6. kolo
15.09.2007 19:00 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Sigma Olomouc - 1. FC Brno 1:1

Do zápasu s Brnem vstoupili hráči domácí Sigmy velice aktivně, dokázali si vypracovat hned několik gólových šancí. Ale branky se dočkali až v 27. minutě, kdy obloučkem překonal hostujícího brankáře Lejsala nejviditelnější hráč tohoto duelu Lukáš Hartig. I po vstřeleném gólu byli Hanáci stále nebezpeční, ale žádná jejich další šance už ke gólu nevedla. Hosté poprvé zahrozili ve 33. minutě, kdy Pacanda z přímého kopu krásně poslal míč do horního růžku olomoucké brány, ale brankář Drobisz jeho střelu bravurně vyrazil na roh. Brnu se přesto podařilo těsně před odchodem do šaten vyrovnat. Faulovaný Polách zahrával standardní situaci z levé strany a jeho míč doplachtil k Janu Trousilovi, který se hlavičkou úspěšně trefil do soupeřovy sítě. Pro domácí to tedy byla předčasná studená sprcha.

Po změně stran mohli jít Brňané dokonce i do vedení. V 49. minutě se mohl stát Trousil střelcem dvou branek svého týmu, ale po centru Holka byla jeho hlavička tentokrát nepřesná. V 72. minutě mohl také Hartig vsítit druhý gól, jenže jeho křižná střela těsně minula Lejsalovu tyč. Několik minut před koncem utkání se naskytla Olomouckým poslední příležitost, jak promluvit do výsledného skóre. Po Janotkově rohu hlavičkoval v pádu u bližší tyče Michal Hubník, ale brankář Lejsal jeho pokus perfektně zneškodnil. Fotbalisté Olomouce se tak po velmi dobrém výkonu nakonec museli spokojit pouze s bodem za remizu 1:1.

Autor: David Křížka

Komentáře (1)

Přidat komentář
HOST*grophy

tak nevim,myslim,že brno dá určitě gola,ale olomouc víctaky. můj tip 0:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele