29. kolo
09.05.2012 18:00 CET
2 : 1
(1:1)

Reportáž

1. FC Slovácko - Viktoria Žižkov 2:1

S domácí sezonou se dnes důstojně rozloučilo Slovacko, když porazilo v Uherském Hradišti poslední Žižkov 2:1. Zápas, který spěl k remízovému konci, nakonec rozhodl v nastaveném čase Libor Došek!

Utkání, ve kterém už o nic nešlo, zahájili lépe domácí a už v 6. minutě se dostali do jednobrankového vedení. Pavelkův centr sice k Doškovi nedošel, avšak jeden z obránců namazal Hlůpikovi, který překonal brankáře Boháče - 1:0 pro Slovácko. O pár minut později už to mohlo být o dvě branky, Hlůpik z jasné pozice netrefil branku, ale míč si stejně zpracovával rukou, takže by případný gól neplatil.

Ve 32. minutě se dostal do šance i hostující Žižkov a ihned z toho bylo vyrovnání. Luboš Tusjak ve vápně přetlačil Reinberka a doslova míč dotlačil do slovácké branky - 1:1. Ještě před odchodem do šaten mohl vrátit vedení domácím Došek, jenže hlavu trestuhodně netrefil branku.

Druhý poločas zahájili aktivněji žižkovští. Kropík zblízka hlavičkoval, ale brankáře Melichárka nepřekonal. Posléze zase začalo úřadovat Slovácko, Trousil lízl míč a Došek na něj následně nedosáhl! Výsledek 1:1 trval až do první minuty nastaveného času! Pak se ujal míče Volešák, nacentroval jej za obranu na Libora Doška a vysoký útočník hlavou rozhodl o výhře Slovácka 2:1. Žižkov už se na vyrovnání nezmohl a z Uherského Hradiště odjíždí s prázdnou.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomtaf

7:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele