Watkins, "the Korean guy" a (ne)VAR: 7. kolo Premier League v kostce

03.10.2023, 17:59
Názory a komentáře
Ollie Watkins (© AFP)

Zdá se, že Ollie Watkins je zpět ve skvělé formě z loňského ročníku. Po gólu do sítě Chelsea (1:0) se útočník Aston Villy obsadil do hlavní role také v bláznivém utkání s Brightonem (6:1), v němž zazářil hattrickem. Nedařilo se naopak Erlingu Haalandovi a jeho Manchesteru City, který kousal první porážku v sezoně, konkrétně 1:2 ve Wolverhamptonu. Šlágr mezi Tottenhamem a Liverpoolem (2:1) s sebou i nadále nese pachuť kontroverze.

Watkins měl po úvodních pěti kolech na kontě "jen" asistence, ale po střelecké explozi proti Brightonu se o jeho formě už nemusí diskutovat. V sobotní předehrávce se podílel na všech brankách Villans, zajistil si místo na titulních stranách ostrovních deníků a mimo jiné potěšil i na tribuně sedícího reprezentačního trenéra Garetha Southgatea.

"Odehrál perfektní zápas," chválil svého svěřence kouč Unai Emery. "Přestože na začátku sezony neskóroval, jeho odhodlání bylo enormní. Pracovali jsme s ním v tréninkovém procesu i individuálně a musím říct, že toho pokaždé udělal víc, než jsme mu naordinovali," pokračoval jednapadesátiletý španělský stratég, který ocenil i spolupráci stoperské dvojice Ezri Konsa - Pau Torres.

Na čtvrteční duel skupinové fáze Evropské konferenční ligy proti chorvatskému Zrinjski Mostar se birminghamský celek naladil nejlepším možným způsobem. "Premier League je na prvním místě, ale účast v Evropě je pro nás velmi důležitá. Musíme zareagovat na úvodní nezdar ve Varšavě (2:3) a pokusit se Zrinjski porazit," dodal Emery.

Kanonáda ve Villa Parku v sobotu odpoledne víceméně zastínila i první zaváhání Manchesteru City, který na Molineux senzačně srazil na kolena Wolverhampton. Rozhodující trefu zapsal Hwang Hee-chan, jehož jméno na předzápasové tiskové konferenci zapomněl trenér obhájců titulu Pep Guardiola. Dle jeho slov "the Korean guy" překonal v 66. minutě brankáře Edersona a přidal čtvrtý zásah v sezoně. Více jich má pouze trojice Jarrod Bowen, Son Heung-min a Haaland.

Selhání systému VAR

Náskok vedoucích Citizens se proto snížil na jeden bod. V patách jim je Tottenham a Arsenal.

Spurs udolali Liverpool, který dohrával bez vyloučených Curtise Jonese a Dioga Joty, vlastním gólem Joëla Matipa z nastaveného času. Po závěrečném hvizdu se ovšem o červených kartách ani o "věšáku" hostujícího stopera nediskutovalo.

Reds se totiž oprávněně ohradili proti neuznané brance Luise Díaze. Inkriminovaný moment se odehrál ve 34. minutě, kdy kolumbijský reprezentant otevřel skóre. Asistent rozhodčího ihned zvedl praporek a po nezvykle rychlé kontrole videorozhodčím trefa neplatila.

Krátce po utkání vydalo Anglické sdružení fotbalových rozhodčích (PGMOL) prohlášení, v němž konstatovalo, že došlo k "významné lidské chybě". "Branku Luise Díaze rozhodčí na hřišti neuznali kvůli ofsajdu. Jednalo se o jasnou a zřetelnou věcnou chybu a měla následovat náprava prostřednictvím videorozhodčího, který však nezasáhl," napsali představitelé PGMOL.

"Plně chápeme tlak, pod nímž rozhodčí pracují, ale tento tlak má být existencí a zavedením VARu zmírněn, nikoli zhoršen. Je proto neuspokojivé, že nebyl poskytnut dostatek času, aby mohlo být učiněno správné rozhodnutí, a že nedošlo k žádnému následnému zásahu," uvedl Liverpool.

Klub z města Beatles také zkritizoval výrok PGMOL o "významné lidské chybě". "Veškeré výsledky by měly být stanoveny pouze na základě přezkumu a s naprostou transparentností," stojí dále v prohlášení.

Navzdory nepochopitelnému selhání VARu výsledek samozřejmě zůstává v platnosti a Tottenham ztrácí z druhého místa na Manchester City zmíněný bod. Před Arsenalem, který si otevřel střelnici v Bournemouthu (4:0), je nicméně pouze díky lepšímu skóre. Jednu z branek Gunners dal i Kai Havertz a ukončil své patnáct zápasů dlouhé čekání na gól v Premier League.

Coufal a Souček v laufu

Ve velmi dobrém rozpoložení se nachází i West Ham, jenž proti poslednímu Sheffieldu United (2:0) zaznamenal čtvrtý skalp soupeře v sezoně a v tabulce je na sedmém místě. Český obránce Vladimír Coufal připravil ve 24. minutě trefu pro Jarroda Bowena a asistoval ve třetím ligovém střetnutí za sebou. Jeho reprezentační spoluhráč Tomáš Souček poté těsně před pauzou náskok Hammers zdvojnásobil a navázal na vítězný gól v Ligovém poháru do sítě třetiligového Lincolnu.

Bez bodu naopak o víkendu zůstali fotbalisté Manchesteru United. Zaplněné hlediště na Old Trafford nerozjásali ani jednou, a protože hosté z Crystalu Palace skórovali prostřednictvím famózního voleje Joachima Andersena, odvezli si z chrámu Red Devils cenné vítězství - zároveň oplatili domácím úterní porážku 0:3 z Ligového poháru. Svěřenci kouče Erika ten Haga nebodovali potřetí z posledních čtyř duelů a okupují 10. pozici.

Hned za nimi je v tabulce další z gigantů Chelsea, která ovšem derby proti Fulhamu naznačila zlepšení. Pondělní dohrávku na Craven Cottage rozhodla dvěma slepenými brankami v prvním poločase. Nejprve se v 18. minutě poprvé v dresu nového zaměstnavatele prosadil Mychajlo Mudryk a krátce nato potrestal Armando Broja velkou chybu v rozehrávce domácích.

Opomenout nelze ani fakt, že pásmo sestupu poprvé v ročníku opustil Luton Town po loupeži v Goodison Parku (2:1). Svou pozici si navíc může ještě vylepšit v úterní dohrávce 2. kola proti předposlednímu Burnley, jež v sobotu prohrálo 0:2 na stadionu osmého Newcastlu.

TOP 3 hráči dle Sofascore.com:

1. Ollie Watkins (Aston Villa) - 10.00 / 3 góly, asistence, 5 klíčových přihrávek.

2. Martin Ødegaard (Arsenal) - 9.10 / gól, 2 asistence, 3 klíčové přihrávky.

3. James Ward-Prowse (West Ham) - 8.70 / 6 klíčových přihrávek, 95procentní úspěšnost přihrávek, 80 doteků s míčem.

TOP hráči dle Fantasy Premier League:

1. Ollie Watkins (Aston Villa) - 23 bodů.

2. Martin Ødegaard (Arsenal) - 17 bodů.

3. Joachim Andersen (Crystal Palace) - 14 bodů.

Sestava 7. kola:

Autor: Marek Ustohal

Brankář: Alisson (Liverpool) - Brazilský reprezentant držel naděje nedisciplinovaného Liverpoolu od úvodního hvizdu, ale k bodům to ve šlágru s Tottenhamem nestačilo. Blýskl se především na začátku druhé půle, kdy v rychlém sledu zneutralizoval tygřím skokem jak technickou střelu Maddisona, tak "raketu" z kopačky domácího kapitána Sona. Vlastní trefě Matipa v šesté minutě nastaveného času zabránit nemohl.

Pravý obránce: Vladimír Coufal (West Ham) - Odchovanec Baníku má v posledních týdnech vynikající formu. V sobotním utkání proti Sheffieldu zapsal další asistenci, v probíhající sezoně už třetí. Po nádherné kombinační akci oslovil zpětnou přihrávkou Bowena, který brankáři Foderinghamovi nedal šanci. Kromě ofenzivní činnosti si svědomitě plnil i defenzivní povinnosti a přispěl k prvnímu ligovému čistému kontu Hammers v sezoně.

Stoper: Joachim Andersen (Crystal Palace) - Defenziva Eagles je naproti tomu vysoce nadprůměrná dlouhodobě a soupeře vynulovala už potřetí. Měrou vrchovatou k tomu na slavném Old Trafford pomohl rodák z Frederiksbergu, jenž se zároveň obsadil do role muže zápasu. Ve 25. minutě k němu na zadní tyči propadl přímý kop Ezeho, který nekompromisní "dělovkou" poslal za záda bezmocného Onany. Zatleskat Andersenovi můžete mimo jiné v naší videorubrice.

Stoper: Craig Dawson (Wolverhampton) - Wolves ukončili spanilou jízdu Manchesteru City a děkovat mohou i veteránovi v srdci obrany, jenž vymazal z trávníku nejlepšího útočníka soutěže Haalanda. Na trávníku byl jako zeď, perfektně četl hru, a když bylo zapotřebí, přispěchal se záchrannou brzdou v podobě skluzu, kterým Haalandovi ukradl jistý gól.

Levý obránce: Alfie Doughty (Luton Town) - Šest klíčových přihrávek z pozice levého beka si zaslouží uznání i nominaci v sestavě kola. Standardní situace odchovance Charltonu snesly v Goodison Parku to nejpřísnější měřítko a vedly k oběma trefám ligového nováčka. Ve 24. minutě po jeho rohu dorazil míč do sítě Lockyer a krátce nato zužitkoval Doughtyho milimetrově přesný centr z přímého kopu Morris.

Střední defenzivní záložník: Douglas Luiz (Aston Villa) - Villans si smlsli na ambiciózním Brightonu a za základ úspěchu lze označit hru středové formace, která soupeře jednoznačně přehrála. V jejím srdci čněl nade všemi pětadvacetiletý Brazilec, jenž s 93procentní úspěšností přihrávek režíroval ofenzivní akce, dominoval v osobních soubojích a navrch přidal gól. Skóroval už v pěti po sobě jdoucích domácích zápasech týmu z Birminghamu.

Střední ofenzivní záložník: Martin Ødegaard (Arsenal) - Zmíněnou režii má pod palcem také kapitán Gunners. V Bournemouthu s lehkostí sobě vlastní vymýšlel kreativní řešení a vysoce nadprůměrný výkon ozdobil bilancí 1+2, přičemž sehrál klíčovou roli i při první brance Saky. Těsně před přestávkou suverénně přidal druhý přesný zásah z pokutového kopu, po změně stran vybojoval penaltu pro tápajícího Havertze a v samotném závěru připravil trefu i pro Whitea.

Střední ofenzivní záložník: James Ward-Prowse (West Ham) - Po přestupu ze Southamptonu se stal velmi rychle oblíbencem fanoušků Hammers. V duelu se Sheffieldem byl po celou dobu zapojen do takřka každé akce domácích. Často se stahoval velmi hluboko, aby přispěl k jejich budování, ale stihl být i nebezpečný před brankou soupeře, což ostatně potvrdil šesti klíčovými pasy. Opomenout nelze ani 95procentní úspěšnost přihrávek.

Pravý útočník: Jarrod Bowen (West Ham) - Nebezpečný byl opět i jeho spoluhráč, který konto nováčka soutěže zatížil pátým gólem v sezoně, když pohotově usměrnil za záda brankáře Foderinghama nezištnou přihrávku Coufala. Ani vynikající aktuální výkonnost však odchovanci Herefordu United nezajistila pozvánku do anglického národního týmu pro říjnová utkání ve Wembley proti Austrálii a Itálii.

Střední útočník: Ollie Watkins (Aston Villa) - V londýnském fotbalovém chrámu si v říjnu nezahraje ani kometa uplynulého víkendu, která před zrakem reprezentačního trenéra Southgatea zazářila ve Villa Parku. Rodák z Torquay "terorizoval" defenzivu Brightonu turbulentní rychlostí, k níž tentokrát přidal chladnokrevnost v zakončení. Při druhém a třetím zásahu mu tečí pomohli protihráči, ale druhému ligovému hattricku v kariéře to na kráse neubralo.

Levý útočník: Hwang Hee-chan (Wolverhampton) - Ovace vestoje si v sobotu vysloužil také snajpr Wolves, jehož jméno už si bezesporu veleúspěšný stratég Guardiola zapamatuje. Jihokorejský reprezentant sice v první půli flirtoval s vyloučením po tvrdém zákroku na Walkera, ale jeho ofenzivní aktivitu je nutné ocenit. Driblinkem v maximální rychlosti totiž zvedal příznivce ze sedadel a v 66. minutě rozhodl o senzačním skalpu obhájců titulu.

Tabulka

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Manchester City
7
6
0
1
17 : 5
18
2
Tottenham Hotspur
7
5
2
0
17 : 8
17
3
Arsenal FC
7
5
2
0
15 : 6
17
4
Liverpool FC
7
5
1
1
16 : 7
16
5
Aston Villa
7
5
0
2
18 : 11
15
6
Brighton & Hove Albion
7
5
0
2
19 : 14
15
7
West Ham United
7
4
1
2
13 : 10
13
8
Newcastle United
7
4
0
3
18 : 7
12
9
Crystal Palace
7
3
2
2
7 : 7
11
10
Manchester United
7
3
0
4
7 : 11
9
11
Chelsea FC
7
2
2
3
7 : 6
8
12
Nottingham Forest
7
2
2
3
8 : 10
8
13
Fulham FC
7
2
2
3
5 : 12
8
14
Brentford FC
7
1
4
2
10 : 10
7
15
Wolverhampton Wanderers
7
2
1
4
8 : 13
7
16
Everton FC
7
1
1
5
6 : 12
4
17
Luton Town
6
1
1
4
5 : 12
4
18
AFC Bournemouth
7
0
3
4
5 : 15
3
19
Burnley FC
6
0
1
5
4 : 15
1
20
Sheffield United
7
0
1
6
5 : 19
1

Autor: Jakub Vaněk

Související články

Zobrazit jen nejnovější
Zobrazit všechny
Osmigólový thriller na Stamford Bridge zastínil vše: 12. kolo Premier League v kostce
15.11.2023, 21:58
Fantasy Boost: Hvězda pumpoval v nastavení, rozstřílí se Højlund i v Premier League?
11.11.2023, 09:14
Doku nade všemi a blázinec v Londýně: 11. kolo Premier League v kostce
08.11.2023, 17:56
Fantasy Boost: Ďuriše rozjásal kapitán Haaland, o slovo se opět hlásí Mbeumo
03.11.2023, 16:07
Nketiah a Haaland v záři reflektorů: 10. kolo Premier League v kostce
01.11.2023, 18:24
Fantasy Boost: Klapzubovka řádila i bez Haalanda. Na koho vsadit v 10. kole?
26.10.2023, 17:14
Rekordman Postecoglou a filuta Mudryk: 9. kolo Premier League v kostce
25.10.2023, 20:44
Fantasy Boost: Nastal čas prodat Haalanda?
19.10.2023, 19:19
Nešťastník Aké a spasitel McTominay: 8. kolo Premier League v kostce
11.10.2023, 20:23
Fantasy Boost: Kapitán Watkins zajistil Matějíčkovi vítězství, v kurzu je Son
06.10.2023, 17:12
Fantasy Boost: Misfits se blýskli ziskem 109 bodů, bude Morris "differentialem"?
28.09.2023, 12:11
Zostuzený Sheffield a tragikomická Chelsea: 6. kolo Premier League v kostce
26.09.2023, 18:51
Fantasy Boost: Bernardo se Salahem potěšili YagoLFC, zlomí Álvarez sérii zklamání?
22.09.2023, 20:03
De Zerbiho symfonie v Divadle snů: 5. kolo Premier League v kostce
20.09.2023, 20:45
Fantasy Boost: Ralispool pokořil magickou stovku, budou Spurs opět nadělovat?
16.09.2023, 09:00
Ferguson, Haaland a Son Hung-min nade všemi: 4. kolo Premier League v kostce
05.09.2023, 21:14
Fantasy Boost: Mickey Mice těžil z produktivních beků, splatí Sterling důvěru?
31.08.2023, 13:18
Liverpoolské povstání z popela zastínilo vše: 3. kolo Premier League v kostce
30.08.2023, 22:34
Fantasy Boost: TheReds97 ukázal sílu v záloze, v laufu je trojice MMM i Foden
23.08.2023, 20:18
Expres z Brightonu bez Caiceda nezpomaluje: 2. kolo Premier League v kostce
23.08.2023, 07:00
Fantasy Boost: Triple kapitán Haaland se Kostelanům vyplatil, v kurzu je Díaz
16.08.2023, 21:18
Stoprocentní Haaland a škola hrou v Newcastlu: 1. kolo Premier League v kostce
15.08.2023, 19:16

Komentáře (347)

Přidat komentář
jk

Kde je Darren England?

Reagovat
Frony
Reagovat
nani92

ako vieš, že si starý? ked ťa viac baví Vartape než Sextape

Reagovat
Frony

Reagovat
nani92

"Offside, goal, yeah" .. z toho by mal Liverpool urobiť merch

Reagovat
Swarley

Na tricka

Reagovat
SunFells

"Well done boys, good process." by se taky mohlo chytit.

Reagovat
Kubiko

Upřímně, s nějakým pěkným obrázkem uvádějícím to do kontextu bych takové tričko hned bral. Ne proto, že bych byl uražený nebo ukřivděný, ale ta ironie je boží

Reagovat
SunFells

Reagovat
icemike

Reagovat
jk

Vzhledem k tomu kolik lidí ty trička žadonilo na twitteru už někde určitě budou k dispozici.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
SunFells

Ty pičo, tam je kompetentní jen ten technik, ti dva sudí jsou vynervovaní zmatení strýcové.

Reagovat
Frony

Reagovat
mistr129

Reagovat
Busby babes

na me naopak pusobi az moc klidne na to jak moc to posrali

Reagovat
avicii

Ty si ale dost mimo

Reagovat
Busby babes

to vis ze jo.

Reagovat
jk

Ty ses fakt pacient.

Reagovat
Busby babes

to neres.

Reagovat
avicii

Ste sa našli pekne ešte owny

Reagovat
owny✨

Ahoooooooooooooooj

Reagovat
masly008

Reagovat
Nizzie

Cute.

Reagovat
icemike

Reagovat
Gunner14

Už minulou sezónu se tyhle dva unikátní tábory spolčovaly

Reagovat
Mastný Chobot

To už radšej koalíciu Smer a Republika

Reagovat
Nizzie

Reagovat
jk

To vám přejeme.

Reagovat
Mastný Chobot

Tak to ste na tom horšie než som čakal.

Reagovat
avicii

Reagovat
avicii

Reagovat
patas92

Reagovat
blade115

To je fakt strašný...

Reagovat
Nikikrew

Regulerne to je v prdeli fakt. Ved tam dali ciary, ako to mohol byt offside podla nich .

Reagovat
mistr129

Vždyť je z toho jasný to, co tu někdo psal, že prostě mysleli, že on-field decision je gól.

Reagovat
Busby babes

vsak oni vedeli, ze je onside. jenze si mysleli, ze rozhodnuti na hristi bylo on side. a jak rekl: check complete, correct. tak to posrali

Reagovat
Nikikrew

Akoze oni si nevsimli ze sa hraci neradovali?

Reagovat
vodka

Když se tě v hospodě zeptají jestli dáš dalšípivo a ty řekneš ne, ale stejně ti to pivo přinesou, tak to taky většinou necháš být.

Reagovat
Greny

Ale taky by jsi to občas druhej den potřeboval zkontrolovat u varu co se delo

Reagovat
fenixLFC

ked za to pivo budes platit niekolko tisic a jeho nevypitie bude mat dosledky tak to nenechas byt

Reagovat
EZ

Obsluha: "nedate si dalsie pivo?"

Zakaznik: "nie"

Obsluha: https://t.ly/NeanF

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
martin.b

Kluci byli unavení z cesty z UAE kde pískaj přes týden za lepší peníz ligu vlastněnou majitelem City, to mluví myslím za vše :))

Reagovat
Busby babes

uplne stejne jako by byli unaveni z piskani evropske ligy treba

Reagovat
martin.b

Mně tam teda trochu vadí navíc ten střet zájmu

Reagovat
Busby babes

jo to jo, ale psal si o unave

Reagovat
Mimalu

Totální zmatenost v kombinaci se snahou (a pod stresem) to vyřešit co nejrychleji. Pitomé, ale dokud to nebudou dělat stroje, tak se čas od času prostě lidská chyba objeví

Reagovat
Busby babes

me teda docela fascinuje jak v klidu to resi. cekal jsem teda vetsi paniku. dobra absurdita no.

Reagovat
BenB

Proč paniku? Však celou dobu žijou v tom, že je na hřišti onside..

Reagovat
Busby babes

no pulku videa nezijou v tom, ze na hristi byl onside, vsak tam pak porad jedou: stop the play, delay, delay...

Reagovat
BenB

Jo pardon, já to nedokoukal dal než do check over

Reagovat
Busby babes

tam to zacina byt teprve vtipny.

Reagovat
martin.b

Ale cením, že to rychle zveřejnili prostě podcenění procesu, dřív si na začátku stav věci ujasňovali, pro zrychlení to asi přestalo bejt povinný, což neslo důsledky… na druhou stranu i já doma u streamu pochopil, že se pískl offside, kluci jsou za koukání na fotbal placeni a nepochopí to

Reagovat
fenixLFC

rychlo to zverjenili prave kvoli tej ansej staznosti, bez toho by to zas zametali pod koberec

Reagovat
Luc-Luc

Sulini

Reagovat
Referee©

"Check completed" už stačit nebude. Podle mě teď urychleně změní komunikaci na jasný rozhodnutí.

Reagovat
Busby babes

spis si na zacatku vyjasni, co kontrolujou. driv to delali.

Reagovat
jk

Well done boys. Good process

Reagovat
Greny

Oli Kohout

Reagovat
jk

Tohle napsal sám život.

Reagovat
EZ

ukazkova byrokracia, keby sa mohli rozpravat jak ludia tak sa to nestane

Reagovat
Busby babes

jinak teda to video ukazuje presne to, co PGMOL rekl hned, ze se stalo

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
aragorn

Akorát asi nikdo nečekal, že to bude až takhle absurdní.

England tam vyloženě spí, asistent Var vůbec netuší co má dělat a jedinej schopnej a uvědomilej je ten technik

Kdyby se takto chovali v práci například piloti, tak je každej den tisíc mrtvých

Reagovat
Busby babes

hehe, vtipny ze zminujes ty piloty, me to dost pripomnelo Sullyho a jak v klidu resi pristani na Hudsonu.

Reagovat
Greny

Ten technik to je ten co se jmenuje Oli Kohout? beztak to říkal jen na oko a proti svým by nesel

Reagovat
Unai

Mudryk

Reagovat
Salfovic

Narukoval ?

Reagovat
Unai

Pali ako u Verdunu

Reagovat
VTID94

Ollie Watkins is the first player to register a perfect 10 rating in the Premier League this season.

Haaland who?

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/JamesPearceLFC/status/1709545537580548326

Klopp: "I think a replay would be the right thing."

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Kubiko

Je to dementní. Vidím tři varianty jak podobné situace řešit (v budoucnu, je mi jasné, že k tomu musí dojít k nějakým byrokratickým ošetřením, aby to fungovalo dlouhodobě):

A) Replay

Za panelákem funguje, ale na téhle úrovni nevím nevím... Chyby neudělal Tottenham, tohle je trest pro ně a není důvod, aby ho dostávali.

B) Zpětná úprava výsledku

Je to vlastně to samé co A. Pozitivum je, že nemusíš organizovat zápas a riskovat zranění hráčů. Negativum je, že to takhle prostě nefunguje, ta hra má nějakou kontinuitu, zápas je příběh. Třeba bychom s uznaným Diazovým otevřením skóre prohráli hůř, nikdo nemůže vědět.

C) Zpětná manipulace s body

Body se dají odčítat za porušení pravidel, v principu nic nebrání tomu, aby se přičítaly jako kompenzace. Ale kdy a kolik? A chceme, aby to vyhrávalo tituly?

D) Omluva, další opatření

Nefunguje, za mě nejhorší řešení. Omluva mě vůbec nezajímá, nejsem na VAR naštvaný, naopak je mi ho strašně líto, že když udělá takovou chybu, nemá ji jak napravit.

Co tím chci říct - replay působí jako hovadina, ale když "prozkoumáš další možnosti" (tohle teď budu používat často ), tak to uvedeš do kontextu ostatních hovadin a není to taková hrůza

Reagovat
Busby babes

jedine, co ti projde je D. proste se smir s tim, ze cas od casu se ve sportu stane chyba. Jako pokud ted nekteri z nas nadavaji, ze cekas minutu nez VAR potvrdi ze gol platil, tak cekat pet mesicu nez CAS rozhodne, na vysledek zapasu by byl uplnej bizar.

Reagovat
Kubiko

Byl bych s tím úplně v pohodě. Tipuju, že budu jeden z mála fans LFC, kdo se na VAR nezlobí a nechce pro něj žádný trest. Jen chci, aby v situaci, kdy kurva úplně všichni na světě včetně chybujících deset sekund po omylu ví, jak to mělo být správně, mohla být hra přerušena a vrácena. Tak jako když se rozehraje bez pokynu.

To je jako by lidi vyrobili gumy na konci tužek a rozhodli se, že nebude možné je použít. A pak sledovat ty samé lidi, jak napíšou něco s chybou a strašně zoufale koukají na tu gumu, jak je hrozné, že se nedá použít. A pak odevzdají ten papír s tou chybou, podrbou se gumou na hlavě a omluví se, že se už nedá nic dělat.

Reagovat
rave

Reagovat
Busby babes

no vsak, upravi se pristup/pravidlo, ale nebude se opakovat zapas nebo vysledek. K tomu neni duvod. Ten zapas by probihal uplne jinak, treba by Spurs pak vyhrali jeste vic, treba by dostali bura. Tam proste neni jedinej duvod nejak zpetne upravovat vysledek nebo body no.

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Sm0ker

Jít o United, tak tady těch důvodů vybleješ kýbl.

Reagovat
Busby babes

tak si precti co tu dlouhodobe pisu o VARu a rozhodcich a rozdovani. meles kraviny.

Reagovat
JohnnyBravo

Všechno kromě D je prostě blbost. Jasně, udělali chybu, ale nemůžeš prostě ten gol jentak zpětně přičíst k výsledku a přerozdělit body. Ten zápas by prostě po tom golu probíhal úplně jinak než probíhal. Ten tým by třeba zalezl a bránil těsnej výsledek, ale kdyby potencionálně mohl být soupeři zpětně danej gol, tak by se snažili dát těch golů víc... i to opakování zápsu je blbost, každej zápas je unikátní a ve chvíli kdy bude třeba hrát Luton se City a zázrakem povedou, něco se posere a zápas se bude opakovat, tak už prostě znova takovej výsldek nezopakujou

Reagovat
Salfovic

Tuhle Pandořinu skříňku nikdo neotevře.

Reagovat
masly008

Kdysi v FA Cupu dal Arsenal neregulerní gól a vyhrál. AW nabídl že se bude zápas opakovat tak to FA dovolila a zápas se opakoval.

Reagovat
Jardin

Spis nesportovni jak to ted ctu. Ale nerozumim tomu, proc rovnou pri zapase nenabidli souperi dat hned gola a situaci urovnat, misto toho tam muselo byt strasne moc emoci a navic opakovany zapas.

Reagovat
jk

A budou hrát v devíti?

Reagovat
Kubiko

Tak kohouti se obhajovali, jak je to proti devíti strašně zrádné, tak můžeme jít normálně do 11 abychom jim ustoupili.

Reagovat
jk

Ježíš to by byl Klopp tak ochotný ❤️

Reagovat
owny✨

To je kokot tenhle debil.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
r.mrazik

to je blazen

Reagovat
fff

Jürgen Klopp: "The audio didn't change it at all. It's important that we deal with it in a proper way. They didn't do it on purpose, we should not forget that."

It was a mistake. I think the outcome should be a replay, that probably won't happen. The argument against is that everyone will ask for them, but this situation is so unprecedented."

Necakal som, ze Klopp takto zadrbe .

Opakovat zapas je samezrejme kktina, no je tiez pravda, ze ta chyba co sa stala je sialena a prva svojho druhu.

Riesit ten zapas spatne nepomoze nicomu. Fakt je ten, ze Spurs za to nemozu a keby sa napr. aj zapas opakoval a LFC vyhra, tak by sa opravnene mohli stazovat Spurs. Za kazdej situacie by tu bol klub, ktory by bol ukrivdeny.

Ten zapas treba uz nechat tak, ale je potrebne riesit rozhodcov. Ako som pisal par dni dozadu, tak upravit ten system tak, aby tam boal realna zodpovednost rozhodcov za chyba a absolutne prekopat transparentnost okolo VARu a rozhodovani.

Reagovat
bbbauch

Ja nevim, jako jo, je to prvni tskova chyba v tom, jakym zpusobem se to stalo. Realne ta chyba ale je spatne posouzenej offside. A tech uz bylo vic.

Reagovat
owny✨

přesně

Reagovat
bbbauch

A kurva, palec od ownyho, to si jdu ohrat parek k ty cocce, co dostanu

Reagovat
Ligter

Reagovat
jk

Reagovat
fff

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
avicii

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Salfovic

owny ti ho ohřeje.

Reagovat
Front hell

Mezi půlkami

Reagovat
Neutron

Reagovat
8lampard8

Reagovat
Nizzie

Reagovat
mithro

Reagovat
rave

Je to špatně posouzený offside s vědomím, že jsi ho posoudil špatně a se 100% důkazním prostředkem, který vidí stovky milionů lidí. Těch fakt víc nebylo.

Já fakt nedokážu pochopit, proč tu hru nepřerušili a zoufale se drželi nějakých formálních procesních pravidel, jejichž porušení by bylo oproti tomu, co se stalo, naprosto marginální.

Reagovat
bbbauch

Rikam, ten zpusob je jinej, ale vysledek je uplne stejnej jako u kazdyho jinyho blbe odpiskanyho offside.

Reagovat
rave

Ten způsob ale tak nějak musíš brát v potaz v situaci, kdy je zavedený systém, který by neměl nechat absolutně žádný prostor pro špatné nebo byť jen subjektivní vyhodnocení té situace na hřišti.

Reagovat
bbbauch

Jako oprav me, ale uz se myslim stala treba takova chyba, ze u VARu nekdo dal blbe cary a taky tim to rozhodnuti posrali. Nebo nemeli v zaberu hrace, kterej rusil offside. A stejne kolem toho nebyla ani z pulky takova saskarna, jako se deje ted.

Chapu, ze to vnimate jinak, ale mne ta celkova reakce od LFC v tom kontextu ostatnich chyb prijde fakt smesna.

Reagovat
bbbauch

Ty spatne namalovany cary jsou asi nejbliz tomu, co se stalo - taky hruby pochybeni jednotlivce. Ale proste ve vysledku je to porad posranej offside. Nic vic.

Reagovat
rave

Jako jo, v tomto máš pravdu. Tady je prostě nejvíc k nasrání to, že tu situaci posoudili správně a nedokázali s tím nic udělat. Jak píšu výš, to beru jako největší pochybení. Že o té chybě věděli a nechali pokračovat hru.

Reagovat
fff

Ono k nasraniu je za mna osobne aj to, ze toto ani nie je chyba jednotlivca. Tam VAR a ani jeho asistent netusili co sa na ihrisku deje a o com maju rozhodovat.

Reagovat
bbbauch

Tohle by me sralo nejvic

Reagovat
Nizzie

A to je přesně to, co bych řešil primárně. Vůbec nevidím logiku v tom trestat kurník. Jak je sakra možné, že borci absolutně neměli páru o tom, co se na hřišti děje.

Reagovat
Greny

Jedna chyba a dělá se z toho bůh ví co to fakt nepochopím.. tak se prostě stalo, to co kolem toho předvádí Liverpool je silene

Reagovat
Kubiko

Ale je to šílenější než říct "omluva přijata, chybovat je lidské, jedeme dál..."?

Podle mě teda zdaleka ne

Reagovat
jk

Fans ať si nadávat jak chtějí, i když na to, že je středa je kolem toho furt dost živo.

Ale ten meltdown klubu je úplně směšnej.

Reagovat
rave

Jedna chyba, která může v konečném důsledku ten poškozený klub vyjít hodně, hodně draho. Tohle fakt jen tak nepřejdeš s úsměvem.

Reagovat
Busby babes

coz je dopad kazde chyby rozhodcich ve fotbale. i jeden otocenej aut muze vest ke golu a tim padem k prohre... kdyz to budem brat takhle.

Reagovat
rave

Jasně, ale ten kontext, v jakém se to stalo, je naprosto bezprecedentní. V tom má Klopp pravdu a spousta lidí to možná i záměrně nechce brát v potaz. Srovnávat to s jakýmkoliv rozhodnutím na hřišti jako aut na jednu nebo druhou stranu je maximálně úsměvné.

Tady měli rozhodčí v reálném čase naprosto jasný důkaz, že rozhodli špatně a nic s tím neudělali. Jako sorry, ale to je jak kdyby si hlavní spletl barvy na hodinkách a neuznal gól, který byl za čárou. A pak si to ještě hned uvědomil a nechal pokračovat hru.

Reagovat
Greny

A co s tím podle Tebe měli rozhodčí udělat když navázali hru

Reagovat
martin.b

Za aktuálních pravidel asi nic vyjma té scifi varianty vzít si trenéry a kapitány, přiznat chybu a nařídit nechat Liv skorovat. Nevím no, upravit pravidla aby bylo možný verdikt VARu ještě do nějakýho intervalu 5-10s od rozběhnutí hry opravit už by to celý asi dost komplikovalo, na druhou stranu je fakt k nasrání pozorovat, jak se hraje někde na půli hřiště, VAR si to uvědomí ale už to prostě nejde přerušit, i když by tím průběh hry nijak extra nenarušil :D

Reagovat
rave

Vrátit se k tomu? Já vím, že už by se k tomu zpětně neměl VAR vyjadřovat a upozornit hlavního, aby zastavil hru. Přesné pravidla těch postupů neznám. Ale když uděláš tak očividnou chybu, tak by mi přišlo asi tak milionkrát šetrnější vysrat se na nějaký protokol a to rozhodnutí zpětně opravit.

Jaké hrozily v té situaci následky? Buď tento shitstorm a naprosté pošlapání důvěry k tvojí organizaci, nebo zbytečná půl minuta hry navíc. Vyber si.

Reagovat
Greny

Počkat takze chyba rozhodčích v komunikaci je strasnej problém, Klopp a Liverpool chtějí trestat, změny bůh ví co vše ...

Ale klidně by jsi porušil další pravidla soutěže .. to by určitě druhá strana byla spokojena

Reagovat
rave

Mně by stačilo, kdyby z toho vyvodili důsledky a třeba ty pravidla změnili tak, aby se to neopakovalo. Ale toho v Anglii nedosáhneš tím, že na tiskovce řekneš "Let's just move on..."

Reagovat
Busby babes

v cem je ten kontext jinej, respektive spis jak to myslis? ze si uvedomili tu chybu? ano, v tom je to trochu absurdni, to je fakt. ale ja teda reagoval na tvj argument: jedna chyba, co muze vyjit draho. no, to muze vyjit i spatne odpiskanej aut nebo roh, v konecnem dusledku

Reagovat
rave

Jo, to nerozporuju, výsledek může být stejný. Ale s nějakým tím špatně odpískaným autem musíš počítat a takové situace navíc nejsou přezkoumávané s pomocí technologií. Tady selhal systém, který by ta lidská selhání měl naopak úplně vymýtit. V tom vidím ten hlavní rozdíl a chápu i naprosto odlišnou reakci.

Reagovat
jk

Takže opravitelná chyba v systému je křivda a může přijít klub draho. Ale chyba na hřišti, která se běžně děje, na tu sme zvyklí a musíme s ní počítat. Dobrý no

Reagovat
rave

Podívej, ty chceš evidentně jen rýpat a nedokážeš ani pořádně přečíst a pochopit, co jsem napsal. Takže nebudeme ztrácet čas, jo?

Reagovat
jk

Ne. Jen si prosím ujasni co chceš

Reagovat
Papra

ty jsi fakt hroznej klaun za každou cenu v opozici, i když je naprosto jasný, co chce říct...

Reagovat
jk

V opozici k čemu? Jedno špatný rozhodnutí nahradit druhým špatným rozhodnutím? Nebo v opozici k tomu, že nějaká chyba má bejt méně stravitelná než druhá? Obojí je podle mě píčovina no

Reagovat
Papra

no z toho vlákna je naprosto jasný, co ravemu vadí, a ty vždycky přijdeš s nějakym slovíčkařením.

Ale to je jedno, nemam v plánu se tu hádat, jen jsem to musel napsat :).

Každopádně za mě by bylo jediný a naprosto OK řešení prostě tu hru po 5-10 vteřinách (kdy se hrálo víceméně ve středu a nic se nestao) přerušit, překontrolovat a rozhodnout.

Není to sice správně podle protoklu, ale jsem si 100% jistej že by s tím 99% veřejnosti, odborníků, trenérů a i Vaši hráči nebo trenér v pohodě...

Reagovat
jk

A ostatní rozhodnutí, který se nevrátila a nějaký tým poškodily jsou v pohodě? Nebo se ty týmy mají taky přihlásit?

Vytloukat jednu chybu druhou chybou je proste blbost a ne nějaký slovíčkaření. A ten poslední odstavec to je úplně čistá spekulace a chtěl bych vidět ten shitstorm, který by se strhnul.

Reagovat
Busby babes

spis napsal to same, co ja jen jinak. "jedna chyba, co muze vyjit draho. no, to muze vyjit i spatne odpiskanej aut nebo roh, v konecnem dusledku"

Reagovat
Svatej

Reagovat
Greny

Kolikrát v historii byli naopak poškozeny slabší kluby proti těmto top klubům a mohlo to mít pro ně mnohem horší následky..

To drželi ty top kluby hubu protože jim to vyhovovalo ... jasný že každý chce pro svůj tým výhodu.

Tak prostě udělali chybu v komunikaci... jo možná kdyby na ně kluby a trenéři netlacili ve stylu: rozhodnutí varu trvalo strašně dlouho atd, tak by rozhodli správně

Reagovat
Svatej

Reagovat
O.Giroud

Ja stále nechápem prečo by to malo LFC nejak draho výjsť, ten zápas nebol vyhraný a mohol dopadnúť zle aj tak. Bol to prvý polčas a hrali sme o jedného menej. Je začiatok sezóny a ak už teraz sa chceme vyhovárať na tento zápas a kvôli tomu teraz nedáme titul alebo top 4 tak to sa fakt teším na ďalšie zápasy. Nehovorím, že nemajú právo sa sťažovať, ale vôbec nahlas rozmýšlať o nejakom opakovaní zápasu je fakt zúfale a to hovorím ako fan LFC.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
SCELO

Reagovat
jk

Reagovat
JohnnyBravo

Reagovat
avicii

Opakovať to je blbosť

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Luc-Luc

Vy jste jak navedeni, pokud chceme zmenu, tak je potreba to eskalovat, to da rozum ne...ne jak busby, lidska chyba, ok, jedeme dal, vsak ten zaznam ukazal, ze tam snad cgrapou kokoti

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Svatej

Reagovat
Remt

Co je sileneho na tom, ze se dostatecne poukaze na brutalni chybu? Chybou by bylo nepoukazat na to.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Kowe

tohle ale musí vést k větší transparetnosti toho celýho systému, protože doteď to byla hrozná tragédie. Ostatní kluby by toho měly taky využít a snažit se zatlačit na rozhodčí/FA aby přišly změny ještě letos. Jinak se to zase zamete pod koberec a budou si to tam kamarádíčkovat jako doteď.

Reagovat
fff

Ono na jednej strane sa mozu teraz fanusikovia navadzat do Kloppa a LFC, ze vyplakav a co chcu, ze sa s tym uz neda nic robit a pod. No na druhej strane toto treba vnimat tak, ze mozno prave ta raznost a sila tej reakcie moze viest k pozitivnym zmenam, ktore sa podla mna zhodneme vsetci, su potrebne. Ak by sa to nechalo tak, tak by sa urcite nic nezmenilo.

Pamatam si ako bol Klopp placko a pod., ked chcel viac striedani. Teraz ich mame. Pamatam si, ze Klopp bol placko, ked sa stazoval na privela zapasov.

Ak to v konecnom dosledku bude viest k nejakemu zlepseniu, tak mozeme byt len radi. Vsetci co sledujeme futbal. Ja chapem ako ta nasa fanusikovska kultura funguje, rbime si srandu, vysmech sem, vysmech tam, ale v konecnom dosledku toto moze mat akurat tak priniest pozitiva pre ten sport.

Reagovat
rave

Reagovat
Kowe

Tak nějaká podpora fanoušků odjinud, s tím bych určitě nepočítal. A jejich pseudo výsměch je jenom typická fanouškovká hovadina. Ale ty kluby by měly na to spolu tlačit. Spolu vytváří nějakej produkt, má to být nejlepší lig na světě a rozhodčí jim to tímhle takhle kurví.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
martin.b

Souhlas

Reagovat
JohnnyBravo

Reagovat
vladis271

Opakovat urcite nie, to je blbost.

Ale dufam, ze teraz nam VAR a rozhodcovia par mesiacov potiahnu karu a naopak City a spol. to trosku osladia.

Reagovat
Front hell

Výborné řešení. Aby jsme vykompenzovali jednu chybu,uděláme spoustu dalších

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
fenixLFC

ja ani nechcem opakovat zapas, to nema zmysel a bolo by to nefer aj pre sliepky. som za prisne trestanie rozhodcov, pokojne aj s rocnymi a dlhsimi zakazmi. a druha vec- prestat trestat hracov a manazerov ked opravnene kritizuju slaby vykon rozhodcu

Reagovat
fff

Chelsea's Reece James has been handed a one-match suspension and fined £90,000 after admitting an FA charge of using "abusive language and behaviour" towards a match referee.

Co James povedal?

Reagovat
Greny

To nevím, ale proč tak netrestají všechny hráče a trenéry ?

Reagovat
fff

Ako podla mna je hlupost za toto hracov takto trestat, nakolko tam toho musi pocas zapasu odzniet strasne vela.

Ak to vsak chcu trestat, tak snad to budu robit konzistentne voci kazdemu, nakolko penaznu pokutu neriesim, ale ten trest na 1 zapas je velky zasah.

Si predstavte, ze mate zapas sezony a klucovy hrac by kvoli tomuto nemohol hrat.

Takze toto musia trestat konzistentne, inak to bude velky zasah.

Reagovat
Greny

Nám je to naštěstí jedno je zraněné ale někteří hráči a trenéři by toho moc neodehráli nebo neodtrenovali

Reagovat
Zaschrona

777’s source of funding is at the centre of an explosive new legal complaint that was filed on 29 September in the Court of Chancery in Delaware. A new lawsuit alleges 777 uses “web of companies to move around money & assets to operate & conceal a sprawling fraudulent enterprise.”Plaintiffs seek to investigate source of funds for #EFC takeover.

Tak nevím jestli je to dobrá zpráva nebo blbá zpráva nebo jaká je to zpráva... jedno je jasní, jsou to šmejdi a snad nás nekoupí.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
TopinB

Reagovat
martin.b

@David_Ornstein

Morocco, Portugal & Spain set to stage 2030 World Cup

To mark 100yrs of #FIFAWorldCup first 3 games to feature Uruguay, Argentina, Paraguay at HOME

Opening ceremony + rest of event in host nations (all 6 qualify)

2034 in Asian or Oceana confeds

neuvěřitelný

Reagovat
vladis271

Na zaklade coho Uruguay, Argentina, Paraguay ked toho turnaja sa zucastnilo 13 timov?

Reagovat
martin.b

Uruguay ten turnaj hostila i ho vyhrála, výběr dalších dvou mi trochu uniká, celý turnaj se odehrál pouze v Montevideu, takže možná jen proto že URU, ARG a PAR kandidovali na pořádání WC 2030 taky, ale ještě spolu s Chille, tak to moc nechápu

Reagovat
Zaschrona

Jde primárně o to, že asi Evropě s Afrikou přišlo blbé, že měli dostatek hlasů na to vyhrát, že by se tím úplně zahodilo to dlouhé roky "vysněné" 100leté výročí, bylo by z toho blbé PR. Takže raději taková "velkorysá" dohoda, kdy základ té nabídky je teď použit aspoň na 1 zápas. Mediálně to jde obhájit asi takto:

- Uruguay první pořadatel a vítěz

- Argentina první finalista, místo první Copa America, lídr poražené nabídky

- Paraguay sídlo CONMEBOL, nejstarší konfederace, účastník prvního MS (a kde je momentální šéf z Paraguaye...)

Reagovat
romeo351

No asi máš pravdu a je to teda totální trapárna

Reagovat
martin.b

Reagovat
Mastný Chobot

Maroko je super výber, mohli by im dať aj finále, aj keď to je asi scifi.

Reagovat
martin.b

tak já primárně reagoval na tu patlaninu s Jižní Amerikou, s pořadateli jsem OK, ES udělali velkej krok v infrastruktuře, POR ok a Maroko nevím co mam v plánu ještě zainvestovat, ale minimálně to doženou na atmosféře.

Reagovat
jk

Manor Solomon has suffered an injury in training and is set to be OUT for 2-3 months. [@Razamir29]

Já vám říkal, že si ten Gil zahraje.

Reagovat
Eichel

To je ale už docela problém. Tých hráčov do útoku je skrátka malo. K tomu Perisić si už asi nekopne, Solomon out, Johnson out, Gil out...

Reagovat
jk

Johnson by měl být pomalu zpátky. Tak jako Gil. Alternativa je i Son zpátky na křídlo a Veliz v útoku. Šanci by mohl dostat i Donley, který měl proti LFC premiéru v prvním týmu.

Jako největší oslabení asi beru Perišiče, který byl super náhradník a zcela mě umlčel, protože jsem mu už moc nevěřil.

Reagovat
jk

A teda vůbec by mi nevadilo, kdyby Son proti Lutonu nehrál a klidně dostal šanci někdo mladej. Aspoň by se Sonny dal trochu dokupy.

Reagovat
Eichel

Neviem, kde som to čítal, ale spomínam si na docela obsiahli a rozumne znejúci ćlánok, ktorý popisoval problém s adaptáciou hráčov typu Veliz s tým, že je potrebné mu dať dostatočný priestor na adaptáciu a zapracovávať ho veľmi pozvolna. A myslím, že aj Ange znel z tlačoviek tak, že ho bude nasadzovať až v druhej polovici sezóny a potrebuje čas. Stále ho nejak nemám zafixovaného ako plnohodnotného člena A tímu, aj keď možno je to len môj problém vo vnímaní.

Ono ten tím by podľa mňa stále zniesol deviatku alebo krídlo, príde mi to skrátka úzke a pri zranení Perisića duplom. Plus teda stále nevieme, či na to Gil má. Ja som ho chcel do Barcelony, hodil sa mi tam, javil sa dobre a on bol talent, ale do toho Conteho futbalu to bol fakt mimo nákup a teraz neviem, či to v sebe ešte nakopne alebo odíde po sezóne niekde do stredu tabuĺky la ligy. Solomon mi inak tieź príde taký hráč, ktorého by som v ideálnom svete chcel mať ako čisto squad playera.

Uvidíme, snáď to nejak ukopeme kým sa vráti Johnson. A s tou rotáciou proti Lutonu sa nedá nesúhlasiť, vždy keď som ich videl tak to bola tragédia podobná Derby. Oni sú sympatický, ale ja mám pocit, že to je po prvé nekvalitný tím a po druhé eśte aj zle organizovaný. Hlavne v obrane pôsobia často, že o sebe ani nevedia.. to musíme ukopať s hocikým. Aj ke´d rád by som pichol Richarlisona na hrot, nech sa chytí.

Reagovat
Amon

Donley nehral, len sedel na lavičke.

Reagovat
jk

Já vím. A bylo to poprvé co byl v prvním týmu.

Reagovat
tuny

se snad ještě budeme těšit na návrat sesegnona

Reagovat
Mastný Chobot

Bukayo Saka has a minor strain in he’s hamstring (Semimembranosus) - will face late fitness test for the weekends game against Manchester City.

Takze zaklad

Reagovat
J0EL

snad

Reagovat
masly008

Robocop. Ale když vidíš jeho muskulaturu tak on vypadá neznničitelně.

Reagovat
Mastný Chobot

Percento tuku v jeho tele musi byt niekde na urovni volebnych vysledkov Dzurindu

Reagovat
SunFells

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Nizzie

Reagovat
8lampard8

Pro nezaujateho fanouska, je vetsi zazitek Anfield, nebo Old Trafford? At uz by hrali domaci proti jakymukoliv tymu.

Reagovat
eder

To se nedá paušalizovat, každý zápas je jiný. Pro srovnání by bylo ideální navštívit Old Trafford, když tam budou hrát Reds a v druhé půli sezóny odvetu na Anfieldu.

Reagovat
eder

Tak naopak, 16.prosince Anfield a 6.dubna Old Trafford...

Reagovat
8lampard8

Nechce se mi dvakrat na sever Anglie, v Liverpoolu uz jsem jednou byl a mesto neni moc zajimave, az na pristav. Manchester je pry jeste horsi. Proto planuji navstevu jednoho zapasu a prohlidku stadionu, na kterem bych nebyl na fotbale. Pak presun do Walesu kvuli prirode

Reagovat
Kinky7

v manchesteru to v noci zije

Reagovat
8lampard8

Slysel jsem, ale na party uz jsem starej

Reagovat
Kinky7

Co znamená starý kurna. My čtyřicátníci to slovo neznáme. My jsme v top věku

Reagovat
8lampard8

V tom pripade mi v mych 30 jeste tece mliko po brade

Reagovat
Bandita_Harry

Tiez to tak mam, niekto z toho proste vyrastie skôr

Reagovat
8lampard8

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Front hell

Reagovat
Busby babes

byl jsem na OT na zapase s Poolem a atmosfera byla skvela.

Reagovat
8lampard8

To verim, ze byl zazitek a vypada to, ze budu muset na fotbal na oba stadaky. Verim, ze zazitek to bude, at se bude hrat proti komukoliv, ale tymy z top 4 by byl sen

Reagovat
Busby babes

jo, to asi jo. ja vim, ze nasi fans si z Anfieldu vzdycky delaj srandu, ze dvakrat zazpivaj Youll never walk alone a to je vsechno. ale holt rivalita no

Reagovat
8lampard8

Chapu samotny YNWA ale samo o sobe je urcite parada, i kdyby zbytek zapasu mlceli s soupali nohama

Reagovat
papos182

Souhlas

Reagovat
Mastný Chobot

Tipol by som si, ze Anfield

Reagovat
8lampard8

Reagovat
SunFells

Reagovat
avicii

Reagovat
J0EL

Reagovat
aragorn

Reagovat
Jardin

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Eichel

Reagovat
pedroLFC

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
bbbauch

Urcite Old Trafford, jestli Glazerove neprodaj, tak uz bys to v budoucnosti nemusel stihnout, pac se to rozpadne

Reagovat
8lampard8

Rozpadne se tym, nebo stadion? prozatim uprednostnuju zapas na Old Trafford a prohlidku Anfieldu

Reagovat
Mimalu

kdybys šel včera na zápas s Galatasaray, tak jsi mohl mít i suvenýr

https://twitter.com/UTDEmma_/status/1709563190390956306

Reagovat
bbbauch

Myslel sem stadion, ale nevylucoval bych ani tym

Reagovat
vladis271

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Kinky7

ja jezdim na etihad a priznavam ze zazitek je hlavne ta noc v albert schloss

Reagovat
Busby babes

Albert schloss je super.

Reagovat
8lampard8

Etihad zatim neplanuju

Reagovat
patas92

Na Netflixu dneska vyšel dokument o Beckhamovi. První díl good

Reagovat
SunFells

Alderweireld

Reagovat
jk
Reagovat
Gunner14

Tohle bude bait jako prase a ta zpackaná pencle tam beztak nebude

Reagovat
Gunner14

Klasicky na slepici

Reagovat
Grahf
Reagovat
Busby babes

Reagovat
Swarley

snad to bylo dobrovolne

Reagovat
Salfovic

Z jaké strany ?

Reagovat
Swarley

Je to syn, tak predpokladam, ze ji natocil smerem na sever

Reagovat
jk

tvle

Reagovat
bbbauch

Si delas prdel, ale mne se znamej, dodavatel v praci pri jedny navsteve, kdyz tam videl moji tehotnou zenu, ptal na termin poceti a ze mi podle toho vypocita, jestli je to holka nebo kluk. Prej 100% uspesnost.

Reagovat
Swarley

a za rohem si hodil korunou

Reagovat
vladis271

Reagovat
TopinB

Reagovat
Salfovic
Reagovat
Mastný Chobot

potkania imunita

Reagovat
Svatej

Reagovat
Golasso

Jak se furt válí, tak vždycky zregeneruje během zápasů a je tak moc salty, že jeho permanentní pláč napodobuje léčivé účinky Mrtvého moře.

Reagovat
jk

To moc nechápu tu věčnou marodku LFC když slzy tak léčí…

Reagovat
Golasso

Ten, kdo brečí, musí vypadat jak Freddie Mercury 2 minuty před smrtí na AIDS, pak to funguje.

Reagovat
Frony

Tsimikas tyhle požadavky splňuje.

Reagovat
Golasso

Ten má sice taky xicht jak do rádia, ale jinak tam podoba moc není

Reagovat
Frony

Podoba ne, ale vypadá jako někdo s velkým problémem s drogami.

Reagovat
Mastný Chobot

Alvarez > Haaland

Reagovat
VTID94

Darren England, the VAR official who made the mistake last weekend, will not officiate Liverpool for the rest of the season.

(Source: @SamWallaceTel)

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
SunFells

Well done boys, good process.

Reagovat
Grahf

to akože druhým to kurviť môže?

Reagovat
Mastný Chobot

aha Liverpool ja že všeobecne... tak to je zas pekná chujovina

Reagovat
Busby babes

taky nejak nechapu

Reagovat
Swarley

Reagovat
Swarley

Tak nej neudelali debila, co neumi piskat, ale debila, co nema rad Liverpool... Pekny

Reagovat
Nizzie

Opravil bych tě, neudělali z něj debila, co ani neumí sledovat hru, ale debila, co nemá rád Pool. Ale jinak souhlas.

Reagovat
Nizzie

Ale teda když pískal, tak se taky moc nepředvedl. To i ve FIFě pískal lépe.

Reagovat
Gunner14

To udělali aj nám minulou sezonu pokud se nepletu

Reagovat
avicii

Reagovat
Svatej

Reagovat
Busby babes

Reagovat
jk
Reagovat
VTID94

Manchester United and Manchester City will compete for the signing of Brighton winger Kaoru Mitoma in January.

(Source: Fichajes)

Ďalších 100 mega do Brightonu?

Reagovat
Higi

Smlouvu má do 2025, takže tady se to nabízí ostatním klubům jej zkusit... třeba nebude mít zájem o prodloužení v Brightonu..

Reagovat
Mastný Chobot

Včera predĺžil

Reagovat
Nizzie

Aged well.

Reagovat
EZ

naco by im bolo dalsie LW? Ja mam Mitomu rad ale na to ze sa presadi v City, alebo potiahne MU mu este neverim

Reagovat
Busby babes

si ho budem nejak pujcovat?

Reagovat
Bandita_Harry

Kupite za 150 a po roku hostovacka do city

Reagovat
romeo351

Takovýho sympaťáka fakt nekurvěte

Reagovat
Front hell

A kde by teda měl jít aby nebyl zkurveny?

Reagovat
romeo351

Ať zůstane

Reagovat
Front hell

To bude asi nereálné

Reagovat
J0EL

K nam by pasoval

Reagovat
r.mrazik

je fakt,ze tam mame jenom Rashe a Garnacha...a city Fodena a Grealishe...

super zdroj

Reagovat
EZ

spis Dokua nez Fodena, ale jo nedava to zmysel

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/AlternativeMUFC/status/1709645154171212036

Ale aspon mame vtipnej alternative comment.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Edgar Davids

Reagovat
J0EL

toto bolo skvele

Reagovat
nani92

Reagovat
Jardin

https://www.youtube.com/watch?v=p0k60kYdfbI

Od cca 8:30, to mi docela smysl dává. Škoda, že rozhodčí o té chybě nevěděl až do poločasu.

Reagovat
VTID94

Arsenal, Liverpool and Manchester United are among a host of Premier League clubs interested in Feyenoord's 22-year-old midfielder Quinten Timber.

(Source: 90min)

Reagovat
Gunner14

2 Timberové v týmu

Reagovat
owny✨

Čím víc dřev ve woolwichi, tím líp

Reagovat
Front hell

To už by jste se nám pak mohli konečně vyrovnat

Reagovat
owny✨

Hovoří někdo, kdo je v tabulce pod námi, hehe

Reagovat
Front hell

Zajíci se počítají až po honu hehe

Reagovat
owny✨

Richarlison > Jesus hehe

Reagovat
Front hell

v LM přesně naopak hehe

Reagovat
kissak

to bude slušnej Řáholec

Reagovat
r.mrazik

harry, henderson a phillips zase v repre...

Reagovat
bbbauch

To je fakt dement

Reagovat
Eichel

a ward-prowse nie

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Hlahart

lol

Reagovat
vodka

Reagovat
iamek

A Saka

Reagovat
Mastný Chobot

Toho tam postavi aj na voziku

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
vladis271

Reagovat
vodka

ten Phillips je úplná záhada tvl, Rodri má redku a v lize ani tak nehraje a místo něj je tam Nunes

Reagovat
EZ

Phillips je celkom unikatny stylom hry nie? Toho by som chcel v time.

Harry a Henderson su zasa stalice, bez nich su tam dlhodobe snad len Kane a Walker asi. Ale je najvyssi cas sa posunut dalej, snad aspon nebudu hrat.

Reagovat
vodka

Phillips je něco jako hybrid běhavého box to box a zároveň umí zahrát toho rozehrávajícího pivota.

Reagovat
r.mrazik

jo,sice o nem nedavno mluvil Pepek,ale on nedostane skoro zadne minuty

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/AFC_GLEN/status/1709654896683753913

BEckham ma nejakej document na Netflixu...

Victoria. Jsem z delnicke rodiny...

David: , prosim te, bud uprimna, cim te tata vozil do skoly?

V: no to nejde takhle..

D: tak jakym autem?

V: ... ok, Rollsem

D: thank you.

Reagovat
Salfovic

Otec vykořisťuje děníky = jsem z dělnické rodiny

Reagovat
mithro

nejakej dokument

Reagovat
Busby babes

nemam netflix, nevim.

Reagovat
vladis271

Reagovat
O.Giroud

Reagovat
wild

ten dokument je uplne skvely. Pre fanusika MU je to povinnost, ale isto by to zaujalo kazdeho futbaloveho fanusika

Reagovat
mithro

ja som zatial videl len prvy diel ale asi si to posetrim ako terapiu po kazdom dalsom zapase United

Reagovat
Busby babes

https://www.football365.com/news/ranking-top-six-lines-luis-diaz-liverpool-var-audio-funnier-klopp

tohle je taky vyborny, 6 nejlepsich hlasek z te konverzace VAR.

6) ‘I can’t do anything, I can’t do anything. [Expletive]’

What’s great about The Audio, apart from its obvious inherent memeability, is that it might also be the single most relatable piece of content in all of history. Who among us can honestly say we’ve never in our lives been Darren England in that awful, horrible moment of realisation when we’ve only been half-concentrating on something and then had our heart leave our body via the anus as we realise with unimaginable horror that we’ve only gone and hit ‘Reply All’.

Reagovat
VTID94

Miroslav Klose: "I said stop playing football because I no longer recognised it. Today, young players think about other things. As a child, I only thought about training and becoming someone in this sport that I always loved. At Lazio and in the national team, after each training session, I put myself in a bathtub full of ice to avoid injuries. But the young players on the team systematically refused.

When they saw me picking up the bags of balls to put them away at the end of training, they said to me 'But who tells you to do that?'.

At that moment, I said to myself: 'You're 20 years old and you can't help a 60-year-old worker?'

They care more about whether their boots go with their socks. That's why I said stop. The football I knew no longer exists.

Today's young players think first of cars, contracts with their sponsors, and their new boots. It is only after all these things that football comes. For them, their image is the most important thing. Whereas for me, all that mattered was football in its purest form.”

Reagovat
Herbmeister

ještě na tom trpí fanoušci, protože ti za klub dýchají a pak vidí, co se na tom hřišti motá s jakou morálkou.. to je někdy člověku do breku

Reagovat
masina_LFC

aj keď určite je aj teraz dosť mladých hráčov, pre ktorých je futbal prioritou... ale to % bude isto nižšie ako voľakedy

Reagovat
Edgar Davids

Reagovat
Busby babes

jako... trochu takova variace na tema: za nasich mladych let...

https://twitter.com/paulisci/status/1549527748950892544

dost to pripomina tohle: uz 150 let vychazej clanky o tom, jak mladi nechtej makat.

Reagovat
martin.b

Reagovat
martin.b

To jsou strašný klišé fotbal je dnes mnohem rychlejší a intenzivnější, na hráče jsou mnohem větší nároky, to je primární důvod četných svalových zranění... Klose akorát trpí klasickým syndromem "za našich let...." Stejně by se dalo neférově argumentovat, že dnes hráči drží přísné diety, denně mají x fázové tréninky/posilovny/regenerační procesy, zatímco v 90s a dřív nikdo životosprávu neřešil a party včetně cigaret a eskortu byla víceméně běžná věc. Fotbal jako všechno ostatní jde s dobou, že je v něm mnohem víc peněz a pro hráče to tak znamená pohádkový peníze, o který se nechtěj na úkor druhých připravit, je naprosto standardní fungování trhu.

Reagovat
JohnnyBravo

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
VTID94

Ano a teraz hráča ktorý vymetá každý druhý bar, fajčí alebo drtí fifu do 3 do rána budeš dlho hľadať že? Tam ide napríklad aj o to že namiesto toho aby sedel dve hodiny u kaderníka mohol pozbierať posrate lopty...

Reagovat
martin.b

pokud si u toho zvládá plnit svý povinnosti, who cares, pokud ne, dřív nebo pozděj na to doplatí, stejně jako v jiným zaměstnání Story se sbíráním balonů je fakt úsměvná, kdo ví jak to bylo, tyhle situace má člověk tendenci zveličovat, nehledě na to, že hráči touhle "leností" defacto vytvořili pracovní místa pro jiný, takže vlastně posun pozitivním směrem

Reagovat
VTID94

Sak jasne da sa to brať z hocijakej stránky no. Len to tu myšlienku, tých maličkostí a nepozerať sa len na seba, zabíja potom. Ale ako hovoríš who cares. Pri tých reálnych s*ačkach čo sa dejú su toto omrvinky

Reagovat
Tomanatura

No nevim, ja znam dost kluku z jednoho tymu, co hraje LM a nikdo z nich zadnou dietu nedrzi. Obedy vecere, pokud nejsou s klubem, tak normalne pizza, spaghetti atd i nekolikrat tydne. Stejne jako x fazove treninky, ktere maji skoro vyhradne jen v priprave. Jen ten zpusob treninku se uplne zmenil, driv hraci nechodili do posilovny vubec, ted je to uplna povinnost.

Ale taky nesouhlasim, ze ty hrace zajima hlavne neco jineho. To ma Klosd moc zromantizovane mladi. Jenom ta pokora od mladsich kluku ke starsim uz tu neni. Takova ta sikana aj kdysi ve Sparte ke Kollerovi atd, to uz proste neexistuje.

Reagovat
martin.b

In 2022, Everton got a PGMOL apology after Rodri handball was not given as penalty. Everton lost 1-0, and Liverpool lost the title by 1 point because this handball decision was not given.

Last season, Arsenal got 2 PGMOL apologies which cost them 5 points. City won the League by 5 points

Man City have never received a PGMOL apology. Somehow the horrible quality of refereeing in this league never affects them, but affects their direct title rivals a lot.

Tohle už mě taky napadlo, na velkej zářez City si nepamatuju, ale u nich je i problém, že si většinou najdou cestu k vítězství i přes blbý rozhodčí

Reagovat
tweek

To je ale píčovina, protože minimálně za ten neodpískaný offside loni na old trafford se PGMOL taky omlouval.

Reagovat
martin.b

v jakým zápase ?

Reagovat
martin.b

na tohle jsem úplně zapomněl, OK tohle byl zářez no, ač teda to posouzení, nakolik se Casemiro zapojil do hry (resp jak moc benevolentní chtěj rozhodčí v tomhle být), je pořád lehce subjektivní no.

Reagovat
tweek

Byl to Rashford. Šlo hlavně o to, že ovlivnil to, jakým způsobem Ederson vybíhal a chytal, to je evidentní ovlivnění.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele