30. kolo
17.05.2008 15:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Sigma Olomouc - České Budějovice 1:0

Podprůměrný zápas s podprůměrnou návštěvou dokázali domácí zaslouženě vyhrát a tím se dostat v konečné tabulce před své soky. Jihočeští hráči se s trenérem Strakou rozloučili hrozivým výkonem a pádem na třináctou příčku.

Hned po rozehrávce měli blízko ke gólu domácí. Melinho nahrál Onofrejovi, který odcentroval do vápna právě na nabíhajícího Melinha, ale ten zblízka neusměrnil míč mezi tři tyče. O gól se i nadále více snažili domácí, v šestnácté minutě vybojoval míč Janotka a střelou z vápna nechal vyniknout Kučeru, který vytěsnil nad. V hostujícím týmu byl nejaktivnější Vozábal, ale málokdo mu dokázal sekundovat a většina akcí tak končila před vápnem domácích. Po půlhodině hry už už slavili domácí Melinhovu střelu z pětadvaceti metrů, která nakonec orazítkovala spojnici. Do poločasu mohl domácím zajistit vedení Janotka, který dostal přihrávku za obranu, ale dobře vyběhnuvší Kučera dokázal nerozhodnému Janotkovi míč vypíchnout.

Diváci očekávali v druhé půli zlepšení fotbalového projevu, bohužel se však stalo přesně naopak – jeden tým získal zásluhou nepřesností míč a vzápětí ho ze stejného důvodu ztratil. Kromě dlouhého potlesku pro odcházejícího Randu šel z hlediště slyšet hlavně pískot. To vše změnil až v 68. minutě Schulmeister. Na Janotkův centr si mimo vápno vyběhl Kučera, míč však netrefil a olomoucký střelec prázdnou branku z vápna nemohl netrefit. Rozhodnout mohl brzy poté Janotka, ale jeho volej byl sražen mimo branku. Nudný zápas mohl nakonec ještě skončit remízou, když jedinou vážnější šanci hostů zazdil nepřesnou hlavičkou z malého vápna Horejš.

Autor: Josef Gvoždiak / idnes.cz, onlajny.cz

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

na Androvej stadionu uvidme velkou bitvu o 12 pricku myslim ze to bude hodne hecly asi tak jak proti slavii doma to zas bude komedie

Reagovat
smazaný uživatel

V tomto zápase se již nehraje o nic zajímavého, ale palce budu držet Olomouci, která je i v lepší formě, než České Budějovice. Můj tip 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Zakončení lig. sezony domácí výhrou je ok typ - 1

Reagovat
smazaný uživatel

kua newim..sigmě moc nevěřím..vsadil sem 02..tak doufám že to budějovice dotlačí aspoň k remíze

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele