26. kolo
22.04.2012 17:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

FC Hradec Králové - Viktoria Plzeň 0:1

Plzeň se nevzdává nadějí alespoň na druhé místo a důležité tři body si veze z Hradce, kde nebyla lepším týmem a půlhodiny se musela bránit v oslabení. Votroci dnes doplatili na svou koncovku a po svém návratu do Gambrinus ligy stále čekají na první bod ze zápasu s Plzní.

Po čtyřech minutách měl skvělou příležitost otevřít skóre Milan Petržela, který využil chybujícího obránce a najednou střílel tváří v tvář Lindrovi, ten se propálit nenechal. V 10. minutě to z velké dálky po zemi zkoušel Dvořák a Pavlík měl plné ruce práce, aby jeho pokus vyrazil.

Po čtvrthodince hry rozehráli Hradečtí přímý kop nakrátko a z pětatřiceti metrů pálil Šisler, aby rozezvučel břevno plzeňské branky. Z následného kontru mohli těžit hosté, když Kolář dostal milimetrový balón za obranu, Lindr však předvedl další parádní zákrok a přehodit se nenechal.

Útlum šancí i herní krásy pak nejvíce poškodil právě domácího brankáře. Ten dvakrát svůj tým podržel, ve 40. minutě ale dostal po rohovém kopu míč před vápno Limberský a z velké dálky propasíroval míč mezi nohama Lindra.

Ještě před přestávkou mohl vyrovnat Holeš, který napřáhl z dálky a donutil Pavlíka k úspěšnému skoku. Hradec tak do šaten šel se sklopenými hlavami, přestože ohrožoval branku soupeře častěji.

Nudící druhá půle, ve které měla více ze hry Plzeň, přinesla zajímavý moment až ve své sedmnácté minutě, kdy si Ďuriš po skluzu na Černého vysloužil druhou žlutou a musel předčasně do sprch. A po sedmi minutách mohl převahy využít Šisler, který opět ukázal, jakou sílu v noze má, nicméně jeho pohledný pokus břevno přeletěl.

Nepřesně hlavičkoval i Dvořák, který po centru Hochmeistera poslal balón decimetry od pravé tyče. Poslední minuty nabídly několik diskutabilních situací, nejtěžší pro domácí fanoušky však byly až poslední vteřiny, kdy se po rohovém kopu marně domáhali penalty za hru rukou.

Autor: Josef Gvoždiak / idnes.cz

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Plzeň vyhraje 2:0... Liberec ještě jednou během příštích kol ztratí a o titulu se rozhodne ve 30.kole v jejich přímém souboji...

Reagovat
vanGomm

Má to ještě jednu podmínku a ta je,že musí ztrácet také Sparta.Jinak Hradec je zachráněn,takže tip 2.

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

Hradec se dobře přichystá na Plzeň a bude chtít odčinit podzimní debakl a částečně se to povede. Tip 1:1

Reagovat
Tomtaf

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

Bude to velká kanonáda 2:2, za Plzeň dá všechny goly Václav Pilař

Reagovat
smazaný uživatel

Ano Pilař kterej nemůže nastoupit..

Reagovat
smazaný uživatel

super Plzeň

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň Hradec

Reagovat
smazaný uživatel

nééééééééééééééééééééééé je to všechno špatně rozhodčí byl podplacenej

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele