12. kolo
04.11.2007 17:00 CET
3 : 0
(3:0)

Reportáž

Dynamo České Budějovice - Baník Ostrava 3:0

Skvělý začátek přinesl Jihočechům cenné tři body. Proti Baníku rozhodli v úvodních minutách, a s třígólovým mankem si dlouho bezzubý Baník nevěděl rady. Již v 6. minutě vedly Budějovice o dvě branky, když přesných přihrávek Černého nejdříve využil Mrkvička a následně Radzinevičius. Zápas pak rozhodl lehkým prodloužením míče hlavou až do branky Horejš.

Do první šance poslal kolmou přihrávkou Černý Mrkvičku, který dělovkou rychle otevřel skóre zápasu. O chvíli později vybídl podobnou přihrávkou Černý tentokrát Radzinevičiuse, ten poslal míč přesně k tyči a Vašek lovil podruhé za šest minut míč ze sítě. Děsivý úvod pro Baník završil Horejš, který si naběhl na přední tyč při Vozábolovo rohu a hlavičkou dostal míč potřetí za záda ostravského brankáře. V závěru poločasu mohl zvýšit Vozábal, jedovatou skákavou střelu chytal Vašek nadvakrát. Na druhé straně chyběl Varadimu krok, aby zakončoval do prázdné branky.

Na začátku druhé půle střílel Radzinevičius technicky jen těsně mimo. O šanci se postaral Černý, jeho střele chyběly decimetry, jinak by Vašek moc šancí k zachycení neměl. Dobře hrající Radzinevičius pálil v další šanci z otočky nad. V 69. minutě přišla první střela mezi tři tyče pro hosty. Přímý volný kop Magery vyrazil domácí Kučera. O poslední ohrožení branky se postaral opět trestným kopem Magera, ale jeho tečovaná střela nakonec skončila těsně vedle.

Autor: Josef Gvoždiak / onlajny.cz

Komentáře (6)

Přidat komentář
HOST*Cocoon

Tak teď tu čekám nějakýho fanouška baníku kterak bude vykříkovat "Baník je nejlepší!!!". Vyslyší mě aspoň některý ?

Reagovat
plechi

baník je nejlepší

Reagovat
Shevchenko

Baník je nejlepší!!!

Reagovat
HOST*Sparta je piča a zůstane

Baník je nejlepší!

Reagovat
HOST*

Kazdy den neni takovy jak by jsi fnousci praly ale je to tym ktery jahodne nadupany v teto sezone no bbbbbaaaaaannnnnnííííííííkkkkkkkkkkkkk

Reagovat
HOST*aless

To se zas ten pošuk Straka bude cpát tatarákem...Baníček je nejlepší!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele