Tipy a analýzy

Sázkové tipy na víkend (3)

Dalšími dvěma tipy se pokusíme vylepšit špatnou bilanci, kterou jsme nastartovali v předchozích dvou týdnech. Dnes věříme výhře Livorna v italské Serii B a minimálně třem gólům v duelu Dumbarton - Partick ve skotské Division 1.

Tipy Pavla Hoftycha

Máme tu opět víkend a s ním i další jarní pokračování rubriky Tipy osobnosti. Tentokrát bude tipovat bývalý trenér a nyní funkcionář slovenského klubu Spartak Trnava Pavel Hoftych. Proti němu se postaví redaktor EuroFotbalu Ondřej Linhart. Pro čtenáře jsme přichystali závěrečné kolo třídílného cyklu tipovací soutěže.

Výsledky tipovačky: Prohra Zdeňka Zlámala

Brankáři Sigmy Olomouc Zdeňku Zlámalovi se ve víkendové tipovačce nedařilo, prohrál s redaktorem EuroFotbalu Tomášem Honajzerem 3:5. Pro čtenáře jsme připravili výsledky druhého kola tříkolového cyklu tipovací soutěže a průběžné pořadí.

Sázkové tipy na víkend (2)

Další víkend a další dvě sázkařské analýzy. Před týdnem vyšel jen jeden ze dvou tipů a bilance je kvůli výši sázek záporná, máme tedy co napravovat. Tentokrát nabízíme tipy na zápasy v Anglii a Španělsku.

Tipy Zdeňka Zlámala

Blíží se víkend a s ním i další jarní pokračování rubriky Tipy osobnosti. Tentokrát tipuje fotbalový brankář Sigmy Olomouc Zdeněk Zlámal. Proti němu se postaví redaktor EuroFotbalu Tomáš Honajzer. Pro čtenáře jsme přichystali druhé kolo tříkolového cyklu tipovací soutěže.

Výsledky tipovačky: Vítězství pro Aleše Brichtu

Rockový zpěvák Aleš Brichta zvítězil v rubrice Tipy osobnosti nad vítězem čtenářské tipovačky s přezdívkou paver 4:2. Pro čtenáře jsme připravili výsledky prvního kola tříkolového cyklu tipovací soutěže.

Sázkové tipy na víkend (1)

Po delší odmlce znovu na EuroFotbalu startuje seriál sázkařských tipů na víkend, které budeme opět připravovat ve spolupráci s portálem qpunter.com. Dnes jsou připraveny dva tipy na skotskou Division 1 a rakouskou Bundesligu.

Tipy Aleše Brichty

Máme před sebou další ligový víkend a s ním i další jarní pokračování rubriky Tipy osobnosti. Tentokrát tipuje rockový zpěvák Aleš Brichta. Proti němu se postaví vítěz čtenářské tipovací soutěže s přezdívkou paver. Pro čtenáře jsme přichystali nový tříkolový cyklus, který začíná prvním kolem.

Výsledky tipovačky: těsná prohra Milana Fukala

Obránce Hradce Králové Milan Fukal v tipovačce nestačil na našeho redaktora Tomáše Daníčka a podlehl mu těsně 2:3. Pro čtenáře jsme připravili výsledky třetího kola a konečné výsledky tříkolového cyklu čtenářské tipovací soutěže.

Tipy Milana Fukala

Týden utekl jako voda a před námi je další víkendový díl rubriky Tipy osobnosti. Tentokrát tipuje fotbalista Hradce Králové Milan Fukal. Proti němu se postaví redaktor EuroFotbalu Tomáš Daníček. Pro čtenáře jsme přichystali závěrečné třetí kolo tipovací soutěže.

Výsledky tipovačky: Petr Švancara těsně prohrál

Hodně těsný byl další duel naší tipovačky, v němž proti sobě stanuli útočník Zbrojovky Brno Petr Švancara a redaktor Filip Kubaliak. O vítězi nakonec rozhodl pouhý půl bod, díky němuž se radoval druhý jmenovaný...

Tipy Petra Švancary

Máme tu další ligový víkend a s ním první dubnový díl rubriky Tipy osobnosti. Tentokrát tipuje útočník Brna Petr Švancara. Proti němu se postaví redaktor EuroFotbalu Filip Kubaliak. Pro čtenáře jsme přichystali druhé kolo tipovací soutěže.

Výsledky tipovačky: Těsné vítězství Martina Vozábala

Asistent trenéra Českých Budějovic a bývalý fotbalista Martin Vozábal se může radovat z výhry v tipovačce poté, co těsně zdolal vítěze čtenářské soutěže s přezdívkou Pechyslav 3:2.

Tipy Martina Vozábala

Reprezentační přestávka se stala již minulostí a před námi je velikonoční díl rubriky Tipy osobnosti. Tentokrát tipuje bývalý fotbalista a nyní asistent trenéra Českých Budějovic Martin Vozábal. Proti němu bude soutěžit vítěz čtenářské tipovačky s přezdívkou Pechyslav. Pro čtenáře jsme přichystali další tříkolový cyklus tipovací soutěže.

Výsledky tipovačky: David Svoboda remizoval 4:4

Tipovací souboj mezi olympijským vítězem v moderním pětiboji Davidem Svobodou a redaktorem EuroFotbalu Ondřejem Holzmanem skončil patem. Oba nasbírali čtyři body. Pro čtenáře máme připraveny výsledky třetího kola tipovačky a konečné pořadí.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele