Serie A souhrn - 36. kolo

04.05.2008, 17:05
Komentáře a souhrny
Inter prohrál derby s milánským AC a jelikož AS Řím vyhrálo na půdě Sampdorie, je boj o titul stále otevřený. Rossoneri se posunuli na čtvrtou příčku před Fiorentinu. Důležité výhry zaznamenaly Parma, Cagliari a Reggina, naopak prvoligová hladina se pomalu zatahuje nad Livornem...

Calcio Catania - Reggina Calcio 1:2

04.05.2008 15:00

Góly: 90. Jorge Martínez - 40. Nicola Amoruso, 90. Nicola Amoruso (pen.)

Catania Calcio si zkomplikovala boj o záchranu, když podlehla před domácím publikem dalšímu zachraňující se mu týmu z Regginy 2:1. Výhru Regginy zajistil dvěma brankami Nicola Amoruso.

Oba týmy musely v tomto utkání bodovat, aby se přiblížily k vytoužené záchraně. O něco hůře na tom byla Reggina, která zaujímala jedno z míst, které znamená sestup.

Catania byla jako první, která měla velkou šanci na skórování. Přímý kop Giuseppeho Mascary vytáhl brankář Andrea Campagnolo na rohový kop. Jenomže to byla Reggina, která jako první udeřila. Ve 41. minutě našel přihrávkou Ciccio Cozza Nicola Amorusa, a ten hlavou poslal Regginu do vedení. Nicola Amoruso byl blízko i k další brance, jenomže svojí šanci nezužitkoval. Na druhé straně zahrozil střílenou přihrávkou Gennaro Sardo, se kterou měl brankář Andrea Campagnolo velké potíže.

Velkou příležitost na vyrovnání měl Juan Manuel Vargas. Největší hvězda domácích překonala ofsajdovou past ale v souboji jeden na jeden zvítězil brankář Campagnolo. Catania byla aktivnější, jenomže brankou neskončil jak pokus Mascary, tak i pokus Morimota. Nevyužité šance stáli Catanii draho. V 90. minutě byl po kontaktu Sarda s Edgarem Barretem odpískán pokutový kop, který proměnil Nicola Amoruso. Poslední slovo měli ale domácí. Ve třetí minutě nastaveného času snížil Martinez. Oba týmy jsou sice mimo pozice, které znamenají sestup jenomže odstup je velice malý, a tak se bude bojovat o záchranu do posledního kola.

Více informací k zápasu

Cagliari Calcio - ACF Fiorentina 2:1

04.05.2008 15:00

Góly: 20. Jeda, 52. Daniele Conti - 53. Mario Santana

Fiorentina zažila opravdu nepovedený týden. Nejprve vypadla v semifinále Poháru UEFA po penaltovém rozstřelu a dnes jí zasadilo další ránu zachraňující se Cagliari. Prohra by určitě Fialky tolik nemrzela, kdyby díky ní nepřišla o čtvrtou příčku zajišťující Ligu mistrů. Naopak branky Jedy a Contiho nasměrovali domácí k záchraně.

Domácí věděli, že pokud vyhrají, bude to důležitý krok za záchranou a to naznačil hned v úvodu Davide Biondini, jenž šel sám na brankáře Freye, ale hostující gólman velkou šanci kryl. Na druhé straně zkusil štěstí Kuzmanovič, ale z 30 metrů přestřelil. Delší pauzu bez větší šance přerušil ve 21. minutě Jeda a hned otevřel skóre, když po chybě hostů překonal hlavičkou Freye. Před domácím brankařem Storarim se dožadoval penalty Kroldrup, ale rozhodčí Farina ho nevyslyšel. Již ve 29. minutě sáhl trenér Prandelli ke střídání, když stáhl Pasquala a nasadil Liveraniho, jehož následný trestný kop zlikvidoval Storari. V nastaveném čase ještě těsně nedosáhl na Pisanův centr Jeda.

Druhé střídání provedl Prandelli o poločase a Santanovi udělal místo Donadel. Santana byl hned u první akce druhého dějství, ale Liverani po jeho přihrávce mířil nepřesně. Jako trest za neproměněnou šanci přišla okamžitá odpověď. Tentokrát již v podobě branky. Domácí Cossu s Matrim si několikrát vyměnili míč, přesný pas našel Contiho, jenž využil opět menší zaváhání hostů a z blízka doklepl. Fialky sice stihly za pár sekund bleskově snížit, když se po Liveraniho přihrávce prosadil Santana, ale Cagliari byla za stavu 2:1 na koni.

Podobně jako na začátku utkání, i tentokrát šel sám na brankáře Freye Biondini, ale hostující gólman byl opět úspěšnější. Na druhé straně vytáhl povedenou střelu Mutua Storari. Po hodině hry připravil slibnou pozici pro Mutua Liverani, ale rumunský kanonýr přestřelil. Střídající Liverani byl téměř u všech akcí svého týmu a nejinak tomu bylo v závěru, kdy skvělým centrem Pazziniho, jenž ale z voleje minul. Hosté nakonec dohráli utkání v deseti, když v nastavení dostal za protesty druhou žlutou Mutu.

Více informací k zápasu

UC Sampdoria - AS Řím 0:3

04.05.2008 15:00

Góly: 75. Christian Panucci, 79. David Pizarro, 85. Cicinho

AS Řím dokázalo vyhrát rozdílem třídy v Janově, díky čemuž se zmenšil náskok Interu na tři body. Římská naděje na zisk titulu tedy stále žije. Zato Sampdoria nejspíše pohřbila své ambice na evropské poháry. Klesla totiž na sedmou příčku a uvolnila cestu do Evropy pro Udinese.

Uplynulo několik minut a domácí se dostali do obrovské šance. Christian Panucci vyrobil hrubku, z čehož těžil bývalý "vlk" Antonio Cassano. Octl se sám před bránou a vystřelil šajtlí, ovšem Doni jeho pokus parádně vyrazil. O chvíli později se ve vyložené šanci předvedli také hosté. Daniele De Rossi přestřelil prázdnou bránu, ovšem byl úspěšně atakován Paolem Sammarcem. Několik minut na to šel Antonio Cassano podruhé sám a i tentokrát byl úspěšnější brazilský brankář. Doni navíc poté ještě zlikvidoval nebezpečnou střelu Claudia Bellucciho.

V prvním poločase jasně vládli na hřišti domácí a poločas druhý začali stejně tak. Doni měl plné ruce práce, ale držel Giallorossi úspěšně nad vodou. Skvělý zákrok si připsal proti Sammarcově halfvoleji. Poté však Římané dostali informaci ze San Sira, kde Inter prohrával v derby, a zařadili vyšší rychlostní stupeň. První branka přišla v 75. minutě. Po centru Davida Pizarra zakončoval hlavou Christian Panucci. Sampdoria se sesypala, když čtyři minuty nato přišla další rána. David Pizarro svou střelou z kraje pokutového území nedal Mirantemu šanci. Římané definitivně pohřbili domácí v 85. minutě z klasického protiútoku. Mirko Vučinič dal přesnou křížnou přihrávku Cicinhovi, který ze sedmi metrů překonal Antonia Miranteho.

V samém závěru se ještě udály dva návraty. Na straně AS vyběhl po delší odmlce na trávník Alberto Aquilani, v dresu Blucerchiati pak Vincenzo Montella.

Římané jsou díky výhře zpět v boji o titul a závěr Serie A může být ještě velmi zajímavý.

Více informací k zápasu

Parma FC - Janov CFC 1:0

04.05.2008 15:00

Góly: 58. Cristiano Lucarelli

Parma v důležitém utkání s Janovem nezaváhala a zásluhou branky Cristiana Lucarelliho si připsala tři body. Pro domácí celek to byla zřejmě poslední šance, jak si ještě zachovat naději na udržení. Vítězství sice ještě neposunulo Parmu na nesestupové pozice, ale již je má na dosah.

Pro diváky to nebylo příliš atraktivní utkání, jelikož šance by se daly spočítat na prstech jedné ruky, ale o to v tomto duelu nešlo. Pro domácí byly životně důležité tři body, a tak si nemohl dovolit se bláznivě hnát do útoku. Utkání začalo spíše bojem o střed hřiště a první vážnější šanci měl na noze domácí Lucarelli, ale míč mu nepříjemně odskočil a brankář Rubinho nakonec nemusel zasahovat. Další a tentokrát obrovskou šanci měl Mariga, když mu před prázdnou branku naservíroval Castellini, jenomže Mariga neuvěřitelně minul.

Bezbrankový stav nakonec vydržel necelou hodinu. V 59. minutě hlavičkoval po Reginaldově centru Lucarelli. Nejprve sice trefil břevno, ale míč se odrazil přímo k němu a druhou šanci již Lucarelli proměnil a poslal Parmu do vedení. Janov měl ještě v závěru příležitost snížit, ale Sculliho pas na Boriella byl příliš dlouhý.

Více informací k zápasu

Empoli FC - Udinese Calcio 0:1

04.05.2008 15:00

Góly: 17. Fabio Quagliarella

Udinese zvítězilo díky brance Fabia Quagliarelly na půdě Empoli 1:0 a posunulo se na šestou příčku, znamenající účast v Poháru UEFA. Domácí celek zůstává nebezpečně v sestupovém pásmu. Na záchranu ztrácejí Azzurri dva body.

Friuliani vstřelili první a zároveň poslední branku utkání v 17. minutě. Fabio Quagliarella se odpoutal od svého strážce a vypálil ze třiceti metrů. Ovšem cesty míče jsou leckdy nevyzpytatelné a i nyní se projevila nesmyslnost kulatého nesmyslu. Míč skočil přímo před brankářem Ballim a odrazil se mu od nohy rovnou do prázdné svatyně. Domácí se díky nešťastnému gólu vzbudili a začali tlačit. Samir Handanovič vytáhl skvělý zákrok proti střele Budela. A o chvíli později musel, po hlavičce Andrey Raggiho, vykopávat míč z brankové čáry Tomáš Zápotočný.

Po hodině hry zkosil Simone Pepe velmi nešetrně ve vápně Sebastiana Giovinca. Nebylo přesně vidět, zda-li je faul před vápnem anebo vně, ovšem sudí Damato nařídil pokutový kop. Jeho exekuce se ujal sám faulovaný Sebastian Giovinco. Samir Handanovič však vystihl směr a penaltu chytil. V posledních minutách měl Giovinco ještě individuální šanci, ale branku vstřelit nedokázal. Udinese se tak díky výhře výrazně posunulo k pohárové Evropě.

Více informací k zápasu

AC Milán - Inter Milán 2:1

04.05.2008 15:00

Góly: 51. Filippo Inzaghi, 56. Kaká - 76. Julio Cruz

AC Milán porazil v městském derby Inter 2:1 a posunul se na čtvrté místo tabulky, kde vystřídal Fiorentinu. Naopak porážka Interu znamená už jen tříbodový náskok před AS Řím, které zvítězilo nad Sampdorií Janov 3:0. Branky milásnkého AC obstarali kanonýr Filippo Inzaghi a Brazilec Kaká. Jedinou branku Interu vsítil Julio Ricardo Cruz.

Před utkáním šlo o všechno, a to především na straně AC Milán, který bojuje o čtvrtou příčku. Inter Milán zase bojuje o obhajobu Scudetta a pokud by v derby zvítězil, radoval by se z celkového prvenství.

Celý první poločas byl v režii milánského AC. Rossoneri od úvodního hvizdu svého soka jasně přehrávali, ale kýžený gól nevstřelili. První vážnější střelecký pokus si připravil Clarence Seedorf. Jeho střela šla kousíček nad. Ve 20. minutě vykouzlil nádhernou přihrávku Kaká na Inzaghiho. Italský střelec tváří v tvář brankáři Juliu Cesarovi selhal. Za další čtyři minuty se v další dobrém příležitosti objevil znovu Inzaghi, podobně jako v předchozí situaci jen nastřelil brankáře Interu. Ještě předtím byl však odmáván ofsajd.

Celý poločas se hrálo prakticky jen na polovině Interu. AC Milán byl velice aktivní, ale k další vyložené situaci se dostal až ve 45. minutě. Kaká po straně zatáhl míč a odcentroval. Do centru se vložil hlavou Inzaghi, jenomže jeho pokus šel jen těsně kolem levé tyčky. Nerazzurri se k brance AC Milán nedostávali a žádnou větší šanci si nevytvořili. Poločas skončil 0:0.

Druhý poločas začal opět náporem AC a na rozdíl od prvního poločasu byly k vidění branky. V 51. minutě předvedl jeden ze svých typických průniků Kaká, předložil centr na hlavu Inzaghiho a bylo to 1:0 pro AC Milán. Inter naprosto nestíhal a na branku Julia Cesara se valila další červenočerná lavina. V 56. minutě převzal a následně zatáhl aktivní Kaká míč do šestnáctky a s lehkostí překonal Julia Cesara – 2:0. Poté Inter Milán přece jenom přidal plyn. Jenomže Rossoneri byli velice pozorní v obraně a Inter do větší šance nepouštěli. V 61. minutě vypustil nepříjemnou ránu Portugalec Maniche, ale brankář Kalač byl připravený. V 76. minutě pak přišlo zdramatizovaní zápasu. Inter Milán zahrával po Ambrosiniho faulu volný přímý kop a ten skvěle zahrál Julio Cruz. Brankář Kalač pravděpodobně na míč neviděl a rázem tu bylo snížení na 2:1.

Závěrečná čtvrthodina byla velice dramatická. V 81. minutě se Inter dožadoval odpískání pokutového kopu po souboji Davida Suaza a Daniela Bonery, avšak hlavní sudí zůstal neoblomný. Pět minut před koncem utkání zahrával Inter z naprosto stejné vzdálenosti jako předtím volný přímý kop. A mohlo být vyrovnáno, jenomže brankář Kalač vytáhl proti střele Cruze vynikající zákrok. Nerazzurri v posledních minutách hry AC zatlačili, ale vyrovnat už nedokázali. Městské derby skončilo vítězstvím AC Milán 2:1. Rossoneri se díky výhře posunuli na vytoužené čtvrté místo, protože Fiorentina svůj zápas z Cagliari nezvládla a prohrála 1:2.

Více informací k zápasu

AC Siena - Juventus FC 1:0

04.05.2008 15:00

Góly: 7. Houssine Kharja

Juventus se postaral o překvapení na půdě Sieny. Domácí díky brance Houssine Kharji zvítězili a definitivně si tak zajistili setrvání v Serii A. Nyní se Siena nachází na poklidném dvanáctém místě. Juventus je stále třetí.

Siena tak zlomila devítizápasovou nelichotivou sérii s tímto soupeřem. Juventus totiž zvítězil ve všech předchozích devíti zápasech. Claudio Ranieri přitom varoval své svěřence, že chce, aby nebyli nikdy spokojení s tím, co mají. Navíc tu je malá šance pro obě útočná esa staré dámy – Trezegueta i Del Piera – na zisk trofeje pro nejlepšího střelce italské ligy.

Siena se ujala vedení již v sedmé minutě. Houssine Kharja potrestal chybu v defenzivě hostí a míč poslal rovnou do šibenice. Hosté se snažili vyrovnat, ale střela Pavla Nedvěda se mezi tři tyče nevešla. David Trezeguet byl úspěšnější. Dokázal skórovat, ale gól nebyl nakonec uznán pro předchozí faul. Na druhé straně se pokoušel zvýšit náskok Massimo Maccarone, ale bývalý hráč Middlesbrough nejprve přestřelil a na podruhé jej, v situaci jeden na jednoho, vychytal Gigi Buffon.

Jak Juventus, tak Siena byly vcelku neškodní. Hrálo se převážně ve středu hřiště a ani jeden ze soupeřů si nic moc nebezpečného nevytvořil. Snad jen střela Rossiho, kterou nepříjemně tečoval Salihamidžič, stojí za zmínku. Juventus tak za nepříliš povedený výkon odjíždí z Toskánska poražen.

Více informací k zápasu

Atalanta Bergamo - AS Livorno 3:2

04.05.2008 15:00

Góly: 56. Cristiano Doni, 59. Adriano Ferreira Pinto, 89. Simone Padoin - 65. Fausto Rossini, 82. Simone Pavan

Atalanta Bergamo porazila na Stadiu Atleti Azzurri d'Italia zachraňující se Livorno 3:2 a upevnila si jedenáctou pozici. Livorno se touto porážkou prakticky odsoudilo k sestupu do Serie B.

Utkání začalo v lehčím tempu. Oba týmy hrály opatrně ze zajištěné obrany. V první šanci se ocitli Francesco Tavano a Diego Tristan, ovšem se svými pokusy nenaložili dobře. Ve 35. minutě mohlo jít po hlavičce Simone Pavana Livorno do vedení, ovšem jeho střela šla vedle. První půle další zajímavé věci nepřinesla, a tak se šlo do šaten za bez brankového stavu.

V celku nepříliš pohledná podívaná v prvním poločase se ve druhé půli proměnila v gólovou přestřelku. V 56. minutě otevřel skóre utkání Cristiano Doni. Největší hvězda týmu Bergama přelobovala brankáře Marca Ameliu a jedním z nejhezčích gólu letošní sezony poslala domácí do vedení. Za další tři minuty přišla pro hosty další rána. Ferreira Pinto nedal po svém sólu střelou pod tělo brankáři Ameliovi žádnou šanci. Atalanta vedla 2:0 a hostující Livorno bylo ve velice složité situaci. Zpátky do hry vrátil hostující celek brankou ze 65. minuty Fausto Rosini. Útočník Livorna nepohrdl šancí, kterou mu připravil Antonio Filippini – 2:1.

V 82. minutě oživil naději na dobrý výsledek Simone Pavan. Alessandro Diamanti zatáhl míč po levé straně a přesnou přihrávkou vybídl ke skórování Pavana. Osm minut před koncem byl tedy stav nerozhodný 2:2.

Livorno v tuto chvíli věřilo v obrat, jenomže pro příznivce Livorna přišla těžká rána. V 89. minutě rozhodl utkání ve prospěch Atalanty Bergamo Simone Padoin, ten si zpracoval dlouhý nákop a precisně přehodil brankáře Ameliu. Atalanta si vítězstvím upevnila svojí pozici v tabulce, kdežto Livorno se téměř s jistotou může připravovat na boje v Serii B.

Více informací k zápasu

Turín FC - SSC Neapol 2:1

04.05.2008 15:00

Góly: 27. Alessandro Rosina (pen.), 56. David Di Michele - 53. Matteo Contini

FC Turín doma zvítězilo nad Neapolí 2:1 a udržuje si tak tříbodový odstup od sestupového pásma. Neapol je stále v poklidném středu tabulky a nemá prakticky o co hrát. Vítěznou branku vstřelil v 56. minutě David Di Michele.

Dnes to je právě 59 let od tragické havárie letadla, na jehož palubě zahynul celý bývalý turínský tým. Trenér Gianni De Biasi proto nabádal své hráče, ať dají do utkání vše. Výhra je tedy věnována zesnulým hráčům FC Turín.

Nicolas Navarro, debutant v brance Neapole, si připsal premiérový zákrok proti střele Davida Di Micheleho. Utkání se zatím vyvíjelo klidně, ovšem ve 25. minutě přišel kontroverzní moment. Sudí De Marco nařídil pokutový kop za zákrok Maurizia Domizziho na Di Micheleho. Ovšem hosté se okamžitě slétli kolem sudího a reklamovali, že Di Michele zakopl o své vlastní nohy. Nicméně penalta se kopala a Alessandro Rosina se nemýlil. Turín tak dokázal dát doma branku po 430 minutách! O chvíli později se snažil překvapit Navarra Roberto Stellone, ale přestřelil. Na druhé straně byl neúspěšný Hamšík a po něm i při sólové akci Ezequiel Lavezzi.

Po změně stran potřebovali hosté deset minut na to, aby vyrovnali. Trefil se Matteo Contini, ale branku předcházel faul Santacroreho, který nebyl odpískán. Hosté se dlouho neradovali, neboť hned za dvě minuty se opět měnilo skóre. David Di Michele utekl zadákům Neapole a s přehledem poslal míč podél Navarra. Azzurri se ještě snažili o vyrovnání, ale jak Marek Hamšík, tak Emanuele Calaiò byli neúspěšní. Turín tak doma porazil Neapol a má velmi reálnou šanci na setrvání v Serii A.

Více informací k zápasu

SS Lazio - Città di Palermo 1:2

04.05.2008 15:00

Góly: 25. Goran Pandev (pen.) - 82. Amauri, 90. Amauri

Lazio zažilo na Stadio Olimpico další velké zklamání. Římané se sice ujali v prvním poločase díky proměněné penaltě Gorana Panděva vedení a brankář Muslera je dokonce podržel, když Amaurimu zlikvidoval pokutový kop. Jenomže v závěrečné desetiminutovce Amauri vše napravil a dvěma brankami rozhodl o triumfu hostů.

Lazio začalo nebezpečně a hned ve druhé minutě orazítkoval Christian Manfredini břevno. O pár minut později zahrozili domácí podruhé, ale Mutarelliho pokus tentokrát vytáhl Agliardi. V podobné šanci byl na druhé straně Amauri, ale nastřelil tyč. Lazio se ve 24. minutě dožadovalo penalty za držení, ale rozhodčí ji odpískal až vzápětí za ruku hostujícího Migliaccia. Goran Panděv s přehledem proměnil a poslal Lazio do vedení. O chvilku později mohl zvýšit Tare, ale sám před brankářem neuvěřitelně minul.

O vedení mohlo Lazio přijít ve 38. minutě, když v pokutovém území nedovoleně zastavil Balzarettiho Mutarelli. K exekuci penalty se postavil Brazilec Amauri, ale povedený zákrok předvedl mladík Muslera a po sérii nepovedených zápasů si pozvedl sebevědomí.

Palermo se ve druhém poločase snažilo vyrovnat, ale Mark Bresciano trefil pouze boční síť. Trestat mohl na druhé straně Panděv, ale Agliardi pohotově zakročil. Hosté vytvořili v závěrečných minutách velký tlak, který nejprve vyvrcholil v 82. minutě Miccoliho trestným kopem a následnou brankou Amauriho, jenž tak částečně odčinil zaváhání z prvního poločasu. Lazio se ovšem i po inkasované brance opět stáhlo a tvrdě na to doplatilo. Ve druhé minutě nastavení opět zahrával trestný kop Miccoli a znovu našel ve vápně Amauriho, který nechal zapomenout na neproměněnou penaltu a vystřílel Palermu tři body.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Inter Milán36249365:2481
2.AS Řím36239469:3578
3.Juventus Turín362010668:3370
4.AC Milán361710961:3461
5.ACF Fiorentina361791051:3860
6.Udinese Calcio361691147:4757
7.Sampdoria Janov361681251:4356
8.FC Janov361391444:4848
9.Neapol SSC361381546:5047
10.Citta di Palermo3612101445:5346
11.Atalanta Bergamo3611121349:5445
12.AC Siena369151236:4142
13.Lazio Řím369131443:5040
14.FC Turín367161335:4837
15.Reggina Calcio368121633:5436
16.Calcio Catania368111731:4335
17.Cagliari Calcio361081836:5435
18.FC Parma367131641:5734
19.Empoli FC36891927:4933
20.AS Livorno366121834:5730

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (72)

Přidat komentář
M11

ostuda nedat gol v Siene

Reagovat
smazaný uživatel

Tak po dlouhý době se zase na tu tabulku dá koukat.

Reagovat
Shevchenko

MILAN! MILAN! SOLO CON TE!

MILAN! MILAN! SEMPRE PER TE!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

AC milán...CHL, FC Parma...Serie A

Reagovat
smazaný uživatel

AS Roma titul

Reagovat
Slejdy

Reagovat
smazaný uživatel

A je to Juve to posralo,možná už těžko hledalo motivaci a opět ten slabej soupeř No ještě že utkání oničem nerozhodlo.Jinak AC to bylo jasný že vyhraje,Fiorentina jasný že stratí.AC si zajistilo LM,tohle už nepustí.

Reagovat
smazaný uživatel

teď to ještě dotáhnout do konce. jinak Parma skvěle .

Reagovat
alegre

Peníze? Kapříci nebo jiné rybičky? AS Roma 3 góly za pár minut (Inter prohrával v té chvili 0:2!), Siena - Juve...

Reagovat
M11

Reagovat
Jajinek

Proč by něco podpláceli, vždyť o itulu už je 14 dní dávno rozodnuto, copak si někdo vážně myslí, že neporazíme doma Sienu?????

Reagovat
smazaný uživatel

Ale no tak alegre, máš tohle zapotřebí? Radši prozkoumej Regginu, která vyhrála díky penaltě v 90. minutě.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle totoho hodnotíš že je něco uplacené proboha AS vyhrálo pač je silné,potvrdili roli favorita,že Siena porazila Juve?A co?O co juve jide o velký hovno a Siena doma obrali body i jiné silné celky?Nevím proč tady vytahuješ korupci

Reagovat
smazaný uživatel

a to jsem myslel že tohle dokáže stvořit jen objektivní Spartan

Reagovat
smazaný uživatel

pro alegre

Reagovat
alegre

Itálie mi muze polibit...Cela!

Reagovat
Slejdy

ty me taky

Reagovat
alegre

Tady je to samej inteligent a expert na fotbal, vsechno vite a vsechno znate. Takze to co mi preje slejdy preju ja jemu taky. At si to uzije!

Reagovat
M11

nechapu jen proc kdyz ti muze cela Italie polibit... tak proc mas potrebu tady psat sve dojmy

Reagovat
alegre

a proc pises ty tvoje? protoze jses z Italie hotovej?

Reagovat
M11

bez radsi psat fejetony a nezasirej to tady... diky

Reagovat
Slejdy

nemas tady psat takove hovna

Reagovat
alegre

Vy jste dve hvezdy diskuzi! Bravo!!!

Reagovat
Slejdy

prvni popremyslej nad sebou prosim

Reagovat
smazaný uživatel

nechte ho v tom když má spadeno na Italii a neřekne proč!

Reagovat
-PeCa_08-

Reagovat
alegre

Sbohem panove, pekne jsem vas vyprovokoval a dostal! Hned mi ta nedele bude lepe utikat!

Reagovat
M11

mel jsem o tobe ponekud jine mineni

Reagovat
smazaný uživatel

Co se dějě alegre? Sám sem napíšeš první o kapřících a pak Ti může celá Itálie políbit?

Reagovat
Slejdy

je divny uz ho neresim

Reagovat
M11

tak neotravuj

Reagovat
M11

Cagliari.. 38 bodu.. takze jsou uz asi zachraneni

Reagovat
smazaný uživatel

A Parmě asi nepomůže ani ta výhra . Jinak zajímavý kolo a vzhledem k výsledkům bych řekl, že i čistý. Líbila se mi ta kamera u přímáků .

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, ta kamera byla super.

Reagovat
Slejdy

jojo to bylo dobré

Reagovat
M11

jj ten Chivu jak to kroutil...

Reagovat
Shevchenko

njn San Siro.

Reagovat
smazaný uživatel

Po domácí prohře se Sampdorií jsem se pomalu smiřoval s Pohárem UEFA, ale ono by to nakonec mohlo klapnout.

Když koukám na los - Milan jede do Neapole a má doma Udine a Viola hraje teď doma s Parmou a bude hrát v Turíně s FC. Forentina má sice papírově snadnější los, ale snad to dopadne.

Reagovat
smazaný uživatel

Milán to urve Neapoli zase nejde o nic a v utkání s udine se ukáže kvalita,Fiore si to pohnojilo samo minulou domácí remízou,ta rozhodla o téhle sezoně!!

Reagovat
Slejdy

AC AS Juve Fiorentina

Reagovat
M11

presne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Milán ..Inzaghi tohle jsme potřebovali celou sezónu, Pippo je pan hráč!...jinak Seedorf ukázal, že prodat ho by byla chyba

Reagovat
smazaný uživatel

Seedorf pěkně, ale nejvíc se mi líbil dneska Ambrosini..., fakt povedenej zápas z jeho strany.

Reagovat
smazaný uživatel

celkové hodnocení.spokojenost byli jsme většinu zápasu lepší až na tek konec.Inter měl jednu šanci v zápase ale gol dal ze standartky podle mě chyba Kalače ale pakto napravil.Jinak Jankolovsky se s formou zatím nepotkal

Reagovat
smazaný uživatel

Fiore mě podruhý za pár dní zklamala

Reagovat
smazaný uživatel

pro italskej fotbal je lepší když je AC v Lm, nežli by tam byla Fior - ta by nic neuhrála (objektivně)..myslím, že příští sezóna bude v LM hodně dramatická (posílený AC, nažhavený Inter a vrátivší se Juve..).

Reagovat
smazaný uživatel

tak AC zasloužená výhra,akorát trochu škoda,že se po těch 2 gólech stáhli a nechali tak Inter vrátit se zpět do hry,ale ta hrubka Vieiry u gólu Kaká mě pobavila,to bych u takovýho mazáka nečekal a ten gól Cruze z přímáku byl taky lahůdkový,Kalače tam hodně dobře zmátli a chudákovi nezbylo,než jen mávat rukama

Reagovat
Shevchenko

Přičtěte prosímvás Cagliari ty tři body, dost mě to zmátlo.

Reagovat
M11

na to se tu ceka uz peknych par tydnu

Reagovat
smazaný uživatel

No ty vole tak tohleto kolo skončilo pro mě úplně přesně tak jak jsem chtěl.

1) výhra AC a posun na 4.místo

2) výhra Palerma

3) výhra Udinese a vykročení k UEFĚ

4) prohra Juve

5) prohra Sampdorie - poprvé v životě jsem fandil Římu

6) prohra Interu,ale pořád věřím,že titul bude jejich

7) prohra Fiore

Itálie mi zobe z ruky

Reagovat
smazaný uživatel

Já vím je to na přesdržku,ale fandím ACM i Interu zároveň..

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli někdy pojedeš do Itálie, konkrétně do Milána, tak to tam hlavně něříkej..

Reagovat
smazaný uživatel

Když potkám fanoušky Interu budu Nerazurri a když AC tak Rossoneri a o xicht se bát nemusím

Reagovat
smazaný uživatel

Máš tam některé body trochu navíc.

Reagovat
smazaný uživatel

jj já vím,jen pro přehlednost

Reagovat
smazaný uživatel

Ach ta naše záloha

Reagovat
smazaný uživatel

no strašná..., nechápu, co mělo znamenat Vieira - Cambiasso - Maniche - J.Zanetti. když jsem to viděl, začal jsem tušit, že dneska to bude snažší. Stankovič přece není zraněnej, ne ?

Reagovat
smazaný uživatel

VIeira přece musí hrát uprostřed a maniche, ten nic moc nám nepomohl. Stankovič normálně trenoval, byl v nominaci. Zatím nevím proč nenastoupil.

Reagovat
smazaný uživatel

no musí, ale z těch 4 záložníků hrál nejvíc zprava. jedinej Maniche tam má aspoň trošku ofenzivnější sklony (krom lajnového Zanettiho), ale hrál celkem bídně...

Reagovat
smazaný uživatel

No právě. ta naše záloha je poskládaná tak nějak divně. mohl by v létě někdo přijít

Reagovat
smazaný uživatel

dá se říct, že bez Stankoviče by jste nejspíš nebyli tam, kde jste. nikdo jinej, kdo by tu jeho práci odved, tam u vás v podstatě není. potřebovali by jste ale ještě tak 2 ofenzivní záložníky. aby to občas nevypadalo, jako dneska...

Reagovat
smazaný uživatel

NO jo no nezbývá mi než souhlasit. Vy máte naopak zálohu skvělou

Reagovat
smazaný uživatel

V případě rovnosti bodů na prvním místě by se hrál zápas o titul?

Reagovat
smazaný uživatel

ne v pripade rovnosti bodu ziskava titul inter protoze ma lepsi vzaj. zapasy tedy ma defacto naskok 4bodu, matematicky inter by musel 2*remizovat, nebo jednou remizovat a prohrat, pokud doma porazi sienu je hotovo

Reagovat
smazaný uživatel

To je zas dneska den

Reagovat
smazaný uživatel

Perfektní den.

Reagovat
smazaný uživatel

such a beautiful day

Reagovat
smazaný uživatel

spis fucking day

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele