18. kolo
25.02.2008 17:15 CET
2 : 1
(0:1)

Reportáž

Slavia si veze z Brna prohru 1:2

Dlouhou dobu vše nasvědčovalo tomu, že si Slavia připíše další vítězství. Jenže domácí Brno ve druhém poločase zabralo a nepříznivý stav otočilo.

Brno bylo sice v první půli aktivnějším týmem, ale jedinou branku vstřelila hostující Slavia. Ve 13. minutě byli domácí skutečně velmi blízko gólu. Do samostatného úniku se dostal Marek Střeštík, ale svou ranou trefil pouze Vaniaka, který míč vyrazil na roh. Další mladík v dresu Luboš Kalouda, jehož při tomto utkání sledovala řada skautů evropských klubů, na sebe upozornil o pár okamžiků později. 20letý záložník napřáhl pár metrů za šestnáctkou soupeře, Vaniak střelu nečekal, ale i přesto s s ní poradil.

V 29. minutě z ničeho nic zaútočila také Slavia a byla úspěšná. K odraženému míči se dostal Daniel Pudil a přesnou ranou prostřelil i gólmana Lejsala. Sešívání mohli těsně před přestávkou své vedení zvýšit. Střihavka sice přehodil brněnského brankáře, ale míč včas odkopl do autu kapitán Jan Trousil. Ani jeden tým se v první půli nijak zvlášť nepředvedl, spokojenější byla přesto Slavia.

Brno vstoupilo do další části s úkolem minimálně vyrovnat, což se mu také povedlo a nejen to. První gól domácích vstřelil v 59. minutě Aleš Besta. K tomu se dostal mít v pokutovém území a Vaniak byl proti jeho zakončení bezmocný. Besta zaregistroval už pátou letošní brankou. Pak se dočkal i aktivní Marek Střeštík. Už za šest minut se k němu trochu nečekaně odrazil míč, ale brněnský záložník si s ním věděl rady a střelou ke vzdálenější tyči poslal svůj tým do vedení.

Slavia v závěru přitlačila na pilu, ale na skvěle organizovanou domácí obranu nic vymyslet nedokázala, a proto odjíždí s prázdnou. Její náskok na druhou Spartu se tak ztenčil už na pouhé dva body.

Autor: Tomáš Honajzer / onlajny.cz

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

vzhůůůru brno! brnóóó zbrojovka! póóóďme brno, vyhrajem dneska!! lůůbóóš kaloudáá, ten se nikdy neloudá! oléolé! všici na srbskou!

Reagovat
smazaný uživatel

vzhůůůru brno! brnóóó zbrojovka! póóóďme brno, vyhrajem dneska!! diééégo besta, diégo besta, diégo besta, oléoleoleolé forza brno oleolé

Reagovat
smazaný uživatel

tebe asi dobře mrdá, když se podivám do tabulky tak bych řekl: brno čehokoliv plno, ale ne fotbalistů

Reagovat
smazaný uživatel

Njn tak ty už se asi fakt koukej jenom na tu tabulku

Reagovat
smazaný uživatel

Velká škoda, ale Brno vyhlásilo tažení na poháry a myslí to vážně. Doufám, že je to první a na dlouho poslední zaváhání Slávistů. Náskok se ztenčil na 2 body. Ale to je fotbal, nedá se nic dělat. Pevně věřím, že Slavia na titul dosáhne !!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Jako Bozi pánové! Ale gól Pudila byl nádherný!

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě víc mě to těší, že je to z mojího onlinu.

Reagovat
smazaný uživatel

jen tak dal kluci slavisticky

Reagovat
smazaný uživatel

zatlačila na pilu??? tak to bych chtěl vidět .. Slavie vystřelila za celej zápas snad 2x na branku!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele