Názory a komentáře

Fantasy Boost: Triple kapitán Haaland se Kostelanům vyplatil, v kurzu je Díaz

První prodloužený víkend s Premier League je minulostí. Fanoušci na vyprodaných stadionech tleskali fotbalistům, kteří se radovali z úvodních gólů a bodů v sezoně, což platí i pro 571 trenérů ve Fantasy Premier League (FPL) minilize na našem webu. Nejlepším koučem byl Pavel Jelínek, jehož tým Kostelani v čele s triple kapitánem Erlingem Haalandem zapsal 95 bodů. V nové rubrice Fantasy Boost rozebereme jak top sestavu kola, tak i několik možností pro upgrade vašeho týmu.

Zpátky do ochozů: Preview Bundesligy 2023/24 (1/3)

Spolu s italskou Serií A se jako poslední z top pěti evropských lig rozjede také německá Bundesliga. A to již tento víkend. Nastal tedy nejvyšší čas podívat se, v jaké kondici se nachází celky, které na západ od hranic s Českem budou mezi sebou v následujících měsících bojovat.

Stoprocentní Haaland a škola hrou v Newcastlu: 1. kolo Premier League v kostce

Nová sezona anglické nejvyšší soutěže začala přesně tak, jak skončila předchozí - triumfem Manchesteru City. Srdnatě vzdorujícího nováčka z Burnley skolil v předehrávce na Turf Moor fenomenální snajpr Erling Haaland, který ze dvou střel na branku dvakrát skóroval. Alexander Isak z Newcastlu sice stoprocentní v zakončení nebyl, ale i on zapsal "brace" a pomohl týmu k jednoznačnému vítězství 5:1 nad Aston Villou.

Jablonecký nový trávník prospěl hlavně Spartě aneb Události 4. kola FORTUNA:LIGY

Hned dva pěti brankové příděly přineslo 4. kolo FORTUNA:LIGY. Viktoria Plzeň zvítězila na půdě trápícího se Dynama České Budějovice 5:2. Jablonec zase absolutně nezvládl první poločas duelu se Spartou Praha, která navíc hrála v hodně pozměněné sestavě, a prohrál 1:5.

Eurofotbal zakládá Fantasy Premier League miniligu a rubriku, která vás udrží ve hře

Fantasy Premier League (FPL) je fenoménem mezi on-line fotbalovými hrami na světě. V sezoně 2002/03 skládalo "ideální" sestavu přibližně 100 tisíc "manažerů", o dvacet let později více než 11 milionů. Na Eurofotbalu nechceme zůstat pozadu, a proto jsme se rozhodli spustit oficiální miniligu. Týden co týden vám navíc v rubrice Fantasy Premier League nabídneme jak souhrn uplynulého víkendu s důrazem na nejlepší z vás, tak sérii tipů pro upgrade vašeho týmu na příští kolo.

Hradečtí pokřtili nový stadion aneb Události 3. kola FORTUNA:LIGY

Pražská Slavia ve 3. kole letošního ročníku FORTUNA:LIGY sice přestřílela doma Zlín 31:10, vstřelit však dokázala pouze dva góly a vyhrála 2:1. Její rival z Letné si zastřílel o poznání lépe, když porazil Pardubice 5:2, navíc se střelecky probudil dvougólový Jan Kuchta.

Boleslavi se povedl zázračný comeback aneb Události 2. kola FORTUNA:LIGY

Ve druhém kole FORTUNA:LIGY potvrdili roli favorita hráči Sparty, kteří zvítězili 1:0 ve Zlíně díky trefě Ladislav Krejčího z penalty. Dařilo se i pražské Slavii, která vyhrála na půdě Českých Budějovic 3:1. Naopak stále tápe Plzeň, Západočeši ztratili vedení v závěru utkání a připsali si tak pouze bod za remízu s Hradcem Králové.

Na úvod gólové hody aneb Události 1. kola FORTUNA:LIGY

V úvodním kole FORTUNA:LIGY obhájci titulu fotbalisté pražské Sparty porazili na domácím stadionu Sigmu Olomouc 2:0. Stejným poměrem zvítězil i loňský vicemistr, Slavia porazila svou Nemesis Hradec Králové, proti kterému se jí dlouhodobě nedaří.

FORTUNA:LIGA 2023/24 na startovním roštu (4/4)

Dvanáct mužstev má své představení již za sebou, poslední čtyři zbývají. Předsezonní preview FORTUNA:LIGY míří do finiše, což znamená, že se kvapem blíží také začátek ročníku 2023/24. Stane se tak již zítra.

FORTUNA:LIGA 2023/24 na startovním roštu (3/4)

Doba zkoušení různých herních prvků proti druholigovým či zahraničním protivníkům skončila. Od soboty už budou týmy z FORTUNA:LIGY zápasit mezi sebou. Není tedy důvod k otálení ani na EuroFotbalu, jenž opět nabízí předsezonní preview. Jeho dva díly už jsou venku, nyní nastal čas na publikaci dalšího, tedy třetího.

FORTUNA:LIGA 2023/24 na startovním roštu (2/4)

Už jen tři dny zbývají do rozběhnutí další sezóny FORTUNA:LIGY. Týmy, které v ní působí, se mezitím snaží vychytat poslední nedostatky. EuroFotbal však na ně nehodlá čekat a tak pokračuje ve svém čtyřdílném předsezonním preview. Tentokrát přichází s jeho druhým dílem.

FORTUNA:LIGA 2023/24 na startovním roštu (1/4)

Necelé dva měsíce uběhly jako voda, což znamená, že tuzemská kopaná se opět vrací. Již tradičně se nový ročník nejvyšší české soutěže rozjíždí v červenci. Tentokrát se tak stane na svátek sv. Magdaleny. A jelikož ten se kvapem blíží, nastal nejvyšší čas na představení jednotlivých účastníků FORTUNA:LIGY.

Nejzajímavější produkty portugalské ligy. Kteří hráči by obstáli ve velkých ligách?

Týmy ze špičky portugalské ligy patří v posledních letech k těm nejvýdělečnějším ze všech. Zásluhu na tom má zejména prodej mladých talentů. Kluby díky efektivnímu systému výchovy v mládežnických kategoriích dokáží své nejtalentovanější hráče v nízkém věku začleňovat do prvního týmu, kde se mohou předvést v náročných zápasech evropských pohárů.

Hložek, Krejčí, Čech nebo Jágr. Charitativní aukce podepsaných dresů pomáhá Ondrovi

Původně to měl být letní sraz fotbalistů ročníku 1989, jejichž sen o profesionální kariéře se rozplynul dříve, než ochutnali první pivo. V posledních letech ale opavský turnaj CECA CUP představuje mnohem více. Pivo samozřejmě nemůže chybět, přece jen jsme v konzumaci zlatavého moku světovou velmocí, ovšem mnohem důležitější part hraje už 9. rokem charitativní podtext celé akce.

Události Serie A: Závěrečné kolo ve znamení oslav, loučení, ale i nečekaných překvapení

Avizovaná možnost dodatečného přímého zápasu o záchranu mezi Spezií a Veronou se stala realitou, stejně jako postup Atalanty a AS Řím do Evropské ligy, což oba celky stvrdily domácími výhrami. Venkovní úspěch na půdě Udinese naopak nestačil na posun do první šestky Juventusu. O největší vzrušení se ovšem postaral Zlatan Ibrahimović (41), který nečekaně oznámil ukončení kariéry.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele