Infarktové "finále", Son v laufu a Salahův slalom: Sezona 2021/22 v kostce

07.06.2022, 18:58
Názory a komentáře
Radost hráčů Manchesteru City (© AFP)
Králové z Manchesteru zůstávají na trůnu Premier League i po ročníku 2021/22. Svěřenci Pepa Guardioly totiž obhájili trofej a mistrovským titulem se honosí počtvrté za posledních pět let. Stíhací jízda Liverpoolu k vítězství nestačila, expres Tottenhamu pod vedením strojvedoucího Son Heung-mina naopak do kýženého cíle v podobě účasti v Lize mistrů dojel.

Milionářskou soutěž si na podzim opět zahraje i Chelsea, ale spokojenost se třetím místem v Londýně rozhodně nepanuje.

Citizens směřovali k dalšímu primátu už od Nového roku, kdy si vypracovali desetibodový náskok. V posledních měsících o něj sice málem přišli, ale závěrečné kolo spojené s dechberoucím utkáním s Aston Villou zvládli. "Stali jsme se legendami. Vyhrát čtyřikrát titul z pěti pokusů se může povést jen týmu s opravdu výjimečnými hráči. Je to asi největší úspěch našich kariér, neuvěřitelné. Na tohle se bude vzpomínat," citovala Guardiolu agentura Reuters

Španělskému stratégovi je nutné dát za pravdu a dominanci mužstva z Etihad Stadium ocenit, obzvlášť v nabité Premier League. Brankář Ederson mnohokrát ohromil příznivce klidem v rozehrávce a zapsal dvacet čistých kont, João Cancelo posunul roli krajního obránce o další level výš, záložníci Bernardo Silva s Kevinem De Bruynem přidali enormní porci kreativního myšlení a zároveň gólové potence. Po podpisu kontraktu s ostrostřelcem Erlingem Hålandem je nasnadě otázka, zdali manchesterský celek dokáže někdo v příští sezoně zastavit.

Liverpool? Ten se o to snažit určitě bude. Ztráta jediného bodu v kontextu s vývojem zmíněného duelu Citizens s Villans hráče i příznivce mrzela, po nezdaru ve finále Champions League s Realem Madrid pravděpodobně dvojnásob. "Moji kluci chtějí pořád vyhrávat. Na tom se nic nezmění ani v příští sezoně," řekl rezolutně Jürgen Klopp na tiskové konferenci v Paříži.

Chelsea v první polovině ročníku naplňovala ambice vrátit trofej do západní části anglické metropole, ale série pěti nerozhodných výsledků z šesti domácích utkání ji už začátkem ledna víceméně vyřadila z bojů o mistrovskou korunu. Blues na ztracené pohodě bezesporu nepřidal ani prodej klubu, jehož budoucnost má po Romanu Abramovičovi aktuálně v rukou Todd Boehly.

Tottenham naopak skvělým finišem (23 bodů z posledních deseti zápasů při skóre 25:5) zachránil sezonu a odsoudil Arsenal, který po katastrofálním začátku povstal z popela, k šesté neúčasti v LM za sebou. Nutno podotknout, že Gunners si mohli čtvrtou příčku uhrát sami, ale porážkou v předposledním kole v Newcastlu se o možnost návratu mezi evropskou smetánku připravili.

Ještě mnohem větší zklamání kousali hráči i fanoušci Manchesteru United. Nejúspěšnější klub historie Premier League totiž obsadil šesté místo se ztrátou 35 bodů na City a v létě ho čeká zemětřesení v kádru. Podaří se novému manažerovi Eriku ten Hagovi přebudovat tým a vzkřísit uvadající značku z Old Trafford?

Inspiraci může čerpat např. v Newcastlu, kde se zmíněné vzkříšení podařilo Eddiemu Howeovi. Magpies v úvodních 19 kolech jen jedinkrát vyhráli a krčili se na chvostu, ale následně se pod vedením čtyřiačtyřicetiletého stratéga obdivuhodně zvedli. Pouze Manchester City s Liverpoolem získali v dalších 19 kolech více bodů. Vzhledem k "neomezenému" finančnímu kapitálu je určitě reálné, že v St James' Parku v dohledné době opět zazní hymna Champions League.

Rošáda na lavičce pomohla také Leedsu, který se v posledním kole zachránil na úkor Burnley. Sestup neminul ani duo Watford - Norwich, naopak z EFL Championship si místenku v anglické nejvyšší soutěži zajistili hráči Fulhamu, Bournemouthu a Nottinghamu.

TOP 3 góly:




TOP 3 hráči dle WhoScored.com:


1. Kevin De Bruyne (Manchester City) - 7.64 / 25 zápasů, 15 gólů, 8 asistencí.

2. Mohamed Salah (Liverpool) - 7.54 / 30 zápasů, 23 gólů, 13 asistencí.

3. Son Hung-min (Tottenham) - 7.52 / 35 zápasů, 23 gólů, 7 asistencí.

TOP hráči dle Fantasy Premier League:


1. Mohamed Salah (Liverpool) - 265 bodů.

2. Son Hung-min (Tottenham) - 258 bodů.

3. Trent Alexander-Arnold (Liverpool) - 208 bodů.

All-stars v sezoně 2021/22:


Autor: Marek Ustohal


Brankář: Aaron Ramsdale (Arsenal) - O Zlatou rukavici se sice podělili Alisson Becker s Edersonem, ale největší vliv na mužstvo měl z gólmanů strážce svatyně Gunners. Nad jeho letním angažováním za 30 milionů liber kroutila celá řada fanoušků severolondýnského klubu hlavou, ale Ramsdale nemalá očekávání naplnil. Po katastrofálním začátku ročníku vystřídal mezi tyčemi Bernda Lena, zapsal 12 nul a spoustou excelentních zákroků zvedal příznivce na anglických stadionech ze sedadel.

Pravý obránce: Trent Alexander-Arnold (Liverpool) - Nejproduktivnějším obráncem v soutěži byl odchovanec Reds, a to nejen ve Fantasy Premier League. Před 12 asistencemi a 90 vytvořenými šancemi (nejvíce ze všech fotbalistů v PL) je nutné smeknout. Na pravém kraji jako už tradičně létal, skvěle spolupracoval s Mohamedem Salahem, a zároveň si svědomitě plnil i defenzivní povinnosti - získal totiž více míčů (235) než kdokoli ze spoluhráčů v červeném dresu.

Stoper: Antonio Rüdiger (Chelsea) - Pod dohledem manažera Thomase Tuchela a brazilského veterána Thiaga Silvy se vypracoval v jednoho z nejlepších stoperů na světě. V uplynulé sezoně PL exceloval ve čtení hry, v osobních soubojích i v zakládání útoků. Stal se z něj komplexní fotbalista. Jeho letní odchod do Realu Madrid bude pro Blues bezesporu citelný. Najde klub ze Stamford Bridge adekvátní náhradu?

Stoper: Virgil Van Dijk (Liverpool) - Zlepšení Reds po "neúspěšném" ročníku 2020/21 šlo ruku v ruce s comebackem nizozemské zdi do srdce obrany. Urostlý stoper překonal vážné zranění kolena a navázal na předchozí vysoce nadprůměrnou výkonnost. V soubojích jeden na jednoho neměl v soutěži konkurenci jak ve vzduchu, tak na zemi. Celku z města Beatles pomohl výraznou měrou mimo jiné i k 21 čistým kontům.

Levý obránce: João Cancelo (Manchester City) - Nejlepší bek v soutěži? Letos jednoznačně osmadvacetiletý rodák z Barreira. Svou výjimečnost ukazoval na obou krajích defenzivního kvarteta (22x hrál vlevo, 14x vpravo), měl nejvíce doteků s míčem (3908) ze všech hráčů v PL, mezi obránci se pokusil o nejvíce driblinků (113) a na krátkou dovolenou odjel s bilancí 1+7. Z fleku by mohl hrát o řadu výš, protože v kontrole balonu a kreativitě může top záložníkům v čele s Kevinem De Bruynem směle konkurovat.

Střední záložník: Kevin De Bruyne (Manchester City) - Jeho belgický "teammate" má za sebou fantastickou sezonu, kterou ozdobil podruhé za poslední tři roky oceněním pro nejlepšího hráče soutěže. V průměru v každém duelu třikrát vystřelil a vytvořil tři šance spoluhráčům (87 celkově). V 25 utkáních si připsal 15 gólů a 8 asistencí. Na čtyřbrankové galapředstavení ve Wolverhamptonu budou fanoušci Citizens ještě dlouho vzpomínat a za zmínku rozhodně stojí i fakt, že populární KDB byl mužem zápasu ve většině top šlágrů.

Střední záložník: Declan Rice (West Ham) - Statistikami podobného ražení se odchovanec Chelsea pochlubit nemůže, ale důležitostí pro mužstvo se De Bruynemu minimálně vyrovná. V roli defenzivního středopolaře si navzdory stále mladému věku (23) vybudoval na Ostrovech obrovské renomé a není divu, že kolem něj krouží množství velkoklubů v čele s Manchesterem City. V květnu mu sice vedení Hammers nabídlo lukrativní osmiletou smlouvu, Rice ji však dle britských médií odmítl.

Střední záložník: Bernardo Silva (Manchester City) - Svou budoucnost bude pravděpodobně řešit i portugalský "šikula", kterého už poněkolikáté láká do svých řad Barcelona. Je pravdou, že se během loňského léta netajil přáním odejít, ale nakonec zůstal a hrál jednu z hlavních rolí při mistrovském tažení Citizens - v pozici pravého a levého křídla, "osmičky", i "falešné devítky". Zejména v první polovině ročníku byl nezastavitelný a hlásil se o zmíněné ocenění pro nejlepšího fotbalistu soutěže.

Pravý útočník: Mohamed Salah (Liverpool) - Zejména v první polovině ročníku dominoval také egyptský "faraon", jenž s lehkostí sobě vlastní kličkoval mezi obránci jako fenomenální lyžařka Petra Vlhová v olympijském slalomu. Po návratu z lednového Afrického poháru národů se jeho gólová potence o poznání snížila, přesto už potřetí ovládl střeleckou tabulku Premier League (vícekrát kraloval jen Thierry Henry - 4x). K 23 trefám přidal i 13 asistencí, což z něj učinilo nejproduktivnějšího hráče Premier League.

Střední útočník: Jarrod Bowen (West Ham) - Na dvouciferná čísla v obou nejsledovanějších statistikách (13 + 10) se dostala také kometa z West Hamu. Rodák z Leominsteru prožil průlomovou sezonu a velmi hlasitě si řekl jak o angažmá ve velkoklubu, tak o nominaci do anglické reprezentace pro mistrovství světa v Kataru. Na pravém křídle i v roli "falešné devítky" totiž zápas co zápas ukazoval enormní potenciál. Driblinkem v maximální rychlosti zvedal příznivce ze sedadel a třináctkrát prokázal i chladnokrevnost v zakončení.

Levý útočník: Son Heung-min (Tottenham) - Stíhací jízdu Spurs za místenkou v Champions League řídil a úspěšně dořídil až do samotného konce. Rychlonohý Jihokorejec si především během posledních měsíců držel excelentní formu, dával jeden gól za druhým a po zásluze si hýčká Zlatou kopačku pro nejlepšího kanonýra. K 23 přesným zásahům dodal i 7 asistencí a stal se po Harrym Kaneovi, Teddym Sheringhamovi a Jürgenu Klinsmannovi teprve čtvrtým fotbalistou Spurs, jemuž se podařilo zkompletovat alespoň 30 "kanadských bodů".

All-stars v sezoně 2021/22 (Rezervní tým):


Alisson (Liverpool) - James (Chelsea), Matip (Liverpool), Laporte (Manchester City), Cucurella (Brighton) - Maddison (Leicester), Rodri (Manchester City), Mount (Chelsea) - Saka (Arsenal), Kane (Tottenham), Mané (Liverpool).

Obě sestavy jsou kompilací ideálních jedenáctek Jakuba Vaňka a Marka Ustohala.

All-Stars dle nominací v sestavě kola v sezoně 2021/22:


Autor: Marek Ustohal


Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Manchester City38296399:2693
2.Liverpool FC38288294:2692
3.Chelsea FC382111676:3374
4.Tottenham Hotspur382251169:4071
5.Arsenal FC382231361:4869
6.Manchester United3816101257:5758
7.West Ham United381681460:5156
8.Leicester City3814101462:5952
9.Brighton & Hove Albion3812151142:4451
10.Wolverhampton Wanderers381561738:4351
11.Newcastle United3813101544:6249
12.Crystal Palace3811151250:4648
13.Brentford FC381371848:5646
14.Aston Villa381361952:5445
15.Southampton FC389131643:6740
16.Everton FC381162143:6639
17.Leeds United389111842:7938
18.Burnley FC387141734:5335
19.Watford FC38652734:7723
20.Norwich City38572623:8422

Autor: Jakub Vaněk

Komentáře (488)

Přidat komentář
smazaný uživatel

ten ramsdale zacal uzasne, postupne to ale kleslo ku priemernym vykonom. chvilami az posobil, ze mu to stuplo do hlavy a viac sa sustredil na saskovanie a robenie zo seba sympataka ako chytanie. som zvedavy ako bude pokracovat, snad bude takym brankarom, ako u nas zacal

Reagovat
smazaný uživatel

Gabriel Jesus WANTS to play for Real Madrid and Ancelotti wants him in his squad.

Reagovat
jk

Ale na Спорт-Экспресс psali, že jde do woolwiche

Reagovat
Mastný Chobot

Neviem, čo tu vy dvaja šaškovia rozbiehate zasa za two-man show, ale však Jesusa nikto od nás nechcel

Reagovat
Mastný Chobot

*nechce

Reagovat
Nizzie

Oni musí. Na víc nemají mozkové buňky.

Reagovat
Nizzie

Jo, protože GGabriel Jesus WANTS to play for Real Madrid and Ancelotti wants him in his squad. by Plněná paprika je o moc víc relevantnější. Gratuluji, velmi se ti daří dál ze sebe dělat úplnou p*ču.

Reagovat
Nizzie

Btw, nepsali, že jde do woolwiche, ale že je s woolwichem dohodnutý, ty už se fakt pro jednou konečně nauč číst.

Reagovat
Nizzie

Gabriel Jesus během léta opustí Man City, ale zůstane v Premier League. Alespoň to tvrdí novinář Fabrizio Romano, který tak vyvrací jeho možný transfer do Realu Madrid.

Ty Спорт-Экспресс

Reagovat
Nizzie

zdroj: mokrý sen paprikového lusku

Reagovat
smazaný uživatel

Zdroj je Tier 2, ale Tier 1 pro Real Madrid

Reagovat
Nizzie

To je paráda, akorát pořád chybí, co je to za zdroj.

Reagovat
Nizzie

Gabriel Jesus během léta opustí Man City, ale zůstane v Premier League. Alespoň to tvrdí novinář Fabrizio Romano, který tak vyvrací jeho možný transfer do Realu Madrid.

Ty Tier 2 a Tier 1.

Reagovat
Nizzie

Gabriel Jesus WANTS to play for Arsenal and Arteta wants him in his squad.

Reagovat
Zaschrona

Real nemá volné místo pro cizince

Reagovat
Tommy$

Napadá někoho kam by mohl Son reálně přestoupit?

Reagovat
jk

PSG

Reagovat
smazaný uživatel

PSG, Real Madrid, Bayern

V budoucnu možná, toto léto není reálný žádný přestup.

Reagovat
Kily

teoreticky může klidně chtít on sám, za měsíc mu bude třicet, může to být další hráč jako Mané, který si uvědomí, že má dost možná poslední šanci na takový přestup

Reagovat
jk

Son 2021 podepisoval smlouvu na další 4 roky. Porovnání s Maném mi tam moc nesedí…

Reagovat
Kily

zapomněl jsem

Reagovat
Svatej

Ten už u vás zůstane

Reagovat
jk

Hlavně on s tím svým stylem hry může být za dva, tři roky na hranici své využitelnosti. Nebyl by první fotbalista, který s věkem styl svojí hry upravil, ale už to vůbec nemusí být zajímavé pro jiné kluby aby ho nějak naháněli...

Reagovat
Nizzie

Ale Son přeci nikdy nepřestoupí. On není ten typ.

Reagovat
O.Giroud

a to je skoda, ale asi sa nestazuje

Reagovat
Nizzie

Tak to záleží na něm, co je jeho ambicí. Ale asi mu kurník stačí no.

Reagovat
O.Giroud

Korea ho miluje, viac mu mozno ani netreba.

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Tommy$

Reagovat
eder

Son of a bitch

Reagovat
Busby babes

imho za nej nikdo neda 100+ mega co si za nej Levy rekne.

Reagovat
jk

Předpokládám, že Romano každou chvíli začne "nové" info o Bastonim do Spurs.

Reagovat
Nizzie

Tinti (agent Bastoniho) po dnešnom stretnutí s vedením Interu

“Alessandro zostáva v Interi.”

Reagovat
jk
Reagovat
Seydou Doumbia

Sestava sezony : Sa, Cucurella, Blackenbauer, Dias, Cancelo, Bissouma, Gallagher, De Bruyne, Son, Kane, Salah

Reagovat
Citrus41

Tottenham are working on a deal to sign Pau Torres. The transfer would include Gio Lo Celso heading to Villarreal in a player + cash exchange.

(Source: Sky Italy)

Ten Conte to prostě umí skládat, to se musí nechat. Opravdu si myslím, že když zůstane, tak příští sezonu překvapí. Klidně i druhé/třetí místo.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak podle toho co se pise v prestupovych spekulacich, by byl genialni kazdy prestupak, zalezi koho se doopravdy podari privest. Snad to bude aspon jedno z tech 3 nejcasteji zminovanych jmen. I kdyz s nynejsi formou Daviese by bylo Bremera, Bastoniho nebo Torrese na lavicku skoda

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Seydou Doumbia

začne sezona a Davies bude zase hovado

Reagovat
Front hell

V tomhle bych zase z conteho nestrikal, jelikož o něho měli zájem i minulé léto. Ale to je odmítl. Každopádně letos je ta situace diametrálně odlišná.

Reagovat
jk

O Torrese jsme stáli i loni když byl manažerem Nuno. Mě to spíš (i vzhledem ke zdroji) připadá, že tohle je typická práce Paraticiho. “Rozjedná” několik hráčů, kontaktuje jejich agenty, novinářům leakuje zprávy co se mu hodí a pak se dohodne s tím jedním o kterého jsme měli opravdu zájem a ten zbytek je jen kouřová volna

Reagovat
jk

*clona.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Zdechlina

Ramsdale

Reagovat
Mastný Chobot

Ramsdale je dobrý, megsympaťák a som rád, že sme sa v ňom mýlili. Ale nechce sa mi veriť, že v PL nebol lepší brankár v tejto sezóne, zas taký výborný až na pár jednotlivých zápasov nebol.

Reagovat
smazaný uživatel

Hugo mel prakticky perfektni sezonu bez kiksu a zachranil hromadu golu.

Reagovat
smazaný uživatel

Cimz nechci rict, ze mel lepsi sezonu nez Ramsdale nebo kterykoliv jiny brankar, ale na to, ze byl znamy tim, ze na lajne je buh, ale pak vymysli kokotinu pri vybehu, nebo pusti pitome centr, tak letos si ty negativa prakticky nevybavim.

Reagovat
FUnk

Reagovat
FUnk

Reagovat
Busby babes

tak on to tam vysvetluje, ze to bere spis jako ze nejvice prekonal ocekavani?

Neco podobneho jak kdyz tuhle kolovala nejhorsi 11 v PL a bylo to plne hracu United nebo Arsenalu tusim a ze sestupujicich klubu asi 1 hrac...

Reagovat
Mastný Chobot

Fúú, to ti neviem povedať, ja tu pozerám max. obrázky a diskusiu

Reagovat
Busby babes

chapu.

Reagovat
Trand

Reagovat
fff

same

Reagovat
mikelinos

+ ještě video jsem zvládl

Reagovat
SixtoRodriguez

Reagovat
John Obi Mikel

Ještě nadpis/titulek

Reagovat
Trand

Reagovat
fenixLFC

urcite tam mal byt Sa....

Reagovat
fff

Dom King - Liverpool want to sign Darwin Nunez and are prepared to smash their transfer record to get him. Nunez keen on Liverpool, Man United and Atletico Madrid also interested in him.

Reagovat
fff

Uvidime, ci sa podari dohodnut na nejakej rozumenej cene.

Taka klasicka 9 je sice nieco, na co sme moc nehrali pod Kloppom ale zas na druhej strane preco nie. Ked pojde Mane, ktory aj tak hraval v strede posledny polrok, tak by sme mohli Nuneza chapat ako nahradu prave zanho.

Diaz - Nunez - Salah (tam stale dufam, ze sa s nim dohodneme na predlzeni), za nimi Jota, Firmino, Carvalho.

Este by to chcelo tu zalohu. Kedze sme sa snazili o Tchouameniho tak je jasne, ze Klopp tam chce posilu. Idealne strelit Oxa niekam, aby sme daco zarobili este.

Za Williamsa chceme cca 15 vraj, podobne asi za Phillipsa, prec pojde asi aj Minamino, k tomu dajme cca 30 za Maneho.

Peniaze by mali byt na Nuneza aj zaloznika snad.

Reagovat
avicii

Záložník a útočník by bolo fajn prestupak a k tomu ten Fabio.. A možno ešte ten 18 ročný pravý bek Ramsey.. Nuneza chcem moc, inak nie som si istý ale tuším hrával aj na ľavo v Benfice, určite ale na hrot posila.. Veľmi sa mi páčil proti nám.. Co ten stred..? Tchouameni v Madride, spomínal sa asi len Sangare a co tak vidím možno Gavi? Sú tam nejaké informácie?

Reagovat
smazaný uživatel

my by sme za hracov ako williams a phillips dostali tak tri miliony a grilovaciu sadu

Reagovat
fff

Tak zas nam tam hra do karat, ze obaja vo Fulhame resp., Bournemouthe hravali zaklad, oba timy idu do PL, mal by tam byt zaujem, aby zostali a rovnako aj peniaze.

Reagovat
O.Giroud

ved za Willocka ste dostali 30, Maetineza 20

Reagovat
smazaný uživatel

hej a to su asi jedine nase predaje za peniaze za posledne 3-4 roky rokov

Reagovat
Front hell

Iwobi

Reagovat
O.Giroud

lepsie ako nic

Reagovat
Mastný Chobot

a za Mavropanosa a Guendouziho dokopy 14m

za Chambersa, Kolašinaca, Aubu, Lacazetta, Sokratisa, Ozila, Welbecka, Ramseyho, Mustafiho a Mkhitaryana dokopy 0,00

Reagovat
O.Giroud

tak aj my mame take: Sturridge, Moreno, Can, Markovic, Lallana, Clyne, Wijnaldum, Origi a asi aj Karius za 0

Reagovat
Nizzie

Takové má v dnešním fotbale téměř každý klub, ale to je jedno.

Reagovat
VasAFC

Za aubu jsme naopak platili ne?

Reagovat
Busby babes

to by se nam ty transfer cile pekne rozpadly.

Reagovat
avicii

... Timber asi ale dopadne nie?

Reagovat
Busby babes

holt ETH bude muset udelat z Andrease noveho Pirla no.

Reagovat
Hlahart

Podle všeho chce zůstat

Reagovat
avicii

Reagovat
Kixi Syhimour

Lepší šance pro nominaci na MS

Reagovat
avicii

Doteraz som mal skôr pocit ze to je len prianie fanúšikov a bulvárne články ale vyzerá ze záujem je skutočne veľký z našej strany, vraj sme pripravený spraviť za neho rekordný transfer LFC..

Reagovat
fff

Osobne si nemyslim, ze by sme sli nad 50-60m libier.

Reagovat
avicii

Niečo takéto by bolo fajn a kľudne bonusy za výkony ci trofeje

Reagovat
Front hell

Nenechala se Benfica slyšet,že bude jednat jen při cenovce 100 milionu eur?

Reagovat
fff

Takychto vyhlasenie je vzdy vela pri prestupoch, nic to nemusi znamenat.

Reagovat
Salfovic

Pokud se o něj zajímá víc top klubů, tak si takovou cenovku můžou klidně stanovit, a v pohodě jí dostanou.

Reagovat
fff

Treba zohladnit aj to, kam bude hrac ochotny ist.

Reagovat
Front hell

Tak výkupku má 150 mega, měl by mít do konce smlouvy jěště 3 roky a jak píše kolega níže těch 100 mega dostanou úplně v pohodě.

Reagovat
Front hell

*výše

Reagovat
Busby babes

tak to pak Benfika nevezme. mluvi se spis tak o 70-80... ale kdo vi.

Reagovat
smazaný uživatel

to by bola pre vas bomba

Reagovat
Busby babes

kazdopadne by to trochu hazelo vidle do toho, chudak Klopp, s takovym rozpoctem musi pracovat...

Reagovat
fff

Tak zas tam bude predaj cca 15 Williams, 15 Phillips, 30-40 Mane, 10-15 Minamino, to sme na cca 70 - 85 za predaje hracov, do toho peniaze z LM.

Zase mozno skoncime pri tom, ze pri zohladneni predajov to az take nebude a pojde z velkej casti o peniaze, ktore si klub zarobil vykonmi + predajmi hracov.

Reagovat
Busby babes

jestli prodate Williamse a Phillipse za 15...

Reagovat
fff

Ako aj Fulham aj Bournemouth idu do PL, obaja tma hrali zaklad, podla mna tam bude zaujem aj peniaze.

Reagovat
fff

Plus este Ox vlastne.

Kludne sa mozme toto leto priblizit sume 80 - 100 za predaj hracov.

Reagovat
avicii

Ono je ale celkom slušná šanca ze áno, a Minamino asi aj nad 15

Reagovat
Busby babes

serete me jak dobre prodavate tyhle no name hrace.

Reagovat
avicii

Zaplatí sa Darwin

Reagovat
Maresma

Takumi Minamino closing in on £17m Liverpool exit – 5 clubs interested | @dmlynch

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

To teda, prodat jednoho z nejlepších útočníků světa za posledních 5 let aby sis mohl dovolit koupit Darwina. To jsou vidle jako kráva, to ti povím.

Reagovat
Busby babes

super, tak v pohode, jsem rad, ze ta pohadka o tom, jak ma Klopp omezene prostredky bude pokracovat dal.

Reagovat
smazaný uživatel

Já žádnou pohádku nevymyslel a ani v ní nepotřebuju pokračovat. Jen prostě nemám řád lháře, to je rozdíl.

Reagovat
fff

Reagovat
Busby babes

no Nunez by pak dost pravdepodobne byl 4. nejdrazsi hrac PL ever, pak tam mate 2. nejdrazsiho golmana a druheho nejdrazsiho obrance. ale reci tu obcas jsou, ze by clovek myslel, ze ma budget na urovni Brightonu.

Reagovat
O.Giroud

Pozri este za tych 100 milionov neprestupil. Podla mna tam aj zaujem LFC padne ak budu trvat na nejakej sume okolo tych 100, aj o Diazovi boli spravy este v Decembri, ze pod 80 milionov neodide a v Januari uz bol u nas za 45. Nehovorim, ze niekto teraz da 50 a Benfica sa zblazni a prijme ako nic, ale tych 60 mil s nejakymi bonusmi to byt moze, ale zas aj dost zalezi od timov kedze ma zaujem aj ManUtd a mozno hned supnu 80

Reagovat
Busby babes

ten 4. nejdrazsi by mela byt tech 85 mega co se ted mluvi... vejs uz je jen Grealish, Lukaku a Pogba, ne?

Reagovat
O.Giroud

Takto z hlavy neviem, ale asi ano. Len sa mi nechce verit, ze by sme dali za Nuneza viac ako 60.

Reagovat
O.Giroud

Este ked vidim ako Bayern zvysuje ponuku o 2 miliony a k tomu bonus za 3 zlate lopty ak som to spravne pochopil

Reagovat
Bandita_Harry

Zase musíš uznať, že ten net spend je fakt nízky nato že vytiahol tím z nadpriemeru na vrchol

Reagovat
Busby babes

ale jo, oni umi skvele prodavat no name/nepotrebne hrace + 1 Coutinho kdy se Barca zblaznila. Fair play to them.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
pedroLFC

Reagovat
Hlahart

Reagovat
Talker

Tak ono zase v Coutinhovi přišli o jednoho z nejlepších hráčů ligy a u těch no name/nepotřebných přicházíš o šířku kádru, takže musíš někoho přivést nebo vzít z juniorky.

Reagovat
smazaný uživatel

Nadprumer? Vsak Rodgers s nima hral o titul v predposledni sezone a dalsi sezonu byli sesti. Hracsky material tam byl rozhodne na top 4.

Reagovat
smazaný uživatel

Nadprůměr je úplně v pohodě označení toho kádru, který tehdy Liverpool měl.

Z toho 13/14 týmu už Klopp neměl Gerrarda, Suareze ani Sterlinga + Sturridge byl většinu času zraněný. Vůbec nechápu co má tenhle 13/14 tým společného s tím, co Klopp převzal.

Reagovat
Bandita_Harry

Dobre ti píše Tomáš, to je ako keby som ti ja napísal že Conte s vami mal hrať o titul keď ste hrali 2019 finále LM.... Hráči čo ten tím ťahali za titulom tam už buď neboli alebo boli zranení k tomu boli do tímu dotiahnuté dosť nepodarené posily

Reagovat
Registrujisejenproto

Dalsi vec vedle zisku z prodeje heacu jsou ty nizke mzdy hracu (v porovnani s primou konkurenci). Nevyhodou toho je, ze hvezdy proste utikaji za prachama kdyz maji moznost, ale i tyto uspory pak umoznuji tyto vetsi nakupy

Reagovat
fenixLFC

zaroven ma ale najdrahsi prestup von v historii PL. ale z tych tvojich vyjadreni to pomaly znie ze rozhadzujeme vo velkom

Reagovat
Busby babes

https://www.transfermarkt.com/fc-liverpool/alletransfers/verein/31

ale tak malo to taky neni... 87, 82, 10, 182, 173... a z hracu, co u vas fakt hrali dulezitou roli vam za tu dobu odesel kdo, Coutinho, Lovren a Gini?

Reagovat
fenixLFC

60, 60, +30, 140, +9, +6.. to mas 215 mega za 5 sezon (priemer na sezonu 43 mega). tam nejde ani tak o tych co hrali dolezitu ulohu ale to ze sa predavaju hraci sirsieho kadra za v pohode sumy a do zakladu sa privadzaju hraci za (relativne) v pohode sumy. ale tvrdit ze pracuje s obrovskymi prostriedkami ked na nove prestupy sa dava "z vlastneho vrecka" ani nie 50 mega rocne, obzvlast v PL, tak je to fakt nepresne

Reagovat
Busby babes

ale samozrejme ze to pak trochu zkresluje, kdyz umite takhle dobre prodavat a pak to porad berete pres net spend, kterej vypada jako ze jste chudi pribuzni. Nejste City, to ani nikdo nerika, ale malo na posily taky nedavate. A ano, kdyz utratite hodne penez, tak to vetsinou trefite paradne. (ono teda i kdyz utratite mensi castky, tak to vetsinou trefite skvele).

Reagovat
fenixLFC

ale to proste od seba nemozes oddelovat. je rozdiel ked by sme narvali do kadru miliardu bez toho aby sme predavali, to by davlo zmysel vysmievat sa tomu, ze posobime ako chudobni pribuzni. ale ked su tvoje prestupy z prevaznej meiry financovane z predaja a doplna sa to v priemere nejakymi 50 milionmi, este k tomu v PL, tak tvrdit to co tvrdis je demagogia

Reagovat
Busby babes

Ale vy dokazete skvele prodavat hrace, co nepotrebujete, tak to myslim. Jako super, ze vam 2 hraci z akademie a Minamino zaplati defakto 80 procent top utocnika. Klobouk dolu. Ale porad je to investice do kadru, protoze ti hraci, kteri to zaplati nejsou vubec podstatni. viz vejs, kdo dulezitej odesel, Mane bude asi 4. hrac, co hraje zaklad...

Reagovat
Talker

Tak vy máte 127, 75, 211, 74, 178, 166, 140, 175, 70, 70... V průměru 130 mega ročně. A stejně z toho nedáte kádr, který by za tu dekádu hrál o titul od odchodu SAFa.

Reagovat
Busby babes

relevance k tomu, co pisu? zadna. ale jinak diky za prispevek.

Reagovat
icemike

Nemá, Hazard už to překonal, ne?

Reagovat
fenixLFC

hazard nesiel za viac ako coutinho

Reagovat
icemike

Ale každý rok dostává Chelsea bonus, za titul a za LM

Reagovat
fenixLFC

no, kazdy rok minuly rok ste nemali nic. a aj cena s bonusmi je nizsia nez zaklad coutinha

Reagovat
icemike

Však u coutinha je jen základ, za Hazarda naskakují bonusy

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dost pravděpodobně. Hodně novinářů, co se věnují LFC, píše, že se LFC nepustí do žádné nesmyslné bitvy o Darwina a ty už tu rovnou počítáš s 85m. To je prostě hrozně krásný jak už přesně víš za kolik ho Liverpool koupí a postavíš na tom nějakou svojí tezi.

Jak už píšu výše, tak se nepotřebuju nějak zapojovat do řečí a pohádek ohledně budgetu na úrovni Brightonu, ale je potřeba pracovat s fakty a ne s nějakým svým dojmem, co se možná stane.

Reagovat
Busby babes

i kdyby nakonec sel za 60-70 tak to nejsou drobny a logika porad plati stejna.

Reagovat
smazaný uživatel

Fuu, reaguju na příspěvek, kde někdo tvrdí, že 85m bude 4. nejdražší přestup a kdyby teda šel nakonec za míň, tak to nic nemění a logika pořád platí stejná.

Další věc je, že zase bude muset odejít Mané aby přišel někdo jako Darwin, což se ti tu lidi snaží vysvětlit a ty přijdeš s tím, že logika pořád platí stejná.

Já nevím. Asi by to chtělo občas odhlédnout od sympatií a nesympatií a nepsat nesmysly, lži a dezinformace.

Reagovat
Busby babes

ano, z pohledu: i tak Liverpool neutraci uplne malo fakt 20 milionu liber nehraje uplne roli.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, tak to tu ani nikde netvrdím, že Liverpool utrácí málo. Jen prostě vesele ignoruješ nějaké věci aby to vypadalo hůř než jaká je realita.

Reagovat
fenixLFC

ked predas hraca za 30-40 mega a nahradis ho niekym za 60-70 tak to furt nie je to ze mas na prestupy 70 mega...

Reagovat
Busby babes

ano, Mane bude ctvrty dulezity hrac, ktereho byste pripadne nahrazovali za vetsi castku.

Reagovat
Baronne

Reagovat
Registrujisejenproto

To jsou strasne kecy a ty to vis a stejne porad jedes jak kolovratek

Reagovat
Swarley

Reagovat
fff

Darwin Nunez shares the same agent as Fabinho, Diogo Jota and Fabio Carvalho, which should help with any potential deal.

Reagovat
avicii

pod synak

Reagovat
fff

Ako najrpv som bol prekvapeny, ze by sme isli po takej klasickej 9tke, ale zacina sa mi to celkom pozdavat.

Mozno to bude novy Kloppom Lewandowski .

Reagovat
avicii

Podla mňa ale neni úplne ta klasická 9 aj keď Firmino to tiež neni, mne práve v tom dvojzápase proti nám prišiel ako stvorený do našej hry..

Reagovat
stiflerovamama

Nunez by bol skvelý, je veľký, silný ale aj riadne rýchly, ideálny hráč pre nás. Páčil sa mi aj proti nám, na Anfielde hral aj viac zľava a bol dosť nebezpečný. Len mám obavu, že to bude znamenať presun Jotu na krídlo, kde je tak polovičný.

Reagovat
avicii

Jota bude hráč do rotácie podľa mňa na všetky pozície v predu..

Reagovat
Wazza228

Nebo třeba Ronalda má i, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

jesus vraj dostupny za 40 ale spaja sa aj s madridom a chelsea. u nas sa zase zintenzivinli linky na scamaccu. vyzera ako giroud 2.0, rovnako nesympaticky ale aspon posobi ze by dokazal byt rychlejsi ako phil jones plaziaci sa na kolenach

Reagovat
Salfovic

Když už píšeš u nás, tak bys měl to nás dát do oblíbenejch.

Reagovat
Mastný Chobot

však má

Reagovat
Mato178178

Reagovat
jk

Fraser Forster ofiko Spurs.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mates_Matesović

Celkem fajn začátek léta, okno ještě ani nezačalo a už máme dva nový hráče. Jen tak dál.

Reagovat
Eichel

Paratici vraj chce mať hotové prestupy do začiatku predsezónnej prípravy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lofin9

ten by vám mohol pomôcť v boji o víťazstvo v LM

Reagovat
smazaný uživatel

Zase nepřehánějme, ten pomůže v boji o vítězství v ligových pohárech. V LM a PL bude bojovat o vítězství normálně Lloris.

Reagovat
jk

Možná ho nasadíme i proti woolwichi https://bit.ly/3xxO2ou

Reagovat
Front hell

Tak hlavně ho nedávejte proti Chelsea

Reagovat
jk

S chelski jsou to tři body pro ně, ať je v bráně kdokoli

Reagovat
Front hell

To je vlastně pravda

Reagovat
lofin9

akože budú chytať obaja aj s Llorisom? tak to by ste remízku mohli uhrať

Reagovat
Nizzie

Tak po Perišičovi jeli jasně na titul, tak s Forsterem by cokoliv jiného než vítězství i na MS v hokeji bylo zklamáním.

Reagovat
lofin9

jo s Forsterom ešte stihnú aj finále Stanley Cupu vyhrať tento rok určite

Reagovat
Nizzie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Reagovat
Vopi11

Reagovat
mistr129

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
fenixLFC

len sa mi to zda alebo fakt kazdy rok/kazdy druhy rok kupujete golmana na lavku, co by v pohode mohol hrat PL?

Reagovat
jk

No Gollini, Hart, Pau Lopéz… Ehm Ale Forster je super dvojka, to jo.

Reagovat
Infernoqt

No, takže de Ligt do Chelsea, de Jong do City, Nunez do Liverpoolu, Timber by zůstal v Ajaxu... To by nám nezbyl jediný hlavní přestupový cíl A co tak slyším, Wolves za Nevese chtějí 80 mega, což je taky nereálný.

Reagovat
Busby babes

Andreas !!!

Reagovat
Infernoqt

No :D Původně jsem se tomu smál, ale teď už mi to tak k smíchu nepřijde. On tu sedmou šanci vážně dostane.

Reagovat
RKBoy

tak Tuchel vraj dostal plnú kontrolu nad prestupmi, do ofenzívy sú hlavné ciele Nkunku a Sterling, do obrany Koundé a de Ligt.. záujem je aj o Koulibalyho.

Rice je na zozname tiež, ale za toho bude WH stále pýtať cez 100 mega a to im asi nik nedá a radšej sa počká aj ten rok, kým cena zas klesne.

Reagovat
Salfovic

A kolik na to dostal ?

Reagovat
RKBoy

vraj dostal 200 milionov libier + peniaze z prestupov.

Reagovat
RKBoy

Dembelé je samozrejme na zozname tiež, ale tam panuje neistota ohladne jeho zranení a spôsobom akým opúšťa Barcu, kedže klub sa nechce dostať do podobnej situácie ako teraz s Lukakuom.

Reagovat
Miguel19

Nkunku

Reagovat
Kixi Syhimour

Ofenzivní hráč z Německa

Reagovat
Miguel19

Když rozhodne finále LM jako ten minulý, tak pohoda

Reagovat
Kixi Syhimour

No, nevím, ohledně vaší ofenzívy tu jsou až žalostné příspěvky

Jestli by to třeba Talker přežil

Reagovat
RKBoy

prečítaj si diskusie na Chelsea cz/sk webe, tam je to iná psychiatria, tu je to oproti tomu ešte normál.

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/SedrickDobi/status/1533745664642777089

Jakub Dobias pise, ze by pro vas byl super.

Reagovat
Svatej

První varovný znamení - kdyz ho nechce fanda konkurence s insightem, tak bych stejně mel mít minimálně oci otevřený mam radeji ty přestupy, který nám svět závidí než naopak

Reagovat
Busby babes

jenze on ho k nam nechce, protoze se podle neho k nam nehodi.

Reagovat
Svatej

Zni to hezky, ale Haalanda by i většina Punditu chtela k City, i když tam nepasuje

Reagovat
Busby babes

Haaland pasuje uplne kamkoliv.

Reagovat
Svatej

právě do City fakt nepasuje.

Vyber si jakéhokoliv herní styl v top klubech na světě a ten City by byl na úplným konci. Jen mají tak absurdní kvalitu, že takovej střelec bude úžasnej i tam

Reagovat
El Cid z City

Tipnu si,že se mu Pep trošku přizpůsobí.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
RKBoy

tak typologicky sa do toho systému hodí daleko viac ako Werner, takže by som veľké obavy nemal.

Timo je stále super hráč a som si istý, že keby je u vás, tak tých 20 golov za sezonu má.. takto mu ale asi najviac prospeje návrat do Nemecka.

Reagovat
jk

Reagovat
RKBoy

taký Sterling nemusí viacerím fanúšikom voňať, ale dáva zmysel.. overený PL, skúsenosti, dobrý vek a produktivitu má tiež nadštandardnú.

Reagovat
O.Giroud

toho by som mozno radsej nez Nuneza aj ked zas ten basni o PSG, mozno sa chce vratit

Reagovat
Mastný Chobot

Nkunku je bomba, toho by som chcel aj u nas

Reagovat
Svatej

Jestli dovedem Sterlinga, můžeme v z my strany očekávat Tuchel přístup vol.2. toho picuse nemůžu vystát

Reagovat
TopinB

To jenom aby Lukaku nebyl ve Sky Italia, či které prdeli, sám

Reagovat
Zaschrona

Tarkowski má zdravotní prohlídku, smlouva na 4 roky. Za mě zadarmo solidní úlovek, minimálně nám to umožní prodat Minu nebo Keana, možná i oba, a získat peníze na přebudování zálohy, kde nás tlačí bota jasně nejvíc a zároveň tu obranu minimálně neoslabit - nejvíc jí stejně pomůže vylepšení středu zálohy a to, že její lídr nebude většinu roku zraněný.

Begovičovi byla aktivována opce pro další rok, Kenny dostal nabídku nové smlouvy a rozmýšlí se zda zůstat nebo jít do Německa hrát základ, naopak van de Beek a El Ghazi se vrací z hostování a Lonergan, Delph, Sigurdsson a Tosun odchází po konci smlouvy.

Keana zřejmě Juve koupí už letos a mohl by jít výměnou za Moratu do Atletica. Virginia a Nkounkou se zřejmě pro léto vrátí do kádru, Gbamin možná taky, ale měl by si přimárně hledat nové angažmá. Townsend minimálně od nového roku mimo hru, budoucnost Gomese, Allana, a Rondóna je nejistá a největší otazník je budoucnost Richarlisona a DCL, kde osobně čekám, bohužel, odchod Richarlisona někam do Chelsea nebo United s tím, že za prachy za něj koupíme nějaký pokus o náhradu a nějakého středního záložníka.

Naopak máme mít zájem o Gallaghera, ale Chelsea mu chce dát šanci v případě, máme mít zájem taky o hostovačku Winkse a sledujeme Gilmoura. Lampard má chtít alespoň 4 hráče - Tarkowski, střední záložník, křídlo, asi útočník; ideálně asi i další stoper a střední záložník, možná konkurence na LB, jestli na to Nkounkou nemá. Spekulovalo se o dalších hráčích po konci smlouvy - Eriksen, Lingard, Mee, Grillitsch a možném zájmu o další hráče Chelsea - Broja a Colwill. Těch peněz očividně v rámci FFP pro tuhle chvíli moc není.

Bude to perné léto.

Reagovat
fenixLFC

tvl gylif, delph a tosun zadarmo, za tych ste dali tak 80-90 mega nie? gbamin dalsich 25 , stoperi v priemere kazdy za 30...

Reagovat
Zaschrona

Gylfi 45, Tosun 27, Delph 8.5

Minulé léto Bolasie 25, Walcott 20, Besic 4, King 2

A předminulé Niasse 13.5, Sandro 5, Tarashaj 3, Stekelenburg 1 + Schneiderlin ztráta 20 mega

Další léto nejspíš Mina a Allan, jestli neodejdou letos, to je zas 27 a 22

A přespříští léto nejspíš Gbamin za 25 a Gomes za 22, protože ty těžko za cokoliv s jejich smlouvou někdo koupí

Až si někdo bude myslet, že jeho klub je blbě vedený, naštěstí si vždy může vzpomenout na nás

Reagovat
O.Giroud

Reagovat
Kapřík

super přehled, díky

Reagovat
Svatej

Kušuj, všechny z nich chci u nas

Reagovat
Zaschrona

Koho z nich nejreálněji můžete pustit na přestup, ideálně bez buy back clause? Já bych chtěl Gilmoura, ale to asi neklapne.

Reagovat
Svatej

Ten je z nich nejreálnější, pokud vim, je prave Gilmour

Sam prohlasoval, že příští sezonu uz chce mít msito v tymu, u nas bude mit asi nejhorší pozici z tech reálných

Reagovat
Zaschrona

Bych zrovna čekal, že jeho si budete chtít podržet, protože to je hotová ideální náhrada za Jorginha, za pár let. Tak kéž by, koupit vedle něj i pořádné DM a mohlo by jim to s Iwobim fungovat.

Reagovat
Kixi Syhimour

According to the Times‘ Paul Joyce, their £30m figure guarantees only £23.5 million with add-ons then amassing to £6.5m, with the boxes needing to be ticked deemed “laughable by Anfield officials.”

To see Liverpool obtain the full £30m, Bayern would have to win the Champions League each year of their proposed three-year contract and win the Ballon d’Or in each of those seasons.

Reagovat
RKBoy

FM style.

Reagovat
O.Giroud

Ale vo FM by si uz mal asi len jednu sancu na zlepsenie ponuky

Reagovat
Trand

Mané nebo kdo?

Reagovat
Kixi Syhimour

Jo

Reagovat
fff

Ked nebude dalsia ponuka seriozna, tak ich poslat dakam fakt

Reagovat
O.Giroud

Cas aby prislo PSG.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
avicii

Reagovat
TopinB

Reagovat
TopinB

"This ring costs 10,000 dollars"

"I will give you one dollar"

Reagovat
Infernoqt

An issue for both #mufc and Liverpool is Benfica's valuation of Darwin Nunez. Benfica initially quoted more than £110m although there is a feeling any bid over £80m would be taken seriously.

[@RobDawsonESPN]

Manchester United and Tottenham have enquired about Alessandro Bastoni - Inter Milan value him at around £50m.

[Simon Jones, Mail]

Frenkie de Jong is the only player at Barcelona whose locker room is completely EMPTY.

[@gerardromero]

Manchester United don't want to be held to ransom by Barcelona over the signing of Frenkie De Jong.

(@sistoney67)

Ousmane Dembélé has ACCEPTED Chelsea's contract offer. It's a matter of time.

(@le10sport)

Todd Boehly is planning a huge move to mark his arrival at Chelsea by going for Matthijs de Ligt from Juventus! A €200M transfer budget should be available this summer for Thomas Tuchel.

(Telegraph)

Tottenham are working on a deal to sign Pau Torres. The transfer would include Gio Lo Celso heading to Villarreal in a player + cash exchange.

(Sky Italy)

Reagovat
Infernoqt

Liverpool are preparing a bid of around €80m with add-ons for Darwin Núñez.

Man Utd are also interested but the two English clubs have no intention of entering a bidding war.

(@FabrizioRomano)

Reagovat
Busby babes

Romano klasicky hlasi to, co pul dne uz jini...

Reagovat
O.Giroud

ten uz len caka na spravny cas kedy zverejni tweet 1 Nunez do LFC alebo tweet 2 Nunez do ManUtd

Reagovat
avicii

Reagovat
Phillipinho

Ten je silenej

Reagovat
pingla

Tak pojďme zhodnotit sezónu 2021/2022 každého týmu několika slovy:

1. Manchester City - výborná sezóna, zasloužený titul, nejlepší fotbal v Anglii

2. Liverpool - vystřídali nás na druhém místě, taky výborná sezóna, byť na City to prostě nebylo

3. Chelsea - úplně v klidu třetí flek, sice ke konci soutěže jim docházel dech, ale svoje si uhráli

4. Tottenham - za Conteho palec nahoru, Kane + Son, do toho Kulusevski, Bentancur, mají to dobře poskládané a mohou všem týmům pořádně zatopit

5. Arsenal - nikdo je na pátém místě nečekal, příjemné překvapení

6. Manchester United - tragédie, děs, hrůza, bez Ronalda a de Gey bychom skončily někde kolem 15. místa, otřesná sezóna prostě

7. West Ham - předkolo EKL ukopali, hráli dobrý fotbal, Bowen životní forma

8. Leicester City - docela nenápadní na osmém místě, Rodgers z hráčů ždíme snad maximum co může, povedená sezóna

9. Brighton - absence pořádného útočníka je stála lepší místo, pod Potterem hráli fakt dobrý fotbal

10. Wolves - překvapení, že se umístili tak vysoko

11. Newcastle - Howe dal Straky do kupy, od příští sezóny očekávám útok na TOP10,

12. Crystal Palace - nejeden z nás si myslel, že Vieira bude první vyhozený trenér, ale on je fakt herně zvednul a klidný střed tabulky hráli celou sezónu

13. Brentford - na nováčka v PL třinácté místo bez výrazných posil je dobrý úspěch, úplně v klidu

14. Aston Villa - čekal jsem je malinko výš, ale tak klidný střed si uhráli

15. Southampton - druhá půlka sezóny se opravdu nepovedla, hlavně těch posledních 10 zápasů se ziskem 5 bodů kazí dojem, příští rok by opět měli hrát ve středu tabulky

16. Everton - slušný nervák v závěru sezóny, nemám je rád za ten herní projev v mnohých zápasech

17. Leeds - vyhození úžasného stratéga jim zachránilo sezónu, moc nechybělo a šli by místo Burnley dole oni

18. Burnley - Dyche je mi líto, byť už asi jeho konec byl nevyhnutelný, Jackson hru slušně oživil, pro ně však pozdě

19. Watford - sestup dle očekávání, slabý kádr, výměna trenéra nepomohla

20. Norwich - to stejný co Watford, za rok se zase poperou o postup zpět

Reagovat
Mato178178

aj tak je zvlastne, ze sme boli v kazdom zapase horsi a mali sme uplne prisernu sezonu kde nemal formu skoro nikto cely rok a aj tam sme skoncili na 6 mieste kde sme o LM bojovali takmer do konca

Reagovat
Mato178178

leicester je snad joke, mali hroznu sezonu ako my ani neviem ako nakoniec to 8 miesto ukopali

Reagovat
Nizzie

Ve směs se dá i souhlasit, ale Leicester je podle mě celkem zklamání. Papírově i dle předpokladů měli na víc, než co po celou sezónu předváděli.

Ale jinak souhlas.

Seagulls

Reagovat
Busby babes

uz si vubec nepamatuju, ze se nejaka hrala.

Reagovat
John Obi Mikel

U Leicesteru nemyslím, že měli povedenou sezónu

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Grahf

[Charlotte Duncker] Manchester United turn down Tottenham’s approach for Marcus Rashford

Reagovat
EXoRcIsT

Rashford sa do toho dostane bola by somarina ho predat. Nechcu radsej Martiala ?

Reagovat
Grahf

tak rashford ma na kahánku, každý dúfa, že pod eth bude zase dobrý, ale ak ne, tak musí ísť rýchlo preč, pomaly mu končí kontrakt a v novom určite bude chcieť nejakých 300k/w

Reagovat
Gunner14

https://i.redd.it/jlorbd7l0g491.png Jonathan a Nancy jsou Gooners

Taky to vysvětluje proč bere herec Jonathana drogy

Reagovat
frezi
Reagovat
Busby babes

80+20 je pro nas uz moc. Potrebujem hlavne posilit zalohu a s timhle bych se bal, ze nam pak nezbydou penize na pozice, ktere potrebujeme vic. Pokud to klapne, tak pro Pool super posila

Reagovat
fff

K tomu este do zalohy niekto, o rok Bellingham, predlzit Salaha a som spokojny .

Reagovat
Busby babes

ses nenasytnej.

Reagovat
Grahf

ja velmi nechápem, že ak by sme kupil drahého hroťáka, tak čo s Ronaldom? Pochybujem, že jeden z nich bude sedieť.

Reagovat
Busby babes

vsak potrebujeme hrot. Ronaldo to sam neda, proboha je mu 37. Jeden z duvodu, proc loni obcas nemel formu bylo i to, ze byl proste uz pretezovanej, protoze Cavani si hral kdy se mu chtelo...

Reagovat
Dawon

Taky myslim, ze Ronaldovi by hodne prospelo, kdyby hral treba kazdy druhy zapas, ono to slo hrozne videt...kdyz byl odpocaty, tak fakt jezdil a makal a hral mnohem lip, kdyz tam mel zapas co 3 dny tak sly ty vykony silene dolu...samozrejme otazka, do jake miry by on byl soudny a touhle zkousl no

Reagovat
Grahf

to je všetko pekné, ale keď príde na lámanie chleba, tak Ronaldo bude chcieť hrať každý zápas a ten druhý tiež nebude chcieť hrať len každý druhý.

Reagovat
Busby babes

ked prislo na lamani chleba, tak Cavani rekl ze se mu nechce a my nemeli moc jinych moznosti.

Reagovat
Grahf

neviem, čo to má s cavanim. Hovorím o situácii, keď máš ready oboch.

Reagovat
Busby babes

coz se nam stalo za celou sezonu asi 5x.

Reagovat
El Cid z City

Ronaldo u vás bez LM nezůstane.

Reagovat
iamek

Reagovat
Swarley

tak on je hlavne problem, ze to mel v tuhle chvili prebirat ten hrot nekdo z dvojky Martial a Rashford... Ze jsou bohuzel oba ted stejne uplne k hovnu, to je bohuzel docela smutny prekvapeni a driv se s tim do budoucna fakt nepocitalo... Ted je bohuzel hrot docela priorita...

Reagovat
r.mrazik

Ronaldo musi vic sedet...dedek nemuze hrat vsechno,pak se tam jenom plouzi

Reagovat
Grahf

a teraz aby mu to aj niekto povedal do očí

Reagovat
r.mrazik

pristi rok tam uz nebude,takze...

Reagovat
Busby babes

bude.

Reagovat
r.mrazik

ma smlouvu uz jen na tuhle sezonu ne?

Reagovat
Busby babes

jo takhle, ty myslis az tu dalsi sezonu. blbe jsem te pochopil

Reagovat
r.mrazik

jj,myslel jsem ze uz jen rok...a pak to tipuju na USA

teda vlastne bych se nedivil,kdyby odesel uz ted...ale z marketingoveho hlediska by se to MU nevyplatilo...preci jen tech prachu Roncek generuje mraky

Reagovat
Diskostu

No neviem vyšla mu prvá sezóna a za také peniaze ,porovnávať z Haalandom je odveci ...Haaland je úplne iná Liga

Reagovat
oli9

Kdyz vidím Diaze tak tohle by nebyl pro ar určitě

Reagovat
r.mrazik

my pry nabizeli 65+20

vzhledem k tomu,ze nehrajeme LM,tak jsme totalne bez sance

Reagovat
iamek

Darwin Nunez agrees personal terms with Liverpool

Liverpool to submit a first bid £69 + Addons: Approx. a 100m bid.

Manuted to submit a 2nd cash bid worth 100m€+ without swap deal.

Newcastle to submit a 1st bid worth 100m+€.

Neskutečné pálky

Reagovat
Grahf

vycucané z palca

Reagovat
iamek

nebo ukazovacku.

Reagovat
r.mrazik

myslis,ze bychom za utocnika dali tolik?

bych tipoval,ze se ted budeme soustredit na zaloznika a pristi sezonu nejak doklepeme s ronaldem (martialem a rashem)

Reagovat
iamek

Snad ne :/. Priorita musí být 2x hráč do středu, CB a klidně RB. Akorát kromě De Jonga nevidím moc fajn spekulaci do středu hřiště. My to fakt zalepime Andreasem

Reagovat
r.mrazik

nestras

Reagovat
Busby babes

neverim, ze bychom sli do 100m utocnika. Zas by to bylo typicke a ukazka, ze se u nas nic nezmenilo.

Reagovat
mithro

samozrejme, ze nepojdeme. ja neviem co sa to tu riesi vsak to je cely budget na leto, ak to poslu za jedneho hraca a este v utoku, tak ako pises. nic sa nezmenilo. plus preco by sem ten hrac chodil, ked bude mat rovnake ponuky aj z liverpoolu napr.

Reagovat
O.Giroud

Ved vam odchadza x hracov, to fakt 100 mil nebude stacit

Reagovat
Eichel

Som zvedavý, či by aj po tomto ďalej valili o tom, ako nemajú penaize a chudáčik Klopp...

Reagovat
O.Giroud

Kto kde pise, ze nnie su peniaze ved nas maju majitelia co maju 2 ci kolko klubov a este mali zaujem o dalsi. Ten rozdiel je v tom, ze sa musi na tie velke prestupy "zarobit". Teda Mane, Ox prec. A dalej Phillips, Williams, Minamino ak sa najde zaujemca. Neviem o co sa stale snazite

Reagovat
fff

Pojde Mane za cca 35-40, Williams 15, Phillips 15, Minamino 15, Ox 15. Plus ked si vezmes, ze sme za poslednych 5 rokov boli 3 vo finale LM, tak aj odtial asi budu peniaze.

Bottom line. Pouziju sa peniaze, ktore ziska klub z predaja plus za vykony. Majitel dacim mozno prispeje, ktovie. Ale taky je nas model uz niekolko rokov.

Reagovat
Eichel

Ja samozrejme chápem, že časť sa vykryje z predajov a úspechu v LM, ale netvárme sa, že v tom klube nie sú peniaze. Ja nehovorím, že to FSG nejak nenormálne dotuje, len mám problém, keď sa tu plače, že City si kúpia Haalanda a s tou ekonomickou silou sa nedá súperiť a následne si Pool dosť možno kúpi tiež 9tku za podobnú cenu. Fanúšikovia sú často strašne pokryteckí, určite sa tam nelepí káder nákupmi ala Brighton.

Reagovat
fenixLFC

brighton netspend za poslednych 5 rokov +5, -8, -60, -74, -65. priemerne to je 40 mega za rok v minuse. ale jasne, 40 mega je lepenie, 50 mega liverpoolu je rozhadzovanie

Reagovat
Bandita_Harry

V lete 2018 sme skompletoizovali tím Alissonom a Fabinhom potom boli časy keď sme nikoho nekupovali a City si dopĺňali káder 50m hráčmi len taký fukot, mali sme síce silnú jedenástku, ale možnosti na lavičke boli neporovnateľne, teraz už je to samozrejme lepšie po príchode Thiaga, Jotu, Tsimikasa, Konateho a Diaza je ten káder omnoho širší ako v sezóne 18/19, 19/20.

Reagovat
smazaný uživatel

To je fakt skvělý, jak si vždy někdo najde tu jednu jedinou věc, která se mu hodí a podpoří ten jeho názor a vesele ignoruje další věci, které naopak mluví opačně. A ještě pak mluví o pokrytectví.

Reagovat
smazaný uživatel

dalsie leto uz newcastle kazdeho preplati

Reagovat
ďuriLFC

Ale v Eurach. Cize 68+17 v GBP. Je to dost ale holt, musime reagovat. V podstate by celu sumu aj s bonusmi sadzbu mal vykryt Minamino,Willams,Phillips a Mane.

Reagovat
mithro

Newcastle United have agreed to terminate their official shirt sponsor contract with a Chinese betting company two years early to explore a more lucrative deal

sokujuce

Reagovat
Grahf

počítam, že nový deal bude s neznámou firmou z Arábie, ktorá má v adrese P.O.BOX

Reagovat
mithro

ja ocakavam najlepsi deal ever.

Reagovat
kissak

hlavně že potečou...

Reagovat
fff

Oxa vraj chce West Ham, to by bolo fajn.

Reagovat
masina_LFC

pre nás áno, pre West Ham ani nie

Reagovat
fff

Kazdopadne pokial sa nam podari z toho dostat okolo 15m, tak to bude super.

Reagovat
Bandita_Harry

Hrajú Európu a ten tím majú fakt úzky. Ox keď hrá pravidelne vie sa dostať do slušnej formy pre WHU určite dobrý hráč

Reagovat
Ondiis

"Ox keď hrá pravidelne"

Reagovat
Bandita_Harry

Pri troche šťastia na zranenia

Reagovat
Maresma

Ox by byl pro tym jako West Ham naprosto skvela posila.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
avicii

Reagovat
fff

Pri Nunezovi sa hovori o sume 67m libier plus 18 v moznych bonusoch, 5 rocna zmluva, plat cca 100 tisic.

Reagovat
cristiano.K.

ideál pro všechny, tým přesně pro něj.

Reagovat
fff

Ornstein

Liverpool understood to have agreed personal terms for Darwin Nunez but not signed & talks between clubs ongoing over structure of potential deal. Benfica expect any sale to be worth total package ~€100m. W/

@JamesPearceLFC

for

@TheAthleticUK

#LFC #SLB

Reagovat
Infernoqt

Ta částka je strašně přepálená, když si uvědomíme, že se jedná o hráče, kterému se vydařila jedna sezona. Vůbec nevíme, jak si povede v Anglii a zdali na své výkony naváže.

Stejné věci jsem se bál i u nás, kdybychom ho měli získat. I těch spekulovaných 75 mega mi přijde děsně moc, když potřebujeme zalepit všechny možné posty.

Reagovat
Mastný Chobot

Tak zasa Kloppovi tie drahe prestupy az na Keitu vychadzaju

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
O.Giroud

necakal by som taku palku a este od LFC. Ale zas u Van Dijka aj Alissona to tiez bolo take vselijake.

Reagovat
avicii

Celkovo tieto drahé prestupy sú strašne veľký risk zvlášť pre nás, Chelsea alebo vy také chyby môžete robiť dookola ale nas to poznačí aj finančne o dosť viac, každopádne potrebujeme niekoho do útoku a zaplatíme ho predajmi hráčov... A potom si môžeme dovoliť kúpiť záložníka a mame vystarane toto leto zatiaľ čo vy by ste potrebovali aspoň 5 posíl

Reagovat
Bandita_Harry

Myslím si že u nás bude v dobrej pozícii a pohode aj napriek tej prestupovej čiastke najväčšia hviezda tam bude stale Salah takže ak bude mať náhodou pomalší štart stále tam máme niekoľko gólových hráčov a nebude celý tlak iba na ňom aby skoroval

Reagovat
smazaný uživatel

100m je určitě moc, to je pravda, ale není to jeho první vydařená sezona. V první sezoně v Benfice měl zase o něco lepší ty kreativní čísla, kdy dokázal více tvořit. Teď se z něj stal víc střelec.

Jak píše dole SunFells, tak si myslím, že zrovna styl Liverpoolu mu bude vyhovovat nejvíce a navíc mu bude hrát do karet, že bude mít tu první sezonu na rozkoukání, protože nebude hned potřeba aby dával gol každý zápas.

Pokud jsme chtěli primárně Tchouameniho, ale ten si vybral Real a Bellingham k dispozici není, tak pak ať ty peníze utratíme za Darwina, proč ne. Dává mi to smysl.

Reagovat
SunFells

Peníze za Tchouámeni by šli za Nuneze, to by byl slušný přepal. Ale Live by mu mělo z anglických klubů vyhovovat nejvíce a je stále fest mladý.

Reagovat
Tomasso9

OT: Nemá někdo zkušenost se sháněním lístků na Fenerbahce, Besiktas, Galatasaray? Je možné sehnat lístek třeba na derby místní derby nebo to mají pernamentkáři a spol. ve zvyku vyprodat, že se to ani na general sales nedostane? Díky za odpověď.

Reagovat
Bandita_Harry

Ťa omrzel život ?

Reagovat
Tomasso9

Mám to na svým bucket listu atmosféra brutální

Reagovat
TopinB

Reagovat
r.mrazik
Reagovat
Swarley

perfektni, zmerit to nejde, ale bylo by zajimave, kolik fanousku prave on pritahl k United

Reagovat
r.mrazik

snad bude ten rozhovor pak i delsi...tusim,ze ty otazky jsou jen prvni video a pak nasledujou delsi rozhovory...

myslim,ze to tak mel s Keanem, Gerardem i Lampardem....uvidime

nejlepsi rozhovor mel kazdopadne Keano, to je bozi typek

Reagovat
wild

Ano..najprv su len quick questions a potom interview o jeho kariere/zivote co ma cca 45min

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Swarley

S Keanem jsem videl, to bylo fakt super

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Maresma

Takze 68m liber + bonusy, slusna palka. Snad nam Bayern da za Maneho tech 40 mega.

Reagovat
mithro

100 mega eur znie lepsie

Reagovat
Hlahart

To jsou naprosto šílený prachy. Kdyby to nebyl kloppův deal, tak bych byl naprosto přesvědčen, že to bude hroznej flop...

Reagovat
Kixi Syhimour

i když bych ho i bez Kloppa hned nezahazoval, ovšem vyděšen bych byl podstatně více

Reagovat
Busby babes

no odesel vam Edwards a tohle bude prvni prestup toho noveho, ne?

Reagovat
Kixi Syhimour

Taky jsem nad tím přemýšlel, nicméně nepředpokládám, že by se Ward rozhodl jen tak koupit za 100 nějaký hrot , v tom snad musí být delší práce, kterou například ještě mohl vykonávat Edwards.

Reagovat
avicii

Ward už pracoval na Diazovi, celkovo sa o ňom hovorí ze ma viac prehľad o hráčoch na Pyrenejskom poloostrove, takže to dava zmysel... Celkovo po striedaní na tomto poste vraj môžeme byť úplne kľudný, kvalitu nahrádzame kvalitou

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, sám Edwards říkal, že Ward už na přestupech pracuje delší dobu. Níž je článek z listopadu 2021, kde o tom Edwards mluví.

https://www.liverpoolfc.com/news/michael-edwards-open-letter-liverpool-supporters

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Kixi Syhimour

Naprosto strašlivá cenovka, na náš skauting už jsem si zvykl, nicméně tohle je docela jiná zkouška

Reagovat
martin.b

Já s tou cenovkou paradoxně až takovej problém nemám Odchází klíčovej hráč, doufejme za £40m, a je potřeba ho nahradit. Pokud se, jak píše Joyce, dostaneme na fix někde kolem £60m, je to “jen” o 20m víc za o 8 let mladšího hráče. Bonusy už jsou spíš jen poplatek za to, že se obchod povedl. Na trhu nejspíš nikdo lepší není, Nkunku není spolehlivej dozadu, David není okamžitá posila do XI., Neto, Gnabry, atd by byli taky drazí, a nezahrají ti uprostřed.

Reagovat
fff

Uvidime, velka cast sa pokryje odchodmi, takze az tak strasne by som to nevidel.

Otazniky boli aj pri Alissonovi a VVD tam to vyslo, tak hadam Klopp a spol vedia, co robia.

Reagovat
avicii

Reagovat
YNWA__MSN

Velká část? Za Maného 30 a Ox tak max 10 pokud někam vůbec půjde...takže tohle nepokryje ani nákup Díaze

Reagovat
fff

Mane 35-40, Ox 15, Williams 15, Phillips 15, Minamino 17.

Reagovat
O.Giroud

nechce sa mi verit, ze niekto da za Minamina tolko. Za Oxa by som si tiez vedel predstavit viac, slabsie timy davaju 20 milionov za horsich hracov a to Ox je este domaci.

Reagovat
cristiano.K.

Minamino má z těch všech jmen největší potenciál a byl neskutečně golovej.

Až je mi ho líto,že musí uvolnit místo někomu jinému, protože on v podstatě lépe/golově hrát nemohl. Zapomíná se,že byl nejlepší střelec anglických pohárů.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
O.Giroud

Ved to beriem, mna tiez mrzi ze Minamino bude musiet odist a nehra v nasom time vacsiu rolu, mozno aj tym ze mam na Japoncikov a Korejcov nejaku slabost, ale nechce sa mi verit, ale tych 17 mi pride az moc pekne

Reagovat
cristiano.K.

když to porovnáš s Williams a Phillips, tak je to fakt málo.

Reagovat
O.Giroud

Tak Williamsovi a Phillipsovi zvysuje cenu to, ze su domaci

Reagovat
cristiano.K.

to je jasné, ale i tak prodáváš nejlepšího střelce obou anglických pohárů.

Reagovat
O.Giroud

Ale stale to su goly Norwichu, Cardiffu, Prestonu...

Reagovat
YNWA__MSN

Ox má taky smlouvu jen do 2023

Reagovat
YNWA__MSN

Ani jedno z toho nevyjde... Všechno bude za menší částky

A určitě neodejdpu všichni z výše jmenovaných

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
fff

Dalej ale treba zohladnit aj to, ze pri plate sa hovori iba o sume 100 tisic.

Reagovat
Kixi Syhimour

to zní naopak velmi dobře

Reagovat
cristiano.K.

to zní tak, že tomu neuvěřím a nebo se budu tvářit jako typický fanda MU

Reagovat
Tomasso9

Klopp ho viděl na vlastní oči v akci. Tak se nedivim

Reagovat
avicii

Ako ho vidíš ty do budúcna?

Reagovat
Tomasso9

S Diazem by to byla neskutečná dvojice. já ho vidím jako velkého konkurenta pro Haalanda o top střelce PL. Pod Kloppem by mu to mohlo sedět.

Reagovat
avicii

mam sneho veľmi dobrý pocit... Diki

Reagovat
Tomasso9

Diaz, Núňez, Jota, Carvalho pěkně si to skládáte

Reagovat
avicii

Carvalho teda asi aj v seniorskej repre bude hrať za Portugalsko?

Reagovat
Tomasso9

Věřim, že do budoucna určitě.

Reagovat
stiflerovamama

Vždy som si prial aby sme sa dostali na takú úroveň, že ten káder keď bude treba, budeme schopní raz za čas vyšperkovať aj takýmto drahším hráčom. Ako tomu bolo napríklad v prípade Alissona a Virgila.

Reagovat
oli9

Ta cenovka je šílená no. Ovšem už jsme top klub, hrajem o vše. A takový hráč nás může posunout ještě výš. Věřím, že Klopp ví co dělá a perfektně zapadne a nadruhou stranu neutracime zase tak částo,nebo že přivedeme například 6 hráčů v okně a 4 se ukážou že jsou k ničemu..

Reagovat
avicii

Reagovat
cristiano.K.

Ty debaty ohledně utrácení jsou otravné. Je naprosto přirozené, že tým který patří mezi nejlepší přivede každý rok jednu posilu za raketu. Pep má prostě až na Fodena celou "11" koupenou za šílený prachy. Zatímco Klopp udělal "zadarmo" z Robertsona a Trenta nejlepší hráče na svých postech a Matip byl třeba taky zadarmo.

Reagovat
Swarley

A pritom dobrych 20 let jste tomu driv rikali kurveni trhu

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
cristiano.K.

to už je to 20 let, co jste dojebali trh koupí Ferdinanda? fíha, to to letí

Reagovat
kvasha16

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
r.mrazik

momentalne nejvetsi liverpoolsky komik je Tukan...

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Infernoqt

Ten Hag is a massive admirer of Anthony Martial [@samuelluckhurst]

V jeden jsme přišli o všechny top přestupové cíle a pak si ještě člověk přečte tohle... No mám dost

Reagovat
Infernoqt

jeden den*

Reagovat
avicii

Reagovat
Svatej

Reagovat
iamek

Dobře, že dostane ještě šanci pod novým trenérem.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Busby babes

mozna to nedopadne, ale tady se desne podcenuje, co s tema hracema muze udelat poradnej koucing, kterej posledni 3 roky proste nezazili. A ze mam Oleho rad, ale proste on neni tenhle typ managera.

Reagovat
andkoo

ale ak ma brat tych 250k do konca zmluvy, tak by mohol aspon par zapasov este odohrat

Reagovat
iamek

mufc are continuing to try and sign Ajax's Antony. His representatives have travelled to negotiate with United. The value of the transfer would be around €60m

De Jong snad vypadá už hotovo. Očividně nepotřebujeme ani scouting, protože budeme brát jen hráče z Ajaxu nebo Holanďany.

Btw ten Ox za 10 mega je snad jen hloupý vtip.

Reagovat
Kixi Syhimour

Co s ním?

Reagovat
smazaný uživatel

Nechat odejít odchovance Lingarda zadarmo a pak koupit Oxe z Liverpoolu za 10m, to by bylo skvělý.

Reagovat
iamek

Wtf ?

Reagovat
smazaný uživatel

To je myšleno ironicky (Lingard je pro mě lepší fotbalista než Ox). Mám rád Liverpool.

Reagovat
Kixi Syhimour

Hele, nebral bych to vážně

Reagovat
Busby babes

Talksport. to jsou ti nejvetsi idioti. United a Pool spolu business nedelaj. Naposledy to zkusil Heinze.

Reagovat
avicii

Reagovat
patas92

Na to "už hotovo" si přišel kde?

Reagovat
iamek

Vymyslel jsem si to, abych nám dal naději, že někdo přijde.

Reagovat
patas92

Reagovat
Cobra

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Busby babes

jako tohle me na tom trochu sere. Reci o vylepsenem skautingu a pak vsechno jen hraci, co ten Hag zna... co tam jako ti skauti delaj?

Reagovat
r.mrazik

totalne zbytecny oddeleni...aneb kde jsou doby,kdy jsme kupovali Chicharita

Reagovat
r.mrazik

totalne zbytecny oddeleni...aneb kde jsou doby,kdy jsme kupovali Chicharita

Reagovat
Dawon

Ja teda nic moc o vylepsenem skautingu necetl, jen nejake vyhazovy zatim Navic ikdyby se ten skauting mel zlepsit, tak tezko vysledky neceho takoveho uvidis za mesic

Reagovat
Busby babes

jo, psalo se o tom hodne, ze se na tom posledni rok dost pracovalo, prakticky od nastupu Murtaugha. Ty vyhazovy nebo spis odchody byly uz jen takovej zaver. mluvil o tom Athletic nebo i Mitten treba.

Reagovat
TopinB

Jako u vás je to možná dobře (pro vás), že ty hráče nevybírá skauting

Reagovat
Bandita_Harry

Na priamo to už asi nedá nikto, bol by to fakt bizar, jedine že by k vám nejak moc chcel.

Reagovat
Salfovic

Koulibaly na prodej. Tak kam, Chelsea x ManU ?

Reagovat
Bandita_Harry

Newcastle

Reagovat
kissak

Botman a nebo Koulibaly nebo oba

Reagovat
Bandita_Harry

To som iba tak napísal, naozaj sa zaujímate o Koulibalyho?

Reagovat
kissak

Zajímali jsme se, stejně tak jako o spoustu dalších dle novinářů. Teď už to však není aktualni.

Reagovat
kissak

Ten je na prodej dlouho, ne?

Reagovat
Bandita_Harry

Áno za nejakých 100 mega bol k dispozícii už dávno

Reagovat
Busby babes

https://theathletic.com/3265701/2022/04/23/erik-ten-hag-which-united-players-will-benefit-what-will-hold-him-back-what-would-be-success-in-first-season/

Cox: Ajax players are conditioned from a young age to learn, take on board instructions and improve. United’s players have largely been left to their own devices for three years or so. They won’t simply need coaching, they may need coaching in how to be coached!

Parkrat jsem tu zminil ten coaching. Tak tohle myslim. Pokud ETH tohle zvladne, tak hodne hracu muze (a nemusi) udelat velky skok.

+ tohle: The midfield is the issue. Fix that and you’re basically sorted. Much of modern football ‘analysis’ seems to consist of pinpointing underperforming players and saying, “He’s got to go! And him! Get rid of them all!”, but there is no individual in this squad who isn’t capable of playing a part in a title-challenging squad, even if it’s as a back-up. But he’ll need to sign an outstanding midfielder, or do something transformative with Donny van de Beek.

Reagovat
smazaný uživatel

Mane v PFA team of the year misto Sona

Reagovat
O.Giroud

jeho minus, ze traposi v slabom time

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Front hell

Reagovat
Svatej

tpč, okej

Skoro ještě větší úlet, než TAA místo Jamese a to jr co říct!

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
RKBoy

Ronaldo, Mané, Thiago.

Reagovat
cristiano.K.

obhajitelné

Reagovat
Cobra

Jak?

Reagovat
13

Tezko

Reagovat
Cobra

Reagovat
jk

Reagovat
Ligter

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
Swarley

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
cristiano.K.

nikdo neříkal,že by to bylo lehký

Reagovat
andkoo

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

popularity contest

Reagovat
Cobra

Mě teda překvapil víc Thiago.

Reagovat
O.Giroud

toho by som tam necakal ani vo sne

Reagovat
pingla

Fabinho místo něj

Reagovat
Kinky7

Me zarazi kde podle PFA udelal Luiverpool chybu. Nejlepsi trener, nejlepsi hrac a v top 11 vice hracu z poolu nez z ostatnich tymu dohromady.....

Ale tak pokud povazuji ze mel letos Foden lepsi sezonu nez TAA, James ci Saka tak teda jo. A to jsem si myslel ze ta cena ma vetsi vypovedni hodnotu nez ta od novinaru a premier league.

Reagovat
martin.b

TOTY/POTY volí hráči z dané divize/top 4 divizí, Liverpool hraje atraktivní fotbal, díky tomu je nejvysílanější v PL, to taky udělá při rozhodování, komu dát hlas, svoje...

Reagovat
Kinky7

To hraje i man city. Spíše si myslím že dělá hodně to hlasování v březnu/ dubnu

Reagovat
martin.b

To asi taky, ale zase se předejde efektu hlasovaní pro hráče mistra, pokud by se hlasovalo až po sezoně. Ve finále je ta sestava úlet jen kvůli 6 hráčům Lpoolu, měl tam být spíš Rodri/Rice místo Thiaga a Son chybí 100%.

Reagovat
Kinky7

Nicméně bez Sona a s Thiagem to je fakt úlet.

Reagovat
Maresma

Alisson - TAA, Van Dijk, Laporte, Cancelo - Rodri, KDB, Bernardo - Bowen, Salah, Son

Tak bych to poskladal ja

Reagovat
Kinky7

misto Laportea Rudigera a mam to stejne

Reagovat
jk

Letos tam Son mohl bylo klidně místo HK. Naopak to, že loni byl hráčem sezóny Dias a ne Kane je další znamení toho, že tyhle ankety stojí za houby.

Reagovat
aragorn

Reagovat
FUnk

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Infernoqt

Confirmed: Manuted submitted the first bid for FdJ

60m + 20m addons

Barca rejected the bid. Barca expects €85m + 20m addons.

FdJ not keen to move.

Saga to be continued...

Reagovat
Busby babes

libi se mi to confirmed.

Reagovat
FUnk

here we go

Reagovat
Kapřík

Jo, to je uvod jak v Blesku.

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/R_o_M/status/1535016345024225283

btw tohle je vtipny, pred rokem se psalo, ze Nunez jde do Brightonu za 25.

Reagovat
smazaný uživatel

brighton

Reagovat
SunFells

Ashworth no. Ale toto najdeš u každého.

Reagovat
kissak

Ashworth je již u nás.

Reagovat
SunFells

19th Aug 2021.

Reagovat
Busby babes

tak frankiemu prej uz vysvetlili, ze do United chce.

Reagovat
Busby babes
Reagovat
Eichel

aj barcelonské zdroje tvrdia, že sa to posunulo...

Reagovat
Busby babes

tak vam zas tak chybet nebude, ne?

Reagovat
Visca el barca

Ale bude. Je naivní si myslet, že ne.

Reagovat
Eichel

Pre mňa je to druhý najobľúbenejší hráč z kádru, takže mne osobne bude chýbať veľmi... Pravdou je, že on hrá najlepšie na double pivote a nižšie a my na doublepivot nehráme takže u nás je CMko. On sa vidí aj na Busquetsovej pozícií ale Xavi ho tam nechce hrávať, pretože... marca tvrdí, že je priveĺmi pohyblivý, nečaká na loptu a nabieha si a on očakáva, že tam bude pred obranou niekto statickejší ktorý počká na prihrávku. Takže sme v pozícií, že on by rád hral pivota, Xavi ho tam hrať nebude, aj keď za Busquetsa nie je cover plus on tam proti lepším súperom proste nestíha a na CM, kde ho Xavi vidí tak je Pedri, Gavi, Nico, Kessié... Takže je to tak, že z toho pohľadu, že nám odíde jedno CMko, ktoré zafinancuje rebuild tímu, je to oukej, lebo tam je tých hráčov dosť, ale z pohľadu toho, že nemáme iného pivota ako Busa, ktorý už aj tak nestíha a o rok pôjde preč a my sa zbavujeme hráča, ktorý tam očividne chce hrať, má na to vlohy, ten klub miluje a je neuveriteľne talentovaný... z toho ma to osobne veľmi mrzí. On svojím štýlom hry poďla môjho názoru do tej Barcelony sedí a ten talent v ňom je. Len niekedy ním Koeman lepil stopéra, niekedy hral pomaly second strikera a bol najvyššie postavené CM... a nikdy sa s ním na tom pivotovi úplne nepracovalo... v City by som veril, že z neho Pep urobí superstar a že by nás to veĺmi mrzelo. U vás.. neviem.. Každopádne ak odíde za 80 tak by som to v pohode prežil, ak by tie peniaze nešli na Alonsa, Christensena, Azpiho a Lewu.. ale oni pôjdu.. a preto by som ho radšej nepredal a skúšal na pivotovi tento rok a miesto odpadu z Chelsea by som to polepil chalanmi z Bčka.

Reagovat
fff

Vraj dalej ideme riesit Sangareho z PSV.

Reagovat
Maresma

Moc ho neznam, ale po Nunezovi se asi nedalo cekat, ze pujdem po vetsi rybe i do zalohy.

Reagovat
fff

Tak tusim sa spomina vykupka 35m Eur, takze nic strasne. Defenzivne je na tom vraj velmi velmi dobre, buduci rok mozno Bellingham a ta zaloha by davala zmysel.

Reagovat
Grahf

najlepší záložník v minulej sezone v holandsku, udajne sme tiež mali o neho záujem

Reagovat
Hlahart

Podle mě by byl za 35€ dobrá volba. Tím bychom tu zálohy s de Jongem klidně mohli mít vyřešenou.

Reagovat
avicii

no hovorilo sa o ňom ako alternatíve za Tchouameniho

Reagovat
jk

Bayern Munich have made a shock enquiry for Harry Kane as the Bundesliga giants look to sign the England captain with Liverpool's Sadio Mane, according to reports. The prolific Spurs frontman, who turns 29 next month, is said to be seen as the perfect replacement for Robert Lewandowski, who continues to angle for a move to Barcelona.

https://bit.ly/3NSkmYA

Nizzie měl pravdu

Reagovat
Busby babes

tak enquiry ze jo... to znamena, ze Bayern prisel a zeptal se: kolik byste tak za Kane chteli? 150 mega.

Aha, tak nic...

Reagovat
Ranoth

50+50 ked vyhra Kane 4x posebe Golden ball a ked da v LM 4 sezony po sebe 20+ golov

Reagovat
smazaný uživatel

Bayernu by se vysmál i Kane, natož pak klub.

Reagovat
Busby babes

jak jinak.

Reagovat
Trand

Reagovat
Bayern +

Za jednu sezónu by vyhral viac trofeji než u Spurs a to aj v prípade, že by atakoval rekord toho 55 ročného aktívne hrajúceho Japonca.

Reagovat
smazaný uživatel

A k čemu by mu byly německé trofeje, které nemají žádnou relevantní hodnotu?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

1. Titul v BL > žiadny titul

2. Tie dve získané LM, čo ma napríklad Neuer s Müllerom asi tiež nie sú úplne, že vzduch.

3. Nepretržitá účasť v playoff LM je asi tiež viac než tie vaše občasne upotené.

4. Ak by mal Lewow plat, čo asi áno, tak by si tiež polepšil oproti Vám.

5. Renomé klubu, o tom sa tu fakt ani nebudeme baviť, to je úplne niekde inde... Alebo si na nedávnych 2-7 (a to ešte s Kovacom na lavičke ) už zabudol?

V prospech vás hrá fakt len ten Conte, ale zatiaľ je to hovno platné, no a liga. Bohužiaľ Kane hrá za klub, nie za PL.

Reagovat
Mastný Chobot

"Za jednu sezónu by vyhral viac trofeji než u Spurs"

Tak to je teda ambiciózne vyhlásenie

Reagovat
Bayern +

než u Spurs za celú kariéru tam malo byť samozrejme

Reagovat
gocii

To máš fuk, tam je to za jakekoliv obdobi stejný pocet

Reagovat
smazaný uživatel

Tak vysmat by se jim urcite nevysmal, ale predstava ze jde Harry do nemecka (i kdyz do Bayernu) je proste hrozne divna. Asi je to trochu cliche u anglicanu, ale mimo anglii si ho umim predstavit asi jedine v Realu nebo Barcelone, pripadne v PSG kde proste i ty mesta a lifestyle jsou nejake lakadlo. Predstava, ze se Harry s rodinou stehuje z Londyna do Mnichova, snazi se naucit nemecky... nevim, nepripada mi jako ten typ.

Reagovat
Bayern +

Ribery dodnes nevie po nemecky a pozri sa akú tam urobil kariéru.

Reagovat
jk

Má snad tři malé děti, určitě by zůstali v Londýně. A Harry by mohl lítat jen v neděli na zápasy

Reagovat
Golasso

Zatím se mu moc nedaří ani naučit se anglicky, ta němčina by mohl být problém.

Reagovat
cristiano.K.

Toni na tom byl podobně tenkrát

Reagovat
Trand

Jako je pravda že Kane je asi poslední člověk, kterýho bych si dokázal představit mimo Anglii.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Bayern +

Každý triezvo zmýšľajúci fanúšik Spurs mu ako žijúcej legende musí konečne dopriať aspoň raz za život top top angažmán a nie aby taký player zhnil v druhotriednom klube bez trofejí.

Reagovat
jk

Poslední rok smlouvy ho Levy pošle hostovat do Sunderlandu aby jim vystřílel titul v Champu.

Reagovat
smazaný uživatel

Like it

Reagovat
Bayern +

To môže, konečne by si zahral za poriadny tím.

Reagovat
jk

A vyhrál trofej

Reagovat
O.Giroud

Uz mu je zbytocne sa trepat mimo Anglicka, ak odist tak niekde do Chelsea, ManUtd, ManCity... asi to uz riskne u Prepelic a bud bude lutovat, ze timove nic neziskal a bude mat par sosek za najlepsieho strelca a mozno rekord najlepsieho strelca PL alebo aspon nejaky Mickey Mouse Cup sa zahaluzi.

Reagovat
cristiano.K.

náhrada za Lewu dává větší smysl Kane než Mané.

Reagovat
Bayern +

Pokým Nagelsmann neprestane vymýšľať kokotiny bez hrotu po vzore Guardiolu, tak ani nie

Reagovat
Hachim Mastour

Aj ja som mal

Reagovat
martin.b

@_pauljoyce

Darwin Nunez deal: £64m initial fee (75m euros), add-ons of £12.8m on appearances and £8.5m on team success. Liverpool preparing medical tomorrow in expectation everything finalised today. Nunez currently in Madrid and would sign a six year deal.

Nakonec kompromis na £64m předem, zbytek v bonusech, dohromady £85m. Asi jsou Klopp, analytici i vedení přesvědčeni, že jde o real deal.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele