12. kolo
17.10.2010 17:00 CET
2 : 1
(1:1)

Reportáž

České Budějovice - Baník Ostrava 2:1

Ostravský Baník neprodloužil na jihu Čech sérii zápasů bez prohry a z Českých Budějovic odjíždí s prázdnou. Dynamo si naopak po výsledku 2:1 ve vyrovnané tabulce polepšilo.

Duel celků, které měly na svém kontě před zápasem shodně 12 bodů, rozehráli aktivněji hosté, kteří svou nebojácností potvrdili zvýšené sebevědomí z posledních utkání. Byli to však domácí, kteří se zásluhou střely záložníka Mezlíka dostali do vedení. Hosté se ovšem nenechali zaskočit, nadále vyvíjeli aktivitu a snad za jejich snažení jim domácí kapitán Horejš nabídl svou hrubkou vyrovnání. Řezník zakončoval do prázdné brány. V prvním poločase ještě zahrozil hlavou domácí Riegel a na druhé straně také Zeher, který však tváří v tvář gólmanu Kučerovi nepředvedl povedený lob.

Ve druhé půli pokračoval vyrovnaný souboj. Nejprve tečovanou střelu Zehera vytáhl domácí brankář na roh, později zase ostravského Baránka nepřekonal aktivní Mezlík. O osudu utkání rozhodl v 66. minutě nejlepší střelec Dynama Ondrášek, který svým pátým gólem v sezóně poslal České Budějovice do vedení. Domácí se následně stáhli do o obrany aby drželi své jednobrankové vedení. Baník sice tlačil, ovšem do větší příležitosti se v závěru utkání nedostal. Z vyrovnaného zápasu si tak důležité tři body odnášejí České Budějovice, Baník jede domů s prázdnou.

Autor: Martin Lavický / onlajny.cz

Komentáře (7)

Přidat komentář
Tomtaf

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

poprvé s tebou souhlasím BANÍK PIČO!!!

Reagovat
smazaný uživatel

0:1 banik jedem

Reagovat
smazaný uživatel

Beton ze strany Budějic, jeden gol z brejku ale nic jim to nebude platne, 1:2 (zeher 2x)

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

5:0 (Horejš, Hudson, Otepka, Ondrášek 2)

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně bodovat! FCB

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele