Tipy a analýzy

Výsledky tipovačky: Těsná prohra Jana P. Muchowa

Hudebník a producent Jan P. Muchow podlehl v duelu vítězi čtenářské tipovačky s přezdívkou Martino44 těsně 4:5. Pro čtenáře jsme připravili výsledky prvního kola dalšího tříkolového cyklu tipovací soutěže.

Tipy Jana P. Muchowa

Ve čtvrté epizodě letošní rubriky Tipy osobnosti tipuje známý hudebník a hudební producent Jan P. Muchow. Role soupeře se zhostí vítěz čtenářské tipovačky s přezdívkou Martino44, jenž v minulosti tuto soutěž již vyhrál. Pro čtenáře jsme připravili nový tříkolový cyklus tipovací soutěže.

Výsledky tipovačky: Vysoká prohra Libora Boučka

Jasnou výhrou pro barvy EuroFotbalu skončil další díl rubriky Tipy osobnosti, jehož vítězem je Martin Lavický. Ten dokázal posbírat pět a půl bodu a o čtyři body tak porazil moderátora televizní stanice Prima Cool Libora Boučka...

Tipy Libora Boučka

Máme tu již třetí díl letošní rubriky Tipy osobnosti. V něm bude tentokrát tipovat populární televizní a rozhlasový moderátor Libor Bouček. Role soupeře se zhostí náš redaktor Martin Lavický. Pro čtenáře jsme připravili závěrečnou část tříkolového cyklu tipovací soutěže.

Výsledky tipovačky: Vítězství pro Pavlínu Ščasnou

Druhý letošní díl rubriky Tipy osobnosti skončil výhrou bývalé fotbalistky Pavlíny Ščasné, jež zdolala výherce poslední čtenářské tipovací soutěže s přezdívkou karlos19955. Pro čtenáře jsme připravili výsledky druhého kola tipovačky a průběžné pořadí.

Tipy Pavlíny Ščasné

Týden utekl jako voda a máme tu již druhý díl letošní rubriky Tipy osobnosti. Tentokrát bude tipovat známá česká fotbalistka Pavlína Ščasná. Jejím protivníkem bude vítěz posledního cyklu čtenářské tipovačky s přezdívkou karlos19955. Pro čtenáře jsme připravili druhé kolo tipovací soutěže.

Výsledky tipovačky: Martin Hosták remizoval 4:4

Letošní první díl rubriky Tipy osobnosti skončil patem. Hokejový expert České televize Martin Hosták totiž remizoval s redaktorem EuroFotbal.cz Michalem Hruškou 4:4. Pro čtenáře jsme připravili výsledky prvního kola tipovací soutěže.

Tipy Martina Hostáka

Vrací se vámi oblíbená rubrika Tipy osobnosti. V prvním letošním díle se se svými tipy představí hokejový expert České televize Martin Hosták. Jeho protivníkem bude redaktor EuroFotbalu Michal Hruška. Vítěz posledního cyklu čtenářské tipovačky bude tipovat v příštím týdnu. Pro čtenáře je přichystána další tříkolová soutěž.

Výsledky tipovačky: Těsná výhra Luďka Zelenky

Naše tipovačka za sebou má letošní derniéru a v ní si výhru na své konto připsal Luděk Zelenka. Někdejší útočník a v současnosti spolukomentátor České televize porazil šéfredaktora EuroFotbalu Petra Starého o půl bodu...

Tipy Luďka Zelenky

A je tu poslední díl naší rubriky Tipy osobnosti v letošní fotbalové sezoně. V něm tipuje fotbalový expert a bývalý fotbalista Luděk Zelenka. Jeho protějškem bude šéfredaktor EuroFotbalu Petr Starý. Pro čtenáře jsme závěrečné třetí kolo tipovací soutěže.

Výsledky tipovačky: Těsné vítězství Honzy Homolky

V uplynulé víkendové tipovačce se z výhry radoval sportovní komentátor české verze Eurosportu Honza Homolka, jenž těsně porazil našeho redaktora Jiřího Vojíka 3,5:3. Pro čtenáře jsme připravili výsledky druhého kola tříkolového cyklu tipovací soutěže a rovněž i průběžné pořadí.

Tipy Honzy Homolky

Máme tu předposeldní jarní díl naší rubriky Tipy osobnosti. Tentokrát tipuje sportovní komentátor české verze Eurosportu Honza Homolka. Jeho protějškem bude redaktor EuroFotbalu Jiří Vojík. Pro čtenáře je tu druhé kolo tipovací soutěže.

Výsledky tipovačky: Prohra Libora Boučka

V uplynulé víkendové tipovačce kapituloval televizní a rozhlasový moderátor Libor Bouček, jenž nestačil na vítěze čtenářské tipovačky s přezdívkou brnoslav a prohrál 1:5. Pro čtenáře jsme připravili výsledky prvního kola nového tříkolového cyklu soutěže.

Tipy Libora Boučka

Týden utekl jako voda a máme tu další jarní díl naší rubriky Tipy osobnosti. Tentokrát bude tipovat televizní a rozhlasový moderátor Libor Bouček. Jeho protějškem bude vítěz čtenářské tipovací soutěže s přezdívkou brnoslav. Pro čtenáře jsme přichystali nový tříkolový cyklus tipovačky.

Výsledky tipovačky: Pavel Hoftych remizoval 5:5

V uplynulé víkendové tipovačce jsme nepoznali vítěze. Duel mezi současným funkcionářem Spartaku Trnava Pavlem Hoftychem a redaktorem EuroFotbalu Ondřejem Linhartem skončil nerozhodně 5:5. Pro čtenáře jsme připravili výsledky závěrečného kola tříkolového cyklu tipovací soutěže a nechybí ani konečné pořadí.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele