29. kolo
08.05.2010 17:30 CET
0 : 0
(0:0)
Stadión:
Ďolíček, Praha

Reportáž

Bohemians 1905 - SK Kladno 0:0

Osud fotbalového Kladna je zpečetěn. Středočeši nedokázali v Ďolíčku vyhrát a po remíze 0:0 s tamními Bohemians 1905 se loučí s Gambrinus ligou. Utkání nenabídlo mnoho zajímavých situací, jednou z nich bylo vyloučení Davida Zoubka.

Od začátku utkání bylo vidět, že ve hře je opravdu hodně, a proto bylo utkání víceméně opatrné. Klokani měli v úvodu mírnější převahu, ale šanci si vytvořit nedokázali, tedy tu stoprocentní. Prakticky jediný zajímavý moment v prvním poločase měl kladenský Tatanashvili, po chybě domácí defenzívy napálil tyč. Bohemians měli velké štěstí. Jak už bylo napsáno, byl to jediný světlý moment prvního poločasu. Oba celky šly do šaten za bezbrankového stavu 0:0.

Ani druhý poločas nenabídl mnoho vzruchu. Diváci se nudili a utkání tak zachraňovala jen dobrá atmosféra, která je v Ďolíčku koneckonců pořád. Kladno si zkomplikovalo záchranářskou situaci v 68. minutě, to totiž dostal David Zoubek žlutou kartu, jenže vzápětí obdržel za řeči druhou a byl vyloučen. V početní nevýhodě to mělo Kladno hodně složité a do konce utkání ani nic nevymyslelo.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.cz

Komentáře (2)

Přidat komentář
vanGomm

Tip X.Remíza bude stačit jak Bohemce tak Kladnu.Pro Kladno bude ovšem ta případná "remíza" už asi definitivně sestupová.

Reagovat
klokan.paul

1:0 Slezi

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele