Další články

Fantasy Boost: Jankovský v minilize dominoval, nastal čas koupit zpět Haalanda?

Po krátkých pauzách vyplněných FA Cupem se kolotoč Premier League opět roztáčí naplno. Únorovou porci pěti kol odstartoval ve Fantasy minilize na našem webu suverénním vítězstvím Václav Jankovský, jehož tým Red Card Rebels zapsal 98 bodů. Zejména proto, že deset z jedenácti fotbalistů splatilo jeho důvěru. Na Erlinga Haalanda sice nevsadil, ale v nadcházejícím 23. kole může být vše jinak. Přivedli jste stejně jako více než půl milionu FPL stratégů uzdraveného Nora zpět?

Bradleyho show zastínila i Adebayův hattrick: 22. kolo Premier League v kostce

Nezapomenutelný středeční večer prožil dvacetiletý obránce Conor Bradley. V dresu svého mateřského Liverpoolu totiž bilancí 1+2 zazářil ve šlágru s Chelsea, výrazně přispěl k demolici Blues a udržení prvního místa v tabulce. Tento počin přebil mimo jiné i hattrick Elijaha Adebaya z Lutonu či infarktové drama ve Wolverhamptonu, které v sedmé minutě nastaveného času rozhodl ve prospěch Manchesteru United teenager Kobbie Mainoo.

Fantasy Boost: Hvězda pumpoval v nastavení, rozstřílí se Højlund i v Premier League?

Fanoušci Manchesteru United zažívají v letošní sezoně těžké chvíle, ale hubené vítězství 1:0 na Craven Cottage jim před středeční čtyřgólovou "fackou" v Kodani alespoň trochu zlepšilo náladu. Rozhodující trefu Bruna Fernandese v nastaveném čase oslavoval mimo jiné i Jiří Hvězda, nejlepší Fantasy manažer 11. kola v minilize našeho webu. V konkurenci 748 stratégů dosáhl na 71 bodů i díky Fernandesovi, kterému "navlékl" kapitánskou pásku.

Kolumbijská gerila slíbila, že propustí uneseného otce Díaze

Kolumbijská levicová gerilová skupina Národní osvobozenecká armáda (ELN) slíbila, že propustí otce liverpoolského fotbalisty Luise Díaze. Její vůdce Antonio García to prohlásil na sociální síti Telegram. Únos také označil za chybu.

Díaz po únosu rodičů znovu trénuje s Liverpoolem, záleží na něm, zda bude hrát

Liverpoolský útočník Luis Díaz, jehož otce drží od konce minulého týdne v Kolumbii únosci, se podle trenéra Jürgena Kloppa sám rozhodne, zda nastoupí do nedělního utkání anglické ligy proti Lutonu. Z nominace na minulý zápas šestadvacetiletého fotbalistu kvůli rodinné situaci vynechal. Od středy Díaz znovu trénuje s týmem.

Fantasy Boost: Nastal čas prodat Haalanda?

Fanoušci Chelsea zažívají v letošním kalendářním roce těžké chvíle. Jejich tým navzdory enormním investicím do kádru nenaplňuje očekávání a aktuálně okupuje 11. místo. Tři soutěžní vítězství za sebou nicméně naznačila zlepšení. Demolice Burnley před reprezentační pauzou potěšila zejména Václava Šperla, jehož London Blues opanovali minulé kolo v minilize na našem webu. Jakožto nejlepší manažer dosáhl v nabité konkurenci 736 soupeřů na 101 bodů.

Expres z Brightonu bez Caiceda nezpomaluje: 2. kolo Premier League v kostce

Už jen tři mužstva zůstala po druhém kole stoprocentní. Úřadující šampioni z Manchesteru City, vicemistři z Arsenalu a Brighton. Zatímco prvně jmenované dvojici aspirantů na titul stačil tentokrát k vítězství jeden gól, Seagulls si na Molineux otevřeli střelnici. Wolverhamptonu nasázeli čtyři branky a navlas zopakovali skóre z minulého týdne. Tottenham si vyšlápl na Manchester United, naopak Chelsea schytala "facku" od West Hamu.

Fantasy Boost: Triple kapitán Haaland se Kostelanům vyplatil, v kurzu je Díaz

První prodloužený víkend s Premier League je minulostí. Fanoušci na vyprodaných stadionech tleskali fotbalistům, kteří se radovali z úvodních gólů a bodů v sezoně, což platí i pro 571 trenérů ve Fantasy Premier League (FPL) minilize na našem webu. Nejlepším koučem byl Pavel Jelínek, jehož tým Kostelani v čele s triple kapitánem Erlingem Haalandem zapsal 95 bodů. V nové rubrice Fantasy Boost rozebereme jak top sestavu kola, tak i několik možností pro upgrade vašeho týmu.

Díaze opět zradilo koleno, po operaci bude chybět další tři měsíce

Luis Díaz se hodně rychle vrátil na marodku Liverpoolu. Kolumbijský křídelník si před dvěma měsíci poranil koleno a nyní chystal návrat do sestavy Reds, během tréninku se mu ovšem problematické místo ozvalo znovu a o víkendu absolvoval operaci...

Liverpool přišel na delší dobu o zraněného Díaze

Trápící se FC Liverpool bude delší dobu postrádat zraněného křídelního fotbalistu Luise Díaze. Pětadvacetiletý Kolumbijec se podle britských médií kvůli zranění kolena vrátí na trávník až po mistrovství světa v Kataru, jež končí 18. prosince.

Kanonáda v Liverpoolu a nezastavitelný Haaland: 4. kolo Premier League v kostce

Před týdnem kousali fanoušci Reds zklamání na Old Trafford, v sobotu jásali po vyrovnání nejvyššího vítězství v historii Premier League. Ve formě hrající Roberto Firmino (2+3) a spol. totiž deklasovali Bournemouth 9:0. Vlastní příznivce potěšili i obhájci titulu z Manchesteru, které za famózním obratem proti Crystal Palace táhl autor hattricku Erling Haaland. Stoprocentní je nadále pouze Arsenal, jenž udolal Fulham.

Zostuzení United a Tuchel s Contem v ráži: 2. kolo Premier League v kostce

V 1. kole kousal zklamání na Old Trafford, o týden později zazvonil Manchesteru United "budíček" v Brentfordu. A nutno podotknout, že hned čtyřikrát v úvodních 35 minutách. Sečteno, podtrženo - dvě utkání, žádný bod, poslední místo. Red Devils prohráli sedm ligových venkovních zápasů v řadě (při skóre 2:21), což je nejhorší bilance klubu od roku 1936.

Ronaldo zničil Spurs a překonal Bicana: 29. kolo Premier League v kostce

Comeback po lehkém zranění ve stylu pětinásobného držitele Zlatého míče ukázal o víkendu Cristiano Ronaldo. V očekávaném šlágru skolil Tottenham hattrickem a sklízel chválu ze všech stran. Na tribuně Old Trafford mu tleskal mimo jiné i legendární quaterback Tom Brady.

Liverpool dokončil přestup Díaze z Porta

Luis Díaz přestupuje z Porta do Liverpoolu, s nímž podepsal smlouvu do roku 2027. Reds za kolumbijského reprezentanta mohou i s bonusy zaplatit celkem 49 milionů liber...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele