22. kolo
30.03.2014 19:00 CET
3 : 0
(1:0)

Reportáž

Sparta se po výhře nad Znojmem drží suverénně na špici

Užuž to po zaváhání na Bazalech vypadalo z domácího pohledu na další nevydařené představení, ovšem ACS přece jen potvrdilo kvalitu a nováčkovi přidělilo tři branky. Znojmo se tak pohybuje jen těsně nad sestupovou zónou.

Prakticky celé první dějství se letenský celek trápil, kazil i jednoduché přihrávky a na jeho projevu bylo patrné, že jen marně vzpomíná na herní pohodu, kterou si Sparta držela po většinu probíhajícího ročníku. Když už Dočkal po 25. minutách poslal mičudu do sítě, nebyla mu trefa uznána pro ofsajdové postavení! Na opačné straně měl nadějnou příležitost Vašíček, ovšem na centr Helíska nedosáhl. Těsně před pauzou ale domácí přece jen udeřili: Costa nacentroval, Hušbauer patičkou vrátil na Lafatu, který nezaváhal a nechytatelnou bombou zavěsil - 1:0!

Ihned po návratu z kabin mohl srovnat krok Vašíček, jenž využil fatálního zaváhání Brabce, který ve vlastní šestnáctce začal kličkovat, ovšem tváří v tvář proti Vaclíkovi neuspěl a strážce sparťanské branky následně za svá záda nepustil ani dorážku Buchty! Nedáš - dostaneš. Po sérii centrů Dočkal našel ve vápně hlavu Kadeřábka a hlavou pojistil vedení - 2:0.

Zbývající půlhodinu nechala domácí ekipa hrát soupeře a spíše čekala na možnosti k rychlým kontrům do nezformované obrany. Jeden takový mohl zužitkovat Krejčí, ovšem místo zakončení zbytečně kličkoval a Lafata pro změnu ztroskotal na strážci znojemské svatyně. Ten však přece jen ještě jeden míč za svá záda pustil, když pořádně neviděl prudkou ránu Hušbauera - 3:0.

Autor: Jiří Vojík / fotbal.idnes.cz

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:0 pro ACS

Reagovat
Petr325

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sw!fty

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
boryland

0:0.....

Reagovat
smazaný uživatel

Znojmo ! Znojmo ! Znojmo !

Reagovat
smazaný uživatel

1-2 Znojmo překvapí !!! C'mon Znojmo !!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Proč včera, zase PLZEN' nedostala resp. ( Petržela ) nedostal jasnou červenou kartu, za úder

protihráče pěstí do hlavy, kdyby to byl jiný klub, tak je tam hned. To je každej zápas něco....

Reagovat
Sw!fty

to by ses měl ptát v diskuzi k zápasu Plzeň / Liberec, ne?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele