Bednář se z Turecka vrátí do West Bromwiche, který uplatnil opci

Český reprezentant Roman Bednář se v létě zřejmě vrátí z hostování v tureckém Ankaragücü zpět do West Bromwiche Albion. Anglický prvoligový klub dnes na svých webových stránkách oznámil, že uplatnil opci, automaticky tak s Bednářem prodloužil smlouvu na příští sezonu.

Bednář opustil WBA, hostuje v tureckém Ankaragücü

Roman Bednář už v letošní sezoně nebude usilovat o šanci ve West Bromwichi Albion. Český útočník nepatří do sestavy Baggies a odchází do Turecka, kde bude hostovat v Ankaragücü. To má navíc opci na případný přestup...

Bednář se znovu bije o šanci ve West Bromwichi

Roman Bednář se vrátil z hostování v Leicesteru do West Bromwiche a opět ho čeká boj o místo v sestavě. Český útočník sice prohlašoval, že se už na The Hawthorns vracet nechce, je však zpět a snaží se přesvědčit manažera Di Mattea o svých kvalitách.

Do West Bromwiche se vracet nechci, prozradil Bednář

Roman Bednář vyměnil dres West Bromwiche Albion za trikot Leicesteru, kam se vydal na hostování a nyní odhalil, že na The Hawthorns se již vracet nehodlá. Pod koučem Robertem Di Mattem totiž necítí důvěru.

Bednář jde na měsíční hostování do druholigového Leicesteru

Český reprezentant Roman Bednář odchází z West Bromwiche na měsíční hostování do sedmnáctého celku druhé anglické ligy Leicesteru. Bude tak působit pod známým švédským trenérem Svenem Göranem Erikssonem. Dnes podepsal s týmem smlouvu do 3. ledna 2011, sám však přiznává, že do West Bromwiche se již zřejmě nevrátí.

Bednář je nespokojený. Zájem o něj má Hull

Útočník Roman Bednář je nespokojený v anglickém klubu West Bromwich Albion a mohl by odejít do druholigového Hull City. Napsal to britský list The Daily Mirror, podle něhož se Hull snaží získat českého reprezentanta na hostování. Jednání by měla začít už tento týden.

Reprezentanti si před odletem do Lichtenštejnska zvykali na Jabulani

Čeští reprezentanti si před přesunem do Lichtenštejnska na úterní kvalifikační utkání naposledy doma zatrénovali. Pilovali přechod do útoku a taktické varianty v ofenzivě stejně jako standardní situace. Především si však nadále zvykali na míč Jabulani, se kterým se ve Vaduzu bude hrát.

Reprezentanti byli rádi, že se přes skotský "beton" prosadili

Unavení, ale šťastní byli po vítězném utkání se Skotskem čeští reprezentanti, kteří včera gólem Romana Hubníka vydřeli první body v boji o mistrovství Evropy 2012. Shodli se, že čekali od soupeře obrannou taktiku, ale s tak zataženou defenzivou sami nepočítali.

Bednář cítí nevyhranost, ale věří, že se to do pátku zlepší

Útočník Roman Bednář bojuje před kvalifikačním dvojzápasem české fotbalové reprezentace proti Skotsku a Lichtenštejnsku s malým herním vytížením v klubu. Za West Bromwich nastoupil pouze v jediném z úvodních sedmi kol Premier League a ještě ani jednou v sezoně nestrávil na trávníku 90 minut.

Reprezentanti natáčeli reklamu

"Klapka, jedem." Fotbaloví reprezentanti Milan Baroš, Roman Bednář, Jan Rajnoch, Michal Kadlec a Marek Suchý dnes dopoledne neposlouchali pokyny trenéra národního týmu Michala Bílka, ale na povel je měl režisér Jakub Kohák. V útrobách stadionu v pražském Edenu natáčeli reklamu propagující Fan club české reprezentace, který razí heslo: Fanoušek má vždycky přednost.

Bednář i přes zranění dorazí na sraz reprezentace

Útočník Roman Bednář nebude chybět na úterním srazu české reprezentace v Praze, přestože si v neděli poranil Achillovu šlachu. Sám však zatím netuší, zda bude moci v úterý 7. září nastoupit do kvalifikačního utkání o mistrovství Evropy s Litvou.

Bednáře těší, že se zbaví cejchu bezgólového reprezentanta

Před rokem útočník Roman Bednář procházel trudným obdobím, když byl přistižen, jak si kupuje drogy a jeho kariéra málem skončila v troskách. Bednář osobní krizi překonal a v dnešním přípravném duelu s Lotyšskem si připsal i svoji první trefu v národním týmu, kterou mužstvo nastartoval ke konečné výhře 4:1.

Bednář se chce udržet v reprezentaci a zapomenout na minulost

Definitivně zapomenout na minulost a zbavit se nálepky průšviháře si přeje český útočník Roman Bednář. Pomoci mu k tomu má i účast v reprezentaci při přípravném utkání s Lotyšskem, ve kterém chce konečně dokázat, že na národní dres má, a vybojovat si pravidelné pozvánky.

Bednář si předpověděl gól, kterým vrátil West Bromwich do ligy

Sebevědomí útočníkovi Romanu Bednářovi nikdy nechybělo. A šestadvacetiletý hráč se o něj mohl opřít i v sobotním zápase proti Doncasteru, v němž jednou brankou přispěl k tomu, že se jeho West Bromwich Albion po po roce vrátí znovu do anglické Premier League.

Bednář a Šimůnek nedohráli

Bednář nedohrál středeční odvetu osmifinále Anglického poháru v souboji druholigových týmů s Readingem. Šestadvacetiletý útočník pro zranění střídal v 39. minutě zápasu, který jeho celek prohrál 2:3 po prodloužení. "Poranil si tříslo a teprve vyšetření nám ukáže, jak na tom je," řekl klubovému webu trenér Roberto Di Matteo.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele