Jeden z nejhezčích momentů v životě, zářil po postupu Dalić

Chorvatsko se nakonec může po strastiplné kvalifikační cestě těšit na obhajobu stříbra na světovém šampionátu v Kataru. Na domácí půdě ve Splitu zvládli přímý souboj o první místo ve skupině H a v závěrečném utkání zdolali vlastním gólem Fjodora Kudrjašova 1:0 Rusko. Trenér Zlatko Dalić dovedl Chorvatsko jako první kouč na třetí velký turnaj v řadě a po utkání neskrýval emoce.

Vicemistr světa Modrič nesouhlasí se zkrácením cyklu MS

Záložník Realu Madrid a držitel Zlatého míče za rok 2018 Luka Modrič nesouhlasí se zkrácením cyklu mistrovství světa na dva roky. Podle šestatřicetiletého chorvatského fotbalisty v takovém případě šampionát ztratí na výjimečnosti.

Když hrajeme jako proti Skotsku, jsme nebezpeční pro každého, prohlásil Modrić

Kapitán Chorvatska Luka Modrić v úvodních dvou zápasech evropského šampionátu nebyl moc vidět, ale proti Skotsku přispěl výstavním gólem a asistencí k vítězství 3:1 a postupu do osmifinále z druhého místa "české" skupiny D. Záložník Realu Madrid je přesvědčený, že když se vicemistři světa prezentují jako v úterý v Glasgow, jsou nebezpeční pro každého soupeře.

Představení účastníků Eura 2020 - Chorvatsko

Před třemi roky se naposledy na velké světové akci sešlo trio Rakitić-Modrić-Mandžukić, kterému do té doby mohlo být — a také bylo — předhazováno, že se v momentu zvýšených očekávání železně drobili, a hle, byla z toho parádní jízda do finále. Ono drobení však vždy primárně platilo hlavně pro mistrovství Evropy, kam Chorvaté opět necestují dobře naladěni...

Modrić pokračuje v Realu Madrid, prodloužil o další rok

Luka Modrić bude ještě rozšiřovat svou bilanci v Realu Madrid, ve kterém stráví celkem deset sezon. Zkušený chorvatský záložník ukončil spekulace a s vedením se dohodl na nové smlouvě, dnes pak kontrakt platný do června 2022 podepsal...

Soustředím se pouze na aktuální sezónu, prohlásil Modrić

Luka Modrić má s Realem Madrid smlouvu jenom do konce tohoto ročníku, načež se spekuluje o jeho další budoucnosti. Zkušený záložník ji však nechává nadále otevřenou...

Modrić: Rád bych kariéru zakončil v Realu Madrid

Luka Modrić na podzim oslaví pětatřicáté narozeniny a pomalu začíná spřádat plány pro závěr aktivní kariéry. Chorvatský záložník by si nejraději protáhl angažmá v Realu Madrid, jehož dres by na sobě měl rád i v průběhu posledního zápasu aktivní činnosti...

Ronaldo se potřinácté dostal do jedenáctky roku podle UEFA.com

Hvězdný portugalský fotbalista Cristiano Ronaldo se potřinácté v kariéře dostal do nejlepší jedenáctky roku podle hlasování fanoušků na webu UEFA.com a vylepšil svůj vlastní rekord. Nejvíc hráčů (4) má v internetové anketě za rok 2018 Real Madrid.

Modrić získal Zlatý míč a ukončil nadvládu Ronalda s Messim

Zlatý míč pro nejlepšího fotbalistu světa poprvé získal Luka Modrić. Chorvatský záložník Realu Madrid v prestižní anketě magazínu France Football ukončil desetiletou dominanci hvězdné dvojice Lionel Messi, Cristiano Ronaldo.

Modrić podle RFI vede v polovině hlasování anketu Zlatý míč

Zlatý míč pro nejlepšího fotbalistu světa by mohl po deseti letech vyhrát někdo jiný než Lionel Messi a Cristiano Ronaldo. Podle informací francouzské rozhlasové stanice RFI je po sečtení poloviny hlasů na prvním místě chorvatský záložník Luka Modrić před dvojicí francouzských reprezentantů Raphaël Varane, Kylian Mbappé.

Soud zbavil Modriće obvinění z křivé výpovědi

Nejlepší fotbalista světa Luka Modrić byl zbaven obvinění z křivé výpovědi. Podle chorvatského listu Večernji list o tom rozhodl soud v Záhřebu. Kapitánovi vicemistrů světa hrozil v případě uznání viny trest od šesti měsíců do pěti let vězení.

Po mistrovství světa jsem byl vyčerpaný, přiznal Modrić

Hodně náročné období má za sebou Luka Modrić. Zkušený záložník na klubové i reprezentační úrovni došel až do finálových bojů, načež přiznal, že byl po světovém šampionátu vyčerpaný...

Modrić sesadil Ronalda a je nejlepším fotbalistou světa

Nejlepším fotbalistou světa za sezonu 2017/18 podle Mezinárodní fotbalové federace FIFA byl zvolen Luka Modrić. Chorvatský záložník Realu Madrid po dlouhých deseti letech sesadil z trůnu dvojici Cristiano Ronaldo, Lionel Messi, kteří mají shodně po pěti trofejích. Naposledy je porazil v roce 2007 Brazilec Kaká.

Kvůli daňovým únikům se ve Španělsku do problémů dostal i Modrić

Dalším hráčem, který se ve Španělsku dostal do problémů se zákonem kvůli daňovým únikům, je chorvatský záložník Realu Madrid Luka Modrić. Nejlepší hráč letošního mistrovství světa v Rusku ošidil podle deníku El Mundo na daních stát o 870 tisíc eur (přes 22 milionů korun). Soud mu za to vyměřil osm měsíců vězení s podmínkou a pokutu 348 tisíc eur (téměř devět milionů korun). Po zaplacení dalších 60.000 eur se Modrić trestu vyhnul.

Chorvat Modrić byl zvolen nejlepším fotbalistou roku UEFA

Nejlepším fotbalistou Evropy za sezonu 2017/18 podle UEFA se stal záložník Realu Madrid Luka Modrić. Kapitán chorvatských vicemistrů světa předčil vítěze posledních dvou ročníků ankety Portugalce Cristiana Ronalda z Juventusu a Egypťana Mohameda Salaha z Liverpoolu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele