Další články

Dembélé s PSG vyřadil Barcelonu. Vždycky jsme věřili, řekl po obratu

Ousmane Dembélé (26) prohlásil, že Paris Saint-Germain nikdy nepochybovalo o tom, že dokáže zvrátit nepříznivý stav z prvního zápasu s Barcelonou, když francouzští mistři v úterý ve Španělsku vyhráli 4:1 a postoupili do semifinále Ligy mistrů.

Kvarteto z PSG dostalo trest za homofobní urážky soupeřů z Marseille

Čtveřice z Paris St. Germain Ousmane Dembélé, Randal Kolo Muani, Layvin Kurzawa a Achraf Hakimi dostali podmínečný trest na jeden zápas za homofobní urážky soupeřů z Marseille. Obhájce titulu 24. září v ligovém šlágru zvítězil 4:0, výhru však zastínilo chování některých hráčů i fanoušků.

PSG představilo Dembélého, křídelník podepsal pětiletou smlouvu

Ousmane Dembélé byl dlouhé měsíce terčem přestupových spekulací a dnes ráno byl dotažen jeho odchod z Barcelony. Francouzský křídelník se vrací do vlasti a bude hrát za PSG.

Dembélé míří z Barcelony do PSG, francouzský mistr aktivoval výstupní klauzuli

Ousmane Dembélé před sedmi lety přestupoval z Rennes do Dortmundu a nyní se schyluje k jeho návratu do Francie. Křídelník patří Barceloně a na realizaci transferu pracuje PSG, mistr Ligue 1 dnes aktivoval výstupní klauzuli.

Barcelona o dva roky prodloužila s Dembélém

Ousmane Dembélé prodloužil smlouvu s Barcelonou. Pětadvacetiletý křídelník se katalánskému klubu zavázal na další dva roky, zároveň souhlasil se snížením platu...

Nejlepší volní hráči: Pogba, Dybala i hvězdy Realu

Se začátkem července mnoho fotbalistů bude hledat nový domov pro sezonu 2022/23. Kvůli současné finanční situaci ve fotbale - a po celém světě - víc a víc hráčů opouští bývalé kluby po koncích smluv a na trhu je tak několik hráčů světové třídy, kteří jsou dostupní jako volní hráči. Vybrali jsme ty nejlepší z nich.

Dembélé musí okamžitě odejít, tvrdí sportovní ředitel Barcelony

Francouzský mistr světa Osmane Dembélé do konce lednového přestupního období odejde z Barcelony. Trenér Xavi nenominoval čtyřiadvacetiletého křídelníka do kádru pro dnešní osmifinále Španělského poháru proti Bilbau a sportovní ředitel Mateu Alemany uvedl, že útočník musí klub okamžitě opustit.

Pokud Dembélé neprodlouží smlouvu s Barcelonou, klub ho prodá

Pokud Ousmane Dembélé neprodlouží v nejbližších dnech smlouvu s Barcelonou, katalánský klub jej ještě v tomto přestupním období prodá. Řekl to trenér Blaugranas Xavi. Čtyřiadvacetiletému křídelníkovi a mistru světa z roku 2018 vyprší pětiletý kontrakt koncem června, na jeho prodloužení se přes vleklá jednání s vedením klubu zatím nedohodl.

Barcelona má koronavirem nakažené další tři hráče

Koronavirovou krizi v Barceloně prohloubily další tři pozitivní testy. Nově nakažení jsou útočník Ousmane Dembélé, obránce Samuel Umtiti a mladík Gavi, které čeká povinná čtrnáctidenní izolace.

Dembélé se prý rozhodl pokračovat v Barceloně a prodlouží smlouvu

Francouzský útočník Ousmane Dembélé by nakonec mohl zůstat v Barceloně. Podle posledních zpráv španělských médií se rozhodl, že s klubem podepíše smlouvu, která by měla platit do roku 2024.

Barcelonský smolař Dembélé se hned po návratu znovu zranil

Francouz Ousmane Dembélé se hned v prvním utkání po návratu do sestavy Barcelony po čtyřech měsících znovu zranil. V úterním duelu Ligy mistrů proti Dynamu Kyjev si čtyřiadvacetiletý záložník poranil stehenní sval a musel střídat. Katalánský velkoklub dnes napsal, že Dembélé přijde o několik utkání.

Útočníci Agüero a Dembélé se zapojili do tréninku Barcelony

Útočníci Sergio Agüero a Ousmane Dembélé se po několika měsících absence způsobené zraněním zapojili do dnešního tréninku Barcelony. O jejich možném startu ve víkendovém ligovém utkání s Valencií však rozhodne ještě kontrolní lékařské vyšetření. Klub informoval o návratu hráčů na svých oficiálních stránkách.

Dembélé musí s kolenem poraněným na Euru na operaci

Francouzský křídelník Ousmane Dembélé musí s kolenem poraněným na evropském šampionátu na operaci. Čtyřiadvacetiletý fotbalista Barcelony má poškozený úpon zadního stehenního svalu. Oznámil to jeho katalánský klub, aniž by upřesnil délku rekonvalescence.

Barcelona dostala oficiálně povolení k pohotovostnímu nákupu

Vedení Barcelony dostalo od Španělské fotbalové federace a La Ligy povolení přivést posilu, přestože se přestupní okno v Evropě uzavřelo na konci ledna. Katalánci dostali svolení kvůli tomu, že jim přibližně půl roku bude chybět zraněný útočník Ousmane Dembélé. Podle agentury Reuters má Barcelona 15 dnů na posílení.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele