základní část, 3. kolo
05.08.2023 15:00 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

Olomouc uspěla na Slovácku a zapsal tak druhou výhru

Druhou po sobě jdoucí výhru zapsala Olomouc, když uspěla na hřišti dalšího aspiranta na elitní šestku v podobě Slovácka. O její úspěch v nevzhledném zápase se na startech poločasů postarali Juliš a Vodháněl.

Hned ve druhé minutě došlo v Uherském Hradišti k velkému vzrušení. Domácí Juroška se po souboji s Benešem poroučel v pokutovém území k zemi a sudí nařídil penaltu. Jenže po zhlédnutí videa bylo vše jinak, rozhodčí penaltu odvolal a ještě Juroškovi ukázal žlutou kartu.

Namísto toho se tak v deváté minutě radovali Hanáci. Hečovi vypadnul Pokorného centr, balón se tak postupně dostal až k Lukáši Julišovi, jenž snadno dorazil do odkryté klece. Následně došlo k celé řadě příležitostí domácím. Macík skvěle zasáhnul proti Valentově hlavičce, Hofmann o chvíli později pálil vedle a Havlík zase rozezvučel břevno.

Nedlouho před pauzou pak v dalších dobrých minutách Slovácka zblokovala hostující obrana Reinberkovu střelu, ta Hofmannova nenašla cíl. Po návratu ze šaten pak snahy domácích potopil Daníček. Ten předvedl obrovskou hrubku, když jeho slabá přihrávka na Heču skončila připravením tutovky pro Jana Vodháněl, který se nemýlil.

Podobně nešťastný může být i Reinberk, jenž v další své příležitosti nevyužil poloodkryté klece a z blízkosti jí přestřelil. Naopak velmi zajímavě vypálil z otočky Kadlec. Slovácko se nadále snažilo zvrátit průběh utkání, srážela jej ale zaváhání v obraně. Naštěstí pro něj Fortelný ani Kramář svých šancí nevyužili.

V nastavení se pak ještě musel činit Macík, konečný výsledek 0:2 i tak zůstal v platnosti. Sigma se tak vyhoupla na čtvrtou pozici, Slovácko se nachází uprostřed tabulky.

Autor: Martin Vejdělek / isport.blesk.cz

Komentáře (1)

Přidat komentář
kecipep

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele