočasně mám navíc ty nové kanály a o těch nepsali nic víc, takže čekám, že přinejhorším časem zase z nabídky zmizí.

Reagovat
braveheart

Pokud nebudeš reagovat, tak by ti to měli automaticky prodloužit už za těch 300

Reagovat
ratusek

počkej, to snad né. O tom se tam nepíše vůbec.

Jak píše dtaire výše, tak mi to akorát neprodlouží za stejné rpachy po uplynutí 365 dnů, viz:

Změna spočívá v tom, že po uplynutí 366 denního období nedojde k automatickému prodloužení přístupu ke službě na další 366 denní období ani ke stržení prostředků z platební karty.

Reagovat
braveheart

Aha, máme to jinak, já si to platím měsíčně, mě přišel jen mail, že se to s tím přidáním nových programů o kilo zvedá

Reagovat
braveheart

Jaktože hraje Ndefe? Něco mi uniklo?

Reagovat
dtaire

Pohárové utkání, kde si odstál trest...

Reagovat
braveheart

Reagovat
monty25

Petržela Dobře nachytal Markoviče.

Reagovat
ratusek

kdyby to Ndefe nechal

Reagovat
ratusek

Flaška ty pičo

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že mu to nenechal ještě i Potok, byl by sám...ale i tak super výkon jednotlivce.

Reagovat
thewall

Flaška skvěle!

Reagovat
monty25

Cadu parádní gól z trestňáku, ale pokazil mi Fantasy...

Reagovat
Salfovic

Jak tu hlavičku v 73´ minutě mohl Škoda nedat

Reagovat
ratusek

tvl pěkně jsme se nechali zmáčknout

Reagovat
ratusek

tak ubojovaný. O to lepší, že to bylo proti té zkurvené Boleslavi s jodou na lavičce

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Zkoušel někdo ten EroProfit? Je pravda, že tam platí tisíce $ za vkládání příspěvků na EF, nebo je to podvod?

Reagovat
thewall

100% pravda. Tady by nikdo nikdy nelhal.

Reagovat
Selänne

Pulkrab

Reagovat
ACSeRw!n

hokejista no..

Reagovat
ratusek

Karl karlson nám zplavšičovatěl

Reagovat
Selänne

On měl tyhle období vždycky. Časem se do formy dostane.

Reagovat
PBLead

no nevim, tohle se mělo nechat dohrát

Reagovat
Banikovec7

Nechalo ne? Pískl až to Pešek odkopl

Reagovat
Banikovec7

tu to žije

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Tak letka bombarduje koho jim šéf ČSA určil za cíl na twitteru (pro pobavení doporočuji*) a zbytek fandí svým týmům

* Nejdříve útočí na vlastní fanoušky: https://twitter.com/JaroslavTvrdik/status/1431003207036194816

**a ve stejném příspěvku pošle letku na obyčejný komentář:

https://twitter.com/jakubdvo/status/1430997233512632329

Reagovat
Banikovec7

pod tím Dvořákem to je fantastické čtení, to už jsem si za poslední dny dal několikrát

Reagovat
FCB1922

Na tom Twitteru máme už i my letku, bohužel.

Reagovat
smazaný uživatel

Ajej

Reagovat
FCB1922

No, leckdy je to již i tam "výživné".

Reagovat
monty25

Vrbo, tos tam nemoh nechat Pulkraba ještě 5 minut?

Reagovat
ratusek

Pulkrab hraje jen pro to, aby nehrál Hložek na hrotu. Akorát je tam uplně marnej

Reagovat
ratusek

tvl to bylo na červenou

Reagovat
ACSeRw!n

proc ten blazen hraje dal ?? dyt tam ma tenisak jako krava

Reagovat
Selänne

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Jeste chapu u neho, ze adrenalin a tak, ale dpc snad tam maji doktory en?

Reagovat
Coutinho10

maji no, ale ten se tomu vysmal

https://ibb.co/CmygtPv

https://ibb.co/T1kYPcb

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Hoftychem to nebylo, muze se vratit zpet

Reagovat
HorajzmAmmann

škvělé načasovaný gol při choreu.

Mimochodem, krásné choreo, opravdu skvělá malůvka. Jedno z nejlepších co jsem u chacharů viděl.

https://scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/240566315_10159305382843609_675523943486139654_n.jpg?_nc_cat=108&ccb=1-5&_nc_sid=a26aad&_nc_ohc=ls1qr7G8juQAX_ZqtQq&_nc_oc=AQlzMmlRbQPcPXkr1HjTegquCM6UjCFEmd176n_TAxZ29Ub3jGy7APShDncwNKOo2Os&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=3027952b718bddfb11129963c3e34d4c&oe=61302C10

Ale ta atmosfera trošku zklamala, bylo to nějaké mdlé. Výkon taky nic moc, ale zlaté 3 body. Jak jsem psal po Slavii, tohle byl hrozně důležitý zápas. Teď by to chtělo 4 body z dalších venkovních zápasů.

Reagovat
slonzacky_lenoch

Dnes očekávám dvě varianty. Buď to bude 0:0 nebo 1:1, Weber to přežije, Papa dá gól a budem se trápit dalších pár zápasů než se přijde na to že to nemá cenu. Nebo dostanem klapec jako prase, Webera zítra vyhodí a můžem zas hledat nového trenéra.

Reagovat
smazaný uživatel

Opravdu je chyba na straně trenéra? V mých očích je Weber hodně dobrý trenér, který už několikrát dokázal, že je pro Karvinou hodně důležitý.

Reagovat
Losinho

Reagovat
mistr129

Reagovat
slonzacky_lenoch

Předpokládám že je. Hrajem strašně připosraně a dobří hráči bůhvi proč sedí (Siňavskij, Šindelář, Svoboda, Zych,..)

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
$dolar$

Reagovat
žrout

OT: byla někde diskuze k soupisce U21 a některým nepochopitelným (ne)nominacím?

Reagovat
Bobřík1

Kozel do Liberce

Reagovat
smazaný uživatel

Béčko Sparty zase totální válec. V lize by v pohodě hráli se Slavií a Plzní o 2. místo.

Reagovat
žrout

Podle mě se zbytečně držíš při zemi.

Reagovat
John Obi Mikel

Sparta B > Sparta A ?

Reagovat
$dolar$

Spis by hrali o titul se Slavii.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Konecne zase jednou F1 za deste, ale odkdy F1 komentuje Boucek?

Reagovat
Greny

Poprvé dnes jako spolukomentátor

Reagovat
fabec1222

Dneska tam byl asi jen jako host, a docela smůla no Asi se na tom domluvili při Máme rádi česko.

Reagovat
PavlíčeQ

V základu Houska, Pilař i Doležal, tak snad se hecnou k nějakýmu velkýmu výkonu Chtělo by to alespoň bod, nejlépe všechny tři.

Reagovat
PavlíčeQ

Výkon oproti předchozím kolům slušný, ale co z toho, když dostaneme takový gól z rohu

Reagovat
ondrasch77

Ta obrana je naprosto strašná..., jestli chce Pelta někoho kupovat, tak ať koupí stopera!

Reagovat
PavlíčeQ

Teď už pořádnýho stopera neseženeme.

Reagovat
ondrasch77

Sere mě, že jsme neudělali toho Buchtu. Na to že hrál ve Zlíně, měl vynikající obranná čísla.

Napadá mě, že v Plzni chtějí dělat nějaký výprodej - Pernica...

Reagovat
PavlíčeQ

Pernica mě taky napadl, ale nikdo jiný.

Reagovat
ondrasch77

Ale oni se asi budou chtít zbavit spíš Brabce nebo Hejdy, kterej je permanentně zraněnej...

Pernica je teď jejich hlavní stavební kámen.

Reagovat
ondrasch77

Ještě mě napadl Svozil z Baníku, kterej tam byl taky jednu dobu docela nespokojenej, ale teď taky hraje v základu.

Reagovat
Banikovec7

Když jsme ho k vám nepustili tehdy, tak určitě ne teď, když na něj Smetana sází.

Reagovat
ondrasch77

Štětina?

Reagovat
PavlíčeQ

Ten je zraněný.

Reagovat
ondrasch77

Nějak vážně? Vždyť už hrál...

Ještě mě napadl Břečka zpátky, letos ještě nehrál. Ale má smlouvu až do 06/23.

Někdo ze zahraničí?

Reagovat
PavlíčeQ

No tak pokud už je skutečně fit, tak bych ho klidně bral. Já měl za to, že je na marodce. Problém je teď každopádně hlavně to, že když se podívám na naši sestavu, tak tam není nikdo, kdo by to zmrdal jako Hübscha. Všichni moc hodní.

Reagovat
ondrasch77

Nevím, zda si to obnovil nebo je to něco jiného... Jinak

https://www.transfermarkt.com/lukas-stetina/leistungsdaten/spieler/119110

Reagovat
John Obi Mikel

To spíš, že vám Sparta nepošle Vitíka a nechá ho dělat stopera č.5/6.

Reagovat
icka

Odkoukali s par hraci u vas.

Reagovat
John Obi Mikel

Takács?

Reagovat
PavlíčeQ

Ten jde do Polska.

Reagovat
ondrasch77

Navíc je to podobný případ jako Kubista, který u nás toho "stopera" hraje. Je to střední záložník...

Reagovat
monty25

Teplice

Reagovat
dtaire

Snad ještě vyrovnají...

Reagovat
monty25

Už asi ne.

Reagovat
ratusek

Nádherně Rada

Reagovat
ratusek

Brabec nevystoupí a zprcá Mosqueru

Reagovat
smazaný uživatel

Ne ze by Brabec byl ve Sparte neco extra, ale co z nej je za trosku po tom jeho odchodu

Reagovat
monty25

To jsem teda zvědav, co na to řekne Příhoda. Takových soubojů je v každým zápase spoustu a VAR většinou nic nezkoumá...

Reagovat
fabec1222

Takže příště už Lavička místo Bílka?

Reagovat
smazaný uživatel

Co takhle Radu vyhodit po tom postupu?

Reagovat
Greny

tak a je po Plzni

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře jim tak, za ty výkony v pohárech si nic jinýho nezaslouží

Reagovat
ratusek

tvl on ho umyslně kopne a nic Chorý prostě ubožák

Reagovat
Remt

Napoprvé když jsem to viděl mi to přišlo jako dost nesportovní chování. Když jsem to viděl napodruhé, tak už mi to tak drsné nepřišlo, nebo takhle, nepřišlo mi to na vyhození. A pokud to rozhodčí neviděl napoprvé na place aby dal žlutku, tak žlutku už teď po konzultaci s VARem dát tuším nemohl. A červenou bych za to asi nedal

Reagovat
ratusek

vždyt tam byl jasnej umysl a bylo jen štěstí, že se netrefil přímo.

Navíc co předvedl potom na konci jak naskočil do toho hráče. Prostě neschopnej ubohej bezmozek

Reagovat
Remt

jako v součtu s tebou souhlasím. Když sečtu oba zákroky, vyhodil bych ho. Mě ten první zákrok přišel zkrátka až moc málo intenzivní na to abych ho vyhodil. Na druhou stranu souhlasím s tebou že kdyby ho vyhodil, tak by nemohl nic namítat

Reagovat
icka

Reagovat
monty25

Hm, škoda že ten kontaktní gól nepřišel dřív. Nakonec rozhodne ta divná penalta...

Reagovat
John Obi Mikel

Nakonec ne.

Reagovat
monty25

Ale jo, vždyť z ní dala Bohemka vítězný gól. Ten na 4:2 už nic neřešil.

Reagovat
Jolly Roger

Ota Urma

Reagovat
salm0n

Chorej bezmozek

Reagovat
djiros

Chorý opět úřaduje

Reagovat
Remt

On uz jiny nebude

Reagovat
djiros

Přesto pár lidí přesvědčil, že se v Belgii zklidnil

Reagovat
ratusek

Reagovat
monty25

Ten gól na 4:2 už nic neřeší, ale Zelinkovi je asi u prdele, že se má rozehrávat z místa přestupku...

Reagovat
ratusek

Před týdnem se Bílek rozplýval a dnes už by se měl bát o židli

Reagovat
John Obi Mikel

Obrat o 180°

Reagovat
ratusek

o 360°

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Fakt

Rada > Rada

Reagovat
Coutinho10

Ousou v zakladu

Reagovat
Coutinho10
Reagovat
Coutinho10

tak tady to je:

Sestava: Kolář – Ousou, Kúdela, Kačaraba, Oscar – Samek, Holeš – Ekpai, Lingr, Schranz – Tecl

Lavička: Mandous, Zima, Sima, Madsen, Krmenčík, Hromada, Traoré

Reagovat
smazaný uživatel

snad Schranz hattrick, jinak rip fanta

Reagovat
Coutinho10

a ja uz si vlastne nepolepsim...Nica nikde nevidim

Reagovat
John Obi Mikel

Konečně ho uvidíme pořádně v akci

Reagovat
Coutinho10

*Jan Kuchta a Alexander Bah chybí pro nemoc. Problém s kolenem si z odvety s Legií přivezl kapitán Jan Bořil. Nicolae Stanciu dostal volno kvůli odpočinku.

Reagovat
Losinho

Kuchta furt dostává denně přes držku

Reagovat
Euphael

Tecl, Kolar, Kacharaba....kdo nevsadi neprohru Karvine, okrada svou rodinu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tam je to jasná jednička.

Reagovat
ratusek

jenže Tecl dá gol a zase si zajistí základ do konce sezony

Reagovat
Euphael

jestli nam da Tecl gola, tak rozpustit mancaft, roztrhat ligovou licenci a z klubu udelat farmu baniku...

Reagovat
icka

Reagovat
ratusek

jenže nám ho dal taky

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Euphael

no prave ten lempl nedal ve Slavii nikdy gol ve dvou po sobe jdoucich ligovych zapasech (naposledy, kdyz hral za Jablonec v zari 2017)

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
ondrasch77

Tak to teda asi rozpustit celou ligu a dát titul Pardubicím, protože ty jediní od Tecla gól ještě nedostali...

https://www.fortunaliga.cz/hrac/2022/krizove-statistiky/2017-stanislav-tecl?stats_type=1&id_season=2022&id_season_cross=999&order=7&order_direction=2#team_stats

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Coutinho10

studio: Sobisek: Koubek oslavi sedmnacte narozeniny

Reagovat
Spalovač šancí

A přitom vypadá jako vyžitá čtyřicátníce.

Reagovat
Fakt

On si s tím Teclem prostě nedá pokoj

Reagovat
Coutinho10

Krmencik jeste neni na zaklad...

Reagovat
Spalovač šancí

Ono není kde brát. Krmenčík asi ještě na celý zápas není. A když tam šoupne Schranze, nemá nikoho na křídlo.

Reagovat
ratusek

vždyt tam má nejlepšího hráče planety Simu ne? Nebo i Traoré zahraje na křídle ne?

Reagovat
smazaný uživatel

co by proboha traore delal na kridle fakt expert toto

Reagovat
ratusek

Já se ty pakoni ptal. A nedělám ze sebe experta na každej klub. Proto jsem se zeptal. Ale to tvůj pidimozek nechápe a už sem ti jednou psal. At na mě nereaguješ. Díky

Reagovat
smazaný uživatel

pry ze ptal

Reagovat
ratusek

Ano trubko

Reagovat
Losinho

To je tak hrozná představa

Reagovat
ratusek

Ten Sima?

Reagovat
John Obi Mikel

Na křídle si dovedu představit kdekoho, ale Traorého fakt ne.

Reagovat
Spalovač šancí

Sima kondičně zřejmě taky není 100%. A Traoré sice černý je, ale obávám se, že by na křídle byl jeho přínos menší než Teclův v útoku

Reagovat
Greny

tak vytahnu nejakeho juniora a udelam z nej delo ne ?

Reagovat
Losinho

Ten hostuje ve Vlašimi.

Reagovat
John Obi Mikel

Víša dnes 2 góly, Alijagič 1.

Reagovat
monty25

Byl jsem na nich ve středu v poháru a říkal jsem si, že to Viktorka bude mít těžký...

Reagovat
John Obi Mikel

Jsem rád, že se jim daří. Akorát to odneslo naše béčko, které zatím hraje s dorostenci a špatně.

Reagovat
monty25

No, béčko Slavie prohrálo v Domažlicích 0:4 a Vlašim tam vyhrála 7:1.

Reagovat
monty25

Asi nejenom jeden, protože Vlašim je dost nadupaná.

Reagovat
Losinho

Tak já myslel vyloženě do útoku.

Reagovat
Fakt

Sima? Taky mohl dostat šanci Musa. Cokoliv je lepší než Tecl

Reagovat
Coutinho10

Musa uz ne, ten je pryc

Reagovat
Fakt

Tak jste ho neměli pouštět, když máte jediného zdravého útočníka - Tecla

Reagovat
Coutinho10

uz se asi pocita, ze to bude brzo ok

Reagovat
John Obi Mikel

Měl tam dát Simu.

Reagovat
monty25

Reagovat
smazaný uživatel

jj jen vaseho nejlepsiho hrace v tymu tam muzete dat no

Reagovat
ratusek

jim to furt ještě nestačí

Reagovat
JackBlack

K čemu je dobrý, že hraje pořád Tecl? proč tam už nepošle toho Krmenčíka nebo Simu, kterýho bychom aspoň prodali... Standa nám už nic nedá

Reagovat
ACSeRw!n

HK > Pernikari

Reagovat
adalbertus

Reagovat
Spalovač šancí

Holt 2. sezóna je těžší než nováčkovská

Reagovat
Losinho

Sestava aspoň Samek.. takže čekám, že bude tragickej

Reagovat
John Obi Mikel

Ta sestava nevypadá na papíře moc silně

Reagovat
Spalovač šancí

Spíš taková nesehraná

Reagovat
DieFohlenBMG

To je divočina

Reagovat
Greny

ted jsem to zapl to Karvina tak prasi nebo si to rozhodci uz pomale chysta?

Reagovat
hrundy

Prasí... Bartošák už mohl s klidem bejt venku.

Reagovat
clinger

a nejen on.hnus tohle

Reagovat
Euphael

kazda karta zaslouzena, ale praseni to neni...proste tvrdy seversky styl

Reagovat
smazaný uživatel

Bartošák dusí

Reagovat
Greny

kazdopadne chudak ten Sved ... pro nej dost tezkej zapas... neprijemny podminky, prvni starta za acko, bojovna Karvina.. a Trpis mu pomuze tim ze ho hodi na pravyho beka

Reagovat
Greny

Papadopulos

Reagovat
Greny

i kdyz bylo to dost na hrane me prislo

Reagovat
meno

Spíš Kačaraba Vždyť tam byl jak vedle kuželu

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Euphael

goooooooooooooooooool

Reagovat
Coutinho10

to se musi zblokovat

Reagovat
smazaný uživatel

Papa

Reagovat
Coutinho10

Kacharaba

Reagovat
Greny

ale ten Qose je docela zajimavej hrac .. az me ho prijde skoda jen pro Karvinou

Reagovat
Euphael

brzo pujde....uz byl o neho zajem

Reagovat
smazaný uživatel

Naše sestava ndneska bída, chybí 11 hráčů, to je prostě znát... A budeme mít co dělat...

Co se mi líbí, tak že Hyský perfektně zapracovává nase hráče ve Vlašimi a 18ti letí fakt valí.. Višinský a Alijagič

Reagovat
Losinho

To máš za ty svoje oblíbence v základu kšiltovko.

Reagovat
smazaný uživatel

Koho bys tam.dal ty?

Reagovat
Losinho

Schranz na hrot a Sima křídlo

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Schranzovi se daří na pozici, co hraje... Výkonnostně i gólové...

A Sima si podle mě vydupava přestup a trucuje..

Reagovat
John Obi Mikel

Ta obrana je úplně hrozná.

Reagovat
Banikovec7

loket do ksichtu ne?

Reagovat
Greny

Reagovat
Greny

trosku penalta

Reagovat
Banikovec7

A to bylo co za faul?

Reagovat
Mirek na tenisu

Kolářův gól. Blbě stál, z toho úhlu mu to nemělo do kasy projít.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Samek

Reagovat
iamek

Jaky pás

Reagovat
Mass

To je zatim nejhorší půlhodina, kterou sem od Slavie za poslední dva roky (asi od zápasu s Beerševou) viděl

Reagovat
JackBlack

Samek

Reagovat
Coutinho10

Ubong chladna hlava Samek krasna kolmice

Reagovat
meno

Samek!

Reagovat
Greny

vymyslenej faul a Slavia z toho da gol ...

Reagovat
Greny

Samek teda dobrej pas ...

Reagovat
clinger

karviná může být ráda že nehraje v devíti

Reagovat
Euphael

otoceny faul

Reagovat
Banikovec7

tam šli oba úplně stejně a vzájemně se snad ani nedotkli

Reagovat
John Obi Mikel

Tam podle mne rozhodlo, že Karvinský měl tu nohu vysoko dřív.

Reagovat
Cottage

Tam rozhodlo ze jeden je slavista a druhy ne

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Cottage

Nebo myslíš, ze by to na druhé straně písknul stejně? Tohle jsem přesně ty věci, které se pískájí pro silnějšího

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Banikovec7

No ale já bych teda nepískal vůbec

Reagovat
John Obi Mikel

Já asi taky ne.

Reagovat
Remt

já jo ale nevim co mi prislo ze tam sli oba stejně

Reagovat
Banikovec7

Tak pak asi buly

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Greny

presne tak oba stejne .. jedeme dal nepiskat

Reagovat
John Obi Mikel

Schranz Samek a Ekpai

Ale tu obranu bude muset prostřídat.

Reagovat
JackBlack

Není moc čím na lávce pouze Zima do obrany

Reagovat
John Obi Mikel

Holeš na beka a Traoré/Hromada do středu zálohy.

Reagovat
JackBlack

Holeše jsem snad ještě neviděl u míče, tak sem zapomněl že hraje to je asi jediná možnost no

Reagovat
Mirek na tenisu

Krásný gól Slavie. Ale drobnost. Předcházel mu opačně zapiskany faul na polovině hostů.. S nohou nahoru fauloval Kacaraba a ne Svoboda.

Reagovat
John Obi Mikel

Tam šli nohou nahoru oba dva.

Reagovat
Mirek na tenisu

Tak neměl pískat nic. A bylo by to pořád 1:0....

Reagovat
Euphael

Kudela out

Reagovat
Coutinho10

hmm Kudela asi zraneni, tak sme v hajzlu

Reagovat
John Obi Mikel

Jediný stoper kterýho bych nechtěl střídat.

Reagovat
monty25

To vypadá na vazy.

Reagovat
Remt

to snad ne, nestraš

Reagovat
Coutinho10

Kacaraba + Zima + Ousou...rip nase defenziva

Reagovat
Mass

Když tam nebou zkoušet nějaký komba, tak proč ne.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Samek nazdar

Reagovat
Greny

dostat gol od Kacaraby je snad jeste horsi nez od Tecla

Reagovat
Coutinho10

Taras

Reagovat
John Obi Mikel

Kačaraba

Reagovat
Coutinho10

Samek dalsi podil na golu

Reagovat
Greny

Kudela teda nevypadal vubec dobre... dokonce si troufnu tvrdit ze Zima muze na zahranicni angazma zapomenout

Reagovat
Mass

Kačaraba odčinil. Samek to kope skvěle.

Reagovat
smazaný uživatel

Na iSportu teď píšou o Simovi a Brightonu za více než 200M - prý tutovka...

Reagovat
Greny

čekal jsem minimalne 20 mega euro

Reagovat
iamek

To není ani 8 milionu euro. Nemluvil Tvrdik o 20mega+?

Reagovat
Selänne

Tvrdík toho namluvil.

Reagovat
Neon

Nechápu, že to tomu tlučhubovi ještě někdo žere. Jaké on říká ceny, tak je potřeba vydělit pěti a pak to možná začne být blízko realitě.

Reagovat
Greny

dokonce basnil o milarde a pul ne ?

Reagovat
exse

Neříkal náhodou 6 miliard?

Reagovat
Error

Ja slysel 11

Reagovat
Mass

5-7

Reagovat
Puskas

Tvrdík mluví a voda teče.

Reagovat
Fakt

200 M EURO?

Reagovat
smazaný uživatel

je to Anglie, takže liber

Reagovat
exse

Samek is the new Sima

Reagovat
smazaný uživatel

pod 40 nepůjde

Reagovat
Selänne

Tecl je fakt žrádlo

Reagovat
Mirek na tenisu

Standa Teclituta...

Reagovat
JackBlack

Standa dolů, klasicky nic... a Ousou radši taky, aby nedostal zbytečně rudou

Reagovat
Mirek na tenisu

Gól hlavou že 14 metrů klobouček.

Reagovat
Losinho

Kedel do konce sezóny out

Reagovat
djiros

Pokud vazy, tak spíše kariéry...

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Mirek na tenisu

....a možná konec kariéry.

Reagovat
iamnotdave

To aby koupili Deliho zpátky.

Reagovat
iamnotdave

Aha, Simon včera přestoupil do Turecka

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Mass

Snad ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Holes na stopera a do stredu hristo mito nej Traore

Reagovat
Coutinho10

tak jak jsem byl optimisticky smerem k EKL, tak jako bez Kudely se to dost meni

Reagovat
smazaný uživatel

Samek > Hložek

Teď už to nejspíše budou muset uznat i fanoušci Sparty. Neskutečné, co ten kluk v 17 letech předvádí.

Reagovat
JackBlack

Jako fanoušek Slavie bych tolik zase nepřeháněl... odehrál zatím prd ale vypadá dost dobře

Reagovat
JackBlack

Ale jako přehled jaký má v 17... to je paráda

Reagovat
Mass

Kush Baba přehání pořád.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
kilobyte

Teď už nevadí, že je to jen proti Karviné?

Reagovat
Neon

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
ratusek

klasika

Reagovat
Greny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Black Jagir

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
martin1

Reagovat
Infi

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Mass

S duem Kačaraba a Zima, k tomu Ousou a Kolář "ve formě" může Trpiš na nějaký vyšívání v rozehrávce zapomenout

Reagovat
John Obi Mikel

Ousou dolu, Holeše na beka a do zálohy Traorého. Karviná nás dost tlačí, i když tomu jejich gólu šlo zabránit, ať už ze strany Kačaraby nebo Koláře.

Samek klíčový podíl u obou gólů

To zranění Kedela bude megaprůšvih.

Reagovat
Mass

Ousou na beku nebyl dobrej, je vidět, že je to silovej stoper a ne nějake běžec na lajnu.

Reagovat
John Obi Mikel

Tak jsme tam dali Zimu

Reagovat
Mass

Reagovat
meno

Nepřišel mi špatnej. První zápas, mimo pozici, proti poměrně složitému soupeři. Nezklamal a příslib do budoucna tam určitě je

Reagovat
John Obi Mikel

Mně se teda vůbec nelíbil. Ale hodnotit jej budu až na stoperu.

Reagovat
Mass

Nechápu, hraje první zápas v novym klubu a dají ho na pozici, na který má snad jeden zápas v kariéře.

Reagovat
John Obi Mikel

Nevím, jak vypadal v tréninku. Ale tenhle tah Trpišovi vůbec nevyšel. Na beku nám hrál celý zápas stoper a bylo to znát.

Reagovat
Greny

no ale proc ne

Reagovat
Coutinho10

nikdo to neni schopny odmopnout

Reagovat
Coutinho10

Ivan

Reagovat
oli9

Standa Tecl to je šampion

Reagovat
Mass

Weber Vždyť to byl jasnej faul.

Reagovat
PH8

Za toho Samka mám fakt radost

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
johnik

Reagovat
John Obi Mikel

Traoré

Reagovat
Coutinho10

Ibraaaaaaaa a opet Samek dobra standartka

Reagovat
Mass

Zase Samek pěkně kopnuto.

Reagovat
Rothbard

Stream?

Reagovat
JackBlack
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mass

cdn.livetv457.me/webplayer2.php?t=ifr&c=1665132&lang=en&eid=1099572&lid=1665132&ci=29&si=1

Reagovat
Remt

Slušný, kvalita sice na prd ale přesto, českou ligu běžně na streamech nemohu najít. Já teda koukam na O2, ale az mi prestane fungovat, tak zacnu pouzivat klidne toto :D Neznas jeste neco co bezne funguje a byva tam lepsi kvalita obrazu?

Reagovat
Mass
Reagovat
Remt

Nevadí, uložím si to, může se to hodit:-) díky

Reagovat
Mass

Krmelec poprvé v lize?

Reagovat
Remt

myslím že ano, jinak prvni zapas mel ted proti varsave myslim

Reagovat
smazaný uživatel

Ne vždyť už toho odehrál spoustu za Plzeň.

Reagovat
Remt

nojo, vlastně

Reagovat
Mass

Haha, teď si mě dostal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mass

3 hráči dnes debut za Slavii v lize.

Reagovat
smazaný uživatel

No Tecl taky vypadal, jako že hraje poprvý

Reagovat
Euphael

Reagovat
lada.sp

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Cottage

Bolek je fakt nejhorší gólman v lize, to už je lepší i ten Knobloch

Reagovat
Greny

on vlastne nemuze Trpis uz stridat ze ?

Reagovat
Mass

Půjde chytat Krmenčík

Reagovat
Euphael

musi nastavit aspon 6 min

Reagovat
Greny

no od 82 se skoro tri minuty nehraje

Reagovat
Euphael

Ten nasrany Mandous

Reagovat
Remt

tak mozna si v pristim zapase zachyta, Kolar nevypada v dobrym stavu

Reagovat
Jolly Roger

To jsou dementi karwinszti. Alespoň jednu redku.

Reagovat
Greny

vzdyt za to ten hrac Karvine nemohl ... ten myslim ani nevedel ze tam Kolar jde

Reagovat
Mass

No dneska do něj ale chodí dost ostře, asi čekají, že něco zase posere.

Reagovat
Greny

hele oba strety byli nezavinene ... Zich o tom vubec nevedel a predtim Sindelar taky spis nahoda... ze jak se otacel po dopadu tak ho trefil

Reagovat
Mass

Ty si myslíš, že nemají instrukce ho dohrávat? Já si teda myslim, že to nehody nebyly.

Reagovat
Greny

ano myslim si ze ty instrukce nemaji, ale zaroven nevidim jediny duvod proc by meli uhybat ve stylu pane Kolar pojdte si ten mic chytit

Reagovat
smazaný uživatel

však už ji má Weber

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Euphael

goooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

omg

Reagovat
smazaný uživatel

ZICH MRDÁ

Reagovat
Mass

český Ziyech

Reagovat
Mass

*polský

Reagovat
Greny

co tam signalizoval ten Traore

Reagovat
John Obi Mikel

Ruku Dramého

Reagovat
JackBlack

Karviná větší držení míče v druhém poločase ...

Reagovat
Jolly Roger

Rangers Karwina

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
montaigne33

Kolář nemá žádný centr- jen čeká, jak to dopadne... Trpiš se rozhodl opakovaně dávat prostor Teclovi a Kolářovi, Kúdela se zranil, obrana chybuje... S podobnými výkony budou v EKL prohrávat... // Uznávám Slovan Lib. hraje ještě hůř...

Reagovat
Jolly Roger

Kolář slabý, Tecl standard, nelíbil se mi ten nový bek Oussou. Jinak Karviná hrála moc tvrdě.

Reagovat
John Obi Mikel

Oussou je totiź stoper. Na beku to nebyla jeho pozice.

Reagovat
ratusek

Vy máte konečně po letech menší krizičku, stejně nás vyklepnete a pak v Karviné, kde to je těžké uhrajete bod, máte zápas k dobru a jste defakto pořád první a vy máte poraženeckou náladu

Reagovat
montaigne33

Je to bída... Jabka v poháru super- dnes vás Sigma krutě přejela...

Reagovat
montaigne33

FCB letos zaútočí na poháry...

Reagovat
ratusek

Možná tak na oblastní pohár Slezska. Snad se po repre pauze zvedneme, protože poslední tři zápasy bída. Byly to zápasy, které nám měly ukázat zrcadlo a nebylo to pěkné, chybělo akorát to, aby blbci z Bolky srovnali

Reagovat
Liquid

ale nemáme, jen sem tam někdo, kádr je širokej, nějak si to sedne, dozadu může třeba Takács, ale budeme muset improvizovat což vzhledem k pohárům není moc fajn, aby nám ještě nechyběl Frydrych či Zelený, byť ten v Jabku dost hoří teď na podzim

Reagovat
Mass

S timhle se může Jindra sbalit a vrátit se do Liberce. A může sebou vzít i Tecla a Kačarabu

Reagovat
montaigne33

Hl. pan Kolář je už nějaký čas neštěstí SKS... Trpiš dává příliš prostoru svým oblíbencům- ačkoliv nemají formu- tím škodí Slavii i sobě viz předkola LM a EL i dnešek...

Reagovat
Mirek na tenisu

Baník 1. Máj Karviná, Baník ČSA Karviná... dobrá šichta synci

Reagovat
smazaný uživatel

Trpiš se snaží o nějaký nový styl trollení, nebo proč tam pořád sere Tecla? Ten kluk je akorát všem pro smích, chudák.

Reagovat
iamnotdave

Ten širokej kádr je úplně rozrakvenej. Tecl se jednou za 20 zápasů chytne, tak to hraje asi na tuhle kartu Krmelec asi není ještě ready po zranění... to je fakt posila na LM Schranz musí na křídlo, protože nikoho jinýho tam nemají. Ještě by tam zahrál Lingr, ale kdo by hrál na jeho pozici. Simu ti ještě před zápasem prodají.

Reagovat
smazaný uživatel

Aby řekl trenér, že netuší, zda přijdou do konce prestupoveho období nějaké změny, ten řekne, že vůbec netuší... To vypovídá o komunikaci a koncepci v Plzni

Viz článek níže...

https://www.sport.cz/fotbal/ceska-1-liga/clanek/2675065-slavia-ztratila-prvni-body-kapitana-i-simu-tyden-hruzy-zavrsila-plzen-jablonec-byl-bit.html?utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz#hp-sez

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele