2. kolo
06.08.2006 17:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Sigma Olomouc - Dynamo České Budějovice 0:0

V souboji dvou týmů, kterým se vstup do nové sezóny příliš nepovedl, byla papírovým favoritem domácí Olomouc. První velká šance však přišla z druhé strany, v 17. minutě hlavičkoval takřka z hranice šestnáctky budějovický Baláž, který v jihočeském celku hostuje z Brna, a jeho pokus skončil na břevně Lovásikovy klece. Celkově však v prvním poločase byla jasně aktivnější Olomouc, doprovázela ji ale mizerná koncovka. Především Hubníkova šance po přihrávkách Randy a Štepánka byla stoprocentní. Do kabin tak hráči odcházeli za vyrovnaného stavu.

Ve druhém poločase se obraz hry vůbec nezměnil - České Budějovice bránily a Olomouc zcela bezradně útočila. Domácí při svých výpadech nejčastěji využívali křídelní prostory a v 67. minutě se na hřiště po zranění dostal i špílmachr Melinho, který toho ale příliš nevymyslel. V samém závěru se do dvou příležitostí dostal veterán Poborský, nejprve ale střílel do boční sítě a ve druhém případě mu míč těsně před zakončením sebral Škerle.

Autor: Jan Werner

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele