8. kolo
30.09.2007 17:00 CET
1 : 2
(0:1)

Reportáž

SK Kladno - 1. FC Brno 1:2

Zápas, který přinesl snad jedinou vážnější šanci, která ještě k tomu gólem neskončila, nakonec vyhráli hosté, když rozhodli dvěma brankami v závěrech poločasů. V prvním poločase se štěstím skóroval Trousil. Vyrovnání se štěstím obstaral z pokutového kopu Szabo, ale celýá zápas rozhodl, k potěšení všech Brňanů, René Wagner.

První poločas se obešel prakticky bez šancí. Kladenští se snažili dostat k zakončení především po centrech Cigánka, ale většinou byli úspěšnější obránci. Ani Brno si nedokázalo vytvořit žádnou větší šanci, a tak muselo využít standardní situace. Až ve 42. minutě se tak po Střeštíkově centru dostal k míči Trousil, který propálil domácího Pavlíka.

Po hodině hry roztleskal fanoušky skvělý zákrok Lejsala, když musel zasahovat proti standardce Dočkala, který zamířil střelu přesně do šibenice. V 63. minutě byl ve vápně stažen Zoubele, k penaltě se postavil Szabo a angličákem vyrovnal. Ani změna stran nepomohla hráčům k vytváření šancí. Zápas tak rozhodl v 89. minutě Wagner, který hlavičkou přesně usměrnil Kaloudův centr.

Autor: Josef Gvoždiak

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele