Další články

Ferguson, Haaland a Son Hung-min nade všemi: 4. kolo Premier League v kostce

Gólová exploze hvězdných opor velkoklubů i talentovaného irského klenotu byla k vidění o uplynulém víkendu v Anglii. Hattrickem totiž zazářili Erling Haaland z Manchesteru City, Son Hung-min z Tottenhamu i osmnáctiletý Evan Ferguson z Brightonu. Všichni pomohli svým klubům k jednoznačnému vítězství a zarezervovali si místo na titulních stranách ostrovních deníků. V očekávaném nedělním šlágru skolil Arsenal brankami v nastaveném čase Manchester United.

Liverpoolské povstání z popela zastínilo vše: 3. kolo Premier League v kostce

V očekávaném šlágru prohrávali fotbalisté Liverpoolu na horké půdě Newcastlu 0:1 a více než hodinu hráli v oslabení, přesto si odvezli cenné vítězství 2:1. Trenér Jürgen Klopp na tiskové konferenci jen stěží hledal slova. V kariéře odkoučoval více než 1000 zápasů, ale podobný dle vlastních slov ještě nezažil. Comeback, dokonce ze stavu 0:2, se podařil Manchesteru United v domácím utkání s Nottinghamem. První ztrátu naopak zapsal Arsenal.

Almirón v laufu a Liverpool zpět na zemi: 13. kolo Premier League v kostce

Možná si vzpomenete. Během mistrovských oslav Manchesteru City si Jack Grealish rýpl do v té době neproduktivního Miguela Almiróna. Nyní se může smát paraguayský záložník. Šestou brankou v sezoně totiž opět vylepšil své kariérní maximum v Premier League a pomohl Newcastlu vyloupit stadion třetího Tottenhamu.

Kane - Son a návrat Eriksena ve stínu invaze: 27. kolo Premier League v kostce

Spolupráce "já na bráchu, brácha na mě" v podání hvězdné dvojice Harry Kane - Son Hung-min opět zafungovala. Po nečekané porážce v Burnley si ostrostřelci Tottenhamu spravili chuť v Leedsu, kde režírovali vítězství Spurs 4:0. Momentem víkendu byl ovšem comeback jejich bývalého spoluhráče Christiana Eriksena, který se osm měsíců po srdečním kolapsu vrátil k soutěžnímu fotbalu v dresu Brentfordu. Vše a mnohé další ale zastínila invaze Rusů na Ukrajinu.

Zoumovi hrozí, že kvůli týrání koček přijde o místo ve francouzské reprezentaci

Obránce Kurt Zouma z West Hamu by mohl kvůli týrání koček přijít o místo ve francouzské reprezentaci. V rozhovoru pro televizní stanici France 3 to prohlásil trenér úřadujících mistrů světa Didier Deschamps.

Zoumovi byly odebrány týrané kočky, on-line petice žádá jeho potrestání

Královská společnost pro prevenci týrání zvířat (RSPCA) odebrala Kurtu Zoumovi domácí kočky, které obránce West Hamu podle záběrů na sociálních sítích týral. RSPCA to uvedla na twitteru. Na internetu navíc vznikla petice, která žádá Zoumovo potrestání.

Moyes kvůli týrání kočky Zoumu ze základu nevyřadí

Manažer West Hamu David Moyes nevidí důvod, proč by měl Kurt Zouma kvůli týrání kočky přijít o místo v základní sestavě. Osmapadesátiletý kouč prohlásil, že o případném trestu pro francouzského obránce musí rozhodnout vedení klubu, ne on.

Zouma čelí kritice za týrání kočky, klub jeho chování odsoudil

Obránce West Hamu Kurt Zouma čelí velké kritice za video, ve kterém kopnul a udeřil kočku. Londýnský klub chování francouzského reprezentanta odsoudil a incident bude řešit interně. Zouma se za své jednání omluvil.

Zouma na dva měsíce vypadne ze sestavy West Hamu

West Ham United sice v londýnském derby porazil Chelsea, přišel však o důležitého stopera Kurta Zoumu. Francouzský obránce se zraněným stehenním svalem vynechá dva měsíce...

West Ham udeřil kladivem a City zametli s United: 11. kolo Premier League v kostce

Více než sedmiměsíční neporazitelnost Liverpoolu napříč soutěžemi je minulostí. Reds se po oku lahodícím dramatu museli sklonit před West Hamem, s kterým na londýnském olympijském stadionu padli 2:3, a přepustili mu třetí místo v tabulce. Daniel Křetínský, o němž se spekuluje jako o budoucím spolumajiteli Hammers, si v ředitelské lóži vybral k sledování ideální zápas.

Zostuzení na prknech Divadla snů: 9. kolo Premier League v kostce

Ohlušující pískot z tribun po první půli šlágru nejúspěšnějších klubů anglické fotbalové historie hovořil za vše. Dav fanoušků se už v tu dobu linul ulicemi poblíž stadionu. Manchester United prohrával s Liverpoolem 0:4, po změně stran navíc inkasoval od Mohameda Salaha další gól. Fenomenální útočník zkompletoval hattrick a dokonal zostuzení domácích na prknech Divadla snů.

Zouma se nakonec přeci jen z Chelsea přesouvá do West Hamu

Po dlouhých sedmi a půl letech se s tréninkovým centrem Cobham loučí Kurt Zouma a stěhuje se napříč hlavním městem Velké Británie do West Hamu. Ten za něj dle různých zdrojů zaplatil až 35 milionů eur a uvázal si ho smlouvou na příští čtyři roky...

Pepova Diskont League: 31. kolo Premier League v kostce

Jsme zvyklí, že Premier League způsobuje výrazné rotace v základních sestavách. Že na ligu zkrátka manažeři zpravidla nasazují ty ideální, prémiové, jedenáctky a v pohárech to hold odehrají mladí. No tak Pep Guardiola v tomhle směru udělal úplnou revoluci, protože Premier League pro něj už vůbec prémiová není. Jakožto aktuálně až 4. nejdůležitější soutěž je to pro něj spíš liga diskontní...

Hvězdy z Londýna a Liverpoolu: Sestava 9. kola Premier League

Návrat Premier League po reprezentační pauze je vždycky jako Vánoce. Po dnech zmaru a nudného přepínání mezi více či méně přátelskými zápasy národních týmů jsme zase jednou seděli celý víkend přikovaní k televizím či počítačům a hltali výkony borců z nejsledovanější a pro mnohé i nejlepší soutěže světa. No a kdo hrál o víkendu nejlépe?

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele