LaLiga - souhrn 17. kola

02.01.2021, 15:58, aktualizováno 04.01.2021, 22:55
Komentáře a souhrny
Real Madrid naplnil úlohu favorita proti Celtě Vigo a posunul se do čela tabulky, než ho opět vystřídalo Atlético. Barcelona uspěla v Huesce, Bilbao si poradilo s Elche díky jediné brance. Villarreal doma zdolal Levante, sevillské derby vítěze nepřineslo a skončilo výsledkem 1:1. Getafe opět nebodovalo a body ztratila i Valencia, která remizovala s Cádizem...

Valencia CF - Cádiz CF 1:1

04.01.2021 21:00

Góly: 79. Maxi Gómez - 59. Anthony Lozano

Ani na nový rok se Valencia vítězství nedočkala a s Cádizem si po remíze 1:1 rozdělila body. Pro Los Che je to další bodová ztráta a ještě větší prohloubení krize. Valencia je na sedmnáctém místě a od sestupového pásma jí dělí pouze lepší skóre.

Valencia si na nový rok přála vítězství, od kterého by se mohla odrazit do dalších kol, jenomže ani přes drtivou územní převahu jí nebylo přáno. Cádiz hrál na Mestalle chytře a nakonec uloupil cenný bod.

Koneckonců po opatrnějším začátku měl první vyloženou šanci, když Jens Jönsson napálil odražený balón nad branku. Gólovka přišla i na druhé straně a proti hlavičkujícímu Gómezovi předvedl skvělý zákrok gólman Ledesma. Domácí trenér Javi Gracia musel po dvaceti minutách řešit první velkou nepříjemnost, když se zranil ofenzivní tahoun Kevin Gameiro, jehož nahradil Lee Kang-in. V prvním poločase nakonec žádný gól nepadl a spíše než útočná hra byl k vidění bojovný fotbal.

Pro Valencii byla remíza málo, ale v 59. minutě jí dostal do velkých problémů Anthony Lozano, který ač bráněn dokázal střelou přes hlavou otevřít skóre. Brankář Doménech s tím nemohl nic dělat a Valencia najednou musela dotahovat skóre.

Cádiz pochopitelně nikam nespěchal, náskok si hlídal a "Netopýři" postupně stupňovali svůj tlak. Po ráně Carlose Solera se vytasil s pohotovým zákrokem Ledesma a na druhé straně zachránilo Valencii od pohromy břevno! Cádiz tak promarnil obrovskou šanci výsledek pojistit a místo druhého gólu o chvíli později inkasovalo. Gayá poslal do malého vápna krásný centr a Maxi Gómez srovnal na 1:1. Domácí ještě měli čas rozhodnout, ale do konce zápasu už si žádnou příležitost nevytvořili. Konečná remíza je pro ně další ztrátou a velkou komplikací.

Více informací k zápasu

SD Huesca - FC Barcelona 0:1

03.01.2021 21:00

Góly: 27. Frenkie de Jong

Nový rok začala dobře Barcelona, byť její fanoušci by si dovedli představit výraznější brankový rozdíl. Barca se v souboji s poslední Huescou poměrně trápila a tři body jí zajistil jediný gól nizozemského záložníka Frenkieho de Jonga z prvního poločasu.

Do sestavy Katalánců už se vrátil Lionel Messi, který utvořil ofenzivní trojzubec s Dembélém a Braithwaitem. Pouze na lavičce náhradníků tak začal Antoine Griezmann. Huesca ještě nikdy předtím s Barcelonou nebodovala a tuto bilanci chtěla v neděli večer napravit.

Favorit zápasu byl jasný. Barcelona už tradičně kontrolovala hru a v 7. minutě mohl poprvé udeřit Pedri, nebýt vynikajícího zákroku brankáře Llorenteho. Huesca poměrně pečlivě bránila, ale ve 27. minutě nepohlídala Messiho centr a především náběh Frenkieho de Jonga, který z malého vápna poslal balón do sítě. Před koncem prvního poločasu ještě kroutil balón do šibenice Messi a Llorente fantasticky zasáhl.

Ronald Koeman o přestávce nabádal své svěřence, aby zápas co nejrychleji rozhodli druhou branku, ovšem to se nakonec ukázalo být problémem. Barcelona měla několik dobrých příležitostí, ale s jejich proměňováním to bylo horší. V 57. minutě sice Dembélé Llorenteho přehodil, toho však zastoupil na brankové čáře spoluhráč. A tak mohlo udeřit na druhé straně, ovšem patičku Mira zvládl zlikvidovat Ter Stegen. Huesca byla ve hře o body až do závěrečného hvizdu, jenomže šanci na vyrovnání si nevytvořila, a tak Kataláncům stačil na vítězství jediný gól. Barcelona zůstává na pátém místě, Huesca je poslední.

Více informací k zápasu

SD Eibar - Granada CF 2:0

03.01.2021 18:30

Góly: 55. Bryan Gil, 76. Bryan Gil

Eibar hrál doma s Granadou delší dobu vyrovnanou partii bez větších šancí. Nakonec zápas ve prospěch domácího celku rozhodl mladý záložník Bryan Gil, který si vzal na starost obě branky.

Eibar dnes rozhodně nebyl favoritem a od prvních minut mu to Granada dávala jasně najevo. Už ve druhé minutě si Quini zpracoval míč a poslal jej do vápna na Luise Suáreze. Mladý útočník sice zakončoval z první, leč nepřesně. V 19. minutě se ke slovu dostal i Roberto Soldado. Jeho první ránu brankář Dmitrović vyrazil k Suárezovi, kterému ale k zásahu scházely centimetry.

Eibar se najednou zničehonic pokusil o vstřelení gólu ve 30. minutě. Bryan Gil se na lajně lemující šestnáctku odpoutal od dvou protihráčů a odcentroval ke Kikemu Garcíovi, který balon sice tečoval, ale jen do tyče! První půle obecně za moc nestála šancí bylo pomálu.

Situace se mírně zlepšila po změně stran. V 53. minutě se udál rozhodující okamžik celého utkání. Herrera totiž zezadu ve vápně zboural Sergiho Enricha a po chvíli ošetřování dostali domácí šanci zahrávat pokutový kop! K němu se postavil Expózito a pálil jen do brankáře, jenže Silva odrazil míč jen k Bryanu Gilovi, který míč do brány v pohodě vrátil!

Granada ani poté nepřidala a naopak ještě jednou inkasovala. V 76. minutě totiž mladíček Bryan Gil na levé straně vápna zamíchal obráncům Granady hlavy a krásnou ranou si připsal druhou trefu v utkání.

Více informací k zápasu

Real Sociedad - CA Osasuna 1:1

03.01.2021 18:30

Góly: 46. Ander Barrenetxea - 20. Jonathan Calleri

Konečná remíza 1:1 je pro tým ze San Sebastianu málo. Baskové usilují o pohárové příčky, nejlépe však o Ligu mistrů a dělba bodů pro ně není dobrou zprávou. Svěřenci trenéra Imanola Alguacila poměrně brzy prohrávali gólem Calleriho, ale na začátku druhého poločasu srovnal Barrenetxea. Další branka až do závěrečného hvizdu nepadla.

Nezáživnou úvodní dvaceti minutovku ukončil až razantní střelou pod břevno Jonathan Calleri, ale nutno podotknout, že tomu předcházel jednak výborný presink Osasuny, ale také nedůraz v defenzívě Basků. Každopádně Osasuna se na Anoetě ujala vedení a pro Real Sociedad to znamenalo problém. Domácí sice okamžitě po inkasované brance zvýšili aktivitu a do konce prvního poločasu měli přes 70% držení balónu, nicméně žádnou velkou šanci si nevytvořili.

Vyrovnání ale přišlo krátce po změně stran. Hned ve 46. minutě odcentroval Portugués, Willian José balón prodloužil a Ander Barrenetxea z malého vápna a bez přípravy rozvlnil síť. Remíza domácím rozhodně nevyhovovala a po hodině hry prověřil hostujícího brankáře nepříjemnou střelou Portugués. I když měl Real Sociedad nadále častěji balón na svých kopačkách, do vyložených gólovek se prakticky nedostával. Osasuna hrála chytře a samozřejmě ze zabezpečené obrany, což domácím činilo potíže.

Nic zásadního nepřinesl ani závěr zápasu, takže nezbývá nic jiného než konstatovat, že Real Sociedad remizoval 1:1 s Osasunou, čímž ztratil body a zkomplikoval si postavení v první čtyřce.

Více informací k zápasu

Deportivo Alavés - Atlético Madrid 1:2

03.01.2021 16:15

Góly: 84. Felipe (vl.) - 41. Marcos Llorente, 90. Luis Suárez

Atlético si bere první příčku zpátky. Rozhodla o tom výhra 2:1 na hřišti Deportiva Alavés. Oba celky předvedly strategickou bitvu, kterou však vyhrálo Atlético. Rozhodující branku přitom vstřelilo až v 90. minutě, když se trefil kanonýr Luis Suárez.

Atlético vstoupilo do zápasu na Mendizorrotze v netradičních žlutých dresech a co je důležitější, začalo udávat tempo. V 7. minutě se postaral o první pozdvižení Carrasco, ale brankář Pacheco s jeho projektilem neměl problémy. Hosté sice byli častěji na balónu, ale Alavés jim tak trochu dával ochutnat vlastní medicínu. Zabezpečená obrana domácích polevila až před koncem prvního poločasu, kdy Luis Suárez rozjel rychlý protiútok a Marcos Llorente ho pak skvěle zužitkoval, když křižnou střelou přes tři hráče překonal Pacheca.

Hosté z Madridu vyhráli první poločas a pokud chtělo Deportivo pomýšlet na body, muselo ve druhém dějství hru více pootevřít. Veškeré plány však vzaly za své, když v 63. minutě sudí ocenil Laguardiův skluz červenou kartou.

V deseti lidech se hraje vždycky špatně a navíc proti vedoucímu týmu LaLigy. Atlético pak mělo dobré šance zvýšit vedení, ale Suárez sám před Pachecem těsně netrefil branku. Na druhé straně vystrašil Atlety hlavičkující Lejeune a Oblak musel jistit na rohový kop. Z něho sice domácí nevyrovnali, ale o tři minuty později podnikli rychlý protiútok, na jehož konci byl nechytatelný vlastňák Felipeho. Oblak proti tomu nemohl nic dělat a vše nasvědčovalo tomu, že Colchoneros i v převaze ztratí body.

Nic takového se však nestalo. Po Kokeho kolmici cpal nezištně balón před branku Félix a Luis Suárez střelou do prázdné branky vrátil vedení na stranu Atlética Madrid. Deportivo sice ještě mělo šest minut nastaveného času na odpověď, ale vedoucí branka Atletů tým psychicky srazila a navíc pořád tu bylo oslabení. Atlético zvítězilo na Mendizorrotze 2:1 a vrátilo se do čela LaLigy před Real Madrid.

Více informací k zápasu

Athletic Bilbao - Elche CF 1:0

03.01.2021 14:00

Góly: 25. Iker Muniain

Baskický Athletic se dočkal důležité výhry nad Elche, o které ve 25. minutě rozhodl jedinou brankou Iker Muniain. Šancí měli domácí více, ale až do konce zápasu už žádný gól nepadl.

Bilbao bylo v zápase papírovým favoritem a tuto roli začalo naplňovat už v prvním poločase. Úvodních dvacet minut sice žádnou gólovou šanci nenabídlo, ovšem o pět minut později se měnilo skóre ve prospěch domácího Athleticu. De Marcos odcentroval do malého vápna, brankář Badía zůstal v brance a Iker Muniain nataženou nohou zblízka otevřel skóre utkání. V tu chvíli ještě nikdo netušil, že to bude první a zároveň poslední branka duelu.

Rozhodně více starostí měl po celé utkání brankář Badía, který ve 35. minutě likvidoval další střelu Basků. Elche si za první poločas žádnou šanci nevypracovalo a byť místy hrálo s domácími vyrovnanou partii, tahalo za kratší konec.

Po změně stran mělo Bilbao několik šancí výsledek pojistit druhým gólem, ale Badíova branka jakoby byla zakletá. Nejprve byl při gólové akci správně domácím odmáván ofsajd a o několik minut později obrana Elche na poslední chvíli odvracela nebezpečí před prázdnou brankou. V 72. minutě měl asi největší příležitost rozhodnout Iňaki Williams, jeho šikovnou ránu zastavila branková konstrukce.

Jedinou výraznější možnost mělo Elche až v samotném závěru. V poslední minutě vznikl před Simónem velký závar a nechybělo moc, aby hosté srovnali. Již překonaného Simóna na poslední chvíli zastoupil jeden z obránců a tím pomohl udržet Athleticu čistý štít a získat tři body.

Více informací k zápasu

Real Madrid - Celta Vigo 2:0

02.01.2021 21:00

Góly: 6. Lucas Vázquez, 53. Marco Asensio

Trenér Coudet na lavičce Celty Vigo podruhé prohrál. Jeho tým nestačil na Real Madrid, který se v hlavním městě prosadil dvakrát díky trefám Vázqueze s Asensiem. Celta tentokrát zůstala střelecky na suchu.

Real Madrid usiloval na domácí půdě o další tři body, díky kterým chtěl pronásledovat městského rivala na prvním místě. Trenér Zidane k tomu i kvůli absencím využil Asensia, Nacha nebo Vázqueze. Hosté jsou v pozoruhodné formě a dnes ji měl opět potvrdit především nejlepší střelec ligy Aspas. Ke slovu se ale pořádně nedostal.

Pro Celtu ostatně tohle utkání nenabízelo mnoho šancí v ofenzivě a navíc hosté brzy prohrávali. Pouhých šest minut udržel brankář Rubén Blanco čisté konto. Po jejich uplynutí Real táhl rychlý kontr na Blancovu bránu, Marco Asensio vymyslel krásný pas na zadní tyč a tam míč do sítě uklidil zcela nehlídaný Lucas Vázquez - 1:0.

Celta rozhodně nehrála špatně a třeba v držení míče svého soka jasně přehrávala. Ale na to se ve fotbale nehraje - šance si nevytvářela prakticky žádné. Zvýšit vedení svého celku mohl obránce Dani Carvajal, který si ve 43. minutě počkal za vápnem na odražený míč. Napálil ho nádherně z voleje, nicméně mu scházelo několik centimetrů!

Real předvedl jeden smrtící útok taky ve druhé půli. Konkrétně v 53. minutě, kdy obral Celtu o míč ještě u půlící čáry. Tentokrát si oba aktéři první branky vyměnili role, Lucas Vázquez při sprintu tří domácích hráčů na jediného obránce Celty nahrál na Marca Asensia, před nímž zívala prakticky prázdná brána.

Celta dál ovládala hru a míč se pohyboval na jejích kopačkách mnohem častěji než na kopačkách domácích, ale k ničemu jí to nebylo. V samém závěru sice mohl snížit někdejší hráč Realu Miguel Baeza, jenže jeho střelu zablokoval obránce Nacho. Real udržel čisté konto a momentálně je první.

Více informací k zápasu

Getafe CF - Real Valladolid 0:1

02.01.2021 18:30

Góly: 37. Shon Weissman

Dost překvapivý výsledek urodil se v Getafe. Domácí favorit totiž nestačil na Real Valladolid! Utkání rozhodl jedinou přesnou trefou Shon Weissman.

Getafe bylo v utkání s Realem Valladolid neoddiskutovatelným favoritem. Jenže se podle toho na hřišti moc nechovalo. Jeho herní projev, zejména v ofenzivní části, byl plný nepřesností a nepochopení. Ne snad, že by se Getafe nesnažilo, minimálně křídelník Cucurella se několikrát dostal až ke střele, jenže zoufale mu scházela přesnost.

A pak se stal šok. Ve 37. minutě se totiž vedení ujali hosté! Real Valladolid snadno přenesl hru na druhou stranu, u vápna si míč převzal Kike a jeho centr ve vápně před svým brankářem tečoval Cabaco jen k nohám dobíhajícího Shona Wissmana! Pro něj už byla tahle trefa lahůdkou.

Cabaco si jednu velkou chybu neodpustil ani po změně stran, když v 52. minutě přenechal míč Villovi. Jeho centr do vápna směřoval na hlavu Joty, kterého ale z blízkosti perfektně vychytal brankář Yáñez! Šanci na srovnání Getafe nevyužilo, protože střídající Timor pálil z volného přímého kopu jen do vrchní sítě nad břevnem.

Více informací k zápasu

Real Betis - Sevilla FC 1:1

02.01.2021 16:15

Góly: 51. Sergio Canales (pen.) - 48. Suso

Slavné derby města Sevilla skončilo remízou. V první půli branka nepadla ani jedna, po změně stran se radovaly oba týmy. A rozhodně bylo na co se dívat, protože se hrál velmi ofenzivní fotbal s množstvím šancí, k vidění byly i dvě penalty.

Ta první se udála už v 17. minutě, po úvodní akademické čtvrthodince, kdy se oba týmy spíš oťukávaly ve snaze hlavně neudělat chybu. Jako první ji udělal Lopeteguiho celek. K míči se totiž u vápna dostal Sergio Canales, který však pálil dělovkou těsně vedle tyče! Brankář Bounou si musel dávat dobrý pozor také na Fekira, který dostal chvilku času v okolí penaltového puntíku. Míč ale rovněž poslal těsně vedle.

Ze strany Sevilly to nebyla v prvních minutách žádná hitparáda. A po půlhodině hry mohli hosté dokonce prohrávat. Diego Lainez vymyslel a hlavně provedl krásný centr do vápna, balon se od hostujícího obránce Carlose snesl přímo k číhajícímu Sergiu Canalesovi, jenže jeho tečovaná rána těsně minula prostor mezi třemi tyčemi. Bounou by byl bezmocný.

Takhle to dál nešlo, věděl trenér Lopetegui. Proto hned zkraje druhé půle poslal do boje Youseffa En-Nesyriho. A ten se mu odvděčil perfektně. Jen dvě minuty po svém nástupu totiž využil obrovskou chybu domácí obrany, zachytil tečovaný míč a nahrál jej před bránu. Tam si dobře všiml nabíhajícího Susa, který se štěstím procpal míč do poloprázdné brány.

Jenže Sevilla se neradovala moc dlouho. Loren vběhl do vápna Sevilly s velkou vervou, obránce Diego Carlos byl u míče o chvíli později a fauloval. Sudí ukázal aktivnímu Canalesovi, že může zahrávat pokutový kop a Canales se nemýlil - 1:1.

Po hodině hry se zkoušel prosadit Ocampos, jenže po zmatení obránce Rodrígueze přehodil i celou bránu. Po třech bodech sahali spíš domácí. V 72. minutě totiž obránce Marcos Acuña fauloval ve vápně pronikajícího Fekira a sudí pískal další penaltu! Jenže tentokrát se Bounou vyznamenal a penaltu chytil!

Více informací k zápasu

Villarreal CF - Levante UD 2:1

02.01.2021 14:00

Góly: 19. Fernando Niño, 54. Gerard Moreno - 73. Sergio Léon

Villarreal zabral a minulé kolo napravil třemi body. Podle očekávání si poradil s Levante, byť se v závěru trochu zapotil. Za vítězství vděčí především brankám střelců Niña s Gerardem Morenem.

Villarreal šel do utkání s Levante naplno a první šanci si připravil už v šesté minutě. Fernando Niño, velký talent "Žluté ponorky", se prodral k hlavičce uvnitř vápna, ale Aitor Fernández míč vyrazil. Mladý útočník (ročník 2000) se prosadil o třináct minut později. Villarreal sehrál rychlou kombinační akci u vápna, centr ze strany klouzající Gerard Moreno minul, ale volný Niño míč do sítě už dostal.

Jinak toho ale první půle zas tak moc nenabídla. Až ke konci poločasu se udála další zajímavá šance. Hosté dostali šanci kopat přímý volný kop a k míči se postavil Coke. Jeho krásnou točenou ránu brankář Asenjo musel vyrážet a pořádně se při tom zapotil, protože míč mířil pod břevno!

Druhá půle už byla zajímavější. Aby taky ne, když se na trávník dostal mladý střelec Chukwueze, který je díky své rychlosti zvyklý větrat obrany soupeřů. Právě po jeho krásné nahrávce dostal Gerard Moreno míč k vápnu, po chvilce zaváhání se procpal mezi dvěma obránci a přesnou střelou poslal míč k tyči!

Levante se směrem dopředu moc neukázalo a trvalo mu, než si vůbec vypracovalo nějakou vážnější šanci. Hned z ní ale byl gól. V 73. minutě Radoja odcentroval ze strany do vápna, tam si na míč naskočil Sergio León a přesnou hlavičkou nedal brankáři Asenjovi šanci - 2:1.

Levante se o chvíli později málem dočkalo i vyrovnání. José Luis Morales našel o dvě minuty později před bránou Martího a ten bránu z blízkosti minul! A protože se neuchytila ani další šance Morena, jenž pálil do tyče, utkání těsně vyhrál Villarreal.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Atlético Madrid15122129:638
2.Real Madrid17113330:1536
3.Real Sociedad1886427:1330
4.Villarreal CF1778222:1729
5.FC Barcelona1684430:1528
6.Sevilla FC1583418:1127
7.Granada CF1673619:2524
8.Celta Vigo1765622:2423
9.Athletic Bilbao1763819:1921
10.Cádiz CF1755712:2120
11.Real Betis1762920:3120
12.SD Eibar1747614:1619
13.Levante UD1646621:2318
14.Deportivo Alavés1746715:2018
15.Real Valladolid1746716:2418
16.Getafe CF1645712:1717
17.Valencia CF1737723:2516
18.Elche CF1537513:1816
19.CA Osasuna1635815:2514
20.SD Huesca1719714:2612

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (116)

Přidat komentář
Israha

Jak mohla ta první penalta pro Betis přejít přes VAR? Však Carlos hrál úplně jasně míč. Ale jinak po hříchu jeden z nejatraktivnějších momentů zápasu, dneska hodně průměrné a nezajímavé derby. Lope to opět hrál cynicky a nebýt sudích, možná by mu to i vyšlo, ale druhý gól tentokrát soupeř nedaroval a zase se ukázalo, že bez Banegovy kreativity bude problém. Pellegrini zas hraje efektně, ale děsně neefektivně. Co mě zaujalo (krom překvapivě dobrého Laineze, kterého jsem měl za přeceňovaného wonderkida), je výkonnostní propad Fekira. Nebýt Joaquín starý chlap a Canales skleněka, tak ho Betis vůbec nepotřebuje a nekopl by si, s takovými výkony. S tímhle by byl ve větším klubu za absolutního šaška a asi nakonec udělal dobře, že šel z Lyonu právě do Betisu. Začínám si myslet, že na víc nemá.

Reagovat
CHONG

Mně teda přišly obě penalty celkem z prdele...

Reagovat
Israha

Druhou Fekir přihrál, ale byl to faul. Ta první ale faul v žádném vesmíru nebyla.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Přes VAR prochází hrozný nesmysly se zdůvodněním, že se nejedná o zjevnou chybu, takový soft penalty fakt nepamatuju, hlavně v Anglii. Z Lopeteguiho se dělá trenér, který se vyznačuje krásným fotbalem, ale kromě parádní obrany jeho Sevilla nenabízí nic moc zajímavýho. Rakitić je oproti Banegovi solidní downgrade, Lainez velmi dobrý. Mně se i za těch pár minut vždycky líbil, ale není to první trenér, který ho nestaví, což už asi nebude náhoda. Fekir je individuálně skvělý, ale tento styl fotbalu už je v dnešní době čím dál míň účinný, tam už to na velkoklub fakt nebude, navíc s jeho náladama a zdravotním stavem.

Reagovat
Israha

Mně Lope v tomhle začal fakt trochu připomínat Zidana. Místo nějakého vštěpování svého stylu se podíval na kádr, zjistil, že tam má převážně fyzicky dobře vybavené dříče, navíc s menší produktivitou, a začal to hrát odzadu, a tím vlastně tomu celkem náhodně složenému týmu dal vlastní ksicht. Atraktivní to moc není, ale baví mě sledovat některé individuality, kterým tenhle styl hry vyhovuje nejvíce a libují si v něm (Ocampos, Acuňa, En-Nesyri, Fernando)...a takový Koundé půjde v létě na dračku, z toho Lope udělal světového stopera.

Fekir je podle mě hotový, toho může nakopnout už snad jen návrat do Lyonu, kde by mu domácí prostředí a přízeň fanoušků zvedly sebevědomí. Čekal jsem, že bude náladový a mít výkonnostní výkyvy, ale že se takhle sesype i psychicky, to mě překvapilo.

Reagovat
CHONG

To je bída. Tři a půl roku to šlapalo jak hodinky a tou korona pauzou jako by se něco zlomilo a šlo to úplně do prdele. Snad aspoň v lednu přijdou Kubo s Aleňou a něco předvedou, jinak hrajeme regulérně o záchranu

Reagovat
Petrinho17

Dnes to bol šialený výkon zo strany Getafe a to som čakal konečne domácu výhru.

Reagovat
CHONG

Kdyby jenom dnes, až na výjimky je tohle bohužel náš letošní standard, chtělo by se mi napsat, že finální fáze je tragická, ale ona ve skutečnosti vůbec neexistuje

Reagovat
Petrinho17

Nebyť Yaneza tak to mohlo dopadnúť ešte horšie. Útočná fáza v podstate neexistovala. Mata išiel oproti minulej sezóne ohromne dole. Snáď naozaj prídu Aleňa a Kubo ( toho som čítal, že očakávajú aj v Sebastiane ) aby to trošku dvihli. Pretože tá záloha Cucurella-Maksimovič-Arrambari-Nyom je až extrémne defenzívna.

Reagovat
CHONG

Útočná fáze neexistuje vůbec, ona není náhoda, že (s výjimkou Cádizu) máme nejmíň vstřelených gólů v lize. Výrazně dolů nešel bohužel jenom Jaime, ale i Ángel a letní útočné posily zatím nepředvedly vůbec nic. Ta záloha je hlavně úplně vyhořelá, jinak si vůbec nedovedu vysvětlit, proč je tak defenzivní, protože v minulých sezónách tomu tak určitě nebylo, naopak Cucu a Nyom u nás začínali jako beci, ale Bordalás je kvůli jejich ofenzivním schopnostem vytáhl na křídla, ale letos dopředu nefunguje vůbec nic a to Bordalás zkouší možné i nemožné, točí sestavu, mění rozestavení (minule byl na hrotu dokonce Timor), ale pořád nic

Reagovat
houdic

A co Ünal, jak mu to u vás jde?

Reagovat
CHONG

Zatím vlastně vůbec nic nepředvedl.

Reagovat
Messiáš

Je to bída no, doufal jsem, po relativně slušné anabázi ve Valladolidu už pujde jen nahoru a potvrdí jednou provždy potenciál, který měl. Zatím bych jeho sezónu přirovnal k tomu přímáku, co si vzal proti Atleticu a kopl to uplne do haje... Kubo je nutnost, ale chtělo by to i hrota asi. Nevim, na jak dlouho je zranenej Cucho Hernandez..

Reagovat
CHONG

Jj, ten přímák jeho současné působení u nás bohužel celkem věrně vystihuje. Hrota by to chtělo určitě, ale v to moc nevěřím (v zimním přestupáku určitě ne), tak snad aspoň Kubo a Aleňa. Jinak Cucho by měl být zraněný cca 4 týdne a současně má stopku na 4 zápasy

Reagovat
Petrinho17

Ono takáto defenzívna záloha by mohla byť účinná na tímu ako Barcelona, Real, Sevilla kde je úlohou celý zápas ničiť akcie súpera, okopávať, atď. Ale v zápase ako včera, kde je potrebné vymyslieť niečo aj smerom dopredu je to úplne bez šance, pretože tí hráči na to jednoducho nemajú a ich prednosti sú úplne inde. Je až nepochopiteľné, že to taký tréner ako Bordalás nevidí.

Reagovat
CHONG

Tady s tebou úplně souhlasit nemůžu, ono to fakt není tak, že na to ti hráči nemají, záloha v tomhle složení hraje da facto už třetí sezónu a doteď to dopředu fungovalo, jasně Arrambari a Maksimovič vždy hráli spíš defenzivně, ale i oni byli schopni nějakého toho ofenzivního výpadu a Cucu s Nyomem to z těch křídel solili víc než slušně, zaseklo se to až teď. Jinak Bordalás to vidí, to je patrné z toho, jak se snaží točit sestavu i rozestavení, ale bohužel moc nemá kde brát, do té zálohy moc alternativ není, v podstatě jenom Timor, proto taky úpěnlivě vyhlížím příchod Kuba a Aleňi. Jinak bohužel naše problémy nekončí impotentním útokem a neefektivní zálohou, problémem je i nesoustředěná a nedisciplinovaná obrana, především Djené, které byl minulé sezóny skála a letos působí jak týpek z přeboru a koneckonců i brankář, kdy dokonce začal pravidelně chytat Yanez, protože Pepe už se na Soriu nemohl dívat...

Reagovat
Jackmaker1989

Som zvedavý kam pôjde Isco a ako moc sa (ne)presadí.

Reagovat
smazaný uživatel

Někde psali že do Sevilly.

Reagovat
Israha

Že by Asensio šel nahoru (zrovna v době, kdy jsem o něm nedávno napsal, že v Realu nemá budoucnost )? Vliv na hru pořád nemá dostatečně velký, ale pokud bude takto produktivní, tak je vedle dříče Vazquéze aktuálně to nejlepší, co na křídla máme k dispozici. Moc ho nemusím a hype okolo něj mě minul, ale když bude hrát aspoň takto, nemá moc cenu místo něj cpát do sestavy splašeného Vincka nebo chodce Hazarda.

Reagovat
misinho7

tak Eden sa len vratil po zraneni..ale predpokladam ze do dvoch zapasoch uz bude v zaklade ak sa nezrani a mam pocit ze Marcovi to na pravom kridle nejde az tak ako na lavom

Reagovat
smazaný uživatel

Ono mu to vlevo vyhovuje, protože má dobrou levačku a může posílat snáz centry do vápna. Jinak krom toho je těžký průměr. Obejít protihráče je pro něj nadlidský výkon a rychlostně je to velká bída.

Reagovat
misinho7

no z tej pravej strany by mu zas teoreticky mohla viacej sediet strela, jedna z jeho najvacsich prednosti ktoru uz nejako ale nevyuziva minule sa odhodlal a hned z toho bolo brvno a nasledna dorazka a gol

Reagovat
Israha

Už byl v nominaci třetí zápas po sobě, tedy od 23.12., to se nedá brát jako bezprostřední návrat po zranění. Zidane běžně staví klíčové hráče hned první či druhý zápas, co jsou v nominaci, do základu. Z toho mi vyplývá, že teď Hazardovi spíše nevěří. A jak jsem psal, současný Hazard je horší než současný Asensio .

Reagovat
Kenneth

Je to tak bohužel. Má nakročeno být nejhorším přestupem celé fotbalové historie. Ale tak hlavně že se Florentino škrtí u prodloužení smlouvy pro Sergia.

Reagovat
Israha

Tak ty dvě věci spolu úplně nesouvisí. Na Hazarda byly prachy, na smlouvu pro Ramose je jich najednou méně, protože covid. To nikdo nemohl předvídat. Ale s tím, že Hazard je zatím monstrprovar, souhlas.

Reagovat
Kenneth

Sorry, ale pokud má Real peníze na to vyhodit 250 mio za trio Hazard, Militao a Jovic s tim, ze nevim kdo z nich je horsi, tak mi chces rict ze nema neco navic pro jednu z nejvetsich legend klubu?

Reagovat
Israha

No možná že ne, právě kvůli těm obchodům, o kterých píšeš, koroně a stadionu. Principiálně chápu, co chceš říct, a Ramos si ty prachy zaslouží...ale MOMENTÁLNĚ dost možná fakt není na rozhazování.

Reagovat
Kokesh

On RM taky dost prodával, ušetřilo se za Garetha a dohromady ho to pravděpodobně zachránilo od horší finanční krize jako v Barceloně. Ty peníze pro Sergia jsou opravdu drobný, tam bych otázku peněz vůbec neřešil...je to prostě Flore vs. starší hráči. Ostatně i Cristiano "dojel" na prodlužování/zlepšování kontraktu.

Tahle agresivní metoda vyjednávání se mu většinou vyplácela. Ale jsou situace, kdy toho můžeme vzhledem co po angažmá po Reálu ti hráči předváděli, litovat - zmiňovaný Cris a Pepe. A opravdu by byla škoda, aby se to stalo Modričovi nebo SR4...

Reagovat
Israha

Souhlas. Jen zrovna v nynější situaci jsem ochotnější než kdy jindy věřit, že i Real Madrid musí přemýšlet, kde na co vzít dostatek peněz.

Reagovat
misinho7

myslim ze tu je a bolo viac failov, kazdopadne jasne ak uz ani tuto sezonu neodohraje ako tak..ma na to polrok a snad sa neprihodi ziadne zranenie stve ma ale ze ho znicli tie zranenia, typek mal potencial sa posunut este vyssie, v anglicku si to daval na pohodu a veril som ze u nas pojdu este vyssie aj jeho cisla..bohuzial nie vzdy praje stastie no..hlavne tie jeho driblerske statistiky ktore mal lepsie aj ako Messi ak sa nemylim, vzdy ked som pozeral ako si v tej Premier League ich tam obchadza ako kuzelky a u nas po tych zraneniach je najviac schopny zatial nahravat dozadu

Reagovat
misinho7

no teraz ale nema dovod stavat Hazarda hned ked to slape, videli sme ze ako to vzdy dopadlo..nech ho tak postupne dava aj dalsie zapasy ked sa bude vyhravat

Reagovat
Israha

Ale tys prvně psal, že Hazard nehraje v základu kvůli zranění. Reálnější je ale spíš tato varianta.

Reagovat
Fairplay

Hazard je úplně vyřízenej, tolikrát máme zajímavý útok, 4 naši hráči v bezprostřední blízkosti vápna a Eden se fláká někde u postranní čáry na středu hřiště. On tu zodpovědnost ani nechce, 1 na 1 dopředu nezkusí, balony nahrává jen dozadu na nejbližšího hráče, aby náhodou něco nepokazil. Sprintovat jsem ho neviděl od příchodu do Realu, to je totálně marný hráč a s ním hrajeme regulerně v 10. K tomu Jovic nedostal šanci ani po tom, co měl podařenou tu poslední repre pauzu..

Reagovat
smazaný uživatel

Za 120 mil. sa kupi skoro 30 r. Hazard, na post kde sa kupil 40 mil. Vini, Atleti za tie prachy 19 r. perspektivneho Felixa no ma toto vedenie daku logiku?

Reagovat
smazaný uživatel

sua je zkratka viteznej typ, skoda jeho odchodu

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Garitano out, Marcelino in

Reagovat
Aldeano

Reagovat
herbage

Suárez v lize 12 zápasů, 9 gólů (všechny ze hry, sdílené první místo v tabulce střelců, nejlepší poměr gólů na minuty), 2 asistence. Jeho góly navíc rozhodují zápasy. Pokud by nedal ani gól, mělo by Atlético méně o 8 bodů (zajistil přímo 4 výhry za 12 bodů, tedy plus 8 bodů místo 4x remízy). Ve skoro 34 letech stále zvíře

Reagovat
ADM

Na druhej strane je herne rovnako tragický, čiže v Barcelone by bol aktuálne tretí najlepší hráč po Messim a Pedrim

Reagovat
smazaný uživatel

"herne rovnako tragicky"

1)suarez je 9ka

2)nema problem s motivaci, rve se o tym, chce vyhrat

3)je golovy

4)polepsili jsme si?

Reagovat
ADM

Samozrejme, porovnávam to proste s jeho prvými sezonami v Barce, ked bol obrovským prínosom pre obe "krídla", teraz u neho tie lopty skôr končia. Bud to golom alebo stratou lopty, nič medzi

Reagovat
DrQQ

V poslednom zápase poslal do tutovky Joao Felixa, no ten nedal, takže sem tam niečo aj medzi.

Reagovat
smazaný uživatel

A navíc bez Messiho a v defenzivním týmu. Já to tady říkal celé roky, ale Culés holt už nevoněl.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Manik...

Reagovat
garruklol

Nejvic neuveritelne mi prijde, ze mu doplatili smlouvu, aby sel. Velky hrac

Reagovat
Mass

Když sem se podíval na jeho góly, tak mimo jednoho všechny z malýho vápna. V Atleticu pracuje dobře celý tým, jen místo Moraty s Diego Costou mají Suáreze s Felixem, což je určitě upgrade.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Atlético de Madrid

Suarez je totiz kanonyr na urovni Messiho a Ronalda. Nema pochopitelne Messiho talent ani Ronaldovu fyzicku a netvrdim, ze je to hrac stejne urovne. Ale pokud jde o strileni golu, tak behem pusobeni v Barcelone jasne dokazal, za te Messiho urovne v tomto hernim aspektu dosahuje. Kdyby casteji kopal penalty, tak by mel jeste silenejsi cisla.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
LAM

Dobrá tragédie. Zase za hodíme 10 golovek a pak se strachujeme o body. Dá se vůbec doufat, že se ta koncovka vůbec zlepší do konce sezony? Dle mě je to jen o tom.

Reagovat
Visca el barca

Pan trenér svým střídáním opět parádně rozbil hru. Jeho regulérně nový vedení ihned vyleje.

Reagovat
smazaný uživatel

Doufejme,že ho nové vedení hned vykopne

Reagovat
smazaný uživatel

Ten tým je úplně v prdeli. Na gól asi 40 šanci. S útočného rohu jsem neviděl ohrožení branky už asi rok. Zato každej roh proti smrdí pruserem. Bretwheit (nebo jak se to píše) je úplně na hovno a zajímalo by mě jestli Pijanic někdy ve své kariéře trefil branku. Dest se zamotává do klicek a Dembele je tak laxní, že být trenérem tak ho normálně sprcam na tři doby.

Reagovat
ADM

Po dlhej dobe som si pozrel celý zápas a naozaj nechápem ako je možné mať 7 milionov pološanci a takmer netrafiť bránu.

Reagovat
ADM

Nemala byť reakcia...

Reagovat
smazaný uživatel

Proč zrovna na tři doby?

Reagovat
REPLIKATOR

Po neuvěřitelné výhře na hřišti slavné Huescy bude nejlepší trenér vesmíru opět mluvit o titulu

Reagovat
smazaný uživatel

Huesca zase tak slavná není a ani ten trenér podle mě není nejlepší vesmíru. Asi ani na zemi.

Reagovat
roman1978

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, i takto se to dalo vyjádřit.

Reagovat
letitfly

Za mě asi nejlepší moznej výsledek. V tomhle kole jsme na konkurenci neztratili ani bod, ale zároveň se ukázalo, ze to pořad není v pohodě. Koemanovi jsem dlouho dával šanci, ale byl bych rad, kdyby odešel nejlépe i se starým vedením. Střídání pro mě absolutně nepochopitelny. Místo toho, abychom slapli poslednímu týmu tabulky v druhým poločase na krk a oživili ofenzivu, tak zase na hřiště přišli jen defenzivní hráči (i grieze už beru jako hráče do defenzívy). Mingueza na pravým beku snad neměl šanci dostat se do hry, griez alespoň za tu chvíli nic moc nestihl pokazit a pjanic je mi záhadou. Je úplně nijakej, po jeho příchodu jsme začali ztrácet míče při přechodu z obranný poloviny a Huesca měla i šance na vyrovnání

Dembs to tam celej zapas na lajne trhá, proč nezkusit na druhou lajnu postavit v průběhu druhy půlky Konrada? Na lavičce opět Riqui, ale do zápasu jde místo Buse Pjanic. Na to posouvání balonu tam mohl postavit klidně nějakýho kustoda...

Reagovat
smazaný uživatel

Druhé poločasy jsou pod Koemanem naprosto otřesné, skoro nikdy nenastane zlepšení výkonu, ale opak. A když už zápas dobře začneme, tak spálíme i nemožné a postupně se to zase dostane do letargie, kde se všichni jenom jaksi motají a zkouší nesmyslné patičky, sóla, střely na tribunu a jiné hovadiny. Pořád dokola

Reagovat
Visca el barca

Koeman byl poslední dáreček toho blba Bartomeua. Jeho střídání jsou tak směšně zaujaté, že mi je stydno i za něj.

Reagovat
letitfly

Koeman totiž vůbec nereaguje na průběh zápasu. Střídání má prichystany na papírku už před zápasem. Vsadim se, ze kdyby jsme prohrávali 1:0, střídání by byly úplně stejný

Obrovskej problem samozřejmě je proměňování šanci, za což trenér nemůže a trápí nás to celou sezónu, ale u toho nezbývá než doufat, ze se to zlepší. V koemanovo zlepšení už snad nemůže doufat ani největší optimista

Reagovat
Visca el barca

Tak hlavně on moc na výběr nemá, když má Fatiho s Coutsem out a zbytek na lavici nesnáší.

Reagovat
smazaný uživatel

No to je omyl, proměňování šancí je taky věcí trenéra. Protože je to hlavně o psychice a pokud doslova všichni opakovaně netrefují bránu, tak s hráči očividně špatně pracuje.

Reagovat
letitfly

V tom nesouhlasím. Já osobně bych nikdy nevinil trenéra za to, ze neproměnim šanci nebo něco pokazim. Jsem tam od toho, abych předvedl nejlepší moznej výkon. Ti hráči nejsou děti, musí mít nějakou zodpovědnost za svoje výkony a svoje chyby. I když je třeba v týmu atmosféra, která je svazuje v šancích, musí se s tím hráči nějak poprat

Reagovat
smazaný uživatel

To samozřejmě, odpovědnost za výkon je jasná. Ale tady se nebavíme o nějakých náhodách, zápasu blbec, špatné střelecké formě jednoho nebo dvou hráčů atd. Pokud hráči na vzorku 20 zápasů neproměňují šance jako na běžícím páse, je něco kolektivně špatně, protože hráči Barcelony rozhodně nejsou na úrovni Tecla, aby byli opakovaně tak tragičtí v zakončení. A je na trenérovi, aby v tom ohledu něco dělal, ať už je to cokoli a nastalo aspoň určité zlepšení. Ale nic takového se neděje (a když už jsme dali výjimečně víc gólů, třeba proti Osasuně, tak to zase nebylo o proměnění šancí, ale o tom, že Griez a Messi trefili neuvěřitelné bomby z dálky). Prostě nulové zlepšení.

Reagovat
2miguel1

Toto obdobie je ako cakanie na Pepa a vyhodenie Ronaldinha, Deca, ci vyhodenie Tata a prichod Enriqueho. S Valverdem sme dominovali v lige ale v LM slabota, tak teraz dufam ze toto je posledny rok tej tranzitnej casti s prichodom Xaviho v lete. S Koemanom a tymto muzstvom nic svetoborne nespravime, teraz len zabojovat aby nam nahodou neuniklo top4. V lete musi prist hrot a musia odist Coutinho s Griezzom. Nerobia proste dobru chemiu, Griezz sa ako keby nevie uz adaptovat z Atletika a Coutinho sa proste nehodi.

Tuto sezonu uz nejako prežiť a v lete doniest Xaviho. Jemu verim ze bude vediet co kde ako robit

Reagovat
sylarko

nemal by som zas take velke oci pri xavim. tiez sa na nho tesim, ale pri takych fanusikoch akych ma barca aby sa tu po nom po mesiaci zas nenadavalo. si myslite ze pride xavi a barca bude jak za guardiolu? xavi uz nebude mat taku generaciu jak mal guardiola. nebude tam mlady messi ani iniesta so xavim. bude to uplne ina situacia ako za guardiolu..takze by som s tymi recami o xavim ako druhom guardiolovi brzdil.

Reagovat
Gazdo

plus ani nikde nie je pisane za Xavi bude dobry trener... Co ale je nutne urobit tak ci tak je zbavit sa Koemana po sezone. Stale som zastanca toho aby aspon jednu sezonu dostal ale uz som presvedceny ze je to maximum co by mal dostat

Reagovat
letitfly

Pokud už teď sám víš, ze dyl než rok to s nim nema cenu, jakej má potom význam ho tady ten rok držet. To už se muže od ledna rozkoukavat novej trenér, seznamovat se s hracema, budovat nějakou svoji představu o hře a od příští sezóny už by to se štěstím mohlo po tehle době hájení šlapat lip...

Reagovat
Gazdo

Pretoze keby prisiel tak by akurat schytaval hejt od fans. Takto moze nastupit s cistym stitom a aj ked s obmedzenym rozpoctom ale predsa len cosi

Reagovat
letitfly

Já si naopak myslím, ze to je především o špatně střelecké formě jednoho hráče. Když se podívám na zbytek týmu, nikdo z nich za poslední dva roky neprokazal instinkt zabijaka. V minulých sezonách jsme spolihali primárně na Messiho (bohužel strlecky z formy) a Luise (ten je pryč). Griez je kapitola sama pro sebe, u nej je zázrak, když se vůbec do samce dostane. Dembs je po dlouhým zranění a za ty 4 roky dal u nás 14 ligovejch gólů. Braithwaite zatím 3 ligový góly za ten rok. Od pedriho snad ani nemůžeme chtít střelecký hody. Fati zranenej...

Reagovat
smazaný uživatel

Například Griezmanna jsem v Atlétiku vždycky měl rád a obdivoval ho, protože měl i jako kreativní útočník většinou zabijácké zakončení a to i hlavou. Když se dostal do šance, tak proměnil a to i v důležitých zápasech, to je fakt, jinak by v nejdefenzivnějším špičkovém týmu Evropy nedával pravidelně 25 gólů za sezonu. U nás ho v tomto ohledu vůbec nepoznávám. V minulé sezoně se to ještě mohlo svádět na to, že nemůže hrát na hrotu kvůli Suárezovi, sehrává se s týmem a s Messim apod. Teď už nic z toho neplatí a zakončení má ještě horší a Koeman ho stejně na ten hrot nezkusí postavit, aby v sobě zabijáka konečně zase našel a raději hrajeme neustále s Braithem, od kterého můžeme čekat tak maximálně dorážku do prázdné brány z metru. Pro mě je to naprosto nepochopitelné.

Reagovat
smazaný uživatel

4.1.2020 - 3.1.2021

5 ligových gólů

To je naprosto děsivé od prověřeného hráče za 120 mega, který měl gólově nahradit Suáreze.

Reagovat
letitfly

Přesně proto jsem psal za poslední 2 roky. Griez je u nás zatím úplně k nicemu a lepší to asi nebude. S braithem nemáš pravdu, ten na začátku sezóny nehrál základ a griez dostával prostor na hrotu, ale byl tam stejně zoufalej jako na křídle nebo na podhrotu. Braith aspoň opravdu stojí na hrotu, neplete se do cesty ostatním kreativním hráčům a snaží se nabíhat do otevřených prostor

Reagovat
LAM

Griezmanna bych teď ihned zkusil vyměnit za Lautara.

Sice ho teď už tolik lidí nechce,ale stále si myslim,že by na tu pozici pasoval daleko víc než Griezmann a Messimu by ta spolupráce mohla sedět(navíc je mladej).

Na druhý straně si myslim,že pro Inter by to mohla bejt zajímavá volba,zvlášť když by mohl hrát Griez za Lukakem na volný pozici,což by mu asi sedělo.

Reagovat
sylarko

mna by len zaujimalo co by sa zas hovorilo, keby prestupi griezz do interu a zacal by tam davat 20+ golov a lautaro by zas ledva dal 5 jak teraz griezz? koho by sme potom kupovali, komu by sme potom mohli nadavat?

Reagovat
smazaný uživatel

pak uz by jen stacilo rict urcitym fandum, at si opravdu 2x rozmysli co si vlastne maji prat, protoze se taky jejich prani muzou vyplnit

Reagovat
smazaný uživatel

Tím chci říct především to, že alibi ve stylu "hrajeme dobře, protože máme hromady šancí, ale bohužel neproměňujeme", může fungovat třeba pár zápasů, ale ne půl nebo celou sezonu. Pak už to nelze svést na nic jiného než diletantství těch, kteří mají z hráčů vytáhnout maximum, protože od toho tam jsou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
berliner

Valencia CF sestup please

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím to tak vypadá.

Reagovat
Pharrell

Dnes ale Valencie vyhraje. Teda snad možná.

Reagovat
2miguel1

Na jednej strane hrame prišerne na strane druhej hrame uz v stredu a potom zas v sobotu dalsi zapas. Ta zataž musi byt enormna.

Reagovat
Phillipinho

Valencia a jeji oziveni hry z lavicky v podobe Valleja, Blanca a Sobrina, jejichz uroven je maximalne Segunda

Reagovat
Messiáš

Vallejo je dobry zolik, ti dva jsou daleko spise na Segundu, ale Cadiz by proste meli prejet i s tou "kvalitou", co je tedka na hristi. Cadiz ma drtivou vetsinu posil uz ze Segundy, kdy si trochu nesmyslne narvaly povinne opce na kazdeho, pokud postoupi. Spousta z tech hracu na Primeru vazne nema a pro celou radu z nich je to bud uplna premiera v La Lize nebo predchozi zkusenost uz je celkem vousata.

Hodne dobry zapas Lozana, Fernandeze a hlavne Jonsona, samozrejme golman Ledesma je velice slusnej.

Za Vale kaliscky Gaya, v zaveru se mi libila i bojovnost a hra dozadu Correii, mel jsem ho za totalniho mamlase a v prvnim golu byl dost namocenej, ale ke konci byl pomalu jedinej, kdo ty brejky zachytaval..

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Anacron

Ať jde do prdele...srdcař fakt.

Reagovat
misinho7

na druhej strane nechapem preco aj teraz sa drzime politiky o tom jednom roku..riesit to pri inych ok ale pri kapitanovi a nasom najlepsom hracovi

Reagovat
misinho7

a to vysvetluje aj to preco pride Alaba a vsetky deniky zacali pisat o Torresovi z Ponorky

Reagovat
valloire

klídek, vyjednává se a budou přicházet různý zprávy

Reagovat
Hristo Stoichkov

Obě strany se vzájemně potřebují, jenom je potřeba během jednání ukázat, kdo má silnější karty.

Reagovat
valloire

Reagovat
misinho7

Btw ak by vazne PSG ziskalo Ramosa a Messiho a neodisiel by Mbappe, tak to by bola salenota. Este s Pochem, vitazom a motivatorom Ramosom a takym hracom ako Messi. To by bol z nich strach, sice asi len na sezonu, dve kedze su to uz starsi hraci ale aj tak.

Reagovat
Jordi Alba

A ještě budou postovat fotky, jak sou největší kámoši.

Reagovat
misinho7

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
ADM

Bulls 98

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
misinho7

Reagovat
Gazdo

Ale akoze obranna dvojica Marquinhos-Ramos a utok Neymar-Mbappe-Messi v podstate zadarmo ak neratame plat by bol neskutocny luxus. Este by im aj zostali prachy na nejakeho poriadneho stredopoliara

Reagovat
smazaný uživatel

Ramos nikam neodíde. Pamätajte na moje slová

Reagovat
valloire

jasná věc

Reagovat
Gazdo

Tak Alena ofiko jebem na to

Reagovat
patas92

Na půl roku bez opce. V Barceloně by stejně skoro nic neodehrál, tak v čem je to špatně?

Reagovat
Gazdo

Ze nic neodohral

Reagovat
REPLIKATOR

Atlético Madrid pustilo pohár? Ani střela na bránu

Reagovat
blaugrana

Pedri je kurva neskutocny. Som neskutocne rad, ze po odchode Dona tu zasa mame dalsieho Iluzionistu. Ta päticka vcera na Lea, to bolo na pohonenie.

Reagovat
blaugrana

A paradoxne posunutie De Jonga vyssie sa vyplaca. Tie jeho nabehy do 16tkSy, aj 2 goly, 2 asisity, klucove prihravky v poslednych zapasoch hovoria za vsetko.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele