3. kolo
16.08.2008 19:00 CET
1 : 0
(1:0)
Stadión:
Letná, Zlín

Reportáž

Tescoma Zlín - Viktoria Žižkov 1:0

Ve Zlíně opět nebyl k vidění žádný krásný fotbal a celý zápas rozhodl překvapivou myšlenkou ve 45. minutě domácí Kroupa. Hosté z Prahy nepředvedli zhola nic a ani bod si nezasloužili.

Podprůměrný výkon obou mužstev nutil přihlížející diváky často pískat. Na první šanci si museli počkat až do 39. minuty, kdy Zúbek vyslal pasem za obranu Šmahaje, který měl ovšem míč daleko, a tak tečí v pádu nenasměroval míč mezi tři tyče. Hodně nečekaný tak byl gól z poslední minuty. Nepřehlednou situaci ve vápně hostů využil Kroupa, překvapivě místo přihrávky volil otočku a přesnou ranou k tyči otevřel zlínské skóre pro letošní sezónu.

Do druhého poločasu nastoupil i Žižkov trochu aktivněji a deset minut po jeho zahájení se ke gólové šanci dostal Kalod, jenže střelou z šestnáctky nepropálil vybíhajícího Baránka. Na druhé straně se po nákopu Pennera dostal do podobné šance Žůrek, ovšem ani ten proti Hruškovi neuspěl. Pět minut před koncem využili oken v obraně Žižkova domácí. Na konci akce nahrával Žůrek Krausovi, který z dvanácti metrů z dobrého úhlu nasměroval střelu těsně nad. Když v 89. minutě v poločase příchozí Žůrek předvedl čtyřicetimetrový sprint zakončený střelou do brankáře, bylo rozhodnuto, že jeho tým vyhraje nejtěsnějším výsledkem.

Autor: Josef Gvoždiak / idnes.cz, onlajny.cz

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

zizkov si po teplicich veri 0:1

Reagovat
smazaný uživatel

Viktorkááá Žižkooov 1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle bude remiza jak vysita zlin je plichtarskej tym..

Reagovat
smazaný uživatel

Zlin to bude mit dneska tezke.Trener marecek uz by mel ziskat nake body a hlavne vstrelit gol.Verim ze Zlin letos konecne zaboduje a doma ziska vsechny 3 body

Tip: 1:0 pro Zlin

Reagovat
smazaný uživatel

Věřím že Zlíneček konečně uspěje, tipuju 3:1, ale spíš to bude 1:0... ZLÍN!!!

Reagovat
Tomtaf

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

Zlin konecne zabral jak se dalo cekat a uhajil doma tri body.Trener Marecek se konecne dockal nejen prvnich bodu ae i prvniho golu.Zizkov mohl po minulem uspesnem zapase s teplicemi, ukazat mnohem vic bohuzel Zlin byl lepe pripraveny a odhodlany jit za vitezstvim.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele