Další články

Heča odchází ze Sparty, po pěti letech se vrací do Slovácka

Brankář Milan Heča se po pěti letech vrací ze Sparty do Slovácka. Dvaatřicetiletý čerstvý mistr ligy podepsal s mateřským klubem tříletou smlouvu. Celek z Uherského Hradiště o tom informoval na klubovém webu.

Jágr, Hložek, Vaclík či Souček. Charitativní aukce podepsaných dresů pomáhá Terezce

Původně to měl být letní sraz fotbalistů ročníku 1989, jejichž sen o profesionální kariéře se rozplynul dříve, než ochutnali první pivo. V posledních letech ale opavský turnaj CECA CUP představuje mnohem více. Pivo samozřejmě nemůže chybět, přece jen jsme v konzumaci zlatavého moku světovou velmocí, ovšem mnohem důležitější part hraje už 8. rokem charitativní podtext celé akce.

Musíme se hned probrat, řekl Heča po remíze s Hradcem

Brankář Milan Heča věří, že domácí ligová remíza fotbalistů Sparty s nováčkem Hradcem Králové 1:1 ve druhém kole nadstavbové skupiny o titul nebude mít na jeho tým před středečním finále domácího poháru na Slovácku vliv. Mrzelo ho, že Pražané nezlomili Východočechy druhým gólem.

Z nominace vypadli Schick a Pavlenka, povoláni byli Jurečka a Heča

Z nominace české reprezentace na čtvrteční semifinále play off o mistrovství světa proti domácímu Švédsku podle očekávání vypadl klíčový útočník Patrik Schick, který nestihl doléčit zranění. Ze zdravotních důvodů se omluvil také brankář Jiří Pavlenka. Dodatečnou pozvánku dostali nováčci útočník Václav Jurečka ze Slovácka a sparťanský gólman Milan Heča.

Sparta prodloužila smlouvu s brankářem Hečou do roku 2023

Sparta si pojistila služby brankářské jedničky Milana Heči. Devětadvacetiletý gólman prodloužil s Pražany smlouvu až do roku 2023, původní kontrakt mu měl vypršet příští léto. Letenští o tom informovali na svém webu.

Hrdinou vysoké výhry v malém derby byl sparťanský brankář Heča

Derby mezi Spartou a Bohemians 1905 skončilo vysokou výhrou domácích 4:0, ale podle průběhu hry to na debakl vršovického klubu nevypadalo. Hlavní rozdíl byl ve špatném zakončení "Klokanů" a také ve výkonu sparťanského brankáře Milana Heči, který byl po zásluze vyhlášen nejlepším mužem utkání.

První letní posilou Sparty je brankář Heča ze Slovácka

Brankář Milan Heča se stal první letní posilou pražské Sparty, kam přestoupil ze Slovácka. Sedmadvacetiletý gólman na Letné podle webu pražského klubu podepsal tříletou smlouvu.

Hráčem ligy za květen se stal brankář Heča, trenérem Rada

Brankář Slovácka Milan Heča se stal nejlepším hráčem první ligy za květen. Mezi trenéry ovládl poslední měsíc sezony jablonecký kouč Petr Rada. Výsledky tradiční ankety Ligové fotbalové asociace dnes byly zveřejněny na webu nejvyšší soutěže.

Klukům jsem snad pomohl, řekl brankář Heča po remíze v Plzni

Brankář Milan Heča výbornými zákroky vychytal fotbalistům Slovácka remízu 1:1 na stadionu vedoucí Plzně, sám se však za hrdinu nepovažoval a byl jen rád, že v zápase 28. prvoligového kola spoluhráčům pomohl ke šťastnému bodu.

Tři body ze tří zápasů je málo, řekl brankář Slovácka Heča

Brankář Milan Heča vyhrál po zápase s Brnem hlasování fanoušků o nejlepšího fotbalistu Slovácka. Ale moc ho tento úspěch nepotěšil, protože se svým výkonem a hlavně třetí bezbrankovou ligovou remízou v řadě nebyl vůbec spokojený. Navzdory tomu, že dobrými zásahy v prvním poločase výrazně pomohl k čistému kontu.

Heča si nepamatuje, kdy si naposled zachytal tolik jako v Plzni

Brankáři mají rádi, když jsou v permanenci, stejně tak i gólman Slovácka Milan Heča. V duelu třetího ligového kola v Plzni však byl spíše jak na kolotoči, když téměř neměl čas na odpočinek a neustále čelil nájezdům domácích. Velmi dobrým výkonem však pomohl k cenné remíze 2:2.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele