Uzdravující se Rico poděkoval fanouškům. Mám velké štěstí, uvědomuje si

10.07.2023, 13:20
Aktuality
Sergio Rico (© AFP)

Pozitivní zprávy přicházejí z nemocnice v Seville, kde se po vážném zranění zotavuje Sergio Rico. Brankář byl necelé tři týdny udržován v umělém spánku, koncem června začal komunikovat s rodinou a nyní poprvé oslovil veřejnost.

Rico koncem května spadl z koně a po pádu navíc inkasoval zásah do hlavy. V umělém spánku ho lékaři udržovali celkem devatenáct dní a krátce po probuzení mu musela být opětovně nasazena sedativa. Nyní je jeho stav mnohem lepší a veřejnosti to dal najevo.

"Nadále rehabilituji a můj stav se každým dnem zlepšuje. Mám velké štěstí," napsal na sociálních sítích.

"Rád bych poděkoval všem, kteří během těžkých dní stáli při mně a vyjadřovali mi podporu. Ještě jednou Vám děkuji a snad se brzy zase uvidíme," dodal.

Rico si ještě několik dní poleží v nemocnici, blíží se ovšem chvíle, kdy bude propuštěn do domácího ošetřování, podle tisku by k tomu mohlo dojít za dva týdny.

Autor: Tomáš Pavlík / lequipe.fr

Komentáře (1)

Přidat komentář
Mercury

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele