Další články

Fantasy Boost: AFCON zamíchá kartami, v kurzu je Palmer a Foden

Po krátké pauze vyplněné FA Cupem je Premier League zpět, což znamená, že je zpět i Fantasy. Před tradičním boostem pro nadcházející víkend se ale musíme krátce vrátit k 20. kolu, které v minilize na našem webu opanoval David Simon, jehož tým Bobísci Zlín zapsal 108 bodů. Skvěle zvolená ofenziva v čele s Colem Palmerem a kapitánem Mohamedem Salahem skolila všech 762 soupeřů. Naváže Palmer na galapředstavení v Lutonu? A kdo je nejlepší alternativou za absentujícího Salaha?

Fantasy Boost: Pedro s Garnachem vedli OFK, De Bruyne je blízko návratu

Zázračné uzdravení nejlepšího střelce soutěže Erlinga Haalanda se sice nekonalo, ale Peteru Švecovi, šampionovi vloženého 19. kola ve Fantasy minilize na našem webu, to vadit nemuselo. Precizně zvolená obrana v kombinaci s produktivní dvojicí João Pedro - Alejandro Garnacho ke skalpu dalších 759 stratégů stačila. O víkendu se oči FPL manažerů upnou pravděpodobně do Manchesteru, kde obhájci titulu vyzvou poslední Sheffield.

Fantasy Boost: Společenstvo prstenu táhl Kudus, o slovo se hlásí Palmer

Jeden prsten vládne všem, jeden jim všem káže, k Fantasy je přivede, touhou vyhrát sváže. Toto parafrázované motto z epické trilogie Johna Ronalda Reuela Tolkiena by mohlo vlát na vlajce šampiona uplynulého víkendu, kterým se stal Jiří Stecher, jehož tým Společenstvo prstenu opanoval 17. kolo v minilize našeho webu ziskem 86 bodů. Vděčit za to může zejména produktivní dvojici Mohammed Kudus - Cole Palmer.

Fantasy Boost: Náhradník Kudus rozjásal Šestáka, skolí Gordon dalšího giganta?

Zástupce kapitána může čas od času proměnit průměrné Fantasy kolo v perfektní. Přednášet by o tomto scénáři mohl nejlepší manažer uplynulého víkendu v minilize na našem webu Martin Šesták. Zraněného Kaora Mitomu totiž více než zdatně zastoupil Mohammed Kudus, díky kterému nechal fanoušek Liverpoolu 750 konkurentů za sebou a ovládl 13. kolo ziskem 78 bodů.

Watkins, "the Korean guy" a (ne)VAR: 7. kolo Premier League v kostce

Zdá se, že Ollie Watkins je zpět ve skvělé formě z loňského ročníku. Po rozhodujícím gólu do sítě Chelsea (1:0) se útočník Aston Villy obsadil do hlavní role také v bláznivém utkání s Brightonem (6:1), v němž zazářil hattrickem. Nedařilo se naopak Erlingu Haalandovi a jeho Manchesteru City, který kousal první porážku v sezoně, konkrétně 1:2 ve Wolverhamptonu. Šlágr mezi Tottenhamem a Liverpoolem (2:1) s sebou i nadále nese pachuť kontroverze.

Fantasy Boost: Bernardo se Salahem potěšili YagoLFC, zlomí Álvarez sérii zklamání?

V 5. kole Premier League hrála prim symfonie Brightonu na Old Trafford, odkud si hosté z jižního pobřeží Anglie odvezli vítězství 3:1. Mezi střelce se mimo jiné zapsal i odchovanec domácích Danny Welbeck, z čehož měl bezesporu radost Vlado Chudej - nejlepší manažer uplynulého kola ve Fantasy Premier League minilize.

Důležitý obrat, ale chce to lepší koncovku, řekl Guardiola po výhře nad Crvenou zvezdou

Trenér Manchesteru City Pep Guardiola ocenil svůj tým za domácí obrat v úvodním kole Ligy mistrů proti Crvené zvezdě (3:1). Podle dvaapadesátiletého španělského kouče se ale úřadující šampioni milionářské soutěže musejí v dalších zápasech zlepšit v koncovce.

Fantasy Boost: Ralispool pokořil magickou stovku, budou Spurs opět nadělovat?

Hattrick trojice snajprů Erling Haaland, Evan Ferguson, Son Heung-min zastínil před reprezentační přestávkou vše. Jak dechberoucí závěr očekávaného šlágru Arsenal - Manchester United, tak liverpoolskou dominanci proti Aston Ville.

16.09.2023 Názory a komentáře 1 komentář
Zaujalo nás

Fantasy Boost: TheReds97 ukázal sílu v záloze, v laufu je trojice MMM i Foden

Druhý prodloužený víkend s Premier League je minulostí. V konkurenci 661 trenérů ve Fantasy Premier League (FPL) minilize na našem webu byl tentokrát nejlepší Dominik Cibulka, jehož TheReds97 v čele s hvězdami Brightonu a Brentfordu zapsal 93 bodů. V rubrice Fantasy Boost rozebereme jak top sestavu kola, tak i několik možností pro upgrade vašeho týmu.

Expres z Brightonu bez Caiceda nezpomaluje: 2. kolo Premier League v kostce

Už jen tři mužstva zůstala po druhém kole stoprocentní. Úřadující šampioni z Manchesteru City, vicemistři z Arsenalu a Brighton. Zatímco prvně jmenované dvojici aspirantů na titul stačil tentokrát k vítězství jeden gól, Seagulls si na Molineux otevřeli střelnici. Wolverhamptonu nasázeli čtyři branky a navlas zopakovali skóre z minulého týdne. Tottenham si vyšlápl na Manchester United, naopak Chelsea schytala "facku" od West Hamu.

Manchester i bez Haalanda okouzlil a Potter dokouzlil: 29. kolo Premier League v kostce

Povstání Liverpoolu se v Manchesteru nekonalo. Citizens ho s lehkostí přejeli 4:1 a nutno podotknout, že nešťastného Alissona mohli překonat i vícekrát. Úsměv naopak po závěrečném hvizdu nescházel jinému jihoamerickému brankáři. Emiliano Martínez vynuloval Chelsea, čímž definitivně "zlomil vaz" domácímu trenérovi Grahamu Potterovi. A aby toho nebylo málo, o víkendu přišel o práci také Brendan Rodgers, konkrétně v Leicesteru.

Álvarez předčasně prodloužil, Man City se upsal do roku 2028

Manchester City oznámil prodloužení smlouvy s Juliánem Álvarezem. Argentinský mistr světa z turnaje v Kataru se úřadujícímu šampionovi Premier League zavázal do roku 2028...

Ronaldo poprvé není v nominaci na cenu FIFA pro nejlepšího fotbalistu roku

Dvojnásobný vítěz Cristiano Ronaldo se poprvé nebude ucházet o cenu The Best pro nejlepšího fotbalistu roku podle FIFA. Experti portugalského útočníka nezařadili ani do úvodní čtrnáctičlenné nominace.

Šachtar chtěl podepsat Gvaridola i Álvareze. Těžko se nám teď jedná, přiznával Nicolini

Julián Álvarez v dresu Argentiny slavil na světovém šampionátu v Kataru titul mistra světa a Joško Gvardiol svými výkony pomohl získat pro Chorvatsko bronzové medaile. O oba hráče se přitom ještě před startem turnaje zajímal Šachtar, který prý nebyl daleko od jejich podpisu. Ale celou situaci změnil válečný konflikt na Ukrajině a s ním také zabrzdění všech transferů.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele