Další články

Dominantní Arsenal a 34 střel Liverpoolu: 17. kolo Premier League v kostce

Anglická nejvyšší soutěž má nového lídra. Stal se jím Arsenal, který až nečekaně snadno přejel dalšího pohárového zástupce z Brightonu. Výsledek 2:0 sice jednoznačnou záležitost dostatečně nevykresluje, hodnocení hostujícího trenéra Roberta De Zerbiho však bezesporu ano. Také na Anfieldu skóre 0:0 neodpovídalo dění na hřišti, ale faktem je, že z 34 střeleckých pokusů Reds sneslo ve šlágru s Manchesterem United měřítko šance jen pár.

Zraněný Varane vypadne na několik týdnů ze sestavy Manchesteru United

V Manchesteru United přišli v úvodu sezony o obránce Raphaëla Varanea. Francouzský reprezentant, jehož gól zajistil mužstvu v 1. kole nové sezony Premier League vydřenou výhru 1:0 nad Wolverhamptonem, bude chybět podle dnešního vyjádření klubu několik týdnů kvůli blíže neupřesněnému zranění.

Manchesteru United se rozšířila marodka o stopery Varana a Martíneze

Manchester United přišel ve čtvrtečním utkání čtvrtfinále Evropské ligy proti Seville (2:2) o zraněné stopery Raphaëla Varana a Lisandra Martíneze. Podle kouče Erika ten Haga zatím není jasné, jak dlouho mu budou defenzivní opory chybět.

Varane zdůvodnil odchod z reprezentace, fotbal podle něho připomíná pračku

Francouzskou veřejnost v průběhu tohoto týdne hodně nepříjemně překvapil Raphaël Varane. Obránci Manchesteru United je stále teprve 29 let a v tomto věku ohlásil odchod z národního týmu. Nyní přidal hlavní důvod, kterým je přehuštěný program a minimální prostor na odpočinek...

Obměna francouzské reprezentace pokračuje, končí rovněž Varane

Trenér Didier Deschamps nedávno podepsal novou smlouvu a bude pokračovat jako trenér francouzské reprezentace, jeho nejbližším úkolem pak bude najít nového kapitána. Po světovém šampionátu se s národním týmem rozloučil brankář Hugo Lloris, dnes ho napodobil obránce Raphaël Varane...

Varane z Manchesteru United si kvůli zranění do MS nezahraje

Francouzský obránce Raphaël Varane z Manchesteru United si kvůli zranění stehenního svalu do začátku mistrovství světa nezahraje. Nad jeho účastí na šampionátu v Kataru proto visí otazník.

Dostihy na špici a povstání na dně: 35. kolo Premier League v kostce

Klíčové souboje o titul, o čtvrté místo zaručující účast v Lize mistrů, nebo o setrvání v Premier League jsou stále otevřené. Manchester City si totiž s lehkostí zastřílel v Leedsu, Liverpool nezaváhal v Newcastlu, Arsenal loupil na West Hamu, Tottenham zametl s Leicesterem, Everton senzačně udolal Chelsea a Burnley v závěru otočilo záchranářskou bitvu ve Watfordu. Definitivní jistotu sestupu má sice Norwich, ale jeho pád byl už několik týdnů pouze otázkou času.

Varane znovu vypadne ze sestavy United, tentokrát kvůli zranění stehenního svalu

Obránce Manchesteru United Raphaël Varane utrpěl v úterním zápase Ligy mistrů s Atalantou zranění stehenního svalu. Francouzský reprezentant se přitom sotva zotavil z problémů s třísly, které si přivezl z říjnového finále Ligy národů. Nyní ho čeká další zhruba měsíční pauza. Oznámili to zástupci anglického klubu.

Varane vypadne po zranění z Ligy národů na čas ze sestavy Manchesteru United

Manchester United se bude muset několik týdnů obejít bez francouzského obránce Raphaëla Varaneho. Osmadvacetiletý hráč si z reprezentačního srazu přivezl zranění třísel, kvůli němuž nedohrál nedělní finále Ligy národů.

Varane je oficiálně novou posilou Manchesteru United

Manchester United dnes odpoledne nastoupil proti Leedsu a jeho hráčem tou dobou už je Raphaël Varane. Francouzský obránce prošel zdravotní prohlídkou a podpisem smlouvy zpečetil přestup z Realu Madrid...

Obránce Varane přestoupí z Realu Madrid do Manchesteru United

Obránce Raphaël Varane přestoupí z Realu Madrid do Manchesteru United. Anglický klub za něj zaplatí 50 milionů eur. Osmadvacetiletý fotbalista se dohodl na čtyřleté smlouvě s opcí na další sezonu.

Varane se na téma budoucnosti zatím nevyjadřuje, myslí na závěr sezony

Raphaël Varane před deseti lety přestupoval z RC Lens do Realu Madrid a jeho působení v hlavním městě Španělska se dost možná chýlí ke svému konci. Francouzský obránce má smlouvu do června 2022 a novou podle tisku podepsat nechce, rád by totiž vyzkoušel jiné angažmá...

Nejlepší výkon za poslední dobu, radovali se fotbaloví šampioni

Trenér francouzské reprezentace Didier Deschamps si pochvaloval, že jeho svěřenci předvedli v sobotním utkání Ligy národů proti Portugalsku nejlepší výkon za poslední dobu. Díky výhře 1:0 v Lisabonu "Les Bleus" odčinili předchozí domácí porážku od Finska a jako první tým si zajistili postup do finálového turnaje Ligy národů, který se uskuteční v říjnu 2021.

TOP 10 nejlepších stoperů světa podle Eurofotbalu

Nizozemský buldozer Virgil Van Dijk, nebo nestárnoucí kontroverzní Sergio Ramos? Nebo někdo úplně jiný? Který báječný zadák je podle redaktorů serveru Eurofotbal.cz nejlepším středním obráncem planety a kterých devět statečných ho v našem hodnocení doplní?

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele