20. kolo
09.03.2008 17:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Kladno ani počtvrté nevstřelilo gól

Dnešní zápas první vzájemné střetnutí Budějovic s Kladnem, které skončilo vysoko 5:1 ani z daleka nepřipomínal. Letošní nejnižší návštěva na budějovickém E.ON stadionu viděla jedno velké trápení bez gólu.

Až na pár výjimek toho oba týmy v první půli moc nepředvedly. Dynamo si vypracovalo největší příležitost už v 6. minutě. Po kolmé přihrávce od Plocka postupoval sám na Pavlíka Stráský, ale jeho velmi dobrou střelu zastavila spojnice břevna a tyče. Také další příležitost se zrodila před kladenskou brankou.

Po Plockově centru do vápna sklepl Vozábal na Mrkvičku, jehož tečovaná střela ze dvou metrů znamenala pouze roh. Kladno na sebe poprvé upozornilo v 30. minutě. Jablonského střelu z hranice vápna však skvěle lapil Kučera.

Druhý poločas už nabídl o něco více fotbalové kvality. Oba aktéři zvýšili své úsilí, ale skutečná příležitost, ze které by mohl padnout gól přišla až v 72. minutě. Pohromu pro domácí fanoušky málem přinesl záložník Zoubele. Jeho střela z hranice vápna prolétla snad jen decimetr vedle levé tyče Kučerovy brány.

Ani jeden tým se s bodem spokojit nechtěl, a proto nejprve Kladno zahrozilo nepřesnou hlavičkou Bartoše a minutu na to také Budějovice. Svou bojovností připravil Stráský míč pro Šímu, ten ale pouze protáhl prochladlého Pavlíka. Hostující gólman vyrazil míč mimo vápno. V 85. minutě viděl po faulu na Dolejše druhou žlutou hostující Bartoš a musel předčasně opustit hřiště. Dynamo své početní výhody ale využít nedokázalo.

Autor: Tomáš Honajzer / onlajny.cz

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele