9. kolo
01.10.2011 19:30 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Viktoria Žižkov - Bohemians 1905 0:1

Duel dvou pražských celků rozhodla osmdesátá minuta, kdy se hlavou prosadil útočník Bohemians Škoda a vstřelil tak jediný gól utkání se Žižkovem. Bohemka se po výhře posunula na druhou příčku ligové tabulky za Spartu, Viktorie je čtrnáctá.

Přitom hosté mohli mít relativní klid už po dvou minutách, kdy si na parádní centr Moravce naskočil Škoda a Vaclíka muselo od jisté branky zachránit břevno. V osmé minutě pálil z hranice šestnáctky Nešpor, jeho střelu ale tečoval jeden z obránců těsně vedle levé tyče.

V jednadvacáté minutě to byl znovu aktivní Nešpor, kdo se postaral o vzruch před brankou Žižkova, tentokrát mohl jít ze strany sám na bránu, ještě však zpomalil a vypálil až zpoza Lafrance, trefil tyč. Těsně před koncem první půle postupoval úplně osamocen na Sňozíka domácí Folprech, tváří v tvář bohemáckému gólmanovi ale selhal.

Dvě minuty po návratu ze šaten mohl Nešpor trefit téměř odkrytou branku, místo toho si vybral tělo ležícího brankáře Vaclíka. Po hodině hry se znovu zaskvěl Vaclík, když konečky prstů vytěsnil na roh dělovku Škody. Viktorka převzala iniciativu, další velmi dobré možnosti měli Folprecht a Böhm, gól z toho však nebyl.

A tak padl na druhé straně. Deset minut před koncem odcentroval z pravé strany Moravec, našel ideálně hlavu nabíhajícího kanonýr Škody, jenž překonal Vaclíka a rozhodl o tříbodovém zisku pro Bohemians. V poslední minutě sahali domácí po bodu, po rohovém kopu a následném závaru střílel k tyči Štastný, vítězství hostujícího celku ale zachránil Sňozík a posunul svoje mužstvo na skvělé druhé místo.

Autor: Michal Hruška / idnes.cz

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Viktoria Žižkov 0 - 1 Bohemians 1905

Reagovat
celticz

Reagovat
smazaný uživatel

0

Reagovat
smazaný uživatel

Viktorka.Ž 2-0 Bohemka

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

bohemka vyhra 1:2

Reagovat
Tomtaf

3:1

Reagovat
paver

remíza

Reagovat
smazaný uživatel

pro me jasny kriz...tip X...0:0,1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Žižkov malé derby nezvládne a Bohemka si odveze všechny tři body. Tip 1:2

Reagovat
Veselac

atmosféra bude jako kdyby hrála bohemka doma, takže tip 2 , 1:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele