FORTUNA:LIGA - souhrn 18. kola: Sparta ovládla derby s Bohemians

11.12.2021, 16:55, aktualizováno 12.12.2021, 19:53
Komentáře a souhrny
Slavia se nezalekla řady exslávistických ikon a opět zvítězila s nulou vzadu. Sparta v malém pražském derby rozstřílela Bohemians 1905 a zůstává o dva body za druhou Plzní, která zdolala Liberec. České Budějovice poskočily na sedmé místo, Jablonec doma senzačně podlehl Teplicím. Slovácko nezvítězilo potřetí v řadě, tentokrát remizovalo. Ostrava si snadno poradila s Pardubicemi, beznadějně poslední zůstává Karviná...

Sparta Praha - Bohemians Praha 1905 5:1

12.12.2021 18:00

Góly: 16. Matěj Pulkrab, 41. Matěj Pulkrab, 42. Matěj Pulkrab, 44. David Pavelka, 53. Dávid Hancko - 90+1. Roman Květ

Na Bohemians si malovali, že by mohli pražskou Spartu zase obrat o body, pravdou však byl úplný opak. Letenští už o poločase vedli o čtyři branky, když hattrick vstřelil Pulkrab a jednou se trefil Pavelka. Po pauze navyšoval Hancko, až v závěru mírnil na konečných 5:1 Květ.

Forma Vrbovy družiny má v posledních týdnech vzrůstající tendenci a do zápasu šla povzbuzena třemi výhrami v řadě včetně té proti Brøndby, jež Spartě zajistila účast v jarní fázi pohárů. Naopak Bohemians s posledními výkony nemohli být spokojeni. Vyhráli sice s Karvinou, ale v Plzni schytali šestigólový debakl a poté nestačili ani na tabulkového konkurenta Jablonec.

Sparťané od začátku svému soupeři ukazovali, že si chtějí dojít pro výhru. Peškovu střelu po Haraslínově pasu zneškodnil Le Giang, který záhy vychytal přímo slovenského křídelníka. Jeho následná dorážka skončila nad brankou. Po čtvrthodině už se rudí radovali. Wiesnerův centr našel Hancka, ten balón předal Matěji Pulkrabovi a pro něho už nebylo žádnou potíží dopravit jej do prázdné brány.

Zdvojnásobit rozdíl ve skóre mohl Wiesner, Peškova pasu ale nevyužil a vypálil nad. Následně se do první velké šance dostali i "Klokani", Nového hlavička však jen rozezvučela brankovou konstrukci. Namísto srovnání tak v několika minutách před pauzou přišel pro Vršovické šok. Po čtyřiceti minutách hry Hložkova průnikovka našla Pulkraba, jehož rána ke vzdálenější tyči skončila v síti.

Jen o pár desítek sekund později završil Matěj Pulkrab hattrick. Opět v tom měl prsty Hložek, který poslal útočníkovi Sparty za vápno. Přízemní střela nakonec skončila rovněž za Le Giangovými zády. A počtvrté bezmocného gólmana Bohemians překonal David Pavelka, který využil Peškova nákopu a ranou z první skóroval.

Že by poločasová pauza nějak Bohemians pomohla, to se říci nedá. Hned ve třiapadesáté minutě Haraslín přihrál Hložkovi, ten lehce přiťuknul Dávidu Hanckovi a slovenský obránce završil "bůra". Hložek se mohl později sám zapsat mezi střelce, to by ovšem musel zužitkovat Krejčího přihrávky lépe než jen ranou nad břevno. Vzápětí měl hostující gólman štěstí, že Souček svou tvrdou střelu poslal jen doprostřed.

V samotném závěru se Bohemka dočkala alespoň čestné trefy. Roman Květ si výtečně narazil o Necida a pěknou střelou překazil Holcovi premiérové čisté konto v tuzemské soutěži. Letenští tak udrželi v tomto krok se Slavií a Plzní, bonusem jim je zvýšení náskoku na Slovácko. Bohemians se naopak vzhledem k vítězství Zlína propadli na dvanáctou příčku.

Více informací k zápasu

Dynamo České Budějovice - Sigma Olomouc 2:1

12.12.2021 15:00

Góly: 35. Fortune Bassey, 87. Benjamin Čolić (pen.) - 57. Pablo González

Dramatické utkání dvou celků se shodným počtem bodů bylo k vidění v Českých Budějovicích. Domácí se dostali do vedení díky Basseymu, po přestávce zareagoval olomoucký González. Ten se ovšem později nechal vyloučit, přesilovky využil z penalty Čolić.

Na první velkou příležitost se čekalo skoro půlhodiny do doby, kdy Zmrzlý pobídnul ke skórování Růska. Ten ovšem z malého vápna minul. Na opačném konci hřiště naopak přesně vypálil Fortune Bassey, jenž za pomoci teče bránícího hráče překonal Stejskala.

Hanákům se podařilo srovnat po necelé hodině hry. Balón se dostal až k Pablu Gonzálezovi, jehož mimořádně povedený volej skončil za Vorlovými zády. Španělský autor gólu poté ovšem svému mužstvu zrovna nepomohl, když nešikovně poslal k zemi Králika, za což uviděl druhou žlutou a tím pádem červenou kartu.

V návaznosti na to musel Stejskal podržet Sigmu v momentě, kdy jej pořádně prověřil Hellebrand ve třiaosmdesáté minutě. Jen o chvíli později ovšem rukou v pokutovém území zahrál Radek Látal, což neuniklo pozornosti videoasistenta a kopala se tak penalta.

Té se ujal Benjamin Čolić, který s přehledem proměnil a rozhodl tak o vítězství Dynama. To se díky jeho příspěvku posunulo na sedmou příčku tabulky, Olomouci naopak nadále patří příčka desátá.

Více informací k zápasu

FK Jablonec - FK Teplice 0:2

12.12.2021 15:00

Góly: 21. Jan Fortelný, 71. Alois Hyčka

Druhé vítězství v řadě a teprve třetí v sezoně si připsaly Teplice. Ty i ve druhém vzájemném zápase vyzrály na Jablonec, když na jeho hřišti zvítězily 2:0. V první půli otevřel skóre Fortelný, v té druhé navyšoval vedení Hyčka.

Jako první ovšem bránu soupeře ohrozili domácí. Po Kratochvílově pasu vypálil Vaníček, jeho střelu zlikvidoval Grigar. Naopak "Skláři" hned z první větší příležitosti udeřili. Knapík vyslal do úniku Jana Fortelného, ten svůj postup ze strany završil úspěšně a přinutil Hanuše kapitulovat.

Fortelný mohl deset minut před pauzou dát spoluhráčům klid do kopaček, jeho pokus ovšem zablokoval Martinec. V závěru první půle přišlo i vzrušení před Grigarem, Doležalova hlavička skončila pár decimetrů od tyče.

Po návratu ze šaten do toho Jablonečtí šlápli a snažili se o vyrovnání. Houskovu střelu po Čvančarově pasu zastavil brankář, následná Považancova rána ze standardky skončila mimo prostor tří tyčí. Na opačném konci hřiště Zelený zpackal přihrávku a Ledecký ve skluzu zakončoval jen o kousek nepřesně.

Málo chybělo i Surzynovi, když zkoušel ohrozit bránu technickou střelou, přesnější však byly Teplice. Rezek přihrál Aloisi Hyčkovi, jenž se zorientoval na jedničku a zvýšil vedení svého mužstva. V závěru místo tlaku domácích přišlo zbytečné vyloučení, červenou kartu uviděl Čvančara za šlápnutí na Shejbala.

Více informací k zápasu

Slavia Praha - FK Mladá Boleslav 2:0

12.12.2021 15:00

Góly: 31. Alexander Bah, 40. Nicolae Stanciu

Slávisté své dva zásahy vtěsnali do devíti minut. Nejprve se v 31. minutě prosadil Bah a ve 40. minutě stejný hráč připravil gól pro Stanciua. Slavie zůstává první v tabulce, Škodovkáři jsou osmí.

Utkání začalo v poklidném tempu a podle očekávání se u míče ohřívali především domácí slávisté. Většinu času se tak hrálo v blízkosti gólmana Šedy, kde sešívání pohlednými kombinacemi chystali nebezpečné akce. Aktivní byla především pravá strana s rychlým Bahem. V 19. minutě se však do skvělé pozice dostal Ladra, který využil kvalitního týmového presinku.

Mladoboleslavský záložník, ale šanci totálně zazdil. Sešívaní sice měli mnohem více ze hry, ale nedařilo se jim otevírat hostující obranu a působili chvílemi lehce bezradně. Na vině možná byla i únava po úspěšném čtvrtečním utkání s Unionem Berlín.

Vše se ale změnilo ve 31. minutě. Suchý fauloval Schranze a ze zákroku si odnesl krvavý šrám. Při bránění následné standardky tak nebyl k dispozici, což se dost možná stalo hostům osudným. Stanciův centr totiž proskotačil prostředkem kolem hráčů Boleslavi a nekrytý Alexandr Bah v pohodě dopravil míč do sítě. 1:0

Hned vzápětí zkolabovala komunikace Šedy s jedním z obránců, čehož chtěl využít Kuchta a šikovně si míč přebral obloučkem. Ke své smůle ale už nestihl zakončit do prázdné brány. Nelitoval ale dlouho. Ve 40. minutě Bah senzačně předskočil Ewertona, navedl si míč na střelu a nezištně vybídl po pravici čekajícího Stanciua a ten bez problému zavěsil pod víko! Bah tedy zatím dnes s bilancí 1+1. 2:0 pro domácí.

Do druhé půle šli hosté přeci jen o dost aktivněji než v dosavadním průběhu, ale jejich kvalitně vypracované akce často končily nepřesnou přihrávkou, takže Mandous mohl být i nadále v klidu. Trenér Jarolím se rozhodl sáhnout do sestavy a za velkého potlesku tribuny stáhl slávistickou legendu Milana Škodu, kterého nahradil Daniel Fila. A impuls zřejmě pomohl, protože v 55. minutě se do velké příležitosti dostal po Ladrově pasu Mašek, jenže Mandous prokázal své kvality. Slávisté ale očividně trochu ztratili drajv a hosté se blížili vyrovnání. Krátce na to ale mohl být vyloučen Marek Suchý, který nejprve zkosil Kuchtu, za což dostal žlutou kartu a po chvíli sestřelil unikajícího Olayinku. Sudí byl ale ke stoperovi Boleslavi velmi milosrdný.

Po hlušší pasáži se v 70. minutě objevil v tutovce Schranz po výborné práci Baha s Lingrem. Slovenský šutér, ale zblízka Šedu nepřekonal. Po chvíli na to si Fila ve vápně výborně obhodil obránce, ale tváří tvář Mandousovi zazmatkoval a ze skvělé příležitosti nic nezískal. Prakticky ihned naopak domácí hezky zakombinovali a po přiťuknutí Lingra střílel ve vápně Olayinka, jenže příliš slabě. Hra získala na tempu a v 82. minutě nebezpečně na zadní tyč pálil Hlavatý, jenže Mandous se své další nuly nechtěl vzdát. Krátce poté střílel hned dvakrát střídající Madsen a pořádně protáhl gólmana Šedu. Další šance už utkání nenabídlo a Slavie tak především díky výbornému prvnímu poločasu vyhrála 2:0.

Více informací k zápasu

Viktoria Plzeň - Slovan Liberec 2:0

11.12.2021 18:00

Góly: 17. Radim Řezník, 28. Jan Sýkora

Fotbalisté plzeňské Viktorky o svém vítězství nad Libercem rozhodli již v průběhu prvního poločasu. Nejprve se v 17. minutě prosadil Radim Řezník, který využil skvělého pasu Kalvacha. Ve 28. minutě na konečných 2:0 pro domácí uzavřel svým třetím gólem v sezóně Jan Sýkora. Plzeň si po sobotní výhře udržela 2. příčku a má stejně bodů jako první Slavia. Ta však ještě v neděli hraje s Mladou Boleslaví. Slovan je na 8. místě.

První šanci v duelu měl na svědomí Jusuf Hilál, který se po rychlém přenesení hry dostal do dobré střelecké pozice, ale v zakončení selhal. Mnohem úspěšnější byl hned o minutu později Radim Řezník! Plzeňský obránce si naběhl na podařený oblouček od Lukáše Kalvacha a poslal míč neomylně k pravé tyči za záda gólmana Knoblocha.

Domácí se dostali do ráže a kombinacemi se snažili přechytračit libereckou obranu. Ve 24. minutě se do balónu před vápnem opřel Lukáš Kalvach a jeho prudká střela jen těsně minula hostující branku. Tlak Viktoriánů ale neustával a ve 26. minutě přišla zasloužená odměna v podobě druhého gólu v liberecké síti. Plzeň donutila aktivním presinkem k chybě hostujícího Tuptu. Následně se dostal k míči Aleš Čermák, který posunul na Jeana Davida Beaugela. Ten nesobecky počkal na dobíhajícího Jana Sýkoru, v pravý čas mu míč předal a bývalý hráč Liberce či Slavie elegantně přehodil Knoblocha.

Ani poté domácí nezpomalili a dál dominovali dění na hřišti, ovšem bez větších šancí. Až krátce před pauzou hlavičkoval nebezpečně Šulc, ale Knobloch se tentokrát překonat nenechal.

Do druhé půle poslal liberecký kouč Luboš Kozel Miroslava Stocha a Michala Fukalu a právě Fukala, připravil ve 47. minutě příležitost pro Jusúfa, který se rozhodl zakončit akrobatickými nůžkami. Jeho odvážnému pokusu mnoho nechybělo, ale gól to nebyl! O chvíli později pálil nad hostující Havelka. Liberec měl platonický tlak, ale ne a ne udeřit. Navýšit skóre naopak mohli Plzeňští, ale Knoblochovu hrubku při rozehrávce Šulc nepotrestal. Až v 88. minutě Liberec zapsal první střelu na bránu, když Rabušic prověřil Staňka nepříjemnou hlavičkou. Plzeňský gólman však odolal a utkání tak skončilo 2:0.

Více informací k zápasu

Fastav Zlín - MFK Karviná 2:1

11.12.2021 15:00

Góly: 9. Tomáš Poznar, 50. Tomáš Poznar - 28. Lukáš Bartošák

Zlínští fotbalisté porazili v osmnáctém kole nejvyšší české ligy Karvinou 2:1. Vítězství domácích zařídil dvěma brankami Tomáš Poznar, za hosty se trefil Lukáš Bartošák.

V osmé minutě to ze střední vzdálenosti zkusil Václav Procházka. Míč ještě zády tečoval Čanturišvili a Jiří Ciupa musel u své pravé tyče zasahovat. O minuty později už však zakročit nedokázal. Na centr Roberta Hrubého z následného rohového kopu si naskočil Tomáš Poznar, kterého hostující obrana nechala trestuhodně neobsazeného a zlínský kapitán hlavou usměrnil balón pod břevno.

V osmadvacáté minutě se však hostům podařilo vyrovnat. Nejprve zahrávali standardní situaci a Quseho centr musel boxovat brankář Rakovan. Karvinští ale zůstali u míče a z pravé strany centroval Lukáš Čmelík. Ten svým přetaženým balónem našel Lukáše Bartošáka, který se z první trefil ke vzdálenější tyči. Ten samý hráč měl šanci i o minuty později, když se z levé strany řítil na domácí bránu. Po zemi však nepropálil gólmana Rakovana. Ve 43. minutě mohla Karviná jít do vedení. Hosté reklamovali, že jeden z domácích hráčů zahrál v šestnáctce rukou. Sudí Machálek signalizoval, že vše bylo v pořádku, ovšem poté vstoupil do hry VAR, který hostům přisoudil pokutový kop po ruce Vraštila. Exekuce se ujal Kristi Qose. Ten zvolil střelu k levé tyči, ovšem Matěj Rakovan vystihl směr a balón skvěle vyrazil.

Pět minut po začátku druhého poločasu se tak vedení ujal Zlín. Marek Hlinka zůstal zapomenut na pravém křídle, kam dostal míč a v klidu mohl poslat před bránu přízemní centr. Na ten si naběhl Tomáš Poznar, který byl důraznější než obránce a zblízka dopravil balón za záda Ciupy.

Rozhodčí Machálek pustil v nastaveném čase na obou stranách v krátkém sledu několik tvrdších zákroků a vymklo se mu to z rukou. Hráči obou týmů se do sebe pustili a vznikla strkanice. Nakonec Martin Fillo dostal žlutou kartu. Hostující Eduardo Santos byl dokonce vyloučen a Karviná dohrávala poslední sekundy zápasu o deseti.

Více informací k zápasu

FC Hradec Králové - 1. FC Slovácko 2:2

11.12.2021 15:00

Góly: 63. Adam Vlkanova, 81. Jakub Rada (pen.) - 36. Václav Jurečka, 83. Václav Jurečka

Slovácko v závěru podzimní části české ligy ztrácí dech i body v souboji o přední příčky. V osmnáctém kole totiž remizovalo 2:2 na půdě Hradce Králové. Za domácí "Votroky" se trefili Vlkanova a Rada, navíc oba z penalty, za hosty dvakrát skóroval Jurečka.

Standardka ve 24. minutě nic nepřinesla, nicméně o pár chvil později už mělo Slovácko dobrou šanci. Z ideální palebné pozice zakončoval Jurečka, jehož tečovaný pokus prolétl těsně kolem pravé tyče. Ve 36. minutě už šli hosté do vedení. Domácí ve středu hřiště prohráli několik osobních soubojů v řadě a před jejich vápnem se míče ujal Petržela. Ten pak našel špatně hlídaného Václava Jurečku, který propasíroval míč za Fendrichova záda.

V 55. minutě Vlkanova získal míč ve středu hřiště a následně vyslal do úniku Vašulína, kterého ve velké šanci vychytal fantastický Nguyen. O šest minut později byl po centru Vlkanovy ve vápně poslán k zemi Novotný a arbitr Franěk okamžitě ukázal na penaltový puntík. Autor nedovoleného zákroku Petr Reinberk byl navíc za svůj zákrok vyloučen. Adam Vlkanova kopl penaltu doprostřed brány, což Nguyen zřejmě čekal a míč vyrazil. Balon však vypadl před něj a domácí kapitán ho následně v pohodě dorazil do poloprázdné brány.

Domácí předvedli v 79. minutě rychlý brejk a poté, co byl v šestnáctce sražen Vlkanova, z toho byla pro ně druhá penalta. Tentokráte se exekuce ujal zkušený středopolař Jakub Rada, který zakončil přesně k tyči a poslal Hradec do vedení. Nguyen sice vystihl směr, ale na balon o kousek nedosáhl. Slovácko však i v deseti dokázalo ještě vyrovnat. Tomič odcentroval z pravé strany a jeho nabídku si ve vápně našel Václav Jurečka. Ten se rychle uvolnil a poté nekompromisní pumelicí pod břevno překonal Fendricha.

Více informací k zápasu

FK Pardubice - Baník Ostrava 0:3

11.12.2021 15:00

Góly: 19. David Buchta, 32. Nemanja Kuzmanović, 76. Yira Sor

Baník Ostrava naprosto dominoval úvodnímu poločasu a ze své herní převahy vytěžil i dva gólové zásahy. Na Buchtovu hlavičku z 19. minuty navázal z přímého kopu ve 32. minutě Kuzmanovič. Na konečných 3:0 uzavřel 76. minutě Sor.

Na stadionu v pražských Vršovicích, kde hrají své domácí duely hráči Pardubic, vstoupil do utkání mnohem lépe Baník Ostrava, který se také v 6. minutě ocitl v první příležitosti. Chybu Letáčka, který neudržel v rukavicích lehký centr, ale Kuzmanovič nevyužil. Ostravští dál dominovali a v 19. minutě šli do zaslouženého vedení. De Azevedo se na levé straně dostal k centru a svůj oblouček poslal přímo na hlavu nabíhajícího Davida Buchty, který se prudkou hlavičkou trefil přesně na přední tyč Letáčkovy svatyně - 0:1.

Kolem 30. minuty se "domácí" tým konečně dostal ze sevření Baníku a snažil se něco nebezpečného vymyslet, ale k ohrožení branky se nedostal. Naopak. Ve 32. minutě zahrávali hosté ze Slezska přímý volný kop. Ten si vzal na starost tradiční exekutor Nemajna Kuzmanovič a přesně mířenou přízemní střelou kolem zdi na zadní tyč překonal trochu nepřipraveného Letáčka - 0:2.

Následně se Pardubice ocitly v několika slibných pozicích, ale Čihák ani Chytil se do gólového zakončení nedostali. První poločas tak skončil zaslouženým vedením Baníku o dvě branky.

Do druhé půle provedly Pardubice zajímavou taktickou změnu, kdy si stoper Jeřábek prohodil svůj post se středním záložníkem Čihákem. Až v 56. minutě se Perníkáři dostali do své první šance v utkání. A hned několikanásobné. Nejprve po rohovém kopu skvěle zasáhl gólman Budínský a následné pokusy Matějky zblokovala pozorná obrana. Tlak Pardubic ale dlouho nikam nevedl, až v 76. minutě potřetí udeřili hosté z Ostravy. Ndefe se na pravé straně odhodlal ke střele. Jeho prudká rána se sice zastavila na spojnici Letáčkovy branky, ale pohotová dorážka Yiry Sora už byla nad síly pardubického gólmana - 0:3.

V 85. minutě mohl čtvrtý zásah Baníku přidat střídající Potočný, ale Letáček ho vychytal. Potočný ale nemusel litovat, protože Baník už si vítězství 3:0 v pohodě pohlídal.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Slavia Praha18152148:1147
2.Viktoria Plzeň18142235:1344
3.Sparta Praha18133245:2242
4.1. FC Slovácko18113436:2136
5.Baník Ostrava18105338:2235
6.FC Hradec Králové1867524:2525
7.Dynamo České Budějovice1873826:3024
8.FK Mladá Boleslav1872928:2823
9.Slovan Liberec1872917:2523
10.Sigma Olomouc1856730:2721
11.Fastav Zlín18531022:3618
12.Bohemians Praha 190518531026:4218
13.FK Jablonec1837813:3216
14.FK Pardubice18351022:4014
15.FK Teplice18321319:3611
16.MFK Karviná18051316:355

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (577)

Přidat komentář
HorajzmAmmann

3 týdny a náskok Slovácka v hajzlu

Výborně

Reagovat
John Obi Mikel

Za chvíli budete v podstatě čtvrtí

Reagovat
Zdechlina

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mistr129

Reagovat
HorajzmAmmann

na 3 minuty to tam bylo

Reagovat
KingMaster13

Tak Felipe Massa byl taky půl minuty šampion

Reagovat
HorajzmAmmann

ohledně toho - zítra to bude slušný nářez

Reagovat
KingMaster13

Proto tolik přeju titul Maxovi, sice to není pilot kterému úplně fandím ale nechci aby dopadl jako Massa Tomu ta prohra titulu defakto zničila kariéru

Reagovat
HorajzmAmmann

osobně mi to je nějak jedno. Spíš si přeju kontakt a Lando 1.

Reagovat
KingMaster13

Landovi bych to přál ale osobně si myslím, že Mclaren se dočká příští rok. Já nějak cítím, že oni na tu změnu pravidel dobře zareagují a budou bojovat s Mercedesem. Red bull těžko říct co s nima udělá, že už jim Honda nebude dávat motory

Reagovat
HorajzmAmmann

tam se vůbec nedá odhadovat jak to bude. Tam klidně může chvilku vyhrávat i Hass, který poslední 2 sezony úplně bojkotuje Ale samozřejmě po chvilce se to asi vrátí díky možnostem do normálu... Mercedes,Ferrari,Mclaren, Red Bull top 4. Akorát by to mohlo být více vyrovnané... akorát ten začátek bude podle mého nesmysl.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SuperBanikovec

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
mistr129

Reagovat
oli9

A stejně to na vás bude na konci sezóny stačit

Reagovat
HorajzmAmmann

ty vole, 2. sezonu si hrajete s velkýma klukama a jste najednou nějaký moc namachrovaný, ne?

Hoďte se do klidu a zpátky na zem Zase tak dobrý taky nejste...

Reagovat
Losinho

nějak to tady vylezlo

Reagovat
ratusek

Reagovat
kecipep

nejvíc namistrovaní na eurofotbalu jsou fanoušci Baníku, bez ohledu na jejich umístění

Reagovat
HorajzmAmmann

To jo, ztratit po 3 týdnech 15 bodů tak jsme nasraný, zalezlý a moc si nevyskakujeme... Stejně jako při naší prohře se Slováckem.

Reagovat
bobis21

Tak si znova přečti tuto diskuzi prosím

Reagovat
kecipep

Nesoudim z jedne diskuze, tvrdim to na zaklade nekolika let a mnoha diskuzi. Samozrejme u nas jsou ted i fanousci na vitezne vlne

Reagovat
Banikovec7

Pohodové vítězství, jen jsem zase moc nerozuměl tomu zatažení v druhém poločas. Škoda srovnání v Boleslavi, už jsme mohli být před týmem útočícím na titul.

Reagovat
HorajzmAmmann

Škoda toho vzájemného zápasu. Tyhle body zase budou hrozně chybět.

Ale jedno se Smetanovi musí nechat, ač jsem měl po Zlínu chuť si propíchnou obě oči tak kromě začátků 2. poločasů se zlepšila i ta hra a už se na to občas dalo i koukat.

No a Smetana snad nejvíce bodů po 18. kole od 03/04 ne?

Reagovat
Kepy_FCB

Paráda! Čekal jsem výkon jak ve Zlíně a jsem mile zaskočen. Byli tam i šance na ještě vyšší výhru ale zase podržel Budín takže výsledek odpovídá.

Škoda že ne všichni aktivní fans nedrží pohromadě a nectí dohodu a někdo tam prostě jít musel a akceptovali tak segregaci

Po Plzni jsem psal že jak nezískáme v pěti posledních mačích podzimu 9b tak ať Smetana jde ale on je získal, přesně 9. Takže bych trenéra přes zimu neměnil i vzhledem k vykolejení Slovácka šance na vysněnou evropu máme.

Reagovat
Wyrda

Dokonce jich má 10.

Reagovat
Kepy_FCB

ajo

Reagovat
bobis21

Pohodová výhra Bohužel se ale za týden ztráta už moc nesníží...

Karvinou jsem na poslední místo tipoval, ale takovou tragédii jsem teda ani já nečekal. Tohle atakuje tragédii Baníku v sestupové sezoně. No chybět mi nebudou

Reagovat
smazaný uživatel

No nic, je potřeba porazit Jablonec, přes svátky odpočinout, nabrat síly a na jaře zase navážeme na výkony se Spartou, věřím že furt skončíme v top 4

Reagovat
smazaný uživatel

Neumím si moc představit, co by se muselo stát aby se Karviná udržela. Tady jim krok s Panikem těžce nevychází.

Reagovat
bobis21

Tak vzít Pánika před jarem je střelba do vlastní nohy

Reagovat
Banikovec7

Podle mě mají teda mnohem lepší tým než Teplice, bodový rozdíl minimální, takže bych pořád věřil spíš jim.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasím s tím, že má Karviná lepší kádr, ale absolutně není stavěný na to, co chce Pánik hrát a to je zásadní problém.

Reagovat
Figi

Tak to rozhodne ne. Myslim, ze Panik ma prave idealni tym na tu svoji hru. Akorat jim to vubec neslape. Na jeho styl 4-3-3 nebo 3-5-2 ma idealni hrace.

Reagovat
Losinho

Teplice by měly v zimě docela posílit.

Reagovat
Salfovic

Odpadlíky nebudete posílat do Liberce ale do Teplic ?

Reagovat
Kepy_FCB

Kde na to vezmou?

Reagovat
20DollarsInMyPocket

To je takova plytka otazka.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
Posledni Kovboj

promin, uz se Janicce nebudu smat

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
andrew96

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby sestupovali normálně 2 přímo tak nic. Takto mají pořád šanci. Teplice lepší nejsou.

Reagovat
Zdechlina

Zlatý bod Na posraného aj hajzl spadne. Prostě jsme ve sračkách a ne a ne se dostat ven. Nasazení Daníčka tomu dalo korunu.

Reagovat
John Obi Mikel

Ta Karviná zase vyrovnaný zápas a zase prohra, zase červená a teď i neproměněná penalta. Tam bude nálada hluboko pod bodem mrazu.

Reagovat
mistr129

Jen se přijde na Mynáře a hned se proti Slovácku piska rovina

Reagovat
Zdechlina

Ono se Slovácku někdy připískávalo? Můžu vědět kdy?

Reagovat
Liquid

pantáta Valenta by věděl, vždyť jste za podplácení byli dehonestováni

Reagovat
Zdechlina

Ty vole já že se bavíme o posledních 3-4 letech A ty pantáto, ty si myslíš, že nikdo nepodplácí, jen Slovácko jo? Nevěřím že je v naší lize čistý mančaft. Tak to prostě je

Reagovat
Salfovic

Pak ještě Liberec, a to je oficiálně vše

Reagovat
Zdechlina

Oficiálně

Reagovat
Liquid

na Příbram se nikdy nic nenašlo ani na Jablonec

Reagovat
AjaxFans

A na Spartu?Peltovi to nemohli dosvědčit

Reagovat
Salfovic

Pelta si ta cinklá jara odpracoval, to se nepočítá.

Reagovat
smazaný uživatel

Pelta si s tím cinklým jarem jen dělal prdel. Věděl, že ho policajti odposlouchávají, tak je trollil.

Reagovat
Zdechlina

To neznamená že jsou čistí Příbram Jablonec asi mají v zákulisí lepší frajery jak Slovácko. Jestli Slovácko podplácí, já za to nemůžu a nijak to neovlivním.

Reagovat
mistr129

No tak když je řec o posledních letech, tak v té poslední kauze jsou zahrnutí Příbram (baráž), Slovácko (Mynář) a Sparta (suchej hajzl)

Reagovat
Zdechlina

A to je beztak jen špička ledovce....

Reagovat
smazaný uživatel

Berbr si s tím suchým hajzlem jen dělal prdel. Věděl, že ho policajti odposlouchávají, tak je trollil.

Reagovat
andrew96

Fantastická obhajoba.

Reagovat
Zdechlina

Co?

Reagovat
andrew96

Je k smíchu, že celou debatu odbydeš konstatováním, že když mohou podplácet jiní, tak není třeba diskutovat o Slovácku.

Reagovat
Zdechlina

A to jsem napsal kde?

Reagovat
andrew96

Já nevím, třeba v tom příspěvku, na který jsem prvně reagoval?

Reagovat
Zdechlina

Vůbec nerozumím o co ti jde, nebo co po mě vlastně chceš

Reagovat
andrew96

Debatovat. Od toho zpravidla diskuze jsou.

Reagovat
Zdechlina

Tak mně řekni co jsem kde obhajoval ty vole? S Mynářem já nic nenadělám, spíš mně přijde úsměvné, že některé mančafty platí, aby se jim připískávalo, zato Slovácko platí, aby se pískala aspoň rovina Nebo co teď čekáš? Že po této kauze praštím s fanděním Slovácku, protože to jsou korupčníci a těm já rozhodně fandit nebudu?

Reagovat
andrew96

Jde o to, že v momentě, kdy se někdo obuje do Slovácka (relevantně či nikoliv, na tom nesejde) nepoužiješ jako argument např. presumpci neviny, ale místo toho připouštíš možnou korupci v klubu, načež obhajobu stavíš na hledání dalších zlodějů.

Mně je jedno, jak se tvůj vztah ke Slovácku vyvíjí. Koneckonců je to o pár lidech v klubu tahajících za nitky a ne o organizaci jako takové, kterou utváří mnohem víc jedinců. Přičemž předpokládám, že tvůj vztah ke klubu nestojí a nepadá na Mynářovi či Zemcích. Ale jako reakci bych spíš čekal sebereflexi nebo jinou formu postavení se čelem než kopání kolem sebe a hledání dalších špatných.

A vola si nech pro Liquida.

Reagovat
Zdechlina

Ty aby sas neposral A kde máš kopání kolem? To, že beru situaci jaká je, není snad postavení se čelem? A jakou mám reakci, ti může být u prdele. Nebo je jen ta tvoje varianta správná? Každý máme na to svůj názor a svůj pohled. Tak mi nepodstrkuj ten tvůj "správný" názor.

Reagovat
andrew96

Ne, není to postavení se čelem. Reakce mně u prdele být může... a taky nemusí,, páč na fórum mám přístup stejně jako ty. A samozřejmě že ti v dialogu prezentuji svůj názor a samozřejmě ho považuji za správný. Leda bys mě přesvědčil o opaku.

Reagovat
Zdechlina

Nepřesvědčím Ani nechcu, každý máme to svoje a tak to má být.

Reagovat
smazaný uživatel

Pelta byl bojovník proti korupci,stěžoval si,že celé jaro bylo cinklé

Reagovat
oli9

jasný nás letos v lize nerezali.. U vás v Jablonci... Ale to ty jako sesivka nevidíš

Reagovat
$$CaptainKokotko

Budějovice byl kolaps, ale přešlo mě to hned. Teď další zápasy smůla. Chyby rozhodčích. Navíc jako třešnička na dortu Mýnář, tak teď budem poslouchat kecy od trollu. To je paráda.

Reagovat
$$CaptainKokotko

Jinak pořád máme skvělý podzim.

Reagovat
AjaxFans

Tak tak.Na náš rozpočet a možnosti je to stále krása

Reagovat
John Obi Mikel

Vždyť si dělá prdel.

Reagovat
Losinho

konečně Morava nemůže

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
$$CaptainKokotko

Hrajem pořád dobře. Psychika je špatná plus smůla. Herně bysme si klidně zasloužili první místo, ale jen na to se samozřejmě nehraje. Snad dáme Jablonec. Musíme makat dál a poučit se z toho. Jinak HorajzmAmmann je z těch výsledků nějak moc vyhajpovanej . Za Baník jsem rád. Aspoň to bude zajímavější. Herně se teď Baník zlepšil?

Reagovat
Banikovec7

Nevím jestli nějak výrazně zlepšil, spíš jsme teď měli slabší soupeře oproti tomu říjnu a listopadu, kdy se nakupily remízy a s váma trochu smolná prohra.

Reagovat
HorajzmAmmann

co to meleš?

Reagovat
smazaný uživatel

Tiehi půjde brzy pryč, jako lukrativní zboží. Rondić také - doufám, jako úplná nula, číselným vyjádřením 0, za celý podzim. Třeba k vojákům. Finální fáze je dlouhodobě žalostná a vůbec pokud nehraje Yusuf. Budějovice dáme a na jaře se díky tomu pozitivnímu hernímu projevu, snad začnou více prosazovat i další hráči.

Reagovat
smazaný uživatel

jestli pohar vyhraje nekdo z prvni trojky, tak ten boj o ctvrty misto bude hodne zajimavy

Reagovat
bobis21

Při štěstí Baníku čekám 4. místo a nějakého vítěze poháru ze 2. poloviny tabulky

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Banikovec7

A pristi rok zase bude 5 mist a skoncime sesti. Liga si kazdy rok dokaze vymyslet nejaky system, ktery nas o to pripravi.

Reagovat
Salfovic

A pokud ne, tak bude třetí tým pak hrát o postup do předkola EKLu s vítězným týmem ze skupiny 6 - 10? To by byl systém jak noha

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim ze ne. Ted uz vitez ty prostredni skupiny hraje jen o penize, pohary se ty skupiny netykaj

Reagovat
Rišan

Bezprecedentní likvidace Slovácka, které si dovolilo vklínit se mezi preferovanou trojku SLÁ - PLZ - SPA pokračuje. Po podivném "kolapsu" v Budějovicích neuznal sudí SLO 2 góly s Plzní a teď proti nim odpískal dvě penalty a ještě vyloučil hráče! To vše za laskavého přihlížení komise rozhodčích. Je mi 79 let ale takovou kampaň snad nepamatuji. K tomu se jaksi zázračně zvedla Plzeň

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
žrout

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
smazaný uživatel

tak to nic moc pamet nebo jsi stravil 75 let v jeskyni

Reagovat
Stannis Baratheon

Max. 39, nikdo starší sem neleze.

Reagovat
John Obi Mikel

Valloire?

Reagovat
Euphael

kolik mu je?

Reagovat
John Obi Mikel

Nevim, tvrdí, že pamatuje Pelého.

Reagovat
Euphael

Reagovat
adalbertus

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

tssss

Reagovat
Aldeano

Reagovat
db18

Už jsem začínal mít podezření, že tady si zachycen ty: https://twitter.com/EvaSelepova/status/1466729022927380491

Reagovat
Liquid

alegre

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

No alegremu jsem já skoro vykal už někdy před dvanácti lety... A mám dojem, že ty už taky nejsi zrovna jinoch v rozpuku, jak říká Bosák.

Reagovat
Aldeano

Já si vzpomínám, jak tady bylo kdysi nějaké video z EF srazu, kde se proslavila tvoje jízda autem, respektive s tebou.

Já pořád do té výše uvedené kategorie nespadám. Takže asi ještě jinoch jsem.

Reagovat
smazaný uživatel

Jéé - no to už je let... To byl supersraz. Tenkrát se mnou jeli dva chlapi do Prahy a pak další dva na Mácháč - ale na dálnici se jim nějak nezdálo, že mám levou nohu opřenou o palubovku a ten volant jsem prý taky mohl držet častěji...

Reagovat
Aldeano

Jsou vůbec ještě nějaké takové srazy?

Reagovat
srbic13

Puskas!

Reagovat
smazaný uživatel

A to před druhou penaltou hrál Prekop rukou a var nic

Reagovat
srbic13

ehm...synot...ehm

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
John Obi Mikel

Může mi někdo objektivně zhodnotit ty 2 penalty Slovácka, zápas jsem neviděl. Je tento povyk, na rozdíl od minulého týdne, oprávněný?

Reagovat
smazaný uživatel

Když se dívám na tu druhou penaltu, tak tam byla po souboji s Kadlecem ruka Prekopa. Když si teď pouštím ten penaltový zákrok, tak mi přijde, že snad Vlkanova nejdřív trefil šlapákem Tomiče na stojnou, načež do něj v podstatě ve stejnou chvíli Tomič kopl...No úplně jasně bych to neviděl

Reagovat
kecipep

https://ibb.co/d7vkMGH ano, ruka Prekopa. Jako kdyz si clovek secte vse od zacatku ligy, zacinam si myslet, ze nas sesadi i ze ctvrteho mista, ackoli ciste po sportovni strance jsme o parnik lepsi nez Banik. V nadstavbe se snad ukaze

Reagovat
martin1

Dobrý zápas, škoda jen, že podzim pomalu končí. Příští týden bez JDB, říkal jsem si, snad tam Bílek nepošle z lavičky Chorého, ten by tu 4. ŽK dostal určitě taky.

Reagovat
Martin9719

Tak příští týden hrajeme v 10ti lidech, protože druhý útočník prostě není. Leda by mu něco spadlo na hlavu nebo se ukopl, vidím to na to že si buď pomůžeme standartkou nebo to bude zmar, technckou vybavenost a pohyb JDB jen tak nenahradíme a Karviná potřebuje body.

Reagovat
mistr129

Nezmar Kandidát Strany práv občanů nadává hráčům do černých zmrdů, kdo je překvapen?

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Mistře, když se tedy bude černoch jako zmrd chovat, tak se o něm nesmí říct, že je zmrd? Je to opravdu rasismus? Není to spíše tvoje přecitlivělost?

Reagovat
Neon

klidně ať jim tak říká, ale nemusel dodávat to "černí", o Hušbauerovi taky neřekl, že ten bílej zmrd roze..rá kabinu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to nemusel. Ale možná je kromě barvy kůže ještě něco spojovalo. Nezastávám se ho, ale v emocích ti prostě občas něco "ujede".

Reagovat
smazaný uživatel

Ujede ti to, že jsi rasista, ano

Reagovat
smazaný uživatel

tak jasně, největší, mám vytetovanej hákáč jen proto, že řeknu o zloději černé pleti, že je černá svině. Nech si na tu přecitlivělost napsat prášky

Reagovat
smazaný uživatel

Jediný, kdo tu precitlivele nezvládá a vymysli si absurdni blbosti, jsi ty.

Reagovat
smazaný uživatel

takže černá není černá a pokud to někdo říká, je rasista, ano? Manny Manny Manny..

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
mistr129

A MB, který jezdí pro hráče na letiště, bude asi spíš Býček ne?

Reagovat
r.mrazik

Píšou tam,že by to mohl být Beneš z facr

Reagovat
žrout

Býček fakt nejezdí na letiště pro mezinárodní rozhodčí a delegáty

Reagovat
smazaný uživatel

Na to má Slavia externí spolupracovníky z agentury Roman & Dáša.

Reagovat
Pablos

Reagovat
žrout

Reagovat
Salfovic

A tu furt sešívky tepou do Berbra s Dášou, to jsou ale nevděčné kurvy

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Čenda

Reagovat
Pablos

Reagovat
Euphael

Reagovat
OTASi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nadržený šimpanz

Sympaťaci z Edenu

Reagovat
John Obi Mikel

Tak máme i Cakira

Reagovat
John Obi Mikel

Jinak v tom článku toho moc není.

Reagovat
Mass

No ale asi nebyl moc dobře pořešenej, když proti nám pískl tři penalty.

Reagovat
kilobyte

Jenom jednu.

Reagovat
Mass

Jednu s Kluží a dvě s Midlilendem.

Reagovat
kilobyte

Midtjylland měl jednu penaltu a to až v odvetě, kterou nepískal Cakir.

Reagovat
smazaný uživatel

Jela v tom prostě celá liga, všichni s ním chtěli být za dobře

Reagovat
Blasphemer

Jo, to je vtipné. Na to že se tady 99% blbečků smálo, že Plzeň určitě končí, po tom co zveřejní Romanovo odposlechy. A najednou jsou v tom jejich týmy namočené daleko víc než Viktorka.

Reagovat
r.mrazik

spis prisli cinani jako novi velky hrac...tak sla plzen trosku do pozadi

pred cinanama to plzen pres berbra slusne valcovala

Reagovat
Blasphemer

A nebo Šádek možná jen není takový idiot, aby takové věřil řešil jen přes telefon.

Reagovat
Blasphemer

*Věci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

I to je dost možný, když mohl za Berbrem denně zajet autem, když jel že stadionu

Reagovat
KingMaster13

Nezmar měl používat fax no

Reagovat
$dolar$

Reagovat
OTASi

Reagovat
db18

Reagovat
mistr129

Reagovat
Pablos

ale bylo jasný, že se šel Nezmar rychle jakože uklidit ...že něco vyplave.

Reagovat
Pablos

každopádně jestli se to potvrdí to s tím Cakirem, tak to si koleduje na ban v pohárech né ? Na téhle úrovni se snažit ovlivňovat rozhodčí si dovolují sice všichni, ale nikomu z východu se to trpět nebude.

Reagovat
r.mrazik

tak ale neznamena,ze kdyz neco zkusili,tak je cakir poslal do pryc

preci jen berbr se taky mohl jen delat dulezitym,aby mu kluby sypaly prachy

Reagovat
Greny

I to že to zkusili je pruser

Reagovat
žrout

Není ani důkaz, že to zkusili, prostě to v telefonu Berbr radí Nezmarovi zkusit. jestli to zkusili někde v Kluži na stadionu, to nikdo neví, každopádně nic podezřelého se v tom utkání nestalo a Kluž kopala normálně penaltu.

Reagovat
KingMaster13

Cakir to odpískal hodně dobře na obě strany

Reagovat
žrout

já mám Cakira taky jako rozhodčího celkem rád, podle mě píská dlouhodobě dobře

Reagovat
KingMaster13

Jako ty zápasy "bezvýznamných" týmů píská celkem dobře ale umí taky dobře zaříznout když chce Viz tenkrát ten Juventus na Realu

Reagovat
žrout

To nevím, ja moc tyhle velké bitvy nesleduju, nebaví mě to

Reagovat
Radek Voltr

vodposlech je důkaz, tvl.. a komise UEFA neni žádnej soud, tý stačí jenom podezření

Reagovat
KingMaster13

UEFA se něčím takovým zabývat nebude. Tu zajímá teď akorát boj proti rasismu

Reagovat
Salfovic

Tak to jste po tom vyjádření Nezmara definitivně v prdeli.

Reagovat
KingMaster13

Zabásnou Tvrdíka jestli je to pravda

Reagovat
žrout

Tvl to je jako by mi kámoš do telefonu říkal: "až budeš s tchýní, nakopej ji do prdele"

A pro tebe je to důkaz, že jsem jí do prdele fakt nakopal. Tak jsi kokot?

Reagovat
Radek Voltr

jakej ježiši důkaz? komise UEFA se s asijskejma kokotama srát nebude.. důkaz, cože

Reagovat
žrout

Tak ty tady meleš něco o tom, že to je důkaz, tak nevím a vůbec nevím, proč by to celé mělo UEFU zajímat, že nějaký debil Berbr radil pozdravovat Cakira v zápase, kde se nic nestalo. Se probuď

Reagovat
kilobyte

A teď si vem, že by tchýně řekla, že jsi jí pošeptal: "Ty tlustá krávo". Neměla by na to žádný důkaz, jenom video, kde by nebylo nic vidět a několikrát by změnila výpověď.

To by byl taky nesmysl tě za to trestat?

Reagovat
žrout

Rasismus je pro Západ úplně jiná kategorie než klasická urážka. Je to na hlavu, ale je to tak. Tam tě klidně budou jenom za podezření veřejně lynčovat. Tohle se nedá srovnávat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pablos

tak jsou to kusé informace a jestli jsou jediné, tak možná na tomhle základu se nic nestane...ale nevím no, je to docela vážný, když se provalí i nějáke detaily.

Reagovat
Greny

Dokonce si myslím že to může být vám pro všechny kluby z CR

Reagovat
Stannis Baratheon

Člověk už ani nemůže někomu slušně vyřídit pozdrav od známé osoby...

Reagovat
smazaný uživatel

dost dobrý

Reagovat
smazaný uživatel

Baník po dlouhé době vyhrál

Reagovat
bobis21

Po 6 dnech no. Já vím, dlouhá doba, ale častěji ty zápasy prostě nehrajem

Reagovat
smazaný uživatel

Aha,teď už je série 7 zápasů bez porážky,dokonce,naposledy ze Staroměstskem prohráli

Reagovat
smazaný uživatel

ahoj řehtačko, jak se má Mirek? Vypadá to, že jeho ústup ze scény Vám v tabulce zrovna nepomáhá

Reagovat
smazaný uživatel

Jo,Jablonec asi sestoupí,to vypadá

Reagovat
oli9

to přece nemůže být o sešívkách

Reagovat
Pablos

jo aha ono už to tady je ...tak to sorry

Reagovat
cubinho

Však už jsi psal, že je to tady

Reagovat
Pablos

taky mě to napadlo

Reagovat
Neon

Reagovat
oli9

Prosím na EF článek o Slávii děkuji. V článku o Slovácku se vyrojilo sešívek kteří to kometovali a jako argument použili pouze to, není to o Slavii tak at můžou debatovat i o Slavii

děkuji

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
KingMaster13

No pojď ještě, jen nám nalož Víc vykřičníků by jsi tam mohl ještě hodit

Reagovat
oli9

to je argument jen se těším na článek nikdo jiný slovácko totiž nekometoval než vy a to co napsal Mynář tak je celkem hovno proti Nezmarovi já si nedělám iluze ,že se to neděje napříč 1. 2. i 3. ligou...

Reagovat
KingMaster13

To na věci nic nemění, furt jste v tom s náma

Reagovat
Greny

Však má proč vám nalozit

Reagovat
clinger

proč?

Reagovat
Han střelil první

Protože jste korupčníci.

Reagovat
clinger

kdy?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Spíš se to tu těžce neunáší. Ve finále je na tom jeho klub stejně jako ten náš no

Reagovat
oli9

my za titul nikomu neplatili svým hráčům jsme nenadávli do černých zmrdů a mám pokračovat ?

Reagovat
KingMaster13

S těmi hráči je to píčovina Už vidím hyperkorektního posranýho Tvrdíka ze všech médií jak to říká

Reagovat
oli9

to říkal Nezmar

Reagovat
KingMaster13

Kterému já upřímně nevěřím ani slovo

Reagovat
oli9

Ale tak odposlech je osposlech...

Reagovat
žrout

Kdyby to byla pravda s tím milionem za titul, tak by už dávno někoho sebrali, je to 2 a půl roku stará informace. Ale jasně, mediálně to je zajímavé, tak se to hodí do nadpisu, proč ne.

Reagovat
KingMaster13

Jako určitě to musí být větší částka. Takhle by si titul mohla koupit i Opava Ty vole co to je milion

Reagovat
Pablos

tak to nebude tak jako dej milion a máš titul... neblázněte chlapi zase To je prostě bonusek... utužování spolupráce, všimné.

Reagovat
KingMaster13

Jo to máš asi pravdu ale působí to tak na mě z toho článku

Reagovat
žrout

Já vůbec nehodnotím, co to mělo být za kategorii ten milion, jen i ten samotný článek říká, že to je poznámka, která se nikde dál nerozvádí a kdyby to byla pravda, už někdo sedí v cele vedle Berbra, protože to je rok 2019, takže 2 a půl roku zpět.

Reagovat
Pablos

tak jasné to není... je to efotbal no Ale zase to tam pak popisují, že neví.

Reagovat
oli9

kvůli tomuto sis přepnul účet ?

Reagovat
žrout

3/10

Reagovat
Spalovač šancí

To zase není jistý, že už by dávno někoho zavřeli. Pokud by to bylo v nějakém větším rozsahu a pokud nikdo nic nepřiznal (a Berbr se při výsleších moc neprojevoval), tak to mohlo trvat, než to poldové dají dokupy.

Reagovat
žrout

Rozhodně by se k tomu nedostali novináři, pokud by to byla pořád živá kauza.

Reagovat
kilobyte

Takových úniků už bylo.

Reagovat
martin1

Reagovat
martin1

Reagovat
Greny

Jak píšu vedle .. ještě že jsme tak v piči že na to nemáme ... I když v druhé lize jsou asi částky jiné tak nevim

Reagovat
KingMaster13

Jo vy i Líšeň můžete být asi v klidu. Ačkoli při tom derby v Líšni to smrdělo

Reagovat
oli9

hele tohle je až po 3. ligu... co znám pár kluků kteří hrají MSFL nebo hráli tak je tam normální " dneska se moc nežente do útoku nevyhrajem mrdejte na to " nebo naopak..dnes když budete ve vápně tak sebou mrsknětě... bude penalta... sami kluci nemůžou vsázet ,ale jejich přítelkyně nebo kámoš normálně sázejí na goly v zápase

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
andrew96

Lol akorát že vůbec

Reagovat
smazaný uživatel

Jeste by to chtelo nejakou spinu na Teplice, prece ty svine nebudou trhat partu

Reagovat
Pablos

Berbr: „On říká prostě: já nechci důchodcovskej tým, já ho chci přestavět a konkurovat těm .ůrákům.“

Šádek: „Jojo.“

Tohle je ale pecka, Nezmar do Plzně

Reagovat
dinss

Komu měl konkurovat?

Reagovat
Pablos

Slavii

Reagovat
Pablos

si myslím teda... komu jinému

Reagovat
dinss

On říká prostě: já nechci důchodcovskej tým, já ho chci přestavět a konkurovat těm .ůrákům.“

To říkal Berbr, že to říkal Šádek jestli to správně chápu? Takže už chtěl přestavět jakože nás?

Reagovat
Blasphemer

Jo

Reagovat
Radek Voltr

tak to Šádič celkem prokákl slušou šanci.. sice by to teď na něj vylezlo, ale to už byste měli vomlazeno.. žádný Řezníci..

Reagovat
dinss

Přitom Řezník je teď jeden z nejlepších na hřišti zápas co zápas.

Reagovat
Mass

Vždyť Řezník se dostal si třikrát do sestavy kola, ukaž mi nějakýho mladýho beka, kterej by hrál líp.

Reagovat
Pablos

když si volá se Šádkem tak to nebude říkat že to říkal Šádek. Volal se Šádkem o tom, že se bavil s Nezmarem, jestli by nešel do Plzně.

Reagovat
KingMaster13

Pražákům

Reagovat
žrout

Ten Slavii fakt miloval

Reagovat
Blasphemer

Tak to se v tu fakt spekulovalo, že skončí u nás.

Reagovat
$dolar$

Potvrzuje se to, o čem všichni věděli. To že Slavia konala v ročníku asi 50 penalt, to opravdu nebyla náhoda.

Reagovat
Spalovač šancí

A proti ní se kopalo asi 42 penalt. Počítám, že se to otočilo, až když zaplatili.

Reagovat
smazaný uživatel

V té sezóně, za kterou Nezmar platil, jste kopali 15 penalt a proti vám jich bylo 7, Plzeň to měla 8:8, takže oficiálně název Berbrovci teď přebíráte vy.

Reagovat
žrout

A co takhle spočítat, které ty penalty byly nařízeny špatně? Ale to nechceme, že?

Reagovat
$dolar$

Vychazi to zhruba na 64-68 %

Reagovat
žrout

Vy se snad množíte dělením nebo co

Reagovat
Salfovic

Podle mých zdrojů 24 % totálně vymyšlených a 43 % z kategorie ,,ty krávo, ta byla přísná´´.

Reagovat
$dolar$

Dohromady 67 %

Reagovat
Kuchta

Tvl, zrovna vy s Krulou a "suchym hajzlem" byste měli držet piču a šoupat nohama

Reagovat
John Obi Mikel

Vždyť je to troll, tenhle člověk.

Reagovat
OTASi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
OTASi

Reagovat
žrout

Každopádně eFotbal slibuje "pokračování příště", tak se těším na další díly

Je ale fakt v prdeli, jak Berbr a spol ten fotbal celý v ČR posrali. Šmejdi...

Reagovat
Pablos

dovolím si nesouhlasit ...to není jen Berbr a spol. a nějaký posrání fotbalu v ČR... nikdy to tu nebylo čistý a nikdy nebude.

Reagovat
žrout

Nikdy nic není čistý, taková je společnost. Stačí se trochu orientovat. Jednotlivci se vždycky najdou. Ale tohle bylo systémové a o tom mluvím, strašný průser. A nikomu to nevadilo, kromě Teplic a Slavie do r. 2017, kdy to nakonec vzdali a podřídili se taky, když ostatní s tim byli ok.

Reagovat
Blasphemer

Slavie proti Berbrovi tak dlouho bojovala, až se s ním spojila.

Reagovat
žrout

Až ji nezbylo než se zařadit mezi ostatní, co je na tom nepochopitelné?

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Pablos

chudák ta Slavia nakonec

Reagovat
žrout

A kolik se teda postavilo klubů proti Berbrovi v r. 2017. Můžeš jmenovat? Ty i ostatní, co se vysmívají? Díky

Reagovat
OTASi

Reagovat
martin1

Reagovat
žrout

Že se vysmívají fanoušci Plzně je samo o sobě naprostý výsměch

Reagovat
ratusek

Reagovat
John Obi Mikel

2017 ten boj vzdali a přišel Nezmar

Reagovat
kilobyte

Je otázka jestli Slavie byla spíše proti Berbrovi nebo proti těm nekalostem.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Greny

Největší prdel na tom je že na Plzeň na kterou se nadávalo a kolikrát k tomu byli jasné důvody a pochopitelne z toho vyleze docela dobre

Reagovat
žrout

Nejsou kokoti, aby to řešili po telefonu, na to už jsou zkušení. navíc když máš Berbra za rohem.

Reagovat
Bex5

Presne, sousedovic Klarce taky neposilas dickobrazy, ale rovnou ji jdes zbourat

Reagovat
John Obi Mikel

I v tom efotbalovém článku se Plzeň řeší

Reagovat
smazaný uživatel

Ale kdo by to čekal od Slavie

Reagovat
žrout

Vždyť to už snad na jaře říkal Nezmar, že byl toho nakonec taky součástí, ne? Moc netuším, proč to tedy někoho dnes překvapuje.

Reagovat
dinss

btw nerad bych aby se tady zapomnělo na Chlumeckýho x Teplice, když se tady řeší Náčelník ale ...nemůžete se tam pak divit, že jste v takový prdeli. Fakt směšný

Reagovat
John Obi Mikel

Nedovedu si ani představit, jak bude vypadat podobná Berbrbouře v Anglii, protože, co tam vyváděj sudí, to by Královec a spol. mohli závidět.

Reagovat
smazaný uživatel

No a příštím kole můžou mít Teplice náskok na Karvinou reálně 7-9 bodů. A to už začíná být pro Karvinou hodně velký problém.

Reagovat
smazaný uživatel

*po příštím kole

Reagovat
John Obi Mikel

Pohodová výhra, víc takových Baha neudržíme.

Reagovat
Coutinho10

bude to hodne tezky

Reagovat
Coutinho10

Bah opet famozni a ma hlavni podil na nasi dalsi vyhre + dalsi cisty konto

btw. Trpis v rozhovoru rikal, ze by si pral Fenerbahce, ale uplne nevim, jestli by to byl idealni los...koho si prejeme my ?

Celtic (SCO)

Fenerbahçe (TUR)

Leicester City (ENG)

Marseille (FRA)

Midtjylland (DEN)

PSV Eindhoven (NED)

Rapid Wien (AUT)

ja bych asi nejradsi mozna ten Rapid, jak mela i Sparta nebo klidne zase do Anglie si to zopakovat s Leicesterem ci zahrat si s Celticem

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Rapid je pro vás celkem suverénně nejlepší los. Minimální cestování a kvalitou nejslabší možný soupeř.

Reagovat
Coutinho10

malem ani nepostoupili do vyrazovsci faze...kdyz to otocim, koho chcete vy ?

Bodø/Glimt (NOR)

Maccabi Tel-Aviv (ISR)

PAOK (GRE)

Partizan (SRB)

Qarabağ (AZE)

Randers (DEN)

Reagovat
smazaný uživatel

Za mě ideální varianta Randers.

Reagovat
Coutinho10

asi jo, Jablonec je malem mel

Reagovat
Witcher

Karabach a aby tam jeli autobusem

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
kilobyte

To by bylo minimálně na odložení 2 zápasů.

Reagovat
Puskas

a ještě starou Karosou....

Reagovat
smazaný uživatel

To by bylo minimálně na odložení 2 sezón.

Reagovat
Coutinho10

a ještě Spartě hrozí vybraný tým z:

Tottenham (ENG) / Vitesse (NED)

Reagovat
smazaný uživatel

Agdam

Reagovat
smazaný uživatel

Bral bych PSV, to by byly nadherny zapasy s urcite hodne golama

Reagovat
Coutinho10

tyjo PSV bych se celkem bal ...maj fajk super tym

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
smazaný uživatel

Skotu uz bylo dost, Turka nebrat tam to byva vselijaky, Leicester uz byl, Marseille tam maji ted ty nepokoje tam ne , Dansko uz bylo, Rapid mela Sparta, to PSV vychazi nakonec logicky

Reagovat
Coutinho10

Celtic je ten normalnejsi tym, takze bych se mu nevyhejbal Leicester sice byl, ale u nich by mi to nevadilo znova, ikdyz ted se celkem asi rozjizdej Dansko ne, Rapid mela Sparta, takze bysme si je taky mohli zkusit a asi urcite nejlehci souper, Francii az tolik nesleduju, ale jako tam by to bylo asi peklo a PSV taky budi respekt

Reagovat
smazaný uživatel

Ale na Holandany cesky tymy umi

Reagovat
Coutinho10

to je pravda, ikdyz s Feyenoordem nam to uplne nevyslo

Reagovat
John Obi Mikel

Pomstu Miťulendu

Reagovat
Coutinho10

ja uz je nechci moc videt a otazka, jestli budeme v lepsi forme nez tehdy, ale asi jo, kazdopadne se jim budu chtit spis vyhnout...ten Rapid z hlediska sanci na postup a dostat pak v dalsim kole Spartu je asi nejlepsi

Reagovat
John Obi Mikel

Jsme schopni prohrát s každým a porazit každého. Je mi to celkem jedno. Ale Rapid je asi nejslabší.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
KingMaster13

Marseille

Reagovat
Coutinho10

no radsi ne

Reagovat
RuneSKS

Marseille!

Reagovat
Mass

Celtic

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
REPLIKATOR

Peltonec sestup

Reagovat
oli9

Plukovníku pozor! Vpravo vbok a čau. Tohle už nemůže ustát ale ještě by mohl vydržet do dalšího zápasu

Reagovat
Selänne

OT: Legia to nakonec dokázala. Poslední místo v polský lize

https://pbs.twimg.com/media/FGa1MogXoAgmTAc?format=jpg&name=large

Reagovat
Salfovic

To je něco podobného jako se Slováckem. Vyřadili nejlepší tým střední Evropy, a mysleli si, že už to pak půjde samo.

Reagovat
oli9

Co to má společného že Slováckem?

Reagovat
John Obi Mikel

Píše to ve druhé větě příspěvku.

Reagovat
smazaný uživatel

Co se tam děje, že se tak sesypali?

Reagovat
John Obi Mikel

Hádám, že něco jako Jablonec.

Reagovat
Selänne

https://twitter.com/Pan_Jozek1/status/1470040803280044034

To neví asi nikdo. Je to celkový obraz posledních let, kdy do sebe všechno konečně zapadlo. Tohle video vydá za víc než tisíc slov.

Reagovat
John Obi Mikel

Ty kráso. Super roh.

Reagovat
Mass

Něco jako jako Barca.

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Selänne
Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
smazaný uživatel

Nepřestal jim klub platit, nebo jim nedal nějaký slíbený bonusy za Evropu? Že na to takhle vyloženě dlabou.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Mass

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
OTASi

Reagovat
Salfovic

Něco podobného předvedla ,,nedávno´´ Plzeň.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Edgar Davids

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
OTASi

Reagovat
žrout

Počkat jako vážně, co to má znamenat? Proč na to tak očividně serou viz ty videa?

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
$dolar$

Myslite, ze bude Slavie prerazena do druhy ligy, nebo ji jenom odectou body?

Reagovat
$dolar$

Myslite, ze bude Slavie prerazena do druhy ligy, nebo ji jenom odectou body?

Reagovat
smazaný uživatel

Nám asi nic..plzni by mohli sebrat ty tituly

Reagovat
Kuchta

lol, opravdu tohle píše fanoušek Plzně?

tohle je lacinej trolling i na EF, sorry

Reagovat
oli9

Možná se dočkáme na EF expresky,kdy se bude o té kauze informovat to bude asi vše

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
John Obi Mikel

Nevytahuj kalhoty, brod je ještě daleko a je otázka, jestli se k němu dojde. Zatím je to trochu v jiné fázi.

Reagovat
smazaný uživatel

Úplatek natvrdo, to tady zatím nebylo (aspoň ne prokázané), takže podle mě budou rádi za 2. ligu, můj tip je ČFL. Odebrání titulů je jasný, z toho bohužel budete profitovat hlavně vy, když Sparta ty sezóny před loňskou tak zadrbala.

Reagovat
$dolar$

Nj ale prachy z poharu nam to nevrati. Ja si myslim, ze se to vyresi salamounsky jenom odectenim treba 15 bodu. To bude mit za nasledek odchod cinanu.

Reagovat
mistr129

Reagovat
fabec1222

Nakonec se ještě ukáže, že Berbr ovládal celou UEFA

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Kepy_FCB

naivko

Reagovat
Dru Zeree

Moc bych se nesmál. I vrabci na střeše si cvrlikají, jak blízko měl váš ředitel k Romčovi a jací to byli kámoši

Reagovat
Kepy_FCB

jenže řeč je o slávii

Reagovat
Dru Zeree

jasný, ale pokud tam není alespoň policejní obvinění, tak je to těžko trestatelné fotbalový orgány. To by jsi na základě odposlechů musel trestat i suché hajzly a lakýrky.

Reagovat
Liquid

Reagovat
žrout

Podle mě Slavii úplně zruší, rozpustí klub a zbourají Eden. Cokoli jiného bude výsměch!!!

Reagovat
Salfovic

Konečně soudnej Slávista

Reagovat
frankiefcb

Postačí, když jim seberou tituly, co nahráli za posledních 5 let. Tady jsem zastánce padni komu padni, když se prokáže, že v tom jedeme například my. Tak ať nám taky seberou titul

Reagovat
C-M@ster

Jinak k tomuto soudku, když tu bohužel není článek, kdysi (tři roky zpět?) Berbr prohlásil něco k tomu, když repre pomohl sudí, že můžem být rádi, že máme Damkovou nebo tak něco...

I tady na EF jsem o tom s někým diskutoval...

Vzpomene si někdo o co šlo?

Reagovat
John Obi Mikel

"Její operativní krok při přerušení nedávného utkání Evropské ligy v Bratislavě mezi Slovanem a Spartou, to byl přímo majstrštyk, protože vím, že zabránila kontumaci ve prospěch Slovanu a ještě drastičtější pokutě pro hosty,"

Reagovat
C-M@ster

To je přesně ono!

Reagovat
fabec1222

Budou se to snažit podle mého hodit na Nezmara, jakožto soukromou osobu, který jednal samostatně, bez toho, aniž by o tom kdokoliv jiný v klubu věděl.

Reagovat
Greny

Pak bude zajímavé sledovat kde Nezmar vzal ten případný milionek

Reagovat
bobis21

"Proč bych já měl prokazovat svoje příjmy? Kdo tady prokazuje příjmy? Sorry jako"

Reagovat
smazaný uživatel

Jablonec je zralý na sestup

Reagovat
dinss

Ve sportovní nebo zákulisní rovině?

Reagovat
7kaka7

Zadřený Hložek dneska 3 asistence aniž by byl extra vidět, a jasně na čele tabulky asistentů...to ten hate ještě posílí

Reagovat
Dru Zeree

Naopak, typický Hložan, boduje proti kandidátovi na sestup

Reagovat
7kaka7

No to mám namysli zase to ten narative posílí

Reagovat
Dru Zeree

Jako vtipný to trochu je. Nicméně snad brzy odejde z ligy do dobré týmu na západ a tam se vykope směr top tým.

Reagovat
7kaka7

Myslím, že jaro dá ještě ve Spartě. Oddech a plná příprava mu pomůže. Navíc momentálně ta cena tak vysoká nebude. Může se stát všechno samozřejmě..ale spíš bych tipnul, že Paska zahraje kartu - jaro ve Spartě s příslibem zlepšení a pak odchod.

Reagovat
Dru Zeree

No ta cena asi fakt hlavně vzhledem ke covidu a možná jeho formě není na 20+ v evropských. Ale léto už je myslím si tutovka.

Reagovat
7kaka7

To určitě ne no, to by musel jednoznačně dominovat lize, táhnout repre a být hodně produktivní v EL. A léto už je nutnost, jak říkáš.

Reagovat
Kepy_FCB

Teplice porazili Peltonec letos v obou zápasech

pravděpodobně vedení Teplic na sviňosaura má nějaké důkazy jinak to není možné

Reagovat
kilobyte

To dělají Peltovi naschvál, aby ho nasrali.

Reagovat
monty25

Vidíš, to by mi ani nedošlo, že dvě ze tří výher byly s Jabloncem...

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Martin9719

Taky mě to zakopávání do autu a střely do nebe nějak neseděly

Reagovat
r.mrazik

Koukám, že netflix si takový závěr F1 musel asi zaplatit dopředu

Reagovat
mistr129

Netflix má na 4 díly vystaráno tak, že jen pustí Džiddu a Abu Dhabi od začátku do konce

A i tobě posílám diskuzi, ráno jsme dostali bídu, protože o ní někteří nevěděli

https://www.eurofotbal.cz/clanky/schumacher-bude-trenovat-s-barcelonou-28821/?forum=1#forum

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Čenda

Reagovat
Slavia10

Jak hrál dnes Madssen prosím? Jsou tam už náznaky že bude dobrý nebo brzy soudit?

Reagovat
John Obi Mikel

Jsou tam nadějné náznaky, má dobrou techniku a práci s pumlíčem. Jako minus bych uvedl, že párkrát ztratil balón a Bolka šla do útoku.

Reagovat
žrout

Minimálně v jednom nebo dvou případech to ale nebyla jeho chyba, protože dostal špatnou přihrávku do protipohybu. Potenciál v něm určitě je, hodně nadějný v práci s míčem a viděním hry, nezbavuje se toho lehce, je konstruktivní, kreativní, k tomu levák. Bude dobrej.

Reagovat
Stannis Baratheon

Technicky vypadá dobře, skvěle se vracel. Jediné co se mi nelíbilo že asi 3x když jsme měli možnost přejít do rychlého protiútoku, tak to dost zbzdíl.

Reagovat
Losinho

Bah

Reagovat
Neon
Reagovat
SuperBanikovec

Jojo to je neskutečné, vzpomněl jsem si na tenhle rozhovor s Chovancem, v tomto kontextu je to hodně silné kafe..... Chovanec je nejen obyčejná prodejná kurva ale i prolhaný srab.

https://isport.blesk.cz/clanek/fotbal-1-liga-rocnik-2019-20/374887/velky-rozhovor-s-chovancem-sudi-s-berbrem-neresim-fotbal-je-cisty.html

Reagovat
SuperBanikovec

Stejne nejlepší část je tohle "Vyšetřovací spis s krycím názvem Šváb" policajti mají smysl pro klasiku

Reagovat
John Obi Mikel

Kdyby se někdo chtěl podívat na sestřihy. Divim se, že toho Pechance teda nepotrestal když pro tu spřátelenou Slavii neodpískal jasnou penaltu za ruku.

Reagovat
Salfovic

Tydýt

Reagovat
Neon

Ty kamery nestihneš privezt.

Já už to mám v autě.

Né, ty ji nestihneš přivézt.

Reagovat
Greny

Takový úkoly mám rád

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Mimalu

Reagovat
db18

Reagovat
PH8

Reagovat
Trand

Reagovat
naheCZ

Reagovat
Čenda

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
smazaný uživatel

vy se tady tomu všichni smějete, ale já se cítím dost podvedeně

Reagovat
Neon

tohle je spíš smích skrze slzy, je to hrozná žumpa. Už aby byl zase nějaký závod kuliček od Jelle marble runs, tam má člověk jistotu, že jsou závodníci neúplatní a i čistí bez dopingu.

Reagovat
smazaný uživatel

už se těším, až si zase zafandíme!

Reagovat
Neon

Hazers!!!

Reagovat
Mass

Co různě těžké kuličky? Podvádět se dá všude.

Reagovat
mistr129

Reagovat
andrew96

Reagovat
Infi

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
OTASi

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Mass

Reagovat
SuperBanikovec

Tohle je mazec :D

Reagovat
Blasphemer

"Teď si vezmi. Blíží se doba, kdy budeme na fotbalech a nebudeme vědět, jak to skončí. To snad nejde. To o těch postupujících a sestupujících budou rozhodovat hráči? Neblázni, ty vole. To jsou ti poslední!"

Reagovat
John Obi Mikel

Podobná věta byla v 10.díle Vyšehradu.

Reagovat
SIRBRANIKE

Ano pane ministře.

Reagovat
Mass

Reagovat
SuperBanikovec

Stejne nejlepší část je tohle "Vyšetřovací spis s krycím názvem Šváb" policajti mají smysl pro klasiku

Reagovat
Edgar Davids

Dasa...No mi nejvic smesny a zaroven smutny prijde ten fakt, ze ten majitel by chtel delat fotbal ciste, ale proste nemuze, protoze ma v klubu takovyho gaunera...

Reagovat
Blasphemer

No, tak Rogoz je asi jasnej. Z tohohle se určitě nevykroutí. S Berbrem bych taky řekl, že se z toho nevykroutí, leda tak na Janouška, což už údajně rozjel.

Takže jsem zvědavý, koho kluci stáhnou s sebou, nebo jestli budou mlčet.

Reagovat
John Obi Mikel

Podle toho jak Berbr vystupuje (i když on si možná dost vymýšlí), tak by krom většiny českého fotbalu mohl stáhnout půlku UEFY.

Reagovat
Greny

V zákulisí se dost řeší že v tom jede dost klubu z ligy ... Pokud to tak bude a dle toho co jde ven to vypadá že ano tak bude ideální příležitost zúžit profi souteze

Reagovat
Martin10

Tomu sám nevěříš, ne? Podle toho, co jsem slyšel, mají špínu na všechny top kluby. Těch se nikdo nezbaví, to by bylo pro ligu likvidační...

Reagovat
Greny

Je to tak mělo by to tak být .. dokonce jsem slyšel že ta Plzeň na kterou se zde tolik nadávalo tam je taky ale mnohem méně než jiné kluby

Reagovat
Martin10

Tam je Šádkova výhoda v tom, že to pro ně Berbr dělal zřejmě zadarmo. Ani ty desátky za ochranu nemuseli platit.

Reagovat
Blasphemer

Jo, prase jako Berbr to určitě dělal zadarmo.

Reagovat
frankiefcb

zadarmo

Reagovat
mistr129

A pro Nezmara určitě dělal toho Cakira taky zadarmo, vždyť jde o dobro českého fotbalu

Reagovat
Martin10

Tak k Plzni měl blízko, Slavia a ostatní museli platit.

Reagovat
Puskas

On to nedělal pro sebe.

Reagovat
lampas

No jo, jenomže pro dělal Berbr aktivně sám bez toho, aby s ním musel Šádek či kdo cokoliv domlouvat. Vzhledem k tomu, že Berbr oficiálně s Plzní nic společného neměl, tak je opravdu dost dobře možné, že ta chátra z toho ještě vyjde víc jak dobře

Reagovat
dinss

Reagovat
monty25

Navrhuji všechny tituly z Berbrovy éry přidělit Teplicím a žádám opakování ceremoniálu!

Reagovat
Neon

https://www.youtube.com/watch?v=tvyB4gOkUmI&ab_channel=afortik Já jsem vyhrál, nazdar! A ty prázdný tribuny, už jen roušky jim chybí.

Reagovat
Puskas

Též jsem to tu chtěl dát.

Reagovat
r.mrazik

z mych info vsechny kluby platili "desatky",aby je rozhodci cilene neposkozovali

a pak platilo pravidlo silnejsiho psa...tedy za Berba tlaceni Plzne

u cinanu se to doted jen tusilo

Reagovat
fabec1222

Průser bude, jestli se toho chytne i UEFA... To bude tak 5 let bez pohárů minimálně

Reagovat
Greny

Záleží zda by to bylo pro kluby co v tom jedou jen nebo by nás vyřadili ze všech soutezi

Reagovat
John Obi Mikel

Třeba nás tam omylem nalosují.

Reagovat
Edgar Davids

Vyšetřovací spis s krycím názvem Šváb je taky dokonaly pojmenovani

Reagovat
Čenda

Jako to je tak surrealisticky, ty hlášky, ty lidi, ty jména.. fakt se to děje? Po tom všem, i v roce 2021? Ať mi nikdo neříká, že se lidi vyvíjí tvl, vsak my se vracíme zpět do opic.

Reagovat
fabec1222

Nakonec jedinej Pelta se Starkou z toho výjdou jako čistý

Reagovat
Martin10

Idnes měl ve svém článku náznaky, že jsou v odposleších solidně zachyceni právě i Pelta se Starkou (nebo i Brabcem). Takže předpokládám, že je jen otázka času, než se něco objeví...

Reagovat
dinss

Brabcem?

Reagovat
frankiefcb

No Pelta už v jednom odposlechu je a je to něco v tom stylu, že Berbrovi vyčítá, že nějaké šarády jsou moc okaté.

Reagovat
dinss

Reagovat
John Obi Mikel

Na internetu se objevila informace o údajném zájmu Sparty o Alexe Krále.

Reagovat
Coutinho10

ze by Kretinsky uz uradoval o rozehrani nevyuzivanych WHU hracich ve Sparte

Reagovat
John Obi Mikel

Jj v tomto duchu to bylo. Prý první výsledek spolupráce.

Reagovat
Greny

Blbost nereálné pokud se nepletu

Reagovat
dinss

To není reálný. Snad je rozumnej a nešel by se tam zahrabat.

Reagovat
Greny

Navíc je tam na hostování s opcí a nastoupil letos už za Spartak i WHU ne? Za třetí klub nastoupit nemuze

Reagovat
dinss
Reagovat
smazaný uživatel

Na PL nemá.

Reagovat
Coutinho10

Marseille a PSV nename tak Fener, tak snad Trpis vi, co dela

Reagovat
naheCZ

Tak nehratelné to není, určitě ten los mohl dopadnout hůř.

Reagovat
Coutinho10

hůř, ale i lépe, takže asi střední cesta....Trpiš je chtěl, tak ať se ukáže no

Reagovat
John Obi Mikel

Baníček v tom jede taky, no

Reagovat
Greny

Tak to není tajemství : Slavia, Sparta, Baník, Jablonec, Slovácko, Plzeň to jsou týmy o kterých se to veřejné už ví...

Reagovat
Greny

Ještě Příbram a Vyšehrad ale ti už snad dlouho v profi fotbalu nebudou

Reagovat
HorajzmAmmann

Takže Hradec titul?

Reagovat
Greny

Hradec taky ne už mají článek na idnesu

Reagovat
HorajzmAmmann

zůstane v té lize vůbec někdo?

Reagovat
John Obi Mikel

Bohemka

Reagovat
Greny

My postoupime a největší derby roku bude Zbrojovka - Líšeň ...může hrát béčko Sparty vyšší soutěž než áčko.?

Reagovat
HorajzmAmmann

snad si nemyslíš, že jste čistý?

Reagovat
Greny

Nás majitel je tak otresnej že by nedokázal domluvit ani pomoc u rozhodčích

Reagovat
Dru Zeree

Reagovat
dinss

Reagovat
John Obi Mikel

Ten postup se sám neudělal

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Blasphemer

Plzeň

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
db18

Reagovat
$dolar$

Reagovat
ratusek

nakonec se ukáže, že jako jediní v tom nejedete

Reagovat
John Obi Mikel

Berbr s Šádkem řešili leccos

Ostatně Adolf Šádek zas jeho pomoc směrem k Romanu Berbrovi moc nepotřeboval. Toho se řešil sám. Třeba 27. července 2019 dokonce podle záznamu policistů patrně chtěl, aby před ligovým zápasem Viktoria Plzeň-Karviná (3:2) Berbr zašel do kabiny rozhodčích. Utkání jako hlavní řídil rozhodčí Ondřej Ginzel, s nímž si „Náčelník“ rovněž občas telefonoval a „radil“ mu.

Před vstupem do kabin však Berbr s Šádkem narazili na nečekaný technický problém:

Šádek: „Inšaláh (arabský pozdrav – pozn. red.).  Seš tady?“

Berbr: „Ty chceš, abych tam zašel - a mě tam nechtěj pustit, že nemám žádnou kartu, vole."

Šádek: „To si děláš prdel. A pustili tě tam?“

Berbr: „No fakt, vole, nepustili.“

Šádek: „Počkej, jdu tam.“

Reagovat
ratusek

to je účelovka a kampaň

Reagovat
John Obi Mikel

To nemluví Šádek ale nasazenej arabskej migrant, co se omylem prozradil pozdravem.

Reagovat
dinss

Za tohle dostal Pelta pokutu. Tu zvládnem.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
dinss

Reagovat
FCB1922

Sem měl za to že tu záchranu nakonec fakt udělal pan trenér Panik, jak mi bylo ze všech stran řečeno.. A že mu vděčíme za hodně.

Hm, tak zas nic no. Ostatně jako vždy, už od dob působení hrobare v Baníku..

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To mohli ušetřit a nechat Kučeru, když na to trenér vůbec nemá vliv. Mít radost, že kauza ze zákulisí zdiskredituje nenáviděnou osobu To trumfne i tohle: https://pbs.twimg.com/media/FGVp6ljXMAQMstw?format=png&name=small

Hlavně, když jsi to tady prezentoval, jako by to Páník organizoval šašku

Reagovat
Kepy_FCB

Primitivní Trevorek

Reagovat
FCB1922

Říká ten, co si myslí, že peníze na přestupy se dávají na pokuty. Ostudo

Reagovat
FCB1922

Vytvořený další fiktivní účet. Ze vás to baví Jo, Osla z Lipové, ten je zas deaktivovany a spinká, než ho nahodite zpět do života?

Uchylaci..

Reagovat
smazaný uživatel

Podstatné je, že glorifikace pana trenéra Páníka nadále přetrvává. A zcela zaslouženě.

Ostatně jako vždy jsi nedokázal obhájit své nesmyslné myšlenkové pochody.

Reagovat
FCB1922

Zrovna ty něco pis o myšlenkových pochodech, když si vytváříte fiktivní účty jen za účelem pruzeni

Že ti to Stando ve tvém věku stojí za to.

Reagovat
smazaný uživatel

Účelem je konfrontace tvých tvrzení. Zatím žádné neobstálo. Jenom pomluvy na základě smyšlených tvrzení. Konkrétně u Boba sis to postavil na verzi od zhrzených hráčů. Časem jejich kariéra ukazuje, kdo měl pravdu.

Už ale vím, že ty si to ani neuvědomuješ, protože tvá kapacita myšlení je omezená. Měl by ses držet svého kopyta a to je vřeštění za plotem. To ti jde a hráči to ocení.

Reagovat
Han střelil první
Reagovat
FCB1922

Souhlas! Co tam máš dal smazko? :-)

Reagovat
HorajzmAmmann

já si vždycky myslel, že pokud Baník někde podplácel tak to bude v sezoně 2011/2012, ten zápas v Příbrami nebyl čistý ani hovno.

Ale tak snad chtěl fakt jenom pozdravovat kamaráda Brabce

Reagovat
Han střelil první

Tak cinknuté zápasy za Šafy jsou legendární. Jak slavili hráči s pyrem po tom, co Slavia odchodila zápas.

Reagovat
bobis21

Zrovna v tom zápase kopala Sparta penaltu za Plavšičův skok do vápna

Reagovat
ratusek

tvl fakt i my? no do piče

Reagovat
KingMaster13

Budete nám dělat garde

Reagovat
ratusek

no jako jsem dost nasranej. Nedělám si iluze o naší lize, ale že tam uplácí snad každej tým, a uplácet se musí, aby se pískala aspon rovina. tak to mě dostalo

člověk o tom vtipkuje, ale že to je pravda, to jsem fakt nečekal

Reagovat
Puskas

velmi smutné.

Reagovat
HorajzmAmmann

vždyť zatím nic není nic potvrzeného ne? (tedy aspoň u nás).

Reagovat
ratusek

tak už jen ten přepis s tím zápasem se Spartou mi stačí. kdo ví, co prosákne dále.

Reagovat
mistr129

Já bych řekl že celkově vzato kromě Vyšehradu nejsou potvrzené úplatky, ale zákulisní tlaky jsou očividné u většiny těch aktérů.

Reagovat
John Obi Mikel

Ono je něco potvrzenýho?

Reagovat
Puskas

Budeme si je dělat všichni navzájem.

Reagovat
John Obi Mikel
Reagovat
bobis21

Když se tak dívám na to video, tak bych na žlutou viděl jen to první (nakopnutí míče do rozhodčího). A faul před tím gólem na konci teda taky nevidím

Jako nebudu říkat že tam nic nebylo, ale kdyby měla být taková spekulace, napadnou mě mnohem lepší adepti než zrovna tento zápas

Reagovat
bobis21

Ale teda pokud dostal zaplaceno a pak v zápase Baníku nepísknul penaltu a Spartě naopak v situaci kdy Plavšič padal už před kontaktem ano, tak doufám že dostal Brabec aspoň slevu

Reagovat
ACSeRw!n

to je klasicka taktika rozhodcich, schvalne udelas taky nejakou debilni chybu na druhy strane, aby to tak nevypadalo

Reagovat
bobis21

Jakože otočím dvě penalty a pak budu doufat že 15. tým tabulky porazí Spartu? Tomu říkám odvaha! Jak říkám, doufám že byla aspoň sleva

Reagovat
Greny

Záleží také v jaké minutě a za jakého stavu to uděláš...

Reagovat
bobis21

Sparta z té penalty vyrovnala (kontakt tam byl, ale Plavšič padal už předtím - nebral bych jako zářez, pískat se asi dala).

Baník by šel do vedení v 77. minutě. Jako vědět že je "v tvém zájmu" aby Baník vyhrál a nepísknout 13 minut před koncem penaltu, ze které by šel Baník do vedení, fakt odvaha. Být člověk který mu zaplatil tak v tu chvíli asi najímám bulhary na zlámání noh

Reagovat
Greny

Záleží zda sis zaplatil výhru nebo rovinu

Reagovat
bobis21

Jako člověk který to platí bych byl asi nasraný v obou případech

Reagovat
Puskas

Anebo to, zda máš vsazeno, že gól padne v 85.-90. minutě.

Reagovat
andrew96

Třeba měl naloženo na počet gólů,.

Reagovat
John Obi Mikel

Oni ti sudí jsou totiž takoví tragédi, že jim nejde ani ta nakloněná rovina.

Reagovat
bobis21

To je fakt, to by mě vůbec nepřekvapilo

Reagovat
smazaný uživatel

Důkaz, že Sparta byla vždycky čistá, naopak jí řezali

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Neon

zbožný přání. proč vůbec ty kopačky sledovat? Jako věděl jsem vždycky, že to jsou sice blbý kopačky, ale zároveň "mistři" svého oboru, ale tohle morální bahno, ve kterém si ti borci musí vykopat na chleba, fakt není možný dál udržovat.

Reagovat
bobis21

"suchej hajzl" vás taky řezali?

Reagovat
John Obi Mikel

Tenhle člověk to bere vážně asi jako respektovaný Likvidátor.

Reagovat
mistr129

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Se mi nechce verit, ze by na ty Teplice nevylezlo aspon neco

Reagovat
Dru Zeree

Příští rok bude druhá liga zajímavější a kvalitnější než ta první

Reagovat
Greny

Ja bych to hodil až do MSFL a CFL ať je pořádna zabava...Jak by se to ČT ráda dávala

Reagovat
iamek

Ten Sabou je idiot . Trapnější výmluvu neměl? Hodně lidi má asi těžké spaní :)

Reagovat
mistr129

Ale poznal jsi z toho snad ten tón?

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Džeko55

Dneska teda 5. Baník a 6. Hradec.. takže zítra jsme na řadě my v Budějcích

Reagovat
Salfovic

Rogoz: „Dobře. Je to možný. Když nám to chcete prodat... Tak v pohodě.“

Sabou: „To nechceme, my by jsme to chtěli koupit od vás právě.“

Rogoz: „Tak to od nás můžete koupit. Nejsme úplně drahý. Klidně to od nás kupte.“

Divím se, že si to ti idioti neprodali vzájemně

Reagovat
Greny

Mě na tom fascinuje že tomu Rogozovi je to úplně jedno že prodá zápas který původně chtěl koupit

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Mass

Hlavně že se prachy točí.

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
db18

Reagovat
Puskas

je pohotový

Reagovat
žrout

Reagovat
Cotton

Reagovat
mistr129

Reagovat
fabec1222

Podle mě se to stejně zas klasicky zamete, a nic se nezmění

Reagovat
John Obi Mikel

15 týmům se odečte 15 bodů, Teplice se posunou do středu tabulky a hotovo.

Reagovat
monty25

Reagovat
bobis21

16 týmům. Nebo jste opravdu tak naivní, že věříte v nějaký křišťálově čistý klub? Co přijde příště, jednorožci jedoucí na duze bojující s draky?

Reagovat
John Obi Mikel

Uvidíme. Je to dost možné, že se na ně něco najde.

Reagovat
monty25

Jestli se něco najde na Teplice, tak to už v tom pak budou vážně všichni. Teplice šly snad jako jediné proti Berbrovi od začátku až do konce. Taky na to nejednou doplatily...

Jak by řekl Ozzák: "Je to fakt hnus, co se na nás valí." Jestli to přeroste do takových rozměrů, že se toho chytne UEFA a vyloučí české kluby z pohárů, tak tady ten fotbal můžeme rovnou zrušit... Ještě nakonec dáte na mě a začnete sledovat ženský fotbal.

Reagovat
Greny

Naposledy zakázali Sigmě ne start v pohárech... Jak to tam bylo? Stačilo podezření nebo jak to bylo?

Reagovat
Greny

Tak to může být teoreticky ještě sranda .. to nebudeme mít koho poslat ani do poháru a když jo tak nebudou mít žádný koeficient a hned vypadnou

Reagovat
Losinho

Půjdete tam vy, Prostějov, Líšeň, Vlašim

Reagovat
ratusek

No, Brno má pohodový náskok ve druhé lize. Aby něco nevyplavalo na ně při takovém náskoku

Reagovat
Kepy_FCB

o tom vůbec nepochybuj

Reagovat
Coutinho10

OT: Pavel Novotný celkem zabiják

https://www.youtube.com/watch?v=oajXADWU6g0

Reagovat
mistr129

Reagovat
Greny

Reagovat
fabec1222

Nechápu, že tohle prase ještě někam zvou

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele